Nadal je v pořádku, jeho program se nemění

5. 7. 2011, 08:48
Aktuality 6
Už v neděli se objevily informace o jeho údajné vlasovité zlomenině v levé noze. Včera však Benito Perez-Barbadillo, který se stará o Nadalovo PR, prostřednictvím Twitteru tuto informaci dementoval. Nadal se do kolotoče turnajů vrátí v srpnu v Montrealu.
Profily hráčů
Rafael Nadal

O vlasovité zlomenině v levé noze informoval anglický list London Times, podle kterého měl Nadal být mimo hru až šest týdnů. Spekulace podpořil fakt, že si před čtvrtfinále Wimbledonu sám Nadal stěžoval na zranění nohy. To si přivodil po duelu čtvrtého kola proti Argentinci Del Potrovi. Po nedělní porážce od Novaka Djokoviče Nadal uvedl, že se na kurty nevrátí dokud nebude stoprocentně fit.

Šéf Nadalova PR, Benito Perez-Barbadillo včera tuto informaci vyvrátil a podobné zprávy označil za mylné. „Aby bylo jasno. Rafa nemá žádnou zlomeninu a nebude mimo hru na šest týdnů. Šestnáctého července bude po odpočinku hrát golfový turnaj na Mallorce,“ uvedl Barbadillo na Twitteru.

Barbadillo dále informoval, že se Nadal vrátí k přípravě na další část sezony 17. července a v srpnu se představí na podnicích v Montrealu a Cincinnati.

Rafael Nadal včera po více než roce kralování opustil post světové jedničky, na kterém ho vystřídal vítěz Wimbledonu Novak Djokovič. Španěl prohrál s Djokovičem letos už pětkrát ve finále - v Indian Wells, Miami, Madridu, Římě a naposled ve Wimbledonu.

TenisPortal.cz, Adam Bárta

Komentáře

6
Přidat komentář
Vojtiik
Pokud budes hrat tim stylem, jak hrajes, chlapče, tak nikdy nebudeš 100% fit:)
Reagovat
smazaný uživatel
A co říkáš chlapče ty třeba na Tommyho Haase, kterej hraje fantasticky stylově, ale má zdravotní problémy a zranění celou karieru?
Reagovat
Vojtiik
Tommy je famozni a genialni a vybral si smulu v tomhle snad za celou jednu tenisovou generaci, coz me osobne strasne mrzi. Prostě když ti není přáno jako tommymu, tak se nedá nic dělat.. kazdopadne nadal by nekterym zranenim jiste mohl predejit, pripadne trochu zmenšit jejich rozsah... není to jen o stylu hry a pohybu(ktery tam ale samozerjme patri taky), ale treba i o pristupu - Monte Carlo uz nevim ktery rocnik: "Musím nastoupit, nemůžů to skrečnout, diváci si to zaplatili.."
Reagovat
smazaný uživatel
a to je dobře
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je prave frajer. Tenis se hraje pro lidi a oni chteji videt svetovou jednicku, tak hral. Je to frajer
Reagovat
Vojtiik
tehdy ještě jednička nebyl a každý člověk s mozkem by pochopil, že nenastoupí k zápasu, když je zraněný a to zranění by si tím leda zhoršil.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist