Nadal se na Wimbledon připraví v Queen's Clubu

11. 3. 2010, 19:48
Aktuality 19
Španělský tenista Rafael Nadal se po dvou letech vrátí na travnaté dvorce v Queen's. Loni se přípravného turnaje před Wimbledonem nemohl zúčastnit kvůli zranění, jehož vinou následně vynechal i grandslamový turnaj.
Profily hráčů
Rafael Nadal

Rafael Nadal v roce 2008 jako první hráč v historii vyhrál French Open, Queen's Club a Wimbledon během jedné sezony. Jenže o 12 měsíců později poprvé po více než třiceti zápasech poznal hořkost porážky na Roland Garros prohrál, když v osmifinále nestačil na Söderlinga, a turnaje na trávě pak kvůli zranění kolen úplně vynechal.

"Těším se na návrat do Anglie a turnaje v Queen's Clubu i Wimbledonu. Mám o motivaci více, protože nemusím obhajovat žádné body," připomněl Nadal.

Nadal předloni na travnatém grandslamu ukončil pětileté panování Rogera Federera, který se však při neúčasti španělského tenisty na trůn pro vítěze Wimbledonu znovu vrátil.

"Neobhajovat loni titul ve Wimbledonu bylo jedno z nejtěžších rozhodnutí v mé kariéře, ale tohle je nový rok a teď mám šanci vrátit se do Anglie a znovu hrát na trávě," oznámil Nadal.

Třiadvacetiletý rodák z Mallorky hrál naposledy na letošním Australian Open, kde odstoupil ze čtvrtfinále s Andy Murrayem. Tento týden se po zranění kolena vrací na podnik BNP Paribas Open v Indian Wells.

Tradiční přípravy na Wimbledon se v týdnu od 7. do 13. června zúčastní i Del Potro.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

19
Přidat komentář
smazaný uživatel
Ta fotka :) .. moc roztomilej :)
Reagovat
majjkaa
noo tu este ako tak :) ale v obleku cista katastrofa ved pozri :)....http://www.facebook.com/photo.php?pid=30791097&op=9&o=global&view=global&subj=64760994940&id=1237322379
Reagovat
smazaný uživatel
Noo, v obleku je Rafa takový trdlo :) .. aa Rogerovi slušíí :)
Reagovat
majjkaa
:) Roger ja tam jak figurina na oblek....a Rafa akoby stratil ramena ci co.
Reagovat
smazaný uživatel
nadal je uplna sracka uz sa tesim ako sa zasmejem ked zajtra prehra s rainerom aaa
Reagovat
smazaný uživatel
Doufam, ze se potka Rafa s Fedexem aspon uvidime po dlouhy dobe poradnej tenis a komu fandim? To je snad jasny:)
Reagovat
smazaný uživatel
dobre trapaci
Reagovat
smazaný uživatel
vsade davate toho nadala trapaka uz mi lezie na nervy aj tak zajtra prehra v prvom kole a moze ist
Reagovat
dabelsobul
uz je ve druhym
Reagovat
smazaný uživatel
počuj ty hviezdo, já proti vám - věčně ukřivděným bratrům z východu nemám vůbec nic, ale tady na tenis portále už je skoro pravidlem, že co dráteník to korunovanej blb!
Reagovat
smazaný uživatel
Švejku!Ak si chceš overiť kto je "korunovaný blb", tak si prečítaj svoje príspevky a odhady spätne, najdeš odpoveď a veľmi jasnú.
Reagovat
smazaný uživatel
nevím o tom, že bych se tě na něco ptal!? Buď tak laskav a nech si svoje moudra, rozumy a postřehy pro někoho jinýho, třeba zrovna pro toho svého krajánka z Asie - hviezdu nebeskú, já na tebe nejsem absolutně zvědavej, takže na mě nereaguj, nečti moje příspěvky a hleď si svýho krumpáče, čobole....
Reagovat
smazaný uživatel
Čobole! Nikoho se zde nazastávám ani nesoudím, ale jak vidím držkovat Slováka na českém webu, jdu do obrátek. Běž si hrát na slovenskej píseček a tam se stav klidně na hlavu, ale pokud si chceš hrát na našem, tak se podle toho chovej. Jo a myslet si, že oslovení "Švejk" někoho uráží, je zcela zcestné (vy to s čobolama vidíte třeba podobně, nevím).
Reagovat
smazaný uživatel
Vy,dvaja úbožiaci a nevzdelanci, Váš portál? No to som sa opäť nasmial. Čechov mám však rád a neprial by som im nič zlé. Vy dvaja ste však švejkovia a tým končím! Howgh!. Drotári boli určite užitočnejší.
Fede ides!
Reagovat
smazaný uživatel
Čobole. Nejdřív se nauč rozumět psanému textu a pak se vyjadřuj. "Náš píseček" byl a je myšlen jako "český web", nikoli můj nebo Barneyho. S nevhodným oslovením jsi začal ty, když jsi Barneyho oslovil "Švejku". Po Barneym je mi prd, ale je to můj krajan a před hulváty z Horních Uher bych bránil kohokoli. Se Slováky se ve škole potýkám denně a místo toho, aby byli vděční, že mohou studovat západní univerzitu zadarmo a bez zpěvu národní hymny před začátkem výuky a žít si na kolejích bez švábů, anebo pracovat v českých podnicích za poměrně lepší peníz, tak se do nás pořád něčím navážíte a jste drzí jak prase (mnohonásobná zkušenost). Prostě držte tlamy a chovejte se slušně, pak spolu možná budeme vycházet. Já si roztržku nezačal, ale rozhodně si od vás nenechám líbit první poslední.
Reagovat
smazaný uživatel
Co to je zas za ptákovina že se připraví v Queen's Clubu , vždit ještě není odehraný ani antuková sezona pořádně a už se myslí na trávu . To jste mohli rovnou napsat že Rafa se bude připravovat na Turnaj Mistrů v Šanghaji .
Reagovat
smazaný uživatel
V treningovom procese mu asi radí Shaki terazky :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Turnaj majstrov sa teraz hraje v Londýne, len dodám..
Reagovat
smazaný uživatel
Co je to za zprávu? To je až za 7 turnajů, tolik turnajů bez zranění snad za poslední 3 roky v kuse ani neuhrál...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist