Kvitová zahájí Turnaj mistryň proti Radwaňské

22. 10. 2012, 16:58
Aktuality 12
Duelem se svou oblíbenou soupeřkou zahájí Petra Kvitová letošní Turnaj mistryň. Obhájkyni titulu čeká zítra v prvním zápase Bílé skupiny Agnieszka Radwaňská, se kterou česká tenistka dosud neprohrála.
Petra Kvitová

Dvaadvacetiletá Petra Kvitová hrála s Agnieszkou Radwaňskou třikrát a všechny zápasy vyhrála. Naposledy se střetly před rokem ve skupině na Turnaji mistryň a svěřenkyně kouče Davida Kotyzy letošní wimbledonskou finalistku zdolala ve dvou setech.

"Agnieszka umí výborně číst moji hru. Umí mě rozhodit. Hraje nějaký ten čop a kraťas, takové ty její vychytávky, ale já věřím, že to dopadne jako loni," řekla Kvitová Radiožurnálu. "Jasně že budu nervózní a bude to podobné loňsku, ale už vím trošku, jak se při tom cítím a jaké to bude, tak se na to těším," prohlásila.

"Radwaňská je herně jednou z nejinteligentnějších hráček, dokáže skvěle číst hru soupeřky a zahrát v dané chvíli maximum," řekl Kotyza serveru iDnes. "Na kurtu sice nepředvádí nejsilnější údery, ale hraje chytře - to je její kouzlo."

Po Kvitové s Radwaňskou na kurt nastoupí favorizovaná Američanka Serena Williamsová s Němkou Angelique Kerberovou a program prvního dne uzavře druhý zápas Bílé skupiny mezi Ruskou Marií Šarapovovou a Italkou Sarou Erraniovou.

Úterní program (začátek 16:00 SELČ):
1. zápas: A. Radwaňská (4-Pol.) - Kvitová (6-ČR)
2. zápas: S. Williamsová (3-USA) - Kerberová (5-Něm.)
3. zápas: Šarapovová (2-Rus.) - Erraniová (7-It.)
pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

12
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
pravděpodobně nejdůležitější zápas pro případný postup do semifinýle.
Reagovat
Nancy_z
až to vypukne! Doufám, že se Petře bude dařit, ale hlavně, že nechá na kurtu všechno a bude bojovat tak, jak si to pamatuju z loňska. Zopakovat loňský výsledek se zdá nemožné, ale u Petry člověk nikdy neví. Největší soupeřkou si je často ona sama. A postup do semifinále by byl úspěch a tam už se může stát cokoliv :-)
Reagovat
smazaný uživatel
4. s 6. no nevim co by kvitova musela predvist aby vyhrala
no a zbyly dvojce jsem zvedavej na kolik potrapej kerber a errnai favoritky. jestli bude mit labilka maria svuj den ,nebo bude s klidem na koni
Reagovat
smazaný uživatel
kolikátej proti kolikátýmu je úplně jedno tady jde za A) Povrch
B) Jak na sebe umí
Reagovat
freeteepek
Bych se vůbec nedivil, kdyby Petra zítra s Agou prohrála, aby následně v posledním zápase skupiny konečně porazila Šarapovovou a postoupila by do SF z prvního místa!
Reagovat
freeteepek
Petra má úžasnej smysl pro dramatizaci a naše trička určitě nezůstanou suchá:-)
Reagovat
Bob
snad si nemyslíš, že to bude mít jen tak hladkej průběh? :D To by nebyla naše Péťa, aby nás trochu a hlavně sama sebe nepotrápila :)
Reagovat
smazaný uživatel
Těším se na zítra a já držím palce a věřím,vy "optimisti".
Reagovat
tommr
Petra s ní sice ještě neprohrála, ale oba lonský zápasy byly velice vyrovnaný a letos spolu ještě nehrály. Myslím si, že šance jsou zhruba vyrovnaný a o vítězce rozhodne pár míčů ...:)
Pro Petru bude zítřejší zápas velice důležitej z hlediska postupu. Pokud vyhraje tak by jí už postup neměl uniknout, protože věřím, že by pak Erraniovou porazila. Pokud ale naopak s Agou prohraje tak budou její šance na postup minimální, protože proti Sharapovový by se jí v rozhodujícím zápase o postup určitě zase rozklepaly nohy i ruce ... :)
Reagovat
pepin
Budme trochu optimisti vždyt si to ta Peta zaslouží, dokonce si myslím, že je to pro ni výhoda, že proti ní nebude stát žádná ranařka a ona bude moci využít svoje přednosti na začátku turnaje.Věřím, že pokud to zvládne tak půjde daleko. Takže Peto " ZLOM VAZ " Ti pevně věřím přejí příznivci z TP.
Reagovat
Andrew89
Nemůžu se dočkat až turnaj začne!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist