Nadal: Na PlayStationu jsem raději Federerem

24. 1. 2010, 16:42
Aktuality 73
Jsou chvíle, kdy je Rafael Nadal raději svým sokem Rogerem Federerem. Španělskému tenistovi se zatím daří přibližovat obhajobě titulu na Australian Open, když ale hraje počítačovou hru, zvolí si raději postavu Švýcara, současné světové jedničky.
Profily hráčů
Rafael Nadal

V reálném světě je Nadalův pohyb jeho největší zbraní, ale na Playstationu to tak dobře nefunguje. "Jsem defenzivní hráč, dva metry za základní čarou a neběhám," řekl Nadal o svém avatarovi, představiteli ve virtuální realitě. "Proto je lepší zvolit jiného hráče."

Třiadvacetiletý Španěl loni vyhrál Australian Open, když Federera ve finále porazil v pětisetovém dramatu. Vedle tenisu si Nadal na počítači rád zahraje rovněž jeho oblíbený fotbal.

Letos je v Melbourne již ve čtvrtfinále a čeká ho bitva s Andym Murrayem, "Andy je jedním z nejtalentovanějších hráčů na okruhu. Dokáže hrát defenzícně, ale i agresivně útočit. Během jednoho zápasu umí předvést hodně dobrých věcí. Je to velký hráč, šampion. A věří si, což je velmi důležité," řekl na adresu svého soka, s nímž se utká v úterý.

Rodáka z Mallorky si pochvaluje svůj zdravotní stav. "Je to super. Kolena jsou perfektní a vrací se mi sebevědomí," libuje si.

Část rozhovoru s Nadalem:

Nadal tráví volný čas u Playstationu - fotbal hraje s kamarádem Carlosem Moyou:

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, YouTube

Komentáře

73
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Inteligentní člověk většinou nemá potřebu ohánět se svým IQ..
Inteligentní člověk většinou nedává takovou váhu bulvárním zprávám..
Inteligentní člověk by si nikdy nemyslel, že rozšířit jeho obzory může jen člověk s vyšším IQ..

Suma sumárum..myslím si, že si při testu IQ docela podváděl :-)))).
Reagovat
smazaný uživatel
Chirurgu,
pominu to, že se motáš do debaty která ti nepřísluší, pominu to, že tu mícháš jablka s hruškama a vystavuješ tady spekulace o mých údajných potřebách se ohánět tím a tím (já je nemám) a pod. Beru to tak, že tě něco na těch větách vnitřně rozčílilo nebo jinak popudilo, prostě to s tebou hnulo. Pokud je tvůj nick i občanská profese, tak buď rád, že máš šikovný ručičky (to já nemám) a dobrého pamatováka (jistě se hodilo u "anči") a nenechávej se zbytečně rozhodit. Co se týče nějakých tvých spekulací o podvádění při testech a pod., tak tě chci ujistit, že jsem byl nucen toto absolvovat při škole a po druhé v zaměstnání, do ničeho jsem se v tomto směru opravdu nehrnul a už vůbec jsem nemohl nic ovlivnit... mimochodem přece, tohle není nic vyjímečnýho? Zajímavé je, že v mém okolí nebo vůbec.. se obkopuju lidmi, který jsou na tom daleko líp než já snad ve všech směrech a pocity pošlapanýho Ega nemam, což jsou ostatně hlavní důvody tvých 3 výroků..;).
Reagovat
smazaný uživatel
Je zde veřejná diskuze, tedy motat se budu tam, kde sám uznám za vhodné :-).
Jsem klidný a nerozhozený :-) jen mě občas baví škádlit lidi jako jsi ty, tedy pupky světa.
Bylo mi jasné, že mi odpovíš další rozsáhlou statí v níž se budeš obhajovat :-D je to zábavné.
Neber vše tak vážně, od čeho máme smajly..
Reagovat
smazaný uživatel
To je všechno?
Civilizace jde asi opravdu do kopru, 10 řádek textu je považováno za rozsáhlou stať, lidi "jako já"??? za "pupky světa", díky za výměnu názorů. ;P
Reagovat
smazaný uživatel
Mám rád stručnost, trefnost, věcnost :-). Diskuze jdou do kopru právě proto, že lidé mají čas a potřebu datlovat předlouhé odstavce z 90% o ničem..rozsáhlost textu působí totiž "fundovaně" :-).
Na výměnu názoru si najdi jiné, mně si posloužil jen jako komická postavička, do které se dá rýpnout :-)
Čas je drahý, takže pěkný den!
Reagovat
smazaný uživatel
Cit..."Na výměnu názoru si najdi jiné, mně si posloužil jen jako komická postavička, do které se dá rýpnout :-)"

Ego je hroznej prevít, jakmile začneš tuhle bestii živit energií, tak nemá nikdy dost. Nebudu tě zdržovat, práce (hlavně na sobě), máš před sebou hodně, tak ať se ti v ní daří ;). Třeba i tobě, Simone ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No jako soukromé očko by ses skutečně neuživil, nedostatek fištrónu :-) pane, co tak miluje slovo "EGO" :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To určitě ne, nemůžu se uživit všim, pane co tak nerozumí pojmu Ego, které ho tak ovládá. Tenhle pojem na tebe teď bude křičet hodně často a ze všech stran, uvidíš a vždycky si u toho na mě ještě vzpomeneš, to bude zase moje, "pomsta" ;PPP, tak buď ve střehu, chirurgu ;) !
Reagovat
smazaný uživatel
S tým vzdelaním som to nemyslel tak, že ak ho človek nemá, tak je k ničomu! Obyčajný človek má vúčšinou v sebe viac ľudskosti a skromnosti, ako vzdelaný. V súvislosti s Nadosom, ma to netrápi. Len si myslím, že ako známy športovec by aj v tomto mal napredovať. Je to samozrejme jeho vec, ak mu to stačí !
Rozhľad a vzdelanie aj v prípade športovca má význam, zrejme poznáš prípady, keď športovec skončí so športom, alebo je donútený a je hotový!
Čo sa týka tých vysokých škôl, Plzeň etc. Tak ťa možno poteším, aj mi máme jednu takú, v Trenčíne.
Budem ti však oponovať, že to s tými školami nie je také zlé, v Čechách určite. Karlova univerzita alebo univerzita v Olomouci, napríklad.
Dole si spomínal Blakea a Ančiča. Blake mal problémy so zdravím, nejaký čas nehral, zomrel mu otec, etc. Je to skvelý a inteligentný tenista. Ančič na to ide veľmi rozumne, pretože je tiež inteligentný. Niekoľkokrát ho sklamalo zdravie, to bolo príčinou, prečo tak tenisovo padol. Myslím si, že to ovplyvnilo ich tenisové výsledky.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak tě trápilo dole to vzdělání, víš jak se u nás v Čechách studuje ;)?

JUDr. Hitler v Plzni :DDD

http://www.youtube.com/watch?v=N-Kv_ir3j2o

Už hodně známá, ale výborná záležitost:DDD
Reagovat
Mercury
Tomu říkám sebestřednost :). Ono je fajn, když si lidi věří. Mám sebevědomé lidi rád. Ale podrobovat diskuzi na tenisportalu měřítkům IQ je dost úsměvné. Tenhle kvocient vypovída o člověku jako takovém pramálo a myslet si, že je to záruka patentu na rozum je velice povrchní. Už tatíček Masaryk s oblibou upozornoval, že důležitějším atributem než je rozumnost bývá laskavost. Trochu pokory, milý pane.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jdi ty trumpeto.. :(
Tak v celku nejvíc úsměvných je tady jiná část diskutujících, ale taky hochu občas nezklameš :). Hele Mercury, jseš schopnej nebo schopnej budeš, ale spíš ochotnej, si občas přečíst, komu se odepisuje a hlavně NA CO? Nebo automaticky rovnou reaguješ na moje příspěvky, aniž by sis poskládal vlákno dohromady, co? Se Simonem už tady "válčíme" nějaký čas a naposledy se pustil do toho, že mám malé obzory, omezené vnímání, tudíž volí jiný způsob konverzace, od toho moje odpověď, že to asi tak nebude. To je všechno.
Jééé ten sebevědomej!, jééé ten je sebestřednej!, to není reakce hodná tebe, ale primitiva, kterýmu zatřepáš červeným hadrem před očima a on se hned chytne, na to jsou tu jiní experti, že jich tu je... Kdyby to nebylo tak smutný, tak je to komedie.
Reagovat
smazaný uživatel
Já s tebou neválčím, to by bylo příliš krásné, olfessi. Je mi líto, ale tentokrát musím učinit to, co ty děláš naprosto běžně těm, kteří si s tebou dovolí nesouhlasit - vyslovuji kategorický soud - Hluboce tebou pohrdám.
Reagovat
smazaný uživatel
A já ti to hluboce a na všech úrovních odpouštím ;).
Reagovat
a.magerova
Lidi koukněte se dnes na ČT2 na "Plovárnu" budou tam zajímaví hosté !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo tam bude, nechce se mi to hledat?
Reagovat
a.magerova
Becker a Edberg
Reagovat
smazaný uživatel
Dík za upozornění, to jsou přesně ty zdroje informací, které uznávám.
Reagovat
smazaný uživatel
ja uz to tady ladila a myslela FED A RAFA:) NA CT 2 EXKLUZIVNE! DELAM SI SRANDU,NAHODOU BECKROVI jsem pravavala...
Reagovat
smazaný uživatel
No pořád Na plovárně je neškodnej, ale uznávat ideologii "Veřejnoprávní televize v České republice roku 2010" je šílenost.. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslel jsem přímý zdroj informací - jako je například rozhovor, že. Na rozdíl od různých zprostředkovaných informací, jejichž hodnota je sporná. Zase se ubíráš špatným směrem. Ach jo.
Reagovat
smazaný uživatel
Možná myslel, ale neuvedl .. ;)
Reagovat
a.magerova
Zajímavý rozhovor, tak Marku Ebene po AO očekávám Na Plovárně Rafu s Rogerem :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Já to uvidím, až to daj na net, stojí to za to, oba dva aktéry jsem měl rád. Navíc Edberg visel v dětskym pokojíku na stěně ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Promiň, zapomněl jsem, že to taky budeš číst a dostatečně jsem to nerozvedl :)
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhodilo tě něco v posledních desítkách minut Simone? Že nějak v těch odpovědích ztrácíš klid a realax, pro tebe tak typický.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafan môže byť sympaťák, možno aj niečo viac (nechávam na predstavivosti každého z vás) ale len mimo kurt. Jak si preberá cenu, fotí sa, robí interview, alebo len tak zachytený paparazzom... stále je super! Ale jak sa dostane naň, tak sa mi zdá poväčšine ako divá srna, ktorá nič iné ako výhru nepozná... (v minulosti to bývalo viac, ale tak od USO už aj na tom popracoval) je to trošku škoda by som povedala.. a kto by sa oňho nezaujímal ako o osobu, a videl len ako hraje, tak by asi z ľudského hľadiska nadšený nebol.. ešteže existuje ten marketing a prezentácia..... tak asi bude môj tretí najoblúbenejší hráč :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky fandím Rogerovi, ale Rafa je važně sympaťák :) ..
Reagovat
Mercury
To je něco pro zdejší antifederer fanatiky...už i Rafa hraje radši za Rogera :D doufam, že to tu zas Barney/Andrew nezaplní svýma zvratkama.

Jinak pěkné zpestření, tenhleten článek :) Ačkoliv není mým favoritem, je Rafa stejně sympatak.
Reagovat
smazaný uživatel
Haha! Nado ho má rád, bodaj by aj nie. Fedo bol k nemu veľmi ústretový na začiatku jeho kariéry. Trénoval s ním,všetko od neho odkukáva, ako zvláda, keď sa mu nedarí, keď sa mu darí, ako sa chová. Len v cudzích jazykoch sa môže snažiť koľko chce, na to talent nemá, je to bieda, s čím súvisí aj rozhľad a inteligencia. Ale za to Nados nemôže. Vypadá však, že je dobrým človekom.
Reagovat
majjkaa
ano urcite je dobrym clovekom.....a sam dava priklad nasim antirogerovcom, mozu sa skryt!! :)
Reagovat
a.magerova
Pořád tady říkám, že ti dva jsou mimo kurt přátelé, jen tady to furt někteří nechápou.

http://sport.pravda.sk/federer-pribalil-nadala-do-svojho-lietadla-fi7-/sk_stenis.asp?c=A070817_174503_sk_stenis_p14
Reagovat
smazaný uživatel
Jo a spriadali tam taktiku :-)) No, ale vieš.. že to mohlo byť len zo zdvorilosti, nehovorím, že nemôžu byť kamaráti, ale toto nič nedokazuje... až budú spolu chodiť na dovolenky a postavia si vily vedľa seba, tak až potom uverím :-))) hh :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle všechno co jsi napsal nemůžeš myslet vážně? Píšeš jako by Rafa byl nějaké nesvéprávné děcko...se vzpamatuj.
Reagovat
carolyn
Myslím, že to ví spousta lidí že oni dva si rozumí :-)) O to neměj strach.

http://www.youtube.com/watch?v=0WzIv91LzlQ
Reagovat
smazaný uživatel
klidek,abudabi zna 5 jazyku a minimalne 2 VS MA!a me postreh o inteligenci ostatnich...ABU-k cemu je nekomu plynna andlina kdyz jako clovek a charakter stoji treba za hov..a postrada lidskost
Reagovat
smazaný uživatel
anglina-jasne jsem myslela
Reagovat
smazaný uživatel
Mně fakt až zved ze židle..
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
Oni se ale neměli rádi na začátku kariéry, tam se to zlomilo (dle jejich vlastních slov) až když Nadal pozval Rogera na exhibici na Mallorcu (cca 3 - 4 roky zpět), byla to ta s tím dvorcem půl trávy, půl antuky, do té doby to tam bylo docela na nože.. S tim odkoukáváním od Rogera, hlavně chování, to považuju za vtip ;), asi to má vytočit Barneyho, ne?
Talent k jazykům nic nevypovídá o inteligenci, to je jedna ze schopností člověka, jako třeba dispozice k tanci a pod., samozřejmě to nenaznačuje ani sníženou inteligenci a rozhled, ostatně mnoho docentů a profesorů na našich vysokých školách by mohlo vyprávět. Ale jedna věc přece jen o člověku něco vypovídá, víš co to je? Jakými se obklopuje lidmi, s kým mu je dobře, jeho velké kamarádství s nejlepším golfistou světa, ale bohužel v současnosti charakterově velmi chudým člověkem Tigerem W., jehož vulgarity se děsily i maskérky, když ho měly upravit na fotografování do časopisu, o něčem vypovídá, třeba o tom, že to s čestným doktorátem z Harvardu pro Rogera nebude tak horké :DDD
Tak, Roger´s flotila, hrr na mě! :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Zdar doktore, už jsem tu zase. Hele, docela rád si čtu tvý tenisový komenty, a to beze srandy. Mají hlavu a patu, ne se všemi úplně souhlasím, ale rád si je přečtu a porovnávám se svými názory. Ale když ze sebe vypustíš tuhle hokynářskou psychologii kříženou s Ordinací a Ulicí dohromady, to cejchování charakterů, to je fakt trága. Soustřeď se na tenis, to ti jde líp. Já vím, že namítneš, že si můžeš kecat, co chceš (což je fakt), ale je to škoda. :)
Reagovat
a.magerova
Podle psychologa Petra Šmolky je 90 procent mužů ješitných. A pokud je ten muž ještě úspěšný a to vlastní pílí, tak to zamává s egem každého chlapa. A že Tigerovi lezly baby (vesměs barmanky a pornoherečky) samy do postele, to je jejich věc, jen měly taktně mlčet, když jim platil. Taky jsem proti kouření tabákových výrobků, ale kamarádím se s kuřáky, je pravda, že jim čas od času připomenu jejich nešvar, bohužel má snaha je marná. A teď olfessi poraď, kde najít 10 procent mužů neješitných a ještě k tomu nekuřáků, abych se mohla obklopit sobě rovnými?! A Ty kouříš?
Reagovat
smazaný uživatel
Mě bys v těch desíti procentech našla :P.
Reagovat
smazaný uživatel
Zdar docente, já se na českou televizi prakticky vůbec nedívám, takže jestli se něco v těch seriálech řeší a ty na to narážíš, tak ti nejsem schopnej zareagovat, Ordinaci jsem nikdy neviděl a pod. Co se týče toho co se ti již opakovaně nelíbí, tak za prvý četl jsi jistě koment Abu, ke kterému se vztahuje reakce, tedy, jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá, to je jedna věc;).

Druhá věc, jestli se ti OBČAS LÍBÍ nějaký můj koment k tenisu a zdá se ti, že to má hlavu a patu, tak to je asi tím, že se o tenis zajímáš, třeba si ho i závodně hrál nebo hraješ, já jsem ho taky přes 10 let hrál a na tom tématu se JEDNODUŠE setkáme.
Ovšem v ostatních věcech, způsob uvažování, přemýšlení, zájmy, znalosti se úplně míjíme, takže mě připadá uvažování 95% lidí śtrašně plochý a oni v tom nemusí vidět hlavu a patu, protože je to mimo jejich zorný pole a jsou orientovaný jinam. Ne výš nebo níž, prostě jinam.
Tak doufám, že to na tebe neni moc psychologický a nevím ještě jaký, jednoduššeji to vyjádřit neumím.
Reagovat
smazaný uživatel
Rovný jsou ti úplně všichni, každej je v něčem lepší a zároveň v něčem horší než ty. Místo ješitnosti bych dosadil slovo Ego a najednou se ten problém týká všech, ne jenom chlapů a kuřáků. Co to má společného s tématem nevim, ale myslim, že by si spíš snesla tvoje kámoše kuřáky, než nějakýho Tigera, kterej ti bude názorně u stolu ukazovat jeho oblíbený oplzlý fórky a všimla by sis, že pro tebe nebude moc fajn do party nebo to je tvoje gusto? Asi ne. Jinak v elitní špičce sportu je nezvládnutého Ega habaděj, proto nehrozí, že by např. Roger měl vyhledávat jinou společnost, jelikož velmi dobře zapadne v tomto směru mezi své.

Mag., jseš slušná a hodná holka, ale na mě jseš trochu ... jak to říct, zvířátková, nic ve zlém děvče!
Reagovat
smazaný uživatel
Ta poslední věta platila k tomu, jestli splňuju těch 10 %, tak jenom, aby si to neřešila ;), i kdybych splňoval 1% ze 100%, minem se, ale určitě se najde spousta 99% vhodnějších !!!
Reagovat
smazaný uživatel
"..mně připadá uvažování 95 % lidí strašně plochý ..."
Myslím, že právě v citované větě je zakopaný pes.
Zkrátka budeš-li se zmiňovat pouze o tenisu - ano, přečtu si. Začneš-li rozebírat náměty "mimotenisové", budeš pro mě poněkud charakterově "vadný" a prostě to přeskočím. Toť vše.
(PS citované seriály nesleduji, ale dal jsem si tu práci shlédnout některé díly, že abych věděl, s čím nesouhlasím). Dobrou.
Reagovat
smazaný uživatel
Olfe odkud cerpas informace o tigerovi jestli se muzu zeptat ? a nerikej mi cetl jsem to v mnoha ruznych zdrojich nebo casopisech nebo v televizi.. chcu slyset presne jake noviny/casopis/televize pripadne webova stranka nebo jiny zdroj.. diky :)
Reagovat
smazaný uživatel
Bulvar vladne svetu :) a i zdejsi diskuzi.
Reagovat
smazaný uživatel
ale s tim kdo a nejni inteligent tady zacal abudabi,my nezacli...on napsal o cizich jazycich...jinak ty mas zitra zaps v 9.30 bly co,asi jsi v praci ne?a ten NANDO S KOLJOU,to pokouknu ja:o)
Reagovat
a.magerova
Koukejte !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Já ti gratuluju, že si to konečně pochopil!!!!, vy vadný pro mě, já pro vás - V NĚKTEREJCH TÉMATECH SAMOZŘEJMĚ :). Hurá! A přeskakuj mě, já vás taky často přeskakuju, jenom, když chci napsat poznámku, tak pročtu ostatní, abych někoho neopakoval.
Reagovat
smazaný uživatel
Předčasná gratulace, doktore. Nepochopils, ale mě to nepřekvapuje. Máš poněkud omezené vidění světa, což tě limituje. Ale na tenis jsi dobrej.
Reagovat
smazaný uživatel
Já problém Tigera nesleduju, ale to s tím, jak obtěžoval maskérky svejma fórkama již před 13 lety, kdy popisoval, jak si černoch slíká kondom a pod. uveřejnili sami Američani na přelomu loňskýho a tohoto roku, kde upozorňovali, že ten problém u něj byl už před lety. Projdi si americký časáky s články o něm, který vyšly po tom skandálu, tam to najdeš. Jinak to není drb, to že má problémy, bylo i v oficiálních zpravodajstvích, momentálně se léčí( pokud už léčba neskončila) v Jihoafrické republice, protože ten člověk už se přestal mít pod kontrolou.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže jinak, když má někdo IQ 134 v Čechách, tak má u lidí cca 2 % pravděpodobnost, že mu rozšíří obzory. Tvoji odpověď nechápu, ale pokud patříš mezi výše uvedené, tak asi bude problém na mé straně, že tvého vidění nedosahuju a v tom případě tě žádám o polopatické vysvětlení. Stačí to takhle?
Reagovat
smazaný uživatel
Říkám, olfessi - věnuj se tenisu.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře Simone, tenis je docela jednoduchá hra, mimochodem věnovat se pořád tenisu, tak mi z toho asi houkne, jinými slovy, taky to s nim nepřeháněj, ať nám nezblbneš... Ale jsem rád, že u tenisu zvládáš všechno vstřebat! Dobrou noc!

,
Reagovat
smazaný uživatel
Pan "olfess" se ma hodne rád. Závan sebestřednosti a arogance se nedá nezaznamenat.
Reagovat
smazaný uživatel
to je přesně ono, máš určitě pravdu ..;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja som "vzpamatovaný" až príliš. Neviem, či sleduješ tlačové koferencie hráčov a ich reakcie. Zrejme nie. Či je nesvojprávny neviem. Viem ale s istotou, že vo vzdelaní to ďaleko nedotiahol. Viem toho viac, ale nejdem to rozvádzať. O Nadalovi už diskutovať nechcem.
Reagovat
smazaný uživatel
ted fakt vazne,treba ja to nevim-on nema stredni skolu?vim,ze nechces se bavit,ale toto me fakt zajima,ty to vis??ja teda posloucham hodne-rikali,ze 1 z mala co nema stredni je WAWRINKA-ME JEN ZAKLADKU,tak povez...prosim,to jsem nikde nenasla,ze neumi anglinu slysim..jinak nevim
Reagovat
smazaný uživatel
Kamáratstvo Feda s Woodsom, je čisto obchodný ťah Tigera.NIKE !On sa mu ozval a prišiel na finále USO.Súhlasím s tebou, že Woods je biedak. Aj som to niekomu napísal, keď sme porovnávali tenis s golfom. Ten dotyčný sa voči tomu ohradil Federer má jednu vlastnosť, čo by som mu zazlieval, necháva sa využíva! Pár príkladov: exibícia s Borgom, McEnroem v Ázii. Spoločná reklama s tým americkým cholerikom pred USO 2008 etc., nejdem sa ďalej rozpisovať. Rafter o tom povedal, že ho obdivuje, ale toto nechápe, to by on nikdy nerobil. Nehovoriac o tej peroxidovej americkej speváčke GwS a vyziablej šefredaktore amerického Vogue AW.Možno je to tiež čisto obchodná záležitosť! Viem, že sa vyjadril, že o osobnosti šoubiznisu príliš nestojí.
Áno, medzi Nadosom a Fedom neboli jeden čas dobré vzťahy. A to preto, že jeho strýko počas zápasov radil Nadalovi, čo má robiť. Federer sa sťažoval na rozhodcov, že si neplnia svoje povinnosti, pretože to je proti predpisom. Nadal povedal novinárom, že to hovorí preto, že nevie prehrávať. Pekná drzosť. Na Mallorku ho pozval, či len preto, aby si ho spriatelil zo zištných alebo úprimných dôvodov, neviem. Podľa mňa si ho pustil príloš blízko k telu, čo bolo dôvodom niektorých Fedexových prehier.
Ako jeho fanúšik dúfam, že sa z Tigerového príbehu poučí. Aj keď si myslím, že 80 percent o Tigerovi sú výmysly a dohady /vraj, možno, údajne.. etc./.
Reagovat
smazaný uživatel
Podľa mojich informácií nemá!
Reagovat
smazaný uživatel
Abu,
já ti u tohoto vlákna už nebudu psát, v čem s tebou souhlasim a v čem ne, ale mám obavu, že si ho (feda) příliš idealizuješ a nechtěl bych být u toho, kdyby si se v něm zklamal. Každopádně, to co tady předvádíš, je snad to nejoddanějí fandovství, s kterým jsem se setkal. Tak snad, ať ti to vrátí alespoň zítra, porážkou Australana. Dobrou noc.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně je to sice úplně jedno, co má kdo za školu, hlavně když poslouchám většinu vzdělané společnosti, které to evidentně nebylo nic platné, ale chodil na střední školu, tam se seznámil s tím svým hlavonožcem (přítelkyně Xisca)..
Reagovat
smazaný uživatel
toto snad,ale nemyslis vazne?NADAL je s FEDEREREM ZE ISTNYCH DUVODU?ja naopak si to myslim,NADAL JE TAKY DOBRAK A TAK vsude s nim a chvali ho,ze a ja nadavam jakou ma pokoru k RF!A NEVIM PROC?AZ BEZMEZNE HO OBDIVUJE,o zistnych duvodech by mohlo jit tady naopakvic prohrava ROG...TY SI OPRVDU IDEALIZUES HO,tak svaty neni..toto neblazni!a ta sola-kde si to muzu zjistit?odkud to vis
Reagovat
smazaný uživatel
zistnych samozdrejme myslim...
Reagovat
smazaný uživatel
Ďakujem za dobrú noc, nápodobne!
K tomu "oddanému fanúškovi". Ako fanúšik tenisu, mám veľmi rád jeho štýl a to, že pre tenis urobil veľa /povedal aj Sampras/. Jeho osobný život je jeho, ako si zariadi, tak bude žiť. S kým sa priatelí a prečo, to vie len on. Rozhodne si myslím, že má aj záporné vlastnosti, vôbec si ho neidealizujem. Ale kdo ich nemá?
Reagovat
smazaný uživatel
skola myslim,zda vis o tom-rekni,kdyz ji to nakousl,tyto info jsem fakt necetla nikde
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslím, že by som v tejto téme chcel ďalej pokračovať. Prepáč. Dúfam,že sa nenahneváš, ale niečo ti poradím. Skús diskutovať vlastnými myšlienkami ... pápá
Reagovat
smazaný uživatel
to je to co som chcela-dukaz a NEJE...NEA,pokracovat nebudem,mame jine vzdelaneji tenisty...vidis,slusne se zeptam a nic mi nereknes,tos papa
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě k tomu vzdělání tenistů, mám na to svůj soukromý názor. Velmi se mi v tomto líbí Helena Suková, která ukončila kariéru a v pohodě si teď, kolem čtyřicítky dodělává školy. To samé udělal i Jágr, i když pouze s maturitou. Proč o tom mluvim, já mám pocit, že by neměli v tomto směru sportovci s kariérou velmi časově omezenou (tenis) tříštit zbytečně energií, pokud je vidět, že jsou opravdu vyjímeční a věnovat se maximálně sportu. Samozřejmě, přiměřeně číst a udržovat všeobecnej přehled, pokud možno. Ukázkovým příkladem je pro mne James Blake, který má tuším hotový Harvard, ale bohužel kariéra tak talentovaného hráče... no měl navíc. Ja vim, že to bylo zapřičiněno i řadou zranění, že měl hodně volnýho času, ale nedal tenisu všechno. Další případ Mario Ančič, sice měl mononukleózu, ale pustil se do studia a na návrat do profesionální kariéry už tolik sil a motivace nezbylo, je to škoda. Jo oba dva sympaťáci, chytrý, ale na vrchol to bohužel nestačilo. Kdyby počkali 6, 10 let..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist