Menšík si zahraje s idolem Djokovičem, v Šanghaji nastoupí k prvnímu čtvrtfinále na Masters

10. 10., 23:59
Previews 163
Jakub Menšík (19) absolvuje v čínské Šanghaji své premiérové čtvrtfinálové utkání na prestižních podnicích série Masters a nejspíše na něj nikdy nezapomene, jelikož vyzve čtyřnásobného šampiona, svůj idol a srbského rekordmana Novaka Djokoviče (37). Lepší z tohoto souboje bude v sobotním semifinále čelit Taylorovi Fritzovi (26), nebo překvapení turnaje Davidovi Goffinovi (33).
Jakub Menšík si zahraje se svým idolem Novakem Djokovičem (© LINTAO ZHANG / GETTY IMAGES ASIAPAC / Getty Images via AFP)

Přehled toho nejzajímavějšího, pátek 11. 10.

Menšík (ČR) - Djokovič (4-Srb.) | Stadium Court (12:30 SELČ)
Fritz (7-USA) - Goffin (Belg.) | Stadium Court (09:00 SELČ)

 

Menšík – Djokovič | 12:30 SELČ

Jakub Menšík prorazil v letošním roce na hlavní okruh a kvůli většímu zápřahu a náročnějším zápasům s mnohem těžšími protivníky už několikrát řešil zdravotní potíže. Přesto pokračuje v průlomové a životní sezoně. Při svém debutu na Masters v Šanghaji zvládl už čtyři duely a všechny vyhrál ve třech setech, včetně těch se zástupci TOP 10 Andrejem Rubljovem a Grigorem Dimitrovem.

Devatenáctiletý Čech byl velmi úspěšný už mezi juniory a předpovídala se mu povedená kariéra také na profesionální úrovni. Takto raketový vzestup se ale nečekal. Na začátku tohoto roku se nacházel na až 167. místě žebříčku, nicméně i díky finále v Dauhá, semifinále v Umagu a momentálnímu čtvrtfinále v Šanghaji ho v live žebříčku dělí jedno místo od debutu v TOP 50.

Talentovaný teenager se zřejmě žádného jména nezalekne, což potvrzuje jeho vynikající letošní bilance 4:1 s hráči TOP 10. Takovou úspěšností se nemůžou pochlubit ani někteří zástupci elitní desítky, dokonce jsou v negativních číslech. Jediný nezdar zaznamenal Menšík ve druhém kole Australian Open, v němž dvakrát vedl o set nad Hubertem Hurkaczem.

Vizitka Jakuba Menšíka.Vizitka Jakuba Menšíka. (@ Livesport)

Menšík – Letošní sezona

Nejlepší výsledky: Dauhá (finále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Dauhá (finále)
Bilance: 36:21
Bilance z posledních 10 zápasů: 7:3
Bilance na venkovních betonech: 26:11
Bilance proti hráčům TOP 10: 4:1 (kariérní 4:2)
Bilance ve čtvrtfinále Masters: 0:0 (kariérní 0:0)
Grandslamy: Australian Open (2. kolo), French Open (nehrál), Wimbledon (1. kolo), US Open (3. kolo)

Menšík – Rolex Shanghai Masters

Kariérní bilance: 4:0
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2024)
Loňský výsledek: nehrál
Bilance ve čtvrtfinále: 0:0
Generálka: Peking (1. kolo)
Cesta turnajem: Martínez (6:1, 5:7, 6:4), (6) Rubljov (6:7, 6:4, 6:3), Ševčenko (6:1, 6:7, 6:2), (9) Dimitrov (6:3, 3:6, 6:4)

 

Novak Djokovič měl v každém zápase na probíhajícím Masters v Šanghaji ošemetného soupeře, nicméně i tak prošel mezi nejlepší osmičku bez ztráty setu. V úvodním duelu zdolal ve dvou tie-breacích skvěle hrajícího Alexe Michelsena a poté svou výkonnost ještě pozvedl a dominoval proti Flaviovi Cobollimu i Romanovi Safiullinovi.

V Šanghaji startuje podesáté v kariéře a i tentokrát se dostal do čtvrtfinále, ve kterém má v tomto dějišti famózní bilanci 8:1. Čtyřnásobný šampion neuspěl pouze při poslední účasti v roce 2019, kdy podlehl 6:3, 5:7, 3:6 Stefanosovi Tsitsipasovi.

Bývalý lídr žebříčku, který v letošní sezoně triumfoval pouze na olympiádě v Paříži, prohrál v tomto roce jen jeden ze 16 soubojů se soupeři figurujícími mimo TOP 50 pořadí. A to na březnovém Masters v Indian Wells, kde utrpěl šokující třísetovou porážku s Lucou Nardim. Od premiérového posunu na post světové jedničky v roce 2011 měl jen dvě sezony (2016 a 2018), v nichž zaznamenal více než jeden nezdar proti někomu mimo TOP 50 hodnocení.

Vizitka Novaka Djokoviče.Vizitka Novaka Djokoviče. (@ Livesport)

Djokovič – Letošní sezona

Nejlepší výsledky: OH Paříž (triumf); Wimbledon (finále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Australian Open (semifinále)
Bilance: 35:8
Bilance z posledních 10 zápasů: 9:1
Bilance na venkovních betonech: 13:4
Bilance proti hráčům TOP 50-100: 7:0 (kariérní 247:16)
Bilance ve čtvrtfinále Masters: 1:0 (kariérní 74:16)
Grandslamy: Australian Open (semifinále), French Open (čtvrtfinále), Wimbledon (finále), US Open (3. kolo)

Djokovič – Rolex Shanghai Masters

Kariérní bilance: 37:5
Nejlepší výsledek: triumf (2012-13, 2015, 2018)
Loňský výsledek: nehrál
Bilance ve čtvrtfinále: 8:1
Generálka: žádná
Cesta turnajem: volný los, Michelsen (7:6, 7:6), (28) Cobolli (6:1, 6:2), Safiullin (6:3, 6:2)

 

Vzájemná bilance: 0:0. Menšík je sice pro Djokoviče žebříčkově nejníže postaveným protivníkem na turnaji, ovšem český talent představuje v tuto chvíli větší hrozbu než Srbovi předchozí tři soupeři. Menšík je totiž psychicky odolnější a má větší talent i potenciál, navíc se mu v tomto roce náramně daří proti nejlepším hráčům na světě. V posledních dnech však absolvoval čtyři náročné zápasy, což se může na jeho výkonu negativně podepsat.

Menšík si každopádně splní svůj velký sen, protože právě díky Djokovičovi začal s tenisem a nejúspěšnější hráč všech dob je jeho idolem. Vítězství by bylo velkou senzací, protože Djokovič vypadá v Šanghaji ve formě a má se závěrečnými koly na největších turnajích bohaté zkušenosti. Nic ale není nemožné a český teenager se může inspirovat šokující výhrou Tomáše Macháče nad Carlosem Alcarazem.

 

Fritz – Goffin | 09:00 SELČ

Taylor Fritz se na probíhajícím Masters v Šanghaji každým zápasem zlepšuje. V tom úvodním potřeboval dva tie-breaky proti 161. hráči světa Térenceovi Atmanemu, následně ztratil sedm gamů s 336. mužem pořadí Josukem Watanukim a v osmifinále deklasoval 6:1, 6:2 kolegu z TOP 15 žebříčku Holgera Runeho. Postupem do čtvrtfinále výrazně zvýšil své šance na účast na Turnaji mistrů, v živém pořadí sezony je na pátém místě.

Šestadvacetiletý Američan se představil na všech čtyřech letošních podnicích Masters na domácím severoamerickém kontinentu a ani na jednom nenaplnil očekávání. V pátek tak absolvuje své první letošní čtvrtfinále na hardových tisícovkách. Na druhou stranu to ale bude jeho už třetí čtvrtfinále na Masters v této sezoně. Zbylá dvě zapsal na antuce, svém nejslabším povrchu. Zatímco v Madridu uspěl, v Římě prohrál v této fázi s Alexanderem Zverevem.

Za sebou má 11 čtvrtfinálových duelů na Masters s bilancí 4:7. Teprve podruhé potkává v tomto kole na tisícovkách někoho mimo TOP 50 pořadí. Předloni na domácí půdě v Indian Wells porazil tehdy 61. hráče světa Miomira Kecmanoviče a nakonec si došel pro svůj dosud největší titul. Ve finále přehrál Rafaela Nadala a zahájil svůj vzestup do TOP 10 žebříčku.

Vizitka Taylora Fritze.Vizitka Taylora Fritze. (@ Livesport)

Fritz – Letošní sezona

Nejlepší výsledky: Eastbourne, Delray Beach (triumf); US Open, Mnichov (finále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Delray Beach (triumf); US Open (finále)
Bilance: 48:19
Bilance z posledních 10 zápasů: 7:3
Bilance na venkovních betonech: 21:9
Bilance proti hráčům TOP 50-100: 17:2 (kariérní 102:56)
Bilance ve čtvrtfinále Masters: 1:1 (kariérní 4:7)
Grandslamy: Australian Open (čtvrtfinále), French Open (osmifinále), Wimbledon (čtvrtfinále), US Open (finále)

Fritz – Rolex Shanghai Masters

Kariérní bilance: 7:4
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2024)
Loňský výsledek: 3. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 0:0
Generálka: Tokio (1. kolo)
Cesta turnajem: volný los, Atmane (7:6, 7:6), Watanuki (6:3, 6:4), (12) Rune (6:1, 6:2)

 

Ještě před pár měsíci měl David Goffin potíže vyhrávat zápasy o úroveň níž na challengerech. Narození dcery v září ho ale zřejmě nakoplo k tomu, aby ještě o návrat mezi elitu zabojoval. V Šanghaji nepřestává překvapovat, po cestě do čtvrtfinále vyřadil světovou osmnáctku Lorenza Musettiho a třetího hráče pořadí Alexandera Zvereva. "Chtěl jsem dceři ukázat, že tenis pořád umím. Rád bych hrál na této úrovni ještě pár let."

Bývalý sedmý hráč světa evidentně tenis nezapomněl a jeho slabší výkony i výsledky byly spíše způsobeny nedostatkem sebevědomí. To by mu mělo pořádně narůst, protože proti Zverevovi zapsal svůj první skalp TOP 10 po dvou letech a v pátek odehraje své první čtvrtfinále na Masters od Monte Carla 2021. Stejně jako Fritz má v této fázi bilanci 4:7.

Už je to velmi dlouho, co 33letý Belgičan porazil na jednom turnaji dva zástupce TOP 10 hodnocení. Naposledy se mu to podařilo v osmifinále a čtvrtfinále na Masters v Cincinnati v roce 2018, kde vyřadil Kevina Andersona a Juana Martína del Potra.

Vizitka Davida Goffina.Vizitka Davida Goffina. (@ Livesport)

Goffin – Letošní sezona

Nejlepší výsledky: Winston-Salem (semifinále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Winston-Salem (semifinále)
Bilance: 44:24
Bilance z posledních 10 zápasů: 8:2
Bilance na venkovních betonech: 24:10
Bilance proti hráčům TOP 10: 1:1 (kariérní 19:58)
Bilance ve čtvrtfinále Masters: 0:0 (kariérní 4:7)
Grandslamy: Australian Open (1. kolo), French Open (2. kolo), Wimbledon (1. kolo), US Open (3. kolo)

Goffin – Rolex Shanghai Masters

Kariérní bilance: 10:4
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2016, 2024)
Loňský výsledek: nehrál
Bilance ve čtvrtfinále: 0:1
Generálka: žádná
Cesta turnajem: Duckworth (6:4, 6:2), (15) Musetti (1:6, 7:6, 6:2), Giron (1:6, 6:3, 7:5), (2) Zverev (6:4, 7:5)

 

Vzájemná bilance: 1:1. Je potřeba zmínit, že Goffin ještě není zpátky v nejlepší formě a v předchozím kole využil toho, že Zverev se v poslední době neprezentuje výkonností odpovídající členství v TOP 10. Proti finalistovi nedávného US Open Fritzovi, který srší sebevědomím a má skvělou formu, to nejspíše tak jednoduché mít nebude. Američan je zaslouženě jasným favoritem a současnou verzi Goffina by měl porazit.

 

Páteční program

STADIUM COURT (od 06:30 SELČ)
1. González/Roger-Vasselin (Mex./Fr.) - Koolhof/Mektič (Niz./Chorv.)
2. Fritz (7-USA) - Goffin (Belg.) / nejdříve v 09:00 SELČ
3. Menšík (ČR) - Djokovič (4-Srb.) / nejdříve ve 12:30 SELČ

Přehled turnaje

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

163
Přidat komentář
Ela-fon-isi
Pro Tomáše je servis nadstavba, pro Kubu základ, když odejde???? i tak výborný výkon a pro devatenactiletého kluka sen. A my můžeme doufat, ve finále.
Reagovat
Patik
Zvláštny zápas od obidvoch..Djokovič bol hrateľný a Väčšik mu to nedal zadarmo..dobrá skúsenosť a splnený sen..hlavu hore.
Reagovat
diskuse
Djokův rozhovor.

"Přeji Kubovi všechno nejlepší, vždycky tu budu pro něho."

Tam, kde pasivně agresivní Federer rád ponižoval mladé vystrašené hráče na tiskovkách, tak tam Nole naopak ukazuje svou autentickou nezměrnou lidskost.

Blahoslaveni budiž Sv. Nole a Sv. Jakub. Garanti tenisové kontinuity elementární slušnosti.
Reagovat
PetaM
Evidentně spolu něco mají. Jen teď záleží, kdo je v aktivní a kdo v pasivní roli.
Reagovat
Ereinion
Hodně dobrej výkon od Kuby, v 19 letech od něho nemůžem chtít víc...nově je TOP50 v race, to byl takovej reálnej cíl pro tuhle sezónu. Příští sezónu to chce min. TOP20
Reagovat
QacO
Dobre to dopadlo. Uvidíme co Fricek ale vyzerá to na finále zo Sinnerom
A to bude jazda...
Reagovat
frenkie57
Setkání u sítě na konci zápasu jaksepatří vřelá na učitele a žáka. Bylo vidět, že mají k sobě přeci jenom trochu blíže, snad by se dalo i použít slovo přátelé.
Reagovat
diskuse
Co k tomu dodat. Myslím, že Jakub Menšík musel spoustu casuals překvapit. V 19 letech a tak vyspělý. Zapracovat na slice, druhém servisu (kick) a kondici --> Menšík bude naším vysněným českým Blanickým rytířem, velmi brzo.

Co říct k Nolemu ? Fenomén.
Reagovat
Ondra979
tak nakonec to nevyslo, ale i tak uznani obema a hlavne Kubovi, zkusenost dnes jeste zvitezila, priste uz to bude snad naopak
Reagovat
Pe3k
Dobrý zápas, Kuba se nemá za co stydět. Vyrovnaný zápas s nejlepším hráčem z celého Srbska Kdyby Djoko chodil více na síť mohl Menša vyhrát.
Reagovat
frenkie57
Kdyby Menša udělal méně UE pramenicích z netrpělivosti a nevyhranosti, mohl vyhrát. U Noleho je ta vyhranost strašně vidět, sazí tam ty údery se strojovou přesností a ani nepotřebuje být razantní. To samé servis. Je to prostě pořád pan Tenista. Kubík se nemá za co stydět, žádné jednostranné vyučování se nekonalo.
Reagovat
Pergolek
Tenis je nejsmesnejsi sport na světě. Nechápu, kdo může sledovat tento sport plný feťáků a labilů. A tenisoví fanoušci jsou fanatici, kteří mají iq tykve. Tenis = žumpa.
Reagovat
Trojchyba_Mat
Děkujeme za příspěvek, nyní prosím odejděte sledovat nějaký jiný sport. Pá pá
Reagovat
aape
Ty ho sleduješ a ostatním tu za to nadáváš, měl bys se léčit z této a určitě i dalších závislostí
Reagovat
Blondie
Jsem zvědavá, jak dlouho tady vydržíš :) tipuji do večera.
Reagovat
com
dneska je páteček.. Skolou povinni parchanti nemaj dneska vecerku smilesmile
Reagovat
Blondie
Ale ban jo :-)
Reagovat
Fandina
Nole se prostě nedal překonat. V prvním setu byl slabší, ale pak zase ukázal, co je to za tenistu. Kuba škoda toho druhého setu, kdyby byl takový jako ten třetí, tak bych i věřila, že to dá.
Reagovat
HAJ
No Djoki je i ve 37 letech velký hráč.
Reagovat
diskuse
Česká verze Maya.
Reagovat
Marduch
37 let, Pokloňte sa. Boh vie, zda zápas z neba sledoval i legendárný Vladimír Menšík.
Reagovat
lukassb
Bohužel ve výměnách má Djoko až na pár vyjímek vždycky navrch..škoda, po prvním setu jsem docela věříl
Reagovat
annah
V umísťování míčů těsně k základní lajně je Nole prostě mistr nad mistry.
Ale dlouho s ním Menšík držel krok. Teď už tam Nolemu překáží asi jen Janek. Toho Tomáš nejspíš nedá a Fritz Noleho taky ne.
Reagovat
turista
Novak by se měl dostat do finále, srazit toho nebezpečného zrzouna z oblak na zem a získat konečně ten stý titul.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Joker Janka nesrazí
Reagovat
turista
Věřím že to dokáže.
Reagovat
frenkie57
No slušel by mu, mezník jako hrom.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tak tohle byl od Kuby hloupě vystřílený game. Tam chyběla klidná mysl i ruka.
Ale servis game excelentní - kolik sec?
Joker time violation nic? Protahování nožky bez ponožky neomlouvá
Reagovat
Tomas_Smid_fan
škoda breaku teď, Joker není nehratelný. Ale v pinkání má bohužel navrch. Dlouhý balony k bl Kuba nestíhá.
Reagovat
diskuse
Kuba bojuje! Nechce odevzdat.
Reagovat
HolyMotors
Ty čároví už si vážně dělají prdel. Tohle bylo nechutný..
Reagovat
Blondie
Já to nepochopila, co se tam stalo? Prosím?
Reagovat
HolyMotors
Djokovič zahrál krátky return v nouzi, v podstatě byl rád, že trefil kurt, byl by to jasný winner pro Kubu. Ale čároví nepochopitelně zahlásili out. Lahyani je opravil a opakoval se míč. Fakt hrozný moment, ta výměna by šla za Kubou.
Reagovat
Blondie
O_O já si říkala, že to přece Kuba odehrál, tak co blbnou... děkuju!
Reagovat
diskuse
Čína miluje GOATkovice.

I na to se musí Kuba připravit. Přesně tohle se mu bude dít na US Open a Wimbledonu, až bude ohrožovat západní tenisové hrdiny. Přesně to se dělo i mučedníku Nolemu celou kariéru.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
dělají z toho loterii
Reagovat
HolyMotors
Kuba jen 50 % 1. servisu v druhém setu. S tím se proti Djokovičovi nedá vyhrát. Pojď to zlepšit do 3.!
Reagovat
Tomas_Smid_fan
přesně to ho sráží a proti nejlepším takové procento na výhru nestačí.
Reagovat
ladinec
Kubu už zlomil....
Reagovat
aligo
Kuba Kubikula se zlomil bohužel docela sám...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
to jsou zase komoušský žvásty
Reagovat
Pe3k
Včera jsem zrovna viděl fotku s Havlem a jeho kamarádem Sorosem a vzpomněl sem si na Fulneka. Kde je ten náš GatesSorosovský kryptofašista?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
asi má plné ruce práce s desinformační kampaní a na TP mu nezbývá čas
Reagovat
Blondie
Podle mě ho dostala očkovací lobby. Ti nejvíc osvícení šli jako první!
Reagovat
Fandina
To ano, ale on dezinformoval i na TP, takže asi tu někde bude, ale já nevím, pod jakým nickem. Delší dobu jsem tu byla sporadicky.
Reagovat
Fandina
Delší dobu, od jara - práce na zahrádce.
Reagovat
Sinuhet1
urcite tu neni, jeho styl prispevku je nezamenitelny
Reagovat
annah
Nepřivolávat!!! Stačí ti, co ho tu nahradili...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Fulneka nemohl nikdo nahradit
Reagovat
annah
Ale mohl. Sice v jiném narativu, ale podobně šíleném.
Reagovat
lars
asi ma BAN
Reagovat
Pe3k
Bany jsou tady absolutně k ničemu, protože stačí jen založit nový nick viz. diskuze.
Reagovat
Fandina
diskuze je Fulnek? Je to možné, čtu jen jeden příspěvek diskuse a klidně bych tomu i věřila
Reagovat
Pe3k
Ne, není! Jen je to někdo, kdo dostal několik banů a stejně je zde.
Reagovat
Fandina
Aha, díky za vysvětlení.
Reagovat
Fandina
diskuse
Reagovat
Fandina
Ať do dopadne jakkoli, tak z Větčíka hry nelze nemít radost. Doufám, že ho nezdolají nějaké nemoci a vidím v něm oooooooooooooobrovský talent.
Reagovat
Fandina
Asi jsem se radovala předčasně. Nole teď hraje na vyšším levlu. A jsem zvědavá, jestli Jakub bude Nolemu stačit.
Reagovat
Patik
No ono sa to nejak tak vždy očakáva že Djokovič po stratenom sete zdvihne úroveň..naopak level súpera vždy padne do útlmu.
Reagovat
annah
Nole už si vzpomněl, jak hraje bývalá světová jednička. A Jakub si uvědomil, že na druhé straně kurtu je jeho idol...
Reagovat
Fandina
Já jsem z toho měla dojem, že Kuba byl ve výměnách málo trpělivý. Viděla jsem druhý game a tam Nole pořád vracel a hrál na jistotu a Kuba to nevydržel.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Kuba tam hlavně udělal pár špatných rozhodnutí ve špatných chvílích, zvolil špatnou stranu pro zakončení.
Reagovat
Fandina
Jj, mohlo to být špatné rozhodnutí nebo netrpělivost, nicméně teď ve třetím je zatím v kontaktu.
Reagovat
Fandina
Teď ale přišel o podání, obávám se, že je to konečná.
Reagovat
aape
To už je moc, ti čároví jsou na dovče nebo co
Reagovat
Tomas_Smid_fan
už se vidí na víkendové vožíračce
Reagovat
frenkie57
2 dcl rýžové pálenky a jsou na kaši.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jednu už si asi dali na kuráž před zápasem
Reagovat
frenkie57
Jo, vypadalo to tak. V jednu chvíli mě to připadalo, jako by si to kluci soudcovali sami.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Hrát na 5 setů, tak jestřáb spadne vysílením na kurt.
Reagovat
frenkie57
To jo, dneska měl těžkou šichtu.
Reagovat
Blondie
Ti rozhodčí jsou celkem mimo, ne? Tolik chyb...
Reagovat
diskuse
Vau vau vau....

Nejlepší 19tiletý hráč současnosti.

Zahraniční komentátoři řekli, že Menšík umí růst s velikostí okamžiku. To je přesně to, proč jsem ho tu adoroval v několika posledních měsících. Takový velice profesionální Kyrgios. Lepší verze Runeho.

Učitel bude mít těžko práci se svým žákem.
Reagovat
Fandina
To jsou věci, turnaje kluků pro českého fanouška jsou zajímavější než holek.
Reagovat
Serpens
Aspoň na holky nebude takový tlak, některé to nedávají.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tak to bylo neskutečné! A i statistika je ve prospěch Kuby!
Joker i s ninibreajem v zádech povolil v hlavě, což bylo vidět na prodlevě při servisu. Sice nedal debla, ale UE.
Co nás čeká teď?
Reagovat
Blondie
Na WTA bych Ti řekla: 6:1 pro hráčku, co prohrála první set. Ale taky nevím
Reagovat
Blondie
Oukej :D
Reagovat
HolyMotors
Bohužel ses trefila
Reagovat
Blondie
A nechtěla, fakt ne.
Reagovat
HolyMotors
Nekecej :)
Reagovat
Blondie
Mám velmi ráda pravdu a poslední slovo, ale Kubovi fakt hodně fandím :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
to neukecáš
Reagovat
aape
Bravo Kubo
Tak ještě jeden!
Reagovat
Patik
No to je katastrofa..Djokovič je herne úplne mimo..ten už sa vidí ako končí s Nadalom kariéru.
Reagovat
frenkie57
No je nějakej mdlej...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Slyšel jsem, že mu Nadal včera volal
Reagovat
frenkie57
A šeptal zlověstným hlasem: brzy skončíš taky,hochu.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
do roka a do dne by byla blbost
Reagovat
Blondie
Vždyť není mimo, oba hrajou dobře...
Reagovat
Patik
No už sa trošku skonsolidoval..ale klobúk dole Mensikovi že sa mu neroztriasli kolená.
Reagovat
Blondie
A POJĎ, KUBO!!!!!!
Reagovat
Blondie
YEEEEEEEEEEEEEESSSSS
Reagovat
com
si dostala orgáč ne
Reagovat
Blondie
Já si říkala, kde vězíš :D
Reagovat
Tomas_Smid_fan
com maximálně ve výtahu, v zácpě...
Reagovat
Blondie
už má po škole, tak zlobí *srdíčko*
Reagovat
annah
Nevěřím svým očím... První set pro Menšíka. Nole je dnes nějak z formy.
Reagovat
Serpens
Příznivci starých dobrých tenisových Big3 časů, nástup
Reagovat
Trojchyba_Mat
Spíše se objeví příznivci sázení
Reagovat
Fandina
Většík super. Tak ještě jeden Kubo. Pojď!!!!
Reagovat
Levinest
Ty jó, tak první set doma
Reagovat
Blondie
NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ, to jsem si přesně myslela. Krucajs
Reagovat
Fandina
Ty fandíš Nolemu???
Reagovat
Fandina
Sorry, špatný dotaz.
Reagovat
Trojchyba_Mat
HUSINAAAAA
Reagovat
HolyMotors
Ale ne. Takoví minela. Ale opravdu hrozná.
Reagovat
Blondie
To teda, rychle pustit z hlavy.
Reagovat
HolyMotors
Djkovic nehraje dobře. Pojdme toho využít!
Reagovat
diskuse
Blahoslaven budiž Sv. Jakub, patron a budoucí blanický rytíř českého tenisu.
Reagovat
Blondie
KUBÍČKU, POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJĎ!
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Šlapej!!!
Reagovat
Trojchyba_Mat
No ale podívejme se, nic není ztracené
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Neuvěřitelně zahraný game na returnu
Reagovat
Trojchyba_Mat
I teď na servisu
Reagovat
Tomas_Smid_fan
A ještě lepší na servisu
A to ho málem o 2 esa obrali I já je viděl
Reagovat
Blondie
Jako mistr potkává svého žáka. Krása!
Reagovat
HolyMotors
No heleme se bomba!! Jen tak dál..
Reagovat
com
Mensik je vemeno

No doufam, ze vcerejsi vyrazeni Vámosáka neznamena, ze Djokobitch tady vyhraje titul
Reagovat
diskuse
Ta výměna s prasetem o síťku byla úžasná od obou.

Buďme upřímní... Berďa už by prohrával 0:3 v prvním setu na hardu. Jakub je speciální hráč!
Reagovat
HolyMotors
Škoda. Trošku smolně prohrané. Ale těch chyb je tam přece jen hodně bohužel.
Reagovat
Blondie
Novak vyhraje, ale skvělá zpráva je, že se proti Kubovi musí zatraceně snažit! Takové děcko a jak Novaka prohání
Reagovat
diskuse


Až zlepší druhý servis a slice backhand... Tak to bude velká jízda.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
No tvl
Reagovat
Ondra979
hm prasatko rozhodlo gem, to je pesek..hlavne at hraje takto dal, jeste neni konec
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ale na druhou stranu si za to Kuba mohl sám těmi výpadky prvních servisů.
Asi bude muset zabrat ve druhém setu, ale tam už bude Joker rozjetý.
Reagovat
Blondie
Škoda...
Reagovat
Trojchyba_Mat
Novak trošku nervíčky
Reagovat
darek.vrana
Koukám v týmu Menšíka má zmatek jak Štefl, tak režie
Reagovat
Patik
Djokovič je na sklonku kariéry v takom rozpoložení že čokoľvek sa jeho súperovi vojde tesne do kurtu zakloni hlavu a jeho výraz tváre povie len ja sa nato môžem vys*ať 20 rokov prežívam tie isté sra*ky..už som unavený z toho že moji súperi triafaju kurt.
Reagovat
Patik
Nole sa tam rozčuľuje Herrera mu tam niečo po španielsky vysvetľuje Djokovič len naňho že daj mi pokoj ja ti aj tak vôbec nerozumiem..ako fakt Nole bude zachvilu znechutený že jeho súper prišiel na zápas.
Reagovat
Karlicka
Pls, má někdo stream? Díky
Reagovat
ladinec
Také prosím
Reagovat
Pe3k
https://freestreams-live.my/tennis-channel-3/
Reagovat
ladinec
Děkuji
Reagovat
HolyMotors
Kuba zatím famozně. Čiší z něj jistota a umí prodat nabyté sebevědomí. Hraje absolutně bez respektu. Snad mu to vydrží.
Reagovat
Blondie
Budu rychle tommrovat, ať to nezkazíme!
No nevím, no, ten return měl vybrat, tohle byl zbytečný out, to nedopadne, to nedopadne, Kuba musí přidat.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Těch UE je tam hodně z obou stran...
Reagovat
HolyMotors
Na druhou stranu, na servisu je velmi dobrý. Za těch pár gamů nasázel už poměrně dost es a přímých bodů.
Reagovat
Trojchyba_Mat
A hlavně nádherně odvrátil BB
Reagovat
Ondra979
jo ted jsem to zapnul a nestacim koukat..zatim vyborne, jen at to vydrzi!
Reagovat
HolyMotors
Reagovat
Patik
To je len chvíľková lauf..to opadne.
Reagovat
Blondie
Nestihla jsem začátek, byl tam nějaký friendly moment, pls? :)
Reagovat
darek.vrana
Tvl zase Martin Štefl, zkažený zážitek... Už zase mele ty své rezultáty. Pak záběr na Rumlera a on "tradiční doprovod Jakuba Menšíka, Tomáš Josefus nemůže chybět" .
Reagovat
Trojchyba_Mat
Štefl mi nevadí jen obsahem toho, co říká, ale taky hlasem. Nějak mi prostě nesedí
Reagovat
darek.vrana
To už je jen třešnička na dortu, ten hlas. Hlavně tenisu vůbec nerozumí, jen se to snaží nahradit rádoby květnatým jazykem. Nevím, k čemu je takový komentátor, když akorát popisuje, co každý vidí.
Reagovat
Trojchyba_Mat
Reagovat
Pergolek
Tenis je nejsmesnejsi sport na světě. Nechápu, kdo může sledovat tento sport plný feťáků a labilů. A tenisoví fanoušci jsou fanatici, kteří mají iq tykve. Tenis = žumpa.
Reagovat
Patik
Pergolek užívateľ TENISportalu.
Reagovat
Nenela
Ano, nejvetsi iqaci jsou fotbalisti
Reagovat
Petr1972
Moc zajímavý názor. Asi od nějakého sparťana
Reagovat
Ela-fon-isi
Pro vzpominku. Kde je tehdejší vítěz Kuzuhara? Někde před čtvrtou stovkou.
https://www.denik.cz/tenis/jakub-mensik-australian-open.html
Reagovat
Tomas_Smid_fan
To byl ten, od kterého Kubu odvezli, protože nemohl chodit? Pak mu napsal Joker a trénoval s ním...
Reagovat
Nenela
ano
Reagovat
Krisboy
Už jsem to psal vedle, ale zopakuji to, páč je to velmi důležité:

Vyhraj, woe!
Reagovat
Blondie
Reagovat
Fandina
Už se těším, tenhle zápas si ujít nenechám.

A na Premier Sport byl před chvílí Roger, je zřejmě v Šanghaji, podpisoval se tam při chůzi fanouškům a musím říci, že vypadal jako mladíček. Hladce vyholené tváře a jiskru v oku.
Reagovat
Marduch
Dělá po skončení kariéry něco užitečnýho globální ikona Roger Federer nebo už se bude po zbytek života jen procházet a podepisovat?
Reagovat
Patik
Djokovič mu dnes pravdepodobne nareže ale Väčšík nemá čo stratiť..bude to určite dobrá skúsenosť.
Reagovat
Trojchyba_Mat
Většík
Reagovat
diskuse
ty pi** a je to tu - https://www.youtube.com/watch?v=wF78GZBAg08

Tak ten to má v hlavě dobře srovnané. Už se jenom vyhnout zraněním a postavení Berdycha jako nejlepšího českého hráče posledních dvou dekád se bude otřásat během 4 až 5 let v základech.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist