Los Turnaje mistryň: Kvitová se ve skupině utká i se Serenou

20. 10. 2013, 17:53
Aktuality 167
V Istanbulu byl právě rozlosován Turnaj mistryň. Petra Kvitová se v Červené skupině utká se světovou jedničkou Serenou Williamsovou, Polkou Agnieszkou Radwaňskou a Němkou Angelique Kerberovou. V Bílé skupině jsou Azarenková, Na Li, Erraniová a Jankovičová.

Petra Kvitová se na Turnaji mistryň představí třetí rok po sobě. Zatímco loni po prvním odehraném zápase odstoupila kvůli nemoci, předloni vrchol sezony vyhrála.

"Už se těším, až si stoupnu na kurt. Mám na Istanbul krásné vzpomínky," řekla při slavnostním ceremoniálu Kvitová, oblečená v modrých šatech. 

Letošní nepříliš povedenou sezonu zachraňovala až na podzim a ještě více si jí může zpříjemnit dobrým výsledkem v Istanbulu. Jako pátá nasazená byla nalosována do Červené skupiny k Sereně Williamsové, Agnieszce Radwaňské a Angelique Kerberové. Pořadí zápasů zatím pořadatelé neoznámili.

"Obě skupiny jsou těžké a nemyslím, že tady lze vybírat, kdo je slabší. Znamená to, že každý den, každý zápas to bude boj. Těším se na to," uvedla Kvitová na webu turnaje.

Světovou jedničku Serenu Williamsovou v předešlých čtyřech zápasech Kvitová, jež v posledních dvou týdnech kvůli odpočinku a doléčení ramena vynechala turnaje v Linci a Moskvě, porazit nedokázala. Letos v Dauhá ale sehrála s dvaatřicetiletou Američankou vyrovnanou třísetovou bitvu. "Serena je odskočená od všech, skupinu to upgraduje. Nechci to říct úplně, ale asi se bojuje hlavně o druhé místo," řekl trenér Kvitové David Kotyza serveru iDnes.

"Je to těžká skupina, musím být dobře připravená. Na tomto turnaji musíte být připraveni od prvního zápasu," řekl Serena, která bude útočit již na čtvrtý titul na Turnaji mistryň. 

S Agnieszkou Radwaňskou má o poznání lepší bilanci 4-1, ve které je ni letošní výhra v Dubaji. Polku česká jednička porazila i v roce 2011 v Istanbulu cestou za titulem, jedinou porážku s Radwaňskou pak utrpěla loni právě na Turnaji mistryň, kdy však nebyla ve své kůži a po utkání svou další účast v turnaji vzdala.

"Tady není los nikdy snadný. Hraje tu osm nejlepších hráček na světě. Je to těžké, obzvlášť se Serenou ve skupině. Nebude to lehké, ale doufám, že budu hrát svlj nejlepší tenis," řekla polská tenistka.

S pětadvacetiletou Němkou Agnelique Kerberovou má svěřenkyně trenéra Davida Kotyzy vyrovnanou bilanci 2-2, v nedávném finále na turnaji v Tokiu dokázala Němku porazit 2-1 na sety. 

"Cítím se dobře a nemám co ztratit. Budu se snažit hrát co nejlépe a užívat si tenis. A pak se uvidí, co se stane," řekla Kerberová, jež se do Istanbulu kvalifikovala jako poslední.

Bílou skupinu tvoří Běloruska Viktoria Azarenková, Číňanka Na Li, Srbka Jelena Jankovičová a Italka Sara Erraniová, která bude hrát na Turnaji mistryň i čtyřhru.

Turnaj mistryň má letos zvýšenou dotaci šest milionů dolarů. Neporažená vítězka v hale Sinan Erdem Dome získá 2,145 milionu dolarů a 1500 bodů do žebříčku WTA. Soutěž odstartuje v úterý.

- TURNAJ MISTRYŇ 2013 -
(Istanbul / Turecko)
(22. - 27. 10. 2013)

Červená skupina:
S. Williamsová (1-USA)
A. Radwaňská (3-Pol.)
Kvitová (5-ČR)
Kerberová (8-Něm.)

Bílá skupina:
Azarenková (2-Běl.)
Na Li (4-Čína)
Erraniová (6-It.)
Jankovičová (7-Srb.)
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

167
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tak Peťka začína zítra ve 20.00 s Agou - Slovak sport, na oficiálních fotkách je jasně nejkrásnější!!!!!!!
Reagovat
petrulinka
Jenže bohužel pouze na Slovaksport1 a ten já nemám, ach jo :-( A Petra opět po roce začíná s Agou. Jsem fakt moc zvědavá a budu fandit o sto šest :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám že šílenství dostupuje pomalu ale jistě k vrcholu.Vy jste opravdu neskuteční.Máte to v těch hlavách vůbec v pořádku...
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
je to tak. Vrchol sezóny, vrchol šílenství. Tak jak to má být :-)
Reagovat
LukasH
A co jako? Nikdo tě nenutí to číst...
Reagovat
smazaný uživatel
a vůbec, co ti brání v tom jet do tý Kanady, když tě to tu tak štve? :)
Reagovat
tmora
http://www.tennis.com/pro-game/2013/10/serena-kvitova-same-group-wta-championships/49519/#.UmUaW-cayK0
Reagovat
smazaný uživatel
Serena kočka!
Reagovat
Mayo
to si robí eurosport srandu, že to nebudú vysielať ? :O
Reagovat
Fandina
Zítra by měla hrát Petra s Agou, třetí v pořadí na centru, v 16 hodin našeho času. Začíná Vika se Sarou, druhé jsou Serena s Angel.
http://www.protennislive.com/lshd/main.html?lang=en&ref=http://www.wtachampionships.com
Reagovat
smazaný uživatel
Stacey Alaster v all access hour říkala, že se od příštího roku bude měnit podoba Turnaje mistryň. Mělo by to trvat přes týden, budou tam i souboje legend a měl by to být takový festival i s hudbou a tak. Tak na to jsem hodně zvědavá.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra asi s Kerbrovou začina
Reagovat
carolyn
http://sport.aktualne.centrum.cz/kvitova-jakoby-neexistovala-ceske-pojd-ale-muze-byt-slyset/r~5541b2fe3a2a11e383e4002590604f2e/?utm_source=centrumHP&utm_medium=sportbox&utm_campaign=B&utm_term=position-2
Reagovat
smazaný uživatel
níže se někdo ptal na tv přenosy...
můžete prosím někdo ze zasvěcených zde napsat, kde na tv se dá sledovat turnaj mistryň, nemám na mysli streamy ani satelit, zkrátka tv...

nebo to všechny zajímaj jen volby?

turnaj mistryň není vyvrcholení sezóny?
Tak jak to, že to nedávaj nikde nebo co jako?
Reagovat
tmora
Uz jsem zjišťoval dostupné sportovní kanály v CR a bohužel tak prestižní WTA zapas a vyvrcholení sezóny - sledovat v ČR proste nebudeme! No hruuuza. Těšil jsem si ze budu sledovat v HD přenosy a nic! Nechápu politiku Eurosportu pro ČR, kdy vysílá bud vzpirani nebo fotbal do 17let - pravděpodobně sledovanost vzpirani je větší nez sledovanost WTA Champ. ... AWFUL!
Reagovat
gigin
Italský Supertennis tv na Hotbirdu, zdarma, v HD....
Reagovat
tmora
Dík satelit nemám a v Italštině to misi byt take peklo, ale lepší nez utahany stream ..
Reagovat
gigin
+ Slovaksport 1..
a náhodou italský koment je super :)) Mama mia, devastante a jiné výrazy jsou boží.. :DDDD Většinou plkají dva a valí to i ve výměnách.. Prostě papriky, no :DDD
Reagovat
gigin
Jo a Broz to tu už psal, ten Slovaksport 1 se dá naladit i v pozemním digigálním vysílání někde v Praze.. nevím kde přesně, Broz to ví.. dával to tu.
Reagovat
gigin
Od: Broz Info pro chudší tenisové fandy
Nemajetní kolegové, co si ještě nepořídili příjem satelitní pozice 13 stupňů východně, mají možnost od půlky září sledovat tenis s horším SD obrazem i z pozemních vysílačů!
Slovak Sport 1 kromě satelitu vysílá i ze třech pozemních vysílačů na kanálu 46 pro Prahu a střední Čechy, polarizace je horizontální a tedy opačná než u hlavního pražského vysílače Žižkov.

Výkony vysílačů: Ládví 10 kW, Strahov 10 kW, Zelený pruh 4 kW.
Příjem je možný i na starších TV a STB, které ještě nemají podporu MPEG-4.
Program Slovakšportu na příští týden neznám, ale snad něco z Istanbulu půjde i na jedničce, která je v dosahu uvedených vysílačů přijímatelná bez placení. U satelitního poskytovatele Skylink je tento program kódovaný a placený.
Reagovat
Vojtaakk
Může mi někdo rozumně vysvětlit, proč to Eurosport u nás nedává? Místo toho dává vzpírání a fotbal do 17 let? Na Eurosport přišel jako ředitel programu někdo z Novy? Nechápu to, totální Error!! Banda blbečků
Reagovat
smazaný uživatel
too ako nepojde na Eurosporte TM,?
Reagovat
smazaný uživatel
Právě že práva na vysílání nekupuje ani česká televize. Vůbec tomu nerozumím
Reagovat
smazaný uživatel
Peťulínku, gratuluju k 6. místu, navzdory všem prognózám a hlavně vím, proč jsem ti fandila, fandím a vždycky fandit budu. Stojíš mi za to :))
Reagovat
dadaft
ahoj Lunej. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Tuuu je:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj a moc děkuju za písničku :))
Reagovat
smazaný uživatel
jé, ahoj Lunej :) to je super, že jsi tu, chyběla jsi tu :)
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj, děkuju :) Už mám Kvitovský absťák, Petru jsem dlouho neviděla, tak mi to teď snad vynahradí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Namiesto Eranni a Jankovič keby tam boli Wozniacka a Halep tak by to bolo optimalne a skutočne ale čo už body su body a matematika nepusti
Reagovat
smazaný uživatel
Vcikna ani neviem čo od teba čakať lebo po US Open si trochu mimo ale je jasne, že na TM buddeš bojovať noo uvidime jak to dopadne
Reagovat
smazaný uživatel
tak Angie už to má spočítaný :D http://www.wtachampionships.com/page/Scores/0,,12910,00.html
Reagovat
dadaft
co si budem povídat, chtěl bych, aby ze skupin postoupily Petra, Aga, Li Na a Jelena..........................
....................................obzvlášť v případě červené skupiny je to ale asi jen sen.

no, každopádně se těším jako uň.
Reagovat
Titan
Pokud se nepletu, tak Lucka může na start zapomenout, neboť je zatím poslední postupující (bez WC) a během dne tam doplní Wozniacki, která ji vytlačí. Škoda, Lucka tam mohla podat zajímavý výkon...
Reagovat
Titan
Doplním pořadí bez Wozniacki:
1_Simona Halep_14 Nürnberg, 's-Hertogenbosch, Budapest
2_Ana Ivanovic_16 Wildcard
3_Maria Kirilenko_18 Pattaya
4_Samantha Stosur_19 Osaka
5_Elena Vesnina_25 Hobart
6_Alizé Cornet_27 Strasbourg
7_Lucie Šafářová_29 Quebec City
8_Tsvetana Pironkova_106
Reagovat
tmora
Zdravim, mate někdo uz zjištěno jestli budou přenosy v TV a v jakem čase? Doufám ze nebude pouze nekvalitní stream ...
Reagovat
tmora
Tak přenosy z Turnaje Mistrin Eurosport v ČR žádné nevysila - no hrůza!
Reagovat
smazaný uživatel
Vážně ostuda, nechápu proč česká televize tyto pořady nekupuje
Reagovat
smazaný uživatel
Já nejsem stylista tak tu nebudu komentovat jaké mají na sobě šaty a komu to sluší nejvíc - pochopitelně Petře :)
Ale hrozně se na turnaj těším a tenis jako takový se tak špatně předpovídá, že nebudu ani komentovat šance. Petře to přeju úplně nejvíc to je jasné, ale já jsem taky její skalní fanda :) Good luck
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je šestááá :D její letošní žebříčkové maximum :3
Reagovat
Reti64
Kurzy na celkovou vítězku:
S. Williams 1,595; V. Azarenka 5,18; Na Li 9,77; P. Kvitová 10,03; A. Radwanska 22,18; A. Kerber 25,87; J. Jankovič 55,65; S. Errani 212,25.

Na vítězku červené skupiny:
S. Williams 1,20; P. Kvitová 6,5; A. Radwanska 13,5 A. Kerber 19,5.

Na vítězku bílé skupiny:
V. Azarenka 1,713; Na Li 2,95; J. Jankovič 6,0; S. Errani 51,0.
Reagovat
Frick
Azarenkový umřel?
Reagovat
LukasH
Každá z těch tenistek si šaty přivezla vlastní, tudíž je vidět, jakej mají vkus. Vika má v oblibě černou. I minulej rok byla v černý. Navíc je na ní i na Máše vidět, že pocházejí z Ruska. Dost se tak stylizujou.
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, ale Aza je Běloruska.
Reagovat
LukasH
Já vím. Ale ta kultura se zas až tolik neliší. Je to východní Evropa. A když se Máša a Vika narodily, bylo to všechno SSSR.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, pro Amíky jsme i my Rusáky.
Reagovat
Nancy_z
http://www.wtatennis.com/news/article/3503636/title/istanbul-breaking-down-the-groups
Reagovat
freeteepek
Zatím neznáme konkrétní rozpis zápasů. U Petry bude důležitý, aby se chytla už v prvním zápase. Kdyby to byla Serena a kdyby na ní uhrála set, bylo by to super:-)Pokud by hned na úvod prohrála s kýmkoliv jiným, tak její šance na postup klesne na minimum. Hrozně rád bych se dočkal zápasu s Vikou. 2 roky spolu nehrály!
Reagovat
LukasH
Ještě by mohla nastat jedna situace. Serena by ve skupině všechny porazila a ty ostatní by dvakrát prohrály a jednou vyhrály.
Pak je ve výhodě Petra, která by určitě ty dva zápasy prohrála v tříseťákách, tudíž by měla nejvíc vyhranejch setů a postoupila by.
Reagovat
PetaM
Ale no tak!!!! :D :D Ty černý scénáře si nechte :D :D :D
Reagovat
tommr
tahle situace je dokonce velice pravděpodobná - Serena bude jasná favoritka proti všem ... :)
Reagovat
Bob
Serena nebo Petra vítěz! Nikoho jiného neberu! :D
Reagovat
LukasH
Taky jsem zvědavej, co bude mít Petra na sobě. Mohla by už odložit ty trička, co nosí od Wimbledonu v různých barevných provedeních.
Reagovat
PetaM
Někdo tady dával novou kolekci Nike. Myslím, že to samé triko mít bude. Snad ve fialovém, jako měla před 2 lety :D
Reagovat
Karl
Tak obávám se, že Luci se na něj bohužel nedostane. I když je už na anglické wikipedii dopodrobna zpracovaná, tak tam ještě není Wozniacki a ta tento turnaj vhledem k loňsku a obhajobám jen těžko vynechá. :-(( Hrozně mě naštvala Vesnina a Kirilenko. Chápu, že prachy jsou prahcy, ale stejně. Navíc když je Kirilenko nominovaná do Srdce Fedcupu, soutěže nejoddanějších reprezentantek. Škoda, nemůžu víc než doufat v malý zázrak. :-))

http://en.wikipedia.org/wiki/2013_Garanti_Koza_WTA_Tournament_of_Champions
Reagovat
Karl
Sorry, v nadpise má být samozřejmě Turnaj šampionek. :-)) úsměv
Reagovat
PetaM
Nevidím tudíž jediný důvod, proč jí dávat to Srdce FC. Snad ho ani nedostane.
Reagovat
tommr
takže Vinciová a Pavlyuchenková budou přece jen hrát finále FC? Pokud by se to potvrdilo tak by naděje na účast LŠ v Sofii nebyla ještě tak úplně ztracená. U Wozniacký se ještě neví jestli přece jen nezasáhne do TM (v posledních dvou létech 1.náhradnice na TM vždycky hrála) a může se taky stát, že někdo na poslední chvíli odřekne ... :)
Reagovat
skott
tommr, je úplně jedno jestli Wozniacki zasáhne do Turnaje mistryň, mohla by hrát i tak v Sofii.
Nasťa ještě účast v Sofii nepodepsala, rozhodne se v nejbližší době.
Reagovat
tommr
já samozřejmě vím, že Wozniacká může stihnout obojí, ale je otázka jestli by taky chtěla - zvlášt pokud by se na TM opravdu dostala do hry a nebo dokonce postoupila ze skupiny ... :)
Jsem opravdu zvědavej jak se to nakonec vyvrbí a jaký budou reakce hráček, fanoušků i vedení WTA a ITF na to poněkud nedůstojný licitování o FC ... :(
Reagovat
skott
ok, to se potom musíš zeptat asi montyho;) ale jinak náhradnice postoupit ze skupiny nemůže.
WTA Fed Cup nezajímá, je to akce ITF a jakou takovou by ji nejraději z kalendáře vypudila. Však proto je Turnaj šampionek ve stejném týdnu s finále FC.
Reagovat
tommr
a proč by nemohla náhradnice postoupit? Pokud do bojů zasáhne tak to přece záleží jen na tom kolik zápasů a s jakým výsledkem odehraje ...
Reagovat
skott
Ne pokud někoho nahradí v průběhu turnaje.
Reagovat
slacker
Jak to tak letos pozoruju tak WTA je banda pitomcu co si zaslouzi jit první ke zdi az nastane revoluce. Bodovani, ignorace FC a HC, skrtnuti Katky Siniakove z turnaje Bad Gastain a urcite se najde spousta dalsich smrtelných hrichu :-)
Reagovat
PetaM
Počkej, za ten turnaj si může Katka sama ... Jasně, kdyby to byla nějaká hráčka Top 10, tak jí asi neodmítnou, ale takhle ... Všechno potřebuje tu trapnou administrativu ...
Reagovat
slacker
Muze nemůže, me ta byrokraticka zrudnost (akreditovana uz byla tak snad se pokusim nejdříve hracku kontaktovat nez udelam takovy svinstvo) hodne nastvala. Na turnajích ITF zrejme s takovym dvojitym prezentovanim neotravuji.
Reagovat
PetaM
Bůh ví. Já do toho nevidím, a ani nechci :D WTA má někdy špatná a nesmyslná rozhodnutí, ale já se nad tím vztekat nebudu. Stejně s tím nic neudělám :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Dívala jsem se na společné foto tenistek,nejhůř tam vypadá Azarenka,úplná matrona, málem jsem ji nepoznala. Nejlíp Petra,Errani,Li Na.
Reagovat
smazaný uživatel
to jaky maš vkus?

Errani tam vyzera teda riadne na prd
Reagovat
smazaný uživatel
Líbí se mi její šatičky -jednoduché, vkusné!
Reagovat
smazaný uživatel
Kdy budou známy rozpisy zápasů? Nevíte někdo? Děkujiii :)
Reagovat
smazaný uživatel
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1385888_10152256521136102_221297797_n.jpg

Petra pekna
Serena kočka
Vickina tiež
Masha škoda ona by to tam zabila
Reagovat
dadaft
mně se los líbí, nejspokojenější je podle mě Jelena.
Reagovat
smazaný uživatel
podle mého názoru, všechny hráčky bílé skupiny můžou být spokojené. Snad Vika by možná místo Li brala Radwanskou. Sára si moc nevybere :-)), ale nemá tam brutální ranařku (Serenu, Petru).
Naopak v červené skupině může být klidná akorát Serena. Aga je podle mého názoru spokojená vůbec nejmíň.
Reagovat
PetaM
Ta může být akorát ráda, že to zřejmě nikdy nedopadne takhle: Serena, Vika, Petra a ona (Aga) :D :D :D
Reagovat
Mayo
ináč kedy začína ten turnaj ?
Reagovat
PetaM
V úterý :)
Reagovat
smazaný uživatel
V úterý, tedy stejně nesmyslně jako doteď. Hrací systém TM je úplně stejný jako u ATP, odehrajou celkem 12 utkání ve skupinách.
Pánové ovšem skupiny hrajou 6 dnů (dvě utkání denně), dámy jen 4 dny (tři utkání denně). Který chytrák tohle vymyslel?
Reagovat
tommr
v tomhle s tebou souhlasím. Ve vedení WTA jsou bohužel samí ignoranti. ATP to má mnohem líp zorganizovaný a WTA by udělala dobře kdyby od nich formát TM kompletně převzala. To ostatně platí i pro FC nebo systém bodování ...
Reagovat
Mayo
prečo už tak skoro ? ale rád si to pozriem len dúfam, že nebudú hrávať o 12:00 lebo to neuvidím nikdy :D
Reagovat
Mayo
vidím to tak, že Petra sa v semifinále stretne s Vikou ... a to môže byť zaujímavý zápas jedna z nich vo finále so Serenou
Reagovat
smazaný uživatel
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1385888_10152256521136102_221297797_n.jpg

Ze mě Petra, Serena, Vika a Nalinka - všecky kočky.
Nejméně se mi líbí asi Angie a Sara. Jelena taky nic moc. Radwa celkem ok.
Reagovat
LukasH
Petra a LiNa. Petře to na týhle fotce sluší obzvlášť. A to musí uznat i neKvítovec.
Serena vypadá dost mohutně a Viky je trochu škoda. Je hezká a vynikla by v něčem jiným. Zase je to takový originální. Je poznat, že je z východu. Jako by šla na pohřeb nebo na nějakou tu jejich mši.
Reagovat
skott
Nebudu hodnotit, ale Kerber by měl někdo přátelsky pošťouchnout, aby se nepokoušela na fotkách smát.
Reagovat
dadaft
až na Petru a Serenu hrůoooááááza...
holky zpátky do trenek !!!!!!!!!
Reagovat
BooOoo
Sara - tak trochu šedá myš, ale rozhodně to není špatné
Aga - zajímavé šaty, ale nejkrásnější jehly
Petra - sluší, můj dojem je trochu víc blond než obvykle(ale o to víc se mi líbí)
Serena - "big mama" .. ale taky to není špatné
Vika - i takto je nádherná, ale klidně mohla být o dost odvážnější
Na - hezká, pěkné šaty, možná mohla nechat hodinky v tašce
Jelena - vypadá tak na 45, docela mi připomíná jednu profesorku ze školy :D
Angie - trošku jiný úsměv a možná jiné šaty a byla by perfektní
Reagovat
PetaM
Hele lidi, a všimli jste si, že Sara, Jelena a Angi mají neskutečně podobné boty? :D :D
Reagovat
PetaM
A ještě jedna zajímavost :D Na té fotce (byla pořízená před losováním), se holky už skoro postavily do skupin :D Jedině Sara a Angi stojí u špatné skupiny :D :D :D
Reagovat
LukasH
Petra si podvědomě Serenu vybrala. A možná je to dobře. Úplně nejlepší by (možná) bylo, kdyby se Serenou hrála jako první, zápas by byl podobnej tomu v Dauhá a to by jí nakoplo.
A nebo to bude všechno úplně jinak.
Reagovat
Jan
Nejhezčí tam je Vika, pak Petra, Na Li také hezká, i Serena. Zbytek je horší.
Reagovat
smazaný uživatel
proc do trenek, mne se naopak vzdycky moc libi, kdyz holky sve obvykle zavodni "kroje" odlozi.. :-) Jsem celkem shovivava, kocky, krome Azarenky, to snad nemyslite vazne, ze ji TOTO slusi! A Kerber radeji nekomentuju vubec, nemam ji rada, ale proc hned ublizovat. Petra je uza, jen nevim, jestli jsou uplne koser jeji botky, mohla mit klidne v teto barve lodicky jehlicky... Snad alespon nema puncochace - a ostatni naopak ano! ;-) Erani sama tady vypada skvele, ano, satky mohla mit smrncovnejsi.... nebo alespon naopak ty Petriny boty? :-) A vubec - Petro, pojd! :-))
Reagovat
rychlej
Li Na vypadá úžasně, pak Petra taky dobře :-)
Reagovat
smazaný uživatel
no je pravda, že ty šaty Viky by se hodily asi k jinému účelu. Mně se to líbí, třeba na pohřbu by byla královna :D
Reagovat
gedzitka
Petra super vzhled, krásné vlasy, palec nahoru. Jelena vypadá o deset let starší, naopak Li o deset let mladší. A Angie teda vypadá hrozně, možná kdyby si prohodila šaty s Vikou, vydělaly by na tom obě.
Ještě je celkem vtipné, jak mají holky krásně opálené nohy jen ke kotníkům, dokonce i u Sereny je to dost znát :-D .
Reagovat
smazaný uživatel
gedzitka: prehledla jsi potitka Li Na.. :-)
blbec: na pohrbu by rozhodne nebyla marna, ale misto tech prisernych koralu jedine perly nebo klokoci .. ;-)
Reagovat
LukasH
Taky mě to napadlo, že by si mohla Angie prohodit šaty s Vikou, ale nechtěl jsem to psát.:-)
Reagovat
gedzitka
Vidíš, ty potítka jsem opravdu přehlídla :-) a přitom nejsou zrovna nenápadný :-).
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě to na té fotce nejvíc sluší Sereně a Li Na!! Serena se mi zdá má nějak blondaté vlasy a seknou jí, plus ještě ty šaty, dávají vyniknout jejímu tělu.. Li tam vypadá strašně mladě, taková panenka.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Taky se mi tam Angie nelíbí.. Vypadá tam taková macatá strašně..
Reagovat
freeteepek
Angie tam vypadá dost hrozně. Té sluší jenom šaty ze sedmdesátých let:-)K Petře a Li Na jsem se už vyjádřil. K ostatním se vyjadřovat nebudu. Snad jenom, že souhlasím s dadafem, že tyhle holky vesměs vypadají nejlíp v tenisových oblečcích:-)
Reagovat
slacker
Angela vypada jak Merkelova za mlada, Za to jak ji ustrojili by někdo mel spachat Sepukku
Reagovat
Jan
Řekl bych, že červená skupina je těžší než bílá.
Reagovat
tommr
Serena je pro ní určitě mnohem těžší soupeřka než Azarenková, Aga je o něco lehčí soupeřka než Li Na a Kerberová zase o něco těžší soupeřka než Jankovicová. Vzhledem k losu se nedá doufat v nic lepšího než v postup ze skupiny z druhýho místa ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ty buď rád, že je Petra na TM. Jak's psal o teoretických nadějích Petry :-DDDD
Reagovat
LukasH
Jseš moc velkej pesimista. Neřek bych, že je to špatnej los. Akorát vyfásla Serenu. To bylo od začátku 50:50. Jinak Aga - dobrý, Angie - no, jak jsem to teď sledoval poslední dobou, tak mi momentálně Angie a Jelena přijdou na stejný úrovni.
Jasně, ideální skupina by byla - Vika, Sara, Aga - což nešlo.
Reagovat
tommr
ted nechápu na co narážíš? Samozřejmě, že jsem rád, že se tam Petra dostala. Během roku jsem měl o ní trochu obavy, protože to s ní vypadalo všelijak a postup si zajistila až za pět minut dvanáct díky nečekaně dobrejm výkonům v Asii. Hodně jí taky pomohlo odstoupení Bartoliový a Sharapovový ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Trochu obavy? Vždyť jsi ji úplně odepsal. Tak jako teď.
Reagovat
LukasH
Zrovna Petra tam postoupila úplně jednoznačně a ani Bartoli ani Maria na tom neměly žádnej vliv.
Nejlepší bude nic nečekat a užít si to.
Reagovat
smazaný uživatel
Narážím na tvůj text "Naděje na účast Petry na letošním TM se mi jeví už jen jako teoretická.".

Takže si užívej, že je na TM. A ne že zase nějaké černé scénáře.
Reagovat
tommr
po bitvě je každej generálem. V době kdy jsem ten můj odhad psal to s Petrou vypadalo opravdu hodně zle. A kdoví jak by to ještě dopadlo kdyby Bartoliová nečekaně neukončila kariéru a Sharapovová se nezranila ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nepamatuješ, že jsem se s tebou chtěl vsadit? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale hlavní na tom je, žes dostal dar z nebes (teoretické naděje se splnily) a ty zase mrmláš.
Reagovat
tommr
ale já přece nepopírám, že bys tu sázku vyhrál. Jen se mi nelíbí to naznačování, že postup Petry byl úplně jasnej. Jeden čas to s ní vypadalo opravdu špatně a kdyby nezasáhla i náhoda v podobě odstoupení Bartoliový a zranění Sharapovový tak mohlo bejt všechno jinak. A takový věci se prostě nedají předvídat ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
však jas, jenom se nestresuj
Reagovat
tommr
a ještě k tomu mýmu údajnýmu mrmlání. Jen jsem prostě vyjádřil můj názor, že los moh bejt určitě lepší. Serena ve skupině v podstatě znamená, že Petra už má na kontě jednu porážku. Proti Azarenkový by měla výrazně větší šanci na výhru - to snad nemůžeš popřít, nebo jo? :)
Reagovat
smazaný uživatel
údajnýmu mrmlání :)

Tak jasne, že o něco větší šance má proti Vice než Sereně. Třeba ale ta skupina bude daleko víc zamotaná. A výsledek bude úplně jiný než se očekává.
Reagovat
smazaný uživatel
Největším překvapením pro mě byly šaty Agniezky. Jsem čekal tepláky nebo tak něco. Palec hore.
Jinak nejvíc to asi seklo Jeleně, ale to byla skoro tutovka.
Reagovat
smazaný uživatel
vidím dobře, že celý turnaj v tv opravdu nebudou dávat na žádném více dostupném kanálu? To je větší průšvih, než těžká skupina Petry...
Reagovat
dadaft
jj, kdo nemá satelit tak celkem smůla...
Reagovat
smazaný uživatel
tak ono nejde ani o satelit, třeba většina kabelových televizí SuperTennis, na kterém na TM poběží, vůbec nenabízí, takže třeba ze strany Eurosportu, Sportu1 nebo NovaSportu celkem promrhaná příležitost...a to už se nebavíme o jazykové dostupnosti, vím blbost, ale v ČR má přeci jenom tenis dost fanoušků na to, aby takováhle událost byla i v místní verzi, pro mě opravdu nepochopitelná záležitost.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo nemá Slovak Sport nebo Super Tennis, tak taky smůla... Ale já už si zvykl sledovat zápasy na netu a myslím, že na TM nebude se streamy žádný problém. Třeba teď vysílal Eurosport turnaje v Linci a Lucemburku, ale mně to bylo celkem k ničemu, protože mám jenom německou verzi a tam na prvním programu běžel třeba fotbal nebo házená a tenis šoupli na Eurosport 2, který nemám. No a když jsem teď většinu týdne pryč, tak platit český Eurosport vážně nemá cenu...

Brož přichází za 3, 2, 1... :D
Reagovat
smazaný uživatel
to je určitě pravda, Eurosport s tím poslední dobou taky pěkně mává :D Věřím že se streamy nebude potíž, problém nastáva, když má někdo pomalejší internet nebo datové omezení, pak si může TM užít leda prostřednictvím livescore ;)
Reagovat
smazaný uživatel
1) Jaká kabelovka? Supertennis je italský sportovní kanál s výhradně italskými reklamami a je jejich dobrá vůle (za vysílací práva platí víc), že signál jde díky chybějícímu kódování přijímat v celé Evropě!!! Zadarmo!

2) Supertennis patří mezi nejdostupnější kanály!!!!!!! Má dokonce lepší pokrytí Evropy než volný německý Eurosport! Na parabolu běžné velikosti 80 cm jde přijímat skoro všude, jen v okrajových částech Evropy je potřeba větší!

3) Ten tvůj směšný Sport1 ať klidně zanikne. Chybět mi nebude. Supertennis máme všichni zadarmo v HD a placený Sport1 je zoufalá neostrá mazanice. Co by sis vybral ty? Je opravdu nutné mít u sportu český komentář?
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem to říkal... Ale nějak mu to trvalo. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Brozi, vždyť si dělají legraci.

Jinak jenom kvůli Supertennisu uvažuji o satelitu.
Reagovat
smazaný uživatel
Študentíku, můžeš mi něco vysvětlit? Proč místo sepisování románů na diskusích radši nejdeš na brigádu? Za vydělané peníze jsi už dávno mohl mít HD satelitní přijímač, bez něhož letos vidíš z WTA kromě grandslamů kulový :-))
Reagovat
smazaný uživatel
ne každý má satelit a bude si ho kvůli jednomu, byť dobrému kanálu, pořizovat, tudíž SuperTennis rozhodně nechytneme všichni. Jasně žě není nutné mít tenis v češtině, ale rozdíl je přístupná řeč (angličtina, ve zdejších končinách ještě třeba němčina) a italština, ze které pochopíš víš co. Prostě na to, jaká by tady měla být jakože úroveň servisu, kor když se turnaje účastní česká hráčka, je tady ubohá, o to se snad přít nebudeš ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Inženýrku, můžeš mi taky něco vysvětlit? Proč si myslíš, že jsem letos z WTA viděl kulový? Já viděl všechno, co bylo k dispozici a většinu zápasů na docela kvalitních streamech (konkrétně teď třeba Lucemburk). Jenom ty jsi taková fajnovka, že furt meleš něco o "mazanicích"... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já si koupím Broželit
talíř jako prase,
připevním ho na střechu
a tenis uvidím zase.

Do diskuse pak budu psát
budu strašně 'přátelský',
každého jen peskovat
a vykřičníky nešetřit.
Reagovat
smazaný uživatel
Študentíku, každý si pod slovem kvalita představí něco jiného. Tobě v případě nouze klidně stačí čumět na změnu čísel v livescore :-DD
Což by mě nikdy nenapadlo. Stejně tak nekoukám na streamy, protože mi to k ničemu není. Tenis patří na velkou TV obrazovku, ne na miniaturní okno na počítači.
Reagovat
smazaný uživatel
Inženýrku, na livescore sleduju jenom ty zápasy, které nevysílají ani na tom tvém satelitu... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Omyl. Slovakšport je slovenský, ale mají práva na velké turnaje WTA i pro Cechrep, název programu poněkud klame. Což mnozí už pochopili :-)
Přijímat ho tady jde, aspoň jedničku, docela snadno. Je potřeba se ovšem trochu snažit. Přeplatili Eurosport a tak WTA vysílají oni, teď dokonce i v Praze. Já jsem s nima spokojený, až na ten slabší obraz. Nabídku turnajů mají lepší než do roku 2012 předváděl Eurosport, tam WTA International ignorovali.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, nedočkavci už tím dost zaplácali článek u Karolínky... :D

Tentokrát musím říct, že jsem s losem spokojený. Vika dostala dobrou skupinu a věřím, že postoupí. Pak už je otázka z jakého místa (snad z prvního) a jak dopadne ta Červená skupina... Taky jsem rád, že aspoň během skupiny tady budu mít klid od Kvitovců, i když možná ten tolik očekávaný vzájemný zápas přijde v další fázi turnaje. :D

Ještě k tomu losování: Protahovali to teda strašně, přitom pak to měli vylosované asi za minutu. :D Co se týče oblečení holek, tak už tady padlo něco na Viku... No, taky mě trošku mrzí, že už podruhé za sebou byla při losování TM taková zahalená (loni měla kalhoty a předloni hrála v Lucemburku, takže na losování chyběla). Zrovna Vika teda rozhodně nemusí nic schovávat, ale zase si nemyslím, že by jí to dneska neslušelo. Měla třeba pěkně udělané vlasy a ty korále mi přišly taky docela dobré. No ale určitě by jí mnohem víc slušely šaty, které měla třeba Jelena... No, to je jedno. Já stejně vím, že Vika je tam nejhezčí. :)

A na závěr si zazpíváme. Nebo teda já si zazpívám, protože ostatní asi nebudou souhlasit... :D

Ať Vika je vítězkou, já nechci víc,
jenom slavit titul jak si to žádá,
ať Vika je vítězkou, já nechci víc,
a všem soupeřkám ať ukáže záda! :D

Takže držím palce, Viko! V posledních třech letech prohrála moje favoritka na TM vždycky ve finále (2010-Caro, 2011-Vika, 2012-Masha), takže je na čase to změnit a udělat i ten poslední krok. :)
Reagovat
smazaný uživatel
z tej basničky sa mam smiať abo plakať
Reagovat
PetaM
Jo tak kvůli tomu se Vika a Petra už 2 roky nestřetly :D :D Protože od nás chceš mít klid. Hezké ... :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem říkal, že si zazpíváme a ne zarecitujeme... :D

Tady je originál, jehož refrén jsem trošku upravil... Uznávám, že to není moc tenisová písnička, ale se sportem to rozhodně souvisí. :D
http://www.youtube.com/watch?v=ht7AWIhMohA
Reagovat
smazaný uživatel
ach tak
Reagovat
smazaný uživatel
A ty se divíš, když už i při losování máte na Viku nějaké poznámky? :D Ne, to je samozřejmě sranda... :)

Na turnajích, kde měla Vika lepší formu než Petra, jsem o ten vzájemný zápas docela stál. :) Ale teď právě nevím, jak na tom kdo bude... No, skupina s Petrou by byla určitě těžší než se Sarou. Na tom se asi shodneme.
Reagovat
PetaM
Promiň, já za to nemůžu :D Všechny vypadaly jakš takš dobře :D Ale ty šaty Viky ... Ty se mi vůbec nelíbily :D A přitom má tak hezkou postavu a je na výběr tolik hezčích šatů na světě :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já to chápu... Tak tady máš takovou kompenzaci. :D
http://www.youtube.com/watch?v=YX6_JuC96ek
Reagovat
PetaM
Wow :D Kdyby na ten ceremoniál přišla v těch sexy plavkách, tak bych se vůůůbec nezlobil :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky ne! :) Ale to už bychom asi chtěli moc... :D
Reagovat
smazaný uživatel
nevím nevím. Je to těžká skupina a Petra určitě nepostoupí z prvního místa.. na druhou stranu, kdyby byla v bílé skupině společně s Li Na, asi by to nebylo o moc jednodušší. Proti Radwě jí věřím víc.

tipuju 1.Serena, 2.Petra
1.Vika, 2.Li Na
Reagovat
tommr
jediná výhoda tohodle losu je to, že pokud Petra ze skupiny postoupí tak nemůže v semifinále narazit na Serenu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
jj, to je pravda :D
Pokud petra postoupí ze skupiny, šance na finále je celkem reálná :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se to líbí, akorát místo Angie mohla být Jelena, nevadí :-) Těším se hrozně na zápas se Serenou. Nevíte jakými zápasy se začíná?
Reagovat
PetaM
No, výhra nad Angi bude asi rozhodující. Agu by měla dát v poho, i když i ta umí dost trápit. Ale Angi podle mě kouše více :D
Reagovat
smazaný uživatel
Netreba podcenovať Radwansku
Reagovat
smazaný uživatel
Agu by měla dát, s Angie to bude asi boj a se Serenou super tříseťák jako v Dauhá.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
a prečo by mala dať Agu ved Aga je lepšia možno nedava silne udery ale zas ma lepšiu obranu a menej chybjue aj minuly rok mala Petra vyhrat a AGa ju dala
Reagovat
PetaM
Kéž by dech beroucí tříseťák :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
mně by se líbilo, kdyby Petra ve skupině porazila Serenu ve dvou a pak ve finále ve třech. A vůbec bych byl rád, kdyby si ten tříseťák nechala fakt až na konec. Ale něco mi říká, že to asi bude trošku jinak :-)
Reagovat
PetaM
No, bojím se více tříseťáků. Teoreticky jsou tam tak silné soupeřky, že u každé by se ten tříseťák tak trochu hodil no ... :/
Reagovat
LukasH
Aga je sice konstantně výš na žebříčku, ale bilance je 4:1. Je to hráčka, která Petře sedí. Loni s ní Petra prohrála a pak odstoupila kvůli nemoci. V tom zápase hrála dost hrozně.
Tady se akorát uvažuje nad tím, která hráčka je pro Petru nejpřijatelnější, ne že určitě vyhraje. Moje pořadí podle obtížnosti: Serena, Vika, Li Na, Kerber, Jankovič, Aga, Sara.
Reagovat
smazaný uživatel
no...tak to nebude vůbec lehké. Serena to víme všichni, s Kerberouvou to je 5O na 50 a Radwanska snad.
Reagovat
LukasH
Lehký by to nebylo nikdy. Snad jen kombinace Aga, Errani, což nešlo.
Reagovat
smazaný uživatel
tu fotku :D jste fotili vy, nebo jí máte z fb? -_-
Reagovat
PetaM
Mě osobně se ta skupina velmi líbí. Slibuji si od toho kvalitní zápasy. Každopádně mě netěší, že se Petra znovu vyhnula Vice. Oproti tomu má Vika velice snadnou skupinu. Na i Jelena by ji sice potrápit mohly, ale silně pochybuju, že ji dokáží porazit. Nicméně, těším se na všechny zápasy, snad je uvidím všechny :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ťažsia skupina pre Petru. Rozhodujúcim faktorom može byt aj poradie zápasov..Ideálne by bolo pre Kvitovú začať so Serenou a končiť s Radwanskou..
Reagovat
LukasH
No mohlo to bejt horší. Errani dostat do skupiny nemohla a podle mě je Radwa a Kerber přijatelnější než Na Li a Jankovič (Jankovič a Kerber možná nastejně). Ještě lepší by bylo, kdyby dostala místo Sereny Viku.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, ušlo mi že bola s Errani v jednom koši..

Každopadne Radwansku by som moc nepodceňoval..
Reagovat
smazaný uživatel
Jankovič tam v prvom rade nema čo robiť

a rovno dajte trofej Serena

aj ked Aze by som to prial najviac
Reagovat
PetaM
Nesouhlasím, Jelena je 8. hráčka světa. Nemusí se ti to líbit, ale má výsledky a po právu je tam. Kdo jiný si to zaslouží více? (Kromě Máši, ale i kdyby hrála Máša, tak by to Jelenu neohrozilo)
Reagovat
smazaný uživatel
Halep
Reagovat
PetaM
Nenasbírala dostatek bodů. Je dobrá jen na turnajích 280 a 470. Což nestačí ;)
Reagovat
LukasH
Jo, mě se Halep taky líbí, jak hraje, ale tak měla udělat větší výsledky na větších turnajích. Body jsou body.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist