Kvitová si poradila se Stosurovou, ve čtvrtfinále ji čeká Cirsteaová

9. 8. 2013, 08:22
Aktuality 400
WTA TORONTO - Petra Kvitová v Kanadě znovu neztratila set a postoupila do čtvrtfinále. Ve včerejším večerním utkání si poradila s čerstvou šampionkou z Carlsbadu Samanthou Stosurovou, kterou v šestém vzájemném utkání porazila již popáté. O první semifinále po čtyřech měsících se utká s Rumunkou Cirsteaovou.
Petra Kvitová

Šestá nasazená Petra Kvitová si v osmifinále poradila s Australankou Samanthou Stosurovou, když vítězku turnaje z Carlsbadu z minulého týdne porazila dvakrát 6-3.

Třiadvacetiletá Češka si proti Stosurové pomohla sedmi esy a odvrátila deset z jedenácti brejkbolů, o podání přišla až v samotném závěru za stavu 5-2. Australanku porazila popáté v kariéře, když s ní prohrála pouze letos na antuce v Římě. Kvitová tak drží naději na obhajobu titulu na Rogers Cupu, který loni získala v Montrealu a nastartovala se za vítězstvím na US Open Series.

"Na betonu jsem letos nehrála moc zápasů a můžu říci, že tenhle byl jeden z nejlepších" řekla Kvitová. "Podle výsledku to vypadá na snadný zápas, ale bylo to dost vyrovnané. Důležité bylo, že jsem udržela míč ve hře a nechybovala, protože na Samanthě už byla znát únava z předešlých zápasů," řekla. 

O první semifinále od dubnového finále v Katovicích si zahraje se Soranou Cirsteaovou, se kterou má pozitivní bilanci tří výher a jedné porážky. Rumunka ale už v Torontu vyřadila dvě bývalé světové jedničky, poradila si s devítkou Caroline Wozniackou z Dánska a poté i s patnáctkou Jelenou Jankovičovou ze Srbska.

"Sorana má podobnou hru jako já. Hraje agresivně a důležitý bude každý míč," předpovídá Kvitová.

Bez potíží zvládla i své druhé utkání na turnaji Serena Williamsová. Světová jednička po výborném a suverénním výkonu v prvním vzájemném duelu smetla 6-0 6-3 Belgičanku Kirsten Flipkensovou a pomstila se za vyřazení sestry Venus. Ta přitom v prvním kole vyhrála nad Flipkensovou první set rovněž 6-0.

"Když jsem vyhrála první set, tak jsem si vzpomněla na Venus. Myslela jsem na to, jak skvělý comeback Kirsten předvedla. Pomyslela jsem si, že nesmím příliš sebejistá. Ona je skvělá hráčka, tak jsem se neustále soustředila," řekla Williamsová. 

Ve čtvrtfinále mohla vyzvat vítězku letošního Wimbledonu Marion Bartoliovou, místo toho se však utká s osm zápasů neporaženou Slovenkou Magdalénou Rybárikovou. Francouzská tenistka totiž po životním triumfu léčila zranění kolenní šlachy, kvůli které vynechala dva turnaje a ze stejného důvodu v Kanadě vzdala z stavu 6-7 a 0-1 i zápas s Rybárikovou.

Slovenský tenis má ve čtvrtfinále hned dvojí zastoupení, neboť Dominika Cibulková po pěti porážkách s Robertou Vinciovou v řadě Italku konečně porazila. V Torontu slovenská tenistka zvítězila 6-3 7-6, přestože ve druhém setu ztratila náskok dvou brejků a za stavu 3-5 čelila dvěma setbolům.

Ve čtvrtfinále čtyřiadvacetiletá Cibulková vyzve Číňanku Na Li, která měla namále s Anou Ivanovičovou. Srbská tenistka vedla ve třetím setu 5-2, k žádnému mečbolu se ale nedostala, prohrála 6-3 1-6 6-7 a po dvou výhrách nad Kerberovou si třetí letošní skalp hráčky Top 10 nepřipsala ani v Torontu. 

Agnieszka Radwaňská si už potřetí během dvanácti měsíců poradila se Sloane Stephensovou. V Torontu polská favoritka zvítězila 6-1 7-6 a letos už pojedenácté postoupila do čtvrtfinále.

O postup mezi nejlepší čtyři hráčky turnaje se Sarou Erraniovou, která zdolala 7-5 7-6 Francouzku Alizé Cornetovou. Italka ale měla namále, neboť ve druhém setu ztratila vedení 5-1 a za stavu 5-6 čelila setbolu. Další drama ale odvrátila a na pátém z posledních šesti turnajů tak může postoupit do semifinále.

I na druhém turnaji po šestileté pauze končí ve 2. kole čtyřhry Švýcarka Martina Hingisová. V Torontu s Danielou Hantuchovou prohrály 2-6 4-6 s německo-českou dvojicí Julia Görgesová a Barbora Záhlavová-Strýcová.

- WTA PREMIER 5 TORONTO -
(Kanada, tv. povrch, 2.369.000 dolarů)
čtvrteční výsledky (08. 08. 2013)

Dvouhra - 3. kolo:
Kvitová (6-ČR)Stosurová (12-Austr.) 6-3 6-3
S. Williamsová (1-USA) - Flipkensová (13-Belg.) 6-0 6-3
A. Radwaňská (3-Pol.) - Stephensová (14-USA) 6-1 7-6(2) 
Na Li (4-Čína) - Ivanovičová (16-Srb.) 3-6 6-1 7-6(5)
Erraniová (5-It.) - Cornetová (Fr.) 7-5 7-6(3)
Rybáriková (SR) - Bartoliová (7-Fr.) 7-6(5) 1-0 skreč B.
Cibulková (SR) - Vinciová (10-It.) 6-3 7-6(4)
Cirsteaová (Rum.) - Jankovičová (15-Srb.) 6-3 6-4

Čtyřhra - 2. kolo:
Görgesová/Záhlavová-Strýcová (Něm./ČR) - Hantuchová/Hingisová (SR/Švýc.) 6-2 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

400
Přidat komentář
Faddova
Už jsem si skoro myslela, že Petruša našla starou formu, včera hrála super, dneska bohužel "klasika". O tom, proč tomu tak bylo, můžeme jenom spekulovat, ale kdo trochu sportuje, ví, že někdy to jde, a jindy ne bez očividného a zjistitelného důvodu. Navíc, rozumbradové, hráli jste někdy v přímořské vlhkosti s astmatem? Já poslední dobou hrávám v cca 32 stupních s velkou vlhkostí a mívám dost i bez astmatu (i když samozřejmě nejsem vrcholový sportovec). Včera hrála později, tak nebylo takové dusno, a prostě jí to víc sedlo. Neklesám na mysli a věřím v lepší zítřky :-)
Reagovat
Nancy_z
Stejně Petře budu přát, i když mě někdy její výkony pěkně štvou.
A pořád věřím, že když bude makat, tak se dostane na vrchol. Jen musí
vytrvat a nepolevovat. Petra je jen jedna! A naše debaty jí stejně nepomůžou
a nás jen rozčílej :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vážení, nezlobte se na mě, zažil jsem u tenisu a fandění obecně už hodně, ale co předvádí Petra mi hlava nebere.

O Janě Novotné se svého času říkalo, že je labilní a jejím největším problémem je psychika. Ona ale nikdy takovéto opakované výpadky (blackouty) neměla. Památný souboj ve Wimblasu se Steffi prohrála při vedení 4:1 ve třetím setu, ale Grafka byla svět. jednička...

Tak bych to té Petře přál, bohužel je stále v háji. Pár nadějných výsledků a pak dnešní katastrofální představení.
Reagovat
LukasH
No, co říct, je mi z toho smutno. Na začátku musím pogratulovat Soraně, hrála skvěle.
Pro Petru jsou letos brány semifinále nějaký prokletý, či co. Vždycky v tom čtvrtfinále zahraje špatně.
Dneska vůbec nefungovalo podání. V prvním setu to ještě šlo, protože tam ještě byly od Petry údery a dobrý return.
Druhý set fakt hrůza. Přestala si věřit a začala jen vracet. To jak dorovnala z 0:4 na 5:4 bylo i tím, že se Sorana dost vyhazovala. Pak ale zpřesnila hru a už dost zhrzená Petra neměla odpověď.
Třetí set už byla Sorana rozjetá a Petře nic nešlo.
Nechci říct, že si to Petra prohrála sama - nebyla by to pravda, ale pokud by hrála jako v předchozích dvou zápasech, věřím, že by po bitvě vyhrála.
Nevím, no. Kdyby se v předchozích dvou kolech trápila, řekl bych ano, bylo jasný, že vypadne. Ale ona to má prostě takhle. Jeden den - druhý den...rozdíl úrovně tenisu dvě třídy. Dneska se zase špatně pohybovala a bála se hrát.
Reagovat
slacker
Jak muzes seriozne vubec rict ze si to Petra neprohrala sama?
Megafestival 1-3 metrových outu, napalenych micu do pulky site. Zadne eso, 10 dvojcvhyb, 5 servisu prohranych dvojchybou.
Reagovat
LukasH
Jo, jo, prohrála si to tím. Jen mi byla Sorana sympatická a když byla Petra dole, strašně to do ní šila. Navíc měla dobrý servis.
Reagovat
Mr.Pink
jj o Soraně a jejím skvělém přístupu jsem psal vedle. Takhle by to nějak mělo vypadat. Petra byla psychicky dole a Sorana toho využila.
Reagovat
misa
Opravdu nevím, co ji trápí. Zrovna, když jsem ji odpoledne pochváli, zahrála tak zle. Změny by neměly končit jen kondičním trenérem. Po tomhle nevěřím zomu, že by Petra byla po US Open v top 10.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky si myslím že by měla provětrat celej svuj tym :D ... jestli zustane nebo ne uvidime ;) ... treba zrovna kdyz se nedari na turnajich pred Us open ... treba zrovna nejak vyjde ten Grand slam :)
Reagovat
smazaný uživatel
jj, kez by vysel nejak lip ten GS ;). uaaaaaa
Reagovat
slacker
Megafestival 1-3 metrových outu, napalenych micu do pulky site. Zadne eso, 10 dvojcvhyb, 5 servisu prohranych dvojchybou. Ma někdo ještě něco dalšího?
Reagovat
vibbi
1) astma (počasí jí zjevně ubližuje, používala inhalátor)
2) hlavu (6 dvojchyb při stavu hrozby brejku...)
___________________________________________________
sečteno podtrženo, milá Péťo,
mám tě moc ráda, tenis netenis, jsi fajn holčina, zůstaň furt usměvavá, je na tebe pěkné podívání na rozdíl od některých kačen
Když zlepšíš bod dva, bude to příště aspoň semifinále.
Když zlepšíš vztahy s pořadateli, budou tě dávat v pozdních časech :-)
Ale hlavně hraj dál tenis, i když máš slabiny typu dnešek :-) POřád jsi top hráčka.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Moc pěkně napsany ... taky si myslim že je Top hráčka ... a nedostala se tam jen tak ;)
Reagovat
smazaný uživatel
jenže záblesk těch časů se objevil letos jen v Dubaji.
Reagovat
misa
Když uvážíš, že kromě jarní Evropy probíhá celá sezona v nechutném vedru, tak je to pro Petru smutné...
Reagovat
smazaný uživatel
a v roce 2011 byla zima?
Reagovat
misa
Třeba letos se jí objevily problémy s astmatem i v Austrálii, to dříve neměla. Navíc americkou sezonu 2011 měla katastrofální.
Reagovat
smazaný uživatel
A letos ... boj s počasím prohrala i v Miami nebo v Indian wells .. ted si nejsem jistej .. když hrala s Kirilenko
Reagovat
misa
IW s Kirilenko, Petra tehdy udělala 4 dvojchyby v řadě. Proč nehraje v kšiltovce? Takhle jí slunce pálí přímo na hlavu.
Reagovat
smazaný uživatel
IW 4 DF za sebou ! na udržení ve 2.setu. Sorry to není astma.
Reagovat
misa
Není ji dobře v takovém počasí, to pak ovlivní její hlavu a ve finále i ruku.
Reagovat
Faddova
souhlas, moje řeč
Reagovat
slacker
Takhle jsem byl naposledy nasrany z jeji stupidni porazky po vypadnuti z Rolland Garros. Privazat na kurty elektrosoky každý den a skotstke striky a snad ji to ty sr.cky v hlave vyzene :-)) :-((
Reagovat
MarcelPersch
S Istanbulem to letos nevidim ruzove, ale tak co, s temahla vysledkama by tam zbytecne nekomu branila misto :(
Reagovat
smazaný uživatel
No comment.. jdu spát.. v hlavě má na... bohužel.. moc mě to mrzí, ale ta holka je mimo.. bohužel :(
Reagovat
slacker
Ta to dneska tady schyta.
Reagovat
smazaný uživatel
Chudák :) že ses taky nepřidal?
Reagovat
smazaný uživatel
Nechapu to ze nekoho bavi ji uražet, že prohrala ... jo fandim ... jo jsem naštvanej, ale snižit se k tomu abych ji uražel ... to nikdy . Bylo vidět, že dneska neměla den ... život jde dál a to do cincinnati :D
Reagovat
slacker
A ze tech "nemá den" je alespoň 20 za rok. Prohrat se da ze cti, ale to byla zase monstrozni sebedestrukce bez zatazeni za zachranou brzdu
Reagovat
smazaný uživatel
No ma jich asi hodne :DDD ... ale bylo videt ze neni sva už od začatku ... jak přišla :D ... sice ji breakla, ale chyběla jií tam radost ze hry ...
Reagovat
smazaný uživatel
si to dneska zase podělala, no, život jde dál. :) Mizím a nechám prostor pro rozhořčené fanoušky :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aby Kotyza neodešel sám.
Reagovat
lars
Je otravena ze slunicka, a asi se citi spatne
Reagovat
LukasH
Dopředu se smiřte s prohrou a bude vám líp.
Reagovat
Mayo
no Petra zase veľké kúlo...no cemment
Reagovat
petrulinka
Hmm, tak vidím, že 4:1 a 40:0 pro Soranu. Ta Petra je fakt koza, jako sory.
Reagovat
petrulinka
Tak nevím, proč jsem nešla raději spát a odpočívat. 2 dny jsem to dělala a Petra v klidu vyhrávala. Jednou se rozhodnu dívat, a tak to dopadá.
Reagovat
petrulinka
Může mi prosím někdo, kdo má odvahu se díva ta dívá se na ten Petřin zápas, zda si alespoň zavolala na rady Kotyzu? Tedy kromě toho prvního setu.
Reagovat
Michaelus
Kotyza ji řekl že ted uz si to bude muset uhrat sama a ze se musi trefit do kurtu:D
Reagovat
petrulinka
Takže opět netrefí kurt, jo? No tak to musí být mazec.
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel Kotyza má pravdu. S hlavou ji pomoct nemůže. To je v ní.
Reagovat
LukasH
Obávám se, že teď už je pozdě.
Reagovat
Michaelus
Njn co se dá dělat...stačí si přečiít zdejší diskuzi a hned je mi lépe
Reagovat
LukasH
Bohužel, Petra teď naprostá hrůza.
Reagovat
petrulinka
Proto se nedívám a jen občas zkouknu live score. Jinak by mě trefilo. Na druhou stranu nám to může být jedno. Je to její práce, ona si tím vydělává peníze. Asi jí stačí to, co má, tak co by se namáhala
Reagovat
smazaný uživatel
Dělám to samé petrulinka.
Reagovat
petrulinka
Jako že koukář na live score?
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš jsem měl napsat, že to cítím stejně jako ty.
Reagovat
petrulinka
Já jsem právě nevěděla, jak to myslíš. Tak teď je mi to jasné.
Reagovat
slacker
Prominte musim si ulevit, ale co jsem prisel za stavu 5:4 bve druhem setu, vidim 3 prosranne servisy v rade dvojchybou, to je kuuus hovezi samice
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tohle je bída.. ať se de bodnout kačena...
Reagovat
vibbi
10 DVOJCHYB!!
6 PŘI BREAKU!!
Reagovat
Michaelus
Co na to rict
Reagovat
petrulinka
Jako já jsem odešla a přijdu a je to 0:2? Přitom když jsem odcházela, tak Peta vedla v prvním gamu 40:15. Nezlobte se na mě, ale já bych ji fakt praštila. Kotyza by tam měl přijít a něčím ji trefit. To fakt nemá cenu tady ponocovat.
Reagovat
petrulinka
A bohužel nepochopím, proč se tak v tom druhém setu dřela. To mohla jít rovnou na hotel, odpočinout si a zítra odletět na další turnaj. Už jsem říkala po Carlsbadu, že se nebudu dívat, zase jsem neodolala a dobře mi tak. Příští turnaj už neřeším, budu si řešit raději svoje problémy.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten českej tenis jde fakt do háje zelenýho. Zachraňuje ho na poměry žen stabilní Klára, které je 31.
Reagovat
smazaný uživatel
hmm tak dotoho, vychovej si nějakou českou No.1 !
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu tvůj útok.
Reagovat
smazaný uživatel
no my problem
Reagovat
smazaný uživatel
už vím proč.
Reagovat
smazaný uživatel
proč?
Reagovat
vibbi
!
Reagovat
smazaný uživatel
Protože jsou její fanoušci...
Reagovat
smazaný uživatel
a já patřím mezi Petřiny fanoušky...
Reagovat
misa
jděte už konečně do hajzlu a nepleťte svými kecy Petře hlavu. Zjevně jí nepomáhají.
Reagovat
vibbi
9 DVOJCHYB! (z toho):
5 DVOJCHYB při breaku!!
Reagovat
smazaný uživatel
3 vítězný údery za set? :D proti 21 UE?
Reagovat
Michaelus
tvl 2.set Petra 3 winnery
Reagovat
slacker
No to je tragedie, 2 slusny zpasay co nevidim a ted prijdu v momente kdy se ji zase v hlave udelala bramboracka :-(
Reagovat
vibbi
OU MÁJ GÁD!
Reagovat
smazaný uživatel
evíte někdo, co je s tommrem? :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Má nějaké starosti...
Reagovat
smazaný uživatel
Cože? Jaké starosti?
Reagovat
smazaný uživatel
sorry, nemůžu říct..
Reagovat
Mayo
wow nečakaný finalista bude v Montreale jeden...srbsko kanadský duel
Reagovat
MarcelPersch
Vis, ze me stves?! :D
Reagovat
Mayo
omlúvam sa :D ako rád by som v iný duel ale nejako sa mi to nezdá...na harde ho nedal už "88" rokov :D
Reagovat
tito
Není důvod proč Rafovi nevěřit
Reagovat
MarcelPersch
letos ho muze dat i na hardu si myslim
Reagovat
Michaelus
Mam se na to divat?!
Reagovat
misa
Nekaž si život.
Reagovat
smazaný uživatel
Uz ne...
Reagovat
Michaelus
Kvitová teď se ukaž:D
Sebedůvěra servis POJD a stesticko:-))))))))))
Reagovat
misa
Jsem slyšel v komentáři, že je tam velké horko a vlhko, takže 3. set moc dobře nevypadá :-(
Reagovat
smazaný uživatel
...a proto se taky motá tam kde je a nepere se s Serenou o post světový jedničky. Naprosto postrádá zabijáckej instinkt. Otočit stav z 4-0 na 4-5 a stejně ho prohrát??? To by se Sereně, Šarpii a Vice nestalo...
Reagovat
smazaný uživatel
Je mi jí lito.. je psychicky špatné.. poráží se sama.. už to je vidět v tomjejím obličeji.. jak h vidím, vím, že je zle.. jak může být hráčka top10 takhle labilní? Je nemocná chudák...
Reagovat
vibbi
df na break...hnus hnus..
mohlas jí ten set dat rovnou a ne o něj bojovat!!!
Reagovat
petrulinka
Asi tak. Nějak jsem to nepochopila, že se tam dře, dá 5 gamů po sobě, aby to pak Soraně darovala. To mohla jít na tu půlhoďku do šatny si orazit a nechat í ten set rovnou. Já vím, že to samozřejmě nedělá schválně. Ale jak může mít hráčka TOP10 takové výkyvy? I když je fakt, že jak jsem se dívala na některý zápas Na Li, tak to taky byly pěkné výkyvy. A i u dalších hráček je to podobné.
Reagovat
MarcelPersch
Ta nevyrovnanost je jednim z duvodu, proc podle me uz nikdy nevyhraje GS.
Reagovat
slacker
Co to jeeee??? .... Zase neda 2 udery po sobe do hriste
Reagovat
pepin
Nejhorší na tom je, že proti ni nestojí žádný zázrak a přesto neumí zahrát chytrou a nechat ji se samu porazit.
Reagovat
Bob
Takové hráčce prostě nemůže odejít servis! Udělat dvojchybu a darovat soupeřce break? To se prostě nesmí stávat!!
Reagovat
Bob
Tak a za prohraný set může poděkovat jenom sobě.
Reagovat
Nancy_z
Je to tak... ale co s tím naděláme? My vůbec nic :-) Jen fandit a doufat, že se Petra sebere a třetí set se bude víc snažit.
Reagovat
Michaelus
I vcera Petra na bp df
Reagovat
smazaný uživatel
pokolikáte DF na BB? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitova zase ide dole to co je toto
v buducnosti musim zapasy Petry vynechat nato sa fakt neda pozerat pri vsetkej ucte
Reagovat
Sonja
Událost:-)
Gratuluju Miloškovi, ze zápasu s Gulbisem jsem neviděla ani minutu, sledovala jsem jen čísla...ale asi to bylo pěkně vyhrocené, přecejen Kanaďani teď maj jistýho finalistu...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak doufám, že to kanadské semfinále aspoň trochu zpopularizuje tenis v Kanadě a že Venca konopník zničí křiváka.
Reagovat
Sonja
Jo jo jo, všichni ho haňte...
ovce:-))))
Reagovat
MarcelPersch
Gulbis je fakt jen mrhac a vzdycky bude, doufam, ze jestli se dostane do finale, tak to ho Rafa prejede.
Reagovat
MarcelPersch
*myslim Milos do finale
Reagovat
smazaný uživatel
to si piš, že Gulba je jen jedna velká nafůklá bublina, prohrát s Raoničem, to chce kuráž.
Reagovat
gigin
To je zase keců. Tvl včera s ním hukl Delpo a co jako...
Reagovat
smazaný uživatel
To si ale pleteš, plnou hubu keců tu má někdo jiný, ne já. :-)) Ano porazit zraněného Del Potra vysíleného po mnoha zápasech v řadě a přesunu to je tedy umění, Miloškovi už chystají místo v Síni slávy.
Reagovat
smazaný uživatel
Milos je vo finale
Reagovat
smazaný uživatel
nie nepredbieham uvidite
Reagovat
smazaný uživatel
Vasek ho da v Semi :-) kanadske derdy...to budou hrat hokejkama :-D
Reagovat
smazaný uživatel
noo tak asi hey

Kanada to je Hokej
ale Milos vyhra
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Vasek je zase lepsi brankar takze na najezdy by vyhral on
Reagovat
Nancy_z
Naštěstí pro Petru má Sorana taky výkyvy. Tak Petro pojď na return! To Ti dneska jde :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To si ze mě ti Nováci dělají srandu? Člověk je chce mít rád, ale vysvětlete mi proč na Fandu teď hodili svůj vynález RELIVE Raoniče s Gulbisem, když se hraje koncovka zápasu, tohle nikdy nepochopím.
Reagovat
smazaný uživatel
Z 0:4 na 4:4 umí fakt jen labil :))) Takže Petro a Sam, proto vás mám tak ráda :)))) Kvítko, jedeme. .)))
Reagovat
smazaný uživatel
No pockej...Aga to umi taky a ta v zadnym pripade neni...ikdyz to takovy skupiny kde je Peta a Sam by chtel patrit kazdy :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Já tady právě Petru vyzdvihuju, protože hned zatracovat, že se něco najednou posere nemá cenu :))))
Reagovat
Crashwoo
Pokud jsem nerozuměl tomu příšernýmu tenisu od Petry, tak zase nechápu, když jsem se po několika minutách kouknul a on to neni KANÁR ale 4:4!! Prostě ženskej tenis :DD
Reagovat
smazaný uživatel
4:4
Reagovat
smazaný uživatel
Naštěstí v tenise platí,že pokud hrajete příšernej tenis,nakazíte tím obvykle i soupeřku.
Reagovat
smazaný uživatel
zeby este 2 set skusila
Reagovat
vibbi
Nebude to kanár! HALELUJA!
Reagovat
smazaný uživatel
se jí ten servis ještě vrátí ... :( prosím boha aby jo :/
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď by jí to mohlo nakopnout! ;)
Reagovat
smazaný uživatel
5:4 tak teď rutern!!
pojď pojď pojď!!
Reagovat
vibbi
chytám nerva a začínám být agresivní!! proč proboha nehraje ALESPOŇ jjak v prvním setu??!!
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitova
je strasne labilna
psychicky natom zle
neviem ale ona ma 2 tvare bud je perfektna alebo uplne na picu
a stred nema ziadny
Reagovat
smazaný uživatel
ty jsi taky pořád stejnej labil, hned se ze všeho hroutíš... tak na ni nekoukej ..
Reagovat
smazaný uživatel
a co zas dpc sak som pravdu napisal

tak nevyskakuj
a ty my nebudes rozkazovat naco mam kukat a naco nemam
Reagovat
smazaný uživatel
Kukaj si na co chceš, nevyskakuju a nerozkazuju.. komentuju jako ty.
Reagovat
vibbi
1) kanadské publikum nevímproč fandí té rumuně
2) ať mi nikdo neříká, že petra má psychiku v pořádku
Reagovat
petrulinka
Tak vážení, nemám na to nervy, vzdávám to, nehodlám se rozčilovat na noc. A ostatním co vydrží, přeju pevné nervy. Říkám to tady už poněkolikáté. Kdyby Sorana předváděla nějaký skvělý tenis, tak neřeknu ani půl slova. Ale výsledek záleží vyloženě na Petře a co dnes předvádí Petra je fakt tragédie a to říkám dobrovolně jako její fanynka. A musím říct, že obdivuju Kotyzu, že tam vydrží sedět, protože by už měl mít dávno svatozář. Já to říkám spíš proto, že je mi Petry až líto, že má takové výkyvy a samotnou by mě zajímalo, čí to je.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem myslela, že za tu dobu, co spolu fandíme, máš větší psychickou odolnost :))))))) Vyžahni lahvinku a hned to bude lepší :))))))
Reagovat
petrulinka
Víš, já to tak prostě mám. I když jsem jezdila se synem na squashové turnaje a on třeba hrál špatně, tak jsem v duchu nadávala, když jsem věděla, že umí hrát líp, ale nakonec jsem ho vždycky stejně pochválila. No a to stejné mám u Petry, já si musím zanadávat, protože mám pocit, že ji to může nakopnout, i když mě nemůže slyšet, ale pak ji stejně pro sebe pochválím a fandím a fandím. Neboj, určitě nebudu vulgární jak někteří tady a budu fandit, co to dá. Jo a lahvinku už jsem načala :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tady vidíš, že z 0:4 na 5:4 dokáže psychicky odolná Petra :))) Takže já se od začátku nenervuju, znám Petru :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Jednou se chcu podívat na Kvítko a zrovna taková katastrofa. Nic, du spát.
Reagovat
misa
Petra je zralá na ručník, jak se může takhle někdo změnit v průběhu 24 hodin?
Reagovat
smazaný uživatel
Nechapu, je to ale desivy. Jestli ji vadi to horko....
Reagovat
smazaný uživatel
Zajdete nekdy na tenis si zahrat zapas a pochopite ;-)
Reagovat
LukasH
Ach jo. Teď je dole, bohužel.
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitova ty si fakt koza

chod do riti toto je tenis idem kuknut Raonica
Reagovat
smazaný uživatel
Vidim to na tri sety....ale v tom tretim at pri ni stoji vsichni svati, protoze momentalne je to tragedie.
Reagovat
Mayo
Milošku co to deláš vole
Reagovat
Nancy_z
a vrať Petře první podání! Kdyby to byly milimetrový auty, tak neřeknu... Ach jo...
Reagovat
vibbi
a v noci tak krásnej tenis.
NECHÁPU
Reagovat
petrulinka
No tak to nás to asi více nechápe :-(
Reagovat
tito
Už mi tam ta atmosféra leze na nervy. Netušil jsem, že bych to někdy řekl, ale: " Gulbo, jeď a otoč to! "
Reagovat
petrulinka
Hej, nevšiml sis, že toto je článek o Petře?
Reagovat
tito
No vida :-)
Reagovat
gigin
Brachu!!!! Tvl!!!
Reagovat
Crashwoo
Petra!! Noták! Pokud budeš hrát takto, tak to tam ani nemusíš být
Reagovat
smazaný uživatel
nemam slov Kvitova
aspon ze u mna je cislo jedna Vicka

Lebo keby som fandil naplno len tebe tak zinfarktujem
Tvoji verni fanusikovia to maju tazke
Reagovat
petrulinka
Petro, Petro. Nedělej nám to svým fanouškům. Kdyby Sorana hrála úplně skvěle, ale ty děláš zbytečné chyby a to podání :-( A ty dvojchyby :-( Peťulko, Peťulko, my tě máme rádi a fandíme ti, ale takto nééé :-(
Reagovat
vibbi
mně štve..
Reagovat
petrulinka
Já říkám, kdyby to bylo skvělou hrou Sorany, ale záleží na Petře, jak to zrovna zahraje. Já to nechápu, včera a předevčírem hraje skvěle, dnes zase jinak a ty dvojchyby a první podání jen 47%. Ach jo :-(
Reagovat
vibbi
natolik, že neumím česky
Reagovat
smazaný uživatel
podava a ma
0:40
Reagovat
smazaný uživatel
a zase cistou horu ja to vypinam neda sa nato kukat
Reagovat
petrulinka
Tak kde dnes jsi? Já mám dnes konečně čas se dívat a moje opora nikde? No tak jsem opět u toho vínka :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem přece o pár příspěvků dole :))))
Reagovat
petrulinka
Jééé :-) Tak to já jsem tak dolů nešla, někdo tam plete Milose, tak jsem si myslela, že tam žádný fanoušek Petry není. Jak to dnes snášíš? Já tedy špatně. Už jak sundala u třetího gamu tu čelenku, tak jsem si říkala, že to bude zase boj :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem v klidu, copak někdo čekal, že Petra nebude chybovat a všechno hladce vyhraje? :))))) Klasika, 2. set nastává krize.. buď dotáhne nebo bude 3., pro ni vítězný :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Petra si projede vlastni podani cistou hrou a pak to vyhraje na returnu.....? Tech DF zacina byt nejak moc...
Reagovat
smazaný uživatel
Set doma

ale ked zenam nejde podanie neda sa nato pozerat
a Kvitova neskutocne jak ona je raz uplne hore a raz uplne dole vo vymenach
Reagovat
smazaný uživatel
Tak set v kapse .. teď ten druhej :)
pojď pojď pojď!!
Reagovat
smazaný uživatel
SET!!!
Reagovat
petrulinka
Já nevím, jestli Petru něčím netrefit, či co. Já jí tak fandím, ale ty nervy s ní, to je fakt psycho. A ty dvojchyby dneska, to je mazec. Tak snad se rozservíruje.
Reagovat
Nancy_z
:-) naštěstí to dnes zachraňuje na returnu... Snad se ještě rozpodává. Ty nervy jsou hrozný.
Reagovat
vibbi
je slovaksport na satelitu volně?
Jinak mi silně připomínáš mě :-)
Reagovat
petrulinka
To já nevím, my máme televizi přes O2 pevnou linku a před 14 dny nám tam Slovaksport přidali. My satelit nemáme.
Reagovat
smazaný uživatel
...začíná bejt dost vážnej problém... Už asi popatnáctý v řadě nedoservírovat set, to už je na pováženou...
Reagovat
smazaný uživatel
tak Sorana jí vrátila darované...
Reagovat
LukasH
Hm, servis fakt totálně v čudu.
Reagovat
Michaelus
Podani ji vubec nejde
Reagovat
Nancy_z
Tak pojď na return!
Reagovat
smazaný uživatel
Peťka a teraz dopodavaj prosiiiim
Reagovat
smazaný uživatel
achhh tie zeny
Reagovat
petrulinka
Tak já mám naštěstí SLovaksport, tak se dívám v klidu (teda v klidu, no) na telku. Už jsem si docela dlouho nedala moje oblíbené vínko, ale dnes jsem si ho musela vytáhnout a můj muž raději odešel na telku do ložnice, jelikož už nemůže poslouchat moje připomínky pro Petru =D =D
Reagovat
LukasH
Ajaj, odešel servis.
Reagovat
smazaný uživatel
on dnes vůbec přišel?
Reagovat
smazaný uživatel
Ajajaj .. :( podání odešlo
pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Ajajaj .. :( podání odešlo
pojď pojď pojď!
Reagovat
gigin
Ernie poprvé v životě uhrál s Raonicem set. Paldies Ernie, paldies....
Reagovat
Michaelus
Tak dnes už 4 DF
Reagovat
smazaný uživatel
No zacina se to kupit. Je tam taky pekny vedro...28stupnu.
Reagovat
smazaný uživatel
jsou ale příšerný :(( seká se to pořád ...
Snad to Petra zvládne :/
pojď pojď pojď!!
Reagovat
smazaný uživatel
to co same 2 chyby robi

to co jej chce darovat dpc
Reagovat
smazaný uživatel
Teda ty streamy to je tragedie dneska, uplne kazdej se seka!
Reagovat
smazaný uživatel
presne dnes len take
ssekane to je
tot je OK ked pozeras Petru
http://lsh.streamhunter.eu/static/popups/1634041007350420.html
Reagovat
smazaný uživatel
Pod Petra

si kočka dneska:DDD
Reagovat
MarcelPersch
Pojd Gulby, jeste 1 a pul setu, prece nenechas vyhrat toho bezcharakterniho cheatera.
Reagovat
smazaný uživatel
Sara jde hrat tedkon jeste ctyrhru...S Agou to byl docela vycerpavajici zapas (behaly tam holky jako kdyz jim hori u koudele) tak asi dost unavena bude.
Reagovat
Mr.Pink
Sára a unavená? :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak zase Nadal to neni ale dobre bru to :-D
Reagovat
Mayo
pome neférový Miloš :D
Reagovat
Michaelus
Zeman?:D
Reagovat
Bob
Zápas se Soranou se trochu obávám. Snad to dopadne dobře pro Petru.
Reagovat
Reti64
Tak Milošku, ještě set!!:-)
Reagovat
gigin
Parádní atmoška. Tleskaj při DF Gulby a tak.
Reagovat
smazaný uživatel
to uz kdyz hral Vasek s Tomem mi to prislo jako na Davis Cupu :-D
Reagovat
gigin
Jsem to vypl. Ernest promarnil 2 setboly a vůbec se na to nedá tak nějak koukat. Sekalo se to a tenis taky nic moc.
Reagovat
smazaný uživatel
Petro, POJĎ! Držím palce!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jdeme na to :))))
Reagovat
Sonja
Tak gratulace Nalince:-)) Hrála moc pěkně, dneska na ni Dominika nestačila...přesto se nemá za co stydět, celej turnaj byla skvělá a vyřazení top10 hráčky se taky počítá;-)

http://www.q3.cz/images/96NaLi_Domca.jpg
Reagovat
Reti64
Paráda Nalinko, gratuluju a držím ti palce i v semifinále:-)
Reagovat
Sonja
No tam bude pravděpodobně Petra... takže koukej bejt správnej nacionalista a fandit jí, nebo tě tu slacker a další sežerou.
Reagovat
Reti64
Ale to snad ne!:-)) Fandové Petry jsou přece mírumilovní a tolerantní, to nejsou žádné dravé šelmy...:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Domca jenom 9 winneru...tak to je dost prekvapive :-( Stim se bohuzel neda vyhravat mno...Ale taky jsem se ji snazil tlacit
Reagovat
smazaný uživatel
Domča mě mrzí, no co se dá dělat, pro mě nic tragického :)))
Reagovat
Mr.Pink
Dobrá soupeřka. Li Na hraje tvrdě a přesně, takže se soupeřkám hůře zakončují výměny.
Reagovat
smazaný uživatel
To je jasne ale stejne bych cekal vice winneru.

Lunej = Ja se vazne snazil...Tak tedkon tu Petru tam dotlacime
Reagovat
Mr.Pink
Já jsem spokojený :). S Petrou to bude zajímavější zápas. Linuška v Torontu rozhodně nehraje svůj nejlepší tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem opravdu ráda, že jsi spokojený :)))))) Domča holt nestačila. S Petrou to bude teda opravdu zajímavý, až se toho bojím :))

Freedom - jak tlačil? "přeju vítězství, ale.." tsss. podle toho to vypadalo :)))))))
Reagovat
Mr.Pink
Petra asi porazí i Linušku a ve finále dostane výprask od Sereny :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mr. Pink...Petra tam jeste neni tak to nezakrikni ale zatim hraje teda s prehledem :-)

Lunej...zatim ale byly dulezity fakta, ktere stejne hraly pro Domcu ;-) Tedkon to mam ale jednostrany uplne
Reagovat
smazaný uživatel
tady si dovolím oponovat, pokud Petře zůstane fyzička a psychická odolnost jako teď, nemusí být zápas vůbec jednostranný. Viz Dauhá, tak Petře k výhře moc nechybělo. Ale přes Linu to nebude žádná legrace..:)))

Freedom - to doufám, že to máš konečně ujasněný :))))
Reagovat
Mr.Pink
v to doufám, že to nebude žádná legrace. Tipuju 3 sety
Reagovat
smazaný uživatel
Nemáš náhodou zákaz tipování? :)))) my si tady povídáme a hlavně, aby Petra přešla přes Soranu teda :))
Reagovat
smazaný uživatel
Ty komentatori anglicky jsou trotlini...ja se snazim poslouchat kotyzu a nic nerozumim, protoze dotoho kecaj (jediny co jsem rozumel ze jde spise na stesti).

Ta Sorena tam napalila toho zberace micku ne? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
3 sety ne,.. :D chce se mi spát :D
Reagovat
Mr.Pink
tip na 3 sety se týkal zapasu Li Na - Kvitová, Soranu si dá ve dvou :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně Peťulínku !! :)))
Reagovat
Mr.Pink
nemám :)
Reagovat
smazaný uživatel
To snad neni mozny....3 breakball a treti dvojchyba :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ti ho teď veřejně oznamuju: máš zákaz tipování :)))) protože vždycky to bylo jinak a já pomalu upadala při tvých tipech do spánkového kómatu :))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Peto pojd...das to ve dvou a usetris sily...

Kdyz ji to da top spinem tak ona to vzdycky vyhodi...
Reagovat
Mr.Pink
:) ale ve třetím ji zničí. Má poslouchat Kotyzu, hrát rány do středu. S těmi má Sorana problém.
Reagovat
smazaný uživatel
tohle je tvůj poslední tip, protože v to taky doufám :))))) Zákaz platí od příštího zápasu :)))) Petra má tříseťáky přece v oblibě :))
Reagovat
smazaný uživatel
Kôli Tebe Petra som dnes vecer ostal doma

takze dufam ze prezijeme hezkej vecer
Reagovat
smazaný uživatel
Ked Rafa dnes vyhra bude v rebricku 3

a do AO si bude uz len pripocitavat
v hre je este vela bodov a aj vela bodov Andy obhajuje
Takze je dost realne ze uz na konci roka bude Rafa 2

Len to chce zdravie
Reagovat
Sonja
Určitě? To bych mu přála, přece nemůže bejt za Davidem:-X
Reagovat
MarcelPersch
No, teoreticky se jeste muze stat jednickou, pokud vyhraje Montreal, Cincy a US open + Novak nesmi ani na jednom z tech turnaju do finale.
Sice celkem nepravdepodobny (hlavne Cincy) , ale kdovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Človek si chce pustiť zápas Gulbis-Raonic a ono na Nova Sport ide golf. Ako ja mám golf rád, ale maximálne hrať - pozerať sa na to má asi taký zmysel ako sledovať bejzbal.

Fakt super rozhodnutie, mám Magio a Fandu nechytám. A aj keby chytám, oberú človeka o HD rozlíšenie a môžeme si ísť pískať.

Ak nabudúci rok budú takýmto spôsobom vysielať aj turnaje 500, tak zbohom rodina ! To si radšej nainštalujem Broželit ako toto !
Reagovat
Mayo
veru nejsi jediný čo si pohoršený...to ja ako puk som musel pozerať včeraj na internáte a bolo to ale na prd...telka je telka ...
Reagovat
gigin
Na Fandovi teď jede kopaná...
Reagovat
Heather_Fedex
taky jsem z toho dost zklamana, ze tv stanice ztraceji o vysilani tenisovych prenosu zajem...
uz dost mne dorazilo to, ze es se vykaslalo na wta (az na par vyjimek, jako turnaj v birminghamu) a ted zacina i ns se vysirat na atp ;(((
primych prenosu jsem za psledni mesice videla jen opravdu minimum, nejvic tenisu mam moznost videt pocas gs
Reagovat
Mayo
škoda 1. setu...držala sa fajn ale v tajbrejku konec
Reagovat
Sonja
Néé, ty fandíš Domče??:-D
Reagovat
Mayo
dneska jej fandím som sa rozhodol
Reagovat
Sonja
Asi nosíš smůlu čéče...
Reagovat
Sonja
To je zas zápas, na kterej koukám s klídkem, protože přeju oboum:-DD:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja taky....:-)
Reagovat
Sonja
Hm, tak Nalinka zvládla TB daleko líp než Domča- ta napáchala celkem dost chyb...Uvidíme, co přinese 2.set.
Reagovat
Sonja
http://www.q3.cz/images/91Nali_Domca1.jpg
Ten rozdíl ve winnerech je šílený:-D...na to, kolik jich Domča dokáže vyprodukovat, dneska to je slabý. Ale Na Li má i o dost víc chyb.
Reagovat
Mayo
Davydenko si opäť raz podal
Reagovat
smazaný uživatel
Dobre ty :-D :-D

Ted jsem na sebe skoro hodil pivo :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Prečo nie ? Davydenko je tým známy.
Reagovat
Reti64
W/UE: Aga 37/34 - Sara 21/31
Reagovat
smazaný uživatel
hezky statistiky...Diky Reti :-)
Reagovat
Titan
Aga okamžitě na původní barvu...! Tak, to bychom měli, teď si dáme cibuli a pak něco od řezníka...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
:))))) na toho reznika se moc tesim ;) Jsem zvedava, co nam prichysta ;).
Reagovat
smazaný uživatel
No, asi budu tlačit Domču, moc se mi líbila s Angie, i když Na Li má taky moje sympatie. :)
Reagovat
Mr.Pink
Linuška
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska proti? :)) Neva, stejně vyhraju :))
Reagovat
smazaný uživatel
To mas pravdu....s Angie to byl hodne narocny zapas a vyhrat mohly obe ale Domca prece byla oneco agresivnejsi a moc si zaslouzi byt zde. Li Na zase musel zapas otacet ale Ana take byla moc dobra. Tak uvidime...

Ale Domca ma trochu vetsi formu bych rekl a videl bych to tak na 55/45 pro Domcu
Reagovat
Mr.Pink
Jasně, Linušce fandím vždy
Reagovat
smazaný uživatel
Takže komu fandíš, to jsem z těch vět nějak nepoznala.. a pořádně si rozmysli odpověď :))))
Reagovat
smazaný uživatel
To byla na Freedoma :))) to je bĺbý, když tam skočí dva příspěvky najednou.

Mr. Pink - já Lině většinou fandím, ale Domča mě teď hodně zajímá :)
Reagovat
smazaný uživatel
Domce....slovaky a slovenky mam rad :-) Ale kdyz vyhraje LiNa, tak uplne zklamanej nebudu. Misto fandim bych tedkon pouzil radci slova "Preju vitezstvi" :-) Doufam ze ti to staci :-)

Jsem rikal, ze Domca ma formu :-)
Reagovat
slacker
Davaj na Fandovy vubec prenosy/zaznamy s Toronta nebo jenom z turnaje v Montrealu? V programu maj psany jen Montreal, s tim at se jdou bodnou
Reagovat
Michaelus
ne,Nova se soustředí na ATP.Wta dávají jen mimořádně:-(
Reagovat
slacker
Hmm takze jen stream mi zbyva navecer jako vzdy, jeste ze jsem kvuli tomu v tydnu neponocoval. Zaznamy s TennistTv na YouTube jsou v luxusni kvalite
Reagovat
Sonja
Hoho, Váša v SF:-))) Gratulka. Snad nevypadne z rytmu:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Vasek je v SF...Kolja vzdal po trech gamech...nechal se nejak osetrovat (videl jsem kontrolu dychani) a pak konec
Reagovat
smazaný uživatel
I když vyřadil Toma, bohužel, tak mu přeju... zase jiná krev :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ikdyz vyrazuje Cechy je to polocech :-D Ne vazne preji mu co nejlepsi vysledek a za tento turnaj jak hraje a koho prehral si to proste zaslouzi
Reagovat
gigin
http://www.tennisnow.com/News/Who-is-Vasek-Pospisil.aspx
Reagovat
smazaný uživatel
"Oba rodiče Pospíšila jsou dědictví v České republice" - není nad překladač :))))
Reagovat
slacker
Zadny polocech, oba rodice Cesi ale vychovali z neho Kanadana. A jen kvuli komunistum to nebude, uz se davno mohli vratit zpet kdyby chteli
Reagovat
smazaný uživatel
Jasne ze by mohli ale v Kanade (Hlavne v Ontariu) je hodne cechu, kteri emigrovali. To by pak meli udelat uplne vsichni? To samy mas treba v Anglii kde mas hodne Indu, Skotu a Iru.
Reagovat
slacker
Skot v Anglii nebude ze sebe delat anglicana. Stejne jako Slovak v Praze ze sebe taky Cecha nedela. tak proc Cesi v Americe nebo Kanade ze sebe delaji Americany a Kanadany?
Reagovat
slacker
Andy Murray taky neni prvni Anglican co vyhral Wimbledon po X letech ale Brit :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Spousta lidi (nevim proc) kdyz je v jine zemi dlouhy cas, tak se snazi prizpusobit zvykum atd. te zeme. Kdyz ma vetsina lidi sanci po X letech v dane zemi zmenit obcansti, tak ho proste zmeni. Nerikam ze to delaji vsichni ale myslim si ze naprosta vetsina jo.
Reagovat
carolyn
Lunej
tak co zubař? Jak si dopadla? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
:))))))
Reagovat
smazaný uživatel
sakra to je hodne zubu :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak snad neusnu v tomhle ospalém počasí, Ago doufám, že si se Sárou poradíš :)
Reagovat
Sonja
Saro, doufám, že si s Agou poradíš:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
A já si pak poradím s tebou :)))))))
Reagovat
Sonja
Pch...
Jinak já na to nekoukám, to bych asi nevydržela...tlačím jen na dálku:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Navrhuju souboj v bahně, tam nám to bude oběma stejně klouzat :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Obe se snazi utocit ale vypada to jako kdyby tam hralo velkou roli slunce, protoze obcas zkazej uplne nalite mice...Ago pojd :-)
Reagovat
Sonja
Ježiš...dáme radši nějakej kvíz, ne?
:-DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Žádnej kviz, s inteligencí na mě dneska nechoď, jsem jak Růženka, co spadla mezi trny, sotva držím zrak :))
Ne ne, pěkně hrubá síla, tam mám šanci :))))
Reagovat
smazaný uživatel
to neni ta Aga co hrala proti Sloane :´-( Dropshoty nejdou...hodne EU a na siti to je priserny :-/

Ale ten jeji backhand po lajne to je lahudka :-)))
Reagovat
Sonja
Já ti nechci ublížit, proto navrhuju kvíz...
:-DDD
Nechme toho a sledujme ty dvě chytré hráčky hrát brejkovanou...(já jen na čísličkách):-D
Reagovat
smazaný uživatel
Teď měla Aga štěstí, že to bylo na lajně..:))

Sonjo, se bojíš viď? :))) Jj, dvě chytré hráčky, Sára je někdy neuvěřitelná....
Reagovat
Sonja
http://www.q3.cz/images/63hruzades.jpg
Reagovat
Sonja
Freedom- No joo, Sara se jí tak snadno nevyhází jako chudák Sloane:-)
Lunej- Však říkám, že se bojím...o tebe:-D A už toho fakt nechme, zaděláváme to tu!
Reagovat
smazaný uživatel
no super ale ted mela zase smulu...

sonja...a ted je dalsi :-( Doufam ze bude v tomto setu jeste jedno...
Reagovat
smazaný uživatel
Jako chudak Sloane :-O :-D tak tady je videt ze jsi ten zapas vubec ale vubec nevidela... Tam naopak Aga byla po vetsinu zapasu ta aktivnejsi
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, aspoň že Sára občas něco zkazí, jinak teda čekám co Aga vymyslí.. moc nechodí k síti.
Reagovat
smazaný uživatel
taky jsem to uz psal :-( Dneska je u site priserna :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak vydřenej set, pěkně Aga, že by nás poslechla? :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tedkon tam bylo dost neuveritelnej vymen...Co obe s raketou dokazou a co dobehnou je obcas neuveritelny. Skoda ze ani jedna nema fyzicke predpoklady jako ty tri pred nima. Kdyby takovou ruku a nohy mela treba Vika tak to je neporazitelna tenistka.

Tak tiebreak Aga zvladla naprosto dokonale :-) Tak Agniez pojd jeste jeden...Ale je to tak vycerpavajici ze pak (asi) Serena je proste konec (pro obe)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak snad si Aga už pohlídá ne? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Prosimte nezakrikni...ikdyz tedkon hraje uz moc lepe tak Sara je nevyspitatelna...

Sonja:
Proimte ykoukni a pak sud ;-)
zapas: http://www.youtube.com/watch?v=HZ7JUz2HXBk
Reagovat
Sonja
"Ale je to tak vycerpavajici ze pak (asi) Serena je proste konec (pro obe)"
:-D To by byl přece konec tak či tak...

P.S: píše se "nevyzpytatelná"
Reagovat
smazaný uživatel
Jses si jista na 100%??? Vsadila bys nato vsechno co mas?
Docela me stve malo respektu pro soupere? Co takovej Nadal proti Rosolovi?Nadal proti Darcisovi? Federer proti Stakhovy atd. atd. Muzu ti klidne vyjmenovat i jiny zapasy pokud chces...

Dobre tak jsem to napsal spatne...ja se zato nestydim ze neco spatne na anonymnimforu napisu ;-) Nedelej ze Sereny boha. Jak vsichni vime je to jen clovek a muze prohrat a to klidne stebou nebo semnou. Je to uplne jedno. Samozrejme, ze by proti oboum byla favoritka s procentem na vitezstvi 95-99% ale i jedno procento muze vyhrat zapas :-P
Reagovat
smazaný uživatel
No, to jsou věci, Sára motorová myš...
Reagovat
smazaný uživatel
Ci boha...Videlas Lunej co ted zahodila Sara? Tak todle nastve a hlavne na break point tak to snad Aga vyuzije
Reagovat
smazaný uživatel
Neviděla, ale Aga je hodná, že jí to tak usnadnila..
Reagovat
smazaný uživatel
Copak sonja nemas argument? Tvuj favorit (myslim ze je to Novak ale nejsem si jistej) jeste nikdy neprohral s velkym outsiderem?

Ja nechci abys me brala nejak spatne ale chci aby si respektovala soupere...To by pak vubec zapasy nemusely hrat a holky by prisly na kurt a rozhodci by vitezstvi priznala favoritce. Nebo si hodej minci :-D Zadne sazkove kancelare by nebyly.
Reagovat
Sonja
Ježiš...klídek, ne?:-O Já nemám žádnej problém respektovat soupeře... Ano, myslím si, že Serena dokáže jak Agu, tak Saru vybouchat, ale to není nic proti nim, tak se hned nerozčiluj, jako bych napsala bůhvíjakou věc.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak sláva, gratulka Aze :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Aga to zvladla a Lunej diky zes mi ji tam pomohla dotlacit :-) Byl to na koukatelnost moc dobry zapas. Tak Lina vs Domca tedkon. To bude take snad dobry zapas.
Reagovat
smazaný uživatel
nemáš zač, jiným pomůžu a svýho oblíbence zaspím, jsem fanynka na kulový :))
Reagovat
smazaný uživatel
:-)

Tak nepouzivej takove jasne prispevky :-) Kdyztak se slovem pravdepodobne nebo asi...a neboj, jinak sem se tomu jenom pousmal ;-)

Ale chtel jsem odtebe odpoved, tak proto jsou dva ty prispevky :-D
Reagovat
Michaelus
Přáli byste si pro případné semi Cibulku nebo Li???
já považuji za velmi nebezpečné obě,myslím si že jsou na podobné úrovni...ale asi víc Domču ať má Petra co vracet
Hlavně nic nezakřiknout.
Reagovat
smazaný uživatel
Setkání tenisových generací... :)
https://twitter.com/DonnaVekic/status/365512225911341056/photo/1
Reagovat
smazaný uživatel
Pro mě dost nešťastný turnaj. Všechny favoritky mi vypadly poté, co měly velmi dobře rozehraný zápas (Caro, Ana) nebo aspoň set (Kiki). No, snad holky budou mít příště více štěstí... A snad se taky brzy vrátí Masha a Vika, protože to jsou hlavní opory Dulcinea Teamu, co se týče úspěchů. :)

K Petře: Vypadá to, že se zase dostala do formy. Říkala, že před začátkem betonů tvrdě pracovala a je vidět, že to začíná přinášet ovoce... Jak už jsem avizoval: Přestože mi Sorana vyřadila Caroline, tak jí přeju, aby došla co nejdál. Teď už mi v Torontu bohužel skončily všechny favoritky, tak mi nezbývá nic jiného, než přát Soraně. :) Petra je určitě favoritkou, ale uvidíme... Teda já ten zápas večer neuvidím, protože budu pryč.
Reagovat
Frick
Tohle je fakt nejhorší. To je fakt 1000x horší než ti, co se třeba nějak nevybíravě vyjádřej o Petřiných nervech či (dříve) kilech.

Nebo i nějací trollové, to jsou prostě k*koti, ale tohle. Tady by se snad fakt našli lidi, který by v případě toho, že by Petra vyhrála GS (a bůh dá se toho ještě někdy dočkáme) jen suše řekli, že jsou zklamný z výkonu poražené finalistky.

Tuším, že po finále Wimbledonu tu snad psal někdo frustrovaej komentář o tom, že ho štve, že Maša prohrála. K čertu s váma, vy zeleno-komušský sra.čky.
Reagovat
smazaný uživatel
Doporučoval bych studenej hadr na hlavu...

Kdo mě zná, tak ví, že Sorana je mi sympatická hned po mých favoritkách. Napsal bych úplně to samé, i kdyby ve čtvrtfinále hrála proti někomu jinému... Jo, když Masha prohrála s Petrou ve finále Wimbledonu a Vika ve finále TM, tak jsem byl zklamaný. Ostatně asi jako každý, když prohraje jeho oblíbená hráčka. V době Wimbledonu jsem tady ještě nepsal, v době TM už jo... Jestli se ti nelíbí, že fandím podle sympatií a ne podle národnosti, tak je to tvůj problém. Můj teda rozhodně ne, protože já jsem takhle spokojený. :)
Reagovat
slacker
Hlavni problem je v poctu tech cizokrajnych symposek a temer absenci tuzemskych.
Reagovat
Michaelus
Chápu Montyho,i já mám své oblíbenkyně,ale vždy když hraje jakkýkoliv čech tak mu fandím,připadá mi to přirozené.
Chtěl bych se zeptat Montyho jestli tu národnost nějak řeší,jeslti ho aspoň trochu zahřeje u srdce když Petra vyhraje.
Děkuji za odpověď :D
Reagovat
smazaný uživatel
Sorana má krásnej obličej a určitě i božský tělo.
Reagovat
smazaný uživatel
Mohu jeden dotaz? Fandil jsi vůbec někdy v nějakém zápase Petře? Díky za odpověď :D
Reagovat
smazaný uživatel
Petře nefandím, takže nezahřeje. Nevadí mi, ale prostě mám radši jiné hráčky. Co se týká českých tenistek, tak fandím jenom Katce Siniakové... Jinak fandím českým hokejistům, českým basketbalistkám a Kiki a Maki. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jako jestli jsem Petře aspoň někdy v nějakém zápase přál? To asi jo. :) Když hrála proti někomu, kdo mi není moc sympatický, tak určitě jo... Ale jak říkám, Petře nefandím.
Reagovat
slacker
Horsi nez Troll :-)
Reagovat
LukasH
Musím se Montyho zastat. Je to úplně jeho věc, komu fandí. Nikdy žádnou tenistku neponižuje, vítězce pogratuluje a i k těm, co jim nefandí, má respekt. Je mi tohle "nefandění" Petře tisíckrát milejší než hloupý komentáře typu "ostuda, nadváha atd..." Ať přeje, komu přeje. Já přeju Petře a Monty mi to vyvracet nebude, stejně jako mu já nebudu vyvracet, když bude přát tý druhý.
A s těma sympatiema to chápu. Mně třeba Tomáš taky není sympatickej a fandit mu mi moc nejde navzdory národnosti. Obzvlášť ne když hraje s Rogerem, Nolem nebo Ferrerem. Nemůžu za to, ale taky ho nehahaním a neshazuju.
Reagovat
LukasH
...nehaním
Reagovat
smazaný uživatel
Presne tak at snad fandi kazdej komu chce. Prijde mi to uplne normalni, ze kazdy ma sve oblibence at uz jsou s CR nebo odjinud.
Ja fandim prevazne ceskym hracum, ale mam i sve zahranicni oblibence...:-)
Ale vicemene mam spis rada kdyz nekdo hraje zajimavy tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky! Tvoje komentáře tady obvykle patří k tomu nejlepšímu (aspoň podle mě). :)
Reagovat
Sonja
Souhlas!!
Reagovat
slacker
A tem svym zahranicnim das prednost kdyz hrajou s tema tvyma domacima?
Reagovat
slacker
Neznam jiny indidualni sport kde by se tak houfne fandilo cizim a na nase se prdelo
Reagovat
smazaný uživatel
hlavně, že jim fandíš ty a spousta dalších, tak to pořád neřeš :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud to neni Davis cup nebo Fed cup tak je to uplne normalni...Tam bzch to pak uy videl trochu jinak ale takhle v turnaji je to jine...
Reagovat
slacker
Dokud budou vyhlasovat ze je to naprosto normalni, tak jim nedam pokoj. Pedofil si taky muze pripadat je naprosto normalni a ostatni z nej delaj zlocince. Jsou to zlocinci :-))
Reagovat
slacker
Tenis neni jediny indiviudualni sport ale jediny s takhle uchylnymy fandy, fandis taky zasadne jen cizim atletum a nase atlety ignorujes?
Reagovat
smazaný uživatel
ja atletice treba fandim jenom na OH a nebo kdyz reprezentujou primo ceskou republiku, ale pokud bych se sel kouknout na nejakej zavod a stal by tam v jednom tymu cech a v druhem cizinec, tak proc bych nemohl fandit cizinci? Zaslouzi si mit podporu stejnou jako cech.
Reagovat
slacker
Jde mi o to jestli skaces radosti do stropu kdy ten tvuj oblibenec prehodi/preskoci v posledni serii naseho atleta a pripravi ho o viteztvi nebo medaily? A ventilujes tu svou radost v diskuzy pod clankem/online komentarem?
Reagovat
smazaný uživatel
Jak rikam...jsem rad kdyzvyhraje muj favorit a rad se oto podelim s ostatnima (napriklad mam vice svych osobnich tenistek. Petru, Lucku a Agu. Ty jsou nejvic a mam rad i dalsi). Kdyby proti sobe hraly Fed cup, tak ti jednoznacne reknu ze fandim Petre a Lucce, ale chtel bych aby ty zapasy byly hodne vyrovnane abych mohl pochvalit i Agu. Ale jak to je na turnaji tak se rozhodnu podle napr. Nalady, kdo vic potrebuje body, pozice, povrchu atd.

Samozrejme reprezentovat primo stat a dela "dobre jmeno svoji zemi" je taky neco jineho. Jsem rad kdyz ma nejaky cech uspech ve svete ale to neznamena ze nemuzu prat i jinym a treba jeste vice.

Reknu ti "blby" priklad: Finale Champions league ve fotbale Bayern vs. Sparta (muj nejoblibenejsi tym vs. cesky tym). Sparte budu prat aby hrali dobry zapas za jaky se nemusi stydet a ze se dostali tak daleko ale proste chci aby ten pohar nakonci zvednul muj favorit :-)
Reagovat
slacker
Priklad s fotbalovymi kluby neni blby je dost analogicky. Zmeni se tve fandeni kdyz to nebude finale ale predkolo? Neprat si aby jakykoliv nas klub nevyhral pohar kdyz uz je ve finale je NEOMLUVITELNE.Pokud se nekdo v netenisovych diskuzich takhle raduje z cizich golu v siti naseho je to vzdy provokater nebo primitiv co fandi jinemu ceskemu klubu a raduje s neuspechu konkurence
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby to bylo predkolo, tak je to jine vtom ze zmeni koeficient na dalsi sezonu ceskych klubu. Samozrejme ze jsou takovy, kteri provokuji zamerne ale ty se daji rozeznat.

Jak rikam, kazdy mame jiny city k nekomu jinemu. Dal bych priklad treba rodiny vs. pritelkyne.

Matka (ceska republika)
Pritelkyne (Nekdo blizky tobe)

Mas tri moznosti...Budes fandit matce, pritelkyni a nebo budes prat obou at vyhraje kdokoli (v cemkoliv). Pochop, ze kazdy fandeni bere trochu jinak.

Nekdo treba fandi nekomu od par let zivota a a pak mu zkus vysvetlit at na nej zapomene, ze neni ze stejne zeme jako on. Kazdy ma sveho favorita a tam to proste konci. A je jedno jestli to je Cech, Rus, American, ...

JAk se rika (a tak ja to take beru), narod by se mel sjednotit pokud je potreba. A tu "potrebu" ja beru ja MS, OH a v tenise treba DC a FC.
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám jen postřeh k Montymu fandění... Ano, každý ať si fandí komu chce. Pro mě je jasné, že fandím Češce, i když hraje s hráčkou, která je mi sympatická a není Češka. Respektuju, že má jiný člověk opačný názor. Montyho si vážím, jeho komentáře jsou slušné a na úrovni. Jen si myslím, že jeho oblíbenkyně jsou vlastně hlavně pěkné obličeje a pěkné postavy....Ale proti gustu holt žádný dišputát, mě tyhle pěkné tvářičky nic neříkají, ale také nejsem mladý kluk, že ? Promiň, Monty.
Reagovat
slacker
Tak priklad s pritelkuni a matkou bohuzel kulha na obe nohy, vubec mi to nepasuje pro nejake prirovnani. Ja bych to nevidel u tech cizofandicu na tak hluboky a osudovy vztah. Spise tak na nejake kamaradky :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsem monty a nevim proc jim fandi ale chci jen dodat, ze ikdyby to bylo kvuli tomu, tak kazdy ma jine kriteria jak si vybere svoji favoritku. Takze vpodstate to neni nic urazeciho a nemusis se mu za nic omlouvat. Nazor je nazor :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobra asi to neni nejlepsi priklad ale ja nevim jak jinak ti to vysvetlit. Ja nejsem zrovna ten jejich priklad ze bych fandil vice cizincum ale proste chapou je.
Kazdy ma svoje kriteria na vybirani hracek. Napr. Styl, sympaticnost, postava, vlasy, oci atd. Muze jich byt hodne a narodnost je proste jedna znich. A na okruhu vetsinou ta sportovkyne primarne reprezentuje sebe. A pokud ma uspech tak dela "dobre jmeno svemu statu" ale tam nereprezentuje svuj stat :-)
Reagovat
slacker
Ach jo, proc se kdekdo ohani a vymlouva nejakym oficialnim statem? Pokud pro nekoho sociologicka entita jmenem Cesi nema zadny citovy vyznam (jako dokonale srozumitelna rec, smysl pro humor, kultura, znamy, kamaradi) tak at se nevymlouva na reprezentaci statu.
Reagovat
smazaný uživatel
(jako dokonale srozumitelna rec, smysl pro humor, kultura, znamy, kamaradi)

Tak tedkon jsi vyjmenovalk vsechno, co ten dotycny muze dostat v tom novem statu. Ale nechme toho nema to smysl.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra si změnila na FB svoji cover fotku. No jó, sekne jí to a ona to ví.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jí to vždycky sekne :))) a moc pěkný foto tam má Sorana i Sam :)
Reagovat
LukasH
Zrovna jsem se jen tak ze zajímavosti podíval na Samanthin fb a nemá tam snad jedinej negativní příspěvek. Naopak tam dost lidí zase haní Petru s tím, že jen měla štěstí, že to tam pálila a ono to zrovna vycházelo a někdo jí tam nazval Ms. Inconsistency. Sam mám moc rád, ale zrovna tohle měla letos podobně a vůbec. Říkám si, čím si to ta Petra vysloužila, že si do ní vždycky někdo s chutí rýpne, ať vyhraje, prohraje těsně nebo jednoznačně.
Reagovat
LukasH
chtěl jsem říct vyhraje těsně nebo jednoznačně, jednoznačně prohrála jen párkrát (naštěstí)
Reagovat
Michaelus
Když vyhaje jasně,je to haluz
Když vyhraje těsně je nevyrovnaná a neumí si pohlídat skore
Jó některým lidem se nezavděčíš
Reagovat
smazaný uživatel
To je pravda, ze Sam tam nema jedinej negativni prispevek, ale zato jich tam ma asi "jen" pet...:-) Musis brat v potaz, ze Petra ma jednou tolik fanousku a v celkovym FB fans zebricku je 16. a to tam pred ni jsou ctyri tenisti uz v tenisovem duchodu.
Lidi na ni asi radi sazej no a pak jsou nazlobeni.
Reagovat
Michaelus
16.místo není špatné,na předních bývají vyložené sympaťandy typu Sabine:-)
podívej se na fb Angie ne Marion
Petra hraje pro sebe a ne pro jiné lidi,kteří si myslí že Petra je jejich je její povinnost vyhrávat:D
Reagovat
Michaelus
Zvlášť na jedné nejmenované stránce na FB mají neskutečný kecy,jako by Petra byla jejich majetek
Reagovat
smazaný uživatel
Presne. Nejaky zly komenty od typu lidi Sandrus Novakova jdou mimo me...:-) To je ubohy a nema cenu se tim zabyvat. Navic ty prispevky na FB pise Petry manazerka z Toronta.
Tady je to poradi, docela prekvapivy kolik ma petra fandu:
http://fanpagelist.com/category/athletes/tennis/
Reagovat
smazaný uživatel
řekl,že se tady bude diskutovat o tom,zda bude Petra 7 až 9.
Reagovat
Michaelus
kdo by to ještě před časem
řekl,že se tady bude diskutovat o tom,zda bude Wozniacki 10.???
Petra v tom není sama.:D
Petra má stále dobré výsledky,ale neříkám že by to nemohlo být lepší...
Reagovat
LukasH
no jo, no. Petra si bohužel letos nikde body nenahrála a jen ztrácela, tak to přijít muselo a to ještě buďme rádi za tu obhajobu QF Wimbledonu, jinak už bychom mohli diskutovat i o vyšších číslech.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem nepsal o Wozniacké,proč to sem dáváš.
Reagovat
Michaelus
Myslel jsem to jako příklad
Reagovat
smazaný uživatel
Co takto alibismus,říká ti to něco.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra si udrzi minimalne 9.misto i kdyby se Soranou dneska prohrala....:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Aby byla zase v top 8, musí dojít aspon do finále, v případě titulu je zase 7. Pokud se nemýlím, tak Angelique Kerber příští týden obhajuje finále Cincinati a Petra tam obhajuje ''jen'' semifinále..
Reagovat
smazaný uživatel
Presne tak. Ted je v prubeznym zebriku na 9.miste mezi Kerber a Wozniacki.
Hypoteticky:
Finale....8.misto
Titul......7.misto
Reagovat
Michaelus
Dobréro Petru je to,že její pronásledovatelky v účasti na TM Kerber,Wozniacki,Bartoli a Stosur už vypadly
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Petra super, cekala jsem, ze to bude ve trech setech a ne az tak hladky postup, takze Petre velka gratulace a posetrila sily na Soranu.
Moc se mi take libily krizne bekendy jak nekdo zminil a razantni udery do rohu kurtu. Podani fungovalo a snad bude i nadale.

Drzim moc palce na Soranu!!
Reagovat
gigin
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=609763455720587&set=a.196264023737201.47883.196199097077027&type=1&theater
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně Bojana! :) Znáš tuhle volejbalistku? Taky Srběnka... :)
http://www.volleywood.net/volleyball-features/the-other-side/jovana-brakocevic-for-nike/
Reagovat
gigin
Pěkná práce!! :)) Bojana, Jovana, už v tom začínám mít hokej :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Já právě volejbal (šestkový) skoro nesleduju, ale teď nedávno jsem viděl v televizi zápas ženské World Grand Prix mezi Češkami a Srbkami... No a musím říct, že Jovana mě tam hodně zaujala. Byla totiž jednoznačně nejlepší i nejhezčí. :) A taky asi nejvyšší, protože měří 196 cm.
Reagovat
misa
Oproti jarním výkonům je opět motivovaná a bojuje naplno. Je schopná udržet koncentraci i na gem, který jde přes 8 shod. Mám radost, že ji všechna ta kritika, kterou kolem sebe slyšela a slyší, dokopala k pořádné práci. Zhubla, pěkně teď běhá a omezila své oblíbené vlny ve skóre. Její křižné bekendy ven z kurtu jsou skvostné, hra na síti je slušná. Taky se mi zdá, že omezila ty hrozné chyby, kdy měla celý kurt volný a napálila to do autu nebo sítě. Doufám, že vydrží tvrdě pracovat a bude zdravá.

Nicméně zůstává tady problém s dopodáváním setu nebo zápasu. V těchto hrách Petra vytahuje nejhorší hru utkání a zvláště ty 3 dvojchyby v její poslední podávací hře byly dost drsné. Chce to ještě zapracovat na hlavě. Ale jinak se mi její hra v posledních 2 zápasech líbila. Doufám, že sf dnes udělá.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra hrála moc hezky a nemyslím si, že je to konečná. Trošku zaváhala ke konci druhého setu, ale jinak super. Hlavně první servis, to jsem fakt čuměl :) I to vstávání v jednu ráno, za to stálo :)
Reagovat
BooOoo
je někde highlights ze zápasu Petra - Sam ?
Reagovat
Fandina
Gratulace ještě jednou. Zápas dobrý od obou a Petra byla lepší. Tak držím palce dál a přeji úspěch. Peti ... pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Petra mi udělala obrovskou radost! Gratuluji! Zápas jsem viděla ráno ze záznamu. Upřímně lituji, že jsem včera vstávala ve 3 na její první zápas na turnaji, protože jsem večer usnula už kolem devátý a zápas se Sam jsem prospala. :D Petra hrála opravdu dobře. Jen ten konec zápasu, nedopodávat no... Doreturnovat zápas umíš, Petro, ale nešlo by to příště zkusit dopodávat? :D

Sorana Cirstea by nemusela znamenat konečnou, pokud by Petra hrála stejně jako včera (dnes..). Bylo na ní vidět, že jí tenis zase baví a po zápase měla velkou radost, stejně jako její fanoušci. Ještě pár takových zápasů a přejmenujeme klub, co na to říkáš Lunej?

Dnešní zápas už si ujít nenechám. Hodně štěstí, Petro! POJĎ!!
Reagovat
smazaný uživatel
Petra nadhera
a teraz totu rumunsku ciganku musis dat
Reagovat
Sonja
Jakou ciganku zas... ty bys fakt potřeboval proplesknout.
Reagovat
gigin
http://www.q3.cz/images/39cico.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
to bude on, Cico z livescore.sk ...dzignuty totalne, kazdy sa mu smeje, prestavkoval si strechu nad hlavou...
Reagovat
smazaný uživatel
Nic moc vtip, ale na tebe sedí.

Inženýr, doktor a policajt poseděli a popili v hospůdce a po půlnoci se v dobrém rozmaru vypotáceli ven. Inženýr bydlel nejblíž, a proto pozval své kamarády, aby u něho přespali. Ale sotva otevřel dveře, manželka na něho spustila: "Ty opilče, takhle se chodí domů? A ještě mi sem vodíš další ožraly!" A vyhodila je všechny tři na ulici.
Tak šli k doktorovi. Jenže tam to dopadlo úplně stejně. Nakonec se vydali k policajtovi.
Policajt doma zazvonil, přišla jim otevřít usměvavá manželka, pěkně všechny přivítala a připravila jim jídlo. Také tchýně se tvářila mile a bez řečí jim přichystala postele.
Inženýr s doktorem se zeptali policajta: "Jak to děláš, žemáš ty ženské takhle vycvičené?"
"Kdysi jsem měl psa. Neposlechl, dostal důtku. Neposlechl podruhé - dostal důtku s výstrahou. Neposlechl potřetí, tak jsem ho zastřelil. Manželka má důtku a tchyně má důtku s výstrahou!"
Reagovat
smazaný uživatel
jake livescore
co ja take ani nepoznam to co je
Reagovat
smazaný uživatel
Chlapče,tobě je opravdu 7 roků!.Na víc to podle tvých příspěvků nedává.
Reagovat
smazaný uživatel
cigani su vsade ale v mojej blizkosti niesu
Reagovat
smazaný uživatel
a co sak Rumunsko

sak tam suu cigani
tak co
sak to neni nadavka
Reagovat
Sonja
Jj, na Slovensku jsou taky, takže jsou všichni Slováci cigáni, je to tak?
Reagovat
smazaný uživatel
ty co tu melies

ale Rumuni su vsetci cigani len cistotni
co si normalna
Reagovat
smazaný uživatel
Slovensko hlavny narod belosi slovaci

Afrika hlavny narod cernosi africania

Rumunsko hlavny narod cigani Rumuni
Co ste sa take neucili
Reagovat
Sonja
:-DDD Do té tvé školy bych chtěla chodit tvl...
Reagovat
Roger_Federer
Rumunsko:
zhruba 20 mil.byvatel..
Na to zhruba 800tis(cikanu-romu) takže necelych 5%.. Ale je pravda, že je 2 nejvetši vyskyt v Evrope, hned po Španelsku :)..
Z toho plyne, že ne každy z tmavou pleti je Cikan-Rom.
Reagovat
smazaný uživatel
Nepřipadá mi, že by Sorana byla cigánka...
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/403_618991471450471_1149193117_n.jpg
Reagovat
gigin
The others... they don´t like us.. why? :-OOO

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=494762703949687&set=np.82742025.100002176306360&type=1&theater&notif_t=notify_me
Reagovat
smazaný uživatel
toto je konecna pre Kvitovu...na viac nema...
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas ze Stosurovou se ji prostě povedl,což je jen dobře.Nejhorší ovšem na Petře je to,že je to pořád nahoru dolů,dokáže zahrát skoro bezchybný zápas a vzápětí prohraje vlatníma chybama a to dost školácky.Její hra je prostě nevyzpytatelná a někdy i dost naivní.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nám kurz na Petřino vítězství slibně klesá. Z počátečních 25, je už 9. Po jasné Sereně nesjilnější kurz.
Reagovat
Michaelus
Mám strach,že Serena vyhraje absolutně v pohodě,včera jsem jí viděl s Flipkens vycházelo jí naprosto všechno.Něco už snad mudsela být haluz
Reagovat
smazaný uživatel
Trochu doufám, že Sereně dojde šťáva. Navíc ona je maximálně motivovaná na GS. Tohle je pro ni pouťák. I když ona by hrála asi jak o život i kuličky za domem.
Reagovat
smazaný uživatel
zajimavy jak tady nikdo z Petrinych fanousku neni takhle z rana kdyz ponocuji na jejich zapasech do 4 rano :-DDD
Reagovat
smazaný uživatel
nene, ja uz jsem vzhuru ;)
Tady je cely zapas: http://www.youtube.com/watch?v=1HQLvATaSYU
Reagovat
smazaný uživatel
Já tu jsem :)

I když pravda, "fanatici" by namítli, že nejsem Petřin fanoušek.
Reagovat
smazaný uživatel
Já Taky :D
Reagovat
smazaný uživatel
ale jsi ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja bych chtel bejt taky mezi vama ten kdo se mohl na ten zapas kouknout :-/ blba prace!!! :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si vychutnej aspon ten zaznam a mas to aspon bez nervu ;).
Reagovat
smazaný uživatel
Jak do 4 do rána? Já tady byla asi do 6, takže tak :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ale to uz Petra nehrala :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Petra hrála do půl 3 -_-
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist