Lisická těsně před Wimbledonem ukončila spolupráci s Hingisovou

21. 6. 2014, 11:57
Aktuality 10
Německá tenistka Sabine Lisická ukončila těsně před začátkem Wimbledonu spolupráci s trenérkou Martinou Hingisovou. Loňská finalistka slavného turnaje v All England Clubu prostřednictvím facebooku oznámila, že se společně dohodly na rozchodu, protože bývalá světová jednička se chce začít více věnovat čtyřhře.
Profily hráčů
Martina Hingisová a Sabine Lisická

"Naše cesty se po vzájemné dohodě rozešly. Poté, co jsme vyhrály turnaj ve čtyřhře v Miami, našla Martina ve čtyřhře zalíbení a chce se jí věnovat více. Přeju jí hodně štěstí a možná si spolu sem tam čtyřhru na nějakém turnaji zahrajeme," napsala loňská wimbledonská finalistka Lisická na sociální síti.

Čtyřiadvacetiletá Němka, jež vloni na trávě ve Wimbledonu prohrála až ve finále s Francouzkou Marion Bartoliovou, začala s Hingisovou spolupracovat začátkem letošního roku. Nyní se vrátí zpět ke svému otci Richardovi a začne hledat nového stálého trenéra.

Hingisovou dnes čeká finále čtyřhry na turnaji v Eastbourne, kde bude společně s Italkou Flavií Pennettaovou útočit na druhý letošní titul v deblu. Ve Wimbledonu pak bude třiatřicetiletá Švýcarka startovat ve čtyřhře díky divoké kartě s Ruskou Věrou Zvonarevovou. Naposledy se na londýnském grandslamu představila v roce 2007, kdy ve dvouhře vypadla ve 3. kole.

Komentáře

10
Přidat komentář
Denis92
Coskoro nam zacina treti GS roka a je tu znova FANTASY. Vacsina hracov ktori uz hrali AO alebo FO by mali byt v tej lige. Pozrite sa na stranke ci v nej ste a ak nie postupujte podla pokynov nizsie.
Myslim, ze pravidla vsetci poznate a netreba sa k tomu nejak detailnejsie vyjadrovat.. ak by nieco tak sa kludne spytajte :)
Vytvorte si timy tak ako uznate za najlepsie. Vela stastia!

Ak by sa chcel este niekto pridat,dole su pokyny.
http://www.grandslamfantasytennis.com

Vytvoril som na tejto stranke fantasy league este pre AO 2014 a ta stale funguje aj pre W14.
Nazov ligy : "TenisPortal"
treba sa zaregistrovat (pokial ste tak neurobili uz v minulosti)
date LEAGUES, potom BROWSE LEAGUES a tam napisete "TenisPortal"
Reagovat
Mayo
nevadí Sabča...ako tradične na Wimblase budeš dobrá (snáď) komon
Reagovat
Pesek12
Sabine moc teď zápasů nehrála před Wimledonem. Byla zraněná nebo pořád trénovala? Martina jí asi moc nepomáhala a asi se spíše soustředila na sebe a svoji přípravu pro debl.
Reagovat
klarat
A hrála vůbec od toho, co tak blbě spadla při FO?
Reagovat
A.R.R.
nn, od FO nehrála na žádném turnaji. Ona letos docela na ty zranění a nemoci trpí.
Reagovat
aligo
jestli Lucka něco uhraje a Sabine neobhájí finále tak by se Lucka klidně do TOP 20 i výš mohla vrátit :)
Reagovat
Frick
Loni to při tom návratu Hingisový do debla spíš vypadalo na rychlý konec, ale teď je vidět, že v tom našla zalíbení...
Reagovat
A.R.R.
Já jsem rád, Martina je ještě mladá a zatím jí raději vidím na kurtu než jako trenérku. Jako hráčka má pořád ještě co nabídnou, jako trenérka nevím, to nedovedu posoudit.
Reagovat
Frick
Hlavně neměla končit po tom průšvihu s koksem....

Třeba mohla Petra v roce 2011 hrát finále s ní :-)))
Reagovat
A.R.R.
Tak to by byla parádička, finále Petra vs. Martina :-) Ona ta Martiny kariéra byla vůbec taková nešťastná, velký úspěch jako náctiletá, pak vleklé zranění, poměrně úspěšný návrat, distanc za koks.... Tak jsem alespoň rád, že hraje debla :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist