Nadal se chce vrátit ve Viňa del Mar

14. 1. 2013, 16:41
Aktuality 8
Rafael Nadal by se měl na kurty po více než půlroční pauze vrátit v Jižní Americe, kde hrál naposledy před osmi lety. Podle agentury DPA chce bývalý první hráč světa startovat začátkem února na turnaji v chilském Viňa del Mar.
Profily hráčů
Rafael Nadal

Rafael Nadal sice už na sklonku loňského listopadu začal trénovat a zdálo se, že se stihne vrátit na začátku nové sezony, někdejšího nejlepšího tenisty světa se ale fanoušci zatím nedočkali. Přestože měl startovat už na exhibici v Abú Dhabí, musel ji vynechat a po ní i Australian Open - tentokrát byly na vině žaludeční potíže, kvůli kterým se nestihl připravit.

Šestadvacetiletý Nadal zatím potvrdil pouze účast koncem února v Acapulku, údajně má ale v úmyslu vrátit se dříve. Jedenáctinásobný grandslamový vítěz zvažuje, že se představí už začátkem měsíce ve Viňa del Mar, kam ho pořadatelé lákali na podzim, kdy mu nabízeli startovné 1,2 milionu dolarů (asi 23 milionů korun).

Nadal nehrál od překvapivé červnové porážky s Lukášem Rosolem ve Wimbledonu a kvůli zranění kolena přišel mimo jiné o možnost obhajovat zlato na olympiádě v Londýně.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

8
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Mayo
vamos R.A.F.A.
Reagovat
Mayo
je to podľa mňa dobrý ťah...nech sa rozohrá trošku pre mňa za mňa aj na 50-kovom turnaji :D
Reagovat
dappe
To je pořád dokola...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Dominik hovoril, ze nestíha antukovú sezónu..Hmm, divné..
Reagovat
Pe3k
Si takticky vybral malý turnaj, aby nabyl ztracené sebevědomí na slabších hráčích, či neutrpěl debakl hned na prvním turnaji...

Hlavně ať už je z5 na okruhu, bez něj nemám proti komu fandit :(
Reagovat
smazaný uživatel
Počkaj Pe3k, ale to je celkom pochopiteľný krok, netreba ho za to haniť. Antuka je milosrdnejšia k jeho telu plus napr. vo Viňa Del Mar alebo Sao Paole nebude hrať žiaden top hráč (okrem Almagra či Monaca). Hociktorý turnaj z týchto môže vyhrať a to je to čo po návrate aj psychicky zrejme potrebuje.

K článku - síce píšete o Viňa Del Mar, ale v Nadalových plánoch sa spomína aj Sao Paolo, preto som ho spomenul. Určite nie Buenos Aires, lebo to by potom hral 2 týždne vkuse aj s Acapulcom. Je zrejmé, že Nadal si vyberá medzi Chile a Brazíliou, ale prakticky je to jedno, obe sú slabo obsadené 250-ky.
Reagovat
Pe3k
Však ano.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist