Monaco odstoupil, Berdycha čeká Kavčič

14. 7. 2011, 17:09
Aktuality 1
Dalším soupeřem Tomáše Berdycha na turnaji v Bastadu bude Blaž Kavčič. Slovinský hráč postoupil do čtvrtfinále bez boje, protože Argentinec Juan Monaco před zápasem druhého kola kvůli zranění nohy odstoupil.
Juan Monaco

Osmý hráč světa Berdych se s Kavčičem na okruhu ATP utkal jen jednou, letos v Čennaí ho porazil dvakrát 6-3. Český tenista se postupem do semifinále může přiblížit třetí finálové účasti v Bastadu. V roce 2005 prohrál duel o titul s Rafaelem Nadalem, o tři roky později byl nad Berdychovy síly další Španěl Tommy Robredo.

Monakův souboj s Kavčičem měl odstartovat dnešní program ve švédském městě, který poznamenalo nepříznivé počasí. Diváci v Bastadu zatím viděli jen necelý set duelu mezi Davidem Ferrerem a jeho krajanem Pere Ribou, které déšť vyzhal za stavu 5-2 pro šestého hráče světa Ferrera.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Verim, ze Kavcica porazi. Sice nema svoje obdobie, ale stale je to spickovy tenista.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist