Kvitová zahájí sérii turnajů na betonech už ve Stanfordu

28. 7. 2017, 08:40
Aktuality 32
Petra Kvitová zahájí sérii amerických turnajů už příští týden ve Stanfordu. Dvojnásobná wimbledonská šampionka, jež se po prosincovém přepadení na kurty vrátila až na letošním French Open, přijala od pořadatelů divokou kartu a před plánovanými starty v Torontu, Cincinnati a New Havenu tak odehraje před US Open jeden turnaj navíc.
Profily hráčů
Petra Kvitová (© Getty Images)

Dvojnásobná wimbledonská vítězka se po prosincovém přepadení na kurty vrátila na French Open, kde vypadla ve druhém kole. Hned na svém druhém turnaji v Birminghamu ovšem nenašla přemožitelku a získala jubilejní 20. titul. V milovaném Wimbledonu sice prohrála již ve druhém kole, sama Kvitová se ale radovala z toho, že je vůbec zpět.

Před odletem na americké turnaje měla bývalá světová dvojka odehrát antukový turnaj v Bastadu, kvůli problémům se žaludkem se ale účasti na švédském turnaji vzdala a přípravu směřovala až na americké betony.

Aktuálně 14. hráčka světa měla v plánu před US Open odehrát turnaje v Torontu, Cincinnati a New Havenu, nyní ale potvrdila, že přijala divokou kartu od pořadatelů turnaje ve Stanfordu, kde se poprvé v kariéře představí již příští týden.

Kvitová tak ve Stanfordu rozšířila pole grandslamových šampionek, které se na turnaji představí. Vedle ní totiž do turnaje zasáhnou mimo jiné i 'vracející se' pětinásobná grandslamová vítězka Maria Šarapovová, dvojnásobná grandslamová šampionka Viktoria Azarenková, vítězka letošního Wimbledonu a loňského Roland Garros Garbiñe Muguruzaová i šampionka z French Open 2010 Francesca Schiavoneová.

Komentáře

32
Přidat komentář
Pavlis
Hodně štěstí na betonech. To už je doba. Co nejméně proher, co nejvíce výher, ať nemusíš nic skrečovat, si zdravá, máš co nejvíce titulů a odehraných zápasů. Jen tak dál, Peti.
Reagovat
Frick
a tebe to třeba nestve, když vidíš, že Petra pojede takovou šňůru a Lucka se oproti tomu fláká?
Reagovat
misa
Rád bych Lucku viděl častěji...
Reagovat
misa
Snad aspoň nedostane do 1. kola Toronta nebo Cincinnati soupeřku, proti které se půjde turnaje jen zúčastnit (třeba právě Kvitovou).
Reagovat
Frick
A to je přesně ono. Jaktože jí to nedochází, že když nevyjde los, tak může bejt v haiselu? A to klidně na všech třech turnajích. Ok - na Rogers a v Cincu osm nejlepších (turnajových) hráček nečeká, nicméně a) i tak jich spousta zůstává b) postup do R32 je pro ni naprosté nic.

http://www.lucie-safarova.com/cz/exclusive-interview-lucie-safarova-part-ii/

Na začátku června plná huba keců o návratu do TOP 10....
Reagovat
blixa
Ty seš v haiselu celý život a pořád tu smrdíš ...
Reagovat
slacker
ty taky smrdis modrobolsevicke hovne
Reagovat
Frick
Nepřijde vám to fakt až moc...?
Reagovat
bIbec
přijde.
Reagovat
janek_da
https://scontent.fprg2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/20294371_1652896124734144_7406465439123021311_n.jpg?oh=a1a72cc68b58a07322c1683e28362701&oe=5A3393CC
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíte ta, která se doma pohádala doma s milencem, pořezala se a všechno svedl na nějaké smýšlené přepadení Hrdličkou? Petro, zklamala si mě
Reagovat
com
až tak jo :D ..to sou teda konspirační teorie :)
Reagovat
Torn
No pozor na FB je rozjetá nějaká stránka, kde někdo veřejně tohle rozebírá a podobně to popisuje, že Petra je labilka, kterou odmítl Hrdlička, pořezala se, že Lucka je neskutečná lesbička a blí každou druhou, jak Andy je hrozná vychaná podvodnice a i třeba to, jak Mladenovič měla zájem o Káju :D.
Reagovat
EllNino
jojo ... o Káju a o Gracíu :D
Reagovat
Torn
S Garciou bych si tipnul, že i něco Mladenovič měla....večerní pokec před deblem, vínko, jedné spadne vrchní díl plavek ve vířivce a je to. :D
Reagovat
blixa
Lézt do vířivky v plavkách ? Úchylný ....
Reagovat
Jabadu
U žen to není nic zas až tak neobvyklého.
Sdělování intimností, které může občas přejít i trochu dál je u většiny žen a dívek banální záležitostí.
To není žádný objev.
To se ví.
:-)
Reagovat
Frick
Mne by to přišlo strašně o hubu. Dvě dobrý kámošky. Obě normálně navenek maj svý přítele. Jedna je ale stritkně hetero, kdežto druhá "se nebrání". Druhá v nějaké chvíli něco neznačí.

Představ si to, teoreticky, u chlapů, ty jo, jak by to bylo šílený. Zjisti, že tvůj kámoš má touhu ti ho strčit do... no nic...

Jo, jasně, že může chlapovi inponovat představa, že si dvě hezký deblistky nebo třeba beachvolejbalistky spolu trochu "hrály" ve sprše... jenže ta představa může bejt klidně pro ně odporná...
Reagovat
Jabadu
Ale u dívek to opravdu není nic divného. Jsou více emocionálně založeny a pro ně je to banalita.
Reagovat
a.magerova
No to jsou mi teorie... :-P
Reagovat
Jabadu
Paní Magerová, buďme féroví.
Ženské kolektivní sporty, kláštery, ... smečka lvic se také olizuje, zatímco blbeček samec ochcává kdejaký baobab a ještě kvůli tomu ujde desítky kilomtrů.
Je to vůl, no.
:-)
Reagovat
a.magerova
OK, třeba jo.... nikdy jsem nebyla dlouhodobě součástí babského kolektivu, takže nemám ty pravé zkušenosti.... ale tak, abys byl ukojen: "JO máš pravdu, kdykoli se dostanu do sprch s ženou, vždy se rády navzájem mydlíme a nejen to."... ;-)

Ale i chlapi ve věznicích si přece umí "poradit".... :-P
Reagovat
Frick
To je prý docela klišé, že se tam nějak hromadně šoustá.

Asi jako nějakej gay se tam najde, ale asi to fakt nebude o tom, že by třeba 80% muklů zažilo během výkonu trestu homostyk.
Reagovat
Frick
To je prý docela klišé, že se tam nějak hromadně šoustá.

Asi jako nějakej gay se tam najde, ale asi to fakt nebude o tom, že by třeba 80% muklů zažilo během výkonu trestu homostyk.
Reagovat
EllNino
asi jsi to zažil, jak tak koukám :D
Reagovat
Torn
Možná v ČR ne tolik, ale v USA nebo Rusku je tohle zcela běžné ve věznicích, že mají něco jako kastovní systém a právě ti, co se nedokáží prosadit a vypadají třeba dobře, končí jako štětky pro ostatní. Existuje na to i řada studií, kde autoři popisují, že plno můžu v kriminálech zažilo pohlavní styk se stejným pohlavím, ať už z vlastní iniciativy nebo z donucení, po návratu do života vedli čistě heterosexuální život. A je pravdou, že ženy jsou obecně víc bisexuální než muži, ale je to spíše spoelčenským chováním, kde u žen je tohle víc tolerováno, obvykle tolik nepijí, takže třeba ten alkohol hraje větší roli atd., nicméně podobné případy experimentování nejsou jen u ženského pohlaví. A nepíšu to na základě nějakých vlastních zkušeností, ale měl jsem ve škole docela zajímavou přednášku, kde se sexuální chování docela pdorobně rozebíralo.
Reagovat
gigin
https://youtu.be/L3NOYCmcDPA
Reagovat
Torn
:D:D
Reagovat
FulnekUltras
;))))))))))))))))))))

Tak to můžu jenom potvrdit... ;)))))))))))))))
Reagovat
a.magerova
Chlapi, kde se TO pohybujete?!!!... :-P
Reagovat
bella
Bez uz s tim nekam, ty rozumbrado!! :P
Reagovat
Fandina
Pěkně, tak doufám, že zdraví vydrží a Petra něco vyhraje, pojď!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist