Kvitová už je v Birminghamu a vyhlíží první zápas na trávě

16. 6. 2017, 14:45
Aktuality 27
Tenistka Petra Kvitová už vyhlíží první zápas na travnatém povrchu. Od čtvrtka je v Birminghamu a při prvním tréninku si sedla, udělala z tenisáků na zeleném pažitu srdce a na sociální sítě napsala, že trávu miluje.
Profily hráčů
Petra Kvitová

"Odletěla jsem zdravá, ruka je v pořádku, žádné komplikace se nevyskytly a už se těším na svůj první zápas na trávě," uvedla pro ČTK sedmadvacetiletá Kvitová, která dostala do hlavní soutěže Aegon Classic divokou kartu.

Dvojnásobnou vítězku slavného Wimbledonu čeká v Birminghamu druhý turnaj po návratu na kurty po vážném zranění ruky, v níž drží raketu. Po prosincovém přepadení musela na operaci všech prstů a dvou nervů levé ruky, ale k vrcholovému tenisu se vrátila rychleji, než se čekalo. Premiéru si odbyla na grandslamovém French Open, kde vyhrála 1. kolo a vypadla ve druhém.

"Po návratu z Paříže jsem se se svým týmem připravovala na tvrdých površích," řekla svěřenkyně trenéra Jiřího Vaňka a kondičního kouče Davida Vydry.

Krátce po vyřazení z antukového Roland Garros vyprávěla, proč se jí daří na trávě. "K mé hře pasuje. Těším se, jak tam poletí můj levácký servis," uvedla tenistka hrající rovné rychlé údery a s úsměvem dodala: "Ale na začátku si na trávě vždy připadám tak pomalá! Chci se pohnout, ale jako bych do trávy vrostla a nic nemohla."

Hlavním cílem je cesta do All England Clubu, kde slavila triumfy v letech 2011 a 2014. "Po tom všem jsem šťastná, že si to budu moci vyzkoušet ještě jednou. Aspoň doufám. Wimbledon si užiju víc než kdy jindy," těšila se Kvitová.

Znovu si nedaleko od kurtů pronajme s realizačním týmem dům. "Bude to jako dřív. Wimbledon by měl být mnohem uvolněnější než jindy," doufala.

TenisPortal.cz, ČTK, Ondřej Jirásek

Komentáře

27
Přidat komentář
Frick
http://www.hanackyvecernik.cz/zpravy/prostejov/kauza-kvitova-podle-jedne-z-policejnich-verzi-se-pry-porezala-sama

Člověk se podívá do diskuze a co nenajde...
Reagovat
Frick
Nicméně nechce se mi moc věřit tomu, že se něco takového může povést.
Reagovat
Frick
A samozřejmě (a vězte, je mi stytno, že mne to nenapdalo hned) - přio krájení by nůž držela beztak v levé, když ní i píše.
Reagovat
misa
No jistě.
Reagovat
Frick
Jedině kdyby se špička nože o něco zapřela, ruka by vyklouzla z rukojeti a setrvačností projela pod čepelí.
Reagovat
vibbi
Vzhledem k tomu, ze znam člověka, ktery ten pamflet vydava a hraje si na sefredaktora, tak vim, ze vecer sedl k netu, procetl clanky, vsude sama Kvitova, tak proc neprispet necim, vsak z toho jiste neco kapne.
Toho cloveka zajima jen zisk z reklam a inzeratu, snazi se v ramci Olomoucka delat ruzne casopisky, vydrzi to pul rok a zalozi novy. V tymu kdysi nemel vubec zadne zurnalisty, vybira nedostudovame nadeniky na pracaku, jejichz jedinym ukolem je ziskat inzerenty.
Reagovat
A.R.R.
Já sice pana redaktora neznám, ale napsat že se údajně pořezala při krájení zeleniny a nevolala policii je totální debi.lita. Jako proč by člověk měl volat policii, když se řízne :-D A samozřejmě by měla pořezanou pravou ruku a to zcela jiným způsobem.
Reagovat
Frick
Já teda pevně doufám, že dneska by si někdo totální pohádku zveřejnit nedovolil. To pak kdyby Černošek chtěl, tak může rekdakci usmažit u soudu.

http://revue.idnes.cz/ondrej-vetchy-pavel-novy-soud-verdikt-dx7-/lidicky.aspx?c=A170307_192124_lidicky_jfk

Vetchý vysoudil 700 000 jakoby nic.
Reagovat
ludmilaosfka
Ten článek je blbost. Spíš mám obavu, že ten, kdo Petru přepadl, to udělal na něčí objednávku. Kdo ví, jestli tam třeba nešlo i o pokus o znásilnění a pod. Je známé, že někdy dochází k tomu, že konkurence musí být zlikvidována jakýmikoli prostředky. A podobné věci se do medií prostě nedávají. Objednavatel může být podezřelý, ale není snadné najít důkazy. Podle mého názoru bylo přepadení horší, než by se mohlo zdát. Na jedné fotce z Paříže bylo vidět ta spousta jizev na Petřině ruce. To nebylo jednoduché říznutí, které by si udělala sama. A pachatel se zřejmě už nenajde a objednavatel se neusvědčí, což mě mrzí.
Reagovat
Frick
Kdyby to byla takováto akce, tak by zřejmě proběhla v noci a vrtal by se zámek.

Jak by mohl někdo tušit/předpokládat, že je Petra v tom poněkud prostoduchá a důvěřivě otevře.
Reagovat
ludmilaosfka
Tušil by to jednoduše ten, kdo ví, že Petra taková je. Přepadení ve dne je často méně nápadné než v noci.
Reagovat
ludmilaosfka
Tedy ne prostoduchá, ale důvěřivá. To je rozdíl.
Reagovat
Frick
Aby to nebylo jen o tamtom až tabuiozovaném tématu - chtěl bych vyzdvihnout to, jak je fajn, že Petra, zdá se, neutrpěla nějaké vidtitelné šrámy na duši jako třeba Selešová. Jiná hráčka by se z toho třeba tak lehce nedostala.

A ještě tedy jedna věc - pokud bude Petřin návrat pokračovat úspěšně, tak očekávám deifnitivně slábnoucí tlak na vyřešení případu až se z toho stane pomník. I s tim, že pochybnosti budou. Já je aspoň mám. Resp. nejsem vnitřně přesvědčen o tom, že to určitě bylo přesně tak, jak bylo předhozeno mediím. Pak by ale asi měl být člověk schopen říct "Jak to tedy mohlo být jinak?" a tam, přiznám se bez mučení, tápu. Ale člověk si musí říct ještě jednu věc - Bylo to tedy jinak a vyjde to najevo. Co ovšem potom? Bude to (s největší pravděpodobností) skandál jak prase. A pomohlo by to Petře? Nepomohlo.
Reagovat
bella
Prosim te, uz zalez!!!
Nebo si zaloz podobny pamflet a neotravuj tu slusny lidi. Kdyz nemas lepsi verzi, tak mlc!!!
Reagovat
Frick
http://sport.idnes.cz/exkluzivni-rozhovor-idnes-cz-s-petrou-kvitovou-fu5-/tenis.aspx?c=A170615_130601_tenis_tof

Bohužel (nebo bohužel možná ne, je to zkrátka realita) i po 2,5 letech jsem přesvědčen, aby fulnecká rodačka (z bílovické porodnice - pokud ty největší hnidopichy) s trvalým bydlištěm mimo ČR ve značně specifickém státě odpověděla na otázku "Kde bydlíš?" "V Praze". Jsem asi trochu jako podvedená manželka, která svému nevěrnému muži vyčítá to, že se svou nevěru ani nesnaží zatajit.

Proč tedy Petře podobě vyčítám, že na otázku, kde bydlí, neodpoví "V Monaku, protože je tam krásné počasí a příjemní lidé, ale často jezdím i do Česka za rodinou a přáteli", byť by mi bylo jasné, že je to kec? Nu, protože bych aspoň z toho cítil nějakou sebereflexi, aneb ať to aspoň vypadá, že to nemám jen kvůli daním.

Ono prostě je to nepříjemné i kvůli vazbě Kvitová - Černošek - Babiš...

Ale tohle je obecnej sportovní problém - průšvih jak prase měl Messi, teď snad nově ho má i CR7, asi mi nezbude nic jiného, než to akceptovat. Stejně jako fakt, že společnost je k tomuto z větší části shovívavá, ba dokonce to vnímá kladně jako jakýsi legitimní boj proti domněle zločinnému systému.
Reagovat
Frick
Bohužel (nebo bohužel možná ne, je to zkrátka realita) i po 2,5 letech jsem přesvědčen, aby fulnecká rodačka (z bílovické porodnice - pokud ty největší hnidopichy) s trvalým bydlištěm mimo ČR ve značně specifickém státě odpověděla na otázku "Kde bydlíš?" "V Praze". ***takže to není košer*** Jsem asi trochu jako podvedená manželka, která svému nevěrnému muži vyčítá to, že se svou nevěru ani nesnaží zatajit.

Hvězdičky uvozují chybějící větu.
Reagovat
Fandina
Přemýšlím, jestli jsi tak hloupý nebo to hraješ. Bydlet mohu třeba na Marsu a mít místo pro zdanění kde chci, když splňuji dané podmínky.
Reagovat
Frick
A nebo jinak - domníval bych se, že je to prostě otázka, na kterou se člověk, resp, novinář ptát nemá. Asi jako se třeba zeptat tenistky, u niž by bylo veřejným tajemstvím, že není hetero, zda plánuje se vdát a mít děti (třeba po kariéře).
Reagovat
bella
Ty si neskutecnej ubozak. Nikdo te tu neposloucha, ale hlavne, ze pises ty svoje bludy. Bez se prihlasit na policii, kdyz vis, jak na to!!!
Reagovat
FulnekUltras
ale že by už jenom jednou? Leda pokud se naplní 111417.
Reagovat
Jabadu
To by ale bylo potřetí!
:-)
Reagovat
bIbec
(1)Vondrousova v Aoyama
Naydenova v Shinikova
Raina v Dunne
An. Rodionova v (6)Smitkova

(2)Giorgi v (wc)Appleton
(wc)Murray v Min
Cabrera v Stollar
Yastremska v (8)Fett

(3)Hsieh v Perrin
Larcher de Brito v Cako
Robson v Kato
Savchuk v (7)Soylu

(4)Vickery v Dabrowski
(wc)Burrage v Boulter
Krejsova v T. Moore
(wc)Swan v (5)Kulichkova
Reagovat
lars
Marketa je urcite 1. nasaz. v kvalde?
Reagovat
tommr
to je překvapivě dobrej los pro Markétu i když se to tak trochu dalo čekat když je nasazená jako jednička ... :)
Reagovat
Krisboy
Taky ji mám rád. I když už méně než dřív...
Reagovat
Jabadu
JXD má "trávu" stále rád.
:-)
Reagovat
Frick
Na jaře 2010 požádal Ministerstvo kultury, aby jej vyhlásilo kulturní památkou, neboť za posledních dvacet let vykouřil nejméně 20 kilogramů (60 000 jointů) marihuany.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist