Nadal se vrátí za dva týdny v Davis Cupu

17. 2. 2011, 18:36
Aktuality 4
Světová jednička Rafael Nadal se vrátí k tenisu v březnovém utkání prvního kola Davis Cupu. Oznámil to španělský kapitán Alberto Costa, který svého nejlepšího svěřence nominoval na utkání v Belgii.
Profily hráčů
Rafael Nadal

Čtyřiadvacetiletý Španěl naposledy hrál koncem ledna na Australian Open, kde vypadl ve čtvrtfinále s krajanem Davidem Ferrerem. Během utkání si natrhl sval v pravém stehně a celý únor odpočívá. Nechybí však spolu s Ferrerem, Felicianem Lópezem a Fernandem Verdaskem v nominaci na daviscupový zápas, jenž se odehraje 4. až 6. března v Charleroi.

"Jeho stav se výrazně zlepšuje a až přijede na sraz, bude připraven hrát. Mít v týmu světovou jedničku a nejlepšího sportovce loňského roku nám dává klid," řekl španělský kapitán Alberto Costa.

Nadal se vrací do daviscupového týmu po více než roce. Naposledy hrál v prosinci 2009 ve finále proti České republice a pomohl k hladkému vítězství Španělů 5:0.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
To jsou děsný komentáře.... Fandím Rafovi a vždycky budu ale dohady o tom jestli je nejlepší Rafa nebo Roger jsou naprosto zbytečný pač je to jasný...
Reagovat
Stan_Borowitz
H2H: DH-RF 2:1, DH-RN 3:1, IMHO Dominik Hrbatý je nejlepší hráč historie tenisu!!
Reagovat
smazaný uživatel
to je aspoň přístup, né jako jistý vychcánek ze Švajcu...
Reagovat
krbik13
zadrhni sa
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist