Nadal se na Wimbledon znovu připraví v Queen's Clubu

21. 9. 2010, 13:24
Aktuality 4
Nejlepší tenista světa Rafael Nadal bude i v příštím roce hrát v Queen's Clubu, zahřívacím turnaji před Wimbledonem. Španělský hráč, který nedávno triumfoval na US Open a zkompletoval tak svou sbírku grandslamových titulů, bude hrát v západní části Londýna popáté v kariéře. V roce 2008 tamní turnaj vyhrál.
Profily hráčů
Rafael Nadal

Nadal zatím v každém roce, kdy nastoupil v Queen's Clubu, vždy prošel ve Wimbledonu až do finále. "Po French Open je velmi důležité, abych si co nejdřív zvykl na trávu pod nohama," vysvětlil svůj krok Nadal, devítinásobný vítěz turnajů "velké čtyřky".

Letos v Queen's Clubu prohrál Nadal ve čtvrtfinále s Felicianem Lópezem, ale Wimbledon potom podruhé vyhrál.

pva, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu tyhle plánování na 3/4 roku dopředu, když ani sám Nadal nemůže s určitostí říct, že tam bude hrát. Chtěl bych se tímto ještě vrátit k privilage zbytku sezony. Někdo tu v předchozím článku psal, že Rafa klidně může získat 4000 bodů, no nevím, ale sám Rafa řekl, že je teď pro něj prioritou Turnaj mistrů. Tím chtěl naznačit, že Shanghai a Paříž ho tolik nezajímá. Dopadne to podle mě podobně jako v Torontu a Cincinnatti. Jeho forma přijde když, tak na TMC, který vyhrát klidně může, ale na druhou stranu ho může vyhrát skoro kdokoliv z první současné pětky.
Každopádně klobouk dolů předtím, co Rafa od jara dokázal.
Reagovat
smazaný uživatel
nedávno někde říkal Berdych, že je nutné se na některé turnaje registrovat hodně s předstihem, ale i tak se mi zdá 3/4 roku docela dost
Reagovat
smazaný uživatel
Neni problem navic dostat divokou kartu tesne pred startem podniku! :-) Ovsem pokud nebude zraneny pak se turnaje zucastni tak ci tak! Proc se neprihlasit. :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist