Murray vyzývá Serenu k souboji. Neuhrála bych ani bod, obává se Američanka

28. 6. 2013, 05:30
Aktuality 32
Andy Murray by si klidně zahrál v souboji pohlaví se světovou jedničkou Serenou Williamsovou. Brit se chytil myšlenky svého fanouška na sociálních sítích a navrhl k souboji třeba Las Vegas.
Profily hráčů
Serena Williamsová a Andy Murray

"Někdo mě vybídl, abych si zahrál se Serenou Williamsovou. Proč ne?" napsal Murray ve svém sloupku pro BBC. "Nikdy jsem s ní ani nepinkal, ale je to skvělá hráčka a lidi by možná zajímalo, jak by zápas dopadl," uvedl Murray. 

Williamsová, která letos dominuje ženskému tenisu, se po postupu do 3. kola Wimbledonu nabídce divila. "On chce se mnou hrát? Je si jistý? To je sranda, pochybuji, že bych uhrála bod, ale legrace by to mohla být," řekla. 

"Andy patří mezi tři lidi na světě, s kterými bych nechtěla hrát. Ale možná to můžeme zkusit, bylo by to fajn," řekla Serena s tím, že pokud by k utkání došlo, určovala by podmínky. "Nesměl by podávat a používat nohy," smála se. 

Nejznámější zápas pohlaví se uskutečnil v září 1973 a v Houstonu dokázala Billie Jean Kingová porazit Bobbyho Riggse. V roce 1992 prohrála Martina Navrátilová v Las Vegas s Jimmym Connorsem, který měl větší kurt a jedno podání. 

I Serena Williamsová už má zkušenosti se zápasy s muži. V roce 1998 v Melbourne uhrála v utkání s Němcem Karstenem Braaschem jen jeden game.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

32
Přidat komentář
Mayo
tak toto by som si rád pozrel :D
Reagovat
pepi
me to prijde od Andyho docela ubohe, pokud to vyzvani mysli vazne.je jasne,ze by to vyhral.je to stejny proncip jakoby serena vyzvala nektereho z tenistu vozickaru-taky ac by trenovali sebevic,nemeli by sanci ji porazit. proste vyzvat nekoho koho vite ze stopro porazite je trapas
Reagovat
smazaný uživatel
To ale není jeho nápad. Vynízeli ho fanoušci, on psal, že mu to nabízí fanoušci a že by to mohlo být fajn. Jako exhibice, určitě by Serenu šetřil.
Reagovat
pepi
prijde mi to dost podobne. "lidi by možná zajímalo, jak by zápas dopadl"- chce se vytahovat:D
Reagovat
Sonja
Lol. Od Andyho to je ubohé, on by si určitě chtěl na Sereně honit ego:-DDD
Si snad děláš srandu.
Reagovat
smazaný uživatel
No ano, udělat to jako show. Nemá zapotřebí dávat ženské dvakrát 6:0. Prostě by to udělali pro zajímavost no.
Reagovat
pepi
show by to jiste byla ale v minulosti byly tyhle exhibice brany spis jako souboje pohlavi a to me na tom prijde ubohe zvlast pak kdyz s tim prijde jako prvni ten chlap:D
Reagovat
carolyn
Serena jednou vyzvala A-Rodda a ten to zas odmítl jí :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Serena má pravdu, 0:6 0:6 a ideme ďalej. :)
Reagovat
Vojtiik
Nepochybujte o tom, že by Serena dostala nařezáno od kohokoliv v top100 i výš :)) na druhou stranu, kdyby hrál Andy na deblový koridor a měl jeden servis, to by mohla být zábava:))
Reagovat
smazaný uživatel
Zaujímalo by ma, kto je tá ostatná dvojica s ktorou by Serena nechcela hrať.

Podľa mňa Rafa+Nole..Na zvyšok si verí :)
Reagovat
Roger_Federer
Rafa by nezryternoval ani jeji servis..
Reagovat
Heather_Fedex
tez si myslim, ze by s rafaelem hrat nechtela. zrejme neni zvedava na jeho zvyklosti pred servisem....
Reagovat
Stan_Borowitz
To možná ne, ale pinkálistek od baseline je ve WTA dost a dost. Proč hrát s jednou další, která akorát pinká trochu rychleji? To by pro ni byla nuda, nic, co by neznala...
Reagovat
smazaný uživatel
Noo Serena je fakt pekna žena
Reagovat
smazaný uživatel
No tak Sereno, nepodceňuj se! :) Andy je samozřejmě výborný tenista, ale Serena by určitě aspoň něco uhrála. Stačí, aby jí šel servis...

No a ty zápasy Karstena Braasche proti sestrám z roku 1998 bych zrovna moc nevytahoval. Kde byla Serena tehdy a kde je teď? Tehdy jí bylo necelých 17 let a neměla ještě žádný grandslam. Teď jich má šestnáct.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak myslím, že když je Andy zvyklý ia servis Isnera a spol, tak by ho Serenin teda nějak nedokzáal překvapit. Ten rozdíl mezi muži a ženami je fakt velký, já si dokonce myslím, že by měla problém s kýmkoliv ze stovky.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak že by Andy vyhrál, o tom se asi nemusíme bavit. Ale určitě si myslím, že by proti němu Serena něco uhrála... Jak říkám, Andy je výborná tenista, ale taky není úplně neomylný. Dobře si pamatuju možná rozhodující výměnu z loňského finále olympijského mixu, kdy Vika dala druhý servis na tělo a Andy ho zreturnoval jenom do sítě.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jasněže, ale pořád je to jeden z nejlepších, ne-li nejlepší hráč na returnu.
Reagovat
Sonja
Mě by spíš zajímalo, jak by si ženy poradily s těmi lehčími míči, co cpou chlapům...:-(
Reagovat
Pe3k
Vsázím na Serenu!
Reagovat
smazaný uživatel
By ji pořádně prohnal, jeden dva dropshoty, lob a Serena v háji :-)))
Reagovat
rubens
Jen tak přijít na kurt a hrát tenis, to nemá cenu. Musela by se z toho udělat pořádná šou, což věřím, že oba ví, jak na to. Víc aktuální to bude, až teď oba vyhrajou Wimblas. :)
Reagovat
smazaný uživatel
:)

V kazdem pripade by to bylo zajimave, ale spis jako podivana, ne brano vazne...;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Já se tomu smál, když jsem četl ten sloupek, vzpomněl jsem si na Petru Kvitovou, jak říkala, že jí Pavlásek taky poráží a to byl junior a ona wimbledonská vítězka. Sranda by to mohla být ale.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten nevim jestli Serena nebo Venus, ale jedna z nich porazila Rogera jednou na treninku, ale to jim bylo asi 10 let :DDD Vim ze si z toho jedna z nich delala srandu, v dobe kdy Roger sedel neotresitelne na tenisovym trunu :)
Reagovat
Matti
Nebyl to spíše Roddick?
Reagovat
smazaný uživatel
Byl to Roddick :)
Taky mu to dává Serena pokaždý "sežrat", když na to příjde řeč. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jsem si splet, diky za opravu :)
Reagovat
smazaný uživatel
musel by hrát se svázanýma rukama .. i na antuce .. jen si stačí vzpomenout, jak oběma sestrám vyprášil kožich Braasch .. tady to celkem dobře vyjadřuje samotný "vítěz" .. http://observer.guardian.co.uk/osm/story/0,,543962,00.html
Reagovat
LukasH
V tý době jim ale bylo jen 17 a 18. Ne, tak určitě by se Serena neudržela ve výměnách. Všechny míče, který jsou u ženských jako vítězný, by tady nebyly. Mohla by ale něco uhrát servisem, protože mívá nejrychlejší 122 Mph, což je jak chlapi. Zajímalo by mě, jestli by jí to Andy returnoval. A vůbec, pokud by se dostali do výměn, jak dlouho by to Serena vydržela.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
:D to bych chtěl vidět...možná kdyby to bylo na antuce...:D by Serena vyhrála..:D
ale je to super nápad!!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist