Murray porazil Nadala poprvé na antuce a má titul z Madridu!

10. 5. 2015, 20:46
Aktuality 121
ATP MADRID - Dlouho se na antuce nedokázal dostat ani do finále, nyní na ní Andy Murray slaví druhý titul během sedmi dnů. A navíc v dnešním finále turnaje Masters 1000 v Madridu porazil antukového krále Rafaela Nadala, což se mu na nejpomalejším povrchu povedlo vůbec poprvé.
Profily hráčů
Andy Murray

Andy Murray se začátkem dubna oženil, svůj tým doplnil o Jonase Björkmana a od té doby jen vítězí. Neprohrál už devět zápasů v řadě. Na antuce. Na povrchu, na kterém čekal deset let na své první finále.

Nyní však na antuce slaví již druhý titul během sedmi dnů. V pondělí triumfoval na menším turnaji v Mnichově, kde se finále kvůli dešti odložilo z tradiční neděle, a dnes zakončil triumfem své životní antukové Masters v Madridu.

Statistiky zápasu
Murray - Nadal
3 esa 1
1 dvojchyby 1
60 % 1. podání 'in' 72 %
68 % úsp. 1. podání 68 %
11 winnery 18
14 nevyn. chyby 26
2/5 hra na síti 10/11
3/6 brejkboly 0/3
čas: 1:28

Cesta za vítězstvím ve španělské metropoli přitom rozhodně nevedla přes outsidery. Ve čtvrtfinále Murray vyřadil světovou šestku Raonice, v semifinále pětku Nišikoriho a v dnešním finále čtyřku Rafaela Nadala. Domácího dvojnásobného obhájce titulu, kterého v předchozích šesti duelech na antuce ani jednou neporazil.

Nadal dnes ani zdaleka nepředvedl výkon, kterým včera nedal šanci Tomáši Berdychovi. Španělský tenista hrál nedůrazně, míčky z jeho rakety neměly dostatečnou délku a předváděl spoustu nevynucených chyb. Murray toho dokázal dokonale využít. Byl agresivní, výborně předvídal, odvrátil všechny tři brejkboly a za hodinu a půl zvítězil 6-3 6-2. V celkové bilanci s Nadalem snížil na 6-15.



"Odehrál jsem dobrý zápas. Dělal jsem málo chyb a hrál mu druhý servis do forhendu a tím ho dostal do pohybu. Taky jsem zvládnul výborně kritické chvíle," řekl Murray, jenž po zápase napsal na kameru 'marriage works' - manželství funguje.

Rafael Nadal a Andy MurraySedmadvacetiletý Brit v Madridu, kde chyběl nejlepší tenista současnosti Novak Djokovič, vybojoval svůj 33. v kariéře a připsal si jubilejní 10. trofej z turnajů Masters 1000.

Na otázku, zda bude za dva týdny patřit k favoritům antukového grandslamu v Paříži, zavrtěl hlavou. "Nemyslím si to. Ale jestli budu hrát takhle, budu mít šanci. Už minulé roky jsem hrál na Roland Garros slušně - byl dvakrát v semifinále a několikrát ve čtvrtfinále. Každopádně loni jsem ještě nebyl připravený tento turnaj vyhrát," uvedl vítěz Wimbledonu z roku 2013 a US Open o rok dříve.


Nadal vinou neobhájení loňského triumfu ztratí ve světovém žebříčku 400 bodů a klesne až na 7. místo. Poprvé od května 2005 tak nebude figurovat mezi pěti nejlepšími tenisty světa. K tomu přispěly zdravotní patálie v druhé polovině loňské sezony a slabší letošní forma.

Osmadvacetiletému Španělovi navíc hrozí, že poprvé od roku 2003 nevyhraje před Roland Garros žádný přípravný turnaj na evropské antuce. Šanci bude mít už jen příští týden v Římě, kde sedmkrát triumfoval a letos bude obhajovat finále.

• ATP MASTERS 1000 MADRID •
Španělsko, antuka, 4,185.405 eur
nedělní výsledky (10. 05. 2015)
• Dvouhra - finále •
Murray (2-Brit.) - Nadal (3-Šp.) 6-3 6-2
• Čtyřhra - finále •
Bopanna/Mergea (Indie/Rum.) - Matkowski/Zimonjič (5-Pol./Srb.) 6-2 6-7(5) 11-9
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

121
Přidat komentář
Pe3k
https://www.youtube.com/watch?v=kepRpSPBnJA

Vsadím se, že kdyby tomasinhovi někdo před 2 týdnama řekl, že 10.5.2015 bude mít Andy 2 antukové tituly a z toho jedno masters ve kterém naprosto smete Nadala, asi jen těžko by tomu věřil... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, tak.
Reagovat
janek_da
Jenom je v diskuzi nějaký bug, špatně se u mojeho příspěvku zobrazuje datum ...

http://www.tenisportal.cz/zpravy/vesely-si-v-bukuresti-zahraje-o-druhy-titul-ceka-ho-garcia-lopez-16296/#comments
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
janek_da
:DDD
Reagovat
a.magerova
Jj maj těch datech bordel :-/
Reagovat
a.magerova
Opr. ....maj v těch datech...
Reagovat
smazaný uživatel
jak může být Raonič světová čtyřka.
Reagovat
Holahej
Andy, skvěle, gratulace, famózní hra, zápasy, ten s Niši obzvlášť, on vyvíjí opravdu velký tlak, vyhrál Barcelonu, zdá se mi jako černý kůň na RG.., líbilo se mi, jak jsi to zvládl a ty Hot Shots, nádhera, že by prstýnek na botě tak fungoval...9:0!.., jen tak dál...!
Reagovat
Davor1
Berdych bude po Ríme s veľkou pravdepodobnosťou štvrtý. Stačí mu dôjsť v Ríme aspoň tak ďaleko, ako dôjde Nishi, za predpokladu, že Nadal turnaj nevyhrá. Keďže Kei má vo štvrťfinále Djokoviča, ktorý bude s veľkou pravdepodobnosťou znamenať stop, Berdychovi stačí uhrať taktiež QF, kde má na antuke určite hrateľného Rogera. Najväčšou hrozbou bude zrejme v osemfinále Dimitrov, ktorého ak Berdych porazí, tak s veľkou pravdepodobnosťou bude po Ríme štvrtý. Určite by si to za výsledky v tejto sezóne zaslúžil, aspoň na pár týždňov vylepšiť svoj rebríčkový strop...
Reagovat
tommr
čtvrtej může bejt i v případě, že Nadal získá titul. V tomto případě by ale musel dojít do semifinále a Nishikori by nesměl postoupit do finále ...
Reagovat
janek_da
Z pohledu Raoniče je to obrovský pech. Právě se dostal na 4. místo a má problémy se zdravím.
Reagovat
yenda1
Bude to mít těžký letos Rafan. Všechno proti němu. Teď se k tomu přidává ještě hrozba horšího nasazení = kvalitnější soupeř. Nadal bude hrát o RG už v Římě.
Reagovat
smazaný uživatel
Ani nie..Rafa bude na 99.9% nasadený ako 5-8 aj v prípade, že by Rím vyhral..Aj tam totiž obhajuje finále..A to ešte neviem, ako vyzerá situácia za 7. miestom, v prípade, že by vypadol v 1-2 rímskom zápase, či by nevyletel aj z osmicky..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak som si to pozrel a v prípade, že by Nadal v Ríme vyhral, pravdepodobne by bol štvrtý..Ale nasadenie je to posledné, čo Rafu trápi dnes..
Reagovat
Roger_Federer
souhlasim..nadazeni mu muze byt uplne jedno.
Potrebuje se najit a hodit do klidu..Jinak muze vyletet velmi brzo..
Reagovat
tommr
když nebude ve čtyřce tak může narazit na Djokovice už ve čtvrtfinále a to by mu starosti dělat mělo ... :)
Reagovat
Roger_Federer
podle me vubec..Rafa nebere nic jineho nez 10 titul.Vsechno ostatni je neuspech.
Takze je jedno kdy se utkaji..Musi ho porazit tak nebo tak.
Reagovat
yenda1
Nemusí, když mu ho někdo odstraní. Takhle se tahle varianta podstatně snižuje. Ano Nadal bere jen titul. Titul za každou cenu.
Ano potřebuje se chytit. S horším nasazením to bude mít o dost těžší, než kdyby se propinkal do SF.
Reagovat
Davor1
Los má v Ríme mimoriadne ľahký, do SF by mal zase dôjsť a tam sa môže stretnúť zase s Berdychom. Najväčšie problémy mu môže spôsobiť Isner v osemfinále. Wawrinkovi neverím, že dôjde do QF. A v semi ten Berdych, prípadne Roger, rozhodne lepšia možnosť, ako Djokovič...

Podľa mňa pred RG z osmičky nevyletí, ale ani sa do tej štvorky nevojde...
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, to je najpravdepodobnejšie..
Reagovat
panzer.dragon
zatim podle atp race se jedinej nishi vetřel mezi starou partu, jinak v standardní top osmička akorát se změnou pořadí :-)
Reagovat
dappe
Ta krize už je hodně dlouhá, vlastně už skoro rok v podstatě neodehrál několik dobrých zápasů v řadě. Ta dnešní prohra ani tak překvapující není, spíš ten jasný výsledek, přitom včera nehrál Nadal špatně. Mnohem divnější a směrodatnější jsou prohry typu Fognini, pokud si dobře vzpomínám, v Barceloně, ve slunečném počasí, tedy v podmínkách, ve kterých byl neporazitelný a najednou stačí Fognini. Jednou to přijít muselo...Ted je na Nadalovi, jak se s tím vyrovná, prostě už je mnohem horší, ale pořád ještě může být schopný občas něco vyhrát, vyhrávat už na 95% ne.

Psal jsem to už loni, jak Nadal RG nevyhraje a nakonec celkem v klidu vyhrál, ale letos už je to jiné, podložené hrozně moc fakty, které jsou proti němu a vlastně jedinou věcí pro Nadala je možný faktor RG.
Reagovat
Gulbis
Nadal nehrál včera špatně? To jsem asi viděl jinej zápas. Nadal hrál snad nejhůř co jsem ho kdy viděl. Údery mu lítali snad 3 m za síť, o razanci ani nemluvim. Return tragédie a úderová jistota katastrofa. Tolik UE co spáchal dělal dřív za 10 zápasů.
Reagovat
gigin
Hlavně, že tys zase hrál hitparádu.
Reagovat
Grigor_Murray
:D
Reagovat
Roger_Federer
Hele , pos.ral si mi posledni 4 tikety..Bude to za tebe muset uklidnit giginova "kamoska"(to je ta co ji obdelava zahradku)., tak se laskave dej uz zase do kupy.
Reagovat
Grigor_Murray
Skvěle Andy !!!
V Římě aspoň obhájit QF, odpočinout si, a RG je v kapse :)
Reagovat
Alois_Mlok
Nadal je oproti minulým letům poloviční, ale na RG pro mě bude pořád největším favoritem. Tamní podmínky mu extrémně vyhovují, centrkurt jako by mu dělali na míru... Navíc na tři vítězný... Už asi nebude tak suverénní jako v minulosti, ale kdybych si měl vsadit na jednoho hráče, tak nevím, kdo jiný než on by to měl být.
Reagovat
smazaný uživatel
jestli nevyhraje Djokovic, budu opravdu hodně překvapen.
Reagovat
panzer.dragon
třeba djok? :-)
Reagovat
Alois_Mlok
Djok má určitě předpoklady, ale nevím, na RG jej vždycky někdo dostane...
Reagovat
smazaný uživatel
letos není kdo by ho tam porazil
Reagovat
Davor1
kto by to čakal od Wawrinku či Nishiho, ktorí ho sundali za posledný rok, že?
Reagovat
smazaný uživatel
já vím, ale letos ho na RG prostě nikdo neporazí :D nemůžu si pomoct.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale tihle hráči nemají faktor X porazit ho na antuce.

A Murray na tři vítězný na antuce taky nemá šanci proti Djokovicovi. Ten navíc chytře v Madridě odpočíval.

Paradoxně může zapůsobit komplex Nadal RG ... ale nikdo jinej šanci nemá.
Reagovat
panzer.dragon
djok by mohl mít komlex z nadala na rg (ale tam bude djok velmi vyhecovanej to nadalovi natřít) a pak na antuce umí djoka velmi hezky zaskočit fedex :-)
Reagovat
smazaný uživatel
asi tak, ale Fedex a faktor věku už je dost silnej .... nvm nvm :-) .... ten pohyb šel hodně dolů na antuce.
Reagovat
Davor1
Faktor X? Čo je to za blábol? :DDD

Djokovič je najsilnejší na harde. Wawrinka je najsilnejší na antuke. Napriek tomu ho dokázal Wawrinka poraziť na harde a tento rok ho opäť dostal do piatich setov, na Djokovičovom najsilnejšom turnaji. RG je naopak zatiaľ Djokov najslabší veľký turnaj, ak nerátam Cincinnati.

Wawrinka by ho na antuke mohol poraziť rovnako, ako na harde. Pravdepodobnosť, že sa mu to podarí, je síce malá, ale stále nejaká je. Netuším, o akom faktore X hovoríš :D
Reagovat
smazaný uživatel
dřív nebo pozdějí čas semele všechny! Chápeš to ku.r.va? Čas porazí všechny, otupí a zničí. Takže Nadal letos nejspíš neuspěje. A jetli uspěje, tak neuspěje příští rok. Dřív nebo později přijde někdo, kdo ho vytříská z kurtu .... centrál na RG necentrál, ale dřív nebo později to ho tam někdo zruší.
Reagovat
Alois_Mlok
Neboj chápu, v sedmdesáti tam určitě nevyhraje... Ale řekl bych, že letos ještě jo.
Reagovat
Gulbis
Letos už vyhraje konečně Djoker. Nadalova éra skončila. 10x RG nedá. Ende
Reagovat
a.magerova
Taky jsem myslela, že Gulbis 11 z dvanácti letošních zápasů neprohraje a ono ejhle.... takže nikdy neříkej ENDE :-P
Reagovat
steve79
Nerikam, ze rafa uz granslam nevyhraje, ale musi se sejit hodne veci jako by to muselo byt u rogera.
Reagovat
mayday
Jinak u Rafy je to asi určitě o sebevědomí, švihnout míčkem k lajně nemohl po zranění zapomenout, holt po těch Berrerech a dalších šla hlava do kopru a nevím teda, jestli se mu ještě rozsvítí. To by musel udělat FO, ale je pod řím dál větším tlakem a teď už teda asi vidím Noleho na vítěze.
Reagovat
steve79
Nadal to andymu dost usnadnil. Udelal sna 26 nevynucenych chyb! To je na antuce pro nadala obrovske cislo. Gratulace andymu. U rafy je videt, ze nekdy uz nestiha.
Reagovat
Pe3k
Reagovat
Pe3k
Reagovat
smazaný uživatel
Hm ja som smutna ze rafa prehral,ale fakt hral o nicom, ideme dalej, ale roland garros toho roku asi neda, proste nejde to, bodka.
Reagovat
babolat.cz
DÁ TO. RG10
Reagovat
mayday
Body nesleduji až tak detailně každej týden, ale co dělá Miloš na čtvrtým fleku tvl:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Taky se mi to nepozdává. Každopádně tam dost zavazí.
Reagovat
Davor1
Nemal v prvej polovici sezóny až do Ríma, RG a Wimbledonu žiadne veľké obhajoby. Od Wimbledonu začne jeho masívny pokles...
Reagovat
mayday
I tak ale, samozřejmě obyčejně takový ty čtvrtfinále, semifinále dělá, ale nevyhrál snad nic velkýho, na čtvrtým fleku je tam teda jak pěst na oko.
Reagovat
Davor1
Vyhral 500 bodový Washington, bol bo finále Masters v Paríží, v semifinále Wimbledonu, QF RG, finále v Tokyu, semifinále Cincinnati... všetko to ešte len príde...
Reagovat
mayday
I tak bych, samozřejmě bez velkýho počítání, tady s těma v uvozovkách pár semifinále a jedním vítězstvím, nečekal Miloša na čtvrtým místě. Ale žebříček samozřejmě nelže, jen je to pro mě opravdu velký překvapení.
Reagovat
darek.vrana
Taky nechápu. V době, kdy se říká, že je snad největší konkurence v tenisu, je na 4. místě netenista... Berdych hraje půl roku jako bůh a je furt za ním. Není to nějak cinklý?
Reagovat
mayday
Je to o obhajobách, pokud hráč půl roku nic nezahraje a další sezonu se mu daří, tak jde navrch no holt. Ale nechápu to taky, opravdu mi nepřijde, že by třeba Berďa měl v delším horizontu horší výsledky než Miloš.
Reagovat
darek.vrana
Já vím. Taky už se těším, jak teď Tomáš bude stoupat. Pokud si udrží současnou formu, řekl bych, že půjde až na 3. flek.
Reagovat
smazaný uživatel
Teda ty jsi optimista,se obávám že po Římě se mu zas ta čtyřka vzdálí, ve třetím kole tam má nebezpečného Fogniniho, no uvidíme.
Reagovat
darek.vrana
No ale v podstatě všechny klíčové výsledky v žebříčku uhrál letos, koneckonců v race je 3., a to docela s velkým náskokem. Teď budou obhajovat ostatní a on bude jen získávat. To je jen matematika. Samozřejmě může přijít ztráta formy nebo zranění. Ale pokud bude hrát, jak hraje, tak si myslím, že loňské výsledky z 2. poloviny roku hravě překoná.
Reagovat
smazaný uživatel
v tom máš pravdu, mimo ČF na RG teď neobhajuje prakticky nic :) Jen si bude muset dost možná ještě chvíli počkat.
Reagovat
r.Fever
to s tými klúčovými výsledkami v tomto roku máš pravdu :

porovnajme Berdychov rankings breakdown :
http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/Top-Players/Tomas-Berdych.aspx?t=rb

a Raoničov :
http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/Top-Players/Milos-Raonic.aspx?t=rb
Reagovat
mayday
Foga v letošní formě musí udělat (že dal Nadala, to tak nějak potvrzuje pravidlo), ale z hlavy netuším, co tam má dál k obhajobě, loni FO tuším čtvrtfinále a Wimbl osmifinále, což není až tak úplně málo. Jak hrál loni v Římě nevím.
Reagovat
darek.vrana
Wimbledon jen 3. kolo.
Reagovat
mayday
Tak snad někde úplně nevyhoří, chtělo by to z těch dvou GS alespoň semifinále no. Horší to asi bude příští sezonu, až bude obhajovat z každýho turnaje semifinále nebo finále:-)
Reagovat
smazaný uživatel
obhajuje naprostou tužku, mimo čtvrtfinále RG. Mizerné výsledky v Římě, Queensu tuším, na WIM, ve Washingtonu, na následujících amerických tisícovkách. Bída to byla loni :)
Reagovat
mayday
Tak to pak jo, to by se mohl uhnízdit ve čtverce snad, když mu to bude šlapat dál.
Reagovat
smazaný uživatel
těžko předpovídat. V Římě mu teď nevěřím.
Reagovat
tommr
na třetí místo mu nevěřím. Myslím si, že čtvrtej flek je jeho maximum. Ted se sice zcela určitě dostane před Raonice, ale před Nishikorim a Nadalem má jen minimální náskok a oba ho můžou zase předstihnout už v Římě ...
Reagovat
darek.vrana
Podívej se na to takhle. Nepočítám pouťáky, ale jen turnaje GS a Masters - AO byl mezi 4, Miami mezi 4, Monte Carlo mezi 2, Madrid mezi 4. Jen Indian Wells mezi 8. Může se tímhle pochlubit ještě někdo jiný? Jedině Djokovič a Murray. Pokud trend udrží, bude 3., tomu věřím.
Reagovat
mayday
Dubai 500 bych nepočítal úplně jako pouťák, tam byl taky ve finále. Jde mu to letos skvěle, jen tomu chybí prostě něco vyhrát.
Ale řikám, příští rok se z toho zvencne, z těch obhajob.
Reagovat
darek.vrana
Ale tak prostě tu kvalitu má. Djokovič taky furt něco obhajuje. Pokud na to má tenisově, tak to obhájí.
Reagovat
mayday
Kvalitu má určitě, to by v podstatě bez ničeho vyhranýho (nějaký 500 a jedna Masters před 10 lety) nebyl tak dlouho v TOP 7. Ale na Djokera se asi nechytá, ten je zas asi úplně jinde, o čemž svědčí to, že kam dojede, to vyhraje, kdežto Berďa se dostane ,,jen do finále, semifinále", tam je holt ten rozdíl mezi špičkovým tenistou a nejlepším tenistou planety.
Reagovat
smazaný uživatel
právě je potřeba využít těch úspěchů už tento rok, vytěžit z nich tu 4. pozici, z dobré formy nějaké to turnajové vítězství na větším turnaji, které si troufám tvrdit letos přijde. Na příští rok raděj nemyslet :)
Reagovat
mayday
Uvidíme, snad něco vyhraje. I když to měl asi vytěžit teď z té skvělé půlky sezony, něco měl prostě vyhrát, třeba tu pitomou Dubai. Nevěřím, že udrží takovej lauf po většinu sezony.
Reagovat
smazaný uživatel
Už ho drží 4 měsíce :) Uvidíme.
Reagovat
tommr
zatím hraje Tomáš opravdu mimořádně dobře a stabilně, ale nějak nevěřím, že si tuhle fantastickou formu udrží až do konce sezóny ... :)
Reagovat
darek.vrana
Třeba ne, ale i tak se podle mě aspoň trochu posune oproti loňsku a v součtu s většími obhajobami ostatních to bude na top 3 aspoň na 1 týden stačit.
Reagovat
tommr
já bych mu to samozřejmě přál, ale na víc než na čtvrtý místo to prostě nevidím. Aby se dostal výš tak by se musel někdo z velký trojky zranit a současně by se nesměl nikdo jinej ze "zbytku světa" utrhnout jako se to loni povedlo Wawrinkovi nebo letos Murraymu ... :)
Reagovat
Davor1
Murraymu sa podarilo utrhnúť ako vlani Wawrinkovi, hej? :DDDDDDD
Reagovat
darek.vrana
Ale tak ty jsi pesimista, to víme:). Počkej za půl roku si to povíme:).
Reagovat
smazaný uživatel
Díky Ándy, 5. místo je doma! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Wow, prostě wow. Před týdnem bych nevěřil, že se něčeho takového dožiju. Titul v Mnichově ok, sice na antuce, ale proti hráčům, které by měl porážet. Ale Masters na antuce, navíc v Madridu, kde se mu na antuce dařilo vůbec nejméně ze všech turnajů snad, po výhře nad 3 top 10 hráči (do pátku 1 top 10 výhra) a hlavně po výhře nad Rafou ve finále. Neskutečné. Navíc první výhra nad top 3 od vítězství ve Wimbledonu. Po 2 letech Masters titul, celkově desátý. Neuvěřitelné, štípněte mě :D

Co se týče zápasu, myslím, že není moc co dodávat. Kdo viděl, tak ví, jak špatně Rafa hrál a jak mu tekly začátky obou setů. Přitom na konci prvního setu se dostal do hry a začal Andyho trochu tlačit, protože Andy hrál Rafovi do FH trošku pomalejší míče. Naštěstí to nějak uhájil a pak Rafovi zas utekl ten úvod, klíčový ten 3. game, double break už si pohlídal. Stačil dobrý výkon, nic extra, Rafa chyboval neskutečně. Po včerejšku jsem čekal, že bude hrát lépe.

Ale Andy hrál zodpovědně, nechyboval, BH zas fungoval výborně jako celý turnaj. Celý turnaj hodně solidní 2. servis, po těžké zkoušce s Kohlschreiberem v zápase unavených sundal Granollerse a pak dva dobré výkony s Milošem a hlavně s Keiem, díky kterému si víc věřil a šel do zápasu hodně sebevědomý.

Tak si říkám, jestli to není tou svatbou v den jako Roger. Asi to mělo své opodstatnění, chytil jeho vítěznou auru a už se to veze :D 9:0 na antuce, to je prostě úlet. Vamos! Come On! A kdo ví co ještě, bude mi trvat, než se z toho vzpamatuju. Next challenge: Roland Garros :D
Reagovat
smazaný uživatel
A velký dík kromě doktorů, díky kterým na antuce může hrát lépe, i Amelii, přeci jen udělala kus práce, musí na tom mít zásluhu.
Reagovat
VlS
Andy hrál super.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jak psal Forehand, jen proti Rafovi odehrál několik lepších zápasů, včetně antuky, ale dneska proti němu stál slabý Rafa no.
Reagovat
smazaný uživatel
Na to sa nikto pýtať nebude..Keď si kráľovná Alžbeta zajtra prečíta noviny, tak uvidí 2:0 (6:3, 6:2) a bodka..Rafa sa musí zlepšiť, dnes dostal ďalšie KO, ale do RG ešte kúsok času má a ako hovorí Rocky Balboa, ešte jedno kolo, nepočul som gong..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, že to je jedno teďka, jen koriguju optimismus. Ten je sice velký a je mi fakt jedno, jak se hrálo, důležitý je titul, ale jenom upozorňuju, že tam byly pořád rezervy a ne malé.
Reagovat
Mayo
Gratulácia, je to pánes, s ním ma tá prehra tak nemrzí...vyhral najlepší hráč turnaja, ale myslím, že by si mal dať pauzu teraz aby na RG nebol úplne vyšťavený
Reagovat
smazaný uživatel
Jako to je fakt, hraje vlastně 8 dní s jednou pauzou v úterý. Sobota 3 zápasy, neděle kousek, pondělí zbytek + přelet do Madridu, středa v noci až a pak čtvrtek, pátek, sobota, neděle. Ale Andy je takový blázen, že nevynechá, už vynechal MC, takže pojede dál. Třeba využít toho momenta, kdy mu to jde, nasbírat nějaké body a sebevědomí. Před RG je pak týden pauza, takže to zvládne.

A jinak díky, tak jsme se oba těšili, až to bylo jednoznačné. Ale nevadí. A neboj, Rafa se zvedne do RG.
Reagovat
kolapse
Pěkně ho sundal. Pohledný BH. 81% 2nd serve win points taky jízda.
V sobotu se ti koukne na zoubek Djoko :-)
Jinak TOP2 není nereálná vzhledem k velké bodové obhajobě Rogera ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nějak se přistihuju, že mu to ani nepřeju.
Reagovat
tommr
zas je to ale dobrý pro Tomáše, kterej se posune na pátý místo - a zaslouženě ... :)
Reagovat
PetaM
Rankingy ukazují, že na 4. ... Je to špatně? :)
Reagovat
tommr
pokud se už odečtou lonský body za Řím tak je opravdu už čtvrtej ...
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, psalo se o tom, že pro Tomáše by bylo nejlepší, kdyby vyhrál Murray, ale ani tak mu to nepřeju.
Reagovat
tommr
to docela chápu - Murray je opravdu mimořádně nesympatickej týpek - i na tý fotce kde "oslavuje" vypadá víc naštvanej než spokojenej ...
Reagovat
Stan_Borowitz
To teda není. Podle mne je naprosto v pohodě a navíc docela chytrej.
Reagovat
Davor1
Kto by mu aj prial, kreténovi, po tom nechutnom divadle, čo predviedol proti chudáčikovi Rosimu...
Reagovat
tommr
nejspíš to myslíš ironicky, ale od Murrayho to bylo opravdu trapný divadýlko ...
Reagovat
smazaný uživatel
Protože od Rosola to bylo hrozně fér..aneb ČR vs Murray, part 358.
Reagovat
Davor1
Mal šťastie, že to spravil Murraymu a Andy to len ohundral. Tsonga by ho tam na mieste prizabil...
Reagovat
tommr
a co ten s tím má společnýho? :)
Reagovat
Davor1
nevidel si jeho vyjadrenie na ten incident?
Reagovat
tommr
tak to mi nějak uniklo. Stejně ale nechápu proč by se do toho měl montovat zrovna Tsonga. To se potřebuje zviditelnit siláckejma řečma když už mu to na kurtech nejde? :)
Reagovat
Davor1
možno sa ho na to len opýtali v rozhovore po zápase, keďže nedávno hral práve s Rosolom, a on odpovedal úprimne... pochybujem, že by mal sám od seba potrebu komentovať to...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak logicky. Hráli spolu, takež se ho novináři na to zeptali.
Reagovat
smazaný uživatel
:-)) Muhammad Ali v akci
Reagovat
smazaný uživatel
Zbytečný to bylo od obou.
Reagovat
Davor1
To je pravda, ale akcia vyvoláva reakciu. A spúšťačom tej akcie bol Rosol...
Reagovat
smazaný uživatel
S tím úplně nesouhlasím.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
a.magerova
opr. zde na TP
Reagovat
gigin
Mut, ten pičus, si zrušil nick. A sere mne. Ten kluk má takový cit pro tenis. A neskutečný přehled. V pohodě tady všechny strčí do kapsy. Namaže si je na chleba. Vždycky věděl, že Můra není marná...
Reagovat
smazaný uživatel
Tos neměl říkat cype!
Reagovat
smazaný uživatel
Díky :-)) Dáme žravku?
Reagovat
a.magerova
No určitě dáme žravvku, už jsem na cestě, tak vyhlížej ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ok :-) a Mrkni na poznámku o svatbě, na tom něco bude. Už jsem odhalil, proč to datum :D
Reagovat
PH94
Od Andyho asi nejlepší antukový výkon vůbec :)
Reagovat
Davor1
Ani nie, takto tu hral celý turnaj...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist