Murray zachránil postup přes Čiliče. O finále s Berdychem, nebo Federerem

6. 9. 2012, 02:19
Aktuality 15
US OPEN - Andy Murray zapsal začátek zápasu s Marinem Čiličem a čelil vyřazení z US Open, ve hře o první grandslamový titul ale nakonec zůstává dál. O finále si zahraje s vítězem nočního souboje mezi Tomášem Berdychem a Rogerem Federerem.
Andy Murray

Tomáš Berdych se v prvním čtvrtfinále na US Open utká zhruba od 2:45 hodin SELČ s Rogerem Federerem a vítěz utkání už ví, s kým si zahraje o finále.

Jako první do semifinále postoupil Andy Murray. Britský tenista se ve čtvrtfinále utkal s Marinem Čiličem, s nímž vyhrál 6 ze 7 vzájemných duelů, jedinou porážku ale utrpěl před třemi lety právě na US Open.

A také dnes měl Murray s Chorvatem problémy. Svěřenec Ivana Lendla se dlouho nemohl dostat do tempa, první set prohrál 3-6 a ve druhém prohrával už 1-5. Pak se mu však povedlo několik úderů a chytil rytmus. Čilič náskok dvou brejků ztratil, znervózněl a Murray utkání parádně otočil. Druhý set zachránil v tie-breaku a když získal 17 z posledních 20 gamů, zvítězil 3-6 7-6 6-2 6-0.

Murray byl na US Open ve finále už v roce 2008, na první grandslamový titul ale stále čeká. Finále totiž prohrál i v letech 2010 a 2011 na Australian Open a letos také ve Wimbledonu.

- US OPEN 2012 -
(USA / New York, tv. povrch, 11.777.000 dolarů)
středeční výsledky mužů (05. 09. 2012)

Dvouhra - čtvrtfinále:
A. Murray (3-Brit.) - Čilič (12-Chorv.) 3-6 7-6(4) 6-2 6-0

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

15
Přidat komentář
smazaný uživatel
Po páté v řadě účast na TM pro Andyho.
Reagovat
smazaný uživatel
mě se líbí zde ty dětinské keci,vsadím se že ani jeden z vás nemá s tenisem nic společného,nač ten pláč?že US open končí atd..,ten kdo fandí doopravdy tenisu,tak se musí nač těšit...gratulace poraženým i vítězům....děkuji moc hoši...hezké ráno...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Berdych končí s Andíkem..Nesympatický Berdych není hoden finále US Open. Pak ho kdyžtak smetne Novak...
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo někdo jinej v jinýn turnaji, co? Ty seš ale pěknej trouba!
Reagovat
smazaný uživatel
Tvůj komentář nechápu ale Berdych do finále nesmí...
Reagovat
smazaný uživatel
no to je rano! Totiz rana! Tak dlouho toho Berdu sleduju, skladam si ho, doufam, verim, obhajuju a ted bych ho nejradsi.....!!! Gratulace Berdo. Jauuuuuuuu!
Reagovat
Fandina
sojka ... poskládala jsi Berdu dobře, ale ten los, ten byl špatně poskládán :-)

Berdovi moc gratuluji, dneska super, jen tak dál a držím palce do semi ... Tome pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
jasnacka, pojd! :-) Ja to dneska taky nejak dokulham.... A bude lip! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já teda nevím, Roger asi umí hrát o něco líp, ale uvědomte si, že ty jeho započítané nevynucené chyby často pramení z toho, že - i když to tak třeba v televizi nemusí vypadat - Tomáš prostě do míčku v průběhu výměny opravdu hodně řeže a Roger se přes to, jakou rychlostí na něj míč letí, musí snažit zahrát nějaký aktivní úder. Kdyby hrál jen na plnou kontrolu (s málem nevynucených chyb), na úkor síly a snahy o přesné, pro soupeře nepříjemné umístění, to už by neměl šanci vůbec.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger dneska slabota, ale co už, stejně je to NO.1 navždy :-)
Gratulace Tomovi
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel, přišlo to čeho sem se bál. Roger nehrál nic moc, naopak Berdychovi to tam dneska padalo, až na ten kolaps ve třetim setu. Ale vyhrál zaslouženě a když už měl Roger prohrát tak tohle je nejpřijatelnější volba.
Reagovat
smazaný uživatel
neskutecný výkon od toma..gratuluju zaslouženému vítězsví a hlavňe paradnímu výkonu.andy v semifinále není vůbec špatny.diky tome za probdělou noc i když v práci bude peklo.
Reagovat
Pe3k
Byl lepší a zaslouženě vyhrál. Jsem zvědavý jak dlouho se Roger ještě udrží na postu světové jedničky...Dnes hrál mizerně.
Reagovat
smazaný uživatel
dobře ti tak ty zmetku. To mas za vsechny ty nadavky k Rafaelovi... . Az probudis to tvoje dvojče armstrong - ze mu přeju krasne probuzení
Reagovat
Heather_Fedex
dlouho to nebude....
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist