Kvitová na úvod neztratila set. V osmifinále je i Šafářová

23. 9. 2013, 13:57
Aktuality 231
Dvě výhry se shodným skóre posunuly poslední české zástupkyně v Tokiu do osmifinále štědře dotovaného turnaje. Svůj úvodní zápas zvládla Petra Kvitová, která světovou juniorskou jedničku Belindu Bencicovou porazila 7-5 6-4. Stejným výsledkem pak Lucie Šafářová zdolala favorizovanou Italku Vinciovou.
Petra Kvitová

Zatímco před rokem v Tokiu selhala a vypadla hned ve svém prvním zápase, letos si Petra Kvitová postup nenechala ujít. Stejně jako loni měla česká jednička v úvodním kole volný los a nastupovala proti rozehrané soupeřce - tentokrát proti aktuálně nejlepší juniorce světa Belindě Bencicové, s níž dnes měla favoritka plné ruce práce.

Česká tenistka sice rychle sebrala šestnáctileté soupeřce podání, Bencicová však okamžitě srovnala a s Kvitovou pak dlouho držela krok. První set už směřoval do zkrácené hry, ale těsně před ní se Kvitová znovu dočkala brejku a sadu vyhrála 7-5.

Ve druhém setu musely obě tenistky chvilku čekat, než přejde drobný déšť, a Kvitová jako první za stavu 3-3 přišla o podání. Ve zbylých třech gamech ale povolila Švýcarce slovenského původu jen tři míče a zvítězila 7-5 6-4.

"První kola jsou pro mě vždycky obtížná a jsem ráda, že jsem prošla dál. Belinda je mladá, nadějná a hrála velmi dobře. Zkušenosti mi určitě pomohly," řekla Kvitová v rozhovoru po utkání, v kterém si pomohla pěti esy a 33 vítěznými údery.

Příští soupeřkou třiadvacetileté Kvitové, semifinalistky v Tokiu z roku 2011, bude Číňanka Shuai Peng, nebo americká tenistka Madison Keysová.

V době, kdy Petra Kvitová bojovala o postup do osmifinále, se o totéž v Tokiu snažila také Lucie Šafářová. A i ona uspěla, přestože proti ní stála dvanáctá hráčka světa Roberta Vinciová, s níž měla Šafářová bilanci 1:4.

Šestý vzájemný duel odstartovala lépe znovu Italka, která se díky rychlému brejku dostala do vedení 3-0. Za stavu 5-2 byla Vinciová blízko zisku úvodního dějství, jenže Šafářová při svém podání odvrátila setbol, vyhrála pět her v řadě a sadu vyhrála 7-5.

Z vedení se Vinciová dlouho neradovala ani v následujícím setu, jehož klíčovým momentem byla devátá hra. V ní Italka pošesté v zápase neudržela podání a brněnská rodačka při vlastním servisu utkání ukončila.

Také Šafářová si na jméno své další soupeřky bude muset počkat do zítra. Vzejde z duelu mezi dvanáctou nasazenou Samanthou Stosurovou a japonskou veteránkou Kimiko Dateovou-Krummovou.

Výsledky - Tokio (tvrdý povrch, dotace 2.369.000 dolarů):
Dvouhra - 1. kolo:
Keysová (USA) - Suárezová (10-Šp.) 5:7, 7:5, 6:2, Ivanovičová (11-Srb.) - Becková (Něm.) 6:1, 6:1, Dateová-Krummová (Jap.) - Rodionovová (Rus.) 6:2, 4:1 skreč, Doiová (Jap.) - Lepchenková (USA) 6:7 (3:7), 6:0, 7:5, Pennettaová (It.) - Hantuchová (SR) 6:3, 6:3, Moritaová (Jap.) - Robsonová (Brit.) 7:6 (7:4), 6:3, Dellacquaová (Austr.) - Mladenovicová (Fr.) 7:5, 6:1, Bouchardová (Kan.) - Puigová (Portor.) 6:0, 6:4, Peng (Čína) - Ozakiová (Jap.) 6:2, 6:1, Wozniaková (Kan.) - Schiavoneová (It.) 2:6, 6:4, 6:2, Rybáriková (SR) - Hsieh Su-Wei (Tchaj-wan) 6:2, 5:7, 6:0, Petkovicová (Něm.) - Vesninová (Rus.) 4:6, 7:6 (7:5), 6:4.

Dvouhra - 2. kolo:
Kvitová (7-ČR) - Bencicová (Švýc.) 7:5, 6:4, Šafářová (ČR) - Vinciová (8-It.) 7:5, 6:4, Kerberová (5-Něm.) - Torrová (Šp.) 6:0, 6:1.

Čtyřhra - 1. kolo:
Görgesová/Záhlavová-Strýcová (Něm./ČR) - Cibulková/Erakovicová (SR/N. Zél.) 3:6, 6:3, 10:8.
pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

231
Přidat komentář
smazaný uživatel
Jde zítra ráno zápas Petry někde v TV nebo jen na streamu? Děkují :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tady je to pořád stejné,Petra vyhraje jeden zápas s hráčkou ze 4.stovky a někteří ji už vidí ve finále(Petru),to je k neuvěření.
Reagovat
LukasH
Vice nebylo dobře, na čemž snad bylo pozitivní jenom to, že neječela. Vím, někomu se zdá, že se to pořád omílá, ale tenhle tichej tenis je mnohem příjemnější.
Mrzí mě, že opět nedojde na duel s Petrou. je až neuvěřitelný, že se během 2 let nestřetly. Ve většině případů to bylo tím, že Petra vypadla dřív a když už postoupila, tak tam zas Vika nehrála nebo odstoupila.
Teď doufám, že toho Petra náležitě využije. Na jednu stranu by se mohlo zdát, že má letos smůlu - ty nemoci....ale zas má i neuvěřitelný štěstí (největší konkurentky vždycky vypadnou, letošní Wimbledon...)
Reagovat
tommr
po dnešku čekám finále Aga-Halep a v něm budu doufat ve výhru Agy ... :)
Turnaj se dobře vyvíjí i pro naše dvě zástupkyně. Petra bude v osmifinále proti Keysový jasná favoritka a ani Lucka nebude proti Stosurový úplně bez šance ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Diky ze prejes Age ale jak ti pisi dole, tak tedkon bude mit Domcu, ktere kdyz to tam pada tak muze porazit prakticky vsechny.

Uvidime. Me by se libilo finale Aga-Petra, ale myslim si ze obe tam asi nedojdou. Kdyby dosly tak budu moc rad :-) Jinak jako druhy nej je Lucka-Petra :-)
Reagovat
dadaft
vůbec si netrofám tipovat, kdo se z té půlky od Azarenkové dostane do finále - Jankovič? Halep?? Bouchard??? Kvitová???? Venus?????
Reagovat
Reti64
Petra proti Madison jasnou favoritkou? To snad nemyslíš vážně:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych ráda finále Petra vs Aga nebo Petra proti Lucce, ale to zatím asi předčasné uvažovat o finále, každopádně fandila Petře. :-)
Reagovat
Fandina
Finále Petra Lucka by bylo úžasné. Favorizovala bych Petru, ale přála bych to oboum.
Reagovat
dadaft
jj, jestli půjde Madison podání, může mít Petra spoustu starostí.
Reagovat
smazaný uživatel
Zalezi hlavne na Petre. Kolikrat ma problem jenom udrzet micek ve hre a kdyz to nepujde, tak pak uz je jedno kdo je na druhe strane. Pocitam stim ze starosti mit rozhodne bude mit ale sand to zvladne.
Reagovat
Sonja
Hlavně na Petře by záleželo, kdyby na druhé straně byla pasivní hráčka, čekající na chyby...což Madison není.
Reagovat
Bob
Něco na tom bude..
Reagovat
Fandina
V prvním setu hrála Venus výborně. Vika se od začátku chladila a hrála jako bez duše. Ve druhém se Vika trochu zvedla, ale nestačilo to. Venus výborně, Vika zjevně handicapovaná zdravotně a bez zájmu. Ke konci se snažila, ale nic.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Vika je venku! Celkem šok.. Ale jsem rád, že Venus vyhrála.. :-)
Ale bylo vidět, že není v pohodě..
Reagovat
freeteepek
Petra si s Vikou zase nezahraje. Ve 2. setu už to Vika otáčela, ale podělal jí to špatný výrok rozhodčího při podání, kdy v důsledku podruhý ztratila svůj servis. A přišla následně i o celý zápas:-(
Reagovat
Sonja
Jj, na brejkboly trefila 2 skvělé servisy, ale ten druhý neuznali... co už, stejně by podle mě v tomhle stavu nedokázala ten obrat dokonat.
Reagovat
Sonja
Ale musí to bejt strašně frustrující...Člověk se zdravotně necítí dobře, nesedí mu tričko, dělá chyby a ještě ho zařezávaj rozhodčí:-D
Reagovat
tommr
jj s tím tričkem to byl průšvih ... :)
Reagovat
kada.tom
Inu ... Vika dnes nebyla v pohodě a navíc Venus hrála to, co potřebovala (i když taky dělala chyby), Vika dnes byla na podání jalová, na returnu jak kdy ... je to škoda :-(

Jsem zvědavý na nějaké oficiální prohlášení, co Vice je.
Reagovat
kada.tom
a Vika tu zase tolik neobhajovala ("jen" ČF), takže přeju brzké uzdravení a vyladění formy především na Turnaj mistryň :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vikouši :( Ach jo, tak na souboj Petry s Vikou zase nedojde.. snad aspoň Petra využije téměř vyklizeného pavouka.. :-)
Reagovat
tommr
Petře zatím v Tokiu hraje všechno do noty. Až se toho začínám trochu bát, protože pokaždý když má takhle vyčistěnou cestičku k titulu tak selže s nějakou outsiderkou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Po každý úplně ne, ale tentokrát by to byl fakt hřích toho nevyužít. :-)
Reagovat
Sonja
Petru čeká těžká soupeřka už teď- Madison Keys. Samozřejmě je otázka, jak bude hrát, ale jestli dobře, jak umí, tak vás čekaj pěkný nervy:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Já doufám, že bude hrát někdy brzo ráno, tentokrát už se nemůžu koukat dopoledne jako v pondělí :-)
Reagovat
LukasH
Jinak by Vikina mohla zůstat takhle pěkně zticha po zbytek svojí kariéry.:-D Je to hned úplně o něčem jiným.
Reagovat
smazaný uživatel
Petro, Kirsten gratuluji! Paráda!
Reagovat
LukasH
WTF??? Ta Cicak je blbá? Proč Vikině neuzná to eso, který mimochodem bylo úplně na čáře (asijský čároví by taky potřebovali brejle).
To je dost nefér.
Reagovat
smazaný uživatel
Nerikej ze tam nemaji jestraba...
Reagovat
Sonja
Nebylo to eso, ale přímej bod by z toho byl...
Reagovat
smazaný uživatel
Sice Cicak vůbec nemusím, ale tohle je z mého pohledu hlavně chyba čárového. Někteří rozhodčí by asi rovnou přisoudili bod Vice (a možná by to tak bylo citlivější), ale Cicak neudělala vyloženě špatný verdikt. Ona k tomu opakování výměny asi taky měla své důvody. Zaprvé ten výkřik čárového přišel asi příliš brzy (a mohl Venus rozhodit) a zadruhé se Venus aspoň lehce dotkla míčku. Kdyby se nedotkla, tak by nejspíš Cicak rozhodla opačně a bylo by to tak správně. V této situaci je to ale těžké... Hlavní vinu nese jednoznačně čárový, který tohle prostě musí vidět.
Reagovat
LukasH
Asi jo. Nechal jsem se trochu unést, protože mi Viky bylo líto.
I když je fakt, že Cicak už jednou něco podobnýho udělala a tam to bylo jednoznačnější. Čároví by za tohle ale zasloužili. Neřeknu, pokud by se míček dotknul pár milimetrů o vnější lajnu, ale tohle bylo přímo na a to by měli vidět.
Na druhou stranu, Vika by to stejně asi nevydržela. Dobře jí nebylo a smutnit nemusí. V žebři je před ní i za ní veliká propast a účast na TM má dávno zajištěnou.
Reagovat
smazaný uživatel
Já Vice fandím a Cicak opravdu nemusím (právě kvůli jejím častým chybám), ale tohle opravdu nebyla situace, kvůli které bych se zlobil. Určitě to je škoda pro Viku, že ten čárový udělal chybu. Mohla srovnat na shodu a třeba by potom 5:4 vedla ona. Ale jak říkám, tohle mě tolik neštve... Mrzí mě hlavně to, že Vika dneska nebyla fit a přestože se snažila, tak nemohla podat svůj optimální výkon.
Reagovat
smazaný uživatel
Ted jsem přišel!!!
VENUS COME ON!!!
Reagovat
Sonja
je čas na obrat...davaj!
Reagovat
Sonja
40-40 a 2 nádherné returny pro brejk:-)
Reagovat
Sonja
*pro rebrejk...
Teď se uvidí:-(
Reagovat
smazaný uživatel
tak Venus ma zadelano na velke prekvapeni. Pokud se Vika mela zvednout, tak potom breaku a ne si dalsi servis prohrat...
Reagovat
Sonja
"Azarenka was way way below her best"...
Škoda, Viko...ale fakt to vypadá na zdravotní problémy, takže se koukej dát do pořádku na další turnaje:-(:-)
Gratulace Venus.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že ten komentátor k tomu potom dodal "medically"... Mrzí mě, že Vika dneska nemohla podat stoprocentní výkon. Bylo vidět, že jí to štve a vůbec se tomu nedivím. Taky je škoda toho chybného výroku čárového rozhodčího za stavu 4:4 při druhém brejkbolu Venus. No ale co naděláme... Vika nebyla fit, ale zároveň nechci snižovat výkon Venus, která hrála velmi dobře.

Víc asi napíšu večer, nejen k tomuto zápasu...
Reagovat
gedzitka
No, pokud se Vika urychleně neprobere, tak k očekávanému zápasu Petra - Vika opět nedojde...
Mmch, to oblečení, co má Vika, je teda docela hrozné...
Reagovat
kada.tom
Viko, wtf?! :-/ :-(
Reagovat
tommr
není Azarenkový nějak špatně? Že tam pořád pofnukává ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak. Vice podle všeho není dobře, špatně se jí dýchá. Bylo to vidět hlavně ke konci 1. setu a potom Vika požádala, aby jí za lavičku dali větrák... Teď už je to podle výrazu Viky snad trochu lepší, ale pořád tam není ta energie jako obvykle.
Reagovat
Sonja
Fakt vypadá nemocně:-((
Reagovat
kada.tom
Je na ní vidět, že není v pohodě - přijde mi, že je absolutně mimo, že se nedokáže věnovat tomu, čemu se věnovat má. Asi bude nemocná, no :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Vika nehouká.. co se to děje? :)
Reagovat
Fandina
trochu houká ne? Něco slyším. Třeba je to podle toho, co nám posílají zvukaři.
Reagovat
dadaft
byl jsem chvilku pryč a co nevidím.........................
Venus rube Viku ???
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Venus je asi nejak naslapla? Je tam sni vubec sestra?
Reagovat
kada.tom
Jůů, Petra s Kirsten vyřadily nasazené dvojky - Barty/Dellascqua :-)
Reagovat
smazaný uživatel
no toto.. gratulace :) doufám, že to teď nezabalej
Reagovat
Fandina
Výborně ... to je skalpík, tak holky super a jen tak dál!!!
Reagovat
Fandina
Když byly úspěšné proti trojnásobným GS finalistkám, nasazeným jedničkám, tak by mohly vyhrát i s dalšími. Viz dole pavouk. A koukám, že Lucka s Nasťou nehrály. A ve druhém kole je už Bára s Julčou a Květa s Groenefeld. Tak všem třem párům držím palce dál a přeji úspěch ... pojď pojď pojď
http://www.livesport.cz/pavouk/KpZLhuyJ/8WC4qwm7/#draw
Reagovat
tommr
doufám, že k odstoupení došlo na popud Pavlyuchenkový a Lucka je fit ...
Jinak páru Petra+Flipkens moc šancí na další postup nedávám. Petra bere debla jen jako trénink a pokud bude postupovat v singlu tak se na debla určitě vykašle ... :)
Reagovat
Fandina
Nevím, proč by se měla Petra na debla vykašlávat, když jsou obě zdravé a v pořádku. To by potom nemělo nic smyslu. Přihlásily se, dvě hodiny si čas najdou a k běhání na hřišti mají každá jen jednu půlku. Nic je to nestojí, naopak finance mohou získat. Proč by nehrály.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si spise myslim ze se holky navzajem domluvily. Nasta strasne vycerpana a Lucka zase sance na moc dobry vysledek, takze odstoupeni je asi pro obe to nejrozumejsi. Ikdyz jak jsi psal, tak zratily pravdepodobne definitivne sanci na TM.
Reagovat
smazaný uživatel
Ikdyz, ted jsem se kouknul na race kde jsou 8., takze sance tam furt je a docela velka...
Reagovat
smazaný uživatel
Holky překvapily, snad se jim bude dařit i v dalších zápasech :-)
Reagovat
tommr
šanci na TM deblistek už po odstoupení z Tokia nemají. Na čtvrtej pár Hsieh+Peng už mají příliš velkou ztrátu a ty navíc v Tokiu dál pokračujou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aha...tam jsou jenom 4 pary vlastne...ja jsem zapomel...tak to je skoda. Ale stejne teda uz mely jenom teoretickou sanci
Reagovat
Fandina
Petkovic Halep celkem pěkný tenis. Simona vyhrála první set v TB. Obě hrají dobře.
Andrea má hezké oblečení průhledné s výrazně oranžovou a hodně nápadné sladěné boty. Viz stream
http://www.drakulastream.eu/static/popups/1725531017352760.html
Reagovat
dadaft
ona ta Simona poslední dobou vyhrává a vyhrává a jen málokdy prohrává...
Reagovat
Fandina
jj, pořád vyhrává ... Simona už je skoro jako Aga, i když hraje jiným stylem ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Ago Davaj. Aleksandra je hodne nevyzpytatelna souperka ale snad to zvladnes :-)
Reagovat
dadaft
4:4
přes chybky zatím zajímavý zápas...
Reagovat
smazaný uživatel
Dobre Agy...beak a podani je zpatky...Slapej holka slapej...
Reagovat
smazaný uživatel
Jak hraje Aga? Takticky, vice zatazena nebo se snazi trochu utocit?
Reagovat
dadaft
teď se Aga celkem nesmyslně vyházela a Aleks jde podávat na set.
nicméně na returnu je dnes dobrá, ještě není nic ztracené...

"big heavy forehand" komentátor o Aleks. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Jezis...zvladla rebreak ale utech cislicek to je priserny. Tak ted musi podrzet podani, coz dneska asi nebude zrovna nejucinejsi.
Reagovat
dadaft
hm, tak teď Aleks zazdila dva slušně nalité setboly a nakonec Aga srovnala na 5:5.
tohle by mohlo mrzet...
Reagovat
smazaný uživatel
To obe tak dobre returnujou nebo spatne podavaji? :-/ Agnez Davaj...
Reagovat
dadaft
svižný tenis.
Aga na síti pečená vařená.
Reagovat
dadaft
dobře returnujou.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo...Aga odvratila 4 brakbally a pres 4 shody potvrdila na 6:5. Jestli bude tiebreak tak to bude asi vazne loterie stema statistikama na podani co obe maji...
Reagovat
smazaný uživatel
To je dobre...cim vice na sit bude chodit tak tim lepe. Samozrejme ale z pripravenych pozic a ne jen na nahodu...
Reagovat
dadaft
set měl být Aleks, ale nakonec tajbrejk.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud ho nedokazala dvakrat dopodavat tak urcite nemel...Tak ted v loterii se rozhodne :-) Ale Neee:-( Agy davaj!!!
Reagovat
dadaft
teď se hraje super tenis.
a zřejmě je pořádně dusno, z obou hráček leje jako z konve.
Reagovat
smazaný uživatel
to vypada ze dneska podani je slabina...5:5 Sakra davaj!!! Muze to byt klicovy...
Reagovat
smazaný uživatel
Agy dalas to...:-) Tak jeste jeden...ale hnedka jak prijdu domu tak musim videt highlighty...Furt me jeste stve ze neuvidim jak to vypadalo v zapase Sloane a Genie...jakou ma Aga statistiku na siti nevis?
Reagovat
dadaft
uffffff, velký fajt, spousta pohledných výměn, nějaká ta chybka..............
................................ a Aga může být ráda, že je ráda.
Reagovat
smazaný uživatel
to asi jo...Hlavne aby to zvladla a ted to vypada ze ji to trochu nabudilo. Break cistou hrou hnedka na uvod. Ikdyz breaku muzeme v tomto zapase ocekavat dost...
Reagovat
dadaft
síť 10/15 13/16 - jestli jsem dobře viděl
ale u Aleks se mi to zdá nějak moc
Reagovat
smazaný uživatel
Dobre Aga potvrdila break :-) Jestli treba nepocitaji i FH a BH z krize na podani. I Petko Simca vypada na boj = 5:5, shoda a 58 minut
Reagovat
dadaft
hm, tak Aleks se začíná rozpadat, kdežto Aze to tam padá i když hraje zády ke kurtu......................
.......................... asi je po zápase.
Reagovat
dadaft
ve druhém setu Aga hodně pestrá hra (např. několikrát její oblíbená kombinace krasťas - lob do učebnic), velký cit pro umisťování míčků atd., dobrá práce a zasloužený kanár pro Aleks.

ale jsem stejně jako spolukomentátor(ka) rád, že je zpátky a držím pěsti - protože Aleksandra v plné síle by byla ozdobou okruhu WTA.
Reagovat
dadaft
a představa fed cupového týmu Wozniak - Bouchard taky nevypadá marně.
Reagovat
Fandina
Aleks měla pěkné rány a občas náběhy na síť, z kterých bodovala. A moc jí to slušelo. Je dobře, že je zpět. Aga byla ve druhém lepší, na rozdíl od prvního hrála svou chytrou hru včetně prohozů a zkracovaček. Příště s Domčou. Já držím palce Cibuli. Podme!
Reagovat
Fandina
dadaft ... Aleks a Eugenie budou silná dvojka, souhlas.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak prijdu ke kompu a co to nevidim...druhy set pravdepodobne naprosto jina Aga :-) Tak hlavne ze to Aga zvladla a doufam ze se Domce pomsti za tu porazku ve finale Stanfordu...Agy Davaj !!!
a moc rad ctu ze druhy set hrala pestre jako tenis odpovidajici jejimu jmenu :-) Asi rozhodl ten konec prvniho setu, kdy Aleks jednou nedopodavala a nevyuzila hodne sanci k breaku...Aga se pak asi chytila po vitezstvi v TB.
Reagovat
dadaft
v rozhovoru po zápase říkala, že je tady o dost jiný kurt i míčky než v koreji.
Reagovat
smazaný uživatel
Mno tak hnedka si zvyknat asi take neni prijemne ale hlavne ze to zvladla...Jinak fandils vice Age nebo Aleks? :-) predtim jsi rikal ze ti to je jedno...
Reagovat
dadaft
stejně.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to te asi ten kanar v druhem setu nepotesil...Ale kdo by to cekal po tom prvnim, ktery mohl stejne tak skoncit obracene. Ke konci prvniho asi hrala vetsi roli psychika nez tenisove schopnosti
Reagovat
tommr
spíš po tom TB trochu odpadla Wozniaková a Aga toho dokázala využít ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
taky pisu psychika ale co jsem cetl od dadafta, tak se pak Agy hra taky hodne zlepsila...bohuzel ja jsem nemel sanci to videt, takze usuzuju pouze ztoho co jsem mel sanci cist
Reagovat
tommr
já viděl jen pár her ze druhýho setu kde Aga hrála svůj standard a Wozniaková už vypadala dost rezignovaně ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jejim standartem myslis co?

Mno a tedkon bude velkej tlak na Agu, protoze po vypadnuti Azy je zebrickove nejvetsi adeptkou na titul, tak snad ji to nebude nejak sklicovat. Navic bude podle meho mit uz ted v OF jednu z nejtezsich souperek, protoze kdyz to tam Domce pada tak muze porazit kohokoliv. Aga ji bude muset rozbehavat, protoze kdyz Domca ma spatnej timing tak neni kvalita jeji hry chodi rapidne dolu. Posledni zapas mezi nima vyhrala Domca, tak snad Aga se dokaze "pomstit" :-) Davaj Isha!!!
Reagovat
Fandina
Domča, Magda, Eugenie ... holky moje, jste supppppppppppppppeeeeeeeer!
Gratulace k postupu!
Reagovat
smazaný uživatel
Cekam mnohem vyrovnanejsi zapas nez letos na RG. Cekam ze Kimiko bude kousat. V Soulu porazila Makiri a Heather ale Sam verim ze to zvladne...
Reagovat
smazaný uživatel
Mno a Kimiko vystrkuje ruzky...Sam zaber at to nemusis otacet jako minuly zapas!
Reagovat
dadaft
ajéj, malej kurt pro Sam.
Kimiko je fajn.
ale nemůžu popřít, že následující dva zápasy čekám víc.
Reagovat
smazaný uživatel
Jeste ze tak...Sam nevyuzila stav 0:40 pri podani Kimiko ale na druhou vyhodu ji rebreakla a potvrdila svym podanim :-)
Reagovat
dadaft
forhend po čáře Sam dodal důležité body a zdá se drží.
první set asi nakonec v poho.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to Sam zvladle...Gratulka. Na zapas s Luckou se hodne tesim a myslim ze kvalitu ten zapas rozhodne bude mit :-)
Reagovat
Fandina
Sam hrála hodně dobře. Nad Kimiko měla převahu. Lucka musí hrát hodně dobře, aby jí zase porazila. Gratulka Sam a držím palce Lucce ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Bušička si řekla o místo špílmachra v FC Cvokhausen.
Ale co ten hrozivý propadák v prvním setu?

Zato Peťka Cetka už jí bude jenom krýt záda.

Uvažoval jsem o angažování Halep, ale po včerejšku to vzdávám.
Reagovat
dadaft
2:6 1:6 ???
áááááááááá...................
Reagovat
dadaft
myslím tím porážku Petry, zdá se mi moc jednoznačná.
(ať nejsem za úplného magora)))
Reagovat
Sonja
Cibule, Anička, Madison, Jeca...
Pěkně, holky:-)))

Sloane:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Proc Jelena s Moritou hraji a na ostatnich kurtech se nehraje? V Tokiu na Centru je strecha?
Reagovat
dadaft
ano, je.
dlouhá léta to byl nejlepší kurt v Asii.
pro mě pořád je.

je fajn, že i když prší, turnaj jede dál...
Reagovat
smazaný uživatel
Jakej ho udajne mel vystridat? Me se libi kurt v Shangaji.
Reagovat
dadaft
šanghaj, peking, asi by jich našlo víc...
Reagovat
dadaft
jsou když už nic modernější.
nicméně centr v Tokiu je docela vyjímečný tím, že je zde minimum VIP boxů - sedačky jdou rovnoměrně až úplně dolů ke kurtu --- když je natřískáno a lidi hustě sedí úplně všude kolem hrací plochy, vzniká až magická atmosféra, pokud je zápas dobrý...
Reagovat
dadaft
takový asijský Armstrong. ))
Reagovat
dadaft
Reagovat
dadaft
davaj Magdo, jen tak dál.
Reagovat
dadaft
pokoušet se o naivní alibistický útok do Carolina bekhendu není úplně nejlepší nápad Flavie.
Reagovat
smazaný uživatel
Sara vypadla? :D ani se nedivím...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Svetluska je tezkej orisek na druhe kolo. Ja ji bral jako favoritku, protoze na tvrdem povrchu umi take zahrat dobry tenis. Myslim ze i sazkovky ji favorizovaly
Reagovat
smazaný uživatel
Sara je letos mimo antuku mimo o.O Wimbledon, US Open, teď i Peking...
Reagovat
dadaft
má problémy s motivací a nepřetržitý tlak už ji zmáhá, sama to říkala.
letos už je to podle mě jenom z povinnosti.
uvuidíme, co příští rok, ale možná pošupajdí z desítky...
Reagovat
smazaný uživatel
ja si take myslim ze se sama uz zameruje spise na debla s Vinci nez na singla...Kazdopadne si zaslouzi uznani ze se vubec jeste drzi takhle vysoko, kdyz si vemu jak je nyni zensky tenis vyrovnany a je hodne prekvapivych vysledku
Reagovat
smazaný uživatel
Go Ana, Angie, Petra a Carol. Jestli na TM bude Roberta nebo Jelena tak semnou asi slehne :-D ikdyz Jelena by jeste sla ale Roberta? Letos maji vsechny favoritky na TM nejakou divnou sezonu. O Petre ani nemluve, Sam az 21. v race, Ana 18., Carol 14. a Angie az 12. :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Další dobrá zpráva pro Petru - Stephens je venku, teď má Petra šanci odskočit konkurentkám v boji o poslední místa na TM. :-)
Reagovat
VlS
ať nechytneš od tommra koutek, když se s ním budeš muckat při oslavování toho, že Sloane, Bobina, ....... jsou venku, Sabina , Makiri zraněné, teď ještě aby prohrála Jeca a Caro , do Pekingu by mohla přijít třeba povodeň, aby museli turnaj zrušit, na Salcburg by mohla spadnout Lavina a v Moskvě prasknout potrubí a byl by zajištěn další skvělej ůspěch třetí konsekventní učasti na TM.
To není proti Petře, já bych jí to přál, a moc, ale tak, aby si to ona sama uhrála, ne aby jí to spadlo z nebe.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky už si říkám, co to na mě leze :D Teď je to na Petře, mohla by toho využít... :-) Já nikomu nepřeji nic zlého, ale... :)
Reagovat
smazaný uživatel
neštvi, chudák Sloane :(
Reagovat
smazaný uživatel
Takhle to tu je skoro celou sezonu :-)
Reagovat
PetaM
Aha, takže Petra může za to, že Sloane a Vinci vypadly. Petra může za co, že je Sabine nemocná. Petra si hraje to svoje a konkurentky vypadávají. Co je na tom špatného? To je tenis ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Necerti se :-) My to myslim jen v dobrem. Sam vis jakou ma Petra sezonu a kdyby hrala to co umi tak uz ma TM skoro jistej a nikdo znas se nemusi ohlizet na vysledky ostatnich hracek za ni.
Reagovat
PetaM
Já se nečertím, to by vypadalo hůře :D :D Jen mě to někdy dostane, jak někdo říká, že si Petra TM nezaslouží, přitom kdyby si ho nezasloužila, tak není v Race 7. Omylem tam asi nebude ... :D :D :D Ale v dnešní době je všechno možné :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Letosni sezona je skoro pro vsechny favoritky tak nepovedena, ze kdyby si Petra nemela zaslouzit TM tak se letos v TM bude hrat jen jedna skupina :-D
Reagovat
Roger_Federer
Podle me, by tam Petra ani nemela chtit letos jezdit..Mela by se zregenerovat, dat par sponzorskych akci, natočit nejakou reklamu a uživat si z Radkem Š..Letos je proni turnaj mistrin strata času..
Reagovat
VlS
Čti pořádně, to není nic proti Petře, já ji učast na TM přeju a věřím, že se kvalifikuje vlastní zásluhou, ne proto, že někdo jinej blbě prohraje.
Reagovat
freeteepek
Petra potřebuje střechu a dobrej vzduch. Pak se zase chytne. Dřív asi ne:-(
Reagovat
gigin
Fans Kvitové - největší ufňukánci.
Reagovat
VlS
prši , třeba to Ayumi poleje živou vodou
Reagovat
dadaft
doufám, že jsou pořadatelé spokojeni, že světu utajili, co se děje mezi Sloane a Géňou. ((((((((((((((
Reagovat
VlS
Určitě bylo více třeba ukázat světu, že Anči má dlouhé nohy, než nějakej tenis:-)
Reagovat
dadaft
vypadá to tak.

Genie postupuje a janekda píše body. ))
Reagovat
smazaný uživatel
souhlasim :-( pro me to byl uplne otevrenej zapas bez jakekoliv favoritky...Gena vypada ze se kazdym turnajem lepsi a jestli to takhle pujde dal tak se mame na co tesit :-)
Reagovat
VlS
a Pepin pláče. Taky bych brečel, že jsem si dal budíka na tu nudu Any se Svitolinou.
Reagovat
dadaft
jj, možná jsme přišli o druhý díl jedné budoucí velké rivality.
momentální stav 1-1.
Reagovat
smazaný uživatel
souhlas...Nastesti to jsou hracky nove generace tak jejich zapasy jeste uvidime a doufam ze jich hodne bude ve finale :-)
Reagovat
pepin
Tak já uečitě nepláču i když mě to mrzí, ale já jsem normální a nebudu tady psát nesmyslné litanije proč a hledat tisíc důvodů.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady jsou highlighty ze zápasu Any v 1. kole... Forehand létal skvěle. :)
http://www.wtatennis.com/videos/article/3468273/title/tokyo-ivanovic-vs-beck

"Hot Shot" (dropshot) v podání Any:
http://www.wtatennis.com/videos/article/3468409/title/tokyo-shot-of-the-day-monday

Rozhovor s Aničkou v angličtině i srbštině:
http://www.wtatennis.com/videos/article/3468289/title/tokyo-ivanovic-interview
http://www.wtatennis.com/videos/article/3468304/title/tokyo-ivanovic-interview-serbian

A tady něco pro janekdu, Sonju a další, komu se líbí Monča Puig. :)
http://www.youtube.com/watch?v=Dr5nQFsMmGw
Reagovat
smazaný uživatel
Dík.

Monča je nejen pěkná, sympatická, ale má i pěkný hlas.

Ale nejvíc mě zaujal neslajsovaný bekend od Steffi :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo jo, máš ve všem pravdu. :) Jelikož jsem viděl Monču naživo, tak si troufám tvrdit, že je to mimo jiné kandidátka na tenistku s nejkrásnějším zadečkem. :) To se dá ostatně posoudit i z toho videa... Snad už si dadaft nemyslí, že se mi líbí jenom holky, co mají 180 cm a víc. :D Ty se mi samozřejmě líbí, ale není to žádná podmínka. :)
Reagovat
Sonja
Díky, monty:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Není zač. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Koukal jsem na Hříšné lidi, super díl.
Reagovat
Sonja
Cibulko, Sloane, Madison, Jeco, Aničko, Petko, Viko...
POME!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Slovak Sport teď kromě satelitu vysílá i ze třech pozemních vysílačů v synchronní síti na kanálu 46 (polarizace je horizontální a tedy opačná než u hlavního pražského vysílače Žižkov).
Výkony vysílačů: Ládví 10 kW, Strahov 10 kW, Zelený pruh 4 kW.

Příjem je možný i na starších TV a STB, které ještě nemají podporu MPEG-4.
V DVB-T jde Slovak Sport volně, na satelitní pozici 23,5E u poskytovatele Skylink je kódovaný a placený. Obraz je u obou zdrojů slabší SD, nápis HD v logu samozřejmě neodpovídá skutečnosti.
Reagovat
freeteepek
Super zpráva. Zkusím ho naladit:-)
Reagovat
vendulkabendulka
To znamena, ze bych musela otocit antenu, nebo met jeste jednu antenu extra s horizontalni polarizaci?
Reagovat
smazaný uživatel
Můj tajný zdroj tipuje:

DelAcqua > Cibulkova
Cirstea = Doi
Bouchard > Stephens
Stosur - Date - Kimiko vyhraje 1. set

Pospisil < Hanescu
Harrison > Sousa
Reagovat
slacker
Tvuj zdroj se pomatl, remizy se v tenisu nepecou :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To značí vyrovnaný zápas, nejspíš ovar. Vítěz, netipovatelný :)
Reagovat
slacker
ovar je kodove oznaceni zabijacky? :-) vitez netipovatelny, pak je logicky zbytecne si ho vybrat do soukrome tipovacky
Reagovat
smazaný uživatel
I na ovar se dá sázet :-)
Krajový název pro "Over"- vyšší počet gemů v zápase. Může být i půlené číslo. Když je ovar 22.5, tak zápas s 23 gemy - ovar vyšel.

Podle vyrovnanosti zpravidla u holek lehce nad 20. U zápasů se Serenou obvykle bývají okolo 17 gemů. Zápas Karlovič-Isner má ovar 26.
Reagovat
Fandina
slacker ... nahoře v nabídce vlevo jsou tipy, některé jsou tam i na Over.
Reagovat
slacker
Sazeni je mor feroveho sportu. Nesazim
Reagovat
dadaft
Kimiko?
nevěřím...
Reagovat
Sonja
Zdroj se mýlí, Domča a Sloane vyhrajou!
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň první set :)
Reagovat
Roger_Federer
To byste tady chteli, vychvalovat Petru, že tak tak vyhrala z hračkou 4 stovky?
Reagovat
smazaný uživatel
To není jen hráčka ze čtvrté stovky, je to nadějná hráčka a juniorská světová jednička. :-)
Reagovat
Roger_Federer
jo aha, takže to je pak v pořadku..:)
Reagovat
Fandina
Roger ... já mám radost z každé výhry a to nejen u Petry, ale u každého komu fandím.
Reagovat
Roger_Federer
Tak u tebe, bych, nic jineho ani nečekal.
Tak nejak to k tobe patři..mit radost..
Nicmene, vychvalovat tuto vydřenou vyhru nad juniorkou, je alibisticke.
Reagovat
slacker
Vysmahni :-)
Reagovat
Fandina
Roger ... záleží jak to vychvaluješ. Pokud napíšeš, že vyhrála tak to není vychvalování. Jinak podle toho, jak je kdo na žebříčku by měla hra vypadat, ale když se díváš na zápasy, tak ty rozdíly nebývají velké. Tahle holčina je v rukou rodiny a okolí Martiny Hingis a vypadá to, že z bude super tenistka, jestli bude dál takhle pokračovat. Má jako Martina také kořeny z bývalého Československa a je juniorskou jedničkou i když jí je šestnáct. Jsou tam holky do osmnácti. A vyhrála dva juniorské GS. Takže už má něco za sebou. V dospělých toho moc neodehrála. Myslím, že tenhle premier turnaj je její první. Dostala díky juniorským úspěchům na něj volnou kartu.
Reagovat
Fandina
Belinda dostala WC a hned v prvním uspěla. Ve druhém ne, ale hrála dobře.
Reagovat
slacker
proc ji nedali WC rovnou do druheho kola?
Reagovat
Fandina
slacker ... no vidiš, zeptej se jich ... úsměv
Reagovat
Roger_Federer
A to tedka obhajuješ dobrou hru Bencic, nebo špatnou hru Kvitove?
Reagovat
Fandina
Roger ... nikoho neobhajuji ... úsměv. Není důvod někoho obhajovat. Rozepsala jsem se o Bencic. Je nutné někoho obhajovat při fandění? Fandim vidím jak hraje a podle toho se zařídím. Věřím, nevěřím atd.
Reagovat
Fandina
Roger ... fandění není soud. Obhájce není potřeba. Fandím, když chci a věřím dotyčnému, nebo nefandím ... úsměv
Reagovat
LukasH
Nikdo jí tady nevychvaluje, protože všichni víme, jak na tom v poslední době je. A jak jsem psal, mně je tohle skóre milejší skoro víc než jednoznačná výhra vzhledem k tomu, jak vypadaly Petřiny další zápasy po takových výhrách. Je jasný, že Serena, Vikina i Mářa by takovou smetly, ale Petra je bohužel někde jinde a s tím se k ní taky musí přistupovat.
Navíc, u Petry nemůžeš odhadnout formu na základě skóre zápasu s hráčkou nízko v žebříčku. Ona se s takovou dokáže trápit a pak porazí mnohem jednoznačněji hráčku o 100 až 200 míst vejš (viz. zápas se Sam v Torontu).
Reagovat
PetaM
Ano, mám radost, když Petra vyhraje a je mi jedno, na kterém místě žebříčku je její protihráčka. Každopádně, to není Petřina chyba, že je tak nízko ... :D Moje radost je přímo úměrná tvé zlosti, když Roger vypadne s hráčem mimo top 100.
Reagovat
LukasH
Víš, já jsem třeba taky velkej fanoušek Rogera. Líbí se mi jeho tenis a styl. Je to nejúspěšnější hráč historie a nikomu už nemusí nic dokazovat. Ovšem momentálně mu to taky moc nejde, vypadává s hráčema nízko v žebři. Je jasný, že je to třeba způsobený věkem, ale třeba taky ne. Proč jdou některý jeho forhendy 2 metry za čáru a proč už mu málokdy funguje bekhend?
To samý je s Petrou - tedy ona je mladší, zdaleka toho tolik nedokázala....ale princip je podobnej. Taky jí její hra nefunguje jako dřív.
A protože jsem dneska rád pokaždý, když vyhraje Roger, tak to samý mam u Petry. Tečka.
Reagovat
smazaný uživatel
Kimiko by mohla turnaj vyhrát, po 18-ti letech

Jo a pořád se mi potvrzuje názor, že Robson je přeceňovaná hráčka.
Reagovat
EllNino
To je fajn, že si to nemyslím jenom já :D
Reagovat
VlS
Taky si to myslím. Není špatná, ale v desítce během dvou let nebude a možná nikdy, ale je to moc pěkná holka.
Reagovat
slacker
Kimiko?
Reagovat
smazaný uživatel
http://cs.wikipedia.org/wiki/Kimiko_Dateov%C3%A1_Krummov%C3%A1
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, jestli už tu včera někdo přál nebo ne, každopádně já jsem tu včera neměla možnost být, tak jen zpětně přeju všechno nejlepší Sabince..:) At se jí splní to její největší přání, aby vyhrála Wimbledon, ale taky aby se jí dařilo v jejím osobním životě a hlavně aby se jí už vyhnula uplně všechna zranění...no a taky at se brzo uzdraví..:)
Reagovat
LukasH
Zápas jsem neviděl, ale to skóre se mi zdá možná úplně nejpřijatelnější (na Petru) - žádnej tříseťák, na druhou stranu, známe, jak dopadá v dalším zápase, pokud Petra vyhraje až příliš hladce. Navíc je to s Petrou většinou tak, že pokud má pomalejší rozjezd, obvykle pak nemá ten strašnej propad, jako když začne drtit soupeřku hned od prvního fiftýnu.
Dva roky už čekám za zápas s Vikinou, takže už radši na nic nespoléhám, nicméně teď v něj doufám.
Reagovat
smazaný uživatel
Podívejte se na datum postu :-DDDD

https://twitter.com/MutuaMadridOpen/status/382063808774037504
Reagovat
smazaný uživatel
a ?
Reagovat
smazaný uživatel
"Mentally, I've made big changes". Read the Mutua Madrid website's interview with @CarlaSuarezNava - 23.9

Názorně jsi viděl ty velké změny :D

Jináč já sice dal Keys, ale přál jsem mojí Kadličce.
Reagovat
smazaný uživatel
Všetko sa hra bud v noci abo rano skoro

aspon, že Vicku dajak pozriem sa ulejem dajak
Reagovat
tommr
zítra se bude hrát všech 13 zbývajících zápasů druhýho kola přičemž jeden zápas je zajímavější než druhej. Škoda, že ty úplně nejzajímavější začínají příliš brzo. Doufám, že stihnu aspon závěr zápasu Pennetta-Wozniacki což bude podle mě šlágr dne ... :)
Lucka a Petra už mají sice postup do osmifinále zajištěnej a zítra proto nehrajou, ale na kurtu by se měly objevit aspon v deblu - pokud tedy do něj ovšem nastoupí což je hlavně u Lucky dost nejistý ... :)
Reagovat
Fandina
Já samozřejmě doufám, že Lucka s Nasťou nastoupí, je o co hrát. A jeden zápas za den by neměl nikomu vadit. Samozřejmě záleží jak je na tom Nasťa, když dneska odstoupila.
Reagovat
freeteepek
Přivstaň si:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska hrály všechny moje favoritky brzy ráno, takže jsem neviděl žádnou z nich. Jak už jsem tady psal dopoledne: Anička s přehledem vyhrála nad Annikou Beck a věřím, že má aspoň na čtvrtfinále (i když Angie vyhrála taky výrazně). :) Monča bohužel nestačila na Genie Bouchard, ale tam jsem očekával, že to bude těžké. Co mě naopak nemile překvapilo, byla prohra Kiki proti kvalifikantce Casey Dellacqua... Monča i Kiki musí ještě zapracovat na stabilitě výkonů a pak věřím, že obě půjdou nahoru.

Dneska jsem viděl jenom zápas Petry proti Belindě a o něm už jsem tu taky trochu psal... Abych to shrnul, tak si myslím, že Petra hrála dobře. Sice tam byly nějaké krátké výpadky (někdy až přílišný risk), ale podle mě je vidět, že Petra na sobě zamakala a létalo jí to dobře. Možná si někdo řekne, že Petra hrála dva až moc vyrovnané sety s juniorkou, ale Belinda je juniorskou jedničkou, dost možná budoucností ženského tenisu a dneska předvedla velmi slušný výkon. Podle mě to byl od obou hráček dobrý zápas. Petra zvládla lépe koncovky obou setů, kde byl asi hlavní rozdíl.

Zítra to vypadá, že moje favoritky budou hrát v přijatelnější časy, ale mně se to zrovna moc nehodí. Caro a Viku nejspíš neuvidím, což mě docela dost mrzí. Možná bych mohl vidět Aničku, která hraje o něco dřív. Tedy pokud bude stream na její zápas...
Reagovat
dadaft
tak na zápas Ana - Angie bych se dost těšil.
doufám, že to ve 2K Ana zvládne.
Reagovat
smazaný uživatel
Já tomu pevně věřím. Svitolina je sice taky mladý talent, ale Ana hraje od US Open velmi dobře, což prokázala hlavně v osmifinále s Vikou (přestože prohrála)... No a proti Angie bych Aně taky docela věřil, protože letos už ji dvakrát porazila (i když na antuce). :)
Reagovat
vendulkabendulka
Lucka zavalela. I kdyz Vinci na hardu neni to same co Vinci na antuce, je to pekny skalp.
Reagovat
PetaM
Ach jo, Petra vyhrála ve dvou a přijde mi, že je na ni podobná kritika, jako když prohraje ve dvou ...
Reagovat
Fandina
Já jsem moc ráda, že Petra vyhrála a ve dvou setech. Navíc s juniorkou, první na světě a juniorskou GS vítězkou. Takže výborně a výborný začátek. První zápasy na turnajích jsou vždycky důležité. Peťi výborně a ve dvou. Pojď!
Reagovat
dadaft
podle mě hrála celkem dobře.
chybí tomu pořád ta špetka, já nevím, jako když se lyžařka-slalomářka dokáže povolit v bocích a zvětšit rozsah vykrajování oblouků - pak to vypadá, jakoby projet ve strmém svahu brutálně odsazené branky byla naprostá brnkačka. )) ............
ale tentokrát tak nějak věřím v zápas s Azarenkou.
Reagovat
misa
Tak já ji pochválím. Oproti minulým měsícům Petra výborně podávala a pokud si dobře pamatuju, udělala jenom 2 dvojchyby. Doufám, že ji pořadatelé dají ještě někdy na večerní zápas, je to dobré jak časově na sledování, tak i pro ni podmínkami ke hře.
Reagovat
Fandina
Bylo by na čase, aby se Petra dobře podávala. Vloni to bylo její bonusové téma. Letos se pořád na podání hledá. Jinak třeba zápas ještě zopakují na Slovak sportu. Teď tam opakují zápas Morita Robson.
Reagovat
smazaný uživatel
Kde vidíš tu kritiku?
Reagovat
smazaný uživatel
hlavně Lucka dneska mile překvapila :-)
Co mě ale TROŠKU :-)) mrzí, že si z celého Tokia užiju maximálně výsledky, páč se to hraje v tak blbej čas. Kdyby došlo na souboj Viky a Kvítka tak to stejně neuvidím :-(
Reagovat
Fandina
blbej čas je vlastně tvůj čas podle nicku, takže si s tím asi poradíš ... úsměv. Ale doufám, že semifinále se bude hrát v sobotu a mohlo by i večer, nebo vpodvečer, takže je šance, že pokud k zápasu Kvítko Vika dojde, bylo by to o víkendu a třeba dopoledne.
Reagovat
Fandina
Dodatek ... u nás dopoledne ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
ono právě v Tokiu se hraje jenom do soboty. To znamená že semifinále se bude hrát v pátek.. :-(
Reagovat
Fandina
Tak to jsem nevěděla, že se tam hraje jen do soboty. Tak nic.
Reagovat
freeteepek
Petře jsem moc nevěřil a i nadále zůstávám skeptický. Je otázka, jak by zvládla tříseťák. A ten dřív nebo později přijde. Taky bych si přál SF s Vikou. Není to ale moc pravděpodobné. Pokud by na něj skutečně došlo, znamenalo by to, že Petra zvládla drsné Tokijské klima a že už konečně hraje svou hru. V tom případě bych sázel na Petru:-)
Reagovat
LukasH
Je to otázka. V New Havenu se do finále dostala jen skrz tříseťáky a navíc tam hrála od 1. kola - takže o zápas navíc.
Teď musí mít velkou motivaci, když jí jde o TM.
Ale u Petry člověk nikdy neví, takže se neodvážím vyřknout žádnou prognózu.
Reagovat
VlS
jestli Nasťa nastoupí do debla. Ten by nemusel bejt tak náročnej na fyzičku.
Reagovat
tommr
na to jsem taky zvědavej. Důvod k odstoupení má totiž i Lucka, která trochu nečekaně pokračuje v singlu. Doufám, že se holky nakonec domluví a nastoupí, protože jinak by už přišly i o teoretickou šanci na postup na letošní TM deblistek ...
Reagovat
VlS
Postup v singlu pro Lucku určitě důvod není důvod k odstoupení z debla a už vůbec ne v den, kdy má jen jeden deblovej zápas, to je v podstatě trénink.
Reagovat
tommr
vynesly Lucce a Petře postup do osmifinále. Tím ovšem podobnosti končí - postup Petry se čekal a byla to jen splněná povinnost zatímco postup Lucky po skvělejch obratech v obou setech je zatím největší senzace turnaje ... :)
Bodově zatím Lucka ani Petra ještě nic nezískaly, ale každý další vítězství jim už přinese i cenný body do žebříčku. V dalším kole bych Lucce za soupeřku přál Kimiko Date-Krumm a Petře bych přál, aby si zahrála proti Madison Keys ... :)
Reagovat
VlS
Lucka má se Sam vysoce pozitivní H2H 6:2, tak bych se moc nebál ani Sam.
Reagovat
dadaft
tak tak, Samantha z Lucky moc odvázaná nebude...
Reagovat
tommr
to je sice hezký, ale u Stosurový člověk nikdy neví v jaký formě právě bude a každopádně by takovej zápas stál Lucku mnohem víc sil než zápas proti japonský veteránce ... :)
Reagovat
VlS
Jenže to nikdy nevíš dopředu a hlavně naše přání houbec ovlivní. Já holkám přeju, aby hrály tak dobře jak to jen dokážou a když to dokážou, tak budou víc vyhrávat než prohrávat a pak budou i v rankingu nahoře. Jinak ranking moc neprožívám, i když chápu jeho význam pro nasazování a nominaci na dva divný turnaje na konci roku.
Reagovat
Fandina
A teď do dalšího kola a pořád dál a dál. Držím palce ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavne Lucka parada
Reagovat
Fandina
Lucka výborně. Dva poslední s Vinci prohrála a upřímně, vždycky hrála dobře, ale Vinci líp. Škoda, že Lucce to nevyšlo při FEDu letos, to by naše holky teď měly před obhajobou titulu třetí v řadě. Ale kdo to viděl, ví že Vinci byla na vzestupu, hrála tam úplně doma, do slova a do písmene, včetně města a bylo to na antuce. Takže super, že Lucka Vinci teď porazila a ve dvou setech. Škoda, že to nebylo k vidění.
Reagovat
VlS
Fandino, já bych ani neřekl, že Bobina hrála třeba při FC líp, spíš dokázala líp ovládnout nervy a měla trochu i kliku, ale to ke sportu patří.
Reagovat
Fandina
VlS já si asi hlavně pamatuji, že vyhrála, tak asi proto píši líp. Faktem je, že tam LUcka hrála výborně, ale nakonec se radovala Vinci. BYlo to o chlup. A dobře hrály obě. Pro naše holky to byl rozhodující zápas takže škoda ho, že chybělo těch pár míčků ve prospěch Lucky. Jinak jsem moc ráda, že teď je to už naopak. Lucka výborně a ve dvou setech, snad už tu smolnou sérii na prohry v letošním roce má Lucka za sebou. Jinak Quebeck byl výborný, teď dva zápasy v kapse a cesta turnajem otevřená. Lucka by mohla už všechny porazit. Má na to. Do finále podle mě by dojít mohla. Lucko pojď!
Reagovat
VlS
tak kolo dopředu, takže teď bych jí moc přál QF a pak se uvidí třeba dál. Abychom jí chudince nezačli předepisovat titul z Tokya a pak hned z Pekingu :-))
Reagovat
Fandina
VlS já jí přeji všechny tituly, na některé i věřím. A držím palce, jako každý fanda ... úsměv
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist