Kvitová titul v Dubaji neobhájí, do čtvrtfinále neprošly ani Šafářová a Radwaňská

19. 2. 2014, 16:43
Aktuality 409
ATP DUBAJ - Pro české tenistky dnes turnaj v Dubaji skončil. Lucie Šafářová neuhrála ani set proti Jankovičové, Petra Kvitová pak neudržela vedení proti Suárezové a vinou velkého počtu chyb přišla hned po prvním zápase o mšanci obhájit loňský titul Do čtvrtfinále se v Kataru nedostala ani druhá nasazená Agnieszka Radwaňská.
Petra Kvitová

Loni Petra Kvitová v Dubaji porazila Hantuchovou, Ivanovičovou, Radwaňskou, Wozniackou, Erraniovou získala titul. Ten však letos nezopakuje, už ve druhém kole prohrála 6-1 4-6 6-7 se Španělkou Carlou Suárezovou-Navarrovou a v pondělí ve světovém žebříčku klesne ze šestého na deváté místo.

Třiadvacetiletá Kvitová přitom měla zápas se světovou šestnáctkou parádně rozehraný. Se soupeřkou, se kterou vyhrála pět ze šesti vzájemných soubojů, hrála agresivní tenus a vedla 6-1 a 4-2. Pak však poprvé v zápase přišla o podání a z rakety české hráčky se vytratila jistota. Španělka, která minulý víkend ve Fed Cupu porazila Záhlavovou-Strýcovou i Zakopalovou, získala pět her v řadě a rázem byla na koni ona.

V rozhodujícím dějství naopak prohrávala 2-4 Kvitová. I ona dokázala vývoj otočit a za stavu 5-4 podávala na postup. Servis však ztratila a rozhodnutí musel přinést až závěrečný tie-break. Bývalá wimbledonská vítězka v něm vedla 4-2 a měla servis, posledních pět výměn ale patřilo Suárezové, která tak podruhé v sezoně postoupila do čtvrtfinále.

Kvitová dnes sice zahrála úctyhodných 48 vítězných úderů, současně ale spáchala i 46 nevynucených chyb a šest dvojchyb. Nyní už by se měla přesunout do Spojených států na velké turnaje do Indian Wells a Miami.

Lucie ŠafářováVe druhém kole dnes ztroskotala i Lucie Šafářová. Česká reprezentantka nezvládla v duelu s Jelenou Jankovičovou koncovky setů a s bývalou světovou jedničkou prohrála 5-7 a 4-6.

Sedmadvacetiletá Šafářová v obou sadách držela s někdejší nejlepší tenistkou světa Jankovičovou krok, české tenistce ale nevyšly závěry setů. Úvodní dějství už směřovalo do zkrácené hry, když se Srbka dostala ke svému celkově sedmému a osmému brejkbolu, při kterém už tentokrát nezaváhala.

Šafářová si vzápětí prohrála i další servis v úvodu druhého setu, a přestože dokázala srovnat, na zvrat síly nenašla. Za stavu 4-5 se Jankovičová dostala k dalším dvěma brejkbolům a zápas ukončila.

Česká tenistka si může spravit chuť alespoň ve čtyřhře, v níž je společně s Andreou Hlaváčkovou ve čtvrtfinále.

Rovněž ve druhém kole skončila i předloňská vítězka turnaje Agnieszka Radwaňská. Druhá nasazená Polka měla vynikající vstup do zápasu s Italkou Flavií Pennettaovou, nad níž dnes vedla už 4-1, ale od té chvíle kurt ovládla její soupeřka.

Pennettaová získala osm her v řadě, otočila tak úvodní set a rychle získala náskok i ve druhém. Radwaňská si sice vzala jedno podání zpátky, ale to dnes bylo od ní vše. Po necelé hodině a půl se Italka dostala k prvnímu mečbolu a rezignovaná Radwaňská jí práci ulehčila dvojchybou.

"Myslím, že jsem začala dobře, ale zdejší podmínky jsou pro mě horší než ty v Dauhá," řekla po svém vyřazení světová trojka. "Míče tu opravdu létají, dneska jsem to necítila v ruce," dodala.

Radwaňská sice v Dubaji uspěla před dvěma lety, ale tehdejší a dnešní podmínky jsou podle ní odlišné. "Každý rok je to podle mě trochu jiné. Je to podobné, ale pořád tu nedokážu kontrolovat míč jako obvykle. Asi je to tím větrem a vzduchem, je to tu trochu jiné než na ostatních turnajích."

Vypadla i loňská finalistka Sara Erraniová. Italku vyřadila Sorana Cirsteaová, která se ve Spojených arabských emirátech postarala o vyřazení obou nejlepších Italek. Po Vinciové dnes Erraniovou porazila 6-2 5-7 6-1 a světové desítce tak oplatila porážku z loňska. Bilanci vzájemných duelů s ní snížila na 2-5.

Výsledky - Dubaji (tvrdý povrch, dotace 2.000.000 dolarů):
Dvouhra - osmifinále:
Suárezová (Šp.) - Kvitová (3-ČR) 1:6, 6:4, 7:6(4)
Jankovičová (5-Srb.) - Šafářová (ČR) 7:5, 6:4
Pennettaová (It.) - A. Radwaňská (2-Pol.) 6:4, 6:1
Cirsteaová (Rum.) - Erraniová (4-It.) 6:2, 5:7, 6:1
Wozniacká (8-Dán.) - Becková (Něm.) 6:4, 6:4
V. Williamsová (USA) - Ivanovičová (Srb.) 6:2, 6:1
Cornetová (Fr.) - Flipkensová (Bel.) 6:3, 6:4
Čtyřhra - 1. kolo:
Pennettaová/Stosurová (It./Austr.) - Peschkeová/Srebotniková (3-ČR/Slovin.) 6:1, 1:6, 10:6.
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

409
Přidat komentář
VlS
k té vznešené diskusi dole a " okrajovým" sportům - řekl bych, že běžky, brusle a snowboardový prkno má doma víc lidí, než tenisový vybavení. Sport bez základny rekreačních sportovců není moc sport. Nevím, proč bych Hejnovou, Sáblíkovou, Soukalovou, Samkovou ........,,, a další nemohl porovnávat s Petrou. Dokonce si myslím že třeba u alpskýho lyžovaní nebo biatlonu hraje psychika podobnou roli, jako v tenisu. Jen u těch sportů neriskuješ jen to, že obrečíš prohranej zápas, ale taky to, že příbuzní obrečí tebe. To není snižování Petry, to je reakce na stupidní snižování jinejch sportovkyň.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že tu v první řadě jiné sportovkyně nikdo nesnižuje, jenže to, že je v zimních sportech obecně daleko menší konkurence a menší tlak než u tenisu, to je prostě fakt.

A jak jsem psal Slackerovi, srovnávat to podle rekreační úrovně dost dobře nejde. Protože to by nejprestižnějším a nejsledovanějším sportem byla chůze, což jaksi není. ;-)
Reagovat
Rafaeoli25
Přesně tak, podepisuju každou větu..
Reagovat
VlS
Queshi, jsi fanatickej demagog. Jestli sis nevšiml, nebere tě s výjimkou Fandiny vážně už nikdo.
Konkurence v zimních sportech není nijak nižší než v letních z jednoho prostýho důvodu. Každej, kdo chce uspět a vyhrávat musí makat co to jen jde, musí soutěžit a závodit co to jen jde, riskovat a ještě aspoň nemít smůlu. To je uplně stejný u všech sportů a je fuk, jestli jsou letní, zimní, jarní nebo podzimní.
Nebejt včera toho, že jsi se musel navézt do každýho kdo vyjádřil zklamáni, skončilo by to na 15 krátkejch komentech , ve kterejch navíc ani nikdo nijak jó moc nenadával. Ty a Fandina jste z toho vyrobili přestřelku, ve který jste z Petry udělali cíl. To je to, čím jí škodíš, jsi tady její největší škůdce ze všech.
Reagovat
smazaný uživatel
a) než tady začneš žonglovat odbornými termíny, laskavě si zjisti, co znamenají, abych si o tobě nemusel myslet (a zatím ani nemyslím), že jsi hlupák. Protože nejsem fanatický demagog.
b) rozšířenost zimních sportů je daleko menší než u těch řekněme celoročních, což je prostě fakt, který neokecáš a ze kterého jasně vyplývá šíře konkurence. To ovšem neznamená a ani jsem nikde nic takového netvrdil, že vyznavači zimních sportů nemusí makat
c) já se tu včera do nikoho nenavážel, laskavě si nevymýšlej. Maximálně jsem se ohradil proti tommrovi, protože to, co tu on předvádí, nemá s vyjádřením zklamání nic společného.
d) já ani Fandina jsme tu žádnou přestřelku nevyvolávali

A že mě tu nikdo nebere vážně? To je možný, většina tu totiž umí akorát slepě kritizovat, místo aby se nad problémy zamýšleli v souvislostech. Je logické, že pokud to po nich chci, nelíbí se jim to.

Jestli Petře někdo nejvíc škodí, tak to jsou ti, co ji neustále kritizují a shazují ji. Já to nejsem.
Reagovat
smazaný uživatel
vsechno to jsou ovoce, ale kazde chutna jinak...ze...

ja jsem si rikal Vlcku, nemichej se do toho, ale nedalo mne to, nebot opravdu necitim jak quesh hokej jako okrajovku;D) nebo obecne zimni sporty...

Ale take necitim, ze se daji jednotlive sporty jen tak zjednodusene porovnavat...vzhledem k rozdilne psychologicke narocnosti, jak si sam nakonec naznacil...
nebot kazdy sport si zada sve...
a porovnavat je mezi sebou mne prijde o nicem...(((neco jineho je jak sjizdis nejakou horu, kde riskujes, ze te zavali lavina, a neco jineho je, jak jedes tenisovy kalendar...sorry, ale tohle mne prijde nesrovnatelne))) Snowboard neni jen nejake OH.....

.... take si myslim, ze je snowboard velmi popularni...u nas se jezdi i ve meste na umelych svazich v lete;)

...dale si vem jak vypada priprava tenisty na OH a jak treba bezkare, nebo veslare...no nevim...a nejde mi o nejake znevazovani....jde mi o nesmyslne porovnavani....nebot i ty pripravy na vrcholovou akci se proste ruzni i psychologicky...

...jak bys chtel srovnavat zivot dulniho mistra s zivotem architekta...oboje to jsou prace(((a je mi jedno, kde si dosadis ten druh sportu)))

Kazde si zada proste sve, a kazdy si vybira podle mne trochu jiny aspekt psychologie...a pokud to zplostime...tak takhle muzu porovnavat i psychiku diskutera s hracem tenisu...(((takze tady by vysli vcetne mne i tebe vsichni jak totalni labilove)))

...takze si to klidne porovnevejte, nemam nic proti, ale beze mne;)

A uprimne, kdyby ten tvuj prispevek napsal jiny nick, ktereho ani moc neznam...tak na to celkem dlabu...je to stejne jak debata, placka nebo bez placky 5.misto Baure atd... proste o nicem...
Reagovat
VlS
jsi nějaký rozhozený. Porovnávat sporty je principiálně nemožné i naprosto snadné současně. Každý sport je o něčem jiném a v to je nemožné je srovnávat. Sport dělají sportovci. Všechny olympijské sporty a většinu ostatních sportů na vrcholové na vrcholové urovni dělají profíci. Jakýkoliv profesionální sport je celoroční záležitost, je uplně jedno, jestli jeho display tvář je zimní, letní nebo celoroční. Mezi profíky je konkurence jako prase, protože pár set se jich spirtem tak bějak uživí, jen uzká špička se uživí dobře a nejužší špička zbohatne. Kdo se chce dostat do uzké nebo dokonce nejužší špičky, ten tomu musí dát absolutně všechno. A v tom jsou všechny sporty stejné a porovnatelné a není žádnej rozdíl mezi zdánlivě sezónními a celoročními sporty. Na profi urovni jsou celoroční uplně všechny.
Reagovat
smazaný uživatel
proc rozhozeny?

s tim, co mi pises nemam nejaky az problem (((plus, minus))), coz ale samozrejmne nema vuubec nic spolecneho s rozdilnou psychologickou variabilitou u jednotlivych sportu....o kterou tu slo teda predevsim....jestli jsem to dobre pochopil....(((podminky, ruzne formy vykonavani atd. atd.)))

proste to strasne zplostujete....
...nechci branit ani tenis, nebo jiny sport, nebo se tu zastavat Petry...nebo nejakeho konkretniho sportovce, nebo letni, zimni... kaslu na to....

podle mne hovoris uplne o necem jinem.... coz v tehle debatach je hlavnim priznakem problemu (((jeden o voze, druhy o koze))), a spis to potvrzuje ztratu casu nad temihle nesmyslnymi porovnovanimi...

psychologicke navyky si tenista vytvari proste jine nez snowboardista nebo bezec nebo hokejista atd...pochopitelne....

jak rikam, uplne o nicem debata....;)
Reagovat
VlS
To ti odsouhlasím a podepíšu.
Reagovat
smazaný uživatel
proto jsem ten prvni prispevek zacal tim, Vlcku nemichej se do toho...;D)
Reagovat
Mayo
Petra Petra zabal to radšej.
Reagovat
Rafaeoli25
Když ona tak moc chce, ale ani Štěpánkův mozek v její hlavě jí nepomoh, takže asi skončit jak říkáš..
Reagovat
smazaný uživatel
Proč by proboha měla končit?
Reagovat
Rafaeoli25
To byla ironická reakce na Mayův koment jestlis to nepochopil, každopádně je na cestě do propasti podobně jako Vaidiš..
Reagovat
smazaný uživatel
Ono se tady dost těžko rozpoznává, co je ironie a co trapný pokus o vtip. A srovnávat Petru s Vaidišovou je samozřejmě nesmysl.
Reagovat
Rafaeoli25
Jestli bude padat dál a dál, tak to za nějakej čas srovnatelný bude..
Reagovat
smazaný uživatel
a) Petra má daleko víc úspěchů než Nicole
b) čtvrtým rokem je v top 10, čili nikam nepadá.
Reagovat
Sonja
když spolu hrajou Serena s JJ, tak to fakt nikdy není nuda:-D
Serena dneska hrála skvěle- 73% 1.servis, 24 winnerů/21 UE, JJ 64%, 12/23 (mohlo to bejt lepší no)...
Tak gratulace. Finále sester by mohla bejt zajímavá podívaná, Venus vypadá, že je taky ve formě:-)
Reagovat
dadaft
podavač vyčelil Jelenu. ))
Reagovat
Sonja
Chudák:-D Ale Jeca se pak jako obvykle usmívala, tak dobré:-)
Reagovat
slacker
Marketa Lazarova zahrala bezdomovce
Reagovat
Sonja
Dnes už ji zas poznávám:-D
Začla pěkně zvostra.
Reagovat
dadaft
!!! brejk zpět !!!
Reagovat
kada.tom
snad Serena pošle tu vošklivou Srbku domů ... :-)
Reagovat
Sonja
A další:-D Kdepak, Serena je dneska zas jednou brutální.
Reagovat
Rafaeoli25
Přiznám se, že už mám dost věčnýho rozpitvávání PK, je to únavný, mám rád šampiony jako Rafa, Sáblinka, Hejnová nebo Samková, u kterých se nemusím zabývat hadrovou psychikou, jíž ovlivňuje kdeco, tečka.
Reagovat
PetaM
Však nikoho rozpitvávat nemusíš :D Když někdo chce, něco sem napíše, ale nikdo tě nenutí si to tady číst a vysilovat se. Nebo máš snad u hlavy bouchačku a musíš to číst ;) :)
Reagovat
misa
Být šampionem ve sportech, které dělá pár lidí a ve většině zemí světa ani netuší, o co jde, je trochu jiné než v tenisu.
Reagovat
PetaM
Mimochodem, kromě Rafaela jsi vyjmenoval všechny, kterých si všimneš, jen pokud jsou Olympijské hry. Zbylé čtyři roky po nich ani nevzdechneš ;)
Reagovat
Rafaeoli25
Rychlobruslení a snowboard že dělá pár lidí? Ukazuješ, že toho o těchto sportech moc nevíš, pravdou je, že je v nich stejně tvrdá konkurence jako v tenise. Tady se ale bavíme o psychický labilitě danýho jedince, kdyby PK dělala snowboard nebo biatlon, bouchala by v nich stejně jako bouchá v tenise. Jinak Peto, rychlobruslení a biatlon sleduju pravidelně a Martina je pro mě nejlepším sportovcem český historie :)
Reagovat
smazaný uživatel
Srovnávat zimní sporty, které už z principu jsou okrajovou záležitostí, s globální záležitostí, jako je tenis, to je slušnej úlet.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrý :D

víc už nemusíš psát.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak poslat hokej do kategorie okrajovek...nevim...

Ale jinak se snowboardem bych to opravdu nesrovnaval...i kdyz jako okrajovku bych to take uplne nevidel...dost popularni...jenze porad je odebiran velkou skupinou jako styl zivota, je tam dost zajimavych postav, ktere proste OH miji, a dokonce i XGames...takze s tenisem se to asi dost tezko porovnava...je tam porad jeste hodne jezdcu, kterym zalezi na tom jak...a ne jestli budou mit placku...nebo pohar...coz je v tomto sporte bych rekl i mile;)
Reagovat
Rafaeoli25
Špatný náhled, tyhle sporty sice dělá omezený počet zemí, nicméně v každý z nich jsou desítky špičkových závodníků takže když se to posčítá konkurence je prakticky totožná, jen jinak rozložená. Jak už jsem ale napsal, tady se bavíme o psychice a ta hraje stejnou roli v každym sportu..
Reagovat
slacker
Tenis je okrajovy sport :-). Spousta lidi bezkari, sjezdari, koluje, peskuje, plave, kope do micudu, stoucha holi do puku nebo tenisaku. Brusli na lede nebo koleckach. Kdyz uz nekdo veme raketu do riku tak je to nejcasteji squashova. Kdepak tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
No mne zase chvili trvalo, nez jsem prisel na to, co je to ta Sablinka;)
Reagovat
smazaný uživatel
Špatně. Tenis dělá daleko víc zemí a v každé z nich jsou desítky špičkových hráček a hráčů, konkurence fakt srovnatelná není. A psychika je jistě důležitá v každém sportu, ale ani tady se to nedá srovnávat. Sezona zimních sportů trvá cca od listopadu do března, ve zbytku roku jsou "zimní" sportovci mimo hlavní zájem médií i fanoušků. Tenis je záležitostí celoroční, hraje se od ledna do listopadu, navíc tenisti nemají ten luxus toho vypustit nějaký turnaj, tak jako "zimní" sportovci.
Reagovat
Rafaeoli25
Jinak úspěchy Martiny jsou jednoznačně nejcennější ze všech vzhledem k tomu z jak svîzelných podmínek se k nim dopracovala, prostě něco neskutečnýho..
Reagovat
smazaný uživatel
Takhle jednoduše to porovnávat nemůžeš. :-) Nejmasovějším sportem je bezesporu chůze a přesto na vrcholové úrovni je spíš na okraji zájmu.. Obdobné je to s tenisem a squashem.
Reagovat
Rafaeoli25
Dost trapnej způsob, kterym obhajuješ PK, tlak na sportovce je na každý velký akci stejnej a očekávání jaký je vyvíjený na Martinu je nesrovnatelně větší a ona ho vždycky naplní. Od PK už nikdo nic nečeká a stejně jí to nepomáhá, prostě psychika na nic, tak už si to přiznej..
Reagovat
Rafaeoli25
Jinak v každym sportu je úzká špička a člověk musí být stabilní, aby v ní dlouhodobě zůstal, to je stejný v každym sportu..
Reagovat
smazaný uživatel
Jakej trapnej způsob? Já akorát popsal realitu. Nemůžu za to, že se ti realita nelíbí.

P.S.: nechci tu zbytečně snižovat úspěchy Martiny, ale laskavě se smiř s tím, že rychlobruslení je ve srovnání s tenisem okrajovou záležitostí. Jasně to dokazuje i to, že tenis má 4 vrcholné a hojně sledované akce za rok, zatímco na Sáblíkovou si kromě OH a možná MS vzpomene jen pár lidí.
Reagovat
Rafaeoli25
Nejseš ťumpach? Tady se nebavíme o tom, kterej sport je víc propíranej, ale o stabilitě výkonnosti a psychice daných závodníků a v každym sportu jsou ti co jí maj dobrou, tedy Nadal, Serena nebo Sáblíková a ti, co jí mají horší viz. Kvitová, to je meritum věci..
Reagovat
slacker
Ja vim jen o 2 ... Wimbledon a Rolland Garros :-))
Reagovat
smazaný uživatel
No vždyť. Jenže ty neustále nejsi schopnej pochopit, že porovnávat tlak na Sáblíkovou a tlak na Kvitovou je nesmysl.
Reagovat
Rafaeoli25
Abys mě tu dál trapně nechytal za Martinu, tak jí srovnám s top tenisty/kami. Rafa, Nole a Serena jsou schopní tlak ustát, PK ne, spokojenej?
Reagovat
smazaný uživatel
Tu Martinu jsi ale vytáhl ty, ne já.

Myslíš, že tebou zmiňovaní hráči jsou opravdu pod tak velkým tlakem jako Petra? Protože nadávání vlastním sportovcům a sebemrskačství je typicky český národní sport.
Reagovat
Rafaeoli25
Ty mě bavíš, aha tak to je ten důvod proč se jí nedaří, je na ní vyvíjenej takovej tlak, o kterym se může ostatnim jen zdát, to se ti povedlo :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nepochopils. Jsem si myslel, že jsi inteligentnější.
Reagovat
Rafaeoli25
Tlak je vyvíjenej na všechny, někdo ho zvládá dobře, někdo ne, toť vše, naše sportovce lacině nekritizuju a ani nejsem sebemrskač..
Reagovat
tommr
včera vypadly Williamsky, dneska se se soutěží rozloučily poslední dva nasazený páry a šance Andrey s Luckou na deblovej titul tak výrazně vzrostly. Jejich semifinálový soupeřky Kudryavtseva+Rodionova jsou sice taky nebezpečný, ale ani zdaleka tolik jako by byly Rusky Makarova+Vesnina. Hratelný soupeřky je budou čekat i v případným finále. Doufám, že holky tu šanci chytí pořádně za pačesy a dojdou k prvnímu společnýmu titulu ... :)
Reagovat
Sonja
Já jo.
Reagovat
dadaft
Jelena je napružená, vidím to na ní, moc by chtěla Serenu porazit,,,,,,,
,,,,,,,,,,,, ale bude to těžké přetěžké.

nezdá se ti, že je osvětlení kurtu slabé?
Reagovat
Sonja
Přetěžké, souhlas. Dneska Serena nevypadá, že by se chtěla dlouho přetahovat:-) Působí o hoodně jistěji než v minulém zápase.
No řekla bych, že finále sester je na spadnutí.
Jinak osvětlení mi přijde fajn, mám ráda night sessions 8-) Navíc koukat se v HD na TV, luxus:-D
Reagovat
smazaný uživatel
No ja jsem do cteni tech prispevku teda nesel... ty na vrchu mne bohate staci;)

Ten zapas jsem nevidel, ale snad uz 5 let je to pro mne teda dost stylova hracka,... no a stale se take nic v mem postoji moc nemeni... nejde snad ani o to, ze musi hrat za kazdou cenu na trave, aby byla mnou nazvana travarkou... ale ona hraje tak, ze se to nejvic na tu travu hodi (aspon v mych ocich)...kdyz uz je nejak tak v pohode, ovsem...

Jestli jde o psychickou pohodu...no tak, kdo ji ma stale, ze... ne nadramo se rika kolik visni, tolik tresni... a tohle v pripade Petry plati uplne stejne, jak pro kohokoliv...

To ze vyhrala v minulosti Madrid, TM neni asi az tak velkou zahadou... hracky tehdy jeste nedokazaly uplne reagovat na jeji hru...a nemely ji tak prectenou...porad zustava, ze asi nejhur se reaguje na te trave nebo rychlem povrchu v hale, ale musi byt v pohode na servisu...pokud neni, tak ji ani ta travicka nebo rychly hard nepomuze...
Reagovat
smazaný uživatel
Ono i ta Azarenka se na AO sesypala a dostala dokonce kanara, prekvapive, nebot u tehle jsem si rikal, ze dokaze byt vic konzistentni, coz vyplyva i ze stylu hry Azarenky, ktera je podle mne v tuto chvili asi nej. na okruhu, myslim v tom, ze dokaze konkurovat vsem a na cemkoliv, a kdykoliv. Ani ta Serena, ktera patri pravem na ten trun neni uplne nedotknutelna psychickou pohodou...

Jenze Petra neni ani Azarenka, a ani Serena... to myslim je asi nutno nejak pochopit. Davida beru normalne...nemam proti nemu nic... ale pokud byste chteli jinou hracku, tak by se asi ten trener musel zmenit...nebo spis budete muset zmenit pristup, a konecne ji brat ne podle zebriku, ale spis podle vykonu, ktere jsou sice horsi nez v roce 2011, ale je to hrane porad tim stejnym stylem...podle mne se jen potvrzuje, ze ty prehnane adorace Kvitistu nebyly uplne na miste, a ani ty prehnane naroky na zebrik kritiku...Ona muze zapadnou v ty mista kolem 10. a 15. mista, kde je jeji takove bych rekl prirozene misto...

On na priklad vitez RG Gomez...byl zajimavej hrac...ale v zivote 1. v rankingu nebyl, nejvyse 4....a to hovorime o ATP....ne o WTA, kde se to meni jak v kalejdoskopu;) Zapomente...era Steffi vs. Martina a pozdeji vs. Monika a pozdeji era sester W je nenavratne v pdachu...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem chvili přemýšlel jakou Martinu máš na mysli :)
Reagovat
smazaný uživatel
Navratilovou;)

Tehdy to byl souboj dvou generaci, dvou stylu... jine hracky byly tak trochu upozadene...;) (((jeste mozna Sanchez...))) za 20 let se situace uplne zmenila...ta stylova konkurence je uz uplne jina a jinde...

Jinak tvuj tip, ze prekvapi na antuce... je zajimavy...;)
Ale nevim, jak to myslis, ze treba postoupi do nejakeho QF na RG, nebo SF v Madridu...?
Reagovat
smazaný uživatel
V Stuttgartu do finále. V Madridu vyhraje. A bude zase na rok vystaráno :-)
Reagovat
misa
Kdyby se Petra usadila někde mezi 10. - 15. místem, bylo by to ještě dobré. Nejsem si jistý, jestli její současná hra tomu odpovídá, vždyť už dokáže porazit skoro jenom Lucy :-) Na trávě má Petra určitě největší šance, ale už loni tam hrála s velkými obtížemi. Vždyť od konce Wimbledonu ve 3. kole ji zachránila jen tma.
Reagovat
smazaný uživatel
Beru to jako odvazny tip;) Na tyhle odvazne tipy jsem machr;D)))
Ja tipuji, ze Lucy vyhraje kazdy turnaj, na ktery vchazi...

No ten Stuttgart si jeste dokazi nejak predstavit...ale ten Madrid;)
Reagovat
smazaný uživatel
...vzdycynky muze byt i hur...(((kompl. zraneni)))

...podle mne vzdycky na velmi dobre bodovanem turnaji nejake ty dve holky tim stylem prestrili...a vzhledem, jak se to ve WTA meni, tak by to melo vpohode stacit...

...trava... o to jde...hrala tam minuly rok opravdu mizerne a i to stacilo na to QF...tma ne tma...porad tam ma ty nejlepsi vysledky z GS v porovnani s jinymi GS, kde neni obcas schopna prejit ani 1.kolo, a to ani v roce 2011:D))) promin, ale fakta jsou nemilosrdna...:)
Reagovat
smazaný uživatel
promin, ale tohle neokecate;) O necem to vypovida...

AO
2010 - 2.kolo
2011 - QF
2012 - SF
2013 - 2.kolo
2014 - 1.kolo

RG
2010 - 1.kolo
2011 - 4.kolo
2012 - SF
2013 - 3.kolo

W
2010 - SF
2011 - W
2012 - QF
2013 - QF

US
2010 - 3.kolo
2011 - 1.kolo
2012 - 4.kolo
2013 - 3.kolo
Reagovat
misa
Její grandslamové statistiky znám. Wimbledon má opravdu pěkný, ale minulé výsledky ještě nezaručují ty budoucí. Třeba opravdu letos zazáří na antuce a ve Wimbledonu skončí v 1. kole. Z tvojí tabulky vidím, že v posledních letech se nikdy ve W. v 1. kole neloučila :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nahlizej si na to jak chces;) Ale argumentovat, ze treba neco bude....a ze vysledky z minulosti nic nezarucuji...no nevim...touhle retorikou bych vyvratil cokoliv, ceho se da jeste nejak aspon chytnout....u kazde hracky...nejen u ni...

Nerikam, ze stats jsou vse...ale pokud celkove prihlidnu k jejimu stylu hry...a vysledkum na nejdulezitejsich turnajich (((a nejde jen o 1.kola)))...tak mne zatim nic moc jineho nevychazi...

Sorry, ale i kdyby ted vypadla v 1.kole na trave... tak stejne celkove bych ji tak bral...
...musela by zmenit styl hry...nebo ho nejak aktivne obohatit...(((krom toho nepisu o tom, ze styl se hodi jen na travu!!!!....))))

Ale i styl muze zmenit...a az se to zmeni...tak rad na to budu pohlizet i jinak:) Zatim dost stylova hracka, rozhodne ne komplexni...argumentaci, ze neco bude...;))) Na to nehraju;))) promin;)))
Reagovat
misa
Tak zítra bude pátek, to nemůžeš popřít :-) A jak bude Petra dále hrát, to opravdu neví ani ona sama.
Reagovat
smazaný uživatel
;D))) no anoooo a po patku bude sobota...;)))
Nevim, co bych na to vubec mel napsat.....snad jen, ze si delas srandu...ok, beru

Co doted hrala je uz zapsano, nejen vysledky;), da se neco z toho i usoudit...ale je jasne, ze to tak nebude porad...jednou i prestane hrat, ze...

Preci netvrdim, ze se neco nemuze zmenit, jen popisuji jak ji vnimam...a az se to zmeni, tak to zmenim...ale ne po jednom turnaji nebo dvou, necham si to pekne vyzrat casem;)
Reagovat
smazaný uživatel
Pánové, i když Petra nehraje zrovna ideálně, už čtvrtým rokem je v top 10. Proč jí tedy furt předhazujete 10 - 15 místo?
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim co pan misa...

...mne tam nejak tak sedi vic...
pochopitelne se zebricek nedela za styl:D)
To by mne nikdy nevyslo, ze Karolina je prvni;D)
---
Ale myslim, ze treba v mem pohledu je ted ten zebr asi nejmene dulezity....
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že je celkem jedno, kam ti sedí, důležitější je, kde opravdu je. ;-)

Jasně, všichni bychom rádi, kdyby se mohla srovnávat s hráčkami typu Viky, Sereny či Máši, zatím se ale může srovnávat "jenom" s hráčkami typu Kerberové, Jankovičové nebo Radwaňské, což ale není špatný počin.
Reagovat
smazaný uživatel
...no jedno to uplne neni...treba necitim az tak nejake zklamani teda...ale jak jsem podotkl, o tom ranku to uplne neni...

No mne teda prijde Aga vic bohatejsi v stylu...
I ta Sara mne prijde kosatejsi...
Jelena se zmenila, ale davam ji cas, aby to dozralo;)
Podle mne se casto zapomina o NaLi
Serena, Vika ok...

Jinak si myslim, ze treba Kerber...je zase chudsi stylove nez Petra, a kdo vi jak ji dlouho vydrzi takhle pinkat a udrzet to, co hraje ((((ta muze i uplne odpadnout))))...ono staci, aby se vic utavila...a nektere hracky si ji udelaji vpohode...

Masa...to je podle mne dost podobna hracka jak Petra......sice v jinem smyslu stylova...agresivne za kazdou cenu, jen rozdil je v tom, ze je pochopitelne mnohem uz vyzralejsi, ten jeji 5.plac...mne tak nejak i sedi....ale jen diky tomu ze holka ten styl vic obohatila...ale porad mam s ni nejaky problem;D)

Je mnoho hracek, ktere za pul roku mohou byt lepsi ne Petra i diky tomu, co predvadi...jen musi na to dozrat...

Ale to neupira tomu, ze Petra neni zajimava hracka...;) Je, beze sporu...ale proste stale dost stylova...a to nemusi fakt fungovat na vsechny a porad...podle mne se takhle neda hrat ani porad...pak se neni co divit, ze se nekdy dost lame....

Kazdopadne je to jeji hra, ne moje;) Ja to jen takhle vnimam...;)
Ona mne proste nejak nekosati;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, Aga je možná stylově bohatší, ale ve většině zápasů to nedává najevo..

Ve většině ostatních hráček s tebou souhlasím, ale nějak tam nevidím tu spoustu hráček, které by mohly Petru předběhnout. Halepová to už udělala (což je pro mě vzhledem ke kvalitě její hry docela úlet, ale to je můj problém), ta ale tak, jak vyletěla, může stejně rychle zase vyhasnout, a nikdo jinej mladej a dravej tam není..
Reagovat
dadaft
tak co koťátka,
těšíte se na zápas Serena - Jelena?
:-))
Reagovat
smazaný uživatel
...plest si kocku s vlkem...co te v te skole ucili?
;D))))
Reagovat
smazaný uživatel
v prvním setu totálně bez prvního podání, ale stejně si celkem v poklidu dokráčela do semi a je možné i sesterské finále ;-)
Reagovat
kada.tom
sesterské finále bych bral ... po nějakém tom čase :-)
Reagovat
Fandina
gratulace k semifinále. Dneska hezký výkon a držím palce do finále. Pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak kde letos Petra zazáří? Já tipuju evropskou antuku. :)))
Reagovat
slacker
Petra uz si vsechno postupne vystrilela. Antuku uz ma odbytou Madridem 2011.
Reagovat
smazaný uživatel
kéž by, ale nějak si myslím, že Petra kráčí pomalu dolů a nic už to nezastaví...
Reagovat
misa
Petra jistě letos bude zářit, ale ne na tenisových kurtech :-)
Reagovat
smazaný uživatel
buď se vystřílela(a to doslova) anebo načne druhou rundu :)))
Reagovat
gigin
V Singapuru.
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, to spíš příští rok Kuala Lumpur
Reagovat
Paseka
Nezapomeňme na Štěpánka !! Ten kteroukoliv hráčku si vzal do "parády" tak šla od válu. 1, Hingis 2, Vaidišová ..............
Reagovat
pepin
Tak na antuce to asi nebude, protože Petře chybí prostě pohyb. Soupeřky si na to zvykly a stačí pokud ji zahrajou dva tři údery mimo ní a Petra to prostě nestíhá. Včera to bylo opět přesně vidět, jakmile si to Karlička uvědomila již ke konci prvého setu, tak to šlo s Petrou s kopce. A tak je to každý zápas v poslední době. Protože nestíhá, tak je pozdě u úderů a bud to jde do sítě nebo ven. Včera to bylo k neuvěření co ona dokáže dát za kurt. A když to již zhodnotil ten slovenský komentátor tak to je hodně očividné.
Reagovat
Paseka
Být o 2 metry delší kurt, tak je Petra č.1 na žebříčku !
Reagovat
smazaný uživatel
To se říkalo, že v americké prádleně nemůže uspět. Že v Asii neumí zahrát. A na antuce sem tem předvedla záblesky a jestli vypadne Vika, Serena bude mít něco se zády, Máša si dá pauzu, tak proč ne :)
Reagovat
misa
Petra se občas hýbe dobře, ale když se přestane dařit (a stačí pár pokažených úderů), začne panikařit a všechno jako by šlo do háje. Včetně toho pohybu. Doufal jsem, že s novým kondičním trenérem dojde ke změně, ale největší problém bude asi v její hlavě. Stačí několik chyb a konec...
Reagovat
pepin
Tak, že se hýbe občas máš pravdu, ale v poslední době je hodně vidět, že při více balonech, které ji nejdou směrem k ní, ale trochu do strany má obrovské problémy. A není to jen jediná věc, nedávno proběhlo něco v tom smyslu, že kromě levé zatáčky nemá Petra moc jiných variací při servisu. Nejsem takový odborník abych to mohl do důsledku posoudit, ale když se na to člověk zaměří tak bych řekl, že je to pravda. Je to zajímavé, včera nastoupila a do stavu 5-0 hrála bez jakýhkoliv problémů. Stačilo ale málo, jen to, že Karlička zahrála 2 nebo 3 dobré balony a Petra se začala sypat a nebyla schopná ten set dotáhnout do konce. A to byl začátek cesty do "pekel". Člověku se nechce věřit, že hráčka s takovými zkušenostmi je schopná se takto složit.
Reagovat
slacker
Kdo z vaz by nekomu doporucil psycho Sarafe pote co vidi jeho vysledky s Petrou?
Reagovat
smazaný uživatel
Já klidně. Na rozdíl od tebe totiž dané problematice alespoň trochu rozumí.
Reagovat
slacker
Jo ma na to titul. Ale ciste pragmaticky ho musim hodnotit podle trendu u Petry. V polovine 2011 si tu kazdy pochvakloval jak mame konecne psychycky silnou hracku co se nehrouti a obraci zapasy. Co s ni dokazal udelat za pokrok od te doby? Vidim jak si Petra zadelava na cim dal vetsi psychicke bloky a komplexy
Reagovat
smazaný uživatel
Děláš si srandu nebo máš tak špatnou paměť? Od Wimbledonu 2011 až do Lince Petra hrála naprosto kulový, ostatně ještě na jaře t.r. dokázala vyhučet v prvním kole nějakého ITF pouťáku. Je zcela evidentní realitou, že Petra od té doby psychicky vyrostla. Možná ne tak výrazně, jak bychom si asi všichni přáli, ale vyrostla. Neustálé blábolení o špatné psychice a labilitě jaksi nekoresponduje s realitou.
Reagovat
slacker
Tu realitu jsme si vcera opet pripomneli. Zadne astma ani slabsi fyzicka za to nemohly. Neni akceptovatelne vypadnout z role vic nez 1x za zapas. Vcera to bylo prinejmensim 3x (2. set, 3. set, tie-break)
Reagovat
smazaný uživatel
Realita je taková, že včera to o psychice zas tak moc nebylo.
Reagovat
slacker
A o cem to teda bylo?
Reagovat
tommr
dneska porazily ve čtvrtfinále po solidním výkonu nebezpečnej pár Raymond+Zhang (kterej v prvním kole vyřadil pár Flipkens+Kvitová). Jediný zaváhání dneska předvedly ve druhým setu kdy zcela nepochopitelně přišly o pohodovej náskok 40:0 za stavu 3:1 při podání Lucky ... :)
Další dobrá zpráva je to, že v semifinále nemůžou narazit na Williamsky, který včera nečekaně vypadly. Jejich přemožitelky - pár Makarova+Vesnina - jsou ovšem taky nesmírně silný ... :)
Potěšující je i to, že Andrea se po dnešku zase vrátí do první deblový desítky ... :)
Reagovat
kada.tom
joo, H+Š jsou v semifinále :-))
Reagovat
smazaný uživatel
best tennis picks : www.tennispredictions.in
Reagovat
Roger_Federer
nahodou me Fandina prijde mila; ).., sice trosku umanuta a sverazna, jako legenda..Oldriska Golhova...
Reagovat
gigin
Milá, jo?... tak asi jo :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli Fandina zjistí ,ke komu jsi ji přirovnal.Zlín je velké město a mají i svůj deník.
Reagovat
Roger_Federer
Oldriska (Olina), neprijde mila? :):)
Reagovat
Roger_Federer
Olinka je tady u nas zijici legenda, je sverazna a umanuta, az vysinuta nemuzu si pomoct...
Reagovat
smazaný uživatel
Je miloučká.
Reagovat
Fandina
Nevím, kdo je Oldřiška, ale fantazii se meze nekladou a tak to má být ... úsměv
Reagovat
slacker
Oldriska dobre hraje sachy
Reagovat
Aresko123
Vcera som sa nepoucil a pozeral som treti set Kvitova vz Suarez. Tak nechutny a otraveny vyraz akym obstastnovala platiacjich divakov pani tenistka kvitova sa len tak nevidi. Uplne sa odosobnim od toho aka je nechutna velka slonica ala Davenport ale normalne sa na to nedalo pozerat (a pritom skareda Suarez tak na mna neposobila). Svojim postojom k zapasu ani neviem co chcela ukazat. Ved to musite vidiet aj vy co ju tu srdcervuco obhajujete ako sa sprava. Spuchnuty, otraveny vyraz, akoby nezaujem... NAco leze na kurt ked ju to nebavi? A co ti nestastnici krory sa musia pozerat na ten jej ksicht ? Ty ako k tomu pridu???? Uz si dajte klapky z oci a budte k nej objektivny. Cudujem sa ze s takym pristupom ma nejakych fanusikov....... HNUS
Reagovat
Fandina
Nač ta silná slova. Petra se tváří různě a každý se nějak tváří. Takže zbytečně vypichovat, že Petra se tváří nejhůř z ostatních. Všichni jsou na tom podobně.
Reagovat
smazaný uživatel
ti muze byt u prdele jak se tvari,lepsi nez u toho řvát jak Azarenkova nebo Šarapka..Jak muzes vedet ze ju to nebavi,kdyby tomu tak bylo tak to nehraje.Otravena mozna byla z toho ze ji šestý smysl napovedel ze se divas na jeji zapas a udelalo se ji nevolno..krasavče...
Reagovat
smazaný uživatel
No ty jsi teda fanda, napsat odstavec o tom, jak se Petra tváří. Víš ono když to nejde a děláš vlastní chyby tak se občas blbě zatváří každej, ale to ty na slovensku určitě ne, ty máš medoví obličejík celej den
Reagovat
tommr
po včerejší tragický středě nám už v Dubaji zbyl jen pár Andrea+Lucka. V čtvrtfinále narazí na pár Raymond+Zhang, kterej v prvním kole vyřadil pár Flipkens+Kvitová ...
Potěšující je, že pokud se jim podaří postoupit nenarazí v semifinále na Williamsky, který včera nečekaně vypadly ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě dělá Petra hodně chyb které dříve nedělala. Za chvíli spadne pod 10. Ted je to ta Petra, která tu byla před 6-ti lety.
Reagovat
Orwell82
Plky, plky, plky ... Vedla 6:1 a 4:2 a opět nebyla schopná dotáhnout zápas. O třetím setu by snad ani nemělo cenu mluvit. Podává do zápasau... nic, vede v TB ... nic. I když, ten kdo na live vsadí proti ní je happy :))) Ta tragédka dovede lidem vydělat balíky peněz :)
Reagovat
Titan
Petra nepodávala do zápasu. 40:0 vedla v setu, který srovnal na 6:6, protože kdyby tento set nevyhrála, tak vyhraje Navarro 7:5...
Ale samozřejmě nešlo mezi diváky přehlídnout tenisového hrobníka s lopatou. A moc hlíny už mu k tomu zaházení hrobu nezbývá...:-)
Reagovat
tommr
ale podávala. Ve třetím setu to z 2:4 otočila na 5:4 a měla možnost podávat na zápas. Bohužel to ale nezvládla ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem si poctivě pročetl veškeré názory na Petru po zápase ,neůspěšném.Ale čím se tady prezentuje duo pár Fandina quesh ,tak to je na pováženou.
Reagovat
gigin
A to byl ještě slabší odvárek. Byly tu aj větší pecky od těchto dvou hitařů...
Reagovat
smazaný uživatel
ano, už mi tolik radosti nedělá, ale podívejte se na bývalé jedničky ze Srbska, ty svojí výkonnost také neudržely a Jankovič dokonce ani nevyhrála GS. Jsem rád za Petru a dokud bude hrát budu jí fandit, oproti třeba Jankovič je to sympatická pohledná tenistka.
Reagovat
Fandina
O peckách nic nevím, ale když to říkáš? Já nerozumím psanému textu, tak třeba byly ... úsměv
Reagovat
Roger_Federer
nahodou me Fandina prijde mila; ).., sice trosku umanuta a sverazna, jako legenda..Oldriska Golhova...
Reagovat
smazaný uživatel
A ja uz se tak tesil, ze konecne vyleti z prvni desitky....
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavne, at uz zacne byt pokornejsi a prestane vymyslet porad nejaky slova kolem a kolem.. Kdyz clovek vidi hrat tenistky daleko za ni v zebricku, tak si jen rikam, jak je to mozny, ze je s tema svyma " uspechama" tam, kde je... Dokud nezmeni trenera, ktery ji da hlavu dohromady, bude to porad dokola. Horsi a horsi.
Reagovat
smazaný uživatel
:-( :-) :-( :-) :-( :-) :-( stale nevim :-) :-( :-) :-( :-) jak to mam nechat :-( :-) :-( :-) :-( ... :-) ... :-( ... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
No vysel ti z toho pekny ornament;) Za chvili muzes tvorit pekne piktogramy;)

Sice Petra asi radost vcera nemela, ale Karlicka zaso jo...takze mne na konci zustava i nejaky ten usmev...i kdyz pocitam, ze tobe slo o jiny usmev...
Reagovat
Fandina
... úsměv
Reagovat
VlS
Dokud jsem si neprohlídl ten poslední piktogram, byl jsem si nejistý, poslední mi vše vysvětlil. Taky si užívám.
Reagovat
smazaný uživatel
Lidi, ja fakt nevim, z ceho mi ma byt vic smutno. Jestli z toho, ze Petra prohrala, nebo z tech debat tady :(. Kazdy je tu ten nejvetsi odbornik, o tu svou 'PRAVDU" se tu bude hadat do krve, ale k cemu to je? Pomuze to snad necemu? Nemate jiny starosti, nez si honit ego na TP??? Ja uz se odmitam tady do cehoko-li zapojovat, protoze je to jen ztrata energie a Petre to body stejne neprinese.
Reagovat
Fandina
Ty hraješ šachy? Tak to je super, to umí jen chytří, tak fandím ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Hraju, i když jenom na okresní úrovni. :-)
Reagovat
Fandina
Já chodila ve škole také do kroužku šachu a občas si zahrajeme i doma, ale ta okresní úroveň je už o něčem, to jsi dobrý, tak držím palce, aby se ti dařilo. To je super! Pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuji :-)
Reagovat
Chrenda
I schyluje se zde k virtuální lásce mezi šachistou a fanatickou fanynkou. :-) Držím taky palce! Už jste si vyměnili telefonní čísla? Myslím, že by jste si bezva pokecali, ten soulad je nepřehlédnutelný!
Reagovat
Fandina
Je to tak. Asi virtuální láska a ta stačí na webu ... úsměv
Reagovat
Roger_Federer
Kvitova je aktualne naprosto prumerna hracka, ktera absolutne nenaplnuje svuj predpoklad a schopnosti v turnajich..Jeji zebrickove postaveni, kterym se rada ohanis neukazuje nic, naopak ji chrani od proher z hrackami daleko pod ni, protoze se snimi setkava vyjimecne.
Uspechy v minulosti byly.Jeji aktualni moznosti a schopnost hrat tenis v kombinaci z " hlavou" je prach mizerna..az bydna.Zapasy si prohrava sama.
Reagovat
Fandina
Nesouhlasím. Petra není žádná průměrná hráčka, podle žebříčku je šestá a do sedmého místa je už tři roky. Jestli ty žebříček neuznáváš, já ano, takže mě je jedno, co uznáváš ty. Jestli bude v žebříčku klesat, tak bude a bude jen proto, že bude prohrávat. Já si to nemyslím, že bude a jestli bude, tak to neovlivním a nic z tím neudělám. Petra je pořád nejlepší naší hráčkou a nic tím nezměnil fakt, že někdy prohrává a jindy vyhrává a hraje nevyrovnaně.
Reagovat
Roger_Federer
bla bla bla, porad dokola...opakujes se
Reagovat
Fandina
oprava ... nic s tím, sorry ... úsměv
Reagovat
Fandina
Pořád ti musím odpovídat na stejné věci k Petře, ty kladeš stejné otázky, ne já ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
mě jenom mrzí ten její nevyužitý potenciál, má na to být no. 1 ( no siréna by musela skončit :) ) ale jak jsem viděl štěpce pod tou palmičkou, ten ji dostane tam kam všechny :(
Reagovat
Fandina
snad ještě Petra něco předvede, snad ještě nekončí proboha. I kdyby, tak také udělala hodně fanouškovské radosti, každý tohle říct o sobě nemůže.
Reagovat
smazaný uživatel
Štěpec mě sice neskonale vytáčí, ale tvrdit, že ty holky se nějak rapidně horší kvůli němu je nesmysl. Navíc se ani nehoršily.
Reagovat
smazaný uživatel
no zatím zlikvidoval všechny :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Což je právě ptákovina.
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj, píšeš, že Petra vyhrála TM a Wimbledon. Ano, právě proto tu vždycky ta kritika zazní, protože tímhle ukázala, že má na mnohem víc, než od té doby předvádí. A nejen mně se asi zdá, že je to čím dál horší. A je to prostě škoda.
Reagovat
Fandina
Petra vyhrála Wimbledon a TM a teď to každý od ní chce znovu a když to nedělá, tak je jí to vyčítáno. A chce se to od ní pořád a pořád se na ní něco hledá. Já se ptám, proč, proč zrovna na ní. Ona jednou hraje super a příště prohraje a samozřejmě, že bych jí přála, aby vyhrávala pořád, navíc když to už jednou dokázala, má potenciál, ale když to nejde, tak na ní pořád nebudu hledat chyby a rozvádět to tady. Buď zase něco vyhraje a nebo ne, ale pořád omílat prohry nemá smyslu.
Reagovat
Fandina
A jen dodatek, samozřejmě, že každý jsme jiný a máme na věc jiný pohled, jiné názory a já svůj nikomu nevnucuji. Podle mě se zbytečně rozebírá, když se jí nedaří a když vyhrává, tak se to bere automaticky a ono nic není zadarmo, žádná výhra a každý by si to měl uvědomit. Ale znovu, píši to jako můj názor.
Reagovat
pepin
Takže závěrem, všichni kdo tady píšete a vyjadřujete svů názor k Petře a na Petru jste blbý, neúspěšní, zapšklý, závistivý /teorie ubrečeného queshe/ a jen on a Fandina jsou na rozdíl od nás zcela normální. Máme to ale smůlu.
Reagovat
Fandina
Nikde jsem nepsala, že kdo tu píše o Petře je blbý, zapšklý, neuspěšný, závistivý, ale některé komentáře, tak jak jsou podávány na mě tak mohou působit. To je můj názor.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč zase mě a Fandině vkládáš pod prsty něco, co ani jeden z nás nenapsal, máš to zapotřebí?
Reagovat
Fandina
pepin z nás jen udělal pitomce, zřejmě ho to baví, já se zase bavím tím, jak on se snaží ... úsměv
Reagovat
Jan
Podívejte se, co jste napsali o kousek níž :DDD

Od: quesh

Re: Fandina
Já mám takovou svoji teorii - Petra je totiž výrazně úspěšnější než většina lidí, co se zde vyskytuje, a to je strašně žere. Proto vždycky, když je možnost se jí vysmát, tak se jí vysmějí. Samozřejmě ti chytřejší ne napřímo, ale zaobalí to do keců o tom, jak jí chtějí pomoct či poradit..

Jestli je moje teorie správná nebo jsem úplně mimo nechť posoudí každý sám.

Fandina

Re: quesh
Možná, že na té tvé teorii něco bude, protože člověk má obecně spíš pochopení pro ty, kterým se moc nedaří a ty lituje a těm úspěšnějším se spíš závidí, nebo mají radost, když se jim přestane dařit. A pak se jim vysmívají. Já nevím, možná, že každý ze zdejších kritiků by mohl napsat, proč tak Petru kritizuje a ostatní ne.
Reagovat
Fandina
A co tím chceš říci. Týkal se tě ten příspěvek nebo netýkal. Pokud se tě týkal, tak ho vem na vědomí. Pokud ne, nebyl o tobě. Já nevím, proč se pořád po Petře tak jede. Už jsem to tu napsala stokrát, že hraje nevyrovnaně a vždycky hrála a nerozumím tomu, že si toho druzí ještě nevšimli a že jsou vždycky když prohraje znovu a znovu tak rozhořčeni. Píši můj názor. A opravdu nevím, proč pořád se to opakuje, pořád kritika. Můj názor.
Reagovat
smazaný uživatel
Znáš to o potrefené huse? ;-)
Reagovat
Jan
Chtěl jsem říct jen to, jak si krásně protiřečíte, když jste o kousek níž napsali to co popisoval pepin. No už mě to nebaví. Nechtěl jsem se kvůli Petře hádat a ani nebudu. Její hra za to vůbec nestojí.
Reagovat
Jan
Vaše reakce jsou opravdu úsměvné. Napíšete oba, že jste nic takového nenapsali a když ti předložím důkaz že ano, začneš kejhat :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si ty naše příspěvky laskavě přečti ještě jednou a pořádně. ;-)
Reagovat
Fandina
Dobře si přečti ten příspěvek znovu, abys pochopil, že jsme hledali příčinu kritiky Petry proti jiným holkám. Neznamená to, že to musí tak být. Že proto je tu kritizovaná.
Reagovat
Fandina
Shodli jsme se spolu v obsahu příspěvků Janovi v 58 minutě výše ... úsměv. To jsem ani nevěděla, že si tak rozmíme .....
Reagovat
smazaný uživatel
Je fajn, že si rozumíme alespoň my, protože to vypadá, že všichni ostatní jsou na opačné straně barikády :-)
Reagovat
Fandina
Asi ano, asi jsme my dva a ostatní proti. Ale víš, že ve dvou se to lépe táhne? A já stejně Petře věřím, že zase něco vyhraje a bude to velké. A když nevyhraje, tak přece jenom něco už dokázala na rozdíl od jiných a to je také super!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu. Opět. ;-)
Reagovat
UnrealTom
štěpánek neskutečnej prznitel tenistek :D
Reagovat
Jan
Už aby si vyhlédl nějakou další :) Ale pro Petru je už asi pozdě.
Reagovat
Fandina
Petra toho předvedla už dost, takže je v pohodě. Co by za její tenisové úspěchy jiné daly.
Reagovat
Jan
Za minulé ano. Za současné ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Poslední Petřin turnajový triumf není starý ani půl roku. Máša, Vika i Aga čekají daleko dýl.
Reagovat
Fandina
Petra je naší nejlepší tenistkou už čtyři roky a jak jinak by se dostala na 6 místo na žebříčku a za ní propast. To budeš pořád kritizovat tu, která tady hraje nejlíp? Že tě to baví.
Reagovat
pepin
Nech je, je to marné, marné, marné.
Reagovat
Fandina
Co je podle tebe marné? Chceš mě přesvědčito o tom, že tady mám psát jako ty, nebo ce je marné?
Reagovat
Jan
Mluvíš o úspěchu před půl rokem. Já mluvím o letošku.
Reagovat
Jan
Nebaví. Ani se mi o Petře už nechce psát. Dnes se zase ukázala, stejně tak v předchozím zápase s Jankovičovou. Proto tady jsou všechny ty komentáře mé i ostatních.
Reagovat
smazaný uživatel
No vždyť. Letos na tom není zas o tolik hůř jako mnou jmenované.
Reagovat
Fandina
Petra prohrála a podle mě jsou tady zbytečné kritiky, které nejsou potřeba. Můj názor.
Reagovat
tommr
průběžnej stav žebříčku WTA k dnešnímu dni tj. po odehraným osmifinále v Dubaji.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru.
Hvězdička znamená, že hráčka v Dubaji postoupila do čtvrtfinále a může tam ještě získat další body:

1. Williams, S. 12380 (+8015) *
2. Li 6690 (+2325)
3. Radwanska, A. 5705 (+1340)
4. Azarenka 5681 (+1316)
5. Sharapova 5206 (+841)
6. Kerber 4490 (+125)
7. Halep 4435 (+70)
8. Jankovic 4380 (+15) *
---------------------------------------
9. Kvitová 4365
---------------------------------------
10. Errani 4390 (-170)
11. Ivanovic 3155 (-1210)
12. Wozniacki 3100 (-1265) *
13. Cibulková 3056 (-1309)
14. Vinci 2940 (-1425)
15. Suarez Navarro 2725 (-1640) *
16. Lisicki 2650 (-1715)
17. Stosur 2605 (-1760)
18. Stephens 2415 (-1950)
19. Bouchard 2365 (-2000)
20. Flipkens 2285 (-2080)
...

Petra opět zklamala a tentokrát už její selhání bude mít i nepříjemnej dopad na její postavení v žebříčku. Nepomohlo jí ani to, že Kerberová a Halepová vypadly už v prvním kole. Petra vypadla z elitní osmičky a s její současnou formou se tam bude jen těžko vracet ...

Pád z první desítky zatím naštěstí nehrozí, protože Petra loni až do Wimbledonu hrála tužku a nic většího proto v dohledný době neobhajuje. Její největší konkurentky z 10.-20.místa navíc taky nejsou zrovna v oslnivý formě ...

K nějakýmu většímu propadu dojde zřejmě až na konci roku pokud se do tý doby Petra nevzpamatuje. Její současná hra a celkovej přístup ale moc nadějí na nějaký změny k lepšímu nedává ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
1) díky za žebříček
2) poslední odstavec je neskutečnej blábol
Reagovat
LukasH
A proč by to byl blábol? Neříkám, že se Petra nemůže zvednout, ale tobě nepřišla ta prohra dneska zbytečná? Petra je víc frustrovaná než kdy dřív, čemuž se nedivím, byl bych taky. Rozhodně nejsem ten, kdo by po každý prohře tvrdil, že je labilní nebo něco o psychologovi. Ale uznej, že Petra tyhle tříseťáky hraje už skoro pravidelně a i když je vyhrává, tak jí obvykle za chvíli logicky dojdou síly.
Reagovat
VlS
Tobě dnešní výkon dodává optimismus? Tak to jste asi tak poslední 2 na zeměkouli. Realita ukazaje, že Petra není schopná odehrát zápas bez výpadků a i uplně průměrná tenistka s průměrným výkonem proti ní uspěje, pokud je trpělivá. Ano, Petra má hru na to, aby vyhrávala i ty největší zápasy. Bohužel si ji na kurt bere míň a míň.
Reagovat
Fandina
Mám takový dojem, že se zbytečně pořád zdůrazňuje něčí psychika. Není to zbytečné? Petra prohrála s hráčkou, která je o pár míst za ní na žebříčku, to se stává. Není potřeba z toho děla závěry, jako by byla před úplným krachem.
Reagovat
smazaný uživatel
LukasH: bývaly časy, kdy byla i daleko frustrovanější a daleko víc mimo než dneska. Dneska byla frustrovaná, ale především proto, že jí Carla začala vracet i to, co v prvním setu nevracela, vpodstatě dobíhala i skoro nemožné. Samozřejmě že mě Petřina dnešní prohra štve, měla to rozehrané dobře, ale na rozdíl od tommra nemám křišťálovou kouli abych věděl, co bude zejtra a že Petra už nikdy nic nevyhraje.

VlS: jestli jsi viděl, co Carla předváděla v druhé půlce druhého a prakticky v celém třetím setu, nemůžeš to nazvat průměrným výkonem průměrné tenistky. Natolik snad tenisu rozumíš, alespoň doufám..
Reagovat
VlS
Bohužel viděl. Carla nic zázračnýho nehrála, Zabíjet míče z nahrávek na zabití zas tak velkej problém není. Od 4:2 ve druhým hrála Petra hrozně špatně, bez agresivity, měkký míče, naivní náběhy na síť, hrůza. Pak se ve třetím na 3 gemy zvedla, najednou měly udery šťávu a Carla se jen dívala. A pak se zas složila, nedopodávala, rozbrečela se a už se z toho nevybabrala.
Reagovat
Roger_Federer
myslis ze je nahoda, ze horsi hracky, prumerne tenistky jsou schopne z Petrou hrat vyrovnane zapasy , casto z viteznym koncem, nepriznivym pro Kvitovou.. Nebo to chces svadet porad na to, ze sebe jeji souoerky vzdy proti ni vydoluji to nejlepsi a Petka je vlastne chudera?Myslim ze ty tenisu opravdu nerozumis.
Reagovat
smazaný uživatel
A mě se tady vyčítá, že nejsem schopnej vnímat realitu.. Neříkám, že Petra hrála bůhvíjak dobře, ale co píšeš ty, to je prostě mimo.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že blábolíš z cesty.
Reagovat
LukasH
Taky si nemyslím že Petra už nic nevyhraje. Ale přijde mi, že sebevědomí má podkopaný dost. Karla začala hrát hodně dobře na konci 2. a celej 3. set. Jenže Petra jí k tomu jako to teď dělá hodně často, dala impulz, kdy tam právě za toho stavu, kdy byla na koni, udělala řadu zbytečných chyb. Nevím, co říkal trenér Karle, ale přijde mi, že hráčky tohle o Petře ví a přesně na tuhle chvíli čekají.
Zase, tohle se fakt stává, o tom žádná, ten tenis je takovej. Jenže Petře se tohle stává teď tak často, že bych řekl, že je skoro výjimka, kdy se to nestane. Zdá se mi, že tenhle průběh má v hlavě nějak zafixovanej.
Reagovat
Fandina
O co ti vlastně jde? Tady něko z fanoušků píše, že Petra je chudinka, nebo neuvěřitelná tenistka, která když prohraje, tak jen proto, že neměla štěstí? Vždyť to tu nikdo nikdy nepsal. Petra hraje tak jak hraje, momentálně je na šestém, brzy půjde dolů a je to normální tenistka. Jednou vyhraje, příště ne a pořád dokola. To nikoho neopravňuje, aby tady po ní jel jak po žádné jiné hráčce, ať české nebo nečeské.
Reagovat
VlS
na rozdíl od tebe jsem raketu párkrát v ruce držel :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně. Petra na konci prvního a v druhém setu několikrát nevyužila stav 40:15 při podání soupeřky, to jsou šance, které by proměňovat měla. Jo, udělala tam pár zbytečných chyb, ale Carla se fakt ve druhém a třetím setu hodně zvedla, hodně toho vrátila a Petru tak k některým chybám donutila. Samozřejmě je otázka, co s tím, proč na to nebyla schopná reagovat, tohle musí prodiskutovat s trenérem.

Na druhou stranu tyhle výpadky měla i v minulosti, není to nic objevného. A ani v současnosti se jí nestávají zas tak často, jak mají někteří tendence tvrdit. Navíc Carla je světová patnáctka, žádná noname hráčka někde z chvostu top 100, na což, mám pocit, tu někteří trochu pozapomněli.
Reagovat
smazaný uživatel
No a? Já zase několikrát (dokonce mockrát) držel v ruce šachové figurky. Ale přesto bych si třeba Kasparovovi radit netroufl..
Reagovat
Roger_Federer
Kvitova je aktualne naprosto prumerna hracka, ktera absolutne nenaplnuje svuj predpoklad a schopnosti v turnajich..Jeji zebrickove postaveni, kterym se rada ohanis neukazuje nic, naopak ji chrani od proher z hrackami daleko pod ni, protoze se snimi setkava vyjimecne.
Uspechy v minulosti byly.Jeji aktualni moznosti a schopnost hrat tenis v kombinaci z " hlavou" je prach mizerna..az bydna.Zapasy si prohrava sama.
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhodně ne tak bídná jako tvůj pravopis. :-p
Reagovat
Roger_Federer
:)...jo muj pravopis je bydny, ale bouzel stejne jako tvoje schopnost rozumet duvodum propadu hry Kvitove..;)
Reagovat
Fandina
Víš, že propadům a nejen Petry rozumí každý, neuraž se, ale ten důvod je jediný. Prohry. To tady nemusíš nikomu, tím spíš chytrému a inteligentnímu queshovi, vysvětlovat ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Ty tomu propadu snad rozumíš? :-)
Reagovat
LukasH
Mně se zdá, že Petra se za toho stavu 40:15 uklidnila a od tý chvíle přestala tlačit. Carla se tak zlepšila taky proto, že jí to Petra dovolila. Naopak ve 3. setu, kdy to Petra začala otáčet a hrála agresivně se Carla na nic moc nezmohla. Petra za toho stavu 40:15 měla zabojovat jako to umí třeba v těch tajbrejcích, když jde o každej míč.
Reagovat
Roger_Federer
propad hry( celkovy prooad obrazu jejiho tenisu) za posledni 2roky...neni to same jako vysledkovy propad.., ale to prece jako chytra vis..
Reagovat
smazaný uživatel
Já si právě myslím, že se moc neuklidnila. Spíš se za každou cenu snažila Carlu přetlačit, a to tak moc, až jí to začalo lítat všude možně, jenom ne do kurtu..
Reagovat
Fandina
Už jsem ti řekla stokrát, že Petra hraje odjakživa nahoru a dolů. Ty mluvíš o dvou letech, ale ona ty dva poslední roky je v žebříčku kromě pár dnů pořád v osmičce, maximálně v desítce. A odráží se to na žebříčku. A do desítky se dostala na konci roku 2011. Takže dva roky hraje líp, než kdy předtím.
Reagovat
LukasH
Tak zazmatkovala, to je jedno. Mám trochu pocit, že jí tam dneska chyběl Kotyza.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten jí tam chyběl zcela evidentně.
Reagovat
Roger_Federer
Co stou Petrou budete delat?? prece ji nenechate padnout.
Reagovat
Fandina
Jak padnout? Až přestane Petra hrát tenis, tak padne sama.
Reagovat
Fandina
prohrála a tady jsou zase žně těch, kteří jako by měli radost, že si o tom mohou napsat. Že se nestydíte!
Reagovat
Roger_Federer
tvuj koment je nesmysl..Petra prohrava uz stale, takze ty komenty o jejich prohrach jsou v podstate rutinou..a ocekavanou realitou..Nic prekvapiveho.
Reagovat
Fandina
Ona pořád neprohrává a i kdyby prohrávala, neznamená to, že je nutné do ní šít.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale vždyť má Fandina pravdu. Jak jde o Petru, resp. o to, když prohraje, vyrojí se tu takových lidí, kteří mají radost, že si na někom můžou léčit své komplexy, až to hezký není.
Reagovat
pepin
Žně tady děláš jen Ty, Petra pokračuje na sestupu a nikdo z toho nemá radost a podle toho co zde píše lidí aspon vidíš kolika lidem to není jedno. Tak přestan s tou Tvojí hádavou politikou.
Reagovat
Roger_Federer
Prosim te, ty uz neodelujes od "siti" a moznosti kritickeho nazoru na vec, ktery je navic na miste..
Petra Kvitova si za svoje vykony a vykyvy rozhodne zaslouzi kritiku.A dokud se o ni mluvi, znamena to ze to nekoho zajima..Jina vec je jestli ji zajima co si o jejim propadu mysli jeji verni fans jako treba Quesh a spol...
Reagovat
Fandina
Přesně tak. To že Petra prohraje je normální, není sama, prohrává kde kdo, ale že se pořád najdou tací, kdo do ní neustále vandrují mi nejde do hlavy. Proč to dělají. Co jim udělala? Je přece x dalších tenistek, o kterých by se dalo říct, že by mohly hrát líp než hrají a tam je to jedno. Navíc Petra vyhrála Wimbl, TM atd. Takže to že to umí už dokázala.
Reagovat
Roger_Federer
Kritizuji uz rok a pul jeji tenis a vykony..Ne ji jako osobu ..to je rozdil
Reagovat
Fandina
Petra si za svoje výkony zaslouží kritiku a proč Petra. Ty ostatní ne, vždyť prohrávají vic než ona, ty naše holky určitě? A co se týká co si myslí fanoušci Petry, tak to nech na nich. Předpokládám, že jsou svéprávní, takže vědí proč komu fandí. A pokud nejsou svéprávní, tak se není o čem bavit, o ty se nestarej.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejseš ty učitelka? Že máš pořád tendence nás tu peskovat jak žáčky u tabule :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám takovou svoji teorii - Petra je totiž výrazně úspěšnější než většina lidí, co se zde vyskytuje, a to je strašně žere. Proto vždycky, když je možnost se jí vysmát, tak se jí vysmějí. Samozřejmě ti chytřejší ne napřímo, ale zaobalí to do keců o tom, jak jí chtějí pomoct či poradit..

Jestli je moje teorie správná nebo jsem úplně mimo nechť posoudí každý sám.
Reagovat
pepin
Tak to se člověče musím podívat, ale na rozdíl od Tebe jsem v realitě na zemi a ne jako Ty v oblacích. A ještě k tomu co jsi napsal, že je hráčkou Top 10 a co všechno vyhrála, to je pochopitelně pravda, ale kam se od té doby posunula, to již nepíšeš, protože pravdu asi neznáš nebo možná jo, ale asi jsi ji ještě nepochopil. O tom vlastně svědčí co jsi tady například napsal, že já tady do ní kopu. Opravdu geniální.
Reagovat
Fandina
Možná, že na té tvé teorii něco bude, protože člověk má obecně spíš pochopení pro ty, kterým se moc nedaří a ty lituje a těm úspěšnějším se spíš závidí, nebo mají radost, když se jim přestane dařit. A pak se jim vysmívají. Já nevím, možná, že každý ze zdejších kritiků by mohl napsat, proč tak Petru kritizuje a ostatní ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže pepine, já na rozdíl od tebe v realitě jsem. Vidím, že je kolem ní spousta hráček, které taky chtějí vyhrávat, které taky chtějí být nejlepší. Uvědomuju si, jaká je realita současného tenisu, že zkrátka každá může prohrát s každou a období, kdy jedna nebo dvě hráčky mohly vládnout světu je nenávratně pryč - Serena je poslední Mohykán - že Petra, co se týče výkonnosti na tom rozhodně není hůř než zbytek top 10. Tohle je realita. Ne tvoje utkvělá představa, že z Petry bude druhá Navrátilová.
Reagovat
Roger_Federer
Zda se mi to nebo si nejaka nervozni..?Proc myslis ze muzes ostatnim uzivatelum TP rikat zda muzou nebo nemuzou nekoho kritizovat, ,vyjadrit svuj nazor na vec, ikdyz negativni?
Reagovat
Jan
Vy jste oba fakt ujetí. Proč by se měl někdo chuť Petře vysmívat proboha. Lidi tu reagují na to jak v současnosti hraje. S prominutím, běžte do háje.
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky nevím, proč by měl někdo chuť se Petře vysmívat. Ale s gustem to dělají.
Reagovat
Fandina
Nevím, jestli se tady někdo Petře vysmívá, to musí vědět každý sám, ale na mě to tak někdy působí. A pořád se to opakuje.
Reagovat
smazaný uživatel
To je neskutečný! 6-1 4-2 a brejkboly a přesto to naše řeznice ještě dokázala projet!!! A ta druhá půlka tajbrejku byla taky úchvatná :-D
Kdyby to dnes v TV neběželo na arabském HD kanálu s vynikající obrazovou kvalitou, vůbec bych se nedíval. Protože na její stále opakované propadáky (zlomem byl kolaps v 3. setu SF Australian Open 2012 s Marfušou) fakt nemám nervy.
Reagovat
smazaný uživatel
No co, to je tenis. Takových zápasů bylo, je a bude. Není důvod se takhle blbě vysmívat zrovna Petře.
Reagovat
pepin
On se nevysmívá on jen mluví pravdu jako většina lidí tady kteří to dnes viděli na vlastní oči.
Reagovat
Fandina
On je problém v tom, že když prohraje Petra, tak je oheň na střeše a když prohraje někdo jiný, tak je ticho. A že ostatní prohrávají třeba častěji než Petra. To by nebyla naše nejlepší hráčka, ale to nikdo nevidí, hlavně když na ní nikdo nenechá nit suchou a je jedno, jestli vyhraje nebo prohraje. Pořád se po ní jede. Je to už trapné.
Reagovat
smazaný uživatel
Brož se Petře vysmívá a nedělá to poprvé (a tutově ani ne naposledy). J

Jinak já jsem dnešní zápas taky viděl, taky jsem zklamanej a naštvanej, ale na rozdíl od někoho tu nemám potřebu si na ní léčit komplexy z toho, že je úspěšnější než já..
Reagovat
smazaný uživatel
Broži, opravdu Dubai Sports HD a vynikající obrazová kvalita? To máš malé požadavky, ale je pravda, že ten komentář v angličtině potěší. BT Sports HD má lepší obraz ...
Reagovat
Jan
Problém je v tom, že Petra vyhrála Wimbledon a TM a je stále naší nejlepší hráčkou (i když už o tom začínám pochybovat), takže to současné srovnání je hrozné. Proto ty reakce. Přece je to pořád dokola. Jak z tvé strany, tak ze strany kritiků.
Reagovat
pepin
Já se divím, že Ty taková chytrá můžeš toto vůbec napsat. Asi je lidem kteří sem píší jedno jestli prohraje marfuša, Ivanovič, Serena atd. další, ale když prohraje někdo komu fandí tak to sem napíší. Přece sem nebudu psát něco o Errani když mi nezajímá.
Reagovat
Jan
Přesně tak. Protože je Češka. Výkony jiným jsou mi i většině ostatních Čechů šumafuk.
Reagovat
Jan
jiných
Reagovat
Fandina
Podle mě je to tak, že děláte, jako byste viděli hrát Petru prvně a byli rozhořčeni její hrou. Jako byste nevěděli, že ona takhle hraje pořád. V roce 2011 po Wimblu vypadávala v prvních kolech a nakonec vyhrála TM. Podle mě to s její kritikou přeháníte a chce to trochu nadhled. Ale to je můj názor. Já vím, že zase někdy vyhraje a bude to úžasné, ale nerozumím těm, kdo pořád mají potřebu někoho kritizovat. Můj názor.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas.
Reagovat
smazaný uživatel
V našich chudších poměrech jde o velmi nadprůměrný kanál, k placeným britským balíkům nemám přístup. Nahrávka z Dubai Sports HD dává při porovnání větší soubory než z Nova sport a Eurosportů HD.
Nahrávky z dokumentárních HD kanálů na Skylinku nebo z italského Supertennisu jsou na tom ještě výrazně hůř. Vše se v posledních letech zhoršilo, placené SD programy z 23,5E jsou na velkých obrazovkách prakticky nekoukatelné. Prostě za málo peněz málo muziky.
Reagovat
smazaný uživatel
mně se na mojí plazmě zdá, že ta kvalita není skvělá, možná enkodér mají blbý. Ale stejně jako Supertennis HD je to zdarma, tak si není na co stěžovat. Je mi líto místních "fandů", že si ničí zrak u streamů, když hodně turnajů dává právě Supertennis HD ...
Reagovat
kada.tom
V posledních týdnech nebo i měsících nám, fanouškům ženského tenisu, může dělat z Češek akorát Klára, který se celkem daří - dostává se do závěrečných fází turnajů (i ona má občas výpadky). Klára si zaslouží uznání, v poslední době hraje skutečně hodně dobře :-) ... ještě by se i dalo mluvit o tom, že se daří Karolíně Plíškovej, ta se taky zlepšila a má poslední dobou docela dobrou formu. Co se týče ostatních, je to docela bída. Petru opravdu komentovat nebudu, protože to už snad ani nejde :-(
Reagovat
smazaný uživatel
tak nezapomeň na Lucku, která prohrála letos jen s hráčkami TOP10 vyjma Morita :) a Cetko...
Reagovat
misa
Lucka Šafářová hraje od září taky docela slušně.
Reagovat
smazaný uživatel
TOP je něčeho zkratka, že to píšeš takto stupidně třemi velkými písmeny? Čteš někdy zdejší články? Asi sotva, tam je vždy Top 10.
Reagovat
smazaný uživatel
Vůbec nechápu, proč tu rozebíráš nějakou zas*anou velikost tří písmen :D jako jeden důvod proč chci vědět...to v tobě vyvolává nějakou symboliku T0P09, kterou asi nesnášíš nebo máš z toho trauma?
Nevim, nevidim TOP jako problém, který stojí zato se takhle nas*at. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
O politiku se nestarám a k volbám chodím jen výjimečně. Jen mě pořádně šokuje, že před vznikem této partaje nikdo nikdy (!!!) při komentování sportu anglický výraz top nepsal velkými písmeny TOP. Název partaje je samozřejmě zkratka tří slov. Někteří nemyslící spoluobčané ovšem ten rozdíl jaksi nevidí.
Reagovat
slacker
Nemyslici obcane = elektoriat TOP09
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň tadle holka dělá radost. Moc ji držím palce, má tam neuvěřitelnou šanci dostat po 9 letech titul.
Reagovat
lars
Otazka je co je lepsi titul nebo money nebo body do wta ??
Nevis, proc nepozadala o WC v Dubaji ?
Reagovat
smazaný uživatel
Napiš Kláře a pak mi napiš její odpověď, tedy že nejlepší z těch tří je titul :)
Reagovat
VlS
Protože byla přihlášená do Ria a divošku by jí nejspíš nedali, není Serena.
Reagovat
lars
Kdyz WC dostala Petrova,Cirstea ,tak proc by nedostala Klara ?
Reagovat
Chrenda
No Petra je marná, psychika na nule. Asi pomůže jedině změna trenéra, už to nefunguje, potřebuje někoho, kdo jí zase dodá sebevědomí. Nechápu, že nechce využít nabídky od Martiny Navrátilové, jestli to tedy bylo míněno vážně. Šampionka by jí mohla implantovat sebevědomí, které Petra tak nutně potřebuje!! Škoda jí, myslel jsem, že je to jen přechodný stav, ale už je to dlouhodobá krize jak u Woznické nebo Ivaničové!
Reagovat
smazaný uživatel
Pred par mesici jsem cetl komentar Navratilove k Petre. Problem v psychice a technice. O psycyce to jen nebude, kdyz nekdo hraje balony s minimalnim spinem tak se nejde divit ze toho tolik vyhaze.
Reagovat
lars
Peta nam nadelila horky konec uspesneho dne.
S hokejistama jsem moc nepocital.
Nedopodavala vyhrany zapas 5:4 :((
Reagovat
smazaný uživatel
Petra už nyní půjde až na 9. příčku, takže vypadnutí z TOP 10 se zdá být blízko, ale není to tak. I když Petra neobhájila titul bude na 9. místě (4365 bodů) za 10. Errani (4195 bodů). 11.Wozniacká má o více jak 1000 bodů méně než Petra... + pokud by Caroline v Dubaji vyhrála, což se zdá být hodně nepravděpodobné, i tak by ztrácela asi 900 bodů na Petru. Výpadek z TOP 10 tak asi opravdu HROZÍ až po Wimbledonu, kde Petra obhajuje ČF... na velkých antukových turnajích (Madrid, Řím a FO totiž obhajuje hodně málo bodů...).
Obhajoby:
- ČF v Indian Wells (v současné formě to půjde těžko)
- 3K v Miami (to by se dalo zvládnout...)
- F v Katovicích (úvod antuky... změna povrchu, těžko odhadovat)
Reagovat
misa
Přesně tohle si řeknou lidé kolem ní. Ještě bude v top 10, což je vlastně světový úspěch. Takže proč něco měnit? Samozřejmě, budou zase řeči o tvrdém tréninku, atd. Ale jaký to má výsledek?

P. S. Jak smutné u wimbledonské vítězky, bývalé 2. hráčky světa v nejlepších letech, přemýšlet o tom, jestli přejde 2. kolo v Miami.
Reagovat
PetaM
Jo jo, do Wimbledonu vydrží. Ale pokud něco rapidně změní, tak může stoupat - to by se k tomu ale musela odhodlat ona sama ... :)
Reagovat
Karl
Letos se bude hrát na hardu, ale jedničkou bude Agnieszka, takže Petra i kdyby chtěla, nemůže.

http://www.wtatennis.com/tournaments/tournamentId/3143/title/bnp-paribas-katowice-open
Reagovat
Karl
...nemůže obhájit finále.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, souhlasím s Tebou... to, že je v TOP 10 s těmito výkony je spíše ostuda než úspěch, což je velká škoda. Jen jsem chtěl shrnout to, jak to se žebříčkem momentálně vypadá.
Řeči o tvrdém tréninku a práci už mě také nebaví... opravdu by se měla zamyslet a když ne ona, tak aspoň její tým - trenér. Ačkoli Kotyzu uznávám, už je asi čas na změnu...
Reagovat
smazaný uživatel
"Něco rapidně změní" - návrhy?
Reagovat
PetaM
V první řadě toho jejího psychouše - mimochodem sám vypadá, jako by potřeboval pomoct ...

No a trenér. To sám nevím. Možná, že by to bylo zajímavé spojení Petra-Martina ... Ale David není špatný, když je u ní, radí jí velmi dobře. Možná by to chtělo více probírat taktiku a poslouchat kouče. Nemůže do toho přece pořád mlátit a vymlouvat se, že s tím vyhrála Wimbledon. Podle mě na pár výměn by třeba měla zvolnit. Nějaké slajzy, kraťasy a tak. A pak do toho zase začít bušit ... :)
Reagovat
Jan
Skoro bych řekl, jediná rozumná změna pověsit raketu na hřebík a začít dělat něco jiného. Přeháním. Je otázka, jestli by Petře pomohl nový trenér, asi musí začít sama se sebou něco dělat.
Reagovat
misa
1. myšlenka: Chci si ještě zahrát grandslamové finále, dostat se do top 5 nebo mi tohle stačí? Tohle je nejdůležitější. Pokud ano, musí tomu obětovat skoro všechno a hledat cesty, jak to změnit.
Reagovat
smazaný uživatel
Kterého psychouše myslíš?

Co se trenéra týče, je to otázka. V první řadě bych v Navrátilové neviděl žádnou spasitelku, to je spíš něčí zbožné přání, než že by to fungovalo - protože praxe ukazuje, že podobná spojení moc nefungujou, Lendl s Murrayem jsou spíš výjimka. V druhé řadě, dokud sama neusoudí, že by ho měla vyměnit, těžko s tím něco udělá. Kotyza sám neodstoupí, nemá proč - ze svého pohledu nic špatně nedělá. Tohle je na Petře, jestli ho vyměnit nebo ne..
Reagovat
smazaný uživatel
2. myšlenka - je třeba za každou cenu něco měnit, opravdu by byla změna přínosná, není za daných okolností změna příliš riskantní?

P.S.: Petra toho za posledního třčtvrtě roku změnila dost, včetně partnera.
Reagovat
PetaM
Nedělej, že nevíš. Myslím Šafáře. Ho by si troufl přeprat i slepec na vozíčku ...
Reagovat
misa
Podle tebe by bylo nejlepší čekat, až se časem propadne daleko za desítku? Třeba ty změny, které udělala, ještě nebyly všechny potřebné. Třeba na pobyt úplně nahoře nemá povahu? Zdraví na to nemá určitě.
Reagovat
smazaný uživatel
PetaM: Jenže Šafář tam není od toho, aby se pral se slepcem na vozíčku.

misa: jestli těch změn udělala dost nebo ne, to bych nechal na ní. My to tady fakt nerozsoudíme.
Reagovat
pepin
Jistěže je to jen a jen na Petře. Tady se to rozebírá, mluví se tady na foru, uvažuje se nahlas co by bylo kdyby a od toho forum je. Jinak je to jen na Petře a nikom jiném.
ale vidíš co lidí to zajímá a kolika lidem to není jedno, že upadá a upadá. Nebudu se ted vracet co bylo před rokem, co si musí vše sednout apod. a co Ty jsi tady vehementně obhajoval a tvrdě jsi kritizoval každého kdo měl jiný názor a on se rok sešel s rokem a situace ne jen že není lepší ba co pokračuje dál směrem dolů. Ale do 20 to je přece pořád úspěch.
Reagovat
smazaný uživatel
Problém těch lidí, kterým takzvaně není jedno, že Petra upadá a upadá, je především ten, že si po Wimbledonu vysnili další Navrátilovou/Williamsovou/Grafovou atp. Bohužel pro vás, Petra není ani Navrátilová, ani Williamsová, ani Grafová, ale Kvitová. Až tohle konečně pochopíte, všem se uleví.

Btw. k tomu "upadá a upadá." To je hovadina a sám to dobře víš. Ano, nezáří tak, jako v roce 2011, ale ani se nikam nepropadá, je stabilní hráčkou top 10 a je schopna vyhrávat i větší turnaje. A tohle všechno z ní dělá nejlepší českou hráčku současnosti, jednu z nejlepších českých hráček historie a jednu z nejlepších hráček na světě. Jenže tohle ty a tobě podobní bohužel nejste schopni docenit..
Reagovat
George_Renel
co dnes bylo horsi nez vykon Petry, byl ten Slovak co to komentoval...
Reagovat
smazaný uživatel
dneska spektakulární fail. Nejhorší na tom je, že už to člověka ani nepřekvapuje. Chtělo by se říct, že se konečně třeba pohnou ledy.. ale stejně to nepomůže. Petra je prostě Petra.
Reagovat
Carloss
to co dneska Petra předvedla byla tragédie. málokdy se vidí takový hráčský zoufalství. a to sem si říkal když Petra porazila Venus že by jí to už konečně mohlo nakopnout, ale ono jí snad nenakopne už nic.
Reagovat
misa
do sezony 2014. Vzhledem k tomu, jak nadějně to vypadalo loni na podzim, jsou její výsledky k pláči. Je evidentní, že Petra potřebuje restart kariéry, nějakou zkušenou osobnost z tenisové historie jako trenéra nebo poradce. Dost ji zasáhl kolaps v Austrálii a Petře chybí sebedůvěra.
Reagovat
Jan
Že by změna partnera ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
vykašlat se na Štěpánka, poděkovat Kotyzovi a poprosit Martinu Navrátilovou o spolupráci
Reagovat
smazaný uživatel
On ten vstup do letošní sezony není o nic horší než do té loňské, tak zase neplaš.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč Navrátilovou? Kolik toho odtrénovala, že může začít rovnou s wimbledonskou vítězkou?
Reagovat
slacker
Protoze Navratilova zna mysleni sampionek. To bych se mohl ptat odkud ma "psycholog" Safar pravo kurvit psychiku wimbledonske vitezky? Jakemu sportovci pomohl na vrchol?
Reagovat
smazaný uživatel
Šafáře si Petra najala, proto to právo má. A ním výsledky vidět jsou. Že ty je nechceš vidět, to je tvůj problém, ne Petry.
Reagovat
misa
Vzhledem k tomu, že loni měla na konci února titul z Dubaje, je tvůj klid obdivuhodný :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Teď bude mít na konci března titul i IW nebo Miami a na konci alespoň jeden GS. Není důvod nebýt klidný. ;-)
Reagovat
slacker
Vysledky par let opakovane vidime. Zrovna dneska takovy hezky priklad vysledku dlouhodobe a poctive psychicke pripravy.
Reagovat
misa
Zajímalo by mě, jestli to myslíš vážně. Pokud ano, tak jsi opravdu neuvěřitelný fanatik.
Reagovat
smazaný uživatel
slacker: nevyjadřuj se k něčemu, o čem evidentně nemáš ani páru. Dneska to o psychice fakt nebylo.

misa: myslím. Říká se tomu fandění. Najdi si to ve slovníku, nečekal jsem, že to budeš znát..
Reagovat
slacker
Zadne pokud, on uz davno prokazal ze JE fanatik
Reagovat
smazaný uživatel
třeba proto, že Martina je opravdová wimbledonská šampiónka a nabídku trénovat udělala jenom kvůli Petře
Reagovat
smazaný uživatel
Lepší být fanatikem než volem :-p
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, to je pravda. Nicméně to z ní trenérku nedělá.
Reagovat
slacker
Bohuzeln pro tebe ty jses oboji ... fanatik i vul
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně že v tom máš jasno. :-p
Reagovat
smazaný uživatel
jenom si myslim, že by Petru mohla Martina nakopnout, hlavně psychicky, je to přece jenom její vzor a navíc paní tenistka
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže Petra podle mě v téhle fázi kariéry potřebuje normálního trenéra, ne někoho, kdo ji "jenom" může nakopnout. Navíc dneska to o psychice zas tak moc nebylo.
Reagovat
VlS
A o čem to dneska bylo, když ne o psychice? Že by tam padala rosa? Petra se z ničeho nic najednou pos.. . Ty jsi opravdu demagog a fanatik.
Reagovat
smazaný uživatel
nepřipadá mi,že normalni trener pomuže,už dva roky nic, chce to někoho kdo ji bude opravdu motivovat
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsem demagog. Jenom jsem ten zápas viděl, tak jak se skutečně hrál, ne tak, jak ty si představuješ, že se hrál.

r.i.: už čtvrtým rokem se drží v top 10, to není málo.
Reagovat
Paseka
Absolutně nechapu Petry zapas. Přitom Suarez neudelala nic výjimečného. Co to ma zase s tou jeji hlavou !? Porad si myslim, ze jedine vymena trenéra by byla namiste !!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to bych tedy nečekal. To petra tak kazila nebo suarezová hrála tak dobře.
Reagovat
Paseka
Suarez , bohužel, nehrala nic extra.
Reagovat
smazaný uživatel
Karlička ukázala "charactero", jak jí říkal před posledním brejkem trenér.

Neklesejte na mysli kvitovci. Letos nás Petra překvapí na antuce. Tedy příjemně překvapí.
Reagovat
smazaný uživatel
Vypadalo to, že dnes bude úspěšný den. Nejdřív zlato Martiny. Pak stříbro smíšený štafety biatlonistů, i když tam to mohlo být možná i zlato, kdyby Gabča neudělala tři chyby v ležce, které naštěstí opravila. Ale to jsou jen spekulace. Stříbro je taky suprový! A pak to začalo. Hokej teda nic moc, na třetí třetinu už jsem ani nekoukala. V dalších kolech tam, budu fandit USA, už jsem jim fandila i v předchozích zápasech. Hrajou fakt dobře. A Petra? Tak to fakt no comment.. Petra by mohla napsat knížku o tom, jak prohrát vyhraný zápasy.. :// Ale co, život jde dál...
Reagovat
pepin
Ted si představ, když jsi vzpomněla tu Gabču, že by měla psychiku jako Petra. Tak by se dnes při těch minelách musela zbláznit a rozbít pušku. Ale jinak zlato jsme neztratili kvůli Gabče, ale kvůli tomu, že jsme vícekrát dobíjeli než Norové.
Reagovat
PetaM
Celkem živě si dokážu Petru představit, jak hází puškou na terče a jede dál a vůbec by jí nesralo, že nezasáhla všechny terče ... :D :D :D :D
Reagovat
Jan
Palec nahoru :DDD Boduješ :)
Reagovat
LukasH
Tohle už je fakt na mašli a Petra začíná bejt čím dál víc na nervy. Už hází s raketou a v jednu chvíli i brečela.
Reagovat
Roger_Federer
stepankuv syndrom..Nikola takto dopadla taky..
Reagovat
slacker
Za takove manyry ma dostat okamzite par facek jak male dite :-)))
Reagovat
misa
Bylo by dobré se zeptat dr. Šafáře na jeho metody, jak dostat hráčku do psychické pohody. Evidentně se to míjí účinkem.
Reagovat
slacker
Ja bych se dr. Safare zeptal v jakem pomeru je s Lucii Safarovou a jakych uspechu na poli sportovni psychologie dosahl :-)
Reagovat
LukasH
Nesuď to, když nevíš o čem to je. To jsou prostě emoce, neříkám, že je to dobře, jenže v tu chvíli bys měl chuť rozsekat všechno.
Reagovat
misa
S Luckou asi v žádném. Úspěchy Šafáře mi nejsou známy, možná uspěl s nějakými atlety na krajské úrovni v rámci výzkumu :-)
Reagovat
slacker
Zaver jeho vyzkumu. 50 procent jiz naslo zodpovedny pristup k zivotu nicmene prinejmensim polovina ho jeste hleda. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdybys místo blbého žvanění použil google, tak bys věděl, kdo je to Šafář. Ale ono nadávat je snažší, což?
Reagovat
slacker
Google rika je to sportovni psycholog se kterym uz 4 rokem spolupracuje Petra Kvitova. To sem vedel i bez googlu (az na ty 4 roky). Ty uspechy mi tam nejak chybi
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se holt musíš snažit víc.
Reagovat
slacker
Mel by ses snazit ty a tvuj uncle google, kdyz chces neco uduvodnit. Jeho akademicka praxe nic nerika o tech konkretnich predchudcich PK.
Reagovat
smazaný uživatel
No když ti ani akademická praxe není dost dobrá, tak je to potom těžký. Jak by podle tebe měl vypadat ideální sportovní psycholog a kde se dají sehnat?
Reagovat
slacker
Nemuze byt dobra jako odpoved na jednoduchou otazku. Jake jsou ty uspechy, jake uspesny sportovec prosel jeho peci? Vedu praxi vedu seminar neni uspech.
Na to ma prijit odpoved ve stylu "diky nemu Valenta skocil peti vrutak na olympiade" a ne vygoogli si neco sam
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže takhle jednoduše ta psychologie nefunguje, to je ti doufám jasné.
Reagovat
VlS
K akademický praxi - už jsi slyšel, že kdo umí umí, kdo neumí učí?
Reagovat
smazaný uživatel
A kdo neumí ani učit, ten tomu šéfuje. :-) Jako fór, kterému jsme se smáli na základce dobrý, ale skutečnost je trochu barevnější.
Reagovat
smazaný uživatel
klasika.. za stavu 2:4, když ji Petra brejkla jsem si řikal, že už to nemůže ztratit. V tiebreaku za stavu 4:2 to samý Ale je to bohuže pořád dokola. Jak by to ta Petra měla jednoduchý, kdyby uměla zápas dotáhnout do konce ...tohle by se hráčkám TOP 10 stávat nemělo.
Reagovat
kada.tom
Petro, Petro ... na to fakt není co říct :-((((
Reagovat
pepin
No, my ani asi nic říkat nemusíme, bude stačit když si přečteme na facebooku jako po posledním turnaji, dobrý tři zápasy, již se těším do Dubaje. Jen nevím, kam se bude těšit ted.
Reagovat
smazaný uživatel
Za Radeckem do postylky..k uteseni. :-)))
Reagovat
Roger_Federer
zklamany...nevadi Peto pod pod pod, to neni problem..Dalsi turnaj to bude urcite lepsi.Nebo taky bebude.
Reagovat
Sonja
Taky myslím, že to nevadí...příště snad už soupeřky nebudou mít tolik štěstí.
Nebo co.
Reagovat
tommr
dneska to byl z její strany přímo ukázkovej příklad toho jak jde prohrát jasně vyhranej zápas. Nemá cenu rozebírat co a jak - každej kdo to viděl ví a kdo to neviděl stejně neuvěří. Petra by se měla nad sebou pořádně zamyslet a hlavně by se sebou měla urychleně něco začít dělat. To co letos zatím předvádí není důstojný hráčky první světový desítky ... :(
Reagovat
PetaM
Kdyby se tenis hrál jen na jeden set, tak by to bylo pro Petru super, protože ten první set byl dokonalý :D
Reagovat
VlS
No řešení jsou dvě. Buď začít hrát, nebo tu desítku opustit. Jestli řešení jedna nepříjde rychle, řešení dva nastane automaticky velmi rychle.
Reagovat
PetaM
Já myslím, že řešení č. 2 nepřijde do Wimblasu. Pak bych už něco začal dělat - nejpozději :D
Reagovat
pepin
Však ona tam již dlouho nebude. To co dneska zase předvedla je ukázka kam se za dva roky dostala. Jen jsem zvědav co si tady zase přečteme, proč to nešlo a kdo byl příčinou.

Sonjo - kdyby náhodou, není to nic osobního.
Reagovat
slacker
Ja to nevidel a asi neuvidim. Streamy ala sportlemon mi z nejakeho zahadnemy duvodu bv praci vubec nebezi (divne ze CT streamy mi bezi v pohode). A ze by bylo pravidlem ze se na YT objevi zaznam celeho zapasu taky nemuzu rict.
Reagovat
Andrew89
Musim s tebou jen souhlasit...vsichni te tu vzdy napadaji...tady vidi ze to zkratka je pravda...tady uz nejde jako vzdy mavnout rukou....co letos predvadi je ubohost...ano jsem nasra*ej...a pravem....kdy jim tohle dojde? Pravidelne druhe sety zkratka prom*da....asi ji to prijde normalni....gratuluju Petro...hlavne ze mas cas se fotit...viz fotky na fb atd...
Reagovat
EllNino
Tohle je prostě v hlavě a jenom v hlavě, 6:1 4:2 už se viděla v šatně, ztráta koncentrace a byla v p*deli
Reagovat
Sonja
?:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Vždycky to je jen o koncentraci...
Reagovat
Jan
Když Petra vypadne z top 10, což při její hře nemusí dlouho trvat a posune se někam k 50 místu či níž, kam svou hrou patří, pak už asi nebudeš mít důvod jí nadávat, protože to bude odpovídat :)
Reagovat
PetaM
Já si teda myslím, že určitý propad Petře paradoxně jenom prospěje ...
Reagovat
Jan
V každém případě, její nasazení do FC zápasu vidím jako časovanou bombu, protože nikdy nevíš, co se stane a jestli by to třeba slabší hráčky neuhrála. Možná dobře, že Petra nebyla ve Španělsku, kdoví jak by to dopadlo ...
Reagovat
Jan
Oprava: slabší hráčka
Reagovat
smazaný uživatel
Vaše radost z toho, že si zase můžete do Petry kopnout, je až nechutná.
Reagovat
Sonja
Už vííím, ty sis mě spletl se sojkou. Ta bude mít radost.-))
Reagovat
smazaný uživatel
pridam si par kolecek a jsem cajk.. ;-) :-)))
Reagovat
EllNino
Skvělý....tak sme zase prohráli vyhranej zápas :)
Reagovat
babolat.cz
Péťo.....:-( nevadí, Wimbledon je ještě daleko :-)
Reagovat
VlS
jdu se dívat na krasobruslení
Reagovat
smazaný uživatel
A jéjé.. Tak dneska na TP asi bude veselý večer! :D
Reagovat
smazaný uživatel
To už je spíš k smíchu. Todle neyvpadá vůbec jako hráčka TOP10, todle ne, ještě že je ta olympiáda s Gábinou...
Reagovat
PetaM
No to si děláte srandu .. :D :D Nemám slov ... :D To není možné tohle už ale :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm.. Taky dobrý teda.. :/
Reagovat
slacker
A je to v pytly. Tohle byl zase vypadek jak Brno
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím si, že být fanouškem výše zmíněné hráčky musí být opravdu, ale opravdu náročné ! To je každý zápas boj, Petra je velmi nevyrovnaná, což je dáno i stylem hry, ale opravdu mít poloviční infarkt skoro každý zápas ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Co k tomu říct? Prostě jsme na to neměli a někdo by na sebe měl vzít odpovědnost...
Reagovat
slacker
Ok, tak ja to beru na sebe. Do zitra neco vymyslim
Reagovat
babolat.cz
tak se z toho nezblázněte. Hold je v hokeji větší konkurence než v rychlobruslení. Hrdinové národa Novák-Sáblíková teď budou kingové,soutěží ale de facto JEN s Holanďankami.
Reagovat
smazaný uživatel
Lojza nemá proč končit, Amící byli prostě lepší, naši na ně neměli...uvidíme jak to bude na MS.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem fanoušek hokeje, tak komentuju hokej. Rychlobruslení je mi celkem volné. Vím, že Sáblíková má na olympiádě zlato a stříbro, ale to je asi tak všechno...

slacker: Pokud se jmenuješ Alois Hadamczik, tak to udělej! :D
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, ale je potřeba si položit otázku, proč byli Američani (o tolik) lepší... Na druhou stranu chápu, že měnit trenéra nedlouho před MS taky nemusí být pravé ořechové. Ale pokud Lojza zůstane a v Bělorusku to dopadne stejně, tak bych s výměnou neváhal ani vteřinu... Osobně doufám, že na domácím MS 2015 už nás povede někdo jiný.
Reagovat
smazaný uživatel
Američani tam měli svoje nejlepší možné mužstvo, ČR ne.. Ale teda ty góly co jsem inkasovali.. Škoda těch zbytečných gólů..
Jsem zvědavý jestli se něco bude dít..
Hokejistům jsem přál medaili už jen kuli ostatním medailistům, aby si tu oslavu užili taky.. :D Ale nestalo se..

HRDÍ KDYŽ SE VÍTĚZÍ, VĚRNÍ KDYŽ SE NEDAŘÍ!!
Reagovat
smazaný uživatel
Je fakt, že Pavelec dneska vůbec nezachytal... Dneska bychom potřebovali v bráně nějakého Gudlevskise, abychom měli šanci. Ten držel Lotyše proti Kanadě hodně dlouho, přičemž poměr střel byl 57:16 pro Kanadu!
http://www.livesport.cz/zapas/IgtZYblf/#statistiky-zapasu;0
Reagovat
slacker
Reprezentacni trener je trener prakticky nanic, ten nic se stabilnim tymem nenatrenuje. Tady je vymena prakticky bez rizika. Nominaci a coaching nahodne seslosti hracu zvladne kazdy trener na urovni do tydne
Reagovat
slacker
Ruzicka tehda za Hlinku nastoupil "par dni" pred turnajem
Reagovat
Jan
Byla to otázka snadných gólů Pavelcovi v 1. třetině. Pak už s tím nešlo moc dělat. Naši hráli v 1. třetině dobře, ale ty góly je srazily. Už před olympiádou se poukazovalo na Pavelcovu slabou výkonnost, což nakonec prokázal i na olympiádě. Kdyby byl v bráně od začátku Salák, možná to dopadlo lépe. Nebo taky ne. Američané byli dobří a ukázali našim, jak se hraje hokej. Naši hokejisté hrají i na MS poslední 3 roky stejně, tj. nic moc. Porazí 1 - 2 slabší soupeře, případně se jim povede 1 zápas s někým silným a zbytek prohrají. Možná Hadamczikův špatný výběr hráčů, jeho neschopnost je nabudit, určit správnou taktiku, což ale netvrdím o zápasu s USA či Slovenskem. Tam výtky nemám, až na ty snadné góly Pavelcovi. Vzhledem ke stárnutí dobrých hráčů a slabší výkonnosti juniorů a také kvůli Hadamczikovi samotnému to nevidím s budoucností českého hokeje dobře.
Reagovat
pepin
Trenér u národáku není od trénování, to musí být psycholog a uznávaná osobnost. A to nikdy Lojza nebyl a nebude.
Reagovat
slacker
Hadamzcik je Saliery. Tolik promarnenych let s timhle Kotyzou ceskeho hokeje :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Lojzovi se spíš říká "Bílek českého hokeje"... :D
Reagovat
Jan
Myslím, že s jiným trenérem než Hadamczikem, který vede nároďák od r. 2006 jestli se nepletu, bychom dosáhli na víc a kvalitnějších medajlí. Od začátku na mě působí, že tam nemá co dělat. A jsem z toho smutný každý rok.
Reagovat
slacker
Bilek mu rikaji protoze jina prirovnani z jinych oboru masovy fanousek neumi
Reagovat
smazaný uživatel
Absolutní souhlas. Mám takový pocit, že jiný trenér už by na místě Hadamczika dávno letěl. Nevím, čím to je, že má Lojza takovou podporu od svazu... Jsem přesvědčený o tom, že s lepším trenérem bychom měli minimálně o jedno zlato víc.
Reagovat
Jan
Už to jak Hadamczikovi prodloužili smlouvu před jedním MS na další roky až do Soči mluví samo za sebe. Má nějaké konexe na svazu, případně ho sponzoruje, píše se o jeho podivném podnikání ... Nehledě na to, že je mi nesympatický po všech stránkách (hlas, vzhled, dojem, že koučovat neumí a nemá autoritu, ...)
Reagovat
pepin
Jistěže obraz národáku je obrazem celého českého hokeje. Podívejme se na mládežnická mužstva. Kde jsou výsledky z před minulých let? No nikde. Mládež živoří, každý chce hned do Kanady, byt tam dřepí a hraje někde na farmě, za 2-3 roky se vrátí a jde za prachama. Základna je malá a slabá, podívejme na drafty kde se dnes pohybují naši hráči a tak je to jedno s druhým. Stát v podstatě žádnému sportu nepomáhá a když tak jen malinko, aby zústalo více na partaje, které nás vysávají již při volbách. A tak se prosadí jen mimořádní jedinci jako Sáblíková, Samková, kdysi Valenta, neumannová, Bauer apod. Takže žádné světlé zítřky a s hokejem na blízkou budoucnost již také ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak. Taky jsem něco četl o jeho byznysu...

No ty krávo...
https://twitter.com/zhalykom/status/436231217378516992
Reagovat
slacker
Dnes je ten pravy moment si zarvat Hadamczik ven Kotyza ven :-)))
Reagovat
Jan
Bohužel, vzhledem k tomu, co jsem řekl, si myslím, že ani tento výsledek mu nepomůže k tomu aby letěl. Svaz, který ho takto podporuje, v podstatě zařídil sebevraždu českého hokeje, kdy je to s reprezentací rok od roku horší. Ještě to nějak drželo poslední roky díky jakž, takž kvalitním hráčům, ale vidím to do budoucna bledě. A až Had skončí, když tyto stárnoucí hráče využije a vysaje do mrtě a po něm nastoupí někdo jiný, tak se slabším kádrem už neudělá nic. Junioři slabí, jsou rádi, když nehrají o záchranu, jedna 18 už sestoupila do B skupiny (jednou, nemám přehled jak to šlo dál, nesleduji to tolik). Je to dáno i systémem přípravy mládeže u nás. Dříve, před revolucí měli kluci všechno zadarmo a trenéři si mohli vybírat ze zástupu kluků ty nejšikovnější. Dnes berou všechny, protože se jich hlásí málo a navíc na to mají jen děti bohatých, chudí to finančně nemají šanci utáhnout. Takže méně talentů + ty odjezdy do Kanady v mladém věku, z toho plynoucí výsledky juniorů a náš hokej jde stejným směrem jak Petra ...
Reagovat
Jan
Minimálně na MS 2011 mohli mít zlato místo bronzu, kdy s přehledem porazili všechny kromě Švédů v semifinále a pak spláchli v boji o bronz Rusy 7:3 nebo podobně. A stejně tak na MS 2012, kdy prohráli semifinále se Slováky. Možná s jiným koučem by to dopadlo jinak. Třeba také ne, každý zápas je jiný, těžký a živý. Ale myslím, že Had koučovat neumí a že ten rozdíl se mohl projevit.
Reagovat
Jan
V podstatě bych řekl, že to dnes Hadamczik prokoučoval nasazením Pavelce. Možná si byl vědom jeho slabší formy od začátku, ale nechtěl si ho jako hlavní brankářské hvězdu rozházet a vyvolávat rozepře, tak ho postavil do všech zápasů počínaje druhým a až po 4. gólu ho vyměnil. Ale dá se to pochopit, člověk často má tušení, které neposlechne z různých důvodů a pak to nedopadne. Jinak hře našeho týmu nevyčítám nic. Ty 4 inkasované góly jim vzaly chuť s tím něco udělat, jinak hráli dobře.
Reagovat
Jan
Oprava: brankářskou
Reagovat
Jan
Ono je to asi obraz celé současné ČR. Tak jak mrší (použil bych ostřejší výraz) ten hokej svaz z Hadamczikem, příp. fotbalový svaz, kdy si akorát přihrávají peníze a na všechno ostatní kašlou, ta je domršená celá ČR likvidací průmyslu, zemědělství a existencí politiků a s nimi spřízněných "podnikatelů", kteří jen sají a sají. Na Slovensku je to to samé.
Reagovat
Jan
Oprava: s Hadamczikem, nějak jsem nesoustředěný.
Reagovat
babolat.cz
Tak Radku,nesed tam jak obycejny divak a nakopni tu Péťu!
Reagovat
slacker
Hmmmm .... cistou hrou, Neeeeeeeeeeee
Reagovat
slacker
Rebreak - ale ted uz ji prejed, uz zadne blbosti
Reagovat
LukasH
Petra si za stavu 4:2, 40:15 ve 2. setu uvědomila. Ježiš, takhle nebudu hrát tři sety, rychle s tím musím něco udělat.:-D:-D
Reagovat
misa
typický 2. set :-( Když už se konečně naše jednička zvedne, jaký impuls k tomu bude potřebovat?
Reagovat
PetaM
Poslední dobou nějak často lítá raketa :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
koukám, že nám Petra začala hekat, její hra ale stojí stále za prd:( pohyb hrůza, psychika labilní, co s Kotyzou trénují???
Reagovat
smazaný uživatel
i když ty přechody na síť jsou taky novinka, jen to končí hůř, než Radkovy pokusy, aby z toho nebyl rozchod... ta holka má jediný štěstí, že má ránu, bez ní by byla silně podprůměrná hráčka, bohužel:(
Reagovat
smazaný uživatel
Byl by snad zázrak ,kdyby to jednou odehrála jen na 2 sety.Snad to nakonec dá.
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
slacker
Jezisi hokej na nic a ted zacla kravit i Petra :-(
Reagovat
PetaM
Tvl co to je .. :D :D Petro, ty si to neuvěřitelně a hlavně ZBYTEČNĚ komplikuješ ... :D Mohlo to být 6:1, 6:2 a teď jsou z toho tři sety ... :D :D To je na hlavu :D :D
Reagovat
kada.tom
Petro, proč? Už si mohla bejt v šatně s vítězstvím v kapse ... :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Asi jsem se měla koukat místo hokeje na Petru...
Reagovat
PetaM
Měla :P Hraje opravdu úžasně .. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pustím si to zítra ze záznamu. A je tam Radek?
Reagovat
PetaM
Je :)
Reagovat
EllNino
no 6:1 4:2 40:15 ---> 6:1 4:5 -_- :D
Reagovat
smazaný uživatel
26 stupňů východně: Badr 4
Dubai Sports HD - frekvence 12130 MHz, symbolrate 27500, polarizace V, parabola 90 cm
Reagovat
smazaný uživatel
26 stupňů východně: Badr 4
Dubai Sports 4 - frekvence 12130 MHz, symbolrate 27500, polarizace V, parabola 90 cm
Reagovat
PetaM
:O Co to ta Petra hraje? :O Že by měl na ni Radek dobrý vliv? :D :D :D Každopádně, ty boty se k tomu opravdu nehodí ... :D
Reagovat
VlS
trošku chybělo, moc toho nebylo. Má tam Lucka toho kanadskýho trenéra, nebo ne? Myslím, že jí občas někdo v zázemí chybí.
Reagovat
smazaný uživatel
spolu budou hrát v Dubaji debla :-)
Reagovat
PetaM
:O To bude podle mě celkem silný pár. Podobně jako Radek a Tom :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je hustý.. :D Moji dva nejoblíbenější tenisté... :-) Budu držet palce, snad bude stream až budou hrát.
Reagovat
Sonja
gratuluju:-))
Venus taky, i když tam mě ten výsledek nepotěšil:-(
Reagovat
Frick
P A R Á D A ! ! !
Reagovat
Jan
Jo, jo, je to skvělé. Je otázka, jestli při 100 % střelbě ba to nebylo zlato, ale možná ani to ne. A na kdyby se nehraje, jsou skvělí, že se jim to povedlo. Jak říkal reportér, všichni tam jeli s cílem umístit se v top 10 i když asi doufali víc a povedlo se.
Reagovat
Frick
Od Gábiny by to bylo pitomý. Přeci musí ta holka znát svou cenu. Ondra nebo Jarda (a asi i Verča) ten svůj potenciál (jenž nebyl tak vysokej) prodali mnohem lépe. Kdyby ho Gábina prodala stejně dobře, tak má zřejmě 4 stříbra a 1 zlato. Toho by dosáhla, kdyby střílela v každym závodě za 1 chybu.
Reagovat
Jan
To je pravda. Gábina měla na zlato snad ve všech závodech. Tak realita je jiná, nervozita atd. Jinak běžecky na tom byla dobře. Holt nikdy nejsme spokojení :) Vždycky se to nějak sejde, že všechno nevyjde a v tom biatlonu to je zřejmě velmi ošidné. Můžeme být rádi i za to (s jistou nespokojeností :)) - někteří zdejší diskutéři by mně pěkně vynadali :))) Ale Sábliková to dokázala, to bylo moc pěkné. A 2 medaile denně, to není každý den :)
Reagovat
VlS
Kdyby sprint střílela za 1 chybu, tak by měla zlato ze sprintu , zlato ze stíhačky a kdoví co dál, ale na kdyby se skutečně nejede.
Reagovat
slacker
Sprint na zlato jedine s 0 a jeste jen o par sekund
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist