Llodra si z Marseille odváží dva tituly

21. 2. 2010, 18:27
Aktuality 2
ATP MARSEILLE - Francouzský tenista Michael Llodra získal na turnaji v Marseille double. Ve finále dvouhry porazil osmého nasazeného krajana Juliena Benneteaua 6-3 6-4 a společně pak získali titul ve čtyřhře.
Profily hráčů
Michael Llodra

Devětadvacetiletý Michael Llodra si v Marseille ve dvouhře zahrál o titul už loni, tehdy však nestačil na Joa-Wilfrieda Tsongu.

Letos si Llodra poradil s Baghdatisem i nejvýše nasazeným Söderlingem a po finálové výhře nad Julienem Benneteauem získal celkem čtvrtý titul na okruhu ATP.

"Je to neuvěřitelné, konečně jsem vyhrál finále na domácí půdě. Loni jsem prohrál zde i na podzim v Lyonu," vzpomínal Llodra. "Podmínky v Marseille mé hře vyhovují."

O rok mladší Benneteau neuspěl ani ve čtvrtém finále a na první turnajové vítězství si musí počkat.

"Michael hrál dobře. Pokud ho chcete porazit, musíte předvést více než průměr. On skvěle podával, měnil styl i sílu úderů. A když jsem se dostal do hry, vytáhl několik fantastických volejů," komentoval utkání Benneteau.

Ve finále deblu Llodra s Benneteauem porazili rakousko-švédský pár Knowle a Lindstedt 6-4 6-3. Llodra tak navázal na marseillské triumfy z loňska a roku 2007.

- ATP 250 MARSEILLE (Francie, tv. povrch - hala, 512.750 eur) -
nedělní výsledky (21. 02. 2010)

Dvouhra - finále:
Llodra (Fr.) - Benneteau (8-Fr.) 6-3 6-4

Čtyřhra - finále:
Benneteau/Llodra (2-Fr.) - Knowle/Lindstedt (1-Rak./Švýc.) 6-4 6-3

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Nojo :), jak hraje na domacim indooru, tak to je jina, vsude jinde je polovicni. Ta kombinace levackyho podani a prechodu na sit je vynikajici, uzasnej cit pri volejich.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist