Nadal odstoupil z funkce viceprezidenta hráčské rady ATP

28. 3. 2012, 08:11
Aktuality 12
Španělský tenista Rafael Nadal odstoupil z pozice viceprezidenta hráčské rady ATP. Pětadvacetiletý druhý hráč světového žebříčku se prý nemůže funkci plnohodnotně věnovat.
Profily hráčů
Rafael Nadal

"Nemám dost energie. Nemohl bych tomu nadále dávat sto procent," uvedl podle agentury AP Nadal po včerejším vítězství 6-4 6-4 nad Japoncem Keiem Nišikorim ve čtvrtém kole turnaje v Miami. 

Nadal odmítl, že by v radě končil kvůli neshodám s ostatními hráči včetně jejího prezidenta Rogera Federera. Se švýcarským tenistou se v minulosti neshodl na výši finančních odměn pro hráče, podobě kalendáře turnajů ATP a navíc se Nadalovi nepodařilo prosadit změnu v bodování do žebříčku. "Nejsem naštvaný. Ale myslím, že jsme mohli změnit mnohem víc věcí, než co se nám povedlo," prohlásil.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

12
Přidat komentář
smazaný uživatel
Chlapečku,už nějaký čas čtu Tvé komentáře a musím Ti na rovinu napsat,že jsi opravdový hlupák se vším všudy.Pokud jsi to zdědil po předcích,tak je mi úpřimně líto všech generací,kterí s Vámi museli žít,pokud jsi první hlupák z Vaší rodiny,tak je mi líto Tvých rodičů,že zplodili,takového blba.
Reagovat
Pe3k
Jasně, další fanda Nadala. A všichni ste vylezli náááhodou když Federer prohrál. Můžeš si myslet o mě co chceš, ale pokud budeš jen napadat ostatní a o tenise nenapíšeš nic a ničím nepřispěješ tak jsi hlupák jen ty sám :) Btw. nikdo tě nenutí číst mé komentáře.
Reagovat
smazaný uživatel
Vy dva co se živíte urážkami Nadala, tak si alespoň uvědomte, že my k Fedexovi nic takového neříkame..... To jsou čistě vaše ZLOzvyky
Reagovat
Pe3k
Ty aspiruješ na nejtupějšího člena vašeho cechu ultra imbec.lů. Ty jsi tak hloupý, že ani nepoznáš, že Nosrebelk je Nadalův fanda. A další věc jako ukázke tvé totální demnce je, že nejsi schopen posoudit, kdo tady na koho neustále hazí špínu...
Reagovat
smazaný uživatel
Poprvé a snad naposledy musím souhlasit s Pe3k!! Tedy jen částečně protože v druhé části příspěvku opět mele z cesty a pokazil si to! Jsem fanda Nadala a jestli jsi to nepoznal je mi tě líto!
Reagovat
Pe3k
Nemůže vykonávat žádnou takovou funkci. Jeho angličtina je na úrovni dětí na základní škole, ale až dohraje může z něj být nadějný podávač míčků :D
Reagovat
Matti
za to z tebe nemůže být ani podávač míčků.
Reagovat
smazaný uživatel
A máš recht šampione! Kdo by co chtěl mít společného s elegošem který vypouští do médií jeden nesmysl za druhým! :))) Máš se s ním hádat raději ustup! Moudřejší ustoupí no ni?! :)))
Reagovat
Heather_Fedex
http://m.firstpost.com/sports/federer-most-trusted-respected-after-mandela-in-the-world-survey-88642.html
http://www.squidoo.com/ruanspage
Reagovat
smazaný uživatel
Hm to jsi mi to natřela! Mám podezření že ten článek psal někdo z vás elegoš fanatiků odsud z fóra a dotázaných nebylo 50 tisíc ovšem jen tak deset extrémistů v čele s kosmonautem armstrongem, spanielem, Soobem a Stanem jenž mele ty své pohádky o tom že když Federror prohraje tak to tak chtěl! :DDD Tenhle klaun mě baví čím dál víc! Kam se hrabe na Steva Jobse?! To bych ty lidi kteří uznávají Federera víc než Jobse chtěl potkat! Anebo raději ne!! :///
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za super odkazy, hned mi to zvedlo náladu.
Reagovat
smazaný uživatel
chápu
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist