Nadal nebude obhajovat olympijské zlato!

19. 7. 2012, 17:11
Aktuality 158
Šok pro fanoušky Rafaela Nadala: španělský tenista dnes oznámil, že se necítí v dobré fyzické kondici a nezúčastní se tak olympijských her v Londýně! Obhájce zlaté medaile z Pekingu se po Wimbledonu potýká se zánětem v koleně, kvůli kterému zrušil i plánovanou exhibici s Novakem Djokovičem.
Profily hráčů
Rafael Nadal

"Nejsem schopen v Londýně hrát, a proto neodjedu se španělskou výpravou, jak jsem plánoval," uvedl v oficiálním prohlášení Nadal, který měl být španělským vlajkonošem. 

Také proto je velmi zklamaný. "Dnešek je jedním z nejsmutnějších dnů mé kariéry. Být vlajkonošem na zahajovacím ceremoniálu her v Londýně by byl zřejmě jeden z nejúžasnějších momentů, takže si umíte představit, jak těžké to bylo rozhodnutí," svěřil se šestadvacetiletý tenista, bývalá světová jednička.

Do poslední chvíle se snažil zotavit a dostat se zpět do formy, ale závod s časem prohrál. "Musím myslet na své kolegy a nechat hrát někoho, kdo je lépe připravený," dodal jedenáctinásobný grandslamový šampion, který hrál naposledy ve Wimbledonu, kde ho ve druhém kole překvapivě vyřadil Čech Lukáš Rosol.

Místo Nadala si zahraje López
V olympijském pavouku mužské dvouhry Nadala nahradí Feliciano López, jak posléze oznámila Španělská tenisová federace. Náhradního vlajkonoše národní olympijský výbor určí v pátek. 

Jeho prezident Alejandro Blanco novinářům řekl, že Nadal byl naprosto zničený. "Je to pro něj smutné, ale znovu dokázal, jak skvělá je osobnost. Když není stoprocentní, když není schopen útočit na vítězství, tak raději přenechá šanci někomu jinému," ocenil přístup sedminásobného vítěze Roland Garros.

Na odstoupení rodáka z Mallorky rychle reagovali i další. "Je to pro Rafu škoda, ale nejdůležitější je, aby se dal brzy do pořádku. Je nejlepší," napsal na svůj twitterový účet Nadalův krajan, pátý hráč světa David Ferrer.

"Je to ta nejhorší zpráva, jakou jsme se mohli dozvědět. Rafa byl vždycky příkladem vytrvalosti a houževnatosti, přejeme mu rychlé uzdravení," uvedl v oficiálním prohlášení šéf tenisového svazu José Luis Escanuela.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

158
Přidat komentář
smazaný uživatel
Nejsmutnější zpráva co jsem dnes slyšel,jsem velký fanoušek 'Rafy' Tohle mě fakt mrzí bohužel pro mě nebude mít Olympiáda ten správný požitek Bez Rafy.Přeji mu brzké uzdravení do příštího Turnaje Masters 1000 v Torontu. Rafa Vamos !!!
Reagovat
Berny
Vsiml si nekdo faktu ze Rafa skrz kolena prisel uz o 2.olympiadu ? v atenach 2004 taky nestartoval kvuli kolenum. A za druhe v roce 2016 se kona olympiada v brazilii, cili vysoka pravdepodobnost ze se bude hrat na antuce ne ? nevi nekdo jestli uz je znam povrch pro OH 2016. Diky
Reagovat
spaniel
Nadal hral na olympiade 2004, hral ctyrhru s Moyou a prohrali v 1.kole. Nebylo to kolenem. Povrch jeste neni znam, ale na 90% to bude antuka. Otazka je jestli jeste bude hrat...
Reagovat
smazaný uživatel
Rožér bude hrát určitě
Reagovat
smazaný uživatel
Já na tom nic samozřejmýho nevidím. Jestli do tý doby vypadne Roger z top 8 a na týhle OH uhraje nějakou placku, tak už hrát nebude, to nemá zapotřebí.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslim si,ze tam Roger ide len tak pre nejaku placku..V tomto je Rog velmi vyberavý ;)
Reagovat
a.magerova
No to teda v Riu Roger hrát bude !!!
Už kvůli mně :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
maximálně debla
Reagovat
smazaný uživatel
Amagerko, jestli bude pořád hrát na úrovni, kdy bude schopnej se rovnat těm nejlepším a bude mít teoretickou naději, tak klidně. Ale nepůjde tam dělat hráče, co vypadne v QF, tomu nevěřím :)
Reagovat
Berny
aha a proc nehral i single ? byl v top 50
Reagovat
smazaný uživatel
QF je krok od SF..Sance nikdy nie su presne naprogramované..Ak Federer neziska zlato,ma jasny motív..A ci bude este hrat??..Pozrite sa na Haasa,spomente na Andreho..;)
Reagovat
Fandina
Rafa asi nehrál v roce 2004 v singlech, protože tam asi tak jako letos mohli hrát za jednu zemi maximálně čtyři singlisti a on byl mezi nimi na žebříčku šestý v pořadí viz odkaz.
http://www.tenisportal.cz/zebricky/atp-muzi/2004/?submit=Hledat&date=2004-06-21&search=&country=spanelsko
Reagovat
Fandina
možná bude dalším rekordmanem, v délce hře na okruhu. Nemyslím si, že jen tak přestane hrát, pokud ho k tomu nedonutí zdraví, myslím, že ho OH za čtyři roky neminou a přeji mu, aby to do nich i tam vyšlo co nejúspěšněji ... úsměv
Reagovat
Berny
aha, tak to je pech, byt v TOP 50 a celkove az 6.ve sve zemi, jinak ale i tak si myslim kdyby nebyl zraneny a mohl hrat celou antukovou cast tak tech 500 bodu na 4.Lopeze dá.
Reagovat
Vojtiik
Kdo myslite, ze bude vlajkonosem spanelske vypravy misto Rafy? Me by se libil treba Alejandro Valverde
Reagovat
smazaný uživatel
Tiež som nad tým rozmýšľal...Osobne by som celú španielskú výpravu stiahol, ako gesto spolupatričnosti s Nadalom :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Proč volit polovičatá řešení. Nejrozumnější by za těchto okolností bylo LOH zrušit.
Reagovat
a.magerova
:-)))
Reagovat
Teo
Dávám boleševikovi rok, maximálně dva. Ach, ty kolena.
Reagovat
smazaný uživatel
mám odměj podepsanou knihu,bavil jsem se s ním.
je to opravdický tenisový hrdina,přeji rychle uzdravení

vyhraješ to příště

VAMOS RAFA
Reagovat
smazaný uživatel
Je to frajer , velká osobnost.

Přeju mu hodně zdraví a ještě hodně vyhraných turnajů
Reagovat
Stan_Borowitz
Rozhodl se dobře. Doléčit zranění a ulevit těm kriticky zatěžovaným kolenům je priorita. Někdy to prostě nejde, i když člověk strašně chce. Jsme všichni jen lidi.
Reagovat
steve79
Chudák Nadal musí být úplně zničený. Když jsem četl jeho knížku, tak vím jak je citlivý. Škoda, mohlo být viden zápas Federer-Nadal.
Reagovat
Mayo
som zvedavý na koľko je to vážne a či sa stihne dať dokopy...dúfam, že áno na US Open...len sa obávam ako bude na tom s formou, predsa ten výpadok bude určite poznať...vamos Rafa
Reagovat
spaniel
No, celkem sok, obvykle byval po injekcich do 2 tydnu v poradku, ale podle Toniho to je vazne, pry zatim nejvetsi bolest. To nezni moc dobre, ale muze to byt tim, ze dostal vice injekci nez obvykle. Taky je mozne, ze ztraceji na ucinnosti, ze si na ne zvykl.

Mrzi ho asi hlavne ta atmosfera a ze neponese vlajku, zlato uz ma, tak alespon nejaka utecha. Pro me ale favoritem nebyl, ne ze by na to nemel, ale vzhledem k W a hlavne formatu na 2 sety, kdyz mival v prvnim tydnu bezne problemy. Navic pocasi nema byt moc dobre, nova trava pry bude rychlejsi s nizsimi odskoky a k tomu pripadne strecha... Favority jsou Roger a Novak, ale prekvapeni je vic nez mozne

Kazdopadne zraneni mu nepreju, nejhorsi co mu preju je par porazek od Rogera :)
Reagovat
Tominoo
Odriekol OH... mozno odriekne aj betonovu cast sezony... asi je to vazne.. ale dalo sa to cakat
Reagovat
tito
To si myslím, že nikoliv - s tím odříkáním. Vážné to není, komplikující jistě.
Reagovat
Roger_Federer
Naopak je to hodne važne, a ano dokonce hrozi že nebude fit ani do usopen..zdroj nebudu jmenovat, ale mam to od jedno hrače.. Samozdřejme to mohou byt keci.
Reagovat
tito
Nestraš. Doufám, že jsou....
Reagovat
smazaný uživatel
Asi jsem divnej, když se mnou zpráva o Nadalově neúčasti při nejlepší vůli nic moc nedělá.. :-/
Reagovat
Alois_Mlok
Nejsi. Já mu nic špatnýho nepřeju, ale chybět mně rozhodně nebude...
Reagovat
smazaný uživatel
je ho škoda ... byl to dobrej tenista
Reagovat
a.magerova
Tvl furt je to dobrej tenista !!!
Reagovat
smazaný uživatel
A obávam sa, že dlho ešte bude :)
Reagovat
tito
Já se neobávám. Bude. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
a ja se neobavam, ze nebude.. :-)
Reagovat
tito
Ty mi vždy uděláš takovou radost :-))) Jsi velmi empatická. Díky.
Reagovat
smazaný uživatel
:-))) Ono to v tomhle konkretnim pripade ani neni moc tezke. Ja vlastne s Rafou nemam nikdy problem. Pokud porazi Fedexe, pripadne nejakou moji dalsi srdcovku, je to sportovni stretnuti a byla bych blazen, kdybych to neprijala. Problem mam jen s nesportovnimi a jinak ubohymi fanousky, to bych zas byla blazen, kdybych je prijala... Co? Ne? :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Problem mam jen s nesportovnimi a jinak ubohymi fanousky, to bych zas byla blazen, kdybych je prijala...

Tohle podtrhuji, já takové taky nepřijímám..a taky díky :-)
Reagovat
tito
Uhodila jsi hřebík na hlavici. :-))) Celý problém na TP je jen chování fandů. Jednoho, druhého. O třetím a čtvrtém nic nevím... Mám s nimi dobré vztahy... Ty také. Nemám problém respektovat hráče. To bych byl hloupý. Mám problém s respektováním jeho fandů.:-))) A někdy je to fakt těžké oddělit....
Reagovat
smazaný uživatel
optimismus je opium lidstva ...
Reagovat
smazaný uživatel
A preto by si mal byť realista ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Netvrdím, že se na kurty nevrátí (třeba za pár měsíců), ale nevím jestli bude moci hrát "svojí hru".

Sám před W. říkal, že aby mohl hrát svojí hru, tak musí denně trénovat tři hodiny a to tvůli zdravotnímu a kondici nemůže.

Je to jen další logický posun v jeho kariéře ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ja som pred W. zaregistroval len superlatíva..Cítil sa skvele a bol pripravený vyhrávať...Jeho návrat za pár mesiacov nie je reálny, vráti sa za pár týždňov..
Reagovat
spaniel
Myslim ze bude hrat uz v Torontu.
Reagovat
smazaný uživatel
Kazdopádne, čas ukáže, ako vážne to bolo s tým zranením...+ Mimochodom, už keď sme pri Toronte..5.8 je finále OH a 6.8 je Toronto..A Serena napríklad ešte tri dni po prílete na odlišný kontinent reklamovala únavu a nespánok..Som zvedavý ako sa aklimatizujú finalisti OH na odlišný režim..A samozrejme najviac som zvedavý, či to Rafa naozaj stihne...Storno amerických Masters by už bolo veľmi zlým znamením..
Reagovat
spaniel
Tolik casu co ted bude mit na oddech ani nepamatuje. Myslim ze bude pripraveny a nabuzeny a jak pises, konkurence bude mozna hodne mimo (pokud nas nebude cekat prekvapeni a spicka nevypadne hned v uvodu,coz je mozne). Bude mit cas se na betony pripravit, bude aklimatizovany a mozna urve i titul, coz by mu dodalo sebavedomi pred letem v US, ktere mu ted podle me schazi na tvrdych povrsich.
Reagovat
carolyn
Aby jste se pak všichni nedivili a OH vyhraje úplně nekdo jiný než R nebo N :-P
Reagovat
a.magerova
No no ...
To je snad ještě horší než co tu provádí Chazy :-)))
Reagovat
carolyn
Ale nehet se mi snad za to nezlomí? :-D
Reagovat
a.magerova
nic nezakřiknout a nic nepředpovídat...
Jen a jen přát úspěch tomu našemu :-)))
Reagovat
carolyn
Já nepředpovídám!!! Neřekla jsem nikomu: ty už nevyhraješ! :-)
Já si ještě rozmyslím komu budu fandit, Andík mi to už jistě nevyhraje.....
Reagovat
carolyn
.. tak nic no ......
myslela jsem že si všimneš mé "předpovědi" ale už dost provokace :-)
Reagovat
a.magerova
Já neříkám tak ani tak....
Ale na má slova dojde :-))))
Reagovat
carolyn
To bude překvapeníííííí
Reagovat
smazaný uživatel
Olympiádu vyhraje nákej američan,příkláním se k isnerovi
Reagovat
dadaft
Benneteau.
Reagovat
Vojtiik
Bylo by uzasne, kdyby to byl Andy Roddick.. 3x prohrane finale ve Wimblu, sympaticky, charismaticky, vtipny hrac, jehoz hra na trave byvala velmi ucinna.. byla by to zajimava satisfakce, mnoho lidi mu Wimbledon pralo a predpovidalo ze vyhraje, ted kdyz uz se zda ze to nedokaze by si z All England Clubu mohl odvezt jinou velkou trofej.. ale s jeho formou posledni dva roky je to spis z rise snu, takze RF come oon:))
Reagovat
smazaný uživatel
Napísal si to pekne, sám by som tomu rád veril..No Andy nemá chudák vôbec žiadne šance..Bude rád, ak uhrá zápas, dva..
Reagovat
smazaný uživatel
taky bych to pral andymu, formu nema nejlepsi, ale vyrazne se zlepsuje. co sem se dival na zaznam zapasu s ferrerem z W2012, tak hral hodne dobre. pokud jeste vylepsi, tak by moh udelat slusny vysledek, kazdopadne na vitezstvi to bude asi jen tezko noo
Reagovat
tito
Proč ne. OH jsou specifické, je tam odlišná motivace, jiné naladění hráčů. Může to vyhrát AR, může to vyhrát kdokoliv jiný a nemusí to být zákonitě Nole nebo Roger. Může to být kdokoliv....:-)
Třeba Ryan, i když po výpadku Rafy bych toho chtěl asi opravdu hodně. :-D
Reagovat
smazaný uživatel
ja bych ta specifika ale prilis neprespecifikovavala a drzela se primerene miry pravdepodobnosti, cili Rogera.. :-))
Reagovat
tito
To máš bezesporu pravdu, pokud vyjmeš specifika...:-)))
Reagovat
petrulinka
Tedy nemám ho ráda, ale je mi ho líto, a taky myslím, že je to pro OH velká škoda, že bude o jednoho kvalitního hráče méně.
Reagovat
smazaný uživatel
tj.jinak roger ma aspon klidnejsi spani:)
Reagovat
jacksax
to je smůla, Nadal měl rozhodně větší šanci na medaili pro Španělsko než Lopez, ale aspoň má zas o kousek větší šanci Berdych
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim,ze Rafa je rad,ze to je prave Feliciano..
Reagovat
gigin
tak vidím, že vítěz OH je neúčastí Rafala víceméně jasný :-) Jsem rád, že se s Novakem teda moc nepočítá a ani mne to tady neudivuje. Sice slabou náplastí je, že Chazy doufá, že si Nole do OH zlomí nohu, ale spíš je to další ukázka jedinečnosti fans RF !!
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom decentní zlomeninu. Možná stačí, aby se mu to naštíplo.
Reagovat
a.magerova
Nedělej nám ostudu.
Stejně to tak nemyslíš ....
Reagovat
smazaný uživatel
Nepodceňuj zlomyslnost fanatika.
Reagovat
carolyn
Tes si radši dávej bacha, aby se nezlomilo něco tobě - víš že tohle se nevyplácí. Takových řečí bych se radši vyvarovala :-)
Reagovat
smazaný uživatel
By mě fakt nenapadlo, že si někdo může myslet, že jsem něco takovýho někdy myslel vážně.
Reagovat
carolyn
NEjde o to zda vážně nebo ne, ale že to vůbec někdo řekne.....
Však i já tobě jsem to psala s úsměnem :-P beztak bych si dala pozor :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli se zrovna mně něco zlomí kvůli ošklivému vtipu, tak je ten osud vážně děfka :))
Reagovat
smazaný uživatel
Přát někomu zranění, i jen v legraci, je primitivní, a z některých věcí se prostě legrace nedělá !!
Reagovat
a.magerova
Né každý tady chodí furt, a né každý je informován, že jsi takový šprýmař !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ziadne strachy Gigine..Nole je favoritom OH...Mozno su favoriti dvaja, ale osobne viac verím Srbovi..Ak sa s Rogerom znova stretne, tentokrát uz neprehrá..
Reagovat
carolyn
:-))) tak nám pak dej vědět, jo. :-P
PS: ale třeba to nemusí být zrovna zlomenina :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Já ale nikdy nikomu zranění nepřál a to ani z legrace, takže se mě to moc netýká.
Reagovat
carolyn
To je právě to, i já mu to psala v legraci, jenže to je to, když se to jen čte, každý to pak může pochopit jinak :-)) Vlasně si to každej může přebrat jak se mu to zrovna hodí
Reagovat
smazaný uživatel
Hmmmm. Pravda. Co když to bude vážné a ani nebudu moct dát vědět? Měl bych si vážně dávat pozor!!!

Achjo :)) gigine... dík.
Reagovat
carolyn
To jsem zrovna nemyslela, ale třeba se ti zlomí jen nehet - třeba :-D
Jo a když nedáš vědět, víme že je stebou amen :-)
Reagovat
gigin
ty klidně pojdi !! Ale jestli se něco stane Djokárně, třeba jen sebemenší náznak nějaké nepatrné oděrky, nebo tak něco, tak ... tak pojdeš !! .... šílený úsměv ... !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jen do mě ... pojď pojď pojď
Reagovat
Heather_Fedex
pro me osobne je novak ROZHODNE vetsim favoritem, nez roger a to i pres to, ze se hraje na trave...novak se sam vyjadril, ze letos je pro neho nejvetsim cilem zisk rg trofeje a zlate medaile na oh...bude namotivovany jak buldog...
Reagovat
smazaný uživatel
Hm! To byste byli moc smutní, to nedovolím.
Reagovat
a.magerova
Může to být i zlomené srdce :-/
Reagovat
a.magerova
Takže když Roger pustí Nolemu zlato, tak měníš fans club ?!
Reagovat
smazaný uživatel
No a do toho zlomená ruka a sem ztracenej.
Reagovat
carolyn
zlomená ne, ale třeba jen decentně naštípnutá :-))
Reagovat
gigin
Však máš dvě ...
Reagovat
carolyn
ale srdce má jen jedno :-P
Reagovat
smazaný uživatel
A o to zlomení si už pár týdnů koleduje, takže možná bude svejch slov opravdu litovat!!!

Ano gigine, ale stejně. Doufám, že se mi podepíšete na sádru aspoň.
Reagovat
Heather_Fedex
rekla jsem, ze pokud rog letos neziska oh/wimbledon, tak prestoupim do djokarny...takze uz oficialne zustavam ;) nicmene, asi bych i diki citove vazbe k svycarovi nebylo snadne odejit z rf klubu...
a samozrejme, pro me srdcei bude favorit na KAZDEM turnaji, na kt. nastoupi roger ;)
Reagovat
carolyn
a co když náhodou vyhraje Můra?? Přejdeš tam? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jdi kamkoliv, prosím prosím, fakt se k tobě Roger nehodí, neklape vám to, nesluší vám to spolu, nic.
Reagovat
Vojtiik
rekla jsem, ze pokud rog letos neziska oh/wimbledon, tak prestoupim do djokarny

to je teda frajerina, zacit fandit tomu, kdo je nejlepsi:))
Reagovat
Heather_Fedex
ale prosim te, proc bych fandila tomu nejhorsimu?? vetsinou to byva tak, z lidi fandi tem nejlepsim, nebo je to u tebe snad jinak??? pry frajerina ;)- typicka lidska vlastnost. pripoustim, ze to neni spravne, ale je to prirozene....
Reagovat
Heather_Fedex
nebudu vam kazit vas uprimny a romanticky vztah, chazy. takze ho budu obdivovat jen z delky...
Reagovat
Heather_Fedex
nic ve zlym, ale andy NIKDY nebude moji srdcovkou...gs mu preju, ale absolutni prizen si andyho fanclub u me neziska ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Promiň, ale fandit někomu jen proto, že je nejlepší, to je vážně gigantická demence.
Reagovat
Heather_Fedex
chazy a tobe neprijde vetsi demence fandit tomu NEJHORSIMU??? jeste jednou si precti muj predesly prispevek smerovan vojtiikovi a az pak mi odpisuj, ano? dekuji
Reagovat
smazaný uživatel
Není, pokud to bude tvůj nejoblíbenější hráč, chápeš? Já bych klidně fandil 50. hráči světa, kdyby to byl Roger Federer. Mezi moje největší oblíbence patří Lukazs Kubot, kterej je kolem 70. místa.

Demence je fandit kvůli úspěchům a podobným věcem. Mně jde o to, kdo si mě něčím získá, s kým sympatizuju. Ty prostě jdeš za úspěchama. Je to tvoje věc, ale mně to přijde stupidní, z toho fandění nic nemůžeš mít. Netušíš, jak moc to člověk prožívá, když toho hráče fakt miluje. Což se prostě ukazuje na tom, že když Roger vyhraje, tak nadáváš, shazuješ a kritizuješ. Je to fandění nefandění.
Reagovat
a.magerova
Jj svatá slova, mě by měli vystavovat jako zapáleného fanouška, když hraje Roger, tak o mě mají strach všichni moji blízcí.
Finále W 2009 - to tchýně chodila za manželem a starostlivě se ho ptala jestli je pro mne zdravé se na ten tenis dívat, že má o mne strach, finále TM 2009 i 2010 manžel se synem mi dávají ultimatum, že jestli se budu takhle nervovat, tak že mi opravdu ten tenis zakáží, finále W 2012 - syn chodil a měřil mi starostlivě tep.....
Reagovat
Heather_Fedex
jsem rozhodne presvedcena o tom, ze lidi fandi vic tem, kt. jsou na ocich a to se netyka jenom sportu. ja jsem jedna z nich. jestli ti prijdu dementni, tak pak ti prijde dementni vic nez polovina populace. ja jsem vasniva fanynka rogera, ale rozhodne uprimna a objektivne dokazu priznat rogerove chyby. ty patris k tem, kt. tuhle pravdu neunesou. a mozna ze ano, jen to nepriznavas na diskusnich forech. schvalne, kdyby hral ten lukasz kubot proti rogerovi, drzel bys mu palce??
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, já považuju víc jak polovinu populace za dementní, to si uhodla. A že to je "normální" mě moc netankuje. Normální je taky jíst špagety s kečupem, ale gurmán to zahodí do koše. A já jsem takovej fanouškovskej gurmán.

Ne, protože je Roger můj nejoblíbenjěší hráč. Ale kdyby Kubot byl světová jednička a hrál se 70. rogerem, tak fandím Kubotovi. Už jsem hodněkrát fandil neansazenýmu hráči proti nasazenýmu, i když oba byli moji oblíbenci. Kdyby Kubot hrál s Del Potrem, tak určitě fandím Kubotovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale kdyby Kubot byl světová jednička a hrál se 70. Rogerem, tak NEfandím Kubotovi.

Bože :)))))
Reagovat
gigin
Toto kdyby četl Zdeněček !!! Tak ho zase vomejou !! :-)))))))
Reagovat
Heather_Fedex
dobre chazy, dobre. s tebou je hodne tezka rec, vis o tom? protoze podle vseho nejde diskutovat s nekym, kdo se poklada za stelesnenou dokonalost- i ve vareni, i ve fandeni ;)
nicmene, pro dnesek je to odemne vse. jen podotknu, ze rogerovi budu fandit nepretrzite az do konce jeho kariery.
a na zaver: kecup si do spaget dam, kdyz je jim s parkem ;))
Reagovat
smazaný uživatel
Já nikde neříkám, že to moje je dokonalý. Já spoustů druhů fandění uznávám. Je ale jedno, který opravdu ne, a to je to tvoje. Však jsi jediná, komu tady rýpám do toho, jak fandí. Zastanu se i Broze za jeho fandění.
Reagovat
smazaný uživatel
Heather: fandit budu s tebou, ale na obed spolu nepujdeme.. :-))

Chazy: nebud na tu populaci tak prisny!!! :-) 50% ruzne diferencovany prumer, 10% podprumer, 20% ruzny stupen retardace... no ja vim, no....
Reagovat
spaniel
Jeste nejak dokazu pochopit, ze fandis Rogerovi, protoze je nejlepsi (i kdyz spis by to melo byt, protoze se ti nejvic libi jeho hra). Ale nedokazu pochopit jak jsi psala, ze asi prejdes k Novakovi. To jako cekas jen na to, az se mu zas zacne darit a bude dominovat??? Vis, tomu se rika gloryhunting...
Reagovat
smazaný uživatel
sojka: :))))
Reagovat
carolyn
Tak to je fakt smutné. Hlavně když OH jsou po 4 letech a kdo ví jak na tom Rafa bude za 4 roky. Prostě to tak asi má být noo :-(
Reagovat
W.G.M.
Rafa Nadal: ?I am not in condition to compete in the London Olympics and therefore will not travel as planned with the Spanish delegation to take part in the games"

"I have to think about my companions, I can't be selfish and I have to think of what's best for Spanish sport, especially tennis and Spanish players and give fellow sportsmen with better preparation the chance to compete. I tried to hurry my preparations and training to the very last minute, but it was not to be "

"is one of the saddest days of my career as one of my biggest ambitions, that of being Spain's flag bearer in the opening ceremony of the games in London, cannot be. You can imagine how difficult it was to take this decision"
Reagovat
smazaný uživatel
Klobuk dole pred Rafom..Mam pocit,ze mysli viac na spanielskych sportovcov,nez na seba..
Reagovat
Gracias_Mendoza
Jak to bude s bodama? Obhajoval nějaké 4 roky staré body? :-(
Reagovat
Denis92
neobhajuje nic
Reagovat
a.magerova
Byly hráčům odečteny za 52 týdnů tedy v roce 2009.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže po OH bude žebříček stejný?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, přibudou body za OH. Ale za rok touhle dobou budou odečteny a nebudou se hráčům počítat až do dalších OH.
Reagovat
a.magerova
Nebude žebříček stejný, hráčům se za OH 2012 body přičtou.
Reagovat
smazaný uživatel
ok díky za info
Reagovat
smazaný uživatel
Fandím sice Rogerovi, ale především tenisu a bez ohledu na to kdo komu fandí tak je to vždy veliká škoda...není pochyb o tom, že je to veliký hráč a kde by tento dříč byl nemít takové zdravotní komplikace...tenis není a nikdy nebyl jen o jednom hráči...nikdy to není jen ten komu fandíme...právě spousta těchto skvělých hráčů dělá tento sport tak atraktivním...mě vždy na turnajích chybí a budou chybět hráči, kteří umí dát do zápasu všechno tak jako Rafa...Přeji vítězství Rogerovi, ale nepřeji si aby skvělí hráči odcházeli...respekt Rafa !
Reagovat
Mayo
veľmi pekný komentár :) ... já som veľmi sklamaný ako jeho fanúšik, tešil som sa na neho strašne moc...ale čo už :/...neostáva mi nič iné ako dopriať RF aby si splnil svoj sen
Reagovat
a.magerova
Taky moc pěkný komentář :-))
Reagovat
smazaný uživatel
chvalabohu aspon tam bude o jedneho cocota menej..
Reagovat
Heather_Fedex
uvitala bych, kdyby tady na tp bylo taky tech "cocotu" o neco mene...nejlepe VUBEC
Reagovat
smazaný uživatel
Fandím hlavně a především tenisu...miluji ten sport a nějak si to neumím představit bez všech hráčů, kteří v tenise něco dokázali a byli a jsou velikým přínosem pro tenis a sport celkově...chápu, že každý má svého hrdinu, vždy budeme mít někoho radši víc a někoho méně...rivalita bude vždy...ale měla by být zdravá...jsou to právě ti hráči, kteří proti sobě bojují, ale mimo kurt jsou většina přátelé...proto neuznávám takové ty časté projevy některých lidí...to že se lidi na fotbale a mimo něj tlučou hlava nehlava mě vůbec nebere...pro všechny zarputilé - netahejte nám to do TENISU ! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
především fandím hlavně tenisu...miluji ten sport a nějak si to neumím představit bez všech hráčů, kteří v tenise něco dokázali a byli a jsou velikým přínosem pro tenis a sport celkově...chápu, že každý má svého hrdinu, vždy budeme mít někoho radši víc a někoho méně...rivalita bude vždy...ale měla by být zdravá...jsou to právě ti hráči, kteří proti sobě bojují, ale mimo kurt jsou většina přátelé...proto neuznávám takové ty časté projevy některých lidí...to že se lidi na fotbale a mimo něj tlučou hlava nehlava mě vůbec nebere...pro všechny zarputilé - netahejte nám ten bordel do TENISU !
Reagovat
SwissMaestro
Zranění mu rozhodně nepřeji, ale doufám, že Roger Federer nepromarní pravděpodobně svojí poslední šanci na to vysněné zlato. Letos nebo asi nikdy.
Reagovat
Heather_Fedex
citim to tak nejak....pripomina mi to wimbledon 2009...tam taky rafa obhajoval prvenstvi ale nenastoupil kvuli zraneni, a rog toho "vyuzil" a ziskal titul....
Reagovat
Pe3k
Tohle sem tedy nečekal. R.I.P Rafa :(
Reagovat
Pe3k
Přidávám nové a pěkné video s názvem RAFAEL NADAL - The King Of Clay 2012.

http://www.youtube.com/watch?v=0LVwU4-GVeQ&feature=g-all-f
Reagovat
Heather_Fedex
zrovna jsme te nedavno vzpominali...ses objevil az pod rafovym clankem
Reagovat
Pe3k
Byl sem na dovolené :)
Reagovat
smazaný uživatel
R.I.P??..Pises to akoby mal Rafa 30.
Reagovat
Padme
Rafa to zmákne a příští rok bude zase všechny školit na FO ;)
Reagovat
Pe3k
Příště napíšu C.I.P :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je špatná zpráva. Je to velká škoda pro olympijský turnaj a hlavně pro něho. I když nejsem jeho největší fanda, těšil jsem se, jak ho uvidím nést vlajku....
Snad se dokáže brzy zotavit a vrátit se do formy.
Reagovat
Padme
Je od něj hezké, že chce dát šanci někomu jinému. Netušila jsem, že je to tak vážné:/ Je to pro turnaj škoda, každopádně by asi měl trošku přehodnotit svůj styl. Nemusí přece vyhrávat 6:1 6:0 a radši si v jasných zápasech pošetřit síly.
Reagovat
Heather_Fedex
nepatri mezi me nejsrdecnejsi zalezitosti, ale tohle bych neprala nikomu...ale samozrejme ze ak mel na vyber mezi zhorseni fyzickeho stavu, tim padem ohrozeni kariery a vynechat olympiadu s tim, ze se uzdravi, tak si samozrejme vybral tu 2. moznost. jestli se rozhodl spravne, je jenom na nem....
Reagovat
smazaný uživatel
Velka skoda pre olympijsky turnaj a vacsia sanca pre jeho superov..Dufam,ze americké Masters nie sú ohrozené, hoci ten prvý zacina den po OH finále..
Reagovat
smazaný uživatel
Osobně mě to moc nepřekvapuje, on je perfekcionista, pokud se necítí být na 100 % v pořádku, nebude riskovat. Ale mrzí mě to..ale je to jen sport a zdraví je jen jedno.
Reagovat
smazaný uživatel
Priznám sa,ze som to necakal..Viac by ma vsak mrzela neucast na GS..Dufam,ze aj Rafa takto rozmysla, ak je teda zraneny, nech to radsej nesilí a ma dalsie 2 tyzdne k dobru..
Reagovat
Vojtiik
Nemam ho moc rad, ale tohle je obrovska skoda pro tenis:)
Reagovat
smazaný uživatel
moja rec :)
Reagovat
Fandina
Ta zpráva mě dost překvapila. Mrzí mě to hlavně kvůli němu. Nejsem jeho faninka, upřednostňují jiný styl hry, ale jinak je mi RAfa hodně sympatický. Škoda.
Reagovat
gigin
mne to mrzí aj kvůli titovi, Forehandovi, Emičce, Mattimu, Mazkimu ...... :-(( Já si to ani nedovedu představit ...
Reagovat
dadaft
taky jsem z toho špatný...
Reagovat
a.magerova
No já jsem taky fanynka někoho jiného, ale toto je špatná zpráva. Přeji Rafovi rychlé uzdravení.
tito jsem v myšlenkách s Tebou .... jo a nic za to nechci :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom bych opakoval to, co už jste napsali... Velká ztráta nejen pro tenis, ale i pro celou olympiádu. Je mi líto Rafy a jeho fanoušků. Snad se brzy uzdraví a bude moci bojovat na US Open a dalších turnajích.
Reagovat
tito
No Tvůj je teď největší favorit, každopádně díky :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten je sakra rozhozenej z toho výprasku od Rosola :-D
Reagovat
smazaný uživatel
jen se potvrdilo, že za normálních okolností by ho při vší úctě nemohl Rosol nikdy porazit. Škoda.
Reagovat
Mayo
neeee :((( mňa porazí asi, tak som sa na neho tešil,,,toto je smola :/
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist