Martincová na titul z Wiesbadenu nedosáhla, ve finále prohrála se Sevastovovou

3. 5. 2015, 16:22
Aktuality 3
ITF WIESBADEN - Tereza Martincová na antukovém turnaji ITF s dotací 25 tisíc dolarů v německém Wiesbadenu svůj dosud nejcennější titul mezi ženami nevybojovala. Dvacetiletá Češka v dnešním finále, které se hrálo v dešti, podlehla Anastasiji Sevastovové z Lotyšska.
Tereza Martincová

Sedmá nasazené Tereza Martincová vstoupila do antukového turnaje v německém Wiesabadenu prohraným setem se Slovenkou Zuzanou Zlochovou, ta však v průběhu druhé sady vzdala a dvacetiletá Češka se pak už bez dalšího ztraceného setu dostala až do svého třetího finále podniku ITF s dotací 25.000 dolarů. 

V něm ale stejně jako letos v únoru ve francouzském Grenoblu a loni v rumunské Mamaie prohrála. Martincová v něm nestačila na bývalou 36. hráčku světa Anastasii Sevastovovou, která se letos vrací po téměř dvouleté pauze. Pětadvacetiletá Lotyška, jež v Německu začínala v kvalifikaci, zvítězila hladce 6-1 6-3 a v této sezoně vyhrála 25. z 26 zápasů. 

"Děkuji všem za podporu a zároveň se omlouvám za dnešek," napsala martincová na facebook. "Ze nechají hrát finále v naprostém slejváku jsem nečekala a soupeřka si s tím poradila lépe než já," dodala zklamaná Češka. 

Martincová mezi ženami vybojovala dosud jediný titul, který získala loni v dubnu na podniku s dotací 10 tisíc dolarů v řeckém Heraklionu. 

Navzdory dnešnímu neúspěchu se talentovaná Češka posune ve světovém žebříčku ze 249. místa o zhruba 25 příček a překoná své dosavadní maximum. V příštím týdnu by měla startovat na turnaji s dotací 50.000 dolarů v Tunisu.

• ITF WIESBADEN •
Německo, antuka, 25.000 dolarů
nedělní výsledky (03. 05. 2015)
• Dvouhra - finále •
Sevastovová (Lot.) - Martincová (7-ČR) 6-1 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
janek_da
dnešní tipy s včerejšími kurzy

Rosol(Tsonga) - 3.64
Karlovic(Gasquet) - 3.85
Gulbis(Goffin) - 2.990
Monfils(Troicki) -ovar 21.5
Verdasco(GGL) - 1.847
Svitolina(Ivanovič) - 2.550
Kvitova(Coco) - o19.5, 4.460
DellAcqua (A.Radwanska) - 5.690
Reagovat
Frick
Že jí to nejde lépe. Je to celkem dračice asi. Byla by s ní sranda.

https://instagram.com/terezamartinec/ - na jejím IG jsou mj. fotky její velké kérky na boku. Kam se na to hrabe Kája.
Reagovat
Patri.k
To mi nějak uniklo :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist