Kvitová má v Istanbulu první bod, porazila Radwaňskou!

22. 10. 2013, 21:49
Aktuality 172
TURNAJ MISTRYŇ - Petra Kvitová si na úvod Turnaje mistryň zvedla sebevědomí důležitým vítězstvím. Česká šampionka z roku 2011 porazila ve dvou setech Polku Agnieszku Radwaňskou a získala první bod do Červené skupiny. V té se utká ještě s Němkou Kerberovou a světovou jedničkou Serenou Williamsovou.
P. Kvitová (© wtachampionships.com)

Předloni Petra Kvitová svým premiérovým Turnajem mistryň prošla bez porážky až k titulu, loni však po úvodním prohraném zápase s Agnieszkou Radwaňskou ze soutěže kvůli nemoci odstoupila.

Letos se česká jednička do Istanbulu kvalifikovala znovu a turnaj začala stejně jako před rokem proti Radwaňské, s níž ostatní čtyři vzájemné duely včetně letošního souboje v Dubaji a předloňského na Turnaji mistryň (z obou turnajů si nakonec odvezla titul) vyhrála. 

Třiadvacetiletá Kvitová se sice v posledních dvou týdnech odhlásila z turnajů v Linci a Moskvě, aby si odpočinula a doléčila bolavá záda, v hale Sinan Erdem Dome ale dnes navázala na předchozí úspěšné turné na asijských turnajích, kde z devíti utkání na prestižních podnicích v Tokiu a Pekingu podlehla pouze Jankovičové.

Petra KvitováBývalá wimbledonská vítězka od začátku předváděla agresivní tenis a diktovala tempo výměn. Hrála rychle, dobře podávala a dostávala Radwaňskou do úzkých. Na Polku nastoupila zostra a po sérii vítězných úderů jí vzala hned první podání. Vzápětí za stravu 0-40 odvrátila tři brejkboly a do konce první sady už vývoj kontrolovala. 

I druhý set začala Kvitová ziskem podání Radwaňské, a to čistou hrou. Vzápětí sice o svůj servis i po dvojchybě přišla, ale pak potřetí v utkání udeřila.

Největší drama přinesla poslední hra, která trvala jedenáct minut. Kvitová za stavu 5-4 podávala na vítězství, ale musela odvracet čtyři brejkboly a nevyužila dva mečboly, přičemž první zahodila dvojchybou. 

Při třetím mečbolu zvednutím ruky přerušila výměnu a vyžádala si jestřábí oko. Video potvrdilo její domněnku, že míč skončil za čárou v autu. Češka upustila ručník, kterým se otírala, a zvedla vítězně ruce nad hlavu.

Statistika zápasu Agnieszka Radwaňská - Petra Kvitová"Vůbec jsem si nebyla jistá. Už jsem viděla, jak bude zase shoda a budeme o ten game ještě bojovat. Ale nakonec se to ukázalo jako dobré rozhodnutí," řekla česká tenistka k záveru utkání.

"Hrála jsem agresivně a věděla jsem, že to bude klíčem k utkání. Snažila jsem se hrát co nejméně dlouhých výměn," komentovala Kvitová po utkání na kurtu. Česká hráčka Polku přestřílela 33-11 na vítězné údery, úměrně tomu ale také udělala více chyb (34-10). 

"Jsem opravdu šťastná - na úvod to byl těžký zápas. Loni jsem tu s ní v prvním duelu prohrála, takže jsem neměla moc příjemné vzpomínky. Ale snažila jsem se hrát agresivně a nedělat příliš chyb. Věděla jsem, že to je dnes klíč zápasu," dodala Češka, jež odvrátila 7 z 8 brejkbolů.

Kvitová se radovala z jubilejní padesáté výhry v sezoně (více jich má jen Serena Williamsová a Agnieszka Radwaňská) a v zápasech s o rok starší Polkou si vylepšila bilanci na 5-1.

Serena WilliamsováV úvodním duelu Červené skupiny si obhájkyně titulu a světová jednička Serena Williamsová z USA poradila hladce s Němkou Angelique Kerberovou 6-3 6-1. Jedna z těchto dvou hráček bude ve čtvrtek soupeřkou Kvitové, která má ve středu volno.

Serena předvedla suverénní výkon a potvrdila, že je největší favoritkou na titul. Proti Kerberové zahrála během 64 minut hry 31 winnerů, udělala jen 11 nevynucených chyb, na síti získala 14 ze 14 míčků a na servisu ztratila jen 11 fiftýnů.

"Cítím se opravdu dobře. Myslím, že jsem sobře podávala. Už jsem s ní (Kerberovou) jednou prohrála, tak jsem byla trochu nervózní a plně jsem se na zápas soustředila. Dnešní zápas jsem zvládla výborně. DOufám že takhle budu pokračovat.," ochvalovala si Williamsová svůj výkon.


"Těžký začátek... Serena hrála opravdu velmi náročný tenis... Dobrou zprávou je, že zítra půjdu trénovat a pak mě čekají ještě dva zápasy. Nic není nemožné," napsala Kerberová na facebook.

Serena si letos na prize money vydělala už přes 10 milionů dolarů. Pokud turnaj vyhraje bez porážky, dostane se dokonce nad 12 milionů. Předchozí maximum vydělaných peněz během jedné sezony držela z loňska Viktoria Azarenková, jež si na prize money přišla na 7.923,920 dolarů.

Ve středu je v Červené skupině pouze jeden zápas mezi Serenou Williamsovou a Agnieszkou Radwaňskou. 

"Tohle je těžký turnaj. Na každý zápas se musím plně soustředit. Právě teď jsem šťastná, ale vím, že se musím začít znovu soustředit, jít a hrát proti světové čtyřce," řekla dvaatřicetiletá Serena.

- TURNAJ MISTRYŇ ISTANBUL 2013 -
(Turecko, tv. povrch / hala, 6.000.000 dolarů)
úterní výsledky (22. 10. 2013)

Červená skupina:
Kvitová (5-ČR) - A. Radwaňská (3-Pol.) 6-4 6-4
S. Williamsová (1-USA) - Kerberová (8-Něm.) 6-3 6-1

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

172
Přidat komentář
Frick
je to na generální konzul asi 20 km, to asi jí nestojí za to, aby řekla své ANO!
Reagovat
smazaný uživatel
pokaždý, když Petra porazila Agu, došla na turnaji minimálně do finále :D
Reagovat
PetaM
Hezký postřeh :D Zatím je to 2:2 :D (finále:vítězka) :D Ale tak ... Tradice se musí dodržovat :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
držím palec, sluší ti to. :)
Reagovat
smazaný uživatel
včera si fandila Sare

aha ty si fandila vyslovene proti Victorii ale to neni pekne

Lebo tíí čo fandia vyslovene napr. proti Petre takých odsudzujete!
Reagovat
slacker
Odsuji naprosto vsechny co fandi cizote kdyz hraje s nasi hrackou. Kdyz hraji dve cizoty proti sobe je mi burt jesli nekdo je verny nebo preletavy
Reagovat
smazaný uživatel
já nikoho neodsuzuju, mně je jedno, kdo komu fandí a každýmu je jedno, komu fandím já :) Lina je moje oblíbená hráčka, ani Sára mi nevadí, proto jsem ji včera fandila. Viku ráda nemám, takže já nevím co řešíš, mravokárče :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Lunej

ale v pohode :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem pořád v pohodě :))))
Reagovat
smazaný uživatel
ja pišem že v pohode že ťa chapem

ja viem že ty si v pohode:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, protože mě chápeš, tak mně dáš kázání :)) Cicko, Cicko :))
Reagovat
dadaft
Sára bojuje, ale, marná sláva, ona zkrátka proti té nejužší smetánce moc šancí nemá...
Reagovat
smazaný uživatel
tak ano ale čo mam robiť s tebou treba chapať všetko :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Se mnou nemusíš robiť nic :)))
Lina celkem jednoznačně, pěkně :)
Reagovat
smazaný uživatel
jasne ženskaaaaaa!
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba ženská vůbec nejsem :)))

Sára chytla dech koukám..
Reagovat
smazaný uživatel
noo može byť aj to
Reagovat
smazaný uživatel
Linuško, hlavně si to nekomplikuj..
Reagovat
smazaný uživatel
skvěle :)
Reagovat
Frick
http://www.facebook.com/petrakvitovaofficial?hc_location=stream

Pryč s estébákem!
Reagovat
smazaný uživatel
:) cink, cink .)
Reagovat
Nancy_z
Moc nevěřím, že to psala Petra osobně, protože vždycky to dává i na Twitter a tentokrát je to je na FB. Proč by to během turnaje mistryň dělala? Aby se na ní sesypaly nenávistné příspěvky...
Reagovat
smazaný uživatel
I kdyby to psala osobně, každý má právo snad na svůj názor ne? Jágr propagoval ODS a kvůli tomu si ho přestanu jako sportovce vážit? Snad ve vyspělé a demokratické společnosti se mají názory vzájemně respektovat a ne hned odsuzovat.
Reagovat
slacker
Kazdy sportovec nebo umelec co se propujci jako maskot ke kryti pravicove spiny utrpi moralni sram
Reagovat
smazaný uživatel
Hele nezáváděj to sem. Politika je svinstvo a vždycky byla, takže nevím, proč se kvůli ní hádat. A pokud nejsi schopen přijmout fakt, že každý má jinej názor, tak máš šrám ty. Pro mě je důkaz inteligence jedince právě v tom, že dokáže pochopit, že názory jiných nemusí být nutně stejné jako jeho. Takže na to kašlem a jdeme fandit ne? :) A ještě není večer, tak nebuď protivnej :))))
Reagovat
PetaM
Jestli se nepletu, Petra nepíše s diakritikou (háčky, čárky). A ten příspěvek tak napsán je. Očividně to asi nepsala ona. I kdyby ano. Ona ho nemusí volit, ale on je její sponzor, nemůže si dovolit říct, že ho volit nebude. :) Zase tak lehké ty věci "za tenisem" nejsou ...
Reagovat
smazaný uživatel
Petřin klub má název Babišovy firmy i v názvu, tak co se všichni diví - holt předvolební úlitba někomu, kdo do tenisu narval spoustu prachů, no.
Pro klid duše - Petra je v Turecku, takže stejně volit nebude. ;-)
Reagovat
PetaM
Proč by nemohla? Může volit na ambasádě :) Všichni Češi v zahraničí můžou volit :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže k tomu potřebuje čas, voličský průkaz a ambasádu v Istanbulu. Ani jedním si moc jist nejsem. ;-)
Reagovat
PetaM
To je zase druhá věc :D :D Myslím, že jeden hlas nic neudělá. Ale třeba tam pojede. Přece jenom není tam sama, v Turecku je více Čechů. A je to přece No. 6. Třeba s volební urnou přijdou až za ní :D :D :D
Reagovat
pepin
Vypadá to na tiskového mluvčí. Ty taky kecaj a nic neví.
Reagovat
smazaný uživatel
To jste fakt nikdo nenašel link na záznam ze zápasu Petry proti Aze?
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Díky moc :)
Reagovat
smazaný uživatel
Errani is 1-30 against Top 5 players
Li lost the first set she ever played against Errani, but has won all 10 since.
A v těch 10 vyhraných setech ztratila 17 gemů. Nó Sára má před sebou řádnou fušku.

http://www.wtatennis.com/news/article/3506987/title/wednesday-in-istanbul-10-things-to-know
Reagovat
tommr
no hlavně je otázka jestli bude Erraniová vůbec schopná nastoupit. Monty se už těší na Caro ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Co si myslíš, že dělám od 12ti hodin? Googluju jestli Sara odstoupila. Zatím nic.
Reagovat
tommr
já si myslím, že to zkusí a když bude noha bolet tak zápas skrečuje. Odstoupení před zápasem by nebylo taktický, protože by tím přišla o jistejch 70 bodů do žebříčku a naopak by dala šanci na body svý největší soupeřce Wozniacký se kterou se příští rok bude přetahovat o místo v první desítce ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
a asi i o hrst dolarů ...
Reagovat
tommr
tak o peníze jde vždycky až na prvním místě takže je ani nezminuju ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pšt, ne tak nahlas, někdo by si to mohl špatně vyložit... :)
Reagovat
Mayo
škoda Agniešky, postup to nebude...ale gratulácia Petre, konečne sa jej tuším aj začalo dariť
Reagovat
tommr
průběžnej stav žebříčku WTA k dnešnímu dni tj. po prvním odehraným dni na TM.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru.
Počet hvězdiček udává kolik zápasů hráčka ještě na TM odehraje ve skupině (připomínám, že hráčky ve skupině na TM získávají 230 bodů za každou výhru a 70 bodů za každou porážku):

1. Williams, S. 11990 (+7515) **
2. Azarenka 7906 (+3431) **
3. Sharapova 5891 (+1416)
4. Radwanska, A. 5735 (+1260) **
5. Li 5120 (+645) ***
------------------------------
6. Kvitová 4475 **
------------------------------
7. Errani 4135 (-340) **
8. Jankovic 3860 (-615) ***
9. Kerber 3665 (-810) **
10. Wozniacki 3520 (-955)
11. Stephens 3185 (-1290)
12. Bartoli 3172 (-1303)
13. Vinci 3170 (1305)
14. Halep 3085 (-1390)
15. Lisicki 2920 (-1555)
16. Ivanovic 2765 (-1710)
17. Suarez Navarro 2735 (-1740)
18. Kirilenko 2640 (-1835)
19. Stosur 2580 (-1895)
20. Flipkens 2495 (-1980)
...

Petra si díky vítězství nad Radwanskou mírně upevnila šestý místo před Erraniovou, Jankovicovou a Kerberovou a uchovala si naději, že by za určitejch okolností ještě mohla předstihnout i Li Na ...

V dnešním zápase Li-Errani budu docela na rozpacích komu fandit. Pokud vyhraje Li Na tak už Erraniová nebude moct Petru předstihnout. Pokud vyhraje Erraniová tak to zase pro Petru zvýší naději na předstižení Li Na ...
V zápase Azarenka-Jankovic bude pro Petru jednoznačně výhodnější výhra Azarenkový, protože si tak Petra udrží dostatečnej náskok před Jankovicovou ...
V zápase Serena-Aga je z hlediska postavení Petry v žebříčku celkem jedno kdo vyhraje. Výhra Sereny by ale pro Petru znamenala výhodnější pozici pro postup ze skupiny ...
Reagovat
LukasH
Díky za žebříček. No, myslím, že v zápasech Na-Errani a Serena-Aga se žádný překvapení nezrodí. V tom druhým případě už tuplem ne.
Zítra doufám, že to Petra zvládne. Včera proti Aze hrála tak jak potřebovala, byl to první zápas a ve druhým by ještě víc mohla omezit chyby.
Reagovat
LukasH
Aha, ale vlastně nevím, jestli Petra hraje zítra se Serenou nebo s Kerbrovkou.
Reagovat
pepin
Již jsem se na to ptal a bylo mi vysvětleno, že se Serenou od 16.00.
Reagovat
tommr
no o něco pravděpodobnější je, že Petra bude zítra hrát s Kerberovou. Nevynucený chyby ale bude muset omezit at už bude hrát s kteroukoli z nich ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
zítra 2 zápasy červené skupiny - Serena-Petra, Aga-Angie. Pokud by Petra hrála s Kerber, tak by i zítra Serena zákonitě musela hrát s Agou. A to nemůže, páč s ní hraje dneska :-)
Reagovat
smazaný uživatel
a nebo mi něco uniklo a ten systém je nastavený jinak? Podle mě se hrává dycky 2 zápasy červené + 1 zápas bílé. Další den 2 zápasy bílé + 1 zápas červené, pak zas 2 červené + 1 bílé atd.

no ne?
Reagovat
tommr
opravdu netuším jak to pořadatelé vymyslí. Přišlo mi jen pravděpodobnější, že nenechají Serenu a Agu hrát tři dni po sobě bez odpočinku. Systém ATP kde se hrajou jen dva zápasy denně je v tomhle ohledu mnohem přehlednější a spravedlivější ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
no je ten systém takovej divnej.
Nicméně, pokud se nemýlím, od příštího roku se hraje TM 8 dní s 8 deblovými páry, jako to má ATP. A taky by se mělo hrát venku ve velmi vlhkých podmínkách. Myslím, že to říkaly v tom WTA all acccess hour, jak sou tam vždycky ty rozhovory s hráčkama a pořadatelama turnajů. Jestli sem teda dobře rozuměl :-))
Reagovat
tommr
jj příští rok příjdou nějaký změny. Některý budou k lepšímu (TM se bude hrát dýl, bude ho hrát 8 deblovejch párů), jiný bohužel k horšímu (pro naše fanoušky budou špatný vysílací časy, Petře asi nebudou podmínky vyhovovat tak jako v Istanbulu) ... :)
Reagovat
ludolf
Každá finalistka musí hrát alespoň 3 dny za sebou. Řekl bych, že je lepší mít pauzu po zápasech ve skupině než dřív.
Reagovat
smazaný uživatel
Inak to čo včera prdviedli Wawrinka a Simon to teda bola komedia
Reagovat
smazaný uživatel
Ked som videl hrať Serenu

ty Bože ta je dobra
a ešte aj najkrajše oblečenie ma na tomto turnaji
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť Vika má taky hezké oblečení. :) Ale uznávám, že Serena patří vždycky hodně vysoko, co se týče nejen tenisu, ale i módy... :)
Reagovat
smazaný uživatel
noo jasne ma ale včera Victoria to boli nervy dnes musi hrať lepšie inak to bude K.O
Reagovat
dadaft
gratulace Petře, ale pojďme se chvíli podívat, jak vidí turnaj a sezónu Aga::
- složení skupiny a povrch jsou pro ni krajně nevýhodné.
http://www.sport.pl/celebrities/1,83535,14819531,Masters__Radwanska_po
walczy__Dalej_juz_tylko_wakacje.html
- přesto byla sezóna dobrá (ukončí ji jako No.3)
http://www.sport.pl/celebrities/1,83535,14823913,WTA_Championships__Radwa
nska__to_jest_dla_mnie_udany.html

nu, rozhodně nejde sezónu označit za špatnou, nicméně jako tvůj fanoušek si snad můžu dovolit říct, že mohla být špičková - letos visel Wimbledon níž než jiné roky a přesto jsi paradoxně byla blíž titulu vloni, kdy jsi stála na kurtu ve finále za stavu 1:1 na sety proti Sereně.
proti Sereně, která cestou do finále smetla ve dvou setech vše (a často s kanáry), včetně Azarenkové a Šarapovové.
ale nechci říct, že Lisická a Bartoli hrály špatně, to ty, Ago, trošku ztrácíš jiskru, se mi zdá.
vždyť včera to často vypadalo, že ani nějak nechceš vyhrát nebo co, že ani nevěříš, že bys mohla vyhrát................
svádět to na povrch? ano, pomalý ti moc nevyhovuje, když míček doběhne i slůně mají hráčky s tvrdou ranou zákonitě navrch, ale ty přece máš schopnosti na to i na tak pomalém povrchu slůně rozběhat, není to tak dávno, co to tady Vlk vzpomínal, sezónu 2011, kdy soupeřky na betonu lítaly jak hadr na holi, kterou jsi měla v rukách TY!
včera jsem moc neviděl, že by Petra musela hrát jenom rukama.........
vždyť i polský komentátor na TVP Sport se chytal za hlavu a přes všechny ty řečičky ("chápu, že to proti Petře není jednoduché..." atd.) volal po jediném - méně pasivní výkon!
no, možná už jsi unavená........................................
................. ale stejně bych tě viděl rád postupovat s Petrou.
držím palce a zkus rubnout Serenu!!!
davaj.
Reagovat
dadaft
no a taky doufám, že dnes Jelena klepne Viku. ))
Jéco, rozjeď svůj fyzický tenis na plné koule. )))))))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska máme stejné favoritky ne? Jelenu a Linu :)
Reagovat
dadaft
jo. ))
Li Na a Jelena.
(já ještě Agu, to ty asi ne?)
Reagovat
smazaný uživatel
Agu ne, to máš pravdu. Na to máš Freedoma :) Ale jinak doufám, že Lina a Jelena nezklamou. Já se dneska hodně těším ještě na Delpíka, možná skouknu Haase, ale ještě nevím...
Reagovat
smazaný uživatel
Včera jsem stihl vidět alespoň kousek z každého utkání a pominu-li, zdvořilostní fráze a různá taktizování, forma hráček před tímto turnajem bude i v Istanbulu. Vika tradičně přes pomalé začátky utkání se během zápasu dopracuje k vítěznému konci. Už teď ji tipuji na vítězku skupiny. O postupovém druhém místě se rozhodne mezi Li a Jelenou, tady pokud bude Jelena hrát jako v Pekingu mám taky jasno. Sára hraje chytrý tenis, ale její podání ji bohužel moc šancí nedává. Ve skupině s Petrou jsou již po prvním hracím dnu karty zřejmě taky rozdané. Čekal jsem pořádný výkon od Angeliq, ale zápas ještě nezačne a holky již prohrávají 3:0 a to je jedno jestli začíná podávat Serena nebo ne. Jak píše dadaft, u Agy pozoruji, že dosáhla určitého standardu a ten si udržuje, žádné zlepšení a snaha na absolutní špičku. Ale tak zase proč ne.... :). Ještě Angeliq to může trochu zamotat, ale to by musela zahrát úplně jiný tenis, pro ni byl asi cíl se dostat na TM. Takže u mě semi Vika-Petra a Serena-Jelena, a vzhledem k tomu, že vzájemné zápasy hovoří jasnou řečí o finále mám jasno.
Reagovat
smazaný uživatel
nevíte, kde bych mohl najít záznam na tu včerejší péťu?
Reagovat
pepin
Tak dnes potřebujeme, aby Serena šmikla Agu a ta bude pomalu venku.Vedle je mi to celkem jedno, ale spíš bych přál Li a Jank.
Reagovat
pepin
Tak Vika to dotáhla do úspěšnéhgo konce jen díky velké pohybové indispozici Sary. Ta nemohla od stavu 2-2 ve druhém setu udělat 2 rychlé kroky. Pokud se Vika nedá dohromady, bude to mít dál velmi těžké a to se uvidí již dnes. Co se týče Radw. tak to zde již někdo psal. Také mně to připadalo jako když hraje bez zájmu, ono to nějak dopadne. To, že dosáhla ve svém herním projevu na svůj vrchol se docela blíží k pravdě a pokud narazí na ranařku, která nebude mnoho chybovat tak bude mít vždy problém. Včera kdyby Petra nezahrála pár opravdových zbytečných chyb, tak to mohlo být daleko jednodušší. Ale na kdyby se nehraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tam moc problém nevidím, i když Aga umí kousat, ale tipuju, že Serena si to pohlídá. A jinak samozřejmě Lina a Jelena, jak jinak :) Ovšem zítra to bude jiná káva, a protože janekda je slibotechna a radši si všechno vyžunkne sám, musím se sama něčím nadopovat, abych Petru se Serenou přežila :))))
Reagovat
tommr
Aga ještě nemá zdaleka jistý, že skončí sezónu jako světová trojka. K tomu, aby předstihla Sharapovovou musí na TM vyhrát aspon jeden zápas ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Podle zákonu souboje Petra-Aza se potkají buď ve finále nebo vůbec!
Reagovat
smazaný uživatel
Fandi Errani.
Jeden zápas vyhraje a šmitec. Li Na obhajuje hodně v Austrálii a když se ji nebude dařit na TM, tak ji Petra zkraje roku šmikne :)
Reagovat
pepin
Prosím Tě, všude píšou, že Petra hraje zítra s Ang. a Ty píšeš, že hraje se Serenou. Jsem v práci a jak to tedy je. A ví se již jak kdo zítra hraje?
Reagovat
smazaný uživatel
no jelikož by se zítra měly hrát 2 zápasy červené skupiny, tak by měla hrát Petra se Serenou.
Pokud by hrála s Kerber, tak ten druhý zápas by musel mít složení Serena-Aga.. a tenhle duel se hraje dneska. Takže podle mého zítra Serena, v pátek Angelique.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle TP má hrát zítra v 16.00 Petra se Serenou a Li s Jankovic, pokud dobře čtu.
Reagovat
smazaný uživatel
Dadaft -> Napsal jsi to moc hezky. :-) Urcite jsem cekal aktivnejsi vykon ale bohuzel od US Open se mi jeji tenisovy projev na kurtu libi cim dal mene. V Soulu jeste jsem videl ty jeji nabehy na sit kombinovane s dropshotama a doufal jsem, ze se vraci k vykonum Wimblu, Totonta a Cinci ale bohuzel opak je pravdou :-( Doufam ze dneska Aga predvede trochu vice aktivnejsi a sebevedomejsi tenis.

pepin -> "To, že dosáhla ve svém herním projevu na svůj vrchol se docela blíží k pravdě" - Tak stimto vyrokem absolutne nesouhlasim. Co hraje poslednich par turnaju se ani zdaleka nepriblizuje jejimu maximu. Agnieszka je schopna hrat s kazdou hrackou vyrovnane utkani ale musi vybrat dobrou taktiku. Vcera na Petru pasivni taktika nefungovala a Aga ji nezmenila coz vedlo ke stejnemu prubehu. Rozhodne bych uvital aby se Aga zase zacala "mazlit" s mickem a posilala na druhou stranu ty technicke udery, ktere umi jenom ona :-) Teprve pak to prinese uspech a doufam, ze v roce 2014 se vrati k tenisu, ktery hrala pred umrtim sveho dedecka.

Davaj Agy :-) Jeste neni konec turnaje...
Reagovat
pepin
Tak já Tvůj nesouhlas pochopitelně akceptuji, ale v poslední době podává v podstatě stejné výkony a nejsem přesvědčený, že i když se vrátí pokud se ji to podaří ke své jak Ty říkáš hře, tak že to bude stačit na nějaké výrazné prosazení. Také musíme uznat, že se v poslední době na okruhu objevilo mnoho nových tváří, jak zde někdo nepsal "Mladé pušky" a ty mají většinou rozdílný herní styl než pinkálistky Caro, Aga, Sara a další. Podívej co píší o herním stylu marfuši, je to pořád to stejné, vyčítají ji, že nedokáže měnit styl a způsob hry a pořád do toho jen mlátí. I když nutno přiznat, že ta je trochu někde jinde. Ale ohledně Agn, Caro a dalších jsme to tu již dávno řešili, že horko těžko někdy vyhrají GS. To, že se pohybují v prvé 10 ano, ale na úplný vrchol to asi nebude. Pochopitelně za předpokladu, že ostatní budou zdrávy.
Reagovat
pepin
- Lunej, děkuji oběma, to je blbý, že bude hrát již od 16. hod.
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že to bylo myšleno trochu jinak, u hráček jako Serena, Petra, Vika, Maria, které nedokáže porážet a má s něma hrozivě negativní bilanci už zřejmě žádné zlepšení očekávat nemůžeme. Paradoxně si myslím, že pokud nebude zkoušet nové prvky ve své hře, nastane u ní propad. Již letos některé z mladších hráček vystrkovaly růžky a očekávám, že 3-4 hráčky příští rok "oživí" první desítku :).
Reagovat
smazaný uživatel
program TM začíná v 16:00 tak jako každý den. Ale jinak se ještě neví, kdo kdy bude hrát. Určitě se nebudou hrát 2 zápasy ve stejný čas ;-). Na rozpis jednotlivých zápasů a časů si musíme počkat do večera.
Reagovat
LukasH
Aga mi taky přišla pasivnější než kdy dřív a jenom čekala na chybu Petry a jenom proto bylo skóre dvakrát 6:4. Párkrát se jí povedl hezkej prohoz, ale vůbec si neporadí s agresivní hrou. Na ty Sereniny a Petřiny pecky jenom nastavuje raketu.
Po tom, co jsem včera viděl, vůbec nepředpokládám, že by mohla Serenu nějak potrápit. Není čím. Body bude získávat ze Sereniných chyb.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady je verze zítřejšího programu z flashscore.com

16:00 Li N. - Jankovic J. (Srb)
16:00 Radwanska A. (Pol) - Kerber A. (Ger)
16:00 Williams S. (Usa) - Kvitova P. (Cze)

Takže klasika. Kdo dřív přijde, ten hraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak třeba u Sáry jsi tak nejsem jistý. Co se týče antuky, mám takového "tucha", že ho jednou vyhraje .). Letos se připravila hodně dobře, naneštěstí pro ni Serena měla stejné plány. Uvidíme v dalších letech.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak treba otom ze Aga jednou vyhraje Wimbledon vubec nepochybuju. To by bud musela odted tam hrat priserne nebo to nezvladat psychicky. Trava je proste jeji povrch a to dava najevo uz od juniorek. Otom ze Aga je pro vetsinu nicku tu "pinkalistka" vim a nesouhlasim stim. Pokud si videl Agu hrat treba v Torontu, tak bys to asi nenapsal. Tam vyhrala se Sloane aktivni a agresivni hrou a se Serenou tam zahrala suprove zapas z obou stran. Jinak jeji technicky tenis (dropshoty a hra u site atd.) je jeden z nejnarocnejsich naucit se ho na kvalitni urovni a prinasi take spoustu rizika. Kdyz ma Aga formu a hraje aktivne tak je radost koukat se nato jak prehrava v aktivite i v jinych zapasech agresivni hracky. Bohuzel tedkon Aga nema ani formu a ani nehraje aktivne. :-(
Reagovat
pepin
Tak to je dobrý, to si budu muset ztáhnout tři televize a dát je vedle sebe.
Reagovat
pepin
Tak s tím GS se necháme překvapit, já bych ji to také přál, i když ted je tu Petra tak jí to zase nepřeji, kvůli Petře. Jistěžě a bylo by to špatné, kdyby hráčka takového kalibru nedokázala zahrát i pár super zápasů, ale aby to klaplo tak to víš určitě sám se musí sejít spousta věcí dohromady. A to nevím zda ji to ještě čeká. Možná jak píšeš Wimblas, ale tam je těch potencionálních adeptek daleko víc a s jiným, agresivnějším stylem. Tak uvidíme.
Reagovat
tommr
pro Petru by naopak bylo dobrý kdyby mohla zítra hrát už první zápas od 16:00, protože by nemusela čekat na začátek a měla by víc času na odpočinek před pátečním zápasem ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To mas jiste pravdu ale Wimbledon je furt trava a tam micek vyskoci jen hodne nizko. Myslis ze to je jen nahoda, ze treba Aga jediny svuj viteznej set nad Serenou uhrala na trave a je to jedinej GS, kde se dostala az do finale? Jinak Aga Witezkou Wimbledonu uz je :-) vyhrala ho v juniorkach. Take pri svem prvnim startu v zenach se dostala az do OF (skoncila s Cliesters) a dalsi dva starty dosla az do Ctvrtfinale (prohrala proti Serene a Venus). A to vsechno, kdyz byla jeste hodne mlada holcicka :-) Ja si pamatuju jeste na Vlka jak ji tu po Wimbledonu chranil pred utocnikem queshem, kdy mu na konci hodil jeden moc hezkej tip se kterym souhlasim :-) "Aga vyhraje svuj prni GS turnaj drive nez Petra svuj druhy" Jak jsi psal...nechame se prekvapit ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
křtomu odskoku micku jsem nedopsal, ze Agy slajzovane udery, dropshoty a celkove jeji technika je tam samozrejme o hodne ucinejsi nez na jinych povrsich. Naopak zase pak na antuce je to o dost horsi :-D
Reagovat
tommr
já se trochu bojím, že GS už nevyhraje ani Petra ani Aga. První kvůli chatrnýmu zdraví a nevyrovnaným výkonům, druhá kvůli chybějící razanci. A oběma v tom v jejich nejlepších létech brání i Serena. Rád bych se ale v týhle předpovědi splet, protože oběma bych nějakej ten GS strašně přál ... :)
Reagovat
slacker
"Aga vyhraje svuj prni GS turnaj drive nez Petra svuj druhy"
Koho mame zabit aby tohle blbe proroctvi neplatilo a nebrzdilo zbytecne Petru?
Reagovat
LukasH
To se podle mě nedá předpovědět. Petra se může posunout a srovnat do budoucna svoje výkony. Např. Li, Stosur vyhrály GS taky hodně pozdě.
Reagovat
smazaný uživatel
Vzdyt to je pouze tip a zadna predpoved :-)

tommr: Tak nikdy nevis kdy bude mit tenistka nejlepsi leta...Koukni se na Serenu :-)
Reagovat
pepin
Tak hoši pěkně jsme to probrali, ale o tom ta diskuze má být. Jeden má názor takový a druhý makový. Jde to i bez urážek a diktování kdo co musí a kdo co smí. I bez monotonních projevů. Tak se mi to líbí a konečně na to přichází více lidí. Jen tak dál. A jdeme na telku.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky bych sel na telku ale musim jeste do peti tvrdnout v praci :-( Jinak souhlas...
Reagovat
smazaný uživatel
Mám velkou radost, že Petra vyhrála a zaslouženě. Zavřela tak hubu hnědopichům co tu prorokovali kanára a jasnou prohru. Nicméně teď to bude hodně náročně, den odpočinku pomůže, ale ve čtvrtek hraje s Williemskou a to nad ní ještě nikdy nevyhrála. Petře věřím hodně, ona na ní má, není neporazitelná, musí si věřit, nedělat chyby a hrát agresivně.
Reagovat
slacker
Hnedopich? Pan je homosexualbi fajnsmekr?
Reagovat
smazaný uživatel
Nepsal jsi, že jsi rejpavej jen večer? :)
Reagovat
Pe3k
Gratulace k úvodní výhře ve dvou setech, pěkně Péťo!
Reagovat
Frick
Asi takto - po triumfu na TM 2011 jsme si asi všichni mysleli, že v této době nebude ten její titul z Wimbledonu 2011 jedináčkem. Takže asi tak.

Snad se za v roce 2014 zase poštěstí. Nicméně, věřili jsme i loni....
Reagovat
smazaný uživatel
Letos má tituly dva a nikdo to nečekal, tak se nemůže chtít, že všechno bude pořád šlapat, jak my chceme.
Reagovat
slacker
Ja cekam ze kdyz to pude tak bude o kousicek pred Serenou prvni a kdyz to nepujde hladce tak hned v zavesu s Vikou :-))
Reagovat
smazaný uživatel
U Petry mám zásadu, že nečekám nic :))))))) nadsázka. :)
Reagovat
smazaný uživatel
dobrou :)
Reagovat
smazaný uživatel
Máte prosím někdo link na záznam z toho zápasu proti Radwanske? Dnes jsem to bohužel nestihl:-(
Reagovat
freeteepek
I přes patrnou nervozitu, to Petra "nečekaně" zvládla ve dvou setech. Překonala nepříjemný vzpomínky z minulého roku i houževnatou výše postavenou soupeřku na nepříliš rychlém povrchu, jaký v Istanbulu mají...
Co bych určitě vyzdvihl byla Petřina úspěšnost prvního podání na úrovni 75%. To je na Petru nečekaně vysoký číslo. A přitom to nebyly žadný slabý servisy á la Erani:-)
Zásluhu na tom má i Kotyza, který za ní přišel a řekl jí, že málo využívá leváckou zatáčku. Petar ho poslechla. To následné zlepšení bylo hned patrné:-))
Taky je dobře, že vyhrála ve dvou. Myslím, že Petra by se teď měla zklidnit. Má další den na přípravu a až znova nastoupí na kurt v hale Sinem Erdem, bude povrch určitě ještě rychlejší. A to všechno by jí mělo hrát do karet.
Reagovat
freeteepek
A taky je jasný, že ve čtvrtek nastoupí proti Kerberový a až v pátek proti Sereně, když už by měla být plně aklimatizována a bez nervozity (pokud vše půjde podle plánu). Ani v tomhle zápase by pak neměla být úplně bez šance:-)
Reagovat
tommr
já bych neřek, že je to úplně jasný. Petra by zrovna tak mohla hrát ve čtvrtek proti Sereně a až v pátek proti Kerberový. Ta varianta, kterou uvádíš ty by ale pro Petru byla o něco výhodnější ... :)
Reagovat
Nancy_z
Pochybuju, že nechají hrát Serenu tři dny po sobě bez pauzy...
Reagovat
tommr
myslím si, že by to Sereně vůbec nevadilo. Když bude hrát poslední zápas ve skupině v pátek tak při jejím předpokládaným postupu do finále bude mít pak taky tři zápasy za sebou bez přestávky ... :)
Reagovat
misa
v sezoně je opravdu krásný výkon. Proto mě dost udivují stále se opakující články novinářů o rozpačitém nebo promarněném roku. Petra vyhrála 2 prestižní turnaje, potřetí za sebou se dostala na TM, porazila dost hráček z top 10. Uznávám, že až na Wimbledon pokazila grandslamy, ale chtělo by to taky ocenit její výkony. A trochu se vrátit nohama na zem, nelze po Petře chtít, aby dominovala jako Serena.

Ať už Petra dopadne na TM jakkoliv, jsem s její letošní sezonou spokojený. S velkou pravděpodobností zakončí rok jako 6. hráčka světa a protože začátkem roku nic neobhajuje, dá se od ní čekat další posun.
Reagovat
freeteepek
Souhlas. Padesátá výhra v sezóně je parádní výkon. A že Petra vyhrála "jenom" dva turnaje? Ona totiž béčkový turnaje nehraje vůbec...Třeba Halepová letos vyhrála 5 turnajů, jenomže kde je teď na žebříčku Simona a kde Petra? Navíc má Petra skvělou bilanci s hráčkama top 10. A co je důležitější: porážet top hráčky, když o něco jde nebo neprohrát s outsiderkou?
Reagovat
tommr
zajímavý je, že Petra má ted úplně stejnej poměr W/L jako Tomáš. Oba mají letos 50 vítězství a 21 porážek ...
Z žen mají letos víc vítězství než Petra jen Serena a Aga ... :)
Reagovat
LukasH
Ona ta sezónu takhle vůbec špatná není. Akorát se prostě u hráčky Petřina formátu předpokládá, aby uhrála něco na GS. To je jeden z hlavních důvodů. Ten další je pak způsob, jakým prohrávala. To prostě nebyla Petra. Dokonce i Kotyza přiznal, že si s ní v tu nejkrizovější dobu nevěděl rady.
Reagovat
LukasH
50 zápasů je krásný, to jo.
No, taky je to tím, že Petra letos vymetla kde co - Paříž, Katowice, Carlsbad...naopak Vika nebyla skoro nikde.
Reagovat
freeteepek
Vika byla v Pekingu i v Tokiu, jenomže nevyhrála tam ani jednou. A pak už se jí nechtělo někam trmácet, když TM byl za dveřmi:-)
Reagovat
tommr
loni Petra odehrála celkem 20 turnajů + HC, letos jich bude mít odehráno celkem 23 - tzn. jen o dva víc ... :)
Reagovat
LukasH
Aha, no ono to nakonec smysl dává. Letos udělala slušný výsledky na turnajích, kde zas v minulosti nehrála nic nebo byla nemocná (Doha, Dubai), v Indian Wells QF, antuka sice docela blbá, ale pokud by byla Petra letos úspěšnější na GS, dalo by se to považovat za sezónu hodně vydařenou.
Reagovat
tommr
pokud Petra uspěje na TM (čímž myslím aspon postup ze skupiny) tak bude letošní sezóna o něco úspěšnější než ta lonská. Se sezónou 2011 se ta letošní ale nemůže srovnávat ani kdyby Petra ještě TM vyhrála ... :)
Reagovat
lars
V Katowicich Peta hrala be-ckovy turnaj.:)
Halepova je objev roku. Pristi rok ji ocekavam v top 10.
Halepova vyhrala 48 zapasu. Peta 47, kdyz odecteme Fed cup zapasy.
Kdo vi, jak by to v Tokiu dopadlo, kdyby Halepova neprohrala s V.Williams 4-6, 7-5, 6-3 , ktera vyuzila sve bohate zkusenosti a rychly servis.
Reagovat
LukasH
To je jasný. 2011 byla výjimečná sezóna. Ale jak už bylo řečeno. V tý době hrála naprosto bez tlaku, nikdo od ní nic nečekal, když vyhrála turnaj, bylo to perfektní, když pak vypadla v 1. kole, nic se nedělo...těžší je se stabilně udržet nahoře. Teď už to nikdy tak nepůjde. Musí postupně a myslím, že má dobře našlápnuto. A ukazuje se, že ta špatná část sezóny a tříseťáky byly k něčemu dobrý.
Reagovat
LukasH
Halep na top 10 určitě má, jen musí udělat výsledky na větších turnajích.
To jsou zas ty kdyby...na to se nehraje.
Reagovat
tommr
proč by se Petře neměly počítat FC zápasy? Vždyt v nich vydává spoustu sil, který jí pak chybí na turnajích ... :(
Reagovat
rib
Jsem moc ráda, že Petra vyhrála. Jsem její zaujatá fanynka :-))) A musím říct, že dnes byla její bojovnost hodně vidět, jen jednou udělala bezradný obličej. Jak tak Aga všechno vracela, často ještě technicky zajímavě a účinně, to muselo být o nervy... A že to Petra ustála, to je podle mě dobré znamení, že ji tenis a výhry pořád ještě lákají a baví :-)))) Petr POJĎ!!!
Reagovat
LukasH
Jo, nevíte někdo, za co dostala Petra to napomenutí?
Reagovat
smazaný uživatel
Time warning. Jak se bojovalo ten poslední gem ...
Reagovat
LukasH
Aha, díky.
Reagovat
LukasH
Gratulace Petře. Jsem spokojenej. Žádná hráčka kromě Sereny nevstoupila do turnaje nijak suverénně včetně Viky.
K Petře: Už jak s Petrou prohodili pár slov ještě než obě přišly na kurt, bylo vidět, jak moc je nervózní. Ze začátku to bylo úplně ztuhlý z obou stran. Petra se bála uhodit do míče, Aga kazila. Nejvíc oceňuju, že si Petra držela podání - dneska jí podrželo na plný čáře a i přes chyby tam prostě není ten propad, kterej vždycky měla. Nezhroutí se z nepovedených smečí a to je to hlavní. Navíc, Aga toho hrozně moc vrátí a Petra nemůže vlastně jinak než jí utlouct. Pokud by na ní zkoušela nějaký finty na síti, tak v tom Aga jednoznačně vyniká.
Taky mě napadlo, že se vlastně ten povrch trochu zrychlí, tak to taky dost udělá...
Reagovat
misa
Petra se hroutit nemůže. Co by tomu řekl její psycholog v lóži? :-) V roce 2011 byla Petra před úvodním zápasem na TM tak nervózní, že se ani nemohla rozcvičit. Je vidět, že je to pro ni opravdu speciální turnaj.
Reagovat
LukasH
Je to tak. Ale jak jsem napsal. Mají to tak asi všechny kromě Sereny. Kerbrovka byla úplně v háji, Vika taky v prvním setu samá chyba a Sara si hrála to svoje. Její hra snad ani neumožňuje mít výkyvy.:-)
Reagovat
tommr
mě se nezdála Petra nějak extra nervózní - právě naopak. Příjemně mě překvapila tím, že dokázala ustát několik kritickejch situací - hlavně na začátku ve druhý hře kdy odvrátila tři brejkboly za sebou a v poslední hře kdy dokázala dopodávat zápas i když Aga kladla tuhej odpor a měla několik brejkbolů. Na to, že to byl první ostrej zápas po téměř třech týdnech byl výkon Petry docela slušnej ... :)
Reagovat
LukasH
No právě v tom vidim ten obrovskej pokrok, že v důležitých chvílích zapne. Víš, co, chyby se dají eliminovat, ale stejně to pořád bude, že nějakej zápas půjde hladce a další prostě ne. A to zvládnutí klíčovejch momentů dělá šampiony. Třeba Lucka Š., která má výborný údery, je toho příkladem.
Mně přišla trochu ztuhlá, ale tím spíš je to vítězství cennější.
Reagovat
LukasH
chtěl jsem napsat, že Lucka Š. má dobrý údery, umí hrát hodně agresivně, ale chybí jí to zvládnutí klíčovejch momentů.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Lucka třeba s Bušičkou ukázala naprosto chladnou hlavu, i když je pravda, že Genie ještě není tak zkušená hráčka, ale i tak jsem Lucku obdivovala, protože jak dostala náklad v 1. setu to jsem nečekala.
Reagovat
LukasH
Vím, ale chtělo by to častějc. Lucka má herně na první dvacítku bez pochyby.
Reagovat
smazaný uživatel
Vím, jenže právě no, herně má, ale není tam. Jsem ráda, že má alespoň titul, pro mě je to stejně nejpříjemnější hráčka na okruhu :)
Reagovat
LukasH
Taky jí mám rád.:-)
Jo a mrzelo mě, že prohrál Tomáš. Nefandím mu prostě tak zarytě jako Petře, kdy skáču u obrazovky, ale přeju mu, aby se mu dařilo. Tak snad příště a mohlo by mu vyjít Masters.
Reagovat
LukasH
jako myslím, že by tam mohl udělat dobrej výsledek.
Reagovat
tommr
zápas s Bouchardovou byla jen taková výjímka potvrzující pravidlo. V důležitejch zápasech Lucka pravidelně selhává a proto se nejspíš nikdy na žádným velkým turnaji neprosadí. Naposledy selhala přímo ukázkově proti Beckový v Lucemburku kde si ještě mohla zajistit účast na letošním TŠ ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš mě žere ještě teď, ani nevím, jestli bude nějaké "příště"..

tommr - vím, škoda, ale já si myslím, že Lucka se zvedla a nezatracuju ji. Mě zase mrzela Sam, která coby zkušená vyhořela s Halepkou, i když ta teď jede.
Reagovat
misa
Nevím, jestli to tady někdo už neuvedl a jestli je to pravda: Jaroch dneska ve Sportu napsal, že Lucka chodí s nějakým Američanem z tenisové asociace USA. Lucka je moje číslo 2 hned za Petrou, takže mě její podzim (až na Lucemburk) opravdu potěšil.
Reagovat
smazaný uživatel
já slyšela, že chodí se svým trenérem, tak si můžeš vybrat :)
Reagovat
Nancy_z
Petra má první bod a to se počítá, první zápasy jsou pro ní vždycky těžký, tak jsem rása, že to zvládla. Myslím, že v dalších zápasech už takové nervy mít nebude.
Reagovat
tommr
jj z hlediska nervů byl tenhle zápas pro Petru asi nejtěžší. Kdyby dneska prohrála tak by už v podstatě na turnaji skončila. V dalších zápasech ted Petra bude moct hrát bez obav a uvolněně ... :)
Reagovat
misa
zájem dále vylepšovat svůj rekord v třísetových výhrách :-) Tohle jí ale schvaluju, aspoň ušetří síly.
Reagovat
PetaM
Tříseťák až se Serenou :D
Reagovat
misa
Tento týden klidně dvakrát :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Serena je zdá se ve formě, ta jestli tu ztratí set, tak se budu celkem divit..
Reagovat
misa
Petra ji prověří víc než Angel. Jestli to bude stačit alespoň na 1 set se uvidí. Petře ale musí excelentně fungovat servis. Na druhou stranu, opravdu velké zápasy Petra miluje a je taky možné, že před jejich střetnutím ve skupině už bude o postupujících rozhodnuto.
Reagovat
smazaný uživatel
to jí schvaluju.. :) mít rekord v počtu tříseťáků není žádný extra terno :) to investice do statistiky W/L za sezónu mi přijde v tomhle případě rozumnější :)
Reagovat
smazaný uživatel
Přišlo mi, že se Petra víc potila než jindy, ale možná se mi to jen zdálo...
Reagovat
LukasH
I zdály šlo poznat, jak moc náročný na psychiku to bylo. A i z toho důvodu se mohla víc potit. I když mě to přišlo tak normálně...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já bohužel kvůli skvělým streamům skoro nic neviděla, jen chvílema, tak se mi to asi zdálo. to víš, když čtu, jak je nastydlá nebo něco, tak už jsem pak paranoidní :))))
Reagovat
misa
Shodit čelenku v hale hned v 1. setu není dobré znamení. Sned je Petra v pořádku.
Reagovat
LukasH
Hm, já mám slovaksport a stejně tam ten míček občas nebyl vidět, takže na streamu asi nic moc.
Jinak mě irituje tahle rozhodčí. Nepoznat aut jako kráva navíc je to ta, která v roce 2004 úplně nehorázně poškodila Serenu na USO, když jí zahlásila aut na míč, kterej byl úplně v kurtu, několik cm od lajny. Tenkrát nebylo oko, takže s tim Serena nic nezmohla, ale vzpomněl jsem si na to dneska. Ještě, že tam to oko je.
Reagovat
smazaný uživatel
nechápu, stremy šlapaly jak báseň a najednou rup a Petru jsem nechytla i kdybych se zbláznila. Tahle rozhodčí mi není sympatická vůbec. Jinak tady nechci být nějaký prorok Petřiných nemocí, jen to ne. :) Abych zase neslyšela od gigina, že fňukám :)))) A on by to jistě rád napsal :)))
Reagovat
LukasH
Mně se dvakrát zaseknul i slovaksport. 5 minut pak běžely reklamy než se to nahodilo. Snad Petře nic není. Byla by to škoda, má hodně slibně našlápnuto.
Ještě si vzpomínám, že měla s touhle rozhodčí konflikt Vika, jak prohrála v Madridu. Řekla jí - jak tu můžete bejt ještě po tom všem, co jste udělala? - a měla pravdu. Splést se může každej, ale zahlásit jako aut míč 5 cm v kurtu a naopak schválit jako dobrej míč úplně mimo kurt je dost na pováženou.
Reagovat
smazaný uživatel
Falla Simon 6:1 6:0 WTF???
Reagovat
Fandina
Petra má hezké oblečení a sluší jí. A líbila se mi i podkáslé šatičky Agy.
Reagovat
Fandina
Mělo tam být podkáslá sukynka u šatiček Agy nebo líbily se mi ... oprava, díky.
Reagovat
freeteepek
Pokud jde o oblečení, tak z mého pohledu jednoznačně nejvíc to dnes slušelo Vice. Mě se vážně nelíbí ty jednobarevný monotónní komplety. Ať už jde o společenské šaty nebo tenisový úbor:-) A nemám rád fialovou barvu. Ale i kdyby Petra byla celá v červené nebo růžové, stejně je to na mě trochu fádní...
Reagovat
smazaný uživatel
máš pravdu, Vice to seklo, byla sladěná, mně se líbí barvy na mladých holkách, v těch tmavých mi přijdou usedlé a přijde mi, že se v tom musí víc potit.
Reagovat
Jan
Vika vypadala nádherně. Dalo se na ni koukat, ani by nemusela hrát :)
Reagovat
pepin
Také gratulace, jsou to sice nervy, ale když to dobře dopadne tak at.
Reagovat
Fandina
Petře. Nebylo to jednoduché vítězství. Tak držím palce do dalších zápasů a přeji úspěch. Peti pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
gratulace selce a jestrabovi.. :-)
Reagovat
VlS
při těch uečkách jsem trpěl, ale výhra ve dvou se počítá. Gratulka
Reagovat
smazaný uživatel
Petře se nedařilo, ale vybojovala to zaslouženě. Ještě že odvrátila všechny BB v posledním gamu :)
Reagovat
smazaný uživatel
veliká :))))) Freedome, to máš za to :))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak co mi zbejva...Gratulace Kvitovci :-) Snad to dotahne aspon do Semifinale...Aga si to tedkon znacne zkomplikovala a za dnesni vykon by si to vitezstvi ani nezaslouzila pomalu :-( Hlavne aby brzo zacla hrat tu hru, kterou hrala od Wimbledonu do Cinci...
Reagovat
freeteepek
Hele, nemáš ty nějakej podobnej nick?:-D
Ode dneška fandím Agniesce. Ať porazí Angie. A hlavně, ať porazí Serenu:-)
Reagovat
tommr
Aga je ted v blbý situaci. Pokud zítra nepodá nějakej mimořádnej výkon a neporazí Serenu tak na turnaji nejspíš končí ... :(
Reagovat
Jan
Za předpokladu, že všechny prohrají se Serenou, tak snad není ne ? Ještě bude hrát s Kerberovou a 2. místo je stále otevřené.
Reagovat
tommr
je pravda, že ze skupiny se dá postoupit i s jedním vyhraným zápasem, ale Aga je v těžký situaci i pro tenhle případ, protože prohrála s Petrou ve dvou setech ... :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist