Nadal hlásí návrat do daviscupového týmu

19. 2. 2008, 16:15
Aktuality 3
Kapitán španělského daviscupového týmu Emilio Sanchez bude moci už v dubnovém utkání v Německu počítat s druhým hráčem světa Rafaelem Nadalem. Ten se začátkem února omluvil z duelu prvního kola proti Peru, který favorizovaný evropský tým i tak hladce vyhrál 5:0.
Profily hráčů
Rafael Nadal
Nadal o svém záměru vrátit se do daviscupového týmu hovořil na turnaji v Rotterdamu, kde plní roli nejvýše nasazeného hráče. V rámci přípravy je přihlášen také do čtyřhry, kterou jinak příliš nehraje.

"Teď hraju s Tommym Robredem a v Indian Wells budu nastupovat s Davidem Ferrerem, abych se připravil na olympijské hry a příští daviscupový zápas proti Německu," uvedl trojnásobný vítěz Roland Garros.
ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Už jsem doufala že Rafa nenastoupí a nakonec bude Španělsko mnohem silnější a věřím,že Němce roznesou na kopytech jak se říká:)A přála bych jim aby se dostali až do finále a konečně po nějaké době znovu vyhráli salátovou mísu
Reagovat
smazaný uživatel
Verim toho,ze Nadal pomuze Spain...jinak posbira fyzicku na Rogera Federera!"
Reagovat
smazaný uživatel
Tak na souboj Německo - Španělsko už se moc těším. Pokud nastoupí David Ferrer a s Rafou, tak není co řešit. Momentálně mají Španělé nejlepší team a přeji jim letos salátovou mísu.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist