Měl jsem špatný den a Tommy k tomu přispěl, řekl Djokovič

27. 3. 2013, 13:54
Aktuality 318
Novak Djokovič v Miami neprohrál 14 zápasů po sobě a letos v Key Biscayne útočil už na 4. titul. Až do osmifinále byl suverénní, než narazil na německého veterána Tommyho Haase. Ten světovou jedničku zaskočil a porazil ve dvou setech 6-2 6-4. Někdy vás potká špatný den a tohle byl zrovna jeden z nich, řekl po zápase Djokovič a zároveň uznal, že Haas si vyhrát zasloužil.
Profily hráčů
Novak Djokovič

"Musím Tommymu pogratulovat, zvolil správnou taktiku. Opíral se o skvělý servis a výborně se pohyboval po celém kurtu. Byl zkrátka lepší," chválil Djokovič svého přemožitele Tommyho Haase, kterému bude 3. dubna už 35 let. S německým veteránem utrpěl teprve druhou letošní porážku a v Miami první od roku 2010.

Srbský favorit v zápase 4. kola prohrával už 2-6 a 1-3, vývoj druhého setu ale třemi získanými game v řadě otočil na 4-3 a vypadalo to, že duel otočí. "Rozhodně jsem doufal a věřil, že bych se mohl vrátit zpět. Bojoval jsem, snažil jsem do posledního míčku. Ale jsou dny, kdy se vám na kurtu prostě nedaří. A tohle byl jeden z nich. Ale všechna čest Tommymu, že mě donutil hrát takhle špatně."

Djokoviče po zápase především mrzelo, že zklamal fanoušky, kteří mu dodávali energii a hnali ho za obratem. " V Miami se vždy cítím hezky. Publikum je tu fantastické a vždy mě zahrne spoustou podpory. Bohužel jsem jim dnes nedokázal nabídnout třetí set, což mě mrzí," dodal šampion z let 2007, 2011 a 2012.

Pětadvacetiletý Srb nyní zůstane ve Spojených státech, neboť už příští víkend bude reprezentovat Srbsko ve čtvrtfinále Davisova poháru. Srbové se světovou jedničkou, ale bez devátého hráče světa Janka Tipsarevič, budou hrát 5. až 7. dubna proti Američanům v čele s Querreym a Isnerem v hale na tvrdém povrchu ve městě Boise, které leží ve státě Idaho.

 

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

318
Přidat komentář
smazaný uživatel
Marty, proč bys to říkal, je to věc tvojí identity, a do toho, kdo jsi, nikomu nic není ;-) i když, tady na anonymním foru můžeš říct cokoliv a být kýmkoliv, záleží jen na tom, zda ti to někdo uvěří..a když ano, pak můžeš být skutečně kým chceš :-)

Rogere, a ty spíš s kým? S klukama, nebo s holkama, nebo je ti to jedno? Shledáváš moji otázku nepatřičnou? Nebo snad absurdní, nebo ponižující? A proč? Vždyt na TENISOVÉ diskuzi je to fakt důležité vědět!!

A jen tak mimochodem -- toto je diskuze pod článkem o parádní výhře Tommyho nad Djokovičem. Ale zdejší někteří diskutéři jsou schopni udělat z tohoto vcelku neškodného článku, obří téma -- Roger, nebo Rafa? A jsou tak důslední, že tento důležitý problém nacpou pod každý článek, kam to jen jde..já chápu, třeba je tu někdo nový a rád si to přečte, ale co tak trochu zmírnit rétoriku?
Reagovat
Roger_Federer
Diskutujeme..zeptal jsem se a dostal odpoved..

..čiste holky, mam ti popsat i tip?:) a ty kluci nebo holky?
Reagovat
smazaný uživatel
Ale já vím, čistě diskuze, chápu..
tak jen holky, hmmm..a tvůj tip? :-) a děkuju za optání, já mám jasno, mám ráda lovce ;-)
Reagovat
Amputace
Ano, ptát se na něčí sexuální orientaci v diskuzi o tenise je zřejmě velice patřičné a s tématem přímo korespondující. Nejsi schopen přiznat, že šlo o provokaci, tudíž mi z toho vyplývá, že kromě inteligence postrádáš i hrdost.
Reagovat
Roger_Federer
Nudiš me, jsi otravny..tvuj nazor me nezajima.. Pokud to semnou potřebuješ rozebrat, dam ti vizitku, obednej se u sekretařky, budu se ti venovat..:):)
Reagovat
Amputace
Smáznul jsi mě, skutečně se hluboce stydím. Ale na jednu věc bych tě přece jen upozornil, dám to formou příkladu. Jestliže k někomu přijdu a osočím ho pomocí nějakého vulgarismu, nebudu o nic větší buran než člověk, který se bude snažit (pochopitelně zcela nesmyslně) jiného člověka systematicky ničit absurdními otázkami typu "jsi gay" a ještě se při tomto osočování skrývat za fráze ?neber to špatně?, ?nemyslím to jako urážku?, ?neber si to osobně? a podobně.. Není v tom rozdíl. Jedno je sice řečeno tak, druhé jinak, výsledek je však stejný - neúcta k jinému člověku. A stejně jako já ji nemám k tobě, nemáš ji ty k martymu či ke mně. Jestli tě nazvu ?hovadem? a ty mě ?hlupákem? z tebe kultivovanějšího rozhodně nedělá.

To, že se tady vždy zjevíš jako přízrak a cíleně začneš provokovat lidi (jak sám koneckonců přiznáváš) o žádné úrovni nesvědčí, tím si buď jistý. To, že ty jsi slušný a především TVÉ JEDNÁNÍ A ZÁMĚRY S OSTATNÍMI jsou slušné, si přece sám nemyslíš. A pokud si to skutečně myslíš, tak jsi pouze politováníhodný. Ty máš možná dojem, že jsi velice chytrý, že si s ostatními pohráváš, že mystifikuješ, že s námi všemi hraješ jakousi svoji hru a my na ni ochotně přistupujeme, ale jen těžko - alespoň přede mnou - zastřeš skutečnost, že tvá inteligence nepřekračuje průměr. Internetové trolování totiž nevyžaduje žádné zvláštní nároky na inteligenci. Zkus si podobnou hru zahrát ve svém okolí se skutečnými lidmi, velice rychle seznáš, že jde o zcela jinou ligu.
Reagovat
Roger_Federer
Na otazce jsi gay?(a nečekam,že by to přiznal), nezhledavam nic absurdniho, ani ponižujiciho..
pokud ti to dela nejake psychicke problemi, nechapu proč jsi na to vubec TY reagoval..
Cilene lze provokovat jen jedince, kteři nepřečtou tento umysl v tomto jednani..Co je to myslet si, že jsem velmi chytry?Manipulovat z lidmi lze jen z temi, kteři maninulovani byt chteji..
Reagovat
smazaný uživatel
kdybych byl, řekl bych to, za takovou věc bych se nestyděl, protože sám proti nim nic nemám..
Reagovat
smazaný uživatel
Já tenhle souboj dvou nesmiřitelných táborů beru.Jako jsou jejich souboje tím nejlepším kořením tenisu,tak stejně tak jsou kořením hádky o to,kdo z nich dvou je lepší,je to přirozený a jako přirozený to berme a nenasazujme za tu nikomu z fans psí hlavy
Reagovat
Stan_Borowitz
Obecně souhlas, ale všechno má své meze.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak někdy i meze krajní, mě naopak fascinuje,že jsou na obou stranách takhle zápálení fanoušci,je to jako ve fotbale a jiných sportech,tam je to ještě nesrovnatelně tvrdší,není důvod proč by nám to mělo vadit
Reagovat
Stan_Borowitz
Jak píšu níže, dokud si nezačnou vzájemně nadávat (což je diskusní ekvivalent rvačky), tak v pohodě. To jsou moje krajní meze. Kdysi jsem se taky do jedné takové "zamezní" debaty nechal vtáhnout a dodnes se za to stydím. Ale s dotyčným (snad si vzpomene) jsme si to pak vyjasnili a dnes jsme v pohodě ...
Reagovat
smazaný uživatel
Zdejší hádky kořením jo:-D...Proboha, ani jsem ty zdejší kilometrový vlákna nečetla (nejsem padlá na hlavu), ale je mně jasný, co v nich je...pořád to samé dokola- to je nuda, žádné koření:-/
Reagovat
Olympiada
Přesně tak !
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.youtube.com/watch?v=-UhEDLqHFhI

Andy, David, Nico, Kei nebo Tom o důležitosti fyzické kondice. Pro fanynky Davida, dokonce je bez trika :D
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.bbc.co.uk/sport/0/tennis/21964642

A tady Lendl a jeho komentáře k Andymu a výhodě, jakou může skýtat 2. místo v žebříčku.
Reagovat
smazaný uživatel
Hmmm...má pěkný tělo, škoda jen, že je to takový "záprdek":-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tss, ti dám záprdek, asi tak přibližně stejně vysoký jako já :D
Reagovat
Fandina
tomasinho ... tak to bys ke mě byl malý ... úsměv
Reagovat
Stan_Borowitz
Tys vysoká? Miluju vysoké ženy...
Reagovat
Stan_Borowitz
Lidi, vy máte někteří volného času na rozdávání... já vám upřímně závidím, taková skvělá zábava - dohadovat se, jestli je lepší Velký Vont Losna, nebo Mažňák. Lépe strávený věčer si snad ani nedokážu představit... :-)

Zároveň mne fascinuje, jak jsou někteří lidé tvrdohlavě (mylně)) přesvědčeni o tom, že hluboce věřícímu vyvrátí jeho víru v Boha statistikami.
Reagovat
Pe3k
Večer jak večer, ale tady jsou jedinci co jsou tu schopni diskutovat mezi 00:00 - 6:00 hod rána. To už mi hlava nebere...
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě co na tom je nenormálního? Navíc, když byl ve 2 tenis, tak po skončení ještě někdo mohl. Někdo jako já třeba občas sleduej NHL, zas nedělej z komára velblouda prosímtě.
Reagovat
a.magerova
Hele jsou tu jedinci, kteří tu jsou online nepřetržitě, jen s přestávkami na krátký spánek..... to, že tu diskutuje někdo sem tam v noci bych viděla jako zcela normální, ale že tu někdo diskutuje v 5 ráno a v 10 už znovu a takhle to táhne zas až do ranních hodin i několik dnů za sebou, to už je z mého pohledu dost zvláštní.....
Reagovat
Fandina
Stan_Borowitz ... ale to se přece nevylučuje, někdo má za Boha statistiku, jiný tenistu, oba mají svého ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
já tu diskutuji jen občas, někdy jednou za týden, někdy dvakrát, někdy jen tři čtyři komenty, někdy dvacet. Přeborníci jsou tu jiní a u některých má člověk opravdu dojem, že mají klávesnici přilepenou k ruce a nedělají nic jiného..
Reagovat
smazaný uživatel
já nemám za boha nikoho, protože jsem ateista jako poleno, možná jeden z největších pod sluncem. Já jen proti statistikám stavím jiné aspekty, statistiky nejsou všechno, jak by každý ekonom musel potvrdit..
Reagovat
Fandina
marty28 ... když někdo někoho obdivuje a zbožňuje, tak je to hezké a dobře, když tím nikoho neobtěžujeme. Někdo víc argumentuje svými dojmy druhý zase víc pojmy (třeba statistikou). Každý má jiný pohled na věc a tak to má být ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
že tím obtěžuji nezúčastněné čtenáře diskuse, které tohle nezajímá, mě samozřejmě mrzí a klidně se za to omlouvám, ale svůj názor prostě říct musím, federerovci ho taky říkají a nedělá jim problém s ním tapetovat ještě větší prostor tady než já..
Reagovat
smazaný uživatel
zbožňuji opravdu ve svém slovníku nemám, opakuji ještě jednou, max.obdivuji to ano. Jinak to, že statistiky mnohdy o všem nevypovídají je prostě fakt, známý i z ekonomie, nejen ze sportu..
Reagovat
Stan_Borowitz
Já to myslel trochu jinak, asi jako rozdíl mezi vědou a vírou. Ve vědě z pozorovaných faktů vyvozuješ nějaký závěr, kdežto v případě víry máš předen daný závěr a tomu pak přizpůsobuješ výběr argumentů. Marty holt nevěří v Boha, věří v Nadala coby "nejlepšího hráče historie tenisu". Pokusy vyvrátit mu jeho víru (nic proti ní, k fandění víra patří) "vědeckou" cestou nemá smysl. Sáhodlouhé hádky na toto téma jsou podle mne naprosto zbytečnou ztrátou času.
Reagovat
Fandina
marty28 ... příspěvek byl myšlen obecně. Co svět světem stojí tak v diskusi se střetávají různé pohledy na věc a mnohdy je smyslem přesvědčit toho druhého o své pravdě. Mnohdy ani neexituje řešení. Protože každý má svou a trvá na ní. Někoho zbožňovat není nic urážlivého, použila jsem to tady proto, že se tu nahoře mluvilo o Bohu. Jinak to může znamenat jen obdivovat, ale zbožňování je také hezké, když to nikomu neubližuje, neškodí, tak naopak je to milé ... úsměv
Reagovat
Stan_Borowitz
Nejde ani tak o to, jak často kdo diskutuje, ale taky o čem.

Příspěvky mnoha přispěvatelů čtu rád, protože se z nich něco dozvím nebo se přitom pobavím. A to dokonce i v případě některých "fanatiků".

Tvoje mmonotónní prosazování své víry je poněkud únavné.
Reagovat
smazaný uživatel
to není víra, pro mě je to fakt. Vím, že kdyby neměl RF slabší konkurenci v onom jeho zlatém období a Rafa měl dokonalé zdraví, byl by z hlediska čísel on prvním místě. Kdybych tyto argumenty neměl, samozřejmě bych to netvrdil. Vy zase můžete říct to je jen kdyby, spekulace, ano, tak to je a ani jedna strana se dál ze své pozice nepohne..
Reagovat
Stan_Borowitz
Teď jsi ovšem úplně učebnicovým způsobem naplnil definici víry, tak jak ji uvádím výše.
Reagovat
smazaný uživatel
překlep neexituje mě pobavil:-D. Jinak já nikomu svým prosazováním Rafy snad neubližuji, jen říkám svůj pohled na věc, to, že se to fandům Rf nelíbí, je věc druhá. Ale jen kvůli tomu ho určitě nepřestanu říkat, stejně jako v případě politického názoru..
Reagovat
smazaný uživatel
ty ale taky věříš, že RF je nejlepší, taky je to "jen" víra..
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale tím tvou víru nechci nikterak shazovat, je to zcela legitimní způsob hodnocení světa kolem nás, který funguje od počátků lidstva a nebyli bychom bez něj tam, kde jsme. Kolumbus taky věřil, že dopluje do Indie. A udělal přitom ještě daleko větší objev...
Reagovat
Stan_Borowitz
A na to jsi přišel kde? Já opakovaně tvrdím (lze si to dohledat), že koncept "nejlepšího hráče historie" neuznávám.

Já řadím hráče historicky do kategorií podle dosažených výsledků. Federer i Nadal jsou u mne v té první, společně s Laverem, Borgem a Samprasem. Pak je několik hráčů, u nichž váhám (Agassi, Lendl, Connors...), taková kategorie jedna a půl :-)
Reagovat
Fandina
marty28 ... ty uvádíš kdyby býval byl, ale to je teorie. Praxe je to co se opravdu stalo a s tím se dá argumentovat. Jinak co se týká diskuse, tak jsem to s tím ubližováním myslela obecně. Že všechno co děláme je dobré, pokud neškodíme druhým. Nebylo to na tebe, bylo to myšleno obecně. Nekritizovat, nepomlouvat a tak.
Reagovat
smazaný uživatel
omluva, zapomněl jsem, že ty to hodnotíš jinak. Fandino, ale tak kritika je normální, podívej se na umění, některé divadelní hry nebo filmy jsou vyzdvihnuty do nebes, některé zavrhnuty, na některých se kritici neshodnou. Kritika je normální věc a zříkat se jí jen proto, abychom někomu neublížili na duši to bychom dělat neměli. Tady je ale polemika, ne kritika. Já Federera uznávám, vážím si ho, je to i pro mě jeden z pěti nejlepších hráčů historie..jinak fanatik vypadá opravdu jinak, kdybych jím byl, asi těžko bych řekl, že nejlepší tenis, co jsem v životě od někoho viděl, byl ten v podání Novaka. Tohle by připustil fanatik? Asi těžko..
Reagovat
Stan_Borowitz
A jinak má samozřejmě naprostou pravdu Fandina, že to, co se skutečně stalo, má podstatně vyšší argumentační hodnotu než to, co se bývalo mohlo stát, kdyby... To je právě o té víře. Nikdo totíž neví, zda by se to skutečně stalo tak, jak ty si myslíš...

Ale rozhodně ti tvou víru nechci brát, třeba se za pár let dočkáš i těch důkazů, které ji potvrdí. Musíš být trpělivý a ve víře vytrvat.
Reagovat
Stan_Borowitz
Toto byl můj poslední příspěvek, omlouvám se, nchci se nechat do té diskuse zatáhnout příliš hluboko. Můj čas vymezený na ni právě vypršel. Jinak pokud a dokud jsou tyhle diskuse vedeny slušně, tak v pohodě, ale účastnit se jich ve větším rozsahu nehodlám.
Reagovat
Fandina
marty28 ... kritika musí být účelná. Pokud jsem trenér tak budu tenisty kritizovat když hraje špatně a hned mu řekno co to bylo, aby se to napravilo. Co se týká kritiky v umění, tak to je vždycky věcí pocitů a tam se střetávají různé názory, ale zase k čemu čteme některé kritiky jen pro to, aby byly kritikou. Jeden by řekl, to se mi líbilo, ale pak otevře noviny a tam je to zkritizované, ne pochválené. Umění každý vidíme jinak. Obecně kritiku nemám ráda, protože může škodit aniž by si to třeba dotyčný tenista nebo dotyčné dílo zasloužilo. Proto nekritizuji. Je to vlastně odsouzení druhého za něco. A je známo, že byli lidi odsouzeni i na smrt a pak se přišlo na to, že byli nevinní.
Reagovat
Amputace
Ten příklad s uměním je sice pěkný - a já sám velice rád hledám různé příměry v této oblasti -, ale ve sportu ho lze vztáhnout tak maximálně na atraktivnost hry. Umění podléhá - v první řadě - hodnocení estetických kvalit a obvykle až v druhé řadě hodnocení jeho kvalit významových (připouštím, že je to tvrzení diskutabilní), jelikož to první se významně podílí na druhém, de facto je determinuje, nebýt tomu tak, mluvíme o večerních zprávách a nikoli o filmu (použiji-li příklad právě z této oblasti). Co z toho vyplývá? Vyplývá z toho přirozeně ona rozdílnost v percepci - jednomu se film líbí, druhému ne, jeden kritik jej vychválí, druhý ne. Velice těžko lze ovšem kritizovat (to znamená různit se v názorech - kritika je totiž ve skutečnosti polemika) v informaci, faktu, statistice. Ta buď existuje nebo neexistuje. My samozřejmě můžeme řešit (polemizovat) okolnosti, kterým mohla tato informace v minulosti podléhat, které se podílely na její současné podobě atakdál, ale nemůžeme řešit informaci samotnou. Ta totiž již v současnosti neexistuje, tudíž neprobíhá dalším vývojem, je zakořeněná v minulosti a zůstává faktem (teď vylučme hypotézy, že Nadal ty rekordy jednou překoná). U umění tohle nikdy nejde říct. Umělecké dílo (jak já na to nazírám, včera jsem vedl hodinovou diskuzi, v níž oponent tvrdil opak) je - nebo by být mělo - autonomní, to znamená nemělo by být striktně závislé na nějakém kontextu, který je přesahuje a to zpětně znamená, že nepodléhá času ani době, tudíž se nikdy nestane faktem, kterým už dávno je Federerova statistika.
Reagovat
Reti64
Dámy a pánové, vy to ještě nevíte? Tommy, božský Tommy Haas je prostě génius!! Viděli jste to, jak vyčadil toho žabožroutka? A to je Simon dost slušný betonář. Je to prostě radost se na něj dívat.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak paráda, Tommy i David to zvládli, na jejich semifinále se těším, bude to snad parádní zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
oba potesili, ale ted me dostali trochu do problemu.. :-) Boha, tak se strehnu dvojsmyslu a ted tohle, je proste videt, ze jsem rozrusena! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já mám rád oba, ale Tommy je prostě srdcovka, ten má přednost, před ním je u mě snad jen Andy a tak nastejno John asi, jinak nikdo. Takže budu tlačit Tommyho :-)
Reagovat
smazaný uživatel
helpnu ti.. :-)
Reagovat
a.magerova
Jj taky taková malá Sofiina volba...... ale Tommy je Tommy, promiň Davide :-)))

tomasinho: hele budeš mít u sebe v lóži volný vlek, že bych jako přisedla, teda vím, že asi na straně srdce bude u Tebe sedět Tvá nová láska, ale jakože ze staré známosti..... :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě, že mám volné místo, ono nová láska asi nevyjde, pobláznění vyprchá, ale naše spojení zůstane věčné :-))
Reagovat
a.magerova
Jj je dobře, že jdeš ve stopách mé oblíbené....
http://www.youtube.com/watch?v=iM0gYuPxgm0

Teda až teď vidím, že jsem napsala vlek místo flek :-/, to mě včera popletl asi ten Angličan co píše "tod fse", ale nic ve zlým.... jen mi asi ze včerejška nějaké to "v" zbylo a dnes se vnutilo :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
:-)) Vidíš to, já si ani toho vleku nevšiml, rovnou jsem četl flek.
Reagovat
Fandina
takový vlek je také dobrý, je to vlastně flek a ještě tě tahnou ... úsměf a změnila jsem to v na f, také se mi to líbí, to je fshe
Reagovat
Fandina
Také držím palce Tommymu ... go go go Tommy!
Reagovat
smazaný uživatel
mu přeju vítězství, jeho titul z Masters by byl dalším velkým milníkem v dějinách tenisu..
Reagovat
dadaft
tak Tommy sfoukl Gilese jako svíčku.
takový závan z časů, kdy se dadaftovi mužský tenis moc líbil.
http://www.youtube.com/watch?v=Xd-rG3OHGzw
Reagovat
Amputace
Položím ti velice jednoduchou otázku, přesto se zkus nad ní zamyslet. Čteš, co skutečně píšu? V případě, že by odpověď byla ano, mnoho zbytečných sporů by mezi námi ani nevzniklo.
Reagovat
Pe3k
Mě by zase zajímalo jak někdo dnormální může psát komentáře ve 3:47 ráno...Ty snad nespíš? Nepracuješ? Nebo si jen na hlavu?

Btw. čtu co píšeš.
Reagovat
smazaný uživatel
Niekto, kto chodí do práce na 10:00 a v priebehu dna má času pomenej, venuje sa diskusiám povacsinou v neskorsich a často aj v nocnych hodinách..O to viac pokial má človek v sebe vzžité ponocovanie..Sám som podobný príklad..

Pokial si robotník, čo nabieha o 6:00 na pásovu výrobu, ponocovanie je pre teba pochopitelne tazsie..
Reagovat
Pe3k
Ty snad víš kde nebo jak amputace pracuje? Ne. tak se prosím vyjadrřuj jen za sebe...To, že si u pásu od 6 rána tady nikoho nezajímá...
Reagovat
smazaný uživatel
víš ty, že on pracuje u pásu? Vlastní zkušenost? Potrefená husa se vždycky ozve..
Reagovat
Amputace
Já myslím, že není tak těžké si domyslet, proč jsem v 3:47 vzhůru (tu variantu v podstatě vylučuje jen to, co píše Forehand, tedy pevná pracovní doba začínající v 6:00), aniž by sis musel současně myslet, že jsem na hlavu. Nebuď už pro jednou tak omezený a můj režim nech mým režimem.
Reagovat
Pe3k
Já si nechci nic domýšlet. Chci znát pravdu...A ty mi jí nepovíš?
Reagovat
Pe3k
Zapoj své IQ a přemýšlej. Pokud bych pracoval u pásu (s čímž přišel forehand) myslíš, že bych mohl být zároveň na internetu?
Reagovat
smazaný uživatel
pořád tu nejsi, třeba i jen jednou za dva dny nebo někdy dopoledne, někdy večer, takže kliděn u toho pásu pracovat můžeš a můžeš mít někdy osmičky, někdy dvanáctky..o skoro každém co sem píše můžeš říct, že pracuje někde u pásu jen proto, že sem nepřispívá každou hodinu a každý den, můžeš to být ty, může to být Forehand, můžu to být já..ne, nemyslím, si, že u něj pracuješ, stejně tak si nemyslím, že u něj pracuje Forehand, Amputace nebo kdokoli jiný, kdo sem píše. Je proto nesmyslné spekulovat aněkoho nálepkovat, když o něm vůbec nic nevíš. Nesnáším tvoje narážky a urážky ve stylu to píše ten od pásu, ten ze skupiny soc.slabých apod., jaké jsi tady jak si vzpomínám v minulosti použil, z toho je mi opravdu zle, jen proto, že s někým nesouhlasím, že kritizuje mého oblíbence, nebude mu nadávat do společenského dna a odpadu..
Reagovat
Rafaeoli25
Hlavně, aby Rafa vyhrál RG, Wimbledon a pokud možno i USO a zase pořádně zpražil zdejší rádoby kritiky, pochybovače a ubohý posměváčky, už je na čase! Moc si tady už dva roky vyskakujou, to ale brzo skončí!
Reagovat
Fandina
Nač to vyhrožování. Má se snad někdo zaleknout, nebo bát výhry tenistů. Tady se fandí, ne straší a vyhrožuje. Děkuji za pochopení.
Reagovat
smazaný uživatel
každopádně souhlas Fandino, i když po těch flusancích na mou tvář v dnešní a nejen dnešní diskusi ze strany především dvou jedinců bych možná taky rád něco ostřejšího vzkázal:-)
Reagovat
Fandina
Když se dvě strany o něčem dohadují a každý má své argumenty, na kterých si trvá, nikdy se neshodnete. Buďto se dohodnete na skončení diskusse o dané věci, nebo jeden ustoupí. Jiné řešení neexistuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak se má tvůj jasný vítěz, který neztratí ani set?
Reagovat
smazaný uživatel
Jéžiši tak se tu nezabte, v něčem pravdu mají pravdu rožerovci, v něčem rafovci. Já víc fandim Rožerovi, ale Rafa o tolik nezaostává, je to tak 60:40. Nesouhlasím ve spoustě věcí s Martym, nesouhlasím ale taky v nemalé části věcí se spanielem, o Pe3kovi mluvit ani nebudu, to je extrém, ten dělá Rožovi akorát tak velkou ostudu. Já hledám u obou jen to nejlepší a z toho mám radost a kdybych měl já říct, kdo je nejlepší, nemůžu říct Rožer č.1 a Rafa č.2. Oba jsou tak skvělí, že říct ten je lepší je urážkou toho druhýho a toho se já účastnit nebudu. Válčete dál, ale ani jeden z vás vítěz nebude, myslíte-li si to bláhově, žádná absolutní pravda neexistuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Ach tieto diskusie večné, nemenné ...

Páči sa mi keď fanúšikovia Nadala kritizujú konkurenciu v rokoch 2004-06, keď väčšina z nich vtedy tenis očividne nesledovala. Pre nich tenis existuje niekedy od roku 2008, dovtedy čo bolo je slabé, nevyrovnané a neviem čo ešte ...
Drahí moji, šport je viac ako hráči v ňom a s tým sa už prosím vás zmierte. Na papieri sa fakt zdá, že dnes je konkurencia "tvrdšia" no zrejme zabúdate, aké to môže byť mylné. Fedexove výkony boli jednoducho z INÉHO SVETA, pamätám si XX duelov kde hral od začiatku do konca geniálne, majstrovsky a bolo by jedno, či tam stojí oproti nemu Nadal, Djokovič, Safin, Henman, Agassi, Sampras, Haas či Murray. Keď si hypoteticky predstavíte vrcholové možnosti týchto hráčov, ani jeden nemá svoj "peak" tam kde Roger. Holt ťažko sa ale vysvetluje väčšine, ktorá ten tenis fakt začala sledovať niekedy koncom dekády.
Reagovat
smazaný uživatel
tenis sleduji už od r.97 a většinu Federerových zápasů jsem viděl, takže mě z tohohle obviňovat nemůžeš..ale Rafa ještě před tolik zmiňovaným zaklínadlem federerovců, tedy zpomalením kurtů v r.2008 byl ve Wimblasu 2007 Federerovi, tehdy na absolutním vrcholu zcela vyrovnaným hráčem, to snad nepopřeš, takže od tohoto roku, ještě na rychlých kurtech už nebylo jedno, jestli proti němu stál kdokoli včetně Rafy. Tvrzení, že na rychlých kurtech by si Rafa neškrtl je prostě nesmysl, jak onen Wimblas jasně prokázal. Ano, Federer hrál v té době špičkový tenis, ale minimálně stejně skvělý tenis předvedl Rafa v r.2010 a Djoko v r.2011, kdy proti nim taky nebylo jak hrát. Každý má své top období, měli ho všichni tři (a Rafa a Djoko ho ještě mít určitě budou), ale rozhodně nesouhlasím s tím, že Federerův top tenis byl lepší než ten Rafův a Novakův, ne, to nebyl..
Reagovat
smazaný uživatel
Veď všetci sú to páni tenisti, to je jasné že mali svoje super roky. Ale fakt neviem, videl som ich hrať v ich top formách, rozdiel medzi Rafom a Rogerom je to, že RF to dokázal opakovať viacero rokov po sebe, kdežto Rafa mal super obdobie v roku 2008, kedy vyhral veľa zápasov po sebe, ale po nich fyzicky odpadol od US Open. To isté aj Djokovič v roku 2011 po US Open.
A jednoducho, skús si nájsť hocijaký zápas RF v jeho najlepších rokoch niekde na youtube, porovnaj to s Rafom v roku 2008. Myslím že o lepšom sa nemusíme baviť ;)
Reagovat
smazaný uživatel
považuji za Rafovo zatím nejlepší období sezonu 2010, i když ta v r.2008 byla samozřejmě taky skvělá..no já prostě nemůžu souhlasit, viděl jsem Federerovy zápasy na grandslamech v letech 2004-07 prakticky všechny a nemůžu říct, že to co předváděl Rafa v sezoně 2010 bylo horší než to co předváděl Rf v letech 2004-07, kvalita hry obdobná a kdyby proti RF už v oněch letech stál komplexní Rafa, bylo by to obdobně vyrovnané jako v sezonách poté. Ale pokud mám říct jaký nejlepší tenis vůbec jsem od kohokoli viděl, musím, ač fanda Rafy pokorně přiznat, že to byl ten Djokův ze sezony 2011, nic tak úžasného jsem od nikoho dalšího neviděl..
Reagovat
J.M.
Ke zpomalení kurtů ve Wimbledonu došlo v roce 2002.
Reagovat
J.M.
Jinak řečeno, Rafa na rychlé trávě hrál pouze v německém Halle, možná by se s přimhouřením oka dalo započíst i Queen's. Wimbledon je od roku 2002 pomalý. Rafa je hráč, který z toho vytěžil nejvíc ze všech.
Reagovat
smazaný uživatel
Môj názor :

Federerova top forma > Djokovicova top forma > Nadalova top forma.

Len tak zo srandy som náhodne vybral jeden Fedexov zápas, a takýchto boli desiatky :)

http://www.youtube.com/watch?v=yI3rykv2Ft0

Nech sa páči, neviem mám pocit že Djoko ani Rafa sa drobátko nechytajú.
Reagovat
J.M.
Highlights jsou vždycky hodně zavádějící, takhle můžeš sestříhat spoustu Rogerových zápasů z posledního roku (včetně těch, co prohrál), a bude to působit podobně. Celý zápas je trochu něco jiného, přízemnějšího.

Jinak na tom videu je vidět, že Rogerova technika úderů skutečně procházela letitým postupným vývojem, a třeba jeho dnešní forhend je modernější, "federerovštější" než tehdy. :-) Akorát tehdy byl na tom mnohem líp fyzicky i psychicky, což do značné míry přebilo to, že dnes je na tom úderově líp, i když ve výsledku hraje o dost hůř. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pekný subjektívy názor hraniciaci so spekuláciou, pochopitelne bez podlozenych faktov..Ja teda skusim z tohto súdka.

O slabej konkurencii v rokoch 04-06 svedčí aj fakt, že nikto z vtedajsich poprednych tenistov sa prakticky nedožil 29-30r., vsetci začali výrazne odpadať, vykonnoste vyrazne strácať ešte predtým (Safin, Roddick, Davydenko, Fernando, Nalba a dalsí)..Jediný, kto sa držal bol najlepsi z okruhu tychto hracov Federer..

K tvojim hypotezam..Ja ziadne hypotezy nepotrebujem, Federerov top sa totiz velakrat stretol s Nadalovým topom, a vysledok je vsetkým známy..
Reagovat
smazaný uživatel
Forehande..
Reagovat
Stan_Borowitz
Jenže například s Davyděnkem, hráčem oné slabé éry, se Nadal také ve svém topu střetl mnohokrát, a výsledek je rovněž všeobecně známý, že. V H2H Federer jednoznačně doplácí na to, že byl druhý nejlepší hráč na antuce té éry.

Takže ani touto cestou se nikam dále nedostanete/nedostaneme...
Reagovat
smazaný uživatel
Áno, Federer na antuke stráca, no na ziadnom povrchu (mimo haly) nedokázal pravidelnejsie vyhrávat..Od krála Wimbledonu by som očakával viac, nez tri vyrovnané zápasy na tráve, na harde je to uz vyrovnané a na záver sa to nakoniec zrejme preklopí na Rafovu stranu..Ano, Nadal bude tazit z vekovej vyhody, no to mal na harde aj Roger v casoch, kedy bol Rafa teeneger a nedokazal to vzdy vyuzit, skor naopak..

Nie je H2H ako H2H. Davydenko nie je hráč rovnakého kalibru, navyse nesuhlasim s tým, ze Nadala viackrát porazil v jeho top forme, vacsina vitazstiev sa datuje do prvej fazy Rafovej kariery..Navyše je rozdiel porovnat 3-4 zápasy mimo GS a 30 zápasov dvoch najlepsich hracov, z toho 25finalovych..To je už chtiac nechtiac celkom slušna vzorka s relevantnou výpovednou hodnotou, mimimalne co sa porovnania kvality oboch jedincov týka..
Reagovat
smazaný uživatel
Tych 25finalovych je prirodzene nadsazka aby ma niekto opat nechytal za slovicka.
Reagovat
Stan_Borowitz
upřímně řečeno, je to naprosto jedno. I o tomto jsme už diskutovali v minulosti, nemá smysl pořád dokola opakovat to samé. H2H je zavádějící údaj, i když samozřejmě určitou vypovídací hodnotu má.

Já jsem chtěl upozornit na jinou věc - totiž že kdyby se Federer úplně červenou antuku úplně vykašlal a na antukové turnaje vůbec nejezdil, měl by by H2H s Nadalem naprosto vyrovnané, a přitom jen o 3 tituly méně, takže by pořád byl dominantním hráčem své éry a aspirantem na ten nesmyslný titul "GOAT" a málokdo by to zpochybňoval ... stačilo málo - třeba jen říct, že si nechce špinit ponožky...

To jsou paradoxy, že?
Reagovat
smazaný uživatel
Forehandík, H2H bilancia je taká zvláštna vec. Rafa je majster v tom, že Rogera núti hrať horšie ako hrá za normálnych okolností, takže povedať že Rafov top porážal Rogerov top. Spomeniem rok 2006, Rafov top (podľa mňa na antuke nikdy nehral lepšie ako v rokoch 06-07-08) porazil Rogera, ten mu to vrátil na tráve zas. Potom sa stretli v skvelom a podľa mňa v jednom z ich najlepších zápaosov na masters v Shanghaji, kde hral aj Rafa famózne, RF vyhral. Takže toľko s tými "topmi". Dosť ťažko dokazovateľné empiricky.

Ale môžem ti to povedať aj jednoduchšie, aby si mi porozumel. Predstav si že sa RF a RN stretli 40-krát, 10x na harde, 10x na antuke, 10x na tráve, 5x na koberci a 5x v hale na harde. Aké myslíš že by bolo to H2H ?
Reagovat
smazaný uživatel
Bez debaty to paradox je :))

Kazdopádne, antuka je tradičný povrch, tradičnejší než hard, takže vyhýbať sa jej nemožno..Ja Rogerov štatút nespochybňujem, v mojich očiach je stále fenomén, len je ich v sučasnosti viac..Ako si však vravel, umenie šampiona je narodit sa aj v spravnej dobe, inak povedané v správnom poradí..Som si istý, že o 10rokov budeme len s nostalgiou spomínať..
Reagovat
smazaný uživatel
Rfever, ak by sa obaja stretli vo veku 25rokov, Rafovi verím na harde, antuke i tráve ;)

Ale aby som bol objektívny, suhlasím s estetickou dokonalostou Rogerovho stýlu, to vsak neznamená, ze hrá kvalitnejsi tenis..Rafov tenis je upracovanejsi, no zaroven komplexnejsi, s mensimi slabinami, nez ten Rogerov..Inak povedané, Svajciar ma vyraznjsie slabiny v podobe BH a hlavne psyhiky..
Reagovat
Roger_Federer
Mužu se te zeptat, jsi gay??
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
jsi blbec, co k tomu dodat, když už nemáš co říct, vytahuješ takovou kravinu. Běž se radši doučovat gramatiku, moc ti nejde..
Reagovat
Roger_Federer
jakou kravinu, normalne jsem se slušne zeptal, osvetlilo by mi to zpustu tvych vyroku a vztahovani..Navicdneska neni nic sprosteho byt gay..naopak..
Reagovat
smazaný uživatel
Za chvíli bude gay přirozenějším jak hetero :D
Reagovat
smazaný uživatel
nejsem, mít někoho rád kvůli tomu jakej je člověk a někoho tvrdě hájit automaticky neznamená bejt homo, vážně vidíš svět takhle zjednodušeně? V tom případě tě lituji, každopádně ani já proti nim vůbec nic nemám, naopak, naprosto v pohodě..
Reagovat
Roger_Federer
Vubec ne, nikoho neškatulkuji a geyove mi nevadi, zeptal jsem se vzhledem ke tvemu veku a nekterym tvym vyjadřenim, bych i pochopil, pokud by si řekl, že ho miluješ :)....no, hm, ale problem je v tom, že ty Nadala vubec neznaš, nikdy jsi ho nevidel, nikdy se snim nebavil, neni to tvuj kamarad, ani blizka osoba, hlavne si mu uplne ukradeny..Maš "rad" medialni obraz..A hajit a branit mužeš nazor, ne osobu Nadala, v tomhle je to dle meho nazoru dost fanaticke a uchylne..Ale jak jsi jednou psal, Rafa je tvuj život..
Reagovat
smazaný uživatel
takhle bys mohl brát každého sportovce a jeho fanoušky, že jsou mu ukradení, třeba jste vy víc ukradení Federerovi, možná byses divil..ano, neznám ho osobně, ale jeden známý byl na Mallorce a potkal. A ačkoli je není jeho fanda, říkal, že je to naprosto pohodový kluk, který se se v klidem s každým zastaví, vyfotí i krátce pohovoří, nedělá mu to problém..a nemusel by, ne, že musel, mohlo by mu být pár jednotlivců ukradených. Není. Stejně tak jeho kontakt s fandy na fb, ze kterého čiší radost i z virtuálního kontaktu se svými příznivci. I vystupování jeho přítelkyně je vypovídající, jsou to prostě fajn lidé..každého nemusíš znát osobně, abys ho měl z rád, Audrey Hepburnovou mám taky strašně rád a nikdy jsem jí osobně nepoznal. Ty za tím, že ho obhajuji jako nejlepšího hráče vidíš nějaký obrovský fanatismus, milování mediálního obrazu..pitomost! Já jsem si ho oblíbil už v r.2004, kdy ještě nic moc neznamenal a žádný mediální obraz neměl. Hned jak jsem poprvé viděl jeho klukovskou bezelstnou radost, oblíbil jsem si ho a od té doby mu fandil. Díky němu a jeho lidskosti mě začal tenis poprvé bavit, což se mi v případě Samprase a Federera prostě nestalo. A stejné jako s Rafou to bylo s Agassim ve starším věku, brečel jsem, když v r.06 na USO proměňoval Ben.Becker matchball..takže tyhle dva jsou prostě hráči mého srdce, nic dalšího za tím není nutné hledat a vytvářet nesmyslné teorie, do kterých se vkládá všechno možné. Ne, prostě tihle dva pro mě symbolizují tenis a lidskost v něm..
Reagovat
smazaný uživatel
za překlepy..
Reagovat
Amputace
:D:D Zato ty Federera znáš, patrně jsi s ním i píchal.
Reagovat
Amputace
Mimochodem. Marty, myslíš to dobře, ale občas se vyjadřuješ příliš křečovitě, za každou cenu se to snažíš zdejším ignorantům vysvětlit a mnohdy to tedy vypadá, že si sypeš popel na hlavu, protože se vyjádříš nepřesně nebo způsobem, kterého se oni okamžitě dokážou chytit. Řekneš, mám rád Rafu, a okamžitě z tebe dělají gaye. Takhle to tady holt funguje. A zvláště pak stran nicků Roger_Federer to zní velice nefanaticky, zdravě a objektivně. Já jsem se ovšem rozhodl, že s individuem Roger_Federer budu nadále komunikovat jedině s nickem Rafael_Nadal, jinak ta komunikace prostě nemůže mít úroveň.
Reagovat
Roger_Federer
Jak jsem ti jednou psal, jsi velmi hloupy človek vyjadruješ se a utočiš jako buran..
"Pichali" tak akorat tvoje matka se svym otcem, to se pak tvojim myslenkovym schopnostem a degeneraci da porozumet.:)
Reagovat
Berny
Věk
19 AO RG W UO
Federer 3.Clement(54)4.Corejta(10)1.Kafelnikov(5) 3.Ferrero(12) 1
Djokovic1.Goldstein(68)Q-Nadal(2) 4.Ancic(10) 3.Hewitt(17) 4
Nadal 4.Hewitt(3) W-puerta(37) 2.Muller(69 3.Blake(49) 2
Murray 1.Chela(51) 1.monfils(21)4.Baghdatis(16)4.Davydenko(6)3

20 AO RG W UO
federer 3.Clement(18) 5.Corejcta(13) Q Henman(11)4.Agassi(2) 1
Djokovic 4.Federer(1) S-Nadal(2) S-Nadal(2)F-Fererer(1) 0
Nadal - W-Federer(1) F-Federer(1)Q-Juznyj(54)1
Murray 4.Nadal(2) - - 3.Lee(43) 0

21 AO RG W UO
federer 4.Haas(9) 1.Arrazi(45) 1.Ancic(154)4.Myrnij(34)0
Djokovic W-Tsonga(38)S-Nadal(2) 2.Safin(72) S-Federer(2)1
Nadal Q-Gonzalez(9)W-Federer(1)F-Federer(1)4.Ferrer(15)2
Murray 1.Tsonga(38) 3.Almagro(20)Q-Nadal(2) F-Federer(2)2

22 AO RG W UO
federer 4.Nalban(12)1.Horna(88)W-Phillipussis(48) 4.Nalba(13)0
Djokovic Q-Roddick(9)3.Kohlsreiber(31) Q-Haas(34) S-Federer(1)0
Nadal S-Tsonga(38) W-Federer(1) W-Federer(1)S-Murray(6)2
Murray Q-Verdasco(15)Q-Gonzales(12) S-Roddick(6)4.Cilic(17)0

23 AO RG W UO
federer W-Safin(86) 3.Kuerten(30) W-Roddick(2)W-Hewitt(5) 0
djokovic Q-Tsonga(10) Q-Melzer(27) S-Berdych(13)F-Nadal(1) 1
nadal W-Federer(2) 4.Soderling(25) - S-Delpotro(6)0
murray F-Federer(1) 4.Berdych(17) S-Nadal(1) 3.Wawrinka(27)1

24 AO RG W UO
federer S-Safin(4) S-Nadal(5) W-Roddick(4) W-Agassi(7)0
djokovic W-Murray(5) S-Federer(3)W-Nadal(1) W-Nadal(2)2
nadal Q-Murray(4) W-Soderling(7)W-Berdych(13)W-Djokovic(3)0
murray F-Djokovic(3)S-Nadal(1) S-Nadal(1) S-Nadal(2)0

25 AO RG W UO
federer W-Baghdatis(54) F-Nadal(2) W-Nadal(2)W-Roddick(10)0
djokovic W-Nadal(2) F-Nadal(2) S-Federer(3)F-Murray(4)0
nadal Q-Ferrer(5) W-Federer(3)F-Djokovic(2)F-Djokovic(1)0
murray S-Djokovic(1) Q-Ferrer(5) F-Federer(3)W-Djokovic(2)1
Reagovat
Berny
Analyza TOP 4
Pro vsechny zapalene srovnavace nadala,federera a djokovice ( + murrayho), kouknete na analyzu jak kazdy hrac ve stejnem veku mel tezke na GS soupere, s kym vypadal a taky ve ktere fazi turnaje. Udelal jsem 7 tabulek, postupne od věku 19 do 25 let. U kazdeho hrace z TOP 4 muzete videt jak si na GS vedl + s kym vypadal(popr.koho porazil ve finale) + jak byl ten souper zebrickove postaven. Plus napravo od tabulky je uveden pocet hracu ktere dany hrac porazil na GS a oni byli zebrickove nad nim. Bavte se:
Reagovat
spaniel
A k cemu to jako je? A jak to zapada do toho, ze Fedex se stal loni jednickou?
Reagovat
Berny
muzes porovnavat kdo skym hral ve stejnem veku, to je cele. Napriklad s kym djokovic hral v 20 letech. Tak tezke soupere v 20ti letech nikdo nikdy nemel. Neni to zadna dogmaticka tabulka a urcite nechcu aby se tu strhla nejaka dalsi ,,mela´´ :)
Reagovat
smazaný uživatel
Melzer po zapase rovno na testy
nemoze sa z takeho trageda a flakaca stat hrac ktory nici Davida jak nic chore a smutne
Reagovat
smazaný uživatel
teď píšeš jak kdyby si neviděl ten špíl. Melzer se nijak nenadře jenom rozdává jednu přesnější ránu k lajnám za druhou, občas naběhne na síť nevím jaký doping je na přesnost. Benešová se konečně podívá na nějakém turnaji i do závěrečných kol ( i když jen na tribuně :)) )
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ja ho neznasam pre tie jeho hlupe vysledky Cibulkova sa od neho vela naucila tiez ma kolisave vysledky
Reagovat
tommr
Melzer je pořád ještě dost dobrej hráč na to, aby porazil Ferrera pokud ten nehraje svůj standard. A dneska to Ferrerovi moc nejde. Nic jinýho bych za tím nehledal ... :)
Reagovat
Roger_Federer
no,jo, ale Jurgen je taky ze slabe ery.. Tak by si to dovolovat nemel.
Reagovat
J.M.
Anglický komentátor při zápasu Ferrer-Melzer: kurt v Miami se zdá ještě pomalejší než loni. Chcete vidět vítězné údery, ale co to (zpomalování) s naším sportem dělá, je, že počet nevynucených chyb stále převažuje nad počtem vítězných úderů.
Reagovat
smazaný uživatel
O tom jak je pomalý nejlépe svědčí to, že je Melzer v QF I komentátoři teď, že je to jako antuka :D
Reagovat
J.M.
Taky říkali, že to obrací tenis vzhůru nohama. Zatímco ranaři jako Isner hrají nejlíp na pomalých površích a rychlé jim nijak nepomáhají, Ferrer loni měl životní úspěchy na trávě.
Reagovat
Roger_Federer
Škoda, že Rafa nestartuje, mohl v pohode vyhrat dalši antukovy hard:)
Reagovat
smazaný uživatel
antukový hard, tak jak to, že včera Haas na podání Djoka doslova rozdrtil, když to podání vůbec nelítá? Spíš Isner má tragickou formu, zajímavý, že ještě loni mu to v IW lítalo jak blázen, povrchem to není, Isner je jen úplně mimo a Ferrer hraje průměr..
Reagovat
smazaný uživatel
mala opravka, nekdy si potrpim na presnost - John se vraci po zraneni!
Reagovat
J.M.
Je důležité polemizovat s tím, co kdo napsal, a ne s vlastní (zpravidla pomýlenou) interpretací. Nejjednodušší je držet se doslovné citace originálu a nic si do ní nepřidávat, je-li schopnost čitatele analyzovat text horší.

Nikdo nikde neříkal a nepsal, že "podání vůbec nelítá".
Reagovat
smazaný uživatel
nic nemění na tom, že ofenzivním Haasovi a Berdychovi to včera lítalo jako málokdy, takže tak pomalé to být nemůže, taky záleží na tom jací dva hráči proti sobě stojí, zápas těhle dvou zrovna vypovídající není..
Reagovat
J.M.
K tomu se dá dodat jen další klasická hlášku komentátora: když do míčku praštíte dostatečně tvrdě, každý kurt je rychlý.

Samozřejmě, i na nejpomalejším kurtu na světě jde dávat esa, vítězný úder a občas i volej. Na tom, že pomalé kurty tento sport převrátily naruby (a ne zrovna lichotivým způsobem), to ale taky nic nemění. Zápas Haase s Djokovičem by na rychlejším kurtu vypadal ještě jinak. Takhle to byla značnou část zápasu trpělivá obrana Tommyho a větší jistota od základní lajny, která mu přinesla vítězství.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano nezní to jako utopie, jenomže ty si napsal, cituju:
Není pochyb o tom, že Rafovi bude patřit i zbytek téhle sezony, je jasný, že vyhraje všechny antuky, londýnskou trávu a i minimálně dva betony, snad bude jedním z nich USO, to by byla paráda, určitě je to ale naprosto reálný. No a v další sezoně pak zaútočit na Rogerových sedmnáct, aby nebylo o nejlepším hráči pochyb ani co se týče čísel. Rafa má otevřené dveře dokořán a věřím, že do všech vlítne jako uragán.
Toto může napsat jenom fanatik :)
Reagovat
smazaný uživatel
nebudu se hádat, kdo má víc super úderů, já jich viděl i od Rafy stovky a stovky, v tomhle ohledu to mají vyrovnané. A co se týče atraktivity hry, každému se líbí něco jiného, vám se líbí více útočení, nám to, že pro Rafu není žádný míč ztracený a z nemožných pozic je schopný vyhrávat výměny, pro mě je atraktivnější jeho styl..ty tu jakoby říkáš, že je dáno, že atraktivnější je Federerův styl, protože to říká většina. A kde je psáno, že vkus většiny je vždy ten správný? Já nikoho nementoruji, každému se líbí něco jiného..
Reagovat
smazaný uživatel
Každy štyl je perfektny Nadal vie asi najlepsie vijst z obrany do utoku Fedex vie rychle zakončiť výmenu
Reagovat
spaniel
Ja jich videl od Rogera tisice a tisice, takze to neni vyrovnane.
Kdysi se pod jednim highlights videem na youtube nekdo ptal, jak se to dela. Nekdo tam odpovedel, vem Federeruv zapas, vystrihni pauzy a za cca 5 minut mas highlights. U Nadala projdi turnaj a treba 2 minuty sestrihas. Tak nejak to vidim taky.
Reagovat
smazaný uživatel
si i Rafovy sestřihy abys byl objektivní, z jednoho jeho zápasu bývají často i desetiminutové s jedním parádním úderem za druhým, ale opravdu se tu nebudu do zblbnutí hádat, kdo jich vám víc, já ale narozdíl od tebe Federerovi neubírám..
Reagovat
smazaný uživatel
Highlighty tvrdí něco jiného, stačí se podívat na youtube. Videí s různými Fedexovými údery najdeš nespočet, Rafových též, ale zdaleka nedosahují takového počtu. Že Roger umí vrátit i ztracený míč nejlépe svědčí tento míč. http://www.youtube.com/watch?v=QwkP_SA6fBU pochybuju, že by to Rafa zvládl. Jak jsem psal, je to relativní, ale když už se hádáme o věci relativní.... Jediným objektivním faktorem jsou statistiky a ty vy zkrátka neberete, tak mám zkrátka takový názor. Fedexova hra je úžasně variabilní, jak jsem psal a vypadá, že se ani nenadře. Nadalův styl vypadá jako styl robotníka. Samozřejmě nechci psát, že mám absolutní pravdu, jistě se najde někdo komu se líbí víc upracovaný styl ala laso Nadal. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
si nejlepší Rafův úder ze zápasu s L.Mayerem v Acapulcu nebo před dvěma lety v Madridu nebo Římě proti Djokovi (už si nevybavuju na kterém z těhle dvou turnajů to bylo) a pak mluv o upracovanosti, jestli tyhle údery nepovažuješ za geniální tak pak už nevím..a k tomu, že se "najde někdo", komu se jeho styl líbí řeknu našly se desítky milionů, které to zaujalo a fandí mu, takže o nějakých paběrkách nemluv, ano jeho fandů je míň, ale rozhodně ne málo, je nás zatraceně hodně, jen vy to nechcete vzít na vědomí..
Reagovat
spaniel
Marty to byla nadsazka, protoze chces, abychom byli objektivni a pak napises, ze jelikoz si videl stovky anadalovych videi, tak je to vyrovnane.... Neni to argument, ja jsem to jen zvelicil.

Kazdopadne highlitghts se skladaji z winneru w je nepopiratelne ze jich ml po celou karieru Federer vice (vseobecne), protoze je utocnejsi. Winner je korenim tenisu, snad uznas ze vymena zakoncena winnerem je hezci nez vymena zakoncena nevynucenou chybou. I ty Nadalovy neskutecne prohozy z obrany jsou winnery, ale neni to tak caste a zalezi i na tom jak se protihrac tlaci k siti, aby mohl byt prohozen.
Reagovat
smazaný uživatel
jako kdyby hrál winnery jen z prohozů..a co jeho insideout famozní forehandy, kterých vypálí skoro vždycky min.deset za zápas? A po návratu je jich ještě daleko víc, stačilo sledovat Acapulco a Indian Wells..
Reagovat
smazaný uživatel
tady je další věc, proč mají fanoušci rádi federerův styl oproti Rafovi http://www.youtube.com/watch?v=29EV2I5wt3U Federer ví, že nejen tenisem živ je člověk.
Reagovat
smazaný uživatel
proč to pořád stavíš takhle, víc fandů má RF ok, mě bude vždycky bavit víc Rafa, jako tenista i jako člověk. A Rafu jako člověka mám ještě radši než jako tenistu, pro tvojí informaci. Právě proto jaký fajn kluk to je mu fandím, jeho tenisové umění to jen podtrhuje. Právě, že Rafa dobře ví, že nejen tenisem živ je člověk..
Reagovat
smazaný uživatel
tys mě nepochopil. Já to myslel tak (nejen tenisem živ je člověk), že federer nezdržuje nějakýma pofiderníma rituálama, zaseklými trenkami a podobně. Zápasy Nadala sou obzvlášť ukrutná nuda a člověk se stihne pomalu i osprchovat než rafa začne podávat po ukončené výměně. To, že se ti líbí jako člověk je opět věc názoru, já na něj mám názor jiný. :)
Reagovat
smazaný uživatel
chtěl jsem napsat občas ukrutná nuda. některé jeho špíly jsou naopak parádní :)
Reagovat
smazaný uživatel
zrovna jeho rituály hájit nebudu, ale po zkrácení prodlevy před touhle sezonou už má i on krátké přestávky mezi podáním nebo ne? Ale beru to, že on má rád soustředění a určitou rutinu podobně jako Djoko, ten zas pořád dribluje. Každopádně se ale s Rafou nenudím a tyhle momenty rád přecházím, protože se těším na každou další jeho výměnu a pak jeho obrovskou nehranou radost po vyhraném zápase, která mě potěší jako ve sportu nic dalšího. Mě zase nudí Federer..
Reagovat
VlS
Doufám, že se Forehand a další kritici WTA dívali. Nádhernej dramatickej tenis s úrovní, která za ATP nijak nezaostává. Obě holky hrály super, před malou Sárou smekám, to je bojovnost!
Reagovat
smazaný uživatel
mozna obcas zvedli hlavu.. ;-) Chudak Sara, byla na jejich male obrazovce (porizene spesl pro WTA) jeste mensi.. :-)
Reagovat
Nola
pozerala som iba 2.set a musím súhlasiť, Maruš si vždy rada pozriem, Sara je bojovníčka, Karolína takto sa bojuje, proti agresívnej hráčke
nečakaj, že to niekto z prítomných sledoval, rozoberajú rekordy a tituly...
Reagovat
VlS
Rozebírají furt dokola vlastní mindráky a svou světovost hledají ve zbožňování nebo zostouzení někoho jiného . Když jim to dělá dobře.... já si radši splknu s někým chytrým, třeba s váma holky :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ja ty spory moc nectu, uz jsem velka holka, :-)) zato se me (nepoucitelne) dotkla tady nize uvedena odborna poznamka o nemyslici Sare..! Bozinku, vysvetlovat nekomu rozdil mezi micem na telo a micem do strany a behu je zrejme marnost.. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
sakra a ke vsemu David zatim.. :-((
Reagovat
smazaný uživatel
Myslite ze vyhra Haas Tommy???
Reagovat
Titan
Čtvrtfinále Jankovič - Vinci mě tedy vůbec nezajímá... :-)))
Tak nějak nevím, co s ním...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nay vyhra kto chce Masha da aj jednu aj druhu aj obidve naraz.DDD
Reagovat
Titan
Nevím, jestli bych to popsal takhle, ale máte pravdu, naprosto nezajímavé čtvrfinále, tedy kromě fanoušků obou aktérek...:-)))
Reagovat
Titan
Mášá serving fot the match :-(
Reagovat
Titan
A Máša dosesving to the win...
Reagovat
smazaný uživatel
A take o nicom
Bud Masha trafi alebo vyhodi je to len o tom vsetko Errani len vracia ziadna sila ziadne vitazne udery
Reagovat
dadaft
ano, taky mě překvapuje, že Sára Mášenu nerozstřílí na kaši.
já bych to tak udělal.
Reagovat
smazaný uživatel
:-))
Reagovat
Tomasito
..tak 1.set trval opet neco malo pres hodku..konkretne 1h 20min. nevim,ale tusim jeste jeden set a prvni vitezstvi Sary..you never know? :-)
Reagovat
Tomasito
..nice hold Sara :-) comon :-)
Reagovat
Tomasito
noo,holky se nam rozehravaji k peknemu vykonu! :-)
Reagovat
dadaft
je to boj!
Reagovat
Titan
Škoda, je to bitva, fandím Errani. Vypadá to, že zajistí dva body na FED Cupu, otázka je, kdo zařídí tři...;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevim jak vám, ale mě se ten zápas strašně líbí! :D Battle jak sviň!! :DD
Reagovat
dadaft
hm, na tohle Mária není zvyklá, ztrácet servisy jak na běžícím páse...
Reagovat
Titan
Je to drámo. Osobně přeji vítězství Errani. Kdyby u té hry Sára trošku více myslela, tak je to pro Mášu ještě horší. Sára ji hodně míčů posílá přímo na raketu...
Reagovat
Tomasito
..nevim,ale jako tenisovy fanousek se mi tento zapas libi..ma naboj,napeti,dramaticke okamziky cely cas..clovek si nemuze byt jisty vubec nicym..nevim co by mohlo byt jeste lepsiho??
Reagovat
Tomasito
..jak uz jsem zminoval..cim bude zapas delsi..tim bude mit vetsi sanci vyhrat Sara..co myslite? ..pral bych to Sare to dnesni vitezstvi..urcite by si ho zaslouzila za ty posledni mesice..hraje opravdu dobre..bude velmi zajimave ji opet sledovat tento rok na antuce jak se ji bude darit..hlavne na RG! :-)
Reagovat
dadaft
a setboly jsou v čudu...
Reagovat
Tomasito
nevim,ale zda se mi,ze Mashi jako by zacaly pomalu dochazet sily..podle me,jestli chce dneska vyhat..tak to musi dopodavad..jina cesta asi pro Mashu nevede :-)
Reagovat
Titan
No, Sára sice vypadla v prvním kole AO s neznámou Maďarkou, ale taky jí to přeji. FED Cup bude zajímavý...
Koneckoců Sara je v žebříčku hodně vysoko a to si zaslouží...
Reagovat
smazaný uživatel
Maha
Pekne
Reagovat
smazaný uživatel
Masha:DDD
Reagovat
Titan
Hradecká vzdala. To nevypadá dobře...
Reagovat
smazaný uživatel
Errani presne taka ista motor mouse jak Ferrer

si mozu podat ruky
Reagovat
Tomasito
..opet nam ukazala jake ma srdicko..neuveritelna bojovnice!! 5:5 :-)
Reagovat
dadaft
škoda, škoda. 7:5 Masha.
Reagovat
Tomasito
..noo,bude to jeste boj o tom zadna!!..cim bude zapas delsi..tim bude mit vetsi sanci vyhrat zapas Sara..je to pouze muj nazor :-)
Reagovat
Nola
http://www.youtube.com/watch?v=75nO_KzvrzU
Djokovic vs Haas - Masters MIAMI 2013 (R4) - Full Match HD
Reagovat
Tominoo
DAKUJEEEEEEEM :))
Reagovat
Pe3k
Každý má nějaký názor, ale co ty píšeš to jsou hlody, které ti může olympiáda i forehand závidět :D

Vypíchnu dva nejvíce srandovní...

Federer měl v letech 2004-07 slabší konkurenci, to je prostě fakt, no a zadruhé Rafova kolena.

Slabší konkurence v letech 2004-2007? Jen hloupoučký názor Nadalových fanouškú, obzvláště stupidní v kombinaci s faktem, že Nadal v té době už vyhrával grandslamy a byl světová dvojka...Federer byl světová jednička i v roce 2012 ve 31 letech, pro něj je každá éra slabá, protože je nejlepší v historii :p

smiřtě se s tím, že jsou dva proudy názorů a vy s tím holt nic neuděláte obzvlášť dementní názor.

Nejsou žádné dva názory. Ty úplně a zcela vypouštíš z diskuze jména jako je Borg, Sampras, Laver...V tvém dětinském světě existuje jen Federer a Nadal a soupeří o post GOAT. DEMENCE.

Nadal je v současné době 4-5 v historii, aby atakoval Federera musel by toho ještě spoustu vyhrát a vzhledem k tomu, že má jen 100 týdnů jako světová jednička, nebyl NIKDY ve finále všech 4 gs v sezoně, nevyhrál NIKDY turnaj mistrů a většina titulů je jen z 1 povrchu, obávám se, že Nadal nebude zvolen jako nejlepší ani když vyhraje 18 grandslamů...
Reagovat
smazaný uživatel
nemá cenu polemizovat, to už se dávno ví, možná už před tvým narozením se to vědělo, ale já budu k nemocnému hodný:-D..ale s těmi argumenty těžko něco uděláš. A Rafovou antukou to nezamluvíš..ano, na ní vyhrával už v r.05, ale na ostatních površích vyzrál ve stejném roce jako Federer, kdyby byli stejně staří, Federer by o sedmi wimbledonských titulech mohl jen snít a byl by rád na trávě za remízu a na betonu za těsné vedení (samozřejmě za předpokladu, že by Rafa neměl problémy s koleny)..a samozřejmě, že jsou dva proudy názorů, i když ten váš je v nemalé převaze ano to tak bohužel je, ale i kdyby to bylo pět ku pětadevadesáti (jako že to je mnohem vyrovnanější), nemůžeš říct, že pětiprocentní názor je marginální, ne, desítky milionů lidí opravdu malým množstvím nejsou, ale ty žíješ mimo realitu, takže pro tebe jsou já vim..
Reagovat
Berny
PRO VSECHNY !!! Dneska toho mám vcelku dost na práci ale nedá mi to. Neustále se tady bavime o pojmu konkurence, která je urcite dulezitym faktorem pri rozebiranim ruznych cisel a uspechu hracu.
Proc vubec nekde diskutujes kdyz nejsi schopen popsat co to konkurence je ? Ja napriklad nevim nic o baletu a kdyz nevim nic o baletu nebudu se na baletním foru dlouhé hodiny diskutovat. Takze pokud jsem te mym komentarem zatim nijak neurazil, slusne a konstruktivne kladu otazku 1) co je to konkurence ? 2) Jak ji pozname a jak její hodnotu merime ? diky
Reagovat
Pe3k
Nemá cenu polemizovat, ale polemizuješ? ehm...

Ty a většina fanoušků Nadala zastáváte zcela zcestné názory typu: Nadal vyzrál až v roce 2008. Marty to je do očí bijící demence. Podle tebe hráč vyzraje až když vyhraje grandslam? To pak všichni co nevyhráli ani nikdy nevyzráli? Nadal byl už v roce 2006 ve finále Wimbledonu! Od roku 2004 má pozitivní bilanci s Federerem. Od roku 2005 vyhrává tituly mimo antuku ale vyzrál až když porazil Federera na W roku 2008? A do té doby to měl Roger vlastně lehké že? Přišel a oni mu tituly dávali v šatně jen tak za účast...

Kdyby byli stejně staří...To je o5 DEMENCE. Na kdyby se nehraje...Ale pokud chceš...Kdyby byly rychlé povrchy jako v minulosti? Kdyby byla největší konkurence na antuce? Kdyby hrál Djokovic jako v roce 2011 už od začátku kariery? Nadal by se nikdy nestal světovou jedničkou a vyhrál by všeho všudy tak 3 grandslamy...
Reagovat
smazaný uživatel
jsou něčí názory zcestné tak tvoje, teď jsi to definitivně prokázal..ať by se dělo cokoli vážený, tak by Rafa na antuce v nejlepší formě skoro všechno vyhrál, protože na tomto povrchu ční nad ostatními jako věž a čněl by, i kdyby měl za soupeře Moyu, Mustera nebo Vilase. No a k tomu hardu, už jsem na to odpovídal spanielovi..je rozdíl mezi Masters a pětistovkami a grandslamy a to dobře víš. Ano, Rafa před rokem 2007 do dvou finále betonových Masters postoupil, přesto ale ještě nebyl vyzrálým hráčem jak se na grandslamech jasně ukazovalo..s čím mohu souhlasit je to, že kdyby hrál Djoko pořád jako v r.2011, Rafa by toho mnoho nevyhrál, ale stejně tak Federer..
Reagovat
Berny
Dekuji za odpoved.

Takze za prvne nejsme v politice, neni to nic jako Obcanska strana Nadala ci Demoktraticka strana Federera, kazdy jedinec ma sve nazory a ja nepatrim do zadneho kose nadalovců ci tak neco. Mam sve nazory.

Na kdyby se nehraje s tim souhlasim, protoze kdyby se na kdyby hralo a byly by treba rychle povrchy tak treba by mel Rafa prd, nebo by treba strycek Toni vytahl z klobouku radu jak hrat utocne uz od 17 let. Ale presne, na kdyby se nehraje.

Ted bych se rad vratil k te nasi konkurenci. Nesouhasilm s tim ze rafa vyzral az na W 08, coz je logicky blbost. Do W 08 vyhral spoustu neantukovych turnajů. Je ale logicke ze clovek od 17ti nebude hrat na vsech povrsich takovy tym ( existuje nekdo takovy ? nikdo mne nenapada), ale kazdy hrac prochazi nejakym vyvojem, a tezko lze povazovat nadala z 05 (mimo antuku ) za stejne silneho hrace jako od 2008. Ale o tom se taky nechcu bavit, v tom to vidime podobne.

Spis me necekane vrta hlavou tato otazka - Kdyby byla největší konkurence na antuce?

Kdo by co by musel vyhrat aby ta konkurence pro tebe byla dostatecna ? resp. ne prot tebe, ale pro Nadala :)

Pochopitelne nemuzes rict ze kdyby nadal mel 3 djokovice proti sobe, protoze 3 djokovicové by nevyhrali 2 mastery na antuce behem roku :)

Diky za vysvetleni

A prosim nepouzivej neustale demence, neurazis tim sebe ale sve komentare a veci ktere o tenisu vis.
Reagovat
Berny
Sorky za preklepy, * neurazis tim nas ( misto sebe)
Reagovat
Pe3k
Já rád nazývám věci pravými jmény a demence je prostě demence. Navíc to není sprosté slovo, takže nic nebrání tomu abych jej používal...

Kdyby byla konkurence větší na antuce? V případě kdyby nebylo 9 z 10 hráčů světové špičky specialisti na hard...Jako tomu je po celou dobu Nadalové kariéry...Ale Nadal by pravděpodobně dost vyhrával i tak.
Reagovat
Berny
Osvetlim o co mi jde. Zabyvam se argumentacnimi fauly. Tvoje teze zni:

NA ANTUKOVYCH TURNAJICH V LETECH 2004 - 2010 NEBYLA KONKURENCE.

Aby si tu tezi mohl nejak obhajit musis pouzit nejake argumenty.

ja se snazim obajit tezi RAFAEL NADAL NEMEL ( diky svym vykonum) V LETECH 2005 - 2010 konkurenci

diky za reakci
Reagovat
smazaný uživatel
ještě že to přiznáš, na většině věcí se neshodneme, ale aspoň na tý antuce snad ano..na ní by mu nikdo krom Djoka za posledních dvacet let konkurencí rozhodně nebyl (Muster, Moya ani Ferrero), z minulosti by připadal v úvahu jen Borg, ale i toho by ve většině zápasů s velkou pravděpodobností dal..ne, není to o absenci konkurence, ale o tom, že on je prostě na tomhle povrchu největší král a jen druhý Nadal by ho možná dokázal dlouhodobě porážet. Prostě je na tomhle povrchu o x levelů jinde a jeho soupeři nemusí být ani tak špatní..
Reagovat
smazaný uživatel
tady to vidíš..když já řeknu, že měl RF na betonu v letech 2004-07 slabší konkurenci, hned tu někteří tvrdí, že tady urážím tehdejší hráče a že jsem tím pádem opovrženíhodný odpad lidstva, ale když oni říkají, že Rafa neměl na antuce konkurenci, tak je to v pořádku, oni nikoho neurážejí, pěkná logika co?:-)
Reagovat
Berny
Minule jsem ti tady vypsal vsech 32 hracu z TOP 10 kteri se v letech 2005 - 2010 objevili v TOP 10. A myslim ze pouze u 5 hracu lze dle VYSLEDKŮ prokazat ze jsou lepsi na hardu a trave nez na antuce. Jednim z takovych prikladů je Andy Roddick nebo L.Hewitt.

Pokud budes procentualne nasobit pocty titulů a dosazenych vysledku vsech techto 32 hracu pomerem kterym antukove turnaje z celeho roku zaujimaji + faktor Nadal zjistit ze zas tak moc specialistů na hard nemame. Minule jsem treba vzpominal Berdycha a zacal si me urazet ze pokud si myslim ze Berdych je na antuce stejne dobry hrac jak na betone tak to je demence.

Na zaklade ceho si myslis ze berdych je harcourt, nebo grass-court specialista ?

Na zaklade ceho je d.ferrer horsi hrac na betone nez antuce ?
Reagovat
Pe3k
Nadal je na antuce sice nejlepší, ale to neznamená, že na antuce nebyla nejmenší konkurence...
Reagovat
spaniel
Libi se mne jak utikas za maminkou a snazis se k nekomu pricucnout :) Navic jsem nepsal, ze ty jsi odpad, ale podle tebe hraci z 2004-07, ale jsem rad, ze sis to stahl na sebe. Dnes sa ta slaba konkurence ukazala na betonu :) A jestli myslis ze Roddick, Ljubicic 2006, Blake 2006, Gonzales 2007 nebyli konkurence na hardech, tak o tenisu nic nevis. A muzes ho klidne sledovat od roku 1920, nekdo se diva a nevidi.
Reagovat
smazaný uživatel
o nikom jsem jako o odpadu nemluvil, to ty tu tvrdíš, že jsem to řekl a na tvou následnou urážku se mi ani nechce reagovat, jako odpad se chováš sám. A k Ljubičičovi a Blakeovi, opravdu pokládáš za velkou konkurenci hráče, kteří se dostali jen jednou za kariéru do sf GS (Ljubičič) nebo ani jednou (Blake), to jako byla velká konkurence s takovými výsledky jo? A Pe3ku, použiji tvoje slova v opačném gardu, pro Rafu by byla každá éra na antuce slabá:-)
Reagovat
Berny
Kdyz clovek je o necem presvedcen z podstaty veci a nepotrebuje dukazy jedna se o fanatismus. Pokud clovek chce si mit jist svymi nazory je dulezite hledat dukazy.

Vis jak poznas hrace ktery je lepsi na hrac na HC nez na antuce ? ne podle titulu ale podle výsledku.

Dejme tomu ze rogerovi by se nikdy nepodarilo vyhrat RG, a 12 let po sobe by ho vyradil rafa nebo djoko, mohl by nekdo po jeho kariere rict ze nebyl pro ostatní na antuce konkurencí ? Ne nemohl, protoze kazdy videl jeho skvele vykony na antuce behem kariery a byl na ni stejnym postrachem pro soupere jak na jinych povrsich.

Naopak Pete Sampras ? Byl tento hrac na antuce konkurenci ? Vime ze nebyl. Jak to poznas ? treba tak ze behem 90.let a sveho vrcholu dostaval na french open bezne kanary nebo 1:6 ci 2:6, od hračů z druhe poloviny TOP 100. Jen takto poznas kdo byl a kdo nebyl konkurencí. Btw i ten hewitt byl asi 4x na FO vyrazen Nadalem + 1x famozne hrajicim Gaudiem + myslim ze i Rogerem..
Reagovat
Rafaeoli25
Nesouhlasim úplně se všim, co marty říkáš, ale s cca 90 procenty ano. Já se kritice Rafy nebráním, ale co tu předváděj fandové Rogera, to je fakr poblijon. Tomu řikáte objektivita, tomu napadání a špinění. Nemusíte s nim souhlasit, ale můžete se aspoň chovat slušně, vyčítáte mu tady, že je fanatik, přitom vy se chováte skoro jak hitlerovci, myslete nejdřív než se sem jdete vyblít. Cokoli, co vám nevyhovuje, smetete ze stolu, druhýmu řeknete, že je vůl a dál si jedete svou, hrozný. Co o něm víte, že se do něj tak strefujete, každej má právo na svůj názor a když ho chcete zpochybnit dobře, ale jde to slušně jestli víte co je slušnost!
Reagovat
smazaný uživatel
přesně tak, výborná definice slova termínu konkurence. Samozřejmě, že Rafa nějakou konkurenci na antuce měl, byl jí Federer a v r.2005 Coria a Gaudio, to žádný nuly tehdy na vrcholu jejich kariér nebyli, asi těžko by spolu o rok dřív hráli finále RG..
Reagovat
smazaný uživatel
On ti tu apologii rafy někdo platí nebo co? Tebe by měli dát do slovníku jako ukázkový příklad fanatika. :)
Reagovat
spaniel
Rafaeoli: ty jei tady tyden i s cestou, ale uz kazdeho znas. Dole treba psal martymu mutademus, coz rozhodne neni jen RF fanatik, ale ten se vam nehodi do kramu, tak jej ignorujete.

A vy, kdyz jste u te konkurence. Pravda je, ze Rafova jedina konkurence na antuce byl Roger. Protoze pokud byli ostatni slabi a 2004-2007 byla slaba era, tak to plati i o antuce. A ty fantasmagorie, jak je jasne, ze by Rafa porazel kohokoliv v historii vcetne Borga, to jsou cire spekulace.
Reagovat
smazaný uživatel
A že je Rogerova hra obecně atraktivnější pro většinu než Rafova (jak se řešilo předtím) se můžeš přesvědčit v jakýchkoliv rubrikách Hot shots. Ve výběrech různých turnajů prakticky vždy figuruje několik úderů Rogera, protože to je zkrátka krasotenis, ne nadarmo se mu říká elegán, zatímco rafa tam není zdaleka tolik. Teď minule, když se hrálo IW tak Roger vypadl ve čtvrtfinále, hrál tužku a stejně byl jeho úder ze souboje s Dodigem prohlášen za nejlepší. Jak píše spaniel kdo chce vidět vidí, kdo nechce nevidí. ;) Roger je navíc mnohem variabilnější hráč než Rafa.
Reagovat
smazaný uživatel
za takové věci bych si opravdu zaplatit nenechal, fanatik ale nejsem, už jsem to napsal ve dolním vláknu a nemám chuť to sem psát znovu. Fanatici jsou ti, co nepřipustí jediný, i relevantní argument protistrany a to já opravdu nedělám narozdíl od federerovců. Těm ať člověk předloží jakýkoli argument, je to zbytečné, jsou jako zeď a pravdu nikdy nepřiznají i kdyby byla nevím jak zjevná..
Reagovat
Rafaeoli25
A jako co, že jsem tady tejden, musim tě hned opravit asi tři, už si to nepamatuju přesně, to jsem jako diskvalifikovanej z diskuse? Já jen řikám, co tu vidim, chováte se jako prasata a cokoli se vám řekne odpálujete, je vám jedno jak a ještě byste rádi udělali z druhých blbce, vy jste fakt diskutéři k pohledání. Já nemluvím k těm co se mi hodí nebo nehodí do krámu, asi trpíš stihomamem, možná bys měl uvažovat o léčení.
Reagovat
spaniel
A jaky argument jsi kdy uznal??? Nevim o jedinem.
Reagovat
spaniel
Rafacokoliv: nejsi samozrejme vyloucen z diskusi, naopak. Ja jen ze hned soudis a hned vis, kdo je kdo. Ver, ze po 3 tydnech nevis.
Reagovat
smazaný uživatel
O tom, proč si o tobě někdo může myslet, že si blbec a proto se tak k tobě chová ( i když tomu tak není) svědčí nejlépe tvá chvíle posvátného zápalu po vítězství Rafy v IW, kdy si prohlásil, že až do US Open Nadal všechno vyhraje. Doufám, že jsi na tento úmysl aspoň obětoval beránka na oltáři se španělskou vlajkou a Rafovými fotkami.
Reagovat
spaniel
Vencape :D
Reagovat
Rafaeoli25
Já nepsal, že stopro všechno vydrtí, ale já nevim, jestli podle tebe neni velkym favoritem antuky a spolufavoritem Wimbledonu, to je jako nějaká utopie?
Reagovat
Roger_Federer
srovnavat povrchy z 90 let a nyni nejak uplne nejde.
Navic, k tomu Samprasovi, asi viš že bylo zcela bežne, že hrači se "delili" na antukaře, travaře, hardaře a bylo zcela bežne, že vitez RG za 14 dni na trave dostal 3x 6:1..Rozdili v površich se jasne zmazli za poslednich 8 let..Proto si myslim, že to ani nejde moc porovnavat a nekoho kdo hral na konci 90Let, nebo začatku 20 nazivat slabou konkurenci je zavadejici...
Reagovat
Berny
Delili se na travare, antukare a hardare protoze proc ? Ano mozna kvuli povrchum, ale pokud nekdo dokazal hrat vsude dobre, proc to nedokazali jini ? Agaasi, Lendl byli dobri vsude..
Reagovat
smazaný uživatel
přesně, to jsou jen výmluvy, tehdy to bylo jako dnes, Agassi a Lendl uměli hrát na všem, že byl Sampras na antuce tak bídnej neni vina dělení..
Reagovat
spaniel
Vy jste se fakt nasli. Zpomalovani povrchu je FAKT. Jestli chcete prehlizet i takoveto veci, pak je jakakoliv debata zbytecna. Tenis je dnes uplne jiny sport diky povrchum, raketam, strunam a celkovemu pristupu ke sportu. Ze antukari na Wimblas ani nejezdili je znamy fakt.
Reagovat
smazaný uživatel
a jak to, že takoví Ferrero, Kuerten nebo Moya, v první řadě antukáři kdysi postupovali do finále betonových GS a TM? V těch letech ještě nic zpomaleného nebylo, pokud se nepletu..
Reagovat
Berny
Kolego, jeste jednou. Pokud nekdo byl tvz. antukar a nejezdil na W protoze to na nem neumel tak to neco prokazuje o jeho (ne)kvalite. Pokud by to tak delalo 90% hracu, resp. ze by byl GS na trave pro nejakych 32 hracu, pak RG pro dalsich 32 hracu, tak to beru. To bych chapal ze by se jednalo o trochu rozdilne sporty neco jako florbal, hokej, in-line a hokejbal. Vsechno je to podobne ale TOP florbalista neni TOP hokejista. Pokud mame ale spoustu hracu kteri byli i v dobre velmi rozdilnych povrchu dobri vsude tak proste rikam ze to dokazuje jen to jak Sampras byl nekompletni hrac.
Reagovat
spaniel
Marty: pletes. Prvni zpomaleni bylo 2001.

Berny: jiste ze se nasli vyjimecni hraci, uz treba Borg. Vyjimka potvrzuje pravidlo, nebo to uz neplati?
Reagovat
Berny
Vyjimka potvrzujici pravidlo samozdrejme plati, jen tech vyjimek nesmi byt tolik poté uz to nenazyvame vyjimkou :) Myslim ze spoustu hracu bylo komplexnich
Reagovat
smazaný uživatel
ale Moya byl ve finále AO v r.1997 a Kuerten vyhrál TM v r.2000..
Reagovat
Roger_Federer
To nesvedči o ničem..Gustavo byl fenomenalni a Karlos když mel den, zahral na všem..
Tim nelze odiskutovat to co piše Spanel o naprosto "jinem" tenisu..
Reagovat
Tomasito
..to je zase match..mame odehrane 4gemy a 32min. za nama..jak to tak pujde dale..tak bych chtel videt Marii ve 3.setu jak bude hekat ? :-)
Reagovat
Tomasito
..takze Sara nam trosku zabrala za stavu 0:3..a snizila na 2:3,ale serv Masha :-)
Reagovat
pepin
Já bych ani neřekl, že heká, protože ten její projev se nedá ani popsat.
Reagovat
Tomasito
..to je pravda :-) hlavne kdyz to clovek slysi na zivo..hruuuuza! :-)
Reagovat
dadaft
takže Sáruš, break prosím. ))
Reagovat
Tomasito
..tak tam mas ten break..:-) ..a co bude ted??..znova rebreak? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Viděli jste výsledek s Osprey ? Lucka skrečovla 6:2 1:0 skreč co se asi stalo?? :((
Reagovat
smazaný uživatel
Si spomenula ze ma podany tiket proti sebe:DDD
Reagovat
PetaM
Prý má zraněné rameno ...
Reagovat
PetaM
Tak to je i debl v pytli ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
to je taková škoda:((
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pisanie ze ten je najlepsi a ze ten a ten su blbosti

Kazdy ma svojho NAY

Ale pre ludi a historiu su najdôlezitejsie cislaa a tie ma Federer jednoznacne najlepsie:DDDD

Historia sa nebude pitat kto ako hral ale kto ake uspechy dosiahol a ake rekordy mal.
Reagovat
malchar
SOUHLAS
Reagovat
smazaný uživatel
k jednomu tvému komentu z předchozí diskuse (po Djokově porážce)...pro mě je Rafa nejlepším hráčem historie a nejsem ani dítě, ani feťák ani velký fanoušek scifi, takže laskavě neurážej. Já federerovcům taky neberu, že za nejlepšího hráče považují Federera ani fandům Djoka, že vyzdvihují nad ostatní jeho.. ty argumentuješ čísly, tak si jimi argumentuj dál a třeba se jimi udav, já již svoje argumenty mnohokrát řekl a i já si za nimi stojím a proto pro mě Rafa je a zůstane lepším hráčem než Federer. Ani jeden tábor o své pravdě nepřesvědčí ten druhý, tak se s tím smiř stejně jako jsem s tím smířený já, souboj kosy s kamenem nikdy nic dobrého nepřinesl a ani nepřinese...jinak ještě jsi řekl, že Djoko i kdyby třikrát vynásobil své dosavadní úspěchy na Federera by to nestačilo. Asi ti nějak nejdou počty, protože šest krát tři je od počátku věků osmnáct pokud se nepletu a Federer má sedmnáct, ale to je ti jedno že, hlavně že před sebou valíš ten svůj balvan a chceš s ním všechny odpůrce semlít, směšný...
Reagovat
spaniel
Ty jsi tady mnohm kratsi dobu, mas mnohem min prispevku a presto si myslim, ze ses tady ztrapnil uz vic krat. Pises strasne bludy.
Reagovat
malchar
položím ti otázku.
Co myslíš že je kvalitnější. Pořád jenom vracet míčky od základní lajny a nic jiného nebo hrát servis volej, přechody na síť a hrát o hodně pestřejší hru než Nadal?
Reagovat
Amputace
Také ti položím otázku. Připadlo ti, že v Indian Wells Nadal "pořád jenom vracel míčky od základní lajny"?
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiš tys tady fakt chyběl..
Reagovat
malchar
ANO. Nevšiml jsem si že by šel na síť alespoň 10x za zápas ...
Reagovat
Amputace
Tak to je velice pozoruhodné. Pokud jen vracel míčky z lajny, neumím si vysvětlit, jak je možné, že měl ve všech svých zápasech na kontě více vítězných úderů než soupeř.
Reagovat
smazaný uživatel
asi špatně čteš, kvůli Petříkovi se sem přihlásil lidi i jen kvůli tomu, aby mu řekli, co si o něm myslí, tak je iritoval, takže myslím, že on je na tom s pověstí hůř, ale hádat se o to nebudu, je mi to jedno, říkám si své názory a ať ostatní dělají to samé.. a malchare, zřejmě jsi neviděl jak hrál Rafa v IW, to bylo jen vracení chceš říct jo, když ve winnerech porazil i tak útočný a agresivní hráče jako Del a Berdych..ano, na začátku kariéry hrál hlavně defenzivně, ty časy jsou ale dávno pryč a hlavně po návratu se Rafa snaží skoro každý míč hrát maximálně útočně a jeho projev se stal opravdu velmi atraktivním. Jestli to nevidíš, tak to nechceš vidět..
Reagovat
smazaný uživatel
a na tebe tady všichni čekají, to víš..
Reagovat
malchar
ale já nepsal že nehrál agresivně :/ jen jsem napsal že nemá takovou pestrou hru.
Reagovat
smazaný uživatel
s těmahle trapákama se nemá cenu bavit, když neuznají ani zcela vypovídající statistiky zápasů. A s tou sítí, jak s Berdychem tak s Delem tam určitě desetkrát byl...
Reagovat
Amputace
Nepsal jsi, že nehrál agresivně. Ach, tak. V tom případě i pouhé vracení míčů od základní lajny může být očividně agresivní. Jsem rád, že už to vím.
Reagovat
smazaný uživatel
Nic takového netvrdím. Ale ty tvoje výroky, jak Nadal už má v kapse všechny tituly na antuce + Wimbledon. A jen občas ho porazí Novak na hardu.. Jsi pro mě zaslepený fanatik. Asi jako tebe irituje Pe3k, tak ty irituješ mě.
Reagovat
spaniel
Ja ted narazel na ten tvuj prvni prispevek. To cos popsal, je nejoblibenejsi hrac. Kazdy ma sveho, to ti nikdo nebere. Ale pokud mluvime o nejlepsim, tak v tenise jsou statistiky a cisla a je tam i objektivni meritko. Neni to uplne idealni, ale nic lepsi neni. Predstavme si, ze se na to podiva nekdo, kdo tenis nesleduje. Z ceho bude vychazet? Navrchu to uz dobre napsal Cico.
Reagovat
Amputace
Souhlasím s tebou, nikdy jsem si nemyslel nic ve smyslu: Nadal je lepším tenistou i navzdory statistikám. Statistika je důležitým měřítkem kvality a Federer tam JASNĚ dominuje. Ovšem vtahovat do diskuze kritérium člověka, který tenis nesleduje, je neobstojné. Ano, sice se podívá na statistiku a řekne si, aha, tak Federer je asi lepší, ale o ničem to nevypovídá, protože ten daný člověk nezná okolnosti těch výsledků. Takto se na to dívat nedá. Když se tady diskutovalo o tom, čí hra (Nadalova či Federerova) je atraktivnější, měl jsem také několikrát tendenci vytáhnout příklady přátel, kteří tenis nesledují (či pouze příležitostně) a hra Nadala jim připadá daleko atraktivnější a přitažlivější než Federerova, ale neudělal jsem to, protože to zkrátka nemá smysl. Jinak s tebou ovšem souhlasím. Nemá smysl zpochybňovat význam statistik, v nichž jeden o parník vede nad druhým. Být to vyrovnané, neřeknu, ovšem v tomto případě snad není o čem mluvit.
Reagovat
Pe3k
Tak nejprve si uvědom, že Federer byl vyhodnocen jako nejlepší hráč všech dob(a zároveň je i jako nejlepší uznávat širokou tenisovou veřejností, včetně legend jako jsou Borg, Agassi, Sampras, Nadal, Laver) a to je fakt.

To, že ty si myslíš, že je nejlepší Rafa je jen tvá domněnka. Může být důležité pro tebe, ale jinak to nemá žádnou váhu...Takže si svůj úsměvný názor nech pro sebe Márty.

Btw 18 je sice více než 17, ale ty nepočítáš s tím, že Roger ještě hraje :) a navíc Nolemu nikdo úspěchy 3x nevynásobí, to je stejně jako s Nadalem jen čirá fantazie...

Pěkný den.
Reagovat
Roger_Federer
zdravim, tak jakakoliv diskuze stebou je zbytecna..jsi "fanaticky" zamilovany do sve ikony..Navic nekozistetni ve svych nazorech..A svoje domenky si cucuš z prstu.
Reagovat
Pe3k
Nadal hrál v IW agresivně, ano. Dělá to z něj útočného hráče, když si vezmem fakt, že naprostou většinu kariéry bránil? Think about it. Btw. mě se jeho útočná hra líbí...

Pár tvých přátel, dejme tomu 2-3 považují hru Nadala za atraktivnější a proto si myslíš, že jeho hra je atraktivnější? Názor zbylých 7 miliard lidí asi nebereš v potaz co :D
Reagovat
smazaný uživatel
pro mě je nejen nejoblíbenější, ale i nejlepší, své argumenty jsem tu již několikrát prezentoval a rád je tu zopakuji..zaprvé, Federer měl v letech 2004-07 slabší konkurenci, to je prostě fakt, no a zadruhé Rafova kolena, kvůli nimž buď na několika grandslamech nemohl startovat vůbec nebo startoval, ale nemohl hrát na sto procent..já mám tyto argumenty, vy proti nim stavíte čísla, ok. Mutademusi, já neřekl, že má antuku a trávu v kapse, jen jsem psal, že bude na antuce velký favorit a na trávě mírný favorit, v tom je podstatný rozdíl, přístě lépe čti a nevkládej mi do úst co jsem neřekl..Pe3ku, vím, že by se ti a dalším fananatickým federerovcům líbilo, kdyby nikdo nezpochybňoval Vaší ikonu a mlčel, ale toho se nedočkáte, smiřtě se s tím, že jsou dva proudy názorů a vy s tím holt nic neuděláte, třebaže byste všichni byli rádi administrátory a mazali vše co neadoruje RF, dovedu si to představit..a Rogere, moje názory konzistentní jsou a nic si z prstu necucám, Federerova slabší konkurence v letech 2004-07 faktem je a Rafova kolena také, totéž co říkáš ty o mně můžu říct já o tobě, já taky cítím, že diskuse s tebou je zbytečná, takže je to vzájemné..
Reagovat
smazaný uživatel
jasně pár jedinců fandů Rafy a proti nim miliardy federerovců ty opravdu nežiješ v realitě koukám, proto tak rád mluvíš o scifi viď, ty sám jsi science fiction:-D
Reagovat
spaniel
Tak ja bych si tipnul, ze nekdo kdo vidi tenis poprve, muze uprednostnit Nadala. Zejmena pred par lety...Temperamentni svalnaty Indian plny bojovnosti a vasne, oproti robotovi bez emoci. Celkem pochopitelne, je to prvni dojem. Oni neresi, kolikrat jde kdo na sit, kolik ma winneru atd.
Reagovat
smazaný uživatel
já tenis pravidelně sleduji od r.97, viděl jsem toho tedy již nemálo a nejvíc mě bavila hra Rafy, tak to prostě je, líbí se mi, že pro někoho není skoro žádný míček ztracený a to se mi líbí víc než chození na síť a servis-volej, jedněm se líbí to, druhým ono, takže tu laskavě nikoho neponižuj, já to taky nedělám..
Reagovat
Roger_Federer
V letech 04-07 na okruhu pusobili ti sami hraci jako dnes..Byl zde Rafa, Novak, Andy,David,Tomaš..Navic Rafael Nadal vyhraval granslemi od roku 2005..Ta pohadka o slabe konkurenci je už ohrata od jinych...Neopakuj to po nich a zkus jine argumenty.
Reagovat
smazaný uživatel
Napsal si doslova že Rafa všechny na antuce a na trávě rozseká a na těchto površích bude dominovat. Navíc si veškeré bitvy o velké tituly stáhnul jen na Nadala a Djokoviče a z ostatních hráčů udělal jen kompars.
Reagovat
Amputace
Jako obvykle jsi nepochopil vůbec nic z toho, co jsem napsal. Pokud sleduješ alespoň okrajově hru Nadala, dávno víš, že jeho hru kolem let 2007 nelze co do míry agresivity s tou od roku 2010 vůbec srovnávat - tam už nemůže být ani zdaleka řeč o nějakém vracení od základní čáry. Ti, kteří mluví o Nadalově hře i nadále jako o pouhém vracení či pinkání, zavírají oči před skutečností.

K tvému nepochopení mého příkladu s přáteli se snad ani nemá cenu vyjadřovat. Zaprvé: nepsal jsem nic o tom, že názor mých přátel je důležitější, závažnější a v celkovém důsledku více rozhodující než názor zbytku světa, to je jen další z tvých pověstných demagogických konstruktů. Zadruhé: tím příkladem jsem se snažil vyjádřit, jak může být nespolehlivé obracet se na mínění někoho, kdo tenis pravidelně nesleduje (spaniel tak učinil v souvislosti se statistikou, toto byla reakce na něj). Zatřetí: to, že mi Nadalova hra připadá atraktivnější, si nemyslím na základě mínění mých přátel, kteří tenis nesledují (btw. skutečně nechápu, jak jsi na tohle z toho, co jsem napsal, přišel). Začtvrté: rozvineme-li diskuzi o atraktivitě, tento příklad nemá být určujícím argumentem, nemá tvrdit "protože moji přátelé považují Nadalovu hru za atraktivnější, je skutečně atraktivnější", jak si to při svém přízemním chápání věcí vykládáš, má pouze poukazovat na to, že vnímání atraktivity je velice subjektivní záležitostí a žádná objektivní pravda o tom, že Federerova hra je atraktivnější, tudíž neexistuje.
Reagovat
smazaný uživatel
pro každého je větší hodnota v něčem jiném, pro tebe ve větším chození na síť, pro mě vybrání takřka ztracených míčů. A co má větší hodnotu objektivně? Myslím, že ten neskutečně vybraný míč, dopředu chodí i Llodra a je to snad tenista, kterému by se měli všichni klanět?
Reagovat
spaniel
Ano, prave dnes jeden 35lety odpad ze slabe ery vyradil svetovou jednicku ve dvou setech. Nebo treba takovy Gonzales, dalsi nula, co se s Rafou ani nezapotil na AO. Pochop uz jedno, tenis je o titulich, ne o tvych dojmech, ty jeou mne u zadele, kazdy ma nejake. Ale ty jsi proste ten nejhorsi druh fanouska Nadala, kecy typu slaba era, zdravy Rafa v zivote neprohral apod. Nevis co je sport, jsi uplne mimo. Prohrava kazdy, je to sport.
Reagovat
Amputace
Přesně tak, tohle oni neřeší. Ale nejde to objektivně rozsoudit. Mnoho lidí zkrátka více bere tenista, který vrátí nemožné, jehož výměny dosahují běžně čísel kolem třiceti úderů, než tenista, který (byť brilantně) ukončí výměnu po třech čtyřech úderech. Každý od toho sportu holt čeká něco jiného a to, co je, řekněme, kvalitnější nemusí být zákonitě i atraktivnější.
Reagovat
smazaný uživatel
dobře víš, že Rafa dozrál na tvrdém povrchu až ve stejném věku jako Federer, takže byl konkurenceschopný až v r.2008.. a že tam byli stejín hráči? Jako teenager Djoko a nestabilní Berdych co pak vypadl i z dvacítky? Ne, byli tam labilní a náladoví Safin a Nalbandian, proti RF bezzubí Roddick a Hewitt a marní Ljubičič a Blake, taková je pravda a to jsou mé vlastní argumenty, které po nikom neopakuji, ty už jsem měl před x lety vážený, když jsem ještě o tenisportálu ani nevěděl..
Reagovat
Amputace
Stejně jako se s ním Rafa nezapotil na olympiádě :)
Reagovat
Olympiada
a jeho statistiky :) přételé, ten človek musi bejt nemocny !

Jsem rad, ze opet davas na moje rady ...a drzis se jen čisel - jen tak dal. ( az tolik se zas neznemoznis )

V TENISE SNAD NEJOBTIZNEJSI PRAXÍ JE NAVRAT JAKSI ZPATKY DO VLAKU - NATOŽ BYT NEJLEPSI
Reagovat
Roger_Federer
Jak muže tedy nekdo, kdo sleduje tenis od 97 roku napsat neco o slabe konkurenci a tim sesmešnovat hrače jako byly nebo jsou..roddick,Haas,Kuerten,Safin,Rafter,Hewitt,Nadal A 10dalšich?
Reagovat
spaniel
Jasne. Mne jde jen o jedno, hraci jako Roddick, Safin, Gonzwles, Nalbandian, Haas a pod nebyli hraci kalibru Rogera, Rafy nebo Novaka (nebo i Andyho), ale z jedineho duvodu, nebyli konzistentni, at uz vinou zraneni nebo pristupu. Talent meli vsichni obrovsky a kdyz meli den, dokazali porazit kohokoliv. Proc je shazovat za to, ze dokazali hrat svuj top tenis treba jen rok, nebo jeden turnaj nebo dokonce jen jeden zapas? To se stava. Na kazdem turnaji chytl nekdo zivotni formu, jako treba na AO Baghdatis, Gonzales. Roddick byl na trave nebezpecny vzdy. Nesnasim tyto tupe kecy od trotlu jak je marty, nemaji zadny respekt ke sportu jako takovemu. Furt jen vymluvy.
Reagovat
smazaný uživatel
měl bysis vyčistit pusu než budeš mluvit, o nikom tak dobrém jako je Haas jsem jako o odpadu nemluvil, Federera si samozřejmě vážím, stejně jako dalších elitních hráčů..když řeknu, že se mi víc líbí Rafova hra, neříkám tím, že jiný styl hry nebo sami dotyční hráči, kteří ho praktikují jsou odpad. Znovu se přesvědčuji, že někteří federerovci jsou sprosťáci, kteří se fakt nezastaví před ničím a jakákoli s zcela slušná oponentura ve vás vzbuzuje doslova psychozu, vy vážně nejste normální. Samozřejmě, že Gonzalez byl ještě v r.2007 lepším hráčem než Rafa, nic takového jsem nezpochybnil, to je ti ale jedno, hlavně, že mi naleješ na hlavu kýbl sraček že..
Reagovat
Olympiada
Doporucuji vam všem, si přemitnout RG 2005 F-N nebo Majemi...
Sem nazoru, ze Rafael byl uz tehdy neskutecne agresivni

http://www.youtube.com/watch?v=ASRpW1nvQtM

řeže do toho jak šílenej
Reagovat
Roger_Federer
Pokud snižuješ Federerova vytezstvi nad Nadalem a Djokovicem z let 04-08 kvuli "nevyzralosti", tak uplne stejne by se dalo snižovat jejich vytezsvi z let 09-12, pro už staři Federera..:):)
Reagovat
Pe3k
Napíšeš, že se nemá cenu vyjadřovat a stejně se vyjádříš :D

Chápu co píšeš o té atraktivitě...Ale skus se zamyslet takhle...Tví přátelé asi nejsou žádní odborníci a nikdo jim nebere jejich (mizerný) vkus. Skus se zeptat nebo se zajímat o názor skutečného odborníka, kdo má atraktivnější hru...myslím, že ani nemusím psát kdo to bude že... :D

Neberu ti tvé názory...Jasně Nadal je útočník, hraje atraktivní tenis, nezdržuje, nepodvádí, nehrabe se v dupce atd, je to prostě kádr. Pro mě je realita, tedy fakt, je se věci mají důležitější než nějaký názor kohokoliv, natož přátel co tenisu nerozumí...
Reagovat
spaniel
Ty si ty kyble lijes na hlavu sam, mozna se v tom dokonce koupes cely. Muzes se to snazit dodatecne zehlit, ale uz je pozde. Tve kecy o slabe ery nejsou nic jine nez shazovani hracu te doby. A je mne jasne, ze v tvych ocich Rafa zraje jeste furt, podle toho jak se mu dari. Kdo ho videl v Miami 2004 nebo 2005, nemohl pochybovat ze umi i na hardu. Nebo tam vyzral a pak zas omladl, nez zase vyzral?
Reagovat
smazaný uživatel
ty když mluvíš o mizerném vkusu, musí se člověk opravdu smát. Jasně, Rafa je tak odporný, že má po celém světě miliony fanoušků co..no jo, ale to jsou ti co mají odporný vkus viď, ti sociálně slabí, intelektuálně méněcenní a kdoví cos tu na adresu Rafových fanoušků ještě všechno pindal..jsi velkej ubožák, jak už ti tady bylo od mnohých řečeno, já se k nim připojuji. Jeden člověk se registroval jen proto, aby ti to oznámil, to je opravdu skvělá vizitka, ale kanálníka holt nic nerozhází, já vím..
Reagovat
smazaný uživatel
já si nic u nikoho nežehlím, máš špatný dojem, za tím co říkám si stojím a je mi jedno, zda-li se několik fanatiků pokouší mě dehonestovat. A s tím hardem, dobře víš, že mezi Masters a grandslamy je rozdíl, Rafa měl v r.05 i štěstí, že se do finále dvou Masters dostal, přesto na betonu v té době ještě vyzrálým hráčem nebyl..
Reagovat
Pe3k
Nadal má spoustu fanoušků. To Iveta Bartošová taky...O čem to svědčí? Jen o tuposti lidí. A když se podíváš v jakém světě žijeme, už tě nic nepřekvapí....
Reagovat
smazaný uživatel
nad sebou zamyslet vážený, jasně fandové toho, který se ti nelíbí jsou pro tebe tupouni bez mozku, tvoje jednoduchost je opravdu zarážející, co na to říct, snad jen, že je to ubohost sama a že si nevidíš do pusy..a tvoje srovnání jedné z největších legend sportu s opileckou trapnou karikaturou zpěvačky jen podtrhuje tvojí úroveň, to může říct skutečně jen někdo choromyslný nebo nenávistný blbec..
Reagovat
spaniel
Ty vole :) Zamotavas se do tech nesmyslu vic a vic. Takze to ze Rafa porazil Federera na vrcholu na betonu a rok na to chybel jen chlup, je stesti. A vyzral jen kdyz vyhral. Byla slaba era, ale jeji hrace respektujes a byli skveli, koneckoncu si nikoho nejmenoval. Vlastne zadni hraci slabi nebyli, byla to ale slaba era. Ne jako ted ta silna, kde se stary Federer vrati na 1 misto, ta jeho snura od US po W bylo jen stesti vlastne. A Rafovi unikli 4 kalendarni GS od 2008 do 2012 jen proto, ze byl zraneny.
Reagovat
smazaný uživatel
se nezamotávám, jen jsem už dvakrát řekl, že mezi Masters a GS je velký rozdíl a k těm dvěma Rafovým úspěchům na betonu v letech 2004 a 2005, tak v r.2004 Rafa očividně Federera překvapil, o rok později v prvních dvou setech taky, ale pak se Federer rozehrál..nechceš tvrdit, že v těch letech byl Rafa Federerovi rovnocennym soupeřem že ne, to už bych se musel doopravdy jen smát. Pravda se ukazovala na grandslamech a tam prostě Rafa až do r.2008 konkurenceschopný nebyl, to není obhajoba, to je konstatování faktu. I Federer přece vyhrál dříve Masters než AO a USO a na grandslamech zažil až do r.03 řadu porážek již v prvních týdnech..to, že byli schopní vyhrát jedno dvě Masters nebo pětistovku, neznamená, že byli současně připraveni vyhrát i Gs, na tom se snad shodneme ne? I Federer nejdřív vyhrával malé turnaje, pak větší až vyzrál do okamžiku, že začal vyhrávat GS, oba měli podobný vývoj a na betonech na to byli připraveni ve dvaadvaceti a řekni, že to není pravda..
Reagovat
Roger_Federer
se ti divim..tolik logickych argumentu davaš a stejne stale stejna odpoved...Nadal,Nadal..

ale jo nikdo ti Marty28 nebere, že pro tebe je nejlepši..Ale co je moc je moc..jednoznacne jsi nejvetši fanda-natik..Nadala.a to ti tady nikdo nevezme:):), kam se na tebe hrabe Olympiada,...24.
Reagovat
smazaný uživatel
řekni, co je na mém předchozím komentu v tomto vlákně nelogického..a nekritický fanatik já tedy opravdu nejsem, to bych asi nebyl schopen uznat, že Rafovy porážky z r.2011 s Djokem byly zasloužené, stejně jako např.nakládačka s Tsongou na AO 08 a celá řada dalších jeho porážek. Já dokážu uznat jeho neúspěchy, jeho zápory, kdybych byl fanatik asi bych to dokázal těžko. Asi byses divil, co všechno mu vytýkám. Ano, pozitiva drtivě převažují, jeho negativa ale rád přiznám a neuhnu před nimi. Takže nálepky dávej laskavě někomu jinému, ne mně..
Reagovat
spaniel
Federer vyhral GS a uz jel, nebyl to jedno dimenzionalni hrac jako Rafa, ktery je jim doted, jelikoz 80% vseho co dokazal je z antuky. Tech zbylych 20% je to, ze ostatni povrchy jsou dneska v podstate taky antuka, rychlosti i odskokem. Rafa byl schopny uz 2004, jen povrchy byli prilis rychle, kdyz udelali dalsi zpomaleni, pan Antuka zacal vyhravat i jinde.

A ten vtip, ze Federera v r. 2004 prekvapil a pak v prvnich 2 setech v 2005 zase, to je teda ale blbost :D Jo, Roger na nej uplne zapomel a po druhem setu si rekl Jezismarjaaa, vzdyt to je ten jak vloni, musim zacit hrat :D

A finale Wimbledonu 2006 a 2007, ktere bylo hodne tesne, se samozrejme v tvem svete rovnez nepocita, proste az kdyz vyhral. Jak rika Pe3k, demence.
Reagovat
Amputace
Ano, jistě. Wimbledon 06 a 07 si Federer zaslouženě vyhrál, ale v roce 2008 už byla tráva jako antuka, takže zase nic. Škoda no. Vlastně 100% titulů má Nadal z antuky. Jaká to škoda.
Reagovat
Tominoo
Prosim nenasiel by sa kompletny zaznam toho zápasu? :)))
Reagovat
carolyn
Když už to tu magerka nakousla - taky se mi zdá že je to ted moda TP, dříve to tu fungovalo i bez tohoto výstřelku a fungovalo to tu docela dobře
Reagovat
Fandina
carolyn jestli je tichá pošta vzkazovník, tak na tom přece nic není, když nechceš psát veřejně, tak napíšeš tam. Myslím že a.magerova psala o tiché zákulisní hře a jestli tady je, tak já tedy o ní nevím. Zřejmě nejsem důvěryhodná a je mi to jedno.
Reagovat
a.magerova
No z tiché pošty se stane tichá zákulisní hra tak, že někdo přes vzkazovník kontaktuje kdekoho (čím víc tím líp) a manipuluje ho pro své dětinské nápady..... takže tu vzniká taková chobotnice, která jednotlivcům otravuje život :-/
Reagovat
Fandina
aha, tak tomu rozumím. No to bych zase nějak nepřeceňovala. Každý stejně má svou hlavu a jedná podle toho. Ale rozumím tomu, že někomu to může vadit. Záleží na obsahu, u příjemných věcí to může být hezké ... úsměv
Reagovat
carolyn
Je to tak. A taky to, že nikdo nic neví, ale v podstatě vědí všichni všechno!
Reagovat
Fandina
carolyn ... tak ono to je v životě tak, že nikdy nikdo nemůže vědět všechno, ale nechme to být, tady jde o fandění a tenis, ne o život ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Tipy
Semifinale
Ferrer - Haas vitaz David
Berdych - Murray vitaz Andy
Celkovy vitaz
Andy
Reagovat
Fandina
finále Tommy Tom ... vítěz Berda ... Tome pojď pojď pojď!
Reagovat
Tomasito
nechci malovat certy na zdi..ale jeste nikde neni napsane,ze Ferrer hraje semifinale :-) ..osobne si nepamatuji,ze Jurgen mel nekdy v zivote takovou viteznou fazonku jako ted..specialne u tohoto hrace to neni normalne..o jeho podivuhodnych skrecich ani psat nebudu..:-) ..takze si myslim,ze Davida dneska ceka tezky zapas..a to navic podotykam..ze Jurgen na Davida umi zahrat..favorit je jasny..ale aby jeste nebyla trapicka? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Novak a Wladimir Klitschko - jsou si podobní:)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=566554656710891&set=pb.135156959850665.-2207520000.1364401033&type=3&theater
Reagovat
Nola
reagujem síce neskoršie... minule si písal, že fandíš vždy slabším proti silnejším, evidentne to nie je pravda, si obyčajný hater Novaka..... aj Berdycha, užívaj si to, Nole ti splnil najtajnejšie prianie - prehral
zápas som sledovala, som zamestnaná osoba a tak som šla dospať, Tommymu dodatočne gratulujem, prehra ma samozrejme mrzí, iba na okraj Nole nie je nudný hráč, jeho hra na vždy bavila, jeho osobitá charizma ma dostala ešte keď bol oveľa mladší, je to bojovník, je Slovan, fanúšikov si váži, miluje krajinu z ktorej pochádza, už dávno mohol biť Britom, nebudem sa tu viac rozpisovať, pravý fanúšik neopúšťa svojho favorita po nezdaroch, zapíš si to polach16 za uši
Reagovat
Nola
ja som urobila pravopisnú chybu v rýchlosti..
mohol byť Britom
Reagovat
gigin
Ľúbím ťa :))
Reagovat
Roger_Federer
jak si vysvetluješ, to že Novak tedka na "betone", nehral ani jedno finale Masters??Nevyhral oba 2 turnaje v suchem tričku? Diky za nazor.
Reagovat
smazaný uživatel
já neřekl, že všechno vyhraje a v suchym tričku, na betonu všechno nevyhrával ani Federer, nějaký ten výpadek si může dovolit každý...ano, nečekal jsem to, překvapilo mě to, ale co se dá dělat, když mu po Dubaji odešla forma. Před IW hrál famozně a vyhrál pět betonů z šesti, plus předtím ještě dvě finále (USO a Cincinati) a titul v Montrealu. Neříkal jsem to jen tak a to musí uznat každý, nemohl jsem očekávat, že bude mít slabší období, v r.2011 ho neměl, loni v létě a nyní ano, uznávám a nemám s tím problém...
Reagovat
smazaný uživatel
jsem chtěl říct Federer ve svém dominantním období let 2004-07 a to tam neměl ani omylem takovou konkurenci jako Djoko ve svém nynějším top období a přesto vše nevyhrával...
Reagovat
smazaný uživatel
Co uz stalo sa nevadi ideme dalej:DDDD
Reagovat
Malda
Ale nasralo mě to řádně :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mna ani NIE sak kazdy den v Miami vypadne velky favorit takze v pohode:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
- Fans jsi urcite nezklamal, opravdu museli videt jak si se snazil:)
- Rekl jsi to pekne, Tommy byl zkratka lepsi:)
- Taktika netaktika, jen se modli, abys Tommyho nepotkal na trave:)
- Jinak jsi to Noldo pekne zhodnotil, o tom zadna, kazdy na tvem miste by se vymlouval na plno udesnych kravin, ty ses aspon rovnej chlapik, mam z tebe radost:) - nebot jsi nevzal radost souperi z vitezstvi, tak se chova opravdovy tenisovy mistr:) Takze spis by meli byt ti tvi fans na tebe hrdi, teda....klobouk dolu....

To Gigin > prelozit poslat na FB:D)))))
Reagovat
Fandina
Nevím proč by se měl na něco vymlouvat. Řekl jak to bylo a tak to má být.
Reagovat
Tomasito
..naprosto souhlasim s tim co si napsal o Tommym,ve smyslu s travou..a osobne si myslim..ze na Wimbledonu nikdo z top 4..nebude vyhledavat Tommymu v pavouku! :-) ..a konec koncu,tam je taky jedina realne sance..z pohledu Tommyho ziskat pouze ciste teoreticky grand slam..podotykam..jak tam ta sance vubec nejaka je? :-) ..protoze jak ma mit nekde sanci..tak jedine tam..jak uz jsme mohli videt v minulosti..Tommy nema problem potrapit jakehokoliv hrace na jakemkoliv povrchu..napr. muzeme si pamatovat historicke tazanei v roce 2009 Rogera na RG..tak myslim,ze Tommy mu to tam kapanek zneprijemnil,myslim ze byl Tommy 2:0 na sety UP a Roger nevedel kde mu hlava stoji.. :-) a take porazil obhajce titulu na RG v roce 2004 Juana Carlose Ferrera..anebo jak dal dole Noleho ve ctvrtfinale na wimbledonu v roce 2009! :-) A tak bych mohl pokracovat. ..jenom mam strach,aby nas na konci roku neopustil do tenisoveho duchodu..protoze v jeho letech..nedejboze by se znova naskytlo nejake zraneni,tak to uz by 100% znamenalo konec jeho kariery..tak se jenom modlim,aby mu jeste zdravi slouzilo aspon minimalne do Wimbledonu,aby jsme meli jeste minimalne jednou tu cest videt ho tady na Wimbledonu tohoto uzasneho hrace jeste jednou :-)

..omlouvam se za dlouhy komentar..nemel jsem v planu se takto rozepsat..:-)
Reagovat
Tomasito
..podotykam jsem tady novy a jeste celkem nevim jak to tady presne funguje.. :-)
Reagovat
a.magerova
Hele normálně si tu veřejně piš co máš na srdci a pokud nebudeš nadávat hráčům neměl bys tu mít problém fungovat roky :-))
Navíc je kolikrát lepší nevědět kdo komu fandí..... lépe se Ti pak na něj reaguje, myslím tím bez jakékoli zášti.....
A jestli se necháš vtáhnout do nějaké tiché zákulisní hry, to už je na Tobě, tak vítej v jámě lvové :-)))
Reagovat
Fandina
a.magerova ... tichá zákulisní hra? tak se veřejně přiznávám, že jsem k dispozici. Nevím, proč mě nikdo dosun nepřizval. Také bych si chtěla zahrát ... úsměv
Reagovat
Tomasito
..noo,dekuji Ti za radu..takze si to vezmu k srdci :-) ..a budu tady asi veky..mam obrovsky respect ke kazdemu hraci co neco dokazal..myslim na kurtu..a to ze nekdo nekdy obcas udela nejakou detskou nebo pubertalni kravinu mimo kurt..to uz je kazdeho osobniho vec a soukromi hracu by se melo respectovat..a taky mnohokrat je to pouze medialni bum,ktery ve skutecnosti nikoho ani nezajima..takze..at uz je jakykoliv hrac nenormalne crazy mimo kurt..tak to v mem pripade nemeni nic na veci..ze toho tenistu treba respektovat..100 lidi ..100chuti jak se rika..fseci jsme ze stejneho testa koneckoncu! :-)..sam moc dobre vim,jak je tezke delat jakykoliv sport v dnesni dobe na vrcholove urovni..a to ze se nekdo chova trosku jinak nez ostatni..tak to neznamena,ze by mel byt zatracovan..at si dela co chce..kdyz mu to prospiva v jeho momentalnim rozpolozeni..konec koncu..kazdy si to muze jit zkusim sam na vlastni kuzi..aby potom aspon trosku vedel,ze o cem se tady bavime..Tod fse..:-)
Reagovat
Tomasito
..noo,dekuji Ti za radu..takze si to vezmu k srdci :-) ..a budu tady asi veky..mam obrovsky respect ke kazdemu hraci co neco dokazal..myslim na kurtu..a to ze nekdo nekdy obcas udela nejakou detskou nebo pubertalni kravinu mimo kurt..to uz je kazdeho osobniho vec a soukromi hracu by se melo respectovat..a taky mnohokrat je to pouze medialni bum,ktery ve skutecnosti nikoho ani nezajima..takze..at uz je jakykoliv hrac nenormalne crazy mimo kurt..tak to v mem pripade nemeni nic na veci..ze toho tenistu treba respektovat..100 lidi ..100chuti jak se rika..fseci jsme ze stejneho testa koneckoncu! :-)..sam moc dobre vim,jak je tezke delat jakykoliv sport v dnesni dobe na vrcholove urovni..a to ze se nekdo chova trosku jinak nez ostatni..tak to neznamena,ze by mel byt zatracovan..at si dela co chce..kdyz mu to prospiva v jeho momentalnim rozpolozeni..konec koncu..kazdy si to muze jit zkusim sam na vlastni kuzi..aby potom aspon trosku vedel,ze o cem se tady bavime..Tod fse..:-)
Reagovat
a.magerova
No... roky jsem na TP fungovala bez této kratochvíle a věř mi, že mi bylo líp :-))

Hele pochopila jsem dobře, že Ty i létáš.... jakože akrobatické létání nebo jaké..... to víš jsem v tomto směru naprostý laik :-/
Reagovat
smazaný uživatel
> trava je pro nej opravdu velka sance jeste neco dokazat, i kdyz nevim jestli by to na win v GS stacilo, ono trisetak je trisetak, v kazdem pripade, pokud mu zdravi dovoli hrat jak dnes, tak se mame na co tesit, a to je jen dobre pro tenis, asi stejne jako jeho hra...aspon pro mne...

> No sam uz nevim, jak obcas to tady funguje...to je asi pomalu na nejaky specialni sociologicky rozbor:D).
Ve zkratce > Co se tyce diskuse o ATP, tak je obcas celkem narocna...hlavne dohady, kdo je nej. hrac historie...to je pro mne osobne dost unavujici...proto se spis diskusim o ATP vyhybam...
...co se tyce WTA, tak ty diskuse jsou privetivejsi, tedy pokud prave nehraje Petra a neprohraje:)...ale to asi zjistis sam...

Pis to dlouhy jak chces, nekteri jsou na to sice alergicti, ale to bys musel byt uplne bez patere, abys nekomu tady necim nevpadl tzv. do oka a nekoho nenastval...:))) Ale asi by ses musel ptat i jinych, ne jen mne, bo jak rika bracha gigin, ja mu tu delam obcas jen ostudu:D)))
Reagovat
Fandina
a.magerova ... ano pochopila si to dobře. Umím lítat s větroněma. Už nelítám, ale letiště je mi blízké.
Reagovat
Tomasito
..no dekuji Ti za obsahlou odpoved..palec nahoru ! :-) ..tak ja osobne mam nejaky oblibence a oblibenkyne..ale ze bych byl nejaky zfanatizovany fanousek jednoho hrace nebo jedny hracky,tak to asi opravdu ne! :-) ..pro tenis mam od malicka slabost..sice od malicka jsem se snazil delal jine sporty na vrcholeve urovni..ale i presto si mysli,ze jsem se na amaterske urovni jako samouk naucil hrat tenis na celkem vysoke urovni..konec koncu i tady v anglii,kde uz ziju 8let,tak hraju za takovy mensi klub,kde se obcas hrajou turnaje ITF nebo mensi challengery..tak mam aspon tu cest se seznamit v klubu s mladyma nadejnyma hraci..ktere v budoucnu prorazi do toho nejuzsiho svetoveho rankingu..jako treba Mona Barthel,Kerber,Lisicki,segry Pliskovky atd. a v 99% vsichni hraci jsou uplne normalni a bez pretvarky ! :-) ..Tod Fse :-)
Reagovat
Tomasito
..no dekuji Ti za obsahlou odpoved..palec nahoru ! :-) ..tak ja osobne mam nejaky oblibence a oblibenkyne..ale ze bych byl nejaky zfanatizovany fanousek jednoho hrace nebo jedny hracky,tak to asi opravdu ne! :-) ..pro tenis mam od malicka slabost..sice od malicka jsem se snazil delal jine sporty na vrcholeve urovni..ale i presto si mysli,ze jsem se na amaterske urovni jako samouk naucil hrat tenis na celkem vysoke urovni..konec koncu i tady v anglii,kde uz ziju 8let,tak hraju za takovy mensi klub,kde se obcas hrajou turnaje ITF nebo mensi challengery..tak mam aspon tu cest se seznamit v klubu s mladyma nadejnyma hraci..ktere v budoucnu prorazi do toho nejuzsiho svetoveho rankingu..jako treba Mona Barthel,Kerber,Lisicki,segry Pliskovky atd. a v 99% vsichni hraci jsou uplne normalni a bez pretvarky ! :-) ..Tod Fse :-)
Reagovat
Tomasito
omlouvam se zase to tam naskocilo 2x..to je jeste ta nezkusenost z techto stranek..i ja se snad casem zlepsim? :-))
Reagovat
Olympiada
Synu nevadí. Nás přece letos zajímá RG
Reagovat
Roger_Federer
ale to musel tvuj srdcovy kluk prohrat..
Reagovat
steve79
Proč se pořád Djokovič vymlouvá, že měl špatný den. Prostě prohrál, protože soupeř byl lepší a je to! Nelíbilo se mi, jak občas křičel na podavače.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě Nole ten zápas zhodnotil střízlivě...neměl svůj den, to bylo vidět. Zároveň ale uznává, že Tommy byl zkrátka lepší.
Na podavače nekřičel, nevymýšlej si;-) Jen na ně jednou udělal takové netrpělivé gesto (a pak se bavil s Lahyanim na lavičce, tak to vypadalo, jako by ho ten předtím rozhodil asi upozorněním na delší prodlevy mezi výměnami)...
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.youtube.com/watch?v=Q6omsDyFNlk

Tohle ti posílá Chazy na usmíření :-))
Reagovat
Fandina
tomasinho ... a mě také něco pošle?
Reagovat
smazaný uživatel
Stane se:-)...idemo dalje!
Na DC se ale vůbec netěším, Tipsarevič nahlásil, že proti USA nenastoupí a Troicki? Jeho výkony v poslední (dlooouhé) době mluví samy za sebe...I kdyby Nole oba své zápasy vyhrál, kde veme Srbsko 3.bod? V deblu proti Bryanům těžko:-/
Reagovat
Bob
Bratři Bryanovi taky občas nemají den, ale bude to těžký no :/ Proč nenastoupí Tipsa?
Reagovat
smazaný uživatel
A kdo by je měl porazit- Zimonjič s Troickim?:-( Novak do deblu podle mě určitě nenastoupí, neumí je hrát a už tak bude dost vyfluslej z těch dvou singlů...
Reagovat
smazaný uživatel
Přitom co teď Sam a John předvádí. Bych se vůbec nedivil, kdyby to skončilo 4:1 pro Srbsko.
Reagovat
smazaný uživatel
Vím, že Querrey ani Isner nejsou ve formě...ale Troicki je na tom ještě hůř. Navíc Amíci budou mít výhodu domácího prostředí a na DC se umí vyhecovat...Nevidím to pro Srbsko nadějně no:-/
Reagovat
Mayo
tak nepostúpia no bože :D ... španieli tiež jak dopadli a prežil som to :D ... tu máš Noldu to ti nestačí ?
Reagovat
smazaný uživatel
zaplat panbu , že aspon někdy...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist