Nadal: Do Londýna budu fit

8. 11. 2010, 15:04
Aktuality 1
Do Turnaje mistrů už zbývají jen dva týdny a krátce před ním se Rafael Nadal odhlásil z podniku Masters v Paříži, fanoušci světové jedničky by ale neměli obávat, že Španěl nebude do té doby v pořádku. Do neděle začnu znovu trénovat, hlásí Nadal.
Profily hráčů
Rafael Nadal

Když se odhlásil z turnaje v Paříži, uvedl Rafael Nadal jako důvod zraněné levé rameno. Vítěz tří letošních grandslamových turnajů v něm má zánět, ale jak řekl, ještě tento týden se začne na prestižní Turnaj mistrů připravovat.

"O Londýn nemám vůbec strach," řekl rodák z Mallorky. "Nebylo to jednoduché rozhodnutí (odhlásit se z Paříže), protože Paříž je pro mě výjimečné město, ale v této sezoně jsem odehrál všechny turnaje Masters a grandslamy. Brzy začnu znovu trénovat, do neděle," dodal.

Ve své nejlepší sezoně v kariéře dokázal Nadal vyhrát French Open, Wimbledon a vůbec poprvé i US Open a zajistil si tak minimálně do konce roku pozici světové jedničky. Vítězstvím v Londýně by mohl vynikající rok ještě vyšperkovat.

"Udělám všechno pro to, abych hrál dobře," prohlásil Nadal, který loni v O2 Areně nevyhrál jediný set. "Mým cílem je vylepšit dojem, který jsem minulý rok zanechal."

Jak ale Španěl zároveň dodává, jeho prioritou je zůstat zdravý a zdravý také začít novou sezonu. V té letošní se mu to nepovedlo a na Australian Open musel vzdát zápas s Andym Murraym.

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist