Nadal prodal svůj podíl ve fotbalové Mallorce

20. 12. 2011, 11:23
Aktuality 3
Rafael Nadal už není spoluvlastníkem fotbalového týmu Real Mallorca. Rodák ze španělského ostrova, který loni se svým strýcem Miguelem Ángelem koupil 10 procent akcií zadluženého klubu, prodal svůj podíl dalšímu akcionáři Utzi Claassenovi.
Profily hráčů
Rafael Nadal

Nadal, který sice fandí Realu Madrid, ale na baleárském ostrově žije, vstoupil do zadluženého klubu loni v červenci. Jeho strýc Miguel Ángel, bývalý obránce Barcelony a španělské fotbalové reprezentace, se poté stal u týmu asistentem trenéra Michalea Laudrupa.

Po zářijovém odchodu bývalého slavného dánského fotbalisty však Miguel Ángel otevřeně kritizoval vedení klubu a na bouřlivé okolnosti Laudrupova odchodu reagovali další Nadalovi příbuzní odstoupením ze správní rady.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
gigin
Fakt se asi bude ženit :-)))
Reagovat
a.magerova
Taky bych jako nevěsta u ženicha ocenila raději hotovost než podíl v zadluženém klubu :-))
Reagovat
gigin
Je zajímavé, jak to šikovným ženským myslí po stejný lajně :-)))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist