Nadal s Federerem zahájí sezonu v Dauhá

26. 11. 2008, 17:07
Aktuality 1
Dva velmi silné magnety bude mít turnaj v katarském Dauhá, který zahajuje následující sezonu na okruhu ATP. Začátkem ledna se na něm představí také nejlepší světoví hráči Rafael Nadal a Roger Federer.
Rafael Nadal a Roger Federer

O účasti světové jedničky a dvojky dnes informoval prezident katarské federace Násir Choliafí. Podle něj nebudou na úvodním podniku sezony chybět ani další přední hráči Andy Murray a Andy Roddick.

Současná i bývalá světová jednička zakončily letošní rok rozpačitě. Nadal vynechal kvůli zánětu podkolenní šlachy Turnaj mistrů i finále Davisova poháru, Federera zase trápila bolest zad a na Turnaji mistrů vypadl překvapivě již ve skupině.

Turnaj na tvrdém povrchu v Dauhá začne 5. ledna, současně se sezona rozběhne také v Brisbane a indickém Čennaí. O dva týdny později pak čeká tenisty první grandslam roku Australian Open.

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist