Murray si v Paříži zahraje poprvé ve finále, pokusí se zastavit Djokoviče

7. 11. 2015, 15:48
Aktuality 277
ATP PAŘÍŽ - Andy Murray si na turnaji Masters 1000 v Paříži zahraje poprvé v kariéře o titul. Brit v dnešním semifinálovém utkání porazil Španěla Davida Ferrera 6-4 6-3 a postoupil do finále. V něm narazí na Novaka Djokoviče, který dnes po dvou měsících prohrál set, ale nakonec přehrál i Wawrinku a vyhrál 21. zápas v řadě.
Andy Murray (© Getty Images)

Třetí hráč světa Andy Murray potvrdil v semifinálovém duelu s Davidem Ferrerem roli favorita a vůbec poprvé v kariéře tak postoupil do finále pařížského turnaje Masters 1000. Brit v utkání využil pět z devíti brejkbolů, sám přitom přišel o podání 'jen' dvakrát. Utkání, jenž trvalo hodinu a 36 minut hry, vyhrál poměrem 6-4 6-3.

Ve finále druhý nasazený Brit narazí na dvojnásobného obhájce titulu Novaka Djokoviče. Srbský tenista dnes sice poprvé od finále US Open a sérii 29 vyhraných setů prohrál set, ale ani Stan Wawrinka ho nedokázal zastavit. Djokovič zvítězil 6-3 3-6 6-0 a připsal si 21. výhru v řadě. 

Osmadvacetiletý Djokovič v Paříži může získat 6. letošní titul z turnaje Masters 1000, čímž by překonal rekord.

Tomáše Berdycha s Radkem Štěpánkem nepustili do finále čtyřhry druzí nasazení Ivan Dodig s Marcelem Melem. Česká dvojice sice v semifinále vyhrála úvodní set 6-4, ale druhý ztratila 3-6 a v závěrečném tie-breaku byl úspěšnější favorizovaný chorvatsko-brazilský pár (10:5).

• ATP MASTERS 1000 PAŘÍŽ •
Francie, tv. povrch / hala, 3.288.350 eur
sobotní výsledky (07. 11. 2015)
• Dvouhra - semifinále •
Djokovič (1-Srb.) - Wawrinka (4-Švýc.) 6-3 3-6 6-0
Murray (2-Brit.) - Ferrer (8-Šp.) 6-4 6-3

Komentáře

277
Přidat komentář
Kytka
No, co k tomu. To se dalo čekat. To už fakt nestojí za komentář.
Reagovat
smazaný uživatel
Inak k Andymu...Z BH ho nemá ako pretlačiť, dnes hral presne to isté, čo mu úspech neprinieslo aj minule..Zrejme bude musieť niečo zmeniť, hoci Andy je v útoku dosť limitovaný a je vidieť, že aj pomerne kvalitné údery nemá problém Nole vrátiť..
Reagovat
Mayo
z BH je to ok podľa mňa...ja tam vidím hlavný rozdiel vo FH, ktorý má srb tak o 40 levelov lepší...či po lajne či krížom a hlavne sú to také razantnejšie a plochšie údery...u Andyho je ten úder taký nemastný neslaný
Reagovat
smazaný uživatel
Z FH zaostáva..Skor mi išlo o to, že v každej výmene sa tí dvaja dostanú do monotónnej BH výmeny, ktorá Andymu v konečnom dosledku ublíži...Možno by mal viac skúsiť slajz, volej, servis volej, čokoľvek..A taktiež striedať Noleho strany..Moje pozorné oko si všimlo, že ak má Nole zahrať 10 BH, zahrá ich za sebou a nepokazí ani jeden...ale ak strieda, FH, BH, FH, BH, tak má tendenciu úder vyhodiť..
Reagovat
Mayo
no krížne výmeny BH sú v ich zápasoch časté to jo a v Montreale ho v nich Andy pekne pretlačil bol z BH parádne agresívny...ale odkedy sa mu na Djokoviča prestalo dariť čiže čo bol po tej operácií a následne v 2014 keď nebol na tom dobre dostával od neho odvtedy sa to s ním vezie a máš pravdu, že aj mne sa zdá, že takticky nehrá dobre na neho ako voľakedy...je to to isté, neverí si a tak to aj vyzerá
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem zas dosla az na konec, nemuzu hodnotit. Andy skoda..Novak je mimozemstan, klobouk dolu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak finále sotva priemernej úrovne, ale na to si história pamatat nebude...

Takže 2015 je už oficiálne najlepšou Novakovou sezónou...Kto by to bol povedal po roku 2011...Nole získal samostatnosť aj čo do počtu zisku ATP Masters 1000...Myslím, že to možeme už dnes odpískať, to nikto neprekoná, aspoň nikto zo súčasných tenistov...Gratulujem Kozorohovi, Nolke a ostatným...Ale pred TM zdvíham varovný prst, Djokovic sa mi momentálne nepozdáva..
Reagovat
smazaný uživatel
Čo do počtu tisícok v jednom roku..
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa nabehne na bezlepkovou, najme servis trenera a pojede :-D Ted vazne, Rafa nutne potrebuje zmenit servis, neumi si jim pomoct pri bigpointech, jeho povrzovani breaku je zalostna bida.
Reagovat
tito
Už ho mění, ale nejde to ze dne na den. Copak si nezaznamenala za poslední 2
měsíce progres?
Reagovat
smazaný uživatel
Herne ano, forehand slape, lepsi pohyb, delka micu ok, ale ten servis se mi porad nelibi. Djoko je treba stejne vysokej, takze v tom to nebude (asi nikdy nebude Rafa servirovat jako Esovic nebo Izzy, kdyz maj pres dva metry, ze), ale chce to zmenit techniku. Forehand ma pravdu v tom, ze Novak to zmenil, tak proc nemuze Rafa. Nepamatuju si presne, jaky byl Becker servisman, ale matne, ze asi dobrej. Co mu muze noveho Tony na servise nabidnout, vse, co umi, uz ho naucil, ale jsou jiste i lepsi...
Reagovat
tito
Ale já fakt mluvil o servisu. Ještě v Hamburku ztratil s Fogninim 4x servis za set? To byly z pohledu podávajícího hrozné propadáky. Ale od Pekingu se postupně na servisu zvedá. Chce to čas. Je pravdou, že Novak měl zlepšení na podání již v minulém roce, ale teprve letos se projevila spolupráce s Beckerem naplno. To, že Rafa uměl zlepšit servis, už tu bylo. 2010 a US betony, kdy nakonec získal titul na USO. Tenkrát najmuli s Tonim specialistu na podání. Bohužel jen na toto období.
Jsem si jistý, že na podání nyní intenzivně pracují, o čemž svědčí postupné zlepšování. Pokud sleduješ box, ve kterém sedí Toni, tak v Basileji jsem zaznamenal změnu. Chyběl tam Francisco Roig, naopak byli tam dva pro mne neznámí chlapíci. V čem mají Rafovi pomoci, se lze jen domnívat. Tipoval bych právě servis.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak box nesleduju tak bedlive a priznam se, ze se v tom jeho tymu moc neorientuju :-)
Ju, ja pochopila, ze myslis servis, ale porad trvam na tom, ze mi pripada, ze stagnuje. Ale ty jsi odbornik, takze se priste na to vic zamerim :-)
Reagovat
tito
Reagovat
smazaný uživatel
Toz to je jiny kafco toto video, nez ta plivnuti, ktere dava ted :-D. Tou stagnaci jsem myslela cca poslednich 10 mesicu. Cim je vlastne zpusobeno, ze jde hrac takto se servisem dolu...???
Reagovat
tito
Tak měl návyky, které se mu podařilo krátkodobě změnit, ale tím, že to nepilovali i nadále, se vrátil do starých kolejí. Pochopitelně celou dobu mluvíme o prvním, přímém podání. Ale to znáš jistě i ze svého sportu. A proč to dále nepilovali? Nevím. Možná proto, že ho to tenkrát tak nepálilo a ztracený servis si vzal nakonec zpět. Což by fungovalo po zlepšení hry od BL i nyní, ale Novak je jiné kafe, tam se musí přístup k podání změnit. Asi tak.
Reagovat
smazaný uživatel
Dekuji :-)
Reagovat
Mayo
tak určite :D
Reagovat
smazaný uživatel
POZOR na bezlepkovú diétu! Nie každému prospieva.

http://tv.blesk.cz/video/2328116/lide-blazni-a-vyhybaji-se-lepku-petr-havlicek-pred-tim-varuje.html
Reagovat
Nola
dakujem
Reagovat
Kozoroh
Díky Forehande. Teď následuje týdenní přestávka, takže No1e si odpočine a pak vrhne všechny zbývající síly na TM. Věřím, že TM klapne, byla by to krásná tečka za veleúspěšnou sezónou.
Reagovat
Kozoroh
Super Noldo, jsi neuvěřitelný borec!!!! :-) 6 titulů z Masters během jedné sezóny, nový rekord je tady!!!
Reagovat
George_Renel
mě nějak zvlášť nenadchlo.
Vlastně jediný, kdo Srbovi kladl skutečný odpor a zahnal ho trochu do úzkých byl Berdych.
Reagovat
babolat.cz
Přesně, pokud mu vydrží forma do TM, bylo by to slibné.
Reagovat
Kytka
Tomáš by potřeboval být klidnější. Škoda těch neproměněných dvou tří balónů. breakballu v prvním setu a setballu ve druhém. Ale asi je to těžká říct si, že na druhé straně nestojí Nole a zahrát to stejně jako třeba proti Tsongovi či jiným. Myslím, že proti takovým by to dal. Ale na TM mu budu držet palečky, samozřejmě. Ne jen, aby obhájil těch svých loňských 200 bod, ale aby i něco přidal. Z té druh=é čtyřky aspoň určitě nebude mít ve skupině Rafu. A kdyby se pustil do Ferrera nebo do Nišiho s takovou vehemencí jako do Noleho, tak by to měl dát.
Reagovat
Mayo
Marej ma prekvapil, tipoval som mu 1 hru a on ich dal 6
Reagovat
smazaný uživatel
To je konec, s Djokovičem si nejde donekonečna pinkat, nezbývá než doufat, že v Londýně ze sebe Roger vytříská to nejlepší, aby alespoň někdo už toho Nováka pokořil...
Reagovat
Kytka
Nebo Tomáš? Moc nechybělo. Ale je pravda, že to chce proti němu razanci a zahnat ho za základní čáru dost hluboko.
Reagovat
dadaft
s tím střežením vstupů dobrovolníky na grandslamech bych to nepřeháněl -- na takovém USO se lidi courají furt a nikdo to není schopen zastavit, protože Amerika.
Reagovat
smazaný uživatel
Budem sa opakovať, ale Nole ohromne zlepšil servis...Oproti minulým rokom snáď zdvojnásobil počet priamych bodov, nehovoriac o fiftínoch, ktoré získal z útokov, ktoré vykonal priamo po servise...

Považujem za tak trochu absurdné, že ani v roku 2015 nevedie ATP štatistiku priamych bodov...Ak niekto pozná stránku, ktorá mapuje ročné perc. čísla nezreturnovaných servisov, sem s ňou..Ale podľa mňa neexistuje, poznám len štatistiku es a to nie je ono..
Reagovat
Kozoroh
To je jeden z viditelných přínosů Beckera Djokerovi. Nejen díky zlepšenému podání se ukazuje, že Novak za svého kouče vybral správného muže. Loni ta jejich spolupráce drhla, prohra Novaka se Stanem loni na AO nebyla šťastným začátkem jejich spolupráce. Ale postupem doby všechno do sebe perfektně zapadlo a No1e dominuje herně i výsledkově :)
Reagovat
r.Fever
"I have been at the Paris masters this week and thought I would share a story. So basically I was sitting on an empty court 5 minutes after Djokovic had beaten Simon and dropped his serve multiple times in the second set. I asked a security guard if he knew who was practicing today and he told me Tsonga would be on court soon so I decided to wait. I was waiting on the court alone when Djokovic, in his match kit, popped his head around the door and walked onto court. He seemed very agitated and was entirely alone. He changed shirts and found some balls next to the umpire's chair. He started to hit serve after serve and berated himself when one landed out."

http://www.menstennisforums.com/2-general-messages/728737-djokovic-practicing-alone-five-minutes-after-beating-simon.html
Reagovat
smazaný uživatel
Zaujímavé...To len ilustruje, čo spomínal Woytha cez zápas..Že Nole nečaká, čo vymyslia ostatní a ako sa zlepšia, on sám sa snaží, hoci na prvej pozícii, zlepšovať...
Reagovat
Mayo
tak nevyšiel mi tip na prvý set o 1 hru :D
Reagovat
Davor1
Andy prekonal očakávania? :DD
Reagovat
Mayo
ak nedostane kanára v druhom tak áno :D
Reagovat
babolat.cz
není někde stream na Nola s Andym?
Reagovat
misa
http://live.realstreamunited.com/static/freepopups/329409874385810.html
Reagovat
Davor1
http://live.realstreamunited.com/streaming/free-live-video-streaming-djokovic-murray-atp-paris-tennis-atp-177343.html
Reagovat
babolat.cz
díky moc kolegové.
Reagovat
babolat.cz
Konečně se dočkal, sice jen challenger, ale na lepší už asi nemá.
Reagovat
Davor1
Dnes tam šanca určite je...
Reagovat
smazaný uživatel
Je. Ale Andy hrá zle.
Reagovat
Davor1
Teraz ale neskutočná výmena. A ten víťazný dropshot- masaker. Potreboval by ale takých momentov oveľa viac.
Reagovat
smazaný uživatel
A potom vyhodí FH do outu...Nole mi príde ospalý, ázijská forma tu tam..
Reagovat
Davor1
Mne príde, jak keby už bol z toho neustáleho vyhrávania trochu vyhorený, hrá ako keby ťahal v robote nadčas, síce stále na neskutočnej úrovni, ale chýba v tom nejaký väčší zápal, proste už potrebuje pár týžňov totálny chill out...
Reagovat
Kozoroh
Ještě dnešní finále a TM a No1e bude odpočívat a střádat síly na příští sezónu :-)
Reagovat
Davor1
Čo by si bral budúci rok viac? RG+ OH+ Cinci alebo ostatné 3 GS ako tento rok? :D
Reagovat
Kozoroh
Je to Sofiina volba, s těžkým srdcem byl zvolil první variantu, Novak by tak zkompletoval kariérní Grand Slam, Golden Slam, WTF Slam, Super Slam a Golden Masters.
Reagovat
smazaný uživatel
Neblázni..3GS sú stále viac ako 1GS...Agassi má kariérny GS , ale Sampras má stále 14 kúskov, to sa počíta..:

Mna ak by sa niekto spýtal, ci by som chcel pre Rafu radsej 4 dalsie RG alebo 3GS z ostanych povrchov, volim prvu moznost.
Reagovat
smazaný uživatel
To mi přijde jako blbost. Rafa by se dostal sice před Rogera, kdyby získal 4 GS, ale Nadalovci by si nemohli říkat, že je lepší, protože by měl snad až 80% GS z antuky. To by v podstatě nic moc nevyřešilo. Naopak díky třem GS na jiných površích by se hodně zbavil nálepky "úspěchy mám hlavně na antuce".
Reagovat
smazaný uživatel
No vzhladom k tomu, ze má kariérny GS je to v podstate bezpredmetné ci 60 alebo 72% v tomto prípade..V celkovom súčte by mal proste viac..
Reagovat
Kozoroh
Šanci Andy má, otázkou je, nakolik velkou. Nezapomínejme, že v hale Djoker neprohrál už tři roky a tento fakt hovoří o velké dominanci No1eho v hale.
Reagovat
Davor1
To je jasné. Na druhej strane, tá jeho halová dominancia je zapríčinená do veľkej miery tým, že hrá len Paríž a TM, teda na mimoriadne pomalých povrchoch na halové pomery, ktoré sú na jeho hru ako šité. Ak už ale má s niekym prehrať, tak Murray je celkom dobrá voľba :D
Reagovat
smazaný uživatel
Saturday SF official review
https://www.youtube.com/watch?v=TP6hUaUPL2I

Vašek s Jackem bohužel v deblu nevyhráli, přála jsem jim dostat se na Turnaj mistrů, a teď tu máme Djokomůrárnu n.30, favoritem je samozřejmě Novak, ale Můra tady procházela celkem snadno, nemuselo by to být nic jednoznačného, hlavně ať to není příšerně dlouhý a nudný :)
Reagovat
Kozoroh
Sledovala jsi zápas Andyho s Richardem? Richard hrál dobře a hodně trápil Můru, víc než Tom a Stan No1eho, Andy se dost nadřel pro výhru.
Reagovat
smazaný uživatel
celý ne, viděla jsem ten boj, ale to byl asi jediný ubojovaný zápas
Reagovat
smazaný uživatel
a krom Davida ještě, ale ten nedá nic zadarmo, to se ví, přesto ho přehrál docela jednoznačně, dneska by to mohlo být vyrovnanější :)
Reagovat
Kozoroh
http://tennisabides.com/2015/11/08/paris-masters-2015-championship-prediction-murray-vs-djokovic/
http://lobandsmash.com/2015/11/07/paris-masters-final-preview-and-prediction/
http://www.tennis-x.com/xblog/2015-11-07/21096.php

Autoři všech tří článků favorizují No1eho. U třetího článku je i obsáhlá diskuze, část komentů má však za téma "GOAT" :)
Reagovat
smazaný uživatel
Klasika..A na čo sa v diskusii prišlo?...Už vieme, kto je najlepší?..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Roger Federer.
Reagovat
smazaný uživatel
Isto..Určite zaznel aj tento mainstreamový názor...Ale to je v pohode, vačšina ľudí si niekedy myslela, že Zem je rovná doska a ten, kto tvrdil opak bol upálený :)
Reagovat
Pe3k
Pleteš hrušky s jabkama. Klidně si mysli, že je země placatá a že je world number 6 vlastně jednička, ale být tebou, nechám si to pro sebe :D
Reagovat
smazaný uživatel
Když vytváříme tyto souvislosti, tak pro mě je Roger v tomto smyslu spíš Archimédes, jehož "zákon" je nadčasový a uznávaný od "nepaměti".
Reagovat
kada.tom
Uzmuli docela jednoduše 1. set a jsou tak krůček od toho, aby se nakonec na poslední chvíli kvalifikovali na Turnaj mistrů. Tak snad setrvají v zatím velmi pěkném výkonu :-)
Reagovat
Kozoroh
Ať již finále deblové soutěže v Bercy dopadne jakkoliv, soupeř Socka a Pospisila, Brazilec Marcelo Melo ukončí na 100% rok 2015 na 1. místě. Teprve podruhé od sezóny 2005 tak konečnou jedničkou nebudou bratři Bryanové.

http://www.atpworldtour.com/en/news/melo-secures-number-1-doubles-ranking-paris-2015
Reagovat
kada.tom
jojo, Melovi se letošní rok opravdu povedl, o tom není sporu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, nie si ty trošku mimo? Ak niektorí Nadalovci píšu, že duel vyhrá Srb, neznamená to, že sú jeho fans. Jednoducho sú objektívnejší k duelom Srba s iným hráčom ako Rafom. Vedia posúdiť, že momentálne valcuje on. V tom je rozdiel medzi fans Rafu a FFF. Vie sa vyhrabať aj z toho najhoršieho. Nechápem, kde sa v ňom berie toľko sily. Raz musí aj on odpadnúť, ale kedy to je veru otázne.
FFF budú tvrdiť, že Roger vyhrá aj keď by mal zlomenú nohu aj ruku. Niektorí ani len nepripustia, že by mohol prehrať. Nemyslím, že Djokoland sa rozširuje o fans Rafu. Ja k nim nepatrím a ani nebudem. Ak vyletí Rafa, fandím Rogerovi, ale Srbovi nikdy. Jeho ironické úškľabky a gestá nemusím. Mne nesedí a basta.
Reagovat
Roger_Federer
Myslim, zes nepochopila pointu.
Me jde oto, ze letos se nekteri(dost) fans Rafy snazi zhazovat, haterovat vyborny rok Rogera v porovnavanim z Djokovicem..
Proste Rafa letos "vyhorel", Djoko se zacal hodit do kramu.
Hlavne ze nevyhrava Federer.
Reagovat
smazaný uživatel
Pochopila, ale brala som to z môjho hľadiska. čo už, sme rôzni ľudia.
Reagovat
Mayo
áno tiež som si všimol, že tu podaktorí "zdjokovičovateli"
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nakonec to neuvidím, možná dobře. Nahraju si to a podle skóre mrknu. Takže come on!
Reagovat
smazaný uživatel
Nepozeraj na skóre a mrkni na to, keď prídeš domov, nie?..
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo no, kdyby to bylo moc jasné, tak aspoň neztratím čas ale. Ale asi to tak udělám. Dám si takhle Andyho a pak Liverpool ještě.
Reagovat
Nola
nikdy nemozes vediet ako to nakoniec dopadne, Nole bol favoritom aj na RG a vysledok?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pokud by Andy hrál jako v Montrealu, bylo by to fajn no, ale poslední dva zápasy nakupil hrozné množství chyb, podobně jako v Šanghaji s Nolem.
Reagovat
Nola
ani Nole tu nehra zrovna excelentne, so Simonom to vraj nebola ziadna hitparada...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale každý zápas jde nahoru, zatímco Andy spíš dolů, poslední dva zápasy zvládl kritické momenty lépe než soupeři, ale proti Nolemu je klasicky nezvládá. Byl bych rád, kdybych se mýlil, ale mco šancí tomu nedávám. Po té Šanghaji jsem docela negativně naladěný.
Reagovat
woody
Nehces dat nahravku na uloz.to ? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, já to budu nahrávat přímo z TV na set top box, tam to asi nejde nijak vytáhnout z toho. Nebo aspoň to já neumím.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejde to..Ale myslim, ze v buducnosti by sa nejaký operátor mohol nad tým zamyslieť...Keď existujú výstupy z PC možné prehratia v TV, naopak by to mohlo byt zrealizovatelné tiež..Ako laik v tom nevidim problém :)
Reagovat
smazaný uživatel
me uz vubec nezajimaji nejake rekordy, diskuse, slohovky, obcese, tipy ani typy... me zajima jen to jedno, to nejdulezitejsi: Kdo konecne vypraska Djokovice??? :-))) Come on!!! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Už brzy , Roger v Londýně!
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, tak v človeče nezlob se :)
Reagovat
Denis92
Pravdou vsak je, ze bud to bude Roger alebo nikto.
Reagovat
smazaný uživatel
A nebo mu to oplati Tomáš. Je vidět že má formu:-)ale vážně tom může překvapit v zápase s nolem to prezentoval.tipuji že letos bude turnaj mistrů vyrovnaný.myslím že krom andyho a djoka může tom porazit kohokoliv.federer pomalý povrch,wawros trochu labil,ferer toho už tam porazil,nadal nevyrovnaný, a nisikori neodehrál nic extra,takže je to otevřené. Souhlasí někdo se mnou?a nebo tady zase nikdo Tomovi nevěří? Co musí udělat aby mu někdo věřil?má na to!!
Reagovat
smazaný uživatel
Sojenko, čaká sa na teba..:)

Ubehaj ho a dones nám jeho hlavu!..:)
Reagovat
smazaný uživatel
jo, joooo a pak tu dostanu od freeteepka kapky, ze nechodim na sako.. ;-) A vubec, jak to vis, ze beham za Montrealem? :-)))
Reagovat
Kytka
To by zajímalo i mně. Všechny ty diskuse jsou na nic.
Reagovat
kada.tom
doufám, že letos už nikdo :-)
dobře, zítra ať klidně Andy vyhraje, bych mu to přál :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak skoro to veru nebude. Nechápem, on je ako stroj. Je to až neprirodzené, ako sa takto stále drží. Azda príde ten čas, kedy odpadne ako Roger v 2013, Rafa v tomto roku a teraz Serena. Má aj slabšie chvíle, ale potom ako pokropený živou vodou sa zdvihne a dobojuje. Nejde mi to hlavy.
Reagovat
gigin
Jedině tento člověk. Bylo to tak blízko. A navíc taky běhal za Montrealem, hele :)))

https://www.youtube.com/watch?v=u6Lcb1A1sBU
Reagovat
smazaný uživatel
No kde jsi, clovece, chybels tady ;-)
Reagovat
Kozoroh
A proč by měl někdo vypráskat Djokera? Je skvělé, jak Novak bílému sportu dominuje :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A neni to trochu nuda? Samozrejne ocenuju jeho kvality a smekam pred tim, co dokazuje,ale uz stacilo :-D
Reagovat
smazaný uživatel
bily sport neexistuje - byl uz davno starymi mistry (pocitam samozrejme i Federera) povysen na umeni.. :-)) Djokovic dominuje zebricku, tabulce jakesi, ale ne tenisu. Co vsechno upracuje, je ze sportovniho hlediska zarazejici, strhujici a obdivuhodne, ale podivej se namatkou na odkaz od gigina tady, svetova jednicka na siti.. ne, ne, ja se chci proste nechat HYCKAT.. ;-)
Reagovat
Mayo
Murray vs Djokovič 1-6, 0-6
Reagovat
smazaný uživatel
Naopak.
Reagovat
smazaný uživatel
0-6 1-6? :D

Čekám podobný průběh jako dnes, jen bez toho bagelu v 3. setu. Snad Andy nezklame mou důvěru :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nenachytal si sa ;)

Cakal som, kto mi to oplieska o hlavu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mayko, tak moc zase ne, 5-6 gamů dáme. Jinak snad se potkáme na TM, strašně chci vzájemný zápas.
Reagovat
Mayo
bolo by to veľmi pekné stretnúť sa na TM...ich zápasy ma bavia a neni ich veľa
Reagovat
Cico93
Ja tiež a najlepšie aby to bol zápas finálový.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky to vidím relativně hladce pro Balkánce!
Reagovat
Cico93
Na Andyho zase taký veľký kurz, zase skúsim. Snáď zase neprehram. ;-)
Reagovat
spaniel
3 krat zase a dost!
Reagovat
smazaný uživatel
Good luck..

Zajtra cítim nejakú kulehu, skoda ze Andy nema lepsiu formu..
Reagovat
Cico93
Diky.
Reagovat
smazaný uživatel
Na to si počkáš zase dva roky kámo :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nemám čas to tu číst, tak odpusťte, pokud to tu už zaznělo. Monfils dosti sebekriticky zhodnotil sám sebe. ?Jsem příliš hodný a citlivý. Tenhle zápas je naprosto přesným odrazem celé mojí sezony. Zklamal jsem sám sebe,? soukal ze sebe hráč, který jako junior vyhrál tři grandslamové tituly za sebou."
?Nejhorší období kariéry. Úplně ztracený rok,? nešetřil po zápase sebekritikou muž, který sezonu završí až ve třetí desítce žebříčku ATP.
?Nepovedla se příprava, trénink, ani výběr turnajů. Ve velkých zápasech jsem si nedokázal poradit hlavou. Do toho jsem udělal špatná rozhodnutí i v soukromém životě, ale to nechci rozebírat. Všechno bylo až příliš chaotické.?

http://www.tennis-arena.cz/monfils-zklamal-jsem-sam-sebe--9812cz/

-------------------------------------------------------------------------

Zajímavá slova. Gaela je mi líto a doufám, že se příští rok vrátí v plné zbroji. Některé jeho zápasy jsou čistá zábava a sledovat La Monfa na RG patří mezi TOP 10 nejlepších věcí na současném tenisu podle mě.
Reagovat
smazaný uživatel
Co to ten Wávra ve třetím setu dělal? V prvním byl nerozehraný, druhý klasika (o.k.) , třetí jsem naviděl!
Reagovat
smazaný uživatel
Klasický labil.....
Reagovat
smazaný uživatel
jsem do finále úplně netipovala.
Reagovat
Kozoroh
Dnes No1e absolvoval zápas se soupeřem, který hrál skvěle v předcházejících duelech a neztratil v nich set. Ačkoliv ztratil Djoker sadu, přesto dokázal Stana zlomit. Mnozí o Djokerovi pochybovali, že je poloviční a docházejí mu síly, ale dnešní semifinálový duel tyto názory rozmetal. Když No1e potřebuje, tak navýší laťku své hry a soupeře přejede, tak jak jsme mohli vidět v rozhodující třetí sadě, kde padl kanár.
Ze všech dosavadních zápasů Djokera v Bercy byl ten dnešní se Stanem nejlepší. Věřím, že zítra vyhraje a o dva týdny později triumfuje i na TM.
Reagovat
dappe
Wawrinka hrál v Paříži celkem slušně, ale rozhodně nehrál skvěle.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro me byl kvalitnejsi zapas Noleho s Berdou. Berda hral agresivneji a vic tlacil
Reagovat
Kytka
Taky myslím. Už jsem to tu psala. I když jen 2 sety, ale byly hodně vyrovnané. A kanár je ostuda, je to potupa.
Reagovat
spaniel
Myslim ze Novak uz hodne zoufale vyhlizi TM a konec sezony. Pusobi na me hodne unavene. Vi, ze vyhrou tady a na TM udela z teto sezony jednu z nej v historii a udela pro to maximum, ale uh asi hodne vyhlizi dovolenou. Jsem zvedavy jestli to zvladne.
Reagovat
Romario
Na mně naopak Nole působí velmi uvolněně (možné je unaven, kdo z tenistů není?) a myslím, že si to fakt užívá, momentálně nemusí nikomu nic dokazovat, ale i tak si myslím, že už letos neprohraje.
Reagovat
Kozoroh
Nesouhlasím, stále má dost sil. Dnes ztratil set se Stanem, ale to jsem očekával, neboť Wawroš hrál v Bercy skvěle. Apropo, jedna z nej sezón v historii profi-tenisu je rok 2015 už teď, případný neúspěch na TM nic na tom nezmění.
Reagovat
spaniel
Mluvim spis o psychice. Ja naopak vidim, ze je jakysi vlazny a pusobi na mne, ze uz jede na autopilota. A ano, sezonu ma fenomenalni uz ted, ale jiste souhlasis ze bude jeste lepsi, kdyz prekona M1000 rekord a ziska dalsi TM.
Reagovat
smazaný uživatel
Skoda Stane, ted teda Novak zas pekne vypraskal tebe. No jeste mu to muzes vratit na TM, jestli se vubec potkate :-) Ale Rafitovi to nechej, jo? ;-)
Reagovat
Nola
wau, Stan nebol jednoduchy super, Stan mi nevadi, naopak mu fandim, vzdy bude Stan v tieni Fedexa, aj tie porazky vnimam pozitivne, s Nolem trenuju, su partaci vo stvorhre, dnes Noleho trapil v 2.sete, ale Nole to ustal, kanara som necakala, skor otocku, ale Nole je momentalne NO1, zajtra uvidime, Andy nie je zrovna najlahsim superom....
Reagovat
Kozoroh
Podle mě Djoker nejtěžší překážku zdolal dnes. Wawrinka, když hraje skvěle, tak je velmi těžkým soupeřem. I přes inkasovaný kanár nezklamal a ukázal, že Nolda je v hale takřka nezastavitelný.
Na Andyho No1e zahrát umí a jsem přesvědčen, že zítra Djokoland bude slavit zisk nových rekordů :-)
Reagovat
Nola
OK, budem pozitivne naladena, inkasovat kanara nie je vobec ziadna hanba, aj Nole ho inkasoval od Fedexa, Fedex od Rafu, a mozem pokracovat.... u WTA je to bezna zalezitost, takze opakujem kanar nic neznamena, pokial hrac nevyhra zapas...
Reagovat
spaniel
RF:RN 3-1
RF:ND 1-0
RF:AM 1-0
ND:RN 0-0
ND:AM 4-0
AM:RN 2-0

RF 5-1
ND 4-1
AM 2-5
RN 1-5

Roger dal kanara vsem, sam dostal jeden od Nadala. Zajimave ze Rafa dostal dva od Murrayho, ale od Noleho ani jeden.
Reagovat
Nola
mas to pekne zmapovane, este mam maly dotaz, hrac, ktory nadelil kanara ovladol zapas?
Reagovat
spaniel
Myslim ze ano.
Reagovat
smazaný uživatel
Andy Rafovi ve 3. setu vždycky. Rotterdam 09 a Tokio 2011, oba ve finále.
Reagovat
Romario
Nole přepnul ve 3. setu na vyšší rychlost a Stana zničil. Skvělé.
Reagovat
Kozoroh
http://www.tenisportal.cz/zpravy/berdych-vzdoroval-ale-nevyuzil-setboly-a-djokovice-nezastavil-17454/

Vážení, přečtěte si můj komentář z 12:58. Píšu tam, že počítám se třemi sety. Z toho vyplývá, že šňůru vyhraných setů neřeším, zajímají mě šňůry titulů a zápasů.
Reagovat
a.magerova
No.... já to taky neřeším, ale když to už včera komentátor zmínil, tak co bych dnes neoslavovala, že..... prostě důvod k napití tu je a BASTA, aspoň nemusím vymýšlet proč chlastám ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Naprosto nesmyslný rekord. Tady se už fakt lidi chytají i toho nejmenšího stébla.
Reagovat
a.magerova
A že jste to nejmenší stéblo nepřekonali :-P
Reagovat
smazaný uživatel
A je to tak důležité? Kdyby to Bidrman nezmínil, tak ani nevím.
Reagovat
a.magerova
Já to taky vím až od včera..... prostě si tu jen tak píšu a koukám, jak kdo reaguje :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
máš tedy štěstí, že jsem tak impulsivní člověk!!!
Reagovat
a.magerova
Jj mám v životě i tu na TP štěstí a jsem za to ráda ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsou tu jiné mety, které mají váhu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hrál s jinými hráči na jiných turnajích. To prostě není relevantní. Holý nesmysl tento rekord. I ty ostatní jsou na přemýšlení, ale dejme tomu. Ale nemůžeme srovnávat hrušky s jablky. To jsme se snad všichni učili už v první třídě na ZŠ, ne?
Reagovat
dappe
Vždyt je to jen takový rekord pro zajímavost. Důležité rekordy nejsou v ohrožení.
Reagovat
a.magerova
Podle mě je nesmyslný i rekord třeba v počtu es v jednom zápase... protože když kouknu do tabulky, tak vede Isner se 113 a to v jedenáctihodinovém zápase, což je sice pravda, ale.... druhý je Mahut, ze stejného zápasu a třetí Karlovič ze šestihodinového zápasu.... prostě je to taky takové divné....
Reagovat
smazaný uživatel
Je no. A vsadím se, že to byly esa jen proto, že už byli unavení se jen pohnout do strany. (ale nevím, tipuji, neviděl jsem to). já bych ty rekordy uzavřel na určité časové období. Protože spousta hráčů už třeba nehraje, jsou jiné povrchy. No prostě spousta změn.
Reagovat
a.magerova
Třeba i celkový počet es je k zamyšlení:
Roger je na třetím místě, což mě samozřejmě těší, ale kolik k tomu potřeboval zápasů, to i on sám říkal, že nastřílel tolik es protože hraje dlouho a pořád čili bez zranění.... mě kolikrát pobaví i to, když komentátor řekne, že třeba Rogera neporazil x let např. Němec prostě jakýkoli Němec nikoli jen jeden konkrétní Němec.... si říkám, že už fakt někdo nemá co dělat a počítá kdeco..... v roce 2011 říkal komentátor, že Tsonga nikdy v životě neporazil žádnou světovou čtyřku, takže bylo super, že na konci roku 2011 byl Roger právě na tomto místě a čili pod ochranou vyšší moci :-))))
Reagovat
a.magerova
http://www.atpworldtour.com/en/stats/aces

http://www.tenisportal.cz/hrac/federer/?annual=2011
Reagovat
smazaný uživatel
žádnou světovou čtyřku :D to je tak smutný, že komentátor tak krásného tenisu nemá co nabídnout :D
Reagovat
Mayo
ja neviem síce Djokovič je najlepší tenista ale proste aj tak dostať 6-0 je pre Wáwru hanba...to by nemal dopustiť taký tenista
Reagovat
Kytka
No to je m i milejší ten včerejší výkon Berdycha, který mu nepustil game. Sice set nevyhrál, ale taky nedsotal kanára, což je větší ostuda. Prostě nole jeden set pustil a pak Wavrinkovi ukázal, kdo je pánem.
Reagovat
smazaný uživatel
A já říkal, tak a teď dej kanára ty hajzle (vždycky jsem na něj sprostej, ještě hůř!)

On Nolda na nic jiného neslyší, když je nejhůř. :)
Reagovat
VlS
pro Wawrocha za trest? No teda :-)
Reagovat
a.magerova
No to byl masakr.... to má Wáwra za ten překažený útok na rekord vyhraných setů :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
že se vůbec opovážil :P stejně je to borec ;)
Reagovat
babolat.cz
co je to za tenistu? to je světová 4? takhle odpadnout? a tohle jelito je před Rafou a Tomem?
Reagovat
Kozoroh
Letos vyhrál Stan RG a na dalších GS byl min. ve ČF., dále vyhrál čtyři turnaje. Na 4. příčce je zaslouženě.
Reagovat
baggik
Berdych dostal od Djokovice kanár málokrát ještě pro tebe?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak kolik gamů uhraje Andy zítra? Tipuju tak max 6-7 a to bude rád.
Reagovat
Fabio_Fognini
to si nemyslím :)
Reagovat
dappe
Djokovič tady nehraje nic extra, i když u něj nikdy nevíš. Třeba Murray vyhraje.
Reagovat
Kozoroh
Murray zítra těžko vyhraje s mořem UE. Ty sice neprodukuje furt, ale občas jo a ani to si nesmí proti Djokerovi dovolit, jinak má min. šance.
Reagovat
smazaný uživatel
Produkoval je teďka vda zápasy v řadě proti souoeřům, kteří dobře brání, ale ne tak jako Nole. Očekávám zítra minimálně podobný počet, možná ještě vyšší. Rád bych se ale mýlil.
Reagovat
kada.tom
to je za ten uzmutej set :-)

takže zítra parádní finále Andy - Novak, už se těším, chtělo by to nějakou pěknou vyrovnanou bitvu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Noldo, to není možný s tebou, nemyslíš, že tohle už je trochu moc, takhle trestat za ztrátu jediného setu?
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo vlastně drží ten pseudorekord v počtu kanárů za sezónu? :D
Reagovat
smazaný uživatel
jo tak to se zeptej nějakýho statistikáře ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už vím.

https://en.wikipedia.org/wiki/Golden_Bagel_Award

Tady je potvrzení, že jde o pseudorekord :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale je to jen od roku 2004, možná někdo v minulosti jich dal víc, v tom případě by ten rekord mohl mít větší váhu.
Reagovat
smazaný uživatel
nečekaně další rekord v držení Rogera, dal nejvíc kanárů i v bilanci se zbytkem Big4 a jak už se řeší nahoře, má na kontě taky nejmíň obdržených kanárů, dohledala jsem si H2H s Novakem a Roger vede jak v udělování bagelů, breadsticks i vyhraných tiebreaků, kanár padl jen jednou a to od Rogera ve finále Cincy 2012, set v poměru 6:1 hraje ve prospěch Rogera 4krát z celkových pěti a tiebreaků tihle dva mezi sebou odehráli 22, z toho 12x byl vítězný pro Federera, víc než zajímavé, že takhle vyrovnaně dokáže hrát s Djokovičem po r. 2011 i o 6 let starší pán za zenitem :P :D
Reagovat
Kozoroh
No1e vyhrál nad Rogerem 3 ze 4 GS finále, 10 ze 16 finále na ATP turnajích a to jsou pro mně důležitější statistiky, než že v Cincinnati 12 inkasoval kanára :-P
Reagovat
smazaný uživatel
no jo porád, a to že mu právě díky Cincy není přán Golden Masters rekord, to tě asi nezajímá, že? :D
Reagovat
dappe
Vzhledem k tomu, že většina těch výher je proti Federerovi za zenitem, to zase až tak důležité není...
Reagovat
smazaný uživatel
Isteže :-)
Reagovat
dappe
Samozřejmě, že ano. Vyhledej si to na internetu, z hlavy nevíš ani jak funguje bodování ATP žebříčku.
Reagovat
smazaný uživatel
Ako povieš pán odborník :)
Reagovat
Mayo
trefa (y)
Reagovat
Kozoroh
GOATka - Z opačného pohledu je ale zajímavé, že Djoker porazil Fedexe poprvé v pouhých 20 a od té doby mu byl vážným a obávaným soupeřem.
dappe - Většina Fedexových výher nad Djokem se datuje před rok 2011, kdy byl No1e mladík 19-23 letý, takže sme doma.
Reagovat
dappe
Jsme doma, protože srovnávat Federera a Djokoviče z hlediska vzájemných zápasů se nedá, když je mezi nimi tak výrazný věkový rozdíl. Takže hlavně statistika GS finále není relevantní, když Federerovi bylo 33 a více let u všech proher a Djokovič byl víceméně v ideálním věku :)
Reagovat
kada.tom
chtělo by to kanára :-)
Reagovat
babolat.cz
sice vzal Nolemu set, ale Tom hrál včera mnohem lépe.
Reagovat
Mayo
5-0 :D ...Stanko ho môže poraziť iba na GS proste
Reagovat
kada.tom
Novaku, do něj!!!
Reagovat
babolat.cz
wawras je nějakej bejvalej fotbalista že simuluje?
Reagovat
janek_da
Nole už má zase ten svůj spokojený výraz ...
Reagovat
babolat.cz
díky Odine za takové velikány jako jsou No1e a Rafa
Reagovat
Mayo
v treťom sete to bude také tradičné 1-6 cca
Reagovat
mahycek
Jo prohrál set a tady vidíte co mě na něm vadí. A to, jak se vzteká a zuří, v té chvíli bych mu přál, aby se na tom kurtu přerazil, když si myslí, že je gumovej a všechno doběhne. A pak bych tu vzteklou hlavu ještě napálil tenisákem. Takhle se velcí hráči nechovají.
Reagovat
Mayo
to si nemal! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mahycek je blbe*c.

Ten pění. Nepřející blb no :D
Reagovat
Kozoroh
McEnroe, Connors, Nastase - tato jména ti nic neříkají? Byli to velcí šampioni, ale taky velcí nerváci a buřiči.
No1e se občas vzteká, ale po zápase ocení soupeřovu hru, ikdyž prohraje. Tohle ale ty a další kritici Djoka evidentně neberou v potaz :-\
Reagovat
VlS
Tak to buď šťastnej, žes nezažil McEnroua, Connorse a spol. To by ses chlape divil. Tohle bylo naprosto krotký. Je to jen pár let, Bghdatis rozmlátil raketu na cimpr campr, sedl si na lavičku a rozmlátil systematicky další čtyři.
Reagovat
smazaný uživatel
A taky za to mohl Wawrinka :D

Kvůli tomu jsem Baghdatisovi začal fandit.
Reagovat
baggik
Ja zacal Djokovicovi fandit jak ve finale Davis Cupu rozcupoval raketu a potom vyhral, videl jsem, ze se z nej zacina stavat velka osobnost.
Reagovat
janek_da
ted se ale Wawra asi vyhaže
Reagovat
janek_da
tak
Reagovat
Mayo
Len škoda, že Wáwra začína tretí set na príjme. Doťahovať neni bohvie čo.
Reagovat
smazaný uživatel
Brejkne hned 1. game :)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, trefil jsem se. Akorát jinak, než jsem myslel :)
Reagovat
Pe3k
Nole prohrál set? Nevěřím. Prohraje i druhý?
Reagovat
a.magerova
Wáwra nám zachránil rekord v počtu vyhraných setů v řadě :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Federer stratil dva sety v Koohoyoungu pred AO.
Reagovat
Kozoroh
Jenže to je exhibice a ta se do oficiálních ATP zápasů nepočítá.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevadí, ale už tie sety nie sú v sérii..
Reagovat
dappe
Ještě překontroluj tréninky, ty chytráku.
Reagovat
Fandina
:-)))
Reagovat
Mayo
Podľa mňa to je pseudorekord.
Reagovat
Pe3k
:D
Reagovat
Kozoroh
V tom se Mayko tentokrát shodnem - mě rekord v počtu vyhraných setu taky nijak nepřipadá důležitý. Jak přednedávnem napsal Forehand, počet uhraných setů je statistika poražených.
Reagovat
Mayo
Kozorohu len či by si tak písal aj keby dnes Wáwra neuhrá ten set.
Reagovat
Pe3k
Když ty sety vyhráváš, tak jak můžeš být poražený?
Pseudorekord a nedůležitý rekord není synonymum.
Reagovat
Kozoroh
Je to jednoduché - získat jeden set ještě neznamená vyhrát zápas. Správného tenistu nezajímá, že v zápase na dva vítězné uhraje set nebo v utkání na tři vítězné uhraje dvě sady. Důležité je vyhrát zápas!
Reagovat
a.magerova
No.... to asi proto, že nejste první, jinak bychom to tu četli do aleluja :-P
Reagovat
Pe3k
tjn. kozoroh, teď jsi klesl až na úroveň fanoušků Nadala a jak víme, to už je úplné dno...
Reagovat
Kozoroh
Já budu raději na úrovni Forehanda aspol. než na tvé úrovní ;-)
Reagovat
Pe3k
Ok, tvá volba...
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si zaujímavé zjavenie rybár..Nepriznávajú sa k tebe ani vlastní..Si ako odvrhnuté decko..:)
Reagovat
spaniel
Kozoroh je adoptovany.
Reagovat
a.magerova
Hele nezachránil vám druhé místo?
Reagovat
Mayo
ja takéto rekordy vôbec neovládam a nepokladám to za nejaké dôležité ale to je iba môj bezvýznamný názor
Reagovat
smazaný uživatel
Breaking News : Novak has lost a set. We repeat, Novak has lost a set!! :D
http://imgup.cz/images/2015/11/07/11392937_760671380718193_3108314409097998965_n.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
To byl vyprask tenhle set.
Reagovat
Mayo
Akonáhle nasadí Stan beast mode, tak je takmer nehrateľný.
Reagovat
Mayo
lenže to je tak dvakrát do roka :D
Reagovat
dadaft
no, už jsem dlouho neviděl, aby někdo s Novakem takhle zametal...
Reagovat
smazaný uživatel
To umí jen Wawrinka. V beast modu neporazitelný hráč.
Reagovat
babolat.cz
Wawras je hroznej pitchus.Nesympaťák od pohledu
Reagovat
Pe3k
:D vsadím se, že ty si o moc sympatičtější pitchus :D
Reagovat
smazaný uživatel
No konečně někdo toho Srba zapřáhnul, a on se hned vzteká :D
Reagovat
smazaný uživatel
Labil :-D
Reagovat
smazaný uživatel
takhle asi nikdy Fan Favourite Award nevyhraje no :P
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, je videt, ze divaci ho vubec nemusi. Jestli vyhraje, tak je to ale frajer, ze to ustal. Avsak ted.....jooooooooooooooooo :-D Staaaaaaaaaan.
Reagovat
smazaný uživatel
ten už toho ustál, vždyť hrál proti Federerovi i celýmu stadionu, ten už je na to zvyklej, možná bude jednou nejlepší, ale ne nejoblíbenější :P
Reagovat
Kozoroh
Je paradoxem, že pro No1eho je lehčí vyhrávat velké turnaje než si získávat přízeň publika...
Reagovat
smazaný uživatel
Tu bude vyhrávat Federer i 30 let po skončení kariéry (takže tak kolem roku 2060). Ale ono to "vztekání" má u Djokera zajímavý efekt: na chvíli ho to vykolejí, ale pak se rozjede a demoluje. Jako loni s Nišikorim na TM. Dnes to vypadá podobně.
Reagovat
smazaný uživatel
on je ten výbušný typ, co si potřebuje do něčeho kopnout nebo praštit, aby se mu ulevilo a pak už jede, no a Federer, ten bude vyhrávat tuhle anketu, dokud ho z ní nadobro nevyřadí :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ze by preci jen stopka Noleho snury viteznych setu? Hlavne drzet servis Stane, pooooojd!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
hlavně už neslajsovat!!!
Reagovat
Pe3k
Přesně tak, ty jeho čopy to je děs.
Reagovat
janek_da
nevíte jaké jsou teď stats?
Reagovat
yenda1
Wawroš v laufu!!
Reagovat
yenda1
Wáwra mele maso!!!
Reagovat
smazaný uživatel
A teď hlavně potvrdit, Stando, rozstřílej ho! :)
Reagovat
yenda1
Brekeke a Stan pojď zkusit urvat set.
Reagovat
Pe3k
Babrinka je kks, každý breakbol hraje pasivně a nikdy z něj neudělá bod, takže to pro jistotu příště zase zopakuje...
Reagovat
Pe3k
Yes! Nole chod na tu síť častěji pls :D
Reagovat
smazaný uživatel
Djoko smeč..

Uz som myslel, ze Nole na neho zabudol.
Reagovat
smazaný uživatel
Alleeez Stan, pal to tam :)
Reagovat
smazaný uživatel
takových brejkových šancí, to už musí vyjít kurňa, však tě lidi tlačí :))
Reagovat
smazaný uživatel
Musim povedat, ze uz tak komplexny a kvalitný Nole sa tento rok zlepšil na servise, uhráva si viac priamych bodov a taktiež urobil pokrok po technickej stránke..Tie krátke FH pod ostrými uhlami von z kurtu majú niečo doseba..
Reagovat
Fandina
Co s tím Nolem, to snad není možné, kdy už se najde někdo, kdo ho bude porážet, je horší než Serena ... úsměv
Reagovat
baggik
To ani náhodou. Djokovic na sobe tvrde makal a ted dominuje, par let to vydrzite. Se Serenou je to jine, kdyz jsem byl jeste dite ona vyhravala, ted se blizim ke tricitce a ona stale vyhrava. A doslova nici psychiku svych souperek drtivou silou svych uderu. Je to jako bys misto Gargamela pustila na smouly Terminatora.
Reagovat
Kozoroh
No1e zatím hraje skvěle - 86% bodů po svém prvním podání bere Djoker, zatímco Stan jen 55%, to je brutální rozdíl. Rovněž na returnu No1e Stana drtí - 48% proti 14% zisku bodů na příjmu.
Je to výborné, jen tak pokračuj No1e!!!
Reagovat
kada.tom
+1
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo tady dneska fandi Wawrosovi?
Reagovat
Mayo
nikto
Reagovat
smazaný uživatel
Preco?
Reagovat
smazaný uživatel
Vie, že na to nemá. Ani káva a trenky nepomôžu. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
nečekaně já ;)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
ty taky? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja uz jsem to psala minule, kdyz vypadne Rafa, tak uz mi zbyvaji jen Stan a Andy. Stan go :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jedine Andy to môže zachrániť. Obávam sa, že nebude stačiť. Kto ten stroj už zastaví? Už mi to pripomína WTA so Serenou.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mayo
Wawrinka vs Djokovič 3-6, 2-6
Reagovat
Kozoroh
Takhle jasná výhra Djokera nebude. Stan hraje v Bercy dobře a neztratil dosud set.
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím na to je slušný náběh :D
Reagovat
smazaný uživatel
jen počkej, už se to rozjíždí :P
Reagovat
smazaný uživatel
Siedmy vzájomný zápas s Nolem počas sezóny a 4. finále tisícky, čo je po Djokovicovi zďaleka najlepší počin...myslím, že o druhom najlepšom hráčovi sezóny nie je pochýb, hoci tá medzera medzi prvým nie je lichotivá.
Reagovat
Cico93
teraz nabehnú FFF a máš po chlebe:-)
Reagovat
Nola
s Nolem? ak nepostupi Davor si na tebe zgustne :D
Reagovat
Roger_Federer
:), mas pravdu Federer hral jenom 3finale masters letos..
Reagovat
Pe3k
Nech toho ubohého hejtra. Mi se stačí podívat na žebříček a vidím, že Nadal je 6 a je až za Berdychem :D Pro 34 letého Federera je 3 flek dostačující a dvakrát lepší než o 5 let mladšího běhala :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tahle sezona je výborná, ale zůstává tam pachuť z neúspěchů na grandslamech.

AO - finále, ve kterém byl ve třetím setu brejk nahoře a Nole vypadal hodně dole, tam to pak těžce nezvládl a závěr byl katastrofální už. Do té doby paráda, prohra s Nolem nemůže být brána jako neúspěch, spíš ten způsob hodně bolel.

RG - jedním slovem paráda, výborný výkon, první antuková výhra nad Ferrerem, 5 setů s Nolem, jen zase neúspěšný konec zápasu.

W - Jako nejde tam toho moc vyčíst, v semifinále určitě mohl hrát daleko lépe, ale Roger byl perfektní.

USO - No tady to byl totální propadák, od úvodního zápasi tam nehrál dobře a bohužel ho Kevin potrestal.

Těžko brát sezonu bez GS jako úspěšnou, ale 4 finále Masters (2 tituly), 3 SF, 1x odstoupil a MC nehrál, na Masters jednoznačně jeho nejlepší sezona v kariéře. V letech 08-11 vyhrál po 2 Masters, mezi lety 12-14 jen jeden, letos určitě posun. Pokud zvládne DC, bude ta sezona dobrá, jen prostě na těch GS to chtělo více.
Reagovat
baggik
Asi zalezi jak se na to divas. Pro spoustu lidi je grandslam o parnik jinde nez jine turnaje. Tohle Andy nzvlada, na to jakou mel jinak sezonu neurvat ten jeden grandslam to je bida. Kdyz se podivas kolik vyhranych zapasu a turnaju potreboval Andy na 2 GS a kolik Hnusinka je to rozdíl velkej.
Reagovat
Kozoroh
No1e ještě nepostoupil a bude to mít proti Wawrochovi těžké :-\
Reagovat
kada.tom
Super, že Andy vyhrál, zítra bych rád viděl další ze série zápasů Djokovic - Murray :-)
Reagovat
Roger_Federer
Obavam se, ze zitra to zase bude vrazdeni nevinatek.
Reagovat
Roger_Federer
Pokud ho samozdrejme nezastavi Wawrinka., nemyslim.
Reagovat
pauloX
Aspom bude mat finale trochu lepsiu uroven.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist