Nadal netrénoval, trápí ho zub moudrosti

24. 3. 2010, 20:29
Aktuality 11
Nečekaná zdravotní komplikace narušila přípravu Rafaela Nadala na turnaj série Masters 1000 v Miami. Španělskou světovou čtyřku začal na Floridě zlobit zub moudrosti, kvůli kterému nemohl dva dny trénovat. Moje forma je ale optimální, hlásí Nadal.
Profily hráčů
Rafael Nadal

Zánět zubu začal bývalou světovou jedničku trápit krátce poté, co spolu s krajanem Marcem Lopezem vyhráli čtyřhru na turnaji v Indian Wells, kde Nadal předtím vypadl v semifinále s Ivanem Ljubičičem. Čtvrtý nasazený hráč podle svých slov nemohl po přílet na Floridu dva dny trénovat.

"Začal jsem trénovat včera odpoledne," řekl v Miami Nadal, který má jako nasazený hráč v prvním kole volno a čeká na jméno svého soupeře. "Doufám, že se to dneska a zítra zlepší," dodal Španěl, podle kterého bude muset zub moudrosti pryč, ale "ne teď".

Jakýkoliv složitější zákrok by byl pro Nadala nepříjemný mimo jiné i časově, v dubnu mu totiž začne antuková sezona v Monte Carlu a volno si bude hledat jen těžko. Podle jeho vyjádření ale nejde o vážný problém, který by mu měl účinkování v Miami zkomplikovat.

"Cítím se skvěle," tvrdí. "V Indian Wells jsem byl rychlý, byl jsem agresivní, velmi dobře jsem se hýbal. Byl jsem se svou hrou moc spokojený. Hrál jsem během toho turnaje na své nejlepší úrovni."

Komentáře

11
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tak jsem koukal na pavouka a přijde mi, že má docela pohodovej los Federer (nepředpokládám opět problém s případným Bagdym), takže pro mě je to jasnej finalista číslo 1.

Na tvrdý povrch nic moc los nemá Rafa, ale měl využít tu dávačku v IW..., netipuju ho ani na semifinále.

ARod oplatí porážku Ivanovi (resp. Ivanovi ta forma nevydrží :)) a porazí i Djokera?

Tedy Finále Federer - ARod (Djoker)
Vítěz tentokrát Federer.
Jiné tipy?
Reagovat
skott
Ja se hlavne tesil, ze konecne Djokovic dostane poradne tezkej los, ale ted vidim, ze Gasquet vytek uz s Rochusem a Monfils se na posledni chvili odhlasil a misto neho ve 4.kole pripadne Almagro...takze se muzu jenom smat tej neuveritelnej stestene, co se ho od zacatku roku drzi jako kliste:/
S tim tvym tipem bych i celkem souhlasil, pro Fedexe do semifinale nic extremniho, tak trochu jsem cekal, ze v IW vypadne brzo a lepsi vysledek by mel udelat v Miami.Naproti tomu Nadal hned ve 3.kole Nalba, na to jsem hodne zvedavej...a i dal vesems souperi, co by ho mohli dostat minimalne do tri setu.
Reagovat
Vojtiik
Federer je muj strelec, uvidime jak ho to tam bude bavit, Fi by udelat mohl.. ale titul strasne preju Roddickovi, to je moje druhe tenisove eso :D , takze s tim FI bych se vubec nezlobil, akorat kdyby dopadlo pro Roddicka :)
pavouka sem nevidel, zitra se mrknu :)
Reagovat
a.magerova
Ofess: nemám jiných tipů, souhlasím s Tvým odhadem :-))
Hlavně ať Ti (mi) to vyjde !!!
Reagovat
a.magerova
Ofess: nemám jiných tipů, souhlasím s Tvým odhadem :-))
Hlavně ať Ti (mi) to vyjde !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ak vydrží Berdychovi forma, tak by ma neprekvapilo, keby v 3.kole Fedexa porazil, uňho bude záležať ako sa vyspí a ako sa mu bude chcieť hrať...Inak by som finále a potažmo víťazstvo v ňom doprial Roddickovi, ale moc tomu neverím, myslím, že to bude Murray vs Nadal...
Reagovat
smazaný uživatel
mag: jj, to ti musí srdíčko zaplesat, když to čteš, to je mi jasný! ;)
Reagovat
smazaný uživatel
viktor:
ty bláho, Murray-Nadal ve FI Miami? Tak jestli ti tohle vyjde, ať už by měl Fedexe porazit kdokoliv.., tak to je při jejich současných formách tip roku! Tohle mi přijde hodně málo pravděpodobný, nicméně, koukal bych zas jak puk, kdyby ti to vyšlo. :D!
Reagovat
smazaný uživatel
tak zas až také veľké prekvapenie by to nebolo, Nadal nevyhrál Indian Wells ozaj len náhodou (málokedy súhlasím s jeho komentármi prehry, každopádne tentokrát bolo označenie ako "accident" namieste) a Murray sa už konečne musí prebrať, na betónoch, na 2 sety je to stále asi najlepší hráč...ale na druhú stranu tak vyrovnaná špička a také výkyvy formy tu už dlho neboli,to je fakt...
Reagovat
smazaný uživatel
Kde jsou zdejší pubošky, copak už spí, nebo co??:-))
Reagovat
smazaný uživatel
rafa,rafa rafa uz ma nej,... s takymito uspokojivym postojom doteraz ta ma mrziet a mas si vycitat nevyuzite brejkbaly v 2sete s ivom Dufal som vo finale s andym ze by si konecne zahrali o titul tito 2frajeri a rafa to tak d..Snad sa dockam vo W
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist