Kvitová se odhlásila z Moskvy, bude trénovat na Turnaj mistryň

10. 10. 2013, 17:36
Aktuality 50
Petra Kvitová nebude příští týden hrát na turnaji v Moskvě. Česká jednička dá přednost přípravě na Turnaj mistryň v Istanbulu, kam se v minulém týdnu kvalifikovala.
Petra Kvitová

"Po turnaji v Pekingu jsem do dneška nebyla na kurtu, protože mám stále problémy se zády. Teď je priorita dát se stoprocentně do pořádku a kvalitně se připravit na Turnaj mistryň," uvedla sedmá hráčka světa.

Plánovanou účast na Kremlin Cupu zrušily také Sara Erraniová a Jelena Jankovičová, které už rovněž získaly jistotu startu na poslední akci sezony. Kvůli zranění moskevský turnaj vynechá domácí Jekatěrina Makarovová.

V pavouku tuto čtveřici nahradí Ukrajinky Jelina Svitolinová a Lesja Curenková, Daniela Hantuchová a Francouzka Caroline Garciaová.

Kvitová se po úspěšném vystoupení v Tokiu a Pekingu rozhodla vynechat i turnaj v Linci, kde měla tento týden plnit roli nasazené jedničky. Místo ní se do soutěže na poslední chvíli dostala Němka Angelique Kerberová, která hájí poslední volné postupové místo na Turnaj mistryň a uvítala šanci vylepšit své bodové konto.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

50
Přidat komentář
smazaný uživatel
Přála bych si,aby Kvitová v Istanbulu vypadla hned na úvod,ne kvůli ní,že bych jí tolik nepřála úspěch,to určitě ne,jen bych měla radost ze zklamání fanoušků...někdy až moc upjatých a v neposlední řadě také radost z výhry,protože půjde hodně na sázku proti Kvitové..tak doufám,že selka nezklame...úsměv)))
Reagovat
PetaM
Inteligence opravdu na úrovni. To je tak titul Ing. Popelář ... Že?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne to je jenom názor..ten samí,jako míváš třeba ty,ale nemusí být totožný obsah..nemyslíš...?
Reagovat
PetaM
Tohle mi tedy jako názor nepřijde. Ty si prostě přeješ nás vidět, jak z toho tady budeme zklamaní, že prohrála a jak se do nás budou ostatní nechutně strefovat, protože nic jiného ani prakticky neumí. Promiň, ale přát někomu neúspěch je pro mě známka nízké úrovně toho člověka. Já taky nemám rád spoustu hráčů na okruhu, třeba Rafu. Nefandím mu, ale v životě by mě nenapadlo vypustit z úst (nebo v horším případě napsat a schovat se za přezdívku), že mu přeju, aby vypadl jen proto, aby jeho fanoušci byli nešťastní a ostatní by se do Rafy mohli začít navážet, jak strašně fetuje a takové řeči. Nevím, asi to beru trochu jinak, asi máme rozdílný způsob myšlení. Ale to se stává, ne každý si sedne a tak. Prostě nechápu lidi, co přejou někomu něco zlého, tak asi. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty místo sázení radši maž do školy a nauč se pravopis. Jinak ti hrozí, že tak jako ty Kvitové kvůli nedokonalostem postavy přezdíváš selka, se tobe kvůli nedokonalostem vdělání začne přezdívat blbka.
Reagovat
smazaný uživatel
Co je zlého na tom,že jsou dva fanouškovské tábory,to v každém druhu sportu..ve fotbale se někteří blbové i rvou,ale tady jde jen o názory a postoje. Tenis je nádherný sport a úspěch jednoho,znamená zklamání druhého a třeba i jejich oblíbenců.
V posledních letech díky mediím ,jsou právě sportovci více na očích a ne vždy dobře s tím naloží a pak se prostě může stát,že je někdo na očích tolik,až ti to začne vadit a přestaneš mu přát a dokonce jdeš proti němu...mluvím o sázkách..i když vím,že to správné není a z dlouhodobého hlediska to nic nepřinese,momentální uspokojení tam je...
Reagovat
smazaný uživatel
Hele,když si hraješ na profesora,tak nedělej chyby.( se tobe kvůli nedokonalostem vdělání začne )
Reagovat
smazaný uživatel
Budu ignorovat obsah tvého příspěvku, ale ty sis asi nevšimla, že na TM se nevypadává hned, takže pomlč
Reagovat
smazaný uživatel
Božíčku..také se mi nechce reagovat na tebe huso...ale možná TM sledovala,když ty jsi česala panenky..tak znám systém turnaje...
Reagovat
smazaný uživatel
jo, to leda tak ve snu..a nenavážej se do ní, co ti jako udělala?
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, já třeba Petře nefandím, ale ty tvoje provokace jsou vážně trapné. A že se necháváš takhle zmanipulovat, to teda taky není nic, čím by ses měla chlubit... Jinými slovy: "Ty fandíš Petře, já tě nemám rád(a), tak budu fandit proti ní..." Prostě nechápu.
Reagovat
LukasH
Přesně tak. Monty má taky svoje oblíbenkyně kterým fandí, ale nikdy nenapíše, že doufá, že ta druhá prohraje a ke všem má respekt.
Mně taky třeba není moc sympatickej Berďa, ale ani jemu ani jeho skalním fanouškům nepřeju nic zlýho.
Ty říkáš, že ti vadí "zaslepení fanoušci", ale ty zas jen hledáš příležitosti, jak si rejpnout. Píšeš, že tě Kvitová nezajímá, ale máš neustálou potřebu se k ní nebo k lidem, co jí fandí, neustále vyjadřovat. Ale vlastně nevim, proč si zbytečně vyklepávám prsty....
Reagovat
tommr
Dobrá zpráva: odstoupení Erraniový a Jankovicový z Moskvy znamená, že Petra se těsně před TM posune na šestý místo v žebříčku a na TM bude nasazená jako pětka ... :)
Špatná zpráva: zároven je už ale taky jasný, že ve skupině se určitě nepotká s Erraniovou což je asi jediná soupeřka z první osmičky, kterou by Petra na TM téměř jistě porazila ... :(
Reagovat
PetaM
Ale kuš s těma prognózama :D :D Ty jí vůbec nevěříš :D :D :D
Reagovat
LukasH
Tommr myslí "jistě porazila" a to je fakt. Proti žádný jiný, co tam bude, si 60 UE dovolit nemůže.:-D:-D:-D
Reagovat
PetaM
Na druhou stranu napsal "téměř" :D V tom případě si nemyslí, že by ji na 100 % porazila :D :D :D
Reagovat
tommr
no 100% jistota, že Petra někoho porazí není nikdy a s jejím stylem hry asi ani nikdy nebude. Formuloval bych to proto tak, že Erraniovou by Petra na TM porazila na 99%. U Sereny je to přesně naopak - s tou by Petra na TM prohrála na 99%. U všech ostatních účastnic letošního TM je to tak na 50% ... .)
Reagovat
smazaný uživatel
procentuelní pravděpodobnost výher Petry na TM

Jelena - 60%
Sára - 75%
Li Na - 50%
Radwanska - 65%
Azarenka - 40%
Serena - 20%

:-)
Reagovat
smazaný uživatel
jo a proti Angelique tak 55%
Reagovat
smazaný uživatel
když to shrnu, nepřeju Petře do skupiny Nalinku. A raději Viku jak Serenu.
Nejsnadnější možná skupina by mohla být teda Vika, Aga, Jelena (popřípadě místo Jeleny Angelique).
Reagovat
tommr
jj skupina Azarenka, Radwanska, Jankovic by pro Petru za danejch okolností byla asi ta nejlepší varianta ... :)
Reagovat
LukasH
Vidím to podobně. Nalinu jí ta nepřeju, protože Petra a ona jsou přesně takový ty vyrovnaný hráčky, kde záleží na pár míčích a obvykle jedou na odvety, takže by byla řada na Nalině.
Osobně bych chtěl vidět Petru s Vikinou, konečně už. Radwa by byla přijatelná a se Serenou si nedělám iluze. Možná by to byl pěknej zápas, ale radši až v případným finále.:-D:-D:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak kanár od jednej Rumunky Kerberovú prebral a dnes si vylieva zlosť na jej krajanke - 4:0
Reagovat
PetaM
Jenom dobře :D
Reagovat
pepin
Tak gratulace k postupu, ale dál by to nestačilo.
Reagovat
smazaný uživatel
este stale ju naklada Stepanek? mame nejake info?
Reagovat
slacker
Uz ne, ted je na rade Vesely
Reagovat
rod_laver
ta Petra je ale zoofil.
Reagovat
pepin
Tak začátek a vlastně celý první set "Vlčí očička" prochrápaly, ale konec zvládly. Tak ještě jeden, ale zatím bída všech bíd.
Reagovat
dadaft
bída všech bíd???
já teda vidím až na jednu kratší pasáž uprostřed prvního setu, kdy se chyby trošku množily, špičkový dámský tenis.
Reagovat
pepin
Tak nevím co je na něm špičkového, vzpomen jak hrála "špičkový" tenis Sloan proti Sereně. To byl špičkový tenis z obou stran.
Reagovat
pepin
Aby jsme si rozuměli, já mluvím o "očičkách".
Reagovat
dadaft
trvám na tom, že "bída všech bíd" je přestřelené. )))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Ve 3. setu je to celkem řežba!!
Reagovat
pepin
Já Ti Tvůj názor neberu a zcela jej akceptuji.
Reagovat
dadaft
ajaj Andreo, tohle už nevypadá dobře. ((
klíčový byl zžejmě 6. gem, kdy se ti nepodařilo potvrdit rebreak a srovnat na 3:3.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je to tam!! :-))
Gratulace Sloane!! U toho rozhovoru na kurtu, jak se usmívala od ucha k uchu byla úplně božíí!!
Dneska jsem viděl jen konec 2. setu a celý 3. set a byl to celkem kvalitní ženský tenis! :-))
Doufám, že se Sloane probojuje do finále!!
Reagovat
pepin
Tak Sloan je velmi sympatická a pohledná, ale dnes hlavně v prvém setu se mi moc nelíbila. Tak příště.
Reagovat
dadaft
souhlas.
byl to nadprůmšrný mač.
Reagovat
dadaft
* nadprůměrný *
Reagovat
freeteepek
Ani mě to nepřekvapilo. Moskva je daleko, je tam zima, mluví tam divným jazykem a vůbec:-)
Reagovat
freeteepek
Jenom škoda, že Petra vypadne ze zápasového tempa. Určitě dobře, že chce záda doléčit. Snad jí to brzo přejde, aby mohla začít pořádně trénovat.
Reagovat
PetaM
A tak před Tokiem měla taky dva týdny pauzu a dopadlo to skvěle :D Skoro všechny hráčky si dávají pauzu, jen Angi hraje, protože se chce kvalifikovat, jinak nikdo nehraje. Budou na tom stejně holky :D
Reagovat
pepin
Velice správně, kam by se harcovala a ještě k tomu do země kde zítra již znamená včera. Radši relax a dobře potrénovat. To, že nebude hrát nic neznamená a k tomu není zdravá.Správné rozhodnutí.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud se nepletu, tak na Kremlin cup byla přihlášená i Errani.. ale teď ji tam nikde nevidím. Musela se odhlásit ještě po Petře, tak sem zvědavý, jestli se budou rozdávat penalizační nuly. Doufám, že ne.. hlavně teda u Petry. U Sáry je mi to celkem fuk :D
Reagovat
PetaM
Jo jo, Sára už taky není přihlášená :) A myslím, že ani Jelena Jankovič :) :D
Reagovat
smazaný uživatel
A jo, na Jelenu sem úplně zapomněl :D Jde vidět, že pro hráčky, které sou kvalifikované na TM je Moskva spíš přítěží. Nejenom, že holky můžou řádně potrénovat přímo na místě, ale určitě je fajn si řádně užít atmosféru Istanbulu včetně společenských akcí s tím spojené. Přijet z Ruska a hned hrát ostré zápasy bez toho všeho kolem je na houby.
Reagovat
smazaný uživatel
ajaj, ono je to aji napsaný tady v tom článku, že se odhlásila Sára a Jelena.. já ty články většinou nečtu :D. Převážně jenom nadpisy a diskuze :DD
Reagovat
PetaM
Přesně přesně. Na co Turnaj Mistryň, když si kolem toho nic neužijou. Je to pro ně vyvrcholení sezóny, tak ať do toho dají všechno, jak na kurtu, tak mimo kurt :D :D
Reagovat
tommr
užívat by si to Petra měla hlavně na kurtu ... :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist