Na kluzkém povrchu se včera odehrálo pár gamů, US Open se protáhne do pondělí

8. 9. 2011, 08:11
Aktuality 102
US Open se podle všeho bude čtvrtý rok po sobě hrát až do pondělí. Na grandslamových turnajích se sice finále hraje tradičně v neděli, ale kurty ve Flushing Meadows sužuje déšť, který už dva dny nedovolil dohrát jediné utkání. Jde o důsledek tropické bouře Lee, která v minulých dnech sužovala jihovýchod Spojených států.
Déšť na US Open

Po zrušení úterního programu se ve středu organizátoři pokusili i přes nepříznivé počasí zkusit odehrát alespoň něco. Úvodní tři duely však musely být po čtvrthodině znovu přerušeny, navíc samotní hráči reagovali hodně podrážděně. 

Ozval se především Rafael Nadal, který nechápal, proč organizátoři hazardují se zdravím hráčů. "Stále pršelo, když nás vyzvali, abychom šli hrát. Kurty byly mokré. Na tom se hrát nedalo. Chápu, že tam byli fanoušci, ale musí se také myslet na zdraví hráčů," prohlásil Nadal., který začal osmifinálový duel s Lucemburčanem dvěma dvojchybami a ztrátou úvodních tří gamů.

Přidali se k němu i další hráči včetně domácí favoritky Sereny Williamsové, která čeká na svůj čtvrtfinálový zápas. "Stále mrholilo, v tom jsem hrát nemohla. Při mém štěstí na zranění bych si zlomila vaz," uvedla trojnásobná šampionka US Open. "Chápu, že je třeba dát tenis do televize. Rozumím obchodu, ale je také třeba mít jistotu, že jsou hráči v bezpečí," dodala mužská domácí jednička Andy Roddick.

Americká tenisová federace uvedla, že se mohlo hrát, ale že při odložení zápasů dala na názor samotných hráčů. "Podmínky nebyly ideální, ale přesto to bylo bezpečné. Jestli se ale hráči necítili bezpečně, museli jsme jim naslouchat, jako to děláme vždy," uvedla USTA v prohlášení.

První muž světového žebříčku Novak Djokovič se podivil, proč ještě není hlavní kurt Arthura Ashe zastřešen. "Je to jeden z největších turnajů s obrovskou tržbou, možná by tedy měli zvážit, zda v budoucnu kurt nezastřeší," uvedl Djokovič, který měl sehrát čtvrtfinálový souboj se srbským krajanem Jankem Tipsarevičem. Střechu mají na hlavním kurtu grandslamy Australian Open a Wimbledon, na French Open by měla být v roce 2014.

Podle USTA by si však zastřešení největšího kurtu na světě vyžádalo enormní náklady. "Rád bych měl střechu, ale finančně i technologicky by to bylo velmi obtížné," řekl ředitel turnaje Jim Curley, který náklady odhadl na 200 milionů dolarů.

I předpověď na čtvrtek počítá s deštěm, ten by ale neměl být již tak intenzivní a minimálně část odložených zápasů by se měla odehrát.

Již nyní je vysoce pravděpodobné, že se US Open bude muset dohrávat až příští týden. Ve dvouhře mužů totiž nejsou odehrány ještě čtyři osmifinálové zápasy a budoucího finalistu tak čekají duely. Pondělní finále není pro hráče a fanoušky v New Yorku nic nového: loňské souboj o titul mezi Rafaelem Nadalem a Novakem Djokovičem se dohrával rovněž v pondělí, stejně jako rozhodující zápasy v letech 2008 a 2009.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

102
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Spomínaný článok (Sorry za reklamu) http://isport.blesk.cz/clanek/tenis-davis-cup/84513/nadaluv-pritel-spanele-jsou-zvadle-kvetiny.html
Reagovat
smazaný uživatel
Ak chce niekto napádať Rafu za štýl hry, nech napáda..Ale považovať ho za arogantného, či neférového len pre "Vamos", či zatínanie pästí, to je fakt na prášky...Pe3k mal by si vedieť, že v arogancii je doma práve Federer..Nemyslím ani tak správanie na kurte, skôr mimo neho...Ak chceš, rád ti pošlem link na rozhovor s jedným českým trénerom, ktorý hovorí o tom, aký je Roger v súkromí..Akú histériu vyvolal vo Švajčiarsku, pred OH keď sa čo i len špekulovalo nad tým, že Roger nebude viesť národnú vlajku pri otváracom ceremoniáli..Alebo ako Roger nezniesol prehru s Wawrinkom vo finále jedného turnaja a vzápätí ho nepozval ani na svadbu...Proste, ak si niekto zaslúži podobné útoky, tak je to Federer...Nadal určite nie a rozhodne nie za takéto drobnosti..
Reagovat
taffer
Tak na to jsem čekal - jak nepozval Wawrinku na svatbu. Výborně Forehand, získal jsi Oskára Vtipkára!
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD jo ten rozhovor četlo hodně lidí. Nějakej zakomplexovanej bývalej rozhodčí, který navíc je známej s Nadalovou rodinou a snaží se na sebe upozornit. S Wawrinkou to například neni absolutně žádná pravda. Přečti si rozhovory třeba s Kolářem, uznávaným člověkem, který dlouho s Federerem spolupracoval.

To co předvedl tento pán, už ani nevim jméno, bylo hodně slaboučký. By mě zajímalo, co by na tenhle rozhovor řekl samotný Nadal.
Reagovat
taffer
Naprostý souhlas.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, a k tomu ostatnému sa nevyjadríš?..či zase len snaha bagatelizovať Rogerove prešlapy?..+ Dape, ako vieš že ten pán je zakomplexovaný?..Poznáš ho osobne?..Hovoríš, že jeho slová nemožno brať vážne, keďže je spojený s Nadalom, ale odporúčaš rozhovory s Kollarom?..S Federerovým človekom?..Hmm, tie musia byť teda objektívne..:)..+ prečo chlapci nepriznáte, že bez vetra sa ani lístok na strome nepohne a na tých drboch niečo je...Prečo podobné škandály nemá napríklad Rafa?
Reagovat
smazaný uživatel
Mně stačilo si přečíst ten rozhovor a nemůžu ho brát vůbec vážně.
Reagovat
Vojtiik
je dosti smesne ze svatba byla 11.4. a rogi pak s nim prohral az 16.4. .. a prave protoze vedel ze s nim 16teho prohraje ho nepozval 11teho na svatbu :DDDD nechcu se vam michat do skvele a duchaplne diskzue ale tohle jsem si nemohl odpustit :D
Reagovat
smazaný uživatel
V poriadku, svadba dostala dostatočnú pozornosť..Venujme sa olym. myšlienke, a iným škandálikom obsiahnutých v článku..;)
Reagovat
Pe3k
Ukaž článek, já ho nečetl!
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska to je úžasný výsledkový den, že vyhraje Murray s Youngem jsem bral jako jasnou samozřejmost, ale opravdu mě potěšili Roddick s Isnerem. Hlavně teda John, ten mi udělal obrovskou radost a pro mě je to zatím nejlepší výsledek celého turnaje, moc jsem čtvrtfinále přál a chtěl jsem, aby Simona někdo poslal domů. A když ho navíc mohl vyřadit někdo tak sympatický jako Isner, tím lépe. Škoda jen, ve čtvrtfinále narazí na dalšího oblíbence Murrayho, který má vynikající return, přesto to je pro Jonha velký úspěch.

Potěšil mě i Roddick, který si taky za bojovnost zasloužil čtvrtfinále jako sůl, však v něm pekelně dlouho nebyl. Po prvním setu jsem mu už věřil, před zápasem oc ne, když ho Ferrer porazil i na rychlejším pvorchu v Austinu v Davis Cupu. Pro dnešek tedy zatím supr výsleky, akorát škoda, Petkovic by mohla zabrat. A na závěr snad jen přání skvělého zápasu Tsonga-Federer a pořádného pětisetového dramatu.
Reagovat
Pe3k
Andy mile překvapil. Před zápasem bych favorizoval Davida, ale Americký bouřlivák ukázal, že ještě neřekl poslední slovo. Nyní ho čeká opravdový test jeho současné formy a odhodlání v podobě bývalého krále antuky. Gratulace k postupu.
Reagovat
Frantz
On letos vyhral RG nekdo jiny nez Nadal? :-D Nerikal nahodou ten starik ze svajcu,ze 3 antukovy Masters nic neznamenaji,ze kral antuky vzejde az RG? Armstrongu ty jses vazne pablb :-)
Reagovat
Pe3k
Jasně, já jsem pablb a ty jsi letadlo. Nevím na co reaguješ, nedává to smysl. No to vlastně není žádná novinka že? Neměj strach, byl to poslední RG co hafík vyhrál. Nauč se alespoň základům internetové komunikace a reaguj na dané téma.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagoval na oslovení bývalý král antuky, což fakt moc příhodné není, když dokázal Rafa vyhrát RG.
Reagovat
baggik
Nicméně králem antuky letos rozhodně není, neporazil na ní totiž ani jedinkrát Djokoviče a může jen děkovat Rožérovi že mu ho na FO odklidil z cesty.
Reagovat
smazaný uživatel
Co si pořád snažíš dokazovat, tím že tady zesměšňuješ Federerovy letošní výkony? Tady nikdo přeci nepíše, že je Federer v současnosti nejlepší nebo něco podobnýho. Pořád je to ale třetí hráč světa a nejúspěšnější hráč historie a tvůj každej příspěvek tě akorát zesměšňuje.

Starej se radši o to, kolik toho vyhrál Nadal ne? To je přeci ten, co podle vás bude všechno překonávat a udělá ještě spoustu titulů. Vyhrál akorát RG a to ještě s velkou pomocí toho "důchodce" jak rád píšeš.
Reagovat
Frantz
Mistni tanecnik v hovnech pan Pe3k/armstrong ma dnes jedno ze svych galaprestaveni?
Reagovat
Pe3k
Udělat 10 chyb v jedné jediné větě dovedeš pouze ty Frantíku.
Reagovat
smazaný uživatel
Nehledej gramatický chyby, debílku. Vy tu máte keic na mě, že když nevím co by, tak hledám gramatický chyby...nějakej jouda mi to psal..tak nedělejte to samý nebo jste debílci, Armstrongu Peku 3 blbko.
Reagovat
smazaný uživatel
Muller trafi 2xpasku a Nadal sa tam tesi a vamosuje ako sprosty. Toto nie je arogantne spravanie ?? Plus zatinanie pasti po KAZDEJ superovej chybe.
Reagovat
Pe3k
Nadal kolem fair play ani nešel. Arogantní uplakánek.
Reagovat
taffer
Jen počkej Pe3ku, Frantz Ti to za chvíli vysvětlí :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tohle je už posedlost, umíš něco jiného než plivat jedovaté sliny?
Reagovat
Matti
Armstrongu, evidentně se bojíš, jak čert kříže, toho případného atraktivního finále. A ani se ti nedivím. :-)
Reagovat
Pe3k
Ano. A ty jsi přispěl jak do debaty? Nijak. Já pouze konstatuji věci tak jak jsou.
Reagovat
Pe3k
Vysvětlovat ti, že nejsem armstrong asi nemá cenu...

Finále se nebojím a ani nechápu důvod, proč bych měl. Já se na zápasy těším, když tedy proti sobě nehrají dva hekající obranáři viz. Murray - Nadal. Vysvětlím ti proč, hlupáčku.

Pravděpodobnost, že se do finále dostanou hrající super-legenda Roger Federer a jeho zdatný sekundant a vodonoš Nadal, jsou dost malé. Ač fanoušek nepřekonatelného a elegantního Maestra nevěřím, že porazí dvojici Tsonga/Djokovic. A hafík, sorry Rafík se do finále nejspíše dostane, ale tam o5 dostane nakládačku od Novaka Djokovice...
Reagovat
Matti
každý, kdo trochu tady sleduje diskuze a jejich obsah, pozná, že jsi armstrong.

A k tvé druhé části příspěvku, kde se otíráš o Nadala, není co dodat.
Reagovat
Frantz
Kolik toho letos vyhral,ten arogantni egoista-duchodce,pardon teda hrajici super-legenda neprekovatelny Maestro? A nemusis presne,staci priblizne :-DD
Reagovat
Pe3k
Opak je pravdou. Každý kdo má alespoň základní inteligeci pozná, že nejsem armstrong. A to neuvádím fakt, že jsem oba najednou online...O Nadala se neotírám, pouze veřejně prezentuji svůj názor.
Reagovat
Pe3k
Vyhrál toho víc, než kolikrát letos porazil Nadal Djokovice, protože ten ho neporazil a ani neporazí :)
Reagovat
Frantz
Pouzit 2 prohlizece pro dvoji prihlaseni a byt tak 2x online jako ty? Hm,tak na to musi mit clovek min. dve vysoky skoly...
Reagovat
Pe3k
A jak ti pomůže prohlížeč změnit ip adresu? Už jsi slyšel o nečem čemu se říká háčky a čárky? Dvě vysoké školy nemám, pouze jednu. Ty máš ovšem jen základní vzdělání, že ano?
Reagovat
tito
Stačí mít pevný a mobilní internet. / dvojí IP adresa/
Reagovat
Pe3k
To asi ano. A to bych si měl jako platit dvě připojení jen proto, abych vám mohl psát z dvou různých nicků? ROFL.
Reagovat
Frantz
Zmenit ip? Tak to v dnesni dobe umi uz i kazde male dite,takze zkus priste mlzit trochu rafinovaneji,"intosi" :-)
Reagovat
tito
Já mám například obě. Mobilní používám, pouze když cestuji- ne proto, abych odpovídal pod dvěma nicky :).
Reagovat
Pe3k
Jasně no. Já mám jen wifinu, která za nepřízni počasí fakt zlobí a dívat se na lagující tennis mě vždy připravuje o nervy. Jinak nemám žáden důvod mít zde dva nicky...Rád vystupuji sám za sebe.
Reagovat
Pe3k
Nemlžím, nemám rád mlhu. Změnit ip adresu umí každé malé dítě? No zeptám se synovce. Je mu 10 a neví co je ip adresa. Takže asi ses zmýlil. Všechny děti to neumí. Ani já s tím nemám žádné zkušenosti. Můžeš mi tedy prozradit, jak to udělat?
Reagovat
Matti
jj sám za sebe. Jednou jako rádoby inteligentní nenadávající Arsmstrong, podruhé jako nadávající Pe3k. Fakt nechápu.
Reagovat
Pe3k
Jsem furt a pouze Pe3k. Můžeš mi prosím tě vysvětlit, jak jsi přišel na to, že jsem armstrong? Federer má jen na facebooku 8,800 000 fanoušků a podle tebe tady v naší republice je pouze jeden, který se jmenuje armstrong? Nebo jaká je ta tvá teorie?
Reagovat
tito
I kdyby, nebyl by jsi sám..:). Protože se mi nechce skákat z vlákna do vlákna, tak zde : Pokud výše píšeš o bývalém antukovém králi ( když použiji tvou retoriku, tak předpokládám, že myslíš jediného vlastníka Golden Slamu po Andre Agassim - Rafaela Nadala- Roger, pokud mne paměť nešálí jej nemá) má v příštím roce políčeno na 7 titul na RG ? :)))
Reagovat
tito
kdo má.
Reagovat
smazaný uživatel
K vám dvoum nemám slov. Myslím, že vaše nenávist k Nadalovi je tak 10x vyšší než moje neoblíbenost Djokoviče ( a to už je co říct).
Od Holy jsem tu nečetl ještě jediný rozumný příspěvek, který by alespoň trochu nešpinil Nadala.

Pe3k je zas typický příklad toho, že lidé se nemění. Můžou se chvíli chovat jinak, ale nikdy se nezmění úplně. Dřív nebo později se vrátí do zajetých kolejí. Pe3k si sice občas hraje na objektivního, ale stejně to vždycky bude ten stejný Pe3k, který neumí nic jiného než nenávistně plivat na Nadala.
P.S.:tím nechci říct, že mi to nějak vadí. Koneckonců moje příspěvky k Djokovičovi jsou minimálně stejného kalibru. Mě jen prostě vytáčí pořád číst Pe3kovi příspěvky ve kterých dokola omílá svou ''vzdělanost''.
Reagovat
Pe3k
Pojmy jako objektivní kritika, či pravda ti nic neříkají.
Reagovat
Vojtiik
hehe ze se tady bavite vy dva o tom:D, petrik ho sice nenavidi, ale podle me ho aspon castecne uznava, nevim jak to mas s djokem ty, jestli ho taky aspon uznavas:D
Reagovat
W.G.M.
Nebud naivni, to, ze to napise, neznamena, ze ho skutecne uznava. On se spis snazi pusobit objektivne, proto to pise (takove drobne alibi), ale nemysli si to. Kdyby ho castecne uznaval, tak se tu o nem nebude vyjadrovat tak, jak se vyjadruje a vyjadroval (vzpomina se tu vubec nekdo na to, jakym zpusobem se tu Pe3k uvedl, na ty nechutne vulgartiy...)
Reagovat
tito
:)
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně že tobě jo. :DDD
Reagovat
tito
Ale jinak se nám ten průběh zápasu nějak obrátil přes předchozí " objektivní " předpovědi, že? -D
Reagovat
smazaný uživatel
Je těžké uznávat někoho, kdo po každém vítězném míči řve jako pavián, mlátí se do prsou a před každým servisem 20x bouchne míčkem o zem, a když se mu nedaří simuluje.
Ale i přesto jo uznávám, že je to výborný hráč, momentálně nejlepší.
Reagovat
Pe3k
Jen proto, aby místní spodina přestávala napadat Federera...
Reagovat
W.G.M.
Jiste uznas sam, ze zrovna tohle neni dobry zpusob. Nejlepsi je, jak uz se tu nekolikrat opakovalo, zel, vsichni se tim neridili, nechat toho, kdo je sprosty a chrli urazky, casto bez jakehokoliv realneho zakladu, bez povsimnuti. Ono to brzy cloveka prestane bavit, kdyz na nej nikdo nereaguje... Tim, ze ses k tomu snizil, ses dostal na jejich uroven a neomlouva te ani to, ze jsi chtel svym zpusobem branit Rogera. Nemluve o tom, ze desne prekrucujes zde napsane, a i kdyz si o sobe myslis, jak jsi objektivni, neni to bohuzel tak.
Reagovat
Pe3k
Ve skutečnosti to je tak, že ty největší žumpy dostali ban. Jinak jsem 100% pro diskuzi na úrovni, bez urážek a vulgarit. Samozřejmě jsem tím, jak jsem psal, spadl na jejich úroveň, ale kdo jiný jim může zvednout mandle, než podobně nízká existence? Rogera budu bránit, nehledě na následky, protože si to za vše co pro tenis udělal, zaslouží.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak může být kritika objektivní od člověka s averzi na danou osobu.
Reagovat
VlS
Nevím, jestli je možné zastřešit postavené kurty a spoustu dalších věcí, to jsou inženýrské problémy a po webu je určitě nevyřešíme a ani nezaplatíme. Já nechápu daleko jednodužší věc: když jsem v časovém průšvihu, tak nastavím schedule ráno od sedmi nebo osmi, abych ten ztracenej čas dohnal. Proto nechápu setrvalé začínaní až v 11.
Reagovat
smazaný uživatel
To je tezky, kdyz prsi uz dva dny od rana, dnesek nevyjimaje.
Reagovat
smazaný uživatel
A možno sa to schedule nastavuje aj pre divákov..Predsa len začiatok o 7mej hodine je dosť drastický nielen pre nich, ale aj pre hráčov...Predpokladám, že hráč musí byť minimálne 2 hodiny bdelý pred zápasom, nemôže ísť z postele priamo na kurt...
Reagovat
smazaný uživatel
Videl som ten rozhovor s Rafom a možno nastala mierna dezinpretácia..Rafa sa hlavne sťažoval na to, že včera padlo rozhodnutie zrušiť mužské 4. kolo a ženské QF sa malo odohrať v rámci Night session....To je celé..Spomínal, že jeho časť pavúku je absolútne znevýhodnená a nevie prečo organizátori rozhodli tak ako rozhodli (kvôli počasiu nakoniec neodohrali ani ženské QF)..Vraj hráči prídu o deň odpočinku medzi zápasmi, čo je v tejto fázy turnaja rozhodujúce..Bol dosť ostrý, čo nebýva zvykom...Ja zas nechápem, prečo 8/10 GS začína rozbiehať Federerova časť pavúka..Je to detail, ale vždy je to lepšia východisková situácia, hlavne v týchto podmienkach, ktoré po daždi nastali..
Reagovat
taffer
Neříkám, že na mokru se má hrát, ale tvrdím, že jediný arbitr, který hráče na kurt může poslat nebo je odvolat je hl. rozhodčí, příp. arbitr zápasu. Nelíbí se mi jak jejich rozhodnutí např. Nadal shazuje a vlastně tvrdí, že chtěli aby se zranil. To je podstata mého prvního příspěvku. Přece by vedení turnaje neposlalo Nadala na kurt a těšili se z toho, že se zraní. To není turnajk v Horní Dolní.
Reagovat
Pe3k
Rafa by jsi měl začít hledat psychiatra. Bojí se šlápnout na kurtu na čáru, aby neměl náhodou smůlu a nyní vymýšlí konspirační teorie, že ho chtějí organizátoři zranit. Jen aby z toho nedostal zase nějakou křeč a nebo nedej bože, aby si popálil další prstík.
Reagovat
smazaný uživatel
Já se vážně těším, až se takhle na mokru nebo vlhku nebo jak si tady tomu nadáváte zraní Federer, jak to tady bude vypadat :-D :-D
Reagovat
W.G.M.
Kde tvrdi, ze chteli, aby se zranil? Ja jsem na strankach US Open nepatrala po zaznamech z tiskove konference a nijak jsem ani podrobne nestudovala clanky v novinach...
Reagovat
taffer
Napsal jsem "vlastně tvrdí" - tzn. ve významu "naznačuje", "podsouvá" apod. S takovou formulací jsi se jistě již setkal(a). Ještě že čeština je tak bohatý jazyk, že?
A ještě si do Nadal rejpnu: to jeho vyjádření mi přijde arogantní! A teď do mě :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal se zranil?? Ne! Tak proč záměrně přeješ Federerovi aby se zranil? Tohle fakt nechápu! Jinak souhlasím s ostatními, že to Nadal přehnal.Kdyby on vedl 3:0 a nebo by to bylo tak jak má být, tedy bez breaku tak by ani nepípnul, nebo alespoň ne tak jak to předvedl teď!
Reagovat
Pe3k
Federer má ze všech hráčů nejmenší pravděpodobnost, že se zraní, protože jeho koordinace pohybů a učebnicový tenis jsou zdaleka nejlepší na okruhu. A pokud by se zranil, tak se nic moc neděje. On už nic dokazovat nemusí, je nejlepší a nejúspěšnější v historii tohoto krásného sportu.

EVOLUTION "First? there was tennis then there was Federer!"
Reagovat
smazaný uživatel
Ty ses velkej hater Nadala co? :-D Co ti prosimte provedl tak hroznyho, ze ti tak vadi a musis se do nej tak trefovat? Porazil tveho oblibeneho tenistu? Meho taky a nekolikrat. Prenes se pres to :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Další bezmozek s 10 dioptriema. Psal jsem, že jsem zvědavej, a že se těším, jak to tady bude vypadat, až se zraní Federer, NÉÉ, že se těším až se zraní Federer, nýbrž se těším na to, jak to tady bude pak někdy vypadat.
Reagovat
W.G.M.
O cestine me rozhodne poucovat nemusis, mam dokonce i schopnost vycist ironii, sarkasmus a nadsazku... Jde o to, ze ty vlastne podsouvas neco, co neni. Ano, on si stezoval, ale to, ze podsouva, ze chteli, aby se zranil (a duraz kladu na tu formulaci, ze chteli, aby se zranil), uz je jen tvoje interpretace. A myslim, ze to delas zamerne, protoze proste Nadala nemas rad, viz tve jine prispevky. Zda se mi, ze se celkem vyzivas v tom, kdyz si muzes kvuli necemu takovemu do nej kopnout...
Reagovat
W.G.M.
A co prehnal? Ja porad nechapu, co je na tom vyjadreni tak poburujici... Dejte mi, prosim, nekdo odkaz na nejake kompletni vyjadreni. Ja to ted nemuzu hledat...
Reagovat
smazaný uživatel
V tom případě nechápu proč to vůbec píšeš. Jak by to tady asi mohlo jako vypadat?! .. Bezmozek jsi akorád ty!
Reagovat
tito
Druhý den se nehraje, tak se řeší blbosti. K tématu se nedá říci nic jiného než to, že Rafa řekl, co si myslí každý, zdůrazňuji soudný! hráč, nejenom elitní tenisté. Vlhkost na kurtu není stejné téma jako jestřábí oko.
Reagovat
smazaný uživatel
No bezmozku se asi blížíš víc ty - píše se akorát, ne akorád + proč bych si to sem nepsal? Je to můj názor a nemám snad právo někde říkat svůj názor? - mám, tak v klidu Holátko.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, když už nevíš co by tak začneš opravovat gramatické chyby..:-) ok.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo chce psa bít, hůl si vždy najde.
Reagovat
steve79
ramirez:23.Já jsem se tak těšil na zápas Fedexe s Djokovičem, jenže já jedu v neděli pryč, tak uvidím jen rozmazaný stream na netu. Takže to znamená, že budou rádi, když odehrajou zbývající osmifinálové zápasy aspon.
Reagovat
steve79
Doufám, že se dneska už bude hrát. Mě nejvíc štve, že neuvidím Semifinále Djokovič-Federer, které se bude hrát asi v neděli, jestli to počasí dovolí. Jaký má být počasí na dnešek?
Reagovat
smazaný uživatel
80% procentni sance na dest a ani predpovedi do nedele nejsou dvakrat pozitivni.
Reagovat
Frantz
On uz egoista presel pred Tsongu? Asi mi neco uniklo..
Reagovat
Chandler
Pokud je zastřešení tak nákladné, proč stále zvyšují hráčské odměny? O atraktivitě se přece nemusíme bavit, je to GS. Teď nasrali hráče, fanoušky a ještě jsou za blbce ve velké čtyřce, když na Wimbledonu a AO to dokázali realizovat.
Reagovat
hatatytla
Viděl jsem včera na Eurosportu Rafovo prohlášení, takhle ostře mluví málokdy, velmi mě překvapil. Podle mě by měl být trochu pokornější, za ty nekřestanské peníze na odměnách by organizátoři měli mít právo vést si turnaj podle svého. To, že hráči jsou velmi dobře placené opičky ve velkém cirkusu, by měl rafa vědet už dávno.
Reagovat
Matti
vést si turnaj podle svého.....a nechat hráče se zranit na mokrém povrchu? Hm, zvláštní myšlení.
Reagovat
smazaný uživatel
To jako podle tebe, kdyz clovek dostane ja nevim 10 mega, tak kvuli tomu ma jit a treba si zlomit nohu? Koukam, ze dnesni posedlost penezi nekterym jedincum uz silne leze na mozek. A to, ze se Nadal klidne muze zvednout a odejit z kurtu, protoze je podle nej hra nebezpecna myslim ukazuje, ze zase takovymi opickami v cirkusu jeste tenisti nejsou ... narozdil od jinejch sportu, treba fotbalu.
Reagovat
hatatytla
rafa to trochu přeháněl, gillovi mullerovi to moc nevadilo. Ostatně jsem neviděl žádný podklouznutí na žádným kurtu. To je celej Rafa, kritizovat všechno co se mu hodí. Atp kalendář, v antukové části témeř každej rok jezdi do Barcelony, do který by vůbec jezdit nemusel a pak si stěžuje na unavu
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud by byl Nadal jedinej, komu se to nelibilo, tak mas mozna pravdu, ze zbytecne kritizuje. Ale evidentne se na tom nechtelo hrat Williamsove i Roddickovi.
Reagovat
taffer
Souhlas. Mmch ve 3. setu Roger-Monaco mrholilo, takže kurt musel být také vlhký, ale nevšiml jsem si, že by Roger chtěl odcházet. Nadal prohrává 0:3 a chce hned přerušovat ... Jak symbolické.
Reagovat
smazaný uživatel
Vážně nemám slov. Když tohle čtu, tak nejde se sem k tomu nevyjádřit. I kdyby brali 10 000 000 Euro za hodinu, tak je nemůžou jít donutit hrát a bejt na kurtu, kterej jim přijde nebezpečnej. K čemu jim pak ty oeníze budou, až si zlomí obě nohy?? Budou si je cpát za sádru?? Přemýšlejte trochu! Neporovnávejte Federera - Nadala, že jeden z kurtu nechtěl, druhej jo. Každej to na tom kurtu vidí jinak, at prohrává nebo vyhrává, tak cejtí, jestli to jde nebo ne. Roger se ani neozval, protože věděl, že dřív nebo později jim stejně ohlásí, že se program přerušuje, akorát Nadal se ozval dřív. Serena a Roddick jasně prohlásili, že se v žádným případě nedá hrát na vlhkým, repsektive mokrým kurtu. Proberte se.
Reagovat
smazaný uživatel
Kurt pri zapase Federera s Monakem byl mozna jen vlhkej, ale ja jsem si vcera behem cekani poustel webcameru na Time Square a celej den tam byli ulice uplne mokre. Vlhky kurt by tam byl mozna chvilku, po tom co ho utreli, ale zachvili by tam byla stejna klouzacka jako v celem New Yorku. V takovem pocasi se fakt hrat neda. Jestli chcete, tak tady - http://www.earthcam.com/usa/newyork/timessquare/ ... mozna ze pak budete brzdit s tema velkohubyma prohlasenima o tom, ze je trosicku vlhko a oni nechtej hrat.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak!
Reagovat
Frantz
Klid,vzdyt to jsou jen pomateni eleganovci! Kdyby to takhle rekl ten jejich egoista,tak by to byl ten nejspravnejsi nazor
Reagovat
hatatytla
tady nikdo neříká, že je trochu mokrej kurt a oni nechtěj hrát. Jenom poukazuju na hysterickou reakci Nadala vůči organizátorům, kterej je naštavanej, že jde do utkání s handicapem 0:3. De facto řekl že kůli nim prohrává 3:0, protože se bál zranění. Reakce serene a andyho je v pořádku. Realistické zhodnocení situace, a ne dramatický prohlášení o špatným konceptu.
Reagovat
Pe3k
Napíšeš, že jsou bezmozci, ale sám jsi nic moudrého nenapsal...

Nadal. Divím se, že někoho vůbec překvapuje, že má Rafík o5 nějaký problém, když prohrává...
Reagovat
hatatytla
výraz bezzmozci přesně dokládá uroven příspevku
Reagovat
smazaný uživatel
No a ja jenom celou dobu tvrdim, ze co se tyka obsahu, mel pravdu. To jakou formou to podal je mi jedno. Nejsem ani jeho fanousek a ani me nikdy netrapilo, ze se obcas nekteri tenisti nechovaji vzdy diplomaticky. Naopak jsem mel vzdycky rad psychopaty jako McEnroe a Safin :-D
Reagovat
tito
Na vlhkém povrchu ukončujeme hru i my, amateři. Ale když u vás funguje snad jediná synapse- Rafa- ÚTOČIT! Dokážu se představit katastrofickou situaci, že Roger se zraní na kluzkém povrchu a ukončuje sezonu, popřípadě karieru. No to by tady bylo řevu....
Reagovat
smazaný uživatel
Po přečtení pár tvých příspěvků z předešlých článků ani nebudu hádat tvůj věk, tvé vzdělání, tvé myšlení, protože to hovoří samo za sebe. Tím končím koverzaci, alespoň co se týče tohoto článku. Budu se jen dívat, co sem píšete za splodiny, protože se v práci lehce nudím a chci se aspoň zasmát :-)
Reagovat
W.G.M.
Njn, do te doby si tu budou Taffer, Petrik a Hatatytla notovat, jaky je to Rafael arogant a nabubrelec a stezovatel...
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, co u tebe znamená slovo bezzmozci, ale já myslel bezmoczci jako bez - mozku.
Reagovat
Pe3k
Pravda. Jsem starší a vzdělanější.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to vidět ;-)
Reagovat
Pe3k
Je mi jedno co jsi, nebo nejsi schopen vypozorovat. Pravda výjde najevo.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist