Na triumf Kvitové sází téměř devět z deseti Čechů

4. 7. 2014, 18:00
Aktuality 31
Čeští sázkaři věří, že Petra Kvitová vyhraje tenisový Wimbledon. Na vítězství české hráčky v sobotním finále zatím směřuje mezi 75 až 90 procenty sázek. Vyplývá to z vyjádření sázkových kanceláří pro ČTK. Vývoj a hlavně objem sázek se ale bude podle bookmakerů do zápasu Kvitové s Kanaďankou Eugenií Bouchardovou ještě podstatně měnit.
Profily hráčů
Sázení na tenis

U Tipsportu, který je jedničkou českého trhu kurzových sázek, Češi zatím na finále vsadili přes milion korun. "Předpokládám, že se díky české účasti sázky vyšplhají zhruba na tři miliony, ale uvidíme zítra," sdělil mluvčí Jiří Hadrava. Na vítězství české tenisky jde doposud u Tipsportu zhruba tři čtvrtě sázek.

Podobný objem sázek očekává i Fortuna. "Na semifinálový zápas Kvitová - Šafářová jsme nabrali necelé tři miliony korun. Kdybych si měl troufnout odhadnout, tak ta částka by se měla pohybovat plus minus stejně," řekl ČTK mluvčí společnosti Petr Šrain. U Fortuny Kvitové věří zatím zhruba 80 procent tipujících.

Ještě větší poměr sázkařů předpokládá její druhý wimbledonský triumf u Sazky. "Přestože jsou kurzy na zápas relativně vyrovnané, vítězství Kvitové tipuje zatím 90 procent sázejících," uvedl mluvčí Sazky Václav Jalovecký.

Díky českému zastoupení ve finále očekává větší zájem i Synot.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

31
Přidat komentář
blixa
Tak kde je ten sázkový expert Macan, co tvrdil že jsme všichni na hlavu ? :D Sám vidíš hochu, že tenisu prd rozumíš přes zvážení všech faktorů :D
Reagovat
smazaný uživatel
Z kterého ústavu tě pustili?
Reagovat
slacker
Z toho tveho.
Reagovat
Frick
Ale asi to nevsadim. Něco mi říká, že bych mohl skončit mezi hejlama, co se nechali unést. Bohužel.

Ale tedy skutečně - jako Petra by ještě v sezóně skutečně měla porazit hráčku jako Li, Maša, Simona, Serena nebo aspoň třeba Angie či Agu...
Reagovat
Frick
http://revue.idnes.cz/gabriela-soukalova-a-petr-koukal-doz-/sex.aspx?c=A140704_135240_sex_nh

Mamka je Sekajová-Svobodová-Soukalová, tak Gábina na to půjde naopak a shodnu v počátečnim písmenu vymění za shodu ve všech ostatních.

Petr je prostě chlap s gulama. Teda vlastně s gulí :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli se někdo díval na obě semifinále, tak viděl, že Lucka nehrála tak dobrý tenis, jak hrála v předešlých utkáních. To jí nevyčítám ,byla nervózní, což je pochopitelné. Ale bylo to naprosto odlišný tenis oproti druhému semifinálovému zápasu.
Reagovat
Frick
No, nesedělo jí to, no. Chtělo to hrát s cizinkou...
Reagovat
smazaný uživatel
To není nejlepší výmluva. Navíc, Petra nevyhrála o tolik přesvědčivěj. (Druhý set vyhrála 6:1, ale Lucka se prostě psychicky zlomila)
Reagovat
Frick
Je to nejlepší výmluva. Lucka má s hračkama, co jsou v race (aktuálnímu k 23.6.) před Petrou, bilanci 3:6. Z toho jsou 4 porážky s hráčkama z TOP 3 race (1x byla od výhry 3 cm, 1x byla od výhry dva míče na podání, 1x byla od výhry dva gemy na podání, pokaždé na 3 sety).

Tak proč má s Petrou 0:5?! Prostě tam "něco je"....
Reagovat
smazaný uživatel
Udělej mi laskavost, snaž se psát trošku smysluplněj, aby se dala pochytit myšlenka, kterou máš. Petra dostane pěknu nakládačku, to si myslím já a víš proč? Ale já se tu vlastně nechci hádat, proč je někdo horší nebo lepší, na to já nemám vůbec právo.
Reagovat
blixa
No až půjde Evženka s pláčem z kurtu, tak ti ty tvoje kecy připomenu :D
Reagovat
smazaný uživatel
jééé, upřímně a bez nadávky a bez urážek tu napíšu svůj názor. Pak se tu objeví člověk jako ty, který nic nebere vážně a nebere v potaz veškoré faktory. Bůh žehnej *********. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já se prostě divím, jak jí může někdo favorizovat. Ona ve své kariéře jednou vyhrála grandslam (upřímně se klaním, to nedokáže každý a zasloužila si to, protože dokázala porazit Mariu, což je kvalitní soupeřka). Ale letos nevyhrála ani jeden turnaj a vůbec nedokázala vyhrát klíčové zápasy s favoritkami (Williams, Sharapova, Halep...) Nejspíš je favoritkou, protože hraje proti 20leté hráčce, jenomže tato hráčka dokázala porazit jména (viz v semifinále)
Reagovat
blixa
Jenže na "jména" se tenis nehraje, víme, nakonec každá tenistka může porazit jen ty co se jí připletou do cesty, jména nejména. A Evženka se má ještě hodně co učit. Já chápu že to je pro tebe těžké pochopit, když tenisu evidentně vůbec nerozumíš, ale dívej se zítra pozorně, bude to pro tebe poučné ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
tenis sleduju víc než ty a nerozumíš tomu ty. Božéé, ty jsi ale no nebudu se rozčilovat a pochopil jsem, že sem píšou jen chudáci... takže já jsem na tuto uroven jednou klesl a navíc už kašlu, protože lidi co jen kritizují si můžou utřít zadek, když nci nedokázali. A mě do nich nepočítej, petře jsem nijak neubral ani neurzail... a jsem sportovec a vím co je to dřina atd... takže jsem ji nijak neubral, akorát jsem přidal Eugine a vůbec, uvidíš jak nerozumíš tenisu až Eugine vyhraje premiorový grandslam. Loučím se s chudáky na FORU :)
Reagovat
smazaný uživatel
a jména nejsou 100% tak jako nejsou 100% bookmakeři. Ale kvalita tenisu je hodně přesvědčivá a té jsi evidentně nedával pozor, jinak by jsi myslel trochu jinak... :-)
Reagovat
LukasH
Já třeba nefavorizuju ani jednu, protože si myslím, že se může stát cokoliv. Nicméně vůbec bych teď nebral v potaz předchozí výsledky Petry. Tady ve Wimbledonu prostě hraje jinak. Jenom jak si drží podání a zvládá klíčový momenty - viz. s Venus nebo s Luckou tajbrejk 1. setu. Viděl jsem i semifinále Bouchard - Halep a to bylo prostě jiný. Simona hrála na B. slabě a ta neměla problém to tam šlehat ze strany na stranu. Pokud bude Petra dávat svoje pecky, jsem na B. zvědavej, jak bude diktovat hru.
Lucka Š. byla v 1. setu lepší hráčkou, Petře to tam neskutečně sázela, ale Petra to ustála, udržela si podání a zabrala v nejdůležitější chvíli. Tyhle zápasy, kdy se skoro nehrajou výměny, nejsou pro diváka moc atraktivní a budí to dojem nízký kvality, ale je to opravdu jen dojem. Dneska jsem se třeba koukal na Federera s Raoničem a taky to po divácký stránce nebyl pohlednej tenis.
Reagovat
lars
A koho z kvalitnich hracek loni porazila lonska vitezka W Bartholiova?
Reagovat
Jan
Předchozí výsledky Petry nejsou až tak relevantní. Důležitá je její současná forma a že jí to na letošním Wimbledonu zatím jde, na její poměry z poslední doby až neuvěřitelně, že to je zázrak. Finále může dopadnout jakkoliv.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, co za lidi sází na Kvitku (řeznici), ale dle mého názoru to museli být lidé v opilém stavu nebo mentálně choří. Jasně, jsme rádi, že je po dlouhé době ve finále, ale vůbec nebereme v potaz, proti jakým hráčkám hrála. V porovnání s Eugenie Bouchardovou neměla zdaleka taková jména. I kdyby měla, tak nehrála tak dobrý tenis, jako její soupeřka z Kanady. Ona umí zahrát 1 z 5 míčů, zahraje ho na lajn, ale další míčky nejsou z daleka tak skvělé, naopak Kanaďanka umí své údery trefovat náramně. Nejspíš tato slepost souvisí s nadějí, kterou máme a doufáme, že Petra vyhraje.
Reagovat
darek.vrana
A proto ji favorizují i sázkovky, viď? Jediný ty jsi prohlédl.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo říká, že sázkaři jsou 100%?
Reagovat
darek.vrana
Tuto reakci jsem nepochopil. Ale všichni bookmakeři asi nejsou "lidé v opilém stavu nebo mentálně choří", zřejmě ty kurzy mají něčím podložené.
Reagovat
darek.vrana
Zkus se zamyslet, jestli na tom třeba něco nebude a jestli jsi trochu nepřestřelil, když tady všechny tak šmahem zesměšňuješ.
Reagovat
smazaný uživatel
dobře asi máš pravdu, že jsem nevzal v potaz bookmakery, ale lidi, kteří ty sázky vsadili. Ale bookmakeři nejsou 100% chápeš? A už vím proč ji favorizují, ona už grandslam vyhrála, zatímco její soupeřka je prvně ve finále a je jí teprve 20 let.
Reagovat
smazaný uživatel
Sázkovky favorizovaly i Halep. Ještě výrazněji favorizovaly Serenu proti Cornet a Marii proti Kerber. Jsou to prognózy, nemají křišťálovou kouli. Já souhlasím s tím, že je Petra mírná favoritka, podle mě tak 60/40 - hlavně díky jejím zkušenostem. Ale to, že jí vypíšou pod 1,7 a 90% sázejících v ČESKÉ REPUBLICE (ne globálně) sází na ní, neznamená, že na 90% vyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
No a to je právě to, čemu se divím. Ale jsem rád, že se tu dá bavit s normálním člověkem, co používá mozek :) To máš pravdu, že na ní sází Češi, ale divím se, že jen kvůli tomu, že už má nějaké ty zkušenosti a už wimbledon vyhrála, tak na ní sází drtivá většina. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
většina Čechů.
Reagovat
ludolf
Ty jsi ale fakt hlupák. Neberu ti, že Petře nevěříš, ale tvrdit že brát její šance kolem 60 % může jen ... je dost silné kafe.
Reagovat
darek.vrana
To snad netvrdím, ne? Ale nazvat lidi, kteří jí věří hned opilci nebo mentály je trochu moc, ne? Já osobně jí taky věřím, a ne proto, že je Češka, ale že má fazónu, hraje skvěle a má už finálovou zkušenost. Ten tlak je obrovský a podle mě ho Bouchardová neustojí. Asi jsem mentálně chorý.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsem hlupák, urážet může jedině hlupák... a já neberu jí žádné šance, v jiných komentářech jsem se vyjádřil jasně, že nemám právo a není na mě jí brát šanci na výhru... a jestli jsi nepochopil trochu ironi v opilcích atd... tak se nemáme o čem bavit, jen jsem nedokázal popsat překvapenost...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist