Nadal si kousnul i do trofeje pro vítěze fotbalového MS

12. 7. 2010, 12:11
Aktuality 35
Titul mistrů světa se španělskými fotbalisty v Johannesburgu oslavoval i první tenista světa Rafael Nadal. Po finálové výhře 1-0 nad Nizozemskem si dokonce kousnul do poháru pro šampiony.
Profily hráčů
Nadal a pohár pro fotbalové šampiony

"Plakal jsem jako malé dítě," citoval čtyřiadvacetiletého Nadala list Marca. "Měli bychom to slavit celý rok, protože to bude hodně těžké zopakovat," radoval se nejlepší tenista světa po triumfu svých krajanů. "Je to generace hráčů, které se nikdo nevyrovná a zaslouží si to," dodal.

Nadal měl o víkendu původně startovat ve čtvrtfinále Davisova poháru ve Francii, kvůli zdravotním potížím po vítězném finále Wimbledonu nad Tomášem Berdychem se však omluvil. Obhájci bez něj prohráli 0-5.

Fotbalistům Nadal fandil zahalen do vlajky a pomalován národními barvami. Po utkání slavil s hráči i v šatně, kde si také kousnul do poháru pro mistra světa a napodobil tak svůj rituál po vítězných tenisových turnajích.

Nadal je velkým fotbalovým fanouškem. Fandí Realu Madrid, přestože jeho strýc Miguel Angel Nadal hrál za Barcelonu. Je také čerstvým akcionářem klubu z rodné Mallorky.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

35
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Přiznávám se, jsem Sample, ale rozhodně nejsem Petr! Napsal jsem tady tento týden jenom tři komentáře abych se Barneymu pomstil za jeho vyhrožování přes soukromou poštu. A k tomu BjornuBorgovi a Andrewovi, mistr Barney tady už v minulosti označil za BjornaBorga a Andrewa několik lidí, dá se říct, že si označuje, jak se mu to hodí. Když prostě někdo nesdílí jiný názor než on, hned ho označí za největší individua tohoto webu.
Reagovat
smazaný uživatel
Holt kdo jinému jámu jámu, sám do ní sám :D

PS: z tohoto už asi nevybruslíš :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
"Tak to napíšu přesněji. To jeho doléčování kolen byl výmysl"

Tak tohle je asi vrchol hlouposti, fanatismu a zaslepenosti. Já chápu, že se pár lidem zhroutil svět, po tom, co Rogíreček nezadržitelně padá ke dnu a tak kolem sebe plivou jed!
Každý dobře ví, jaký má Rafa problémy s koleny, že teď po Wimbledonu podstoupil nový způsob léčení tak, aby se mohl vrátit na Masters v Torontu.
Španělé mají dost hráčů na to, aby zvládli postoupit i bez Nadala, ale prohráli 0:5, což je výsledek, s kterým by nenadělal nic i Rafa v případě, že by svoje 2 zápasy vyhrál!
Reagovat
smazaný uživatel
Takže teď už není pochyb o tom, kdo tu neustále dělal bordel, když to pan admin celou tu dobu raději tajil!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Myslis, ze armstrong je Petr? To se mi nezda... Armstrong pise uplne jinak, mela jsem moznost si s nim i vymenit par vzkazu, nepripada mi, ze by ze sebe delal zboznovatele Rafy, kdyz fandi Rogerovi...
Reagovat
smazaný uživatel
Stoprocentně! Záměrně používá moje výrazy, mění styl psaní (hlavně interpunkci), dokonce používal i některé moje nicky, aby si zdejší diskutéři mysleli, že jsem to já! Je to vyšinutej Federer fanatik, kterej by se měl hodně rychle léčit. Naštěští se teď ukázkově prozradil .))))
Reagovat
smazaný uživatel
Neměl jsi mi vyhrožovat!!!! Jo a fakt se našel někdo, kdo věřil, že p.e.t.r. jsi ty!
Reagovat
smazaný uživatel
No ja jsem asi naivni, ale porad si nedovedu predstavit, kdo by tohle delal a proc... Evidentne Petr s teckama je Sample, bohuzel moc si nevybavuji, jakym zpusobem psal Sample (jestli je neutralni, nebo jestli fandi Rafovi, nebo Rogerovi...), takze ted ani nejsem schopna posoudit, jestli je fakt realitou, ze tu nekdo pise treba vzajemne se vylucujici prispevky, kazdopadne to je fakt schizofrenni. Hadat se tu treba sam se sebou... To by si clovek za chvilku mohl myslet, ze tu jsou fakticky jen 3 osoby, kazda ma x nicku a trpi jakousi samomluvou...
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych řekl, že sample je stoprocentně mistr Maped.
Reagovat
smazaný uživatel
jo sorry, samozřejmě používal i nick Maped!

Petr, armstrong, Maped, sample, BjornBorg, Andrew a pár mých skomolených nicků + určitě ještě další
Reagovat
smazaný uživatel
ok, tak tady máš další jasný důkaz:

12.07.2010 20:09.46 Barnej.
předmět: :DDD TO JE TVUJ DEFINITIVNI KONEC
zaplať nám to pán bůh :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

12.7.2010 20.11.06 p.e.t.r.

Fakt mi někdo věřil!!!!!!!!! Ale hrát si na tebe není lehké. Ale pomsta je pomsta.

12.7.2010 20.30.02 p.e.t.r.

Právě si píšeš se svým dřívějším já, nesvazuje ti to ruce?
Reagovat
smazaný uživatel
No jasně, když Delpo nehraje, je to simulant, když Rafa nehraje, je to simulant, jakýkoliv hráč když nehraje, je to simulant, jenom ten Rogíreček, to je Bůh:DDDD.

Že je to tak, Holy,
co napsala už zde sraček hory!?
Reagovat
smazaný uživatel
A vis jaky je muj nazor? Nasledny:
Federer nehraje v DC? Nevidim problem.
Del Potro nehraje v DC? Nevidim problem.
Nadal nehraje v DC? Nevidim problem.
Jsou snad vsichni dospeli a svepravni, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Padlo tady snad tvoje jméno? Já jsem mluvil k Holy, o tvém ctěném jménu nepadlo ani slovo.
Reagovat
smazaný uživatel
To je předpokládaná odpověd.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď si se docela hustě prořek.lool :D
Reagovat
smazaný uživatel
taky se mi zdá:-D
Reagovat
Vojtiik
:DDDD a je to venku
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím kolik z diskutujících kdy léčilo svalové zranění - a asi vás to překvapí, ale není to jako chřipka! neležíte a nepotíte se! :P

A k vymyslum nebo simulovani - dokonce to svalove zraneni nemusi byt na prvni pohled videt. Ze nepouziva fofrklacky pri chuzi a nenosi ortezu typu Robocop neznamena, ze mu nic neni..

Verdasco (10.), Ferrer (12.), Lopez (25.) - to meli proti jak zebrickove, tak Davis Cupovymi zkusenostmi slabsim Francouzum zvladnout.. Tecka..
Reagovat
smazaný uživatel
na to nejde říct nic jiného než souhlas... Španělé mají jeden z nejlepších Davis Cupových týmů na světě, loni to jasně ukázali... kdo se může pochlubit tolika světovými hráči? Španělé to prostě prokoučovali... a kdo jste, lidi, že soudíte druhé? jak řekl janakj, u svalovýho zranění nemusíš nosit berle, mít nohu zafáčovanou atd. ... a jeden den v JAR, to je toho, ten jeden den neodpočívání mu nepomůže, že bude o týden dřív na kurtu...
Reagovat
smazaný uživatel
Jasne je to dalsi vec pro ty co chteji neco vycitat, kdyz ma problemy s koleny tak mu vsichni vycitaji, ze s tim nice nedela a kdyz s tim neco dela tak ti sami vycitaji, ze nehraje. Pro me je to jasne, mel stesti, ze mu to vyslo a mohl se jet podivat jak tym z jeho zeme hraje plny jeho pratel hraje a mohl je podporit. Jen to tem Spanelum chvilku prejte, maji nejlepsiho tenistu sveta a nejlepsi fotbalisty sveta, tak do tretice vseho spanelskeho si jdu pustit Ska-P.
Reagovat
smazaný uživatel
Tu je dovod - Rafa si vymyslel zranenie aby mohol byt s futbalistami v JAR a veril ze tam oslavi titul s hracmi. Cize vdaka nemu Spanieli vypadli z DC-lebo keby hral verim ze by spravil obe dvojhry a pripadne pomohol v 4hre-ale aj tak by to bolo ine na psychiku a asi by postupili
Reagovat
smazaný uživatel
Jak je známo, DC je soutěž družstev, proto se nespoléhá na jediného hráče, ale musí se o postup zasloužit celý tým. Když nebudu řešit kdyby, mluvíš o psychice. Jak asi muselo bejt našim hráčům? Bez Štěpánka se ještě moc neřešilo, že je tým oslaben, ale pak přišla zpráva (o dost později než od Rafy) od Tomáše, že taky nebude hrát a to už je oslabení týmu dost velké, i psychicky. Vždyt kolik utkání v DC odehráli? A postoupili. A to řekněme, že to bylo proti Chile papírově vyrovnanější, než Francie proti Španělsku (jen abys mě neviděl jako fanouška Francie, chtěla jsem postup Španělska).
Reagovat
smazaný uživatel
Ved mozno by nepostupili ale urcite s Rafom by mali ovela vacsie sance postupit a Rafa sa na nich vykaslal lebo ak fakt je zraneny mal odpocivat dakde inde a ne na stadione kde je milion ludi... co sa tyka CR-Chile tak prave naopak- to ze Berdych je out znamenalo sancu ukazat sa konecne hracom ktori bezne nehravaju DC lebo Berdych a Stepanek ich nepustia- a CHile malo tretotriedny vyber ved oni okrem Gonzaleza tiez nikoho nemaju cize tam ta psychika prave naopak mala pozitivne vplyvat ze hura mam sancu hrat DC musim vyhrat- proti slabych Chilanom keby hrali proti inym ci uz Rusom ci Spanielom- cize DAvydenko, Juzny, Ferrer, Verdasco tak tie zapasy by vyzerali inac.
Reagovat
smazaný uživatel
To nikdo neví, třeba by Rafa pomohl, třeba ne. Ale jak říkám, léčení kolen a být jeden den v JAR se zas tolik nevylučuje, doma by taky celou dobu neležel a nečekal až do přípravnejch turnaju na US Open. ... Tak to určitě, ale Španělští hráči už něco uhrali, navíc žebříčkově jsou na tom výborně (Francouzi jsou hůř) a tak tam je naprosto jiný sebevědomí. Naši určitě byli rádi, že konečně pořádně přispějí postupu, ale zase právě to že je to poprvé taky musí svazovat. Navíc byla všude rozporuplná očekávání, někdo věřil v postup, někdo v propadák. A to že Massu hrál jak když je slepej a Minář se naopak předved, to nikdo nemohl očekávat. Víceméně měly být síly vyrovnány daleko víc než v druhém duelu o kterém mluvíme. Řekla bych že náš tým byl oslabenější než Španělé a poprali se s tím líp...
Reagovat
smazaný uživatel
Já osobně si myslím, že by udělal lépe, kdyby pomohl kamarádům ve Francii. To je jeho práce a obživa - TENIS. Nechal je pěkně ve štychu!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je pěkná blbost. Rafa je nijak nenechal ve štychu a popravdě Verdasco nebo Ferrer měli Francouze zvládnout. Rafa to ohlásil předem, že bude léčit kolena a odpočívat. Veřejně řekl že do JAR nepojede, až když se Španělé dostali do finále tak jel a nikdo se mu nediví. Zdraví je přednější a když může v době odpočinku náhodou jet na finále MS, at jede ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale nechal! Prý bude pokračovat s léčbou kolen ale na MS ve fotbale jel. Jenom samý kecy, na kluky se vykašlal kvůli fotbalu. To je ale hrdina...
Reagovat
smazaný uživatel
to se vylučuje? Myslíš že by doma jen seděl na zadku a furt mu jen něco dělali s kolenama? Pochybuju
Reagovat
smazaný uživatel
To jeho zranění byl akorád pěkný výmysl, nic víc!
Reagovat
smazaný uživatel
Taky názor, že ho nesdílím už je věc druhá ;) Jen připomínám, že nemluvil o zranění...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to napíšu přesněji. To jeho doléčování kolen byl výmysl
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu,asi se nechal inspirovat Fedexem, ten si záda léčí na Korsice a o DC nemá smysl hovořit.
Reagovat
smazaný uživatel
No jasně, když Delpo nehraje, je to simulant, když Rafa nehraje, je to simulant, jakýkoliv hráč když nehraje, je to simulant, jenom ten Rogíreček, to je Bůh:DDDD.

Že je to tak, Holy,
co napsala už zde sraček hory!?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist