Kvitová je v semifinále, čeká ji přemožitelka Sereny Němka Kerberová

18. 8. 2012, 08:19
Aktuality 127
WTA CINCINNATI - Petře Kvitové se po triumfu v Montrealu daří i v Cincinnati. Dvaadvacetiletá Češka ve čtvrtfinále porazila Rusku Anastasii Pavljučenkovovou a s Němkou Keberovou - přemožitelkou Sereny Williamsové - si zahraje o druhé letošní finále. Po dalším debaklu s Na Li přišla o šanci stát se světovou jedničkou Agnieszka Radwaňská.
Petra Kvitová

Petra Kvitová náročný program posledních dnů zvládá. V noci z pondělí na úterý si v kanadském Montrealu zahrála v prvním letošním finále, získala celkově 8. titul a nakonec si poradila i s přesunem do amerického Cincinnati, kde se rychle aklimatizovala a vyhrála už tři zápasy. Po Barthelové a Shuai Peng porazila 6-3 7-6 Rusku Anastasii Pavljučenkovovou a postoupila už do semifinále.

Dvaadvacetiletá Češka se v prvním setu postarala o tři ze čtyř brejků a vyhrála 6-3. Druhá sada už byla mnohem vyrovnanější; obě tenistky si podržely všechny servisy a až po 68 minutách Kvitová rozhodla o tom, že i druhé dějství získá ona. 

Pavljučenkovová se předtím v odpolední dohrávce 3. kola postarala o vyřazení Dánky Caroline Wozniacké, kterou porazila dvakrát 6-4.

O druhé letošní finále a druhé během dvou týdnů si česká jednička Kvitová zahraje s Angelique Kerberovou, s níž se letos utkala dvakrát na antuce a každá z hráček si připsala po jedné výhře. 

Světová sedmička Kerberová, jež ve 3. kole zastavila Andreu Hlaváčkovou. ve čtvrtfinále překvapila skalpem Sereny Williamsové, kterou zdolala dvakrát 6-4.

"Dnes to bylo jedno jedno z mých největších vítězství kariéry. Je úžasné být tady v semifinále," radovala se čtyřiadvacetiletá Kerberová, která se mezi světovou špičku začala prodírat od úspěchu na loňském US Open (semifinále). "Dnes jsem vůbec nepřemýšlela nad tím, kdo stojí na druhé straně kurtu. Mým cílem bylo dostat ze sebe to nejlepší, dobře se pohybovat a vracet její rychlé míčky. Opravdu jsem neměla co ztratit. Ona byla favoritkou, ne já," dodala Němka. 

Třicetiletá Američanka tak utrpěla první porážku po 19 vítězných zápasech v řadě, díky nimž získala titulu z Wimbledonu, Stanfordu a olympijské zlato. V Cincinnati však v prvních dvou zápasech udělala během čtyř setů celkem 73 nevynucených chyb a přiznala, že je po mnoha zápasech v krátkém období unavená.

Po esu, kterým Kerberová proměnila třetí mečbol, favorizovaná Američanka zlostně mrštila raketou o zem. "Chtěla jsem vyhrát, ale tělo jako by bylo proti. Asi by to chtělo pauzu... Ani by se dneska nemusela (Kerberová) tolik snažit, ale ona přitom hrála opravdu dobře," prohlásila Williamsová,

"Dnes už jsem se ale cítila mnohem lépe, než v předchozích zápasech. Jenže ona (Kerberová) hrála velmi dobře. Vrátila mi spoustu míčků, servisy trefovala na 'téčko' častěji, než jsem očekávala. Doufám, že si s ní budu moct zahrát znovu v New Yorku," komentovala Williamsová, jež od French Open vyhrála včetně čtyřhry dokonce 30 zápasů v řadě.

O post světové jedničky na posledních dvou turnajích usilovala Agnieszka Radwaňská, v Montrealu nebo Cincinnati však potřebovala triumfovat. Nepodařilo se jí to v Kanadě a neuspěje ani v Ohiu - na obou turnajích totiž utrpěla debakl už ve čtvrtfinále s Na Li. V Cincinnati uhrála ještě o game méně a s Číňankou prohrála 1-6 1-6. 

"Myslím, že je teď opravdu rozjetá, hraje skvělý tenis," chválila Radwaňská svou přemožitelku. Polka má prý problémy s ramenem, ve startu v New Havenu by jí to ale údajně zabránit nemělo.

V Cincinnati se může po pár dnech teoreticky opakovat finále z Rogers Cupu Kvitová - Na Li. Třicetiletá čínská tenistka, jež změnila trenéra a včera před duelem s Radwaňskou suverénně zvládla i dohrávku 3. kola proti Švédce Larssonové, se zdát být v dobré formě, kterou bude chtít prodat i proti Venus Williamsové. Té se podařilo dostat do prvního semifinále po dlouhých dvou letech, neboť naposledy v něm byla na US Open 2010. 

Venus si ve čtvrtfinále poradila ve třech setech s vítězkou loňského US Open Samanthou Stosurovou z Austrálie, se kterou si upravila bilanci vzájemných zápasů už na 7-1.

Hlaváčková s Hradeckou jsou ve finále
Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká postoupily na třetím velkém turnaji po sobě do finále ve čtyřhře. Po Wimbledonu a olympiádě si o titul - letošní celkově třetí - zahrají i v Cincinnati, kde dnes udolaly 6-4 3-6 10-8 chorvatsko-maďarské duo Juraková/Marosiová.

"Dostali jsme se dnes do finále debla. Jsem moc ráda, že se nám to povedlo uhrát, přesto že to nebyl úplně náš den. To je to, co nás dělá silným párem :-)," napsala Hlaváčková na Facebooku.

V nedělním finále se české tenistky utkají buď s párem Srebotniková/Jie Zheng, nebo Španělkami Llagosteraovou a Martínezovou Sánchezovou.

- WTA PREMIER 5 CINCINNATI -
(USA / Ohio, tv. povrch, 2.168.400 dolarů)
čtvrteční výsledky (16. 08. 2012)

Dvouhra - 3. kolo:
Pavljučenkovová (17-Rus.) - Wozniacká (6-Dán.) 6-4 6-4
Na Li (9-Čína) - Larssonová (Švéd.) 6-2 6-2

Dvouhra - čtvrtfinále:
Kvitová (4-ČR) - Pavljučenkovová (Rus.) 6-3 7-6(4)
Na Li (9-Čína) - A. Radwaňská (1-Pol.) 6-1 6-1
Kerberová (5-Něm.) - S. Williamsová (2-USA) 6-4 6-4
V. Williamsová (USA) - Stosurová (3-Austr.) 6-2 6-7(2) 6-4

Semifinálové dvojice: Kvitová - Kerberová, Na Li - V. Williamsová.

Čtyřhra - semifinále:
Hlaváčková/Hradecká (5-ČR) - Juraková/Marosiová (Chorv./Maď.) 6-4 3-6 10-8

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

127
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
jednak si take myslim, ze semi v Americe je uspech a ne, ze ne a hlavne - Petra si to dneska prohrala forhendem, zachazela s nim naprosto neuveritelne, Kerber si jen pockala na chybu a dobre udelala. Vubec me Kerber (kterou nemam proste rada) prekvapila. Jednak s jakym respektem nastoupila k zapasu (cekala jsem parni valec), jednak jak uplne podelala druhy set, zapas se urcite dal vyhrat, sakra, Petro, tezky volej ze zeme vydolujes a vickrat a forhendovou "skolu" neuhrajes... Priznivci Kerber budou jiste pripominat, ze tleskala Petre, fakt jo, hezke gesto... Vubec byla solidni v pristupu, trener privolan i po vyhranem setu, premysli o hre.. Dalsi postreh - Kotyza radi opravdu vecne a predevsim nerika "musis", ale "kdyz to pujde" - pro nekoho moozna chyba, ze neni direktivni, ale normalni holka ultimata nesnasi.
Titul preju jednoznacne Li Na!
Reagovat
smazaný uživatel
par slov k Venus, vsechna cest, zada ji jednoznacne limitovala, ale bojovala, nevzdavala vubec nic a az do konce, bez servisu vsak hrat nejde, samozrejme. Komentator sice vypichl, ze Venuse snad 3x nebo kolikrat dala DF, kdyz podavala proti BB.... To nebyly nervy ani chyba, "jen" zkusenosti a bojovnost, vule hrat na riziko i druhe podani, navzdory zadum, mne to imponovalo, kazdy druhy by poslal plizivce do stredu servispole...
Reagovat
petrulinka
Zápas jsem neviděla, jen poslední tři gemy, takže ho nemůžu komentovat, nicméně vím jednu věc, a to tu, že nemám ráda Kerber, od začátku, co se objevila ji nemusím.
Reagovat
smazaný uživatel
co myslis,Kvit je preci............
Reagovat
smazaný uživatel
Uf opět nepředvídatelnost ženského tenisu. Jsou to nervy kolikrát ty zápasy sledovat. Nejhorší je, že si to Peta prohrála sama hlavně errora i když vinrů tradičně bylo taky dost, ale 57 chyb na jeden zápas je proklatě moc. Sice i 44vinrů, celkový dojem nezlepší. Myslela jsem, že Kerberová za stavu 5:4 znejistí a přidá opět nějakou dvojchybu a ona dala všechny první podání? Prostě je to loterie sázet jak dopadnou ženské zápasy. Ve finále spíše budu věřit Li.na, i když kdoví:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jako kdyby chlapi podobné vylomeniny nevyváděli :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jo, jasně že provádějí, ale není to tak časté jak u ženských.
Reagovat
ludolf
Z prvního setu jsem viděl jenom 3. gem, ve kterém Petra nevyužila 5 brejkbolů. Ve druhém hrála soustředěně a vycházel jí servis. Na začátku třetího vypadala Kerber odevzdaně, ale Petra hrála nesoustředěně, nešlo jí podání, střídala skvělé údery se školáckými chybami. Ty chyby přibývaly, Kerber se dostala do hry, získala 2 brejky a podávala na vítězství. Petra zabojovala, jeden si vzala zpět, ale druhý už nezvládla.

Petra měla zápas ve svých rukách, ukazovala, že je lepší hráčkou, ale těch výkyvů směrem dolů bylo na solidně hrající Kerberovou moc.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak finále z Montrealu se bohužel nezopakuje. Ale co, semifinále je taky úspěch a prohrát s Kerberkou není žádná ostuda :-)
Reagovat
ludolf
Já bych slovo "úspěch" použil až v případě finále, ale i tohle je slušný výsledek. Koneckonců prohrála s hráčkou, která se v rankingu zařadí hned za ni na 6. místo.
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhodně je to slušný výsledek. Angie není žádné ořezávátko a americké betony jí poměrně sedí, navíc tady v Cincy předvádí dobré výkony.
Reagovat
EllNino
Petra 1:6 1:2 30:40 na 1:6 6:2 ...third set :D
Reagovat
dadaft
dělá na tom Sherlock Holmes,
dělá na tom Hercule Poirot,
ale záhada zůstává neobjasněna:
jak je možné, že elitní světová hráčka není schopná zreturnovat Venušino podání o rychlosti 120km/hod?
Reagovat
sharon
to je nekonečný zápas... :-(
Reagovat
tommr
a aby toho nebylo málo tak si ted ještě Venus vybrala MTO. Zápas Petry bude mít nejspíš velký zpoždění ...
Reagovat
dadaft
tím MTO Venus LiNu slušně rozložila - pátý gem Li odstřílela bez zájmu do autů...
Reagovat
dadaft
jestli jsem Li Na někdy viděl v jiné než modré...
Reagovat
tommr
já jí viděl mockrát v bílým ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.liveticker.com/turnierbaum/z1cGP0pt/UgLnSGeF/

tesi me, ze uz bude hrat zase Petkovic. Snad jeji navrat na kurty bude stastnejsi nez minule..
Reagovat
smazaný uživatel
13 stupňů východně: Hot Bird
Eurosport 2 HD - frekvence 11258 MHz, symbolrate 27500, polarizace H, modulace DVB-S2 8PSK, FEC 3/4, pilot off
Reagovat
pepin
Prosím Tě od kolika hraje Petra a kde to bude k vidění. Přišel jsem z práce a nikde nic.
Reagovat
tommr
Petra má hrát po 2:30 našeho času. Nevím ale jestli její zápas bude přenášet televize. Eurosport 2 má totiž na programu živej přenos semifinále z Cincinnati jen od 1:00 do 3:00. Já si na její zápas v každým případě počkám a když to nebude v televizi tak budu sledovat aspon nějakej stream (ten bude k dispozici určitě) ... :)
Reagovat
Bob
stream jedině, když už není nic jiného. koukal jsem na poslední minuty finále Petra a Li a na streamu Petře chyběly ještě 2 míčky a v tv probíhal už cermoniál :D to nesnáším, nemůžu taky Péťě posílat energii live :D
Reagovat
tommr
televize by byla pochopitelně lepší, ale moc nevěřím tomu, že by Eurosport vydržel vysílat až do 4-5 hodin kdy bude zápas Petry nejspíš končit. Takže ten stream asi bude jediná možnost jak to vidět naživo. To zpoždění je nepříjemný, ale dá se to vydržet pokud nesleduješ průběžně stav zápasu na rychlejších médiích ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petru bych ráda viděla, ale ten čas je prostě děsnej..:-(((
Reagovat
Sonja
tak děkuji za spolupráci, je to tam:-))
Teď už můžem jen získat:-)
Reagovat
smazaný uživatel
dneska to bylo dobré, ne? Nole si ani moc nezapotil tričko a ty jsi se nemusela moc nervovat. Takhle to vypadá, když s vámi fandí FF.:-))
Fandil jsem poctivě, i jsem si vsadil, abych neztratil motivaci. A na konci jsem vykřikl IDEMOOO, abych byl stylový....

Ale je nějaký smutný, není to on jako jindy. Snad ty problémky brzy odezní....
Bylo mi potěšením si s tebou zafandit a zase někdy....:-))
Reagovat
Bob
též mám rados, Djoka mám rád :)
Reagovat
Sonja
No, docela jsem se nervovala, vždyť odvracel nějakých 6 bb...u každého jsem měla nervy:-D...ale hlavně, že to zvládnul (a snad je to i dobré pro jeho sebevědomí, když už ne pro mé nervy:-D)
Co se týče tvého fandění- tolik jsem ani nečekala, ale supr, ještě jednou děkuji:-)))
Je to tak, asi má nějaké osobní problémy:-(...ale jak říkáš, snad brzy odezní:-)
Reagovat
Sonja
Bob- :-)))

Jinak, těší mě i to, že se Delpo posune v žebříčku. Je to ohromný sympaťák a výborný hráč, zaslouží si to:-)...
Reagovat
smazaný uživatel
Mně přišlo, že v tom druhém setu, jak získal brejk, chvíli polevil. Ale v klíčových momentech se zkoncentroval a zahrál skvěle. To ty nervy asi má člověk vždycky, já se nervuji do posledního míčku, i kdyby to bylo 6:0; 5:0 a 40:0.:))

Delpo má asi problémy s tou rukou, dalo mu tolik práce dostat se zase nahoru, tak bych mu nepřál opět nějaké trable....

Na zítřejší zápas už se moc těším. Novak určitě bude chtít odvetu za Wimbledon a Roger zase vyhrát pátý titul a udělat si zářez za další rekord.....Doufám, že ze sebe oba vyždímou, co to půjde a bude to pěkná podívaná.:))
Samozřejmě s dobrým koncem, ale to ti nemusím zdůrazňovat.:-))
Reagovat
Sonja
Ano, klíčové momenty naštěstí zvládnul skvěle...:-)
Delpo bude v pohodě, věřím tomu...a vyšplhá po žebříčku ještě o kus výš, uvidíš;-)
Já se na zítřejší zápas na jednu stranu těším a na druhou mám docela dost nervy...ale ve finále čeká nejtěžší možný soupeř a jestli ho nezvládneme porazit, nebude to žádná ostuda:-)
Ano, dobrý konec...v ten doufáme oba. Škoda jen, že bude na konci zápasu idemkovat jen jeden z nás..:-D:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
S tím Delpem bych byl rád, kdyby tvá prognóza vyšla, hraje celkem sympaticky.:)

Nás také čeká nejtěžší možný soupeř, alespoň na hardu momentálně určitě. Chtěl jsem, aby si spolu zahráli, aby se vidělo, jak na tom před USO jsou. Tam by mohlo také dojít na měření sil, snad.....
Také si říkám, že prohra nebude ostuda a hlavně udržel zase post jedničky, určitě je rád.

Je škoda, že zítra se nebudeme moci radovat oba. Ale nevěděl jsem, že se idemkuje i po prohraném zápase??? Zítra se totiž na konci bude volat C´mon Roger!:-DD

Tak doubrou noc.:))
Reagovat
Sonja
To ne, já myslela, že se chytne zvolání Heather "idemooo roger":-D
Dobrou noc, Oskare:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Az ted jsem se dostal ke compu tak se musim s necim sverit.
Skoda ze nevsazim. Li Na vs Aga byla temer tutovka a cinanka ukazala svoji nadhernou krasojizdu. Aga byla uplne marna.
Petra se vyporadala s nebezpecnou Pavlyuchenkovou a je super ji videt takle v laufu.
BTW dnesni komentator co komentoval na eurosportu(nevim jak se jmenuje) jako jediny rika spravne cinance Li Na, ostatni ji rikaji Liová a takova podobna zverstva :(
Libor Basik ji rika sice Li ,a podle evropskych meritek to neni spatne. Ovsem prave jmeno jak cinane znaji tuto tenistku je Li Na. Osobne vyzkouseno v asii. Na Li tam nikdo nezna :D
Reagovat
smazaný uživatel
no myslet si můžeš co chceš, ale Liová je česky správně ! a k tomu že říká pouze "Li": on se neptá náhodných asiatů, kdo to je, on komentuje DUEL kde samozřejmě každý ví o koho se jedná :)

"ová" má náhodou perfektní funkci, kterou moc jazyků nemá. Kdybych viděl výsledek např. Na Li : Da Li 2:0 a nevěděl o koho jde, tak aspoň zjistím, jestli je to WTA nebo ATP, to z originálu nelze
Reagovat
tommr
včerejší noční zápas jsem bohužel neviděl a tak nemůžu hodnotit, ale výsledek je dostatečně přesvědčivej. Každá výhra nad nebezpečnou Pavlyuchenkovou (která se mimochodem po včerejšku vrátila do první dvacítky) je cenná ... :)

Po trochu překvapivých vyřazeních Sereny a Agy je už Petra nejvýše nasazenou hráčkou na turnaji. Proti Kerberový jí ale přesto jako favoritku nevidím. Kerberová je letos ve skvělý formě o čemž svědčí její včerejší výhra nad Serenou i to, že má letos nejvyšší počet vítězství ze všech hráček na okruhu. Petra bude navíc už dost unavená a tamnější klima jí moc nesvědčí. Tím ale samozřejmě nechci říct, že by Petra nemohla vyhrát ... :)
Reagovat
ludolf
Počet výher Kerberové je dán tím, že má hodně turnajů (letos bez aktuálního 16, např. Petra a Azarenka 12, Serena a Šarapova 10) a že se velice konzistentně dostává v turnajích poměrně daleko. Výhru nad Serenou bych nepřeceňoval, ta hrála hluboce pod svoje možnosti. Kerberovou to ale může "nakopnout".
Reagovat
smazaný uživatel
Já stejně dneska víc věřím Petře. Může jí to nakopnout, ale také může mít ještě takový ten šťastný dojezd, že porazila Serenu a dneska nepodá takový výkon.
Navíc si myslím, že včera hrála dobře, běhala, hodně vracela. Ale těch šancí, co Serena neproměnila, nebo fiftýnů, které jí darovala svýma chybama, bylo dost. Mé uznání má Angelika hlavně za to, že se nepo..... a dopodávala to.

Tommr: jak tě může překvapit vyřazení Agy a Sereny. Ta první hrála dost hrozně v obou zápasech a bylo více než pravděpodobné, že ji Li slupne jako malinu.
No a o té druhé už jsme psali po prvním zápase, že je jen otázka času, kdy vypadne nebo odstoupí.
Alespoň se ti splnilo přání, že proti Petře nenastoupí odpočatá Angelika.:))
Reagovat
pepin
Tak já jsem se díval až ted odpoledne, Petra nehrála špatně, pár těch jejích "výstřelků" tam bylo, ale celkově bych řekl, že to měla rozehráno dobře. Ještě v těch klíčových momentech, kdy byla na brejku nebo blízko něho si myslím by to chtělo více soustředěnosti, aby tu možnost dosáhla. Jinak co se týče únavy tak mi nepřipadala nějaká zničená, ani zvlášt nějak nefuněla , jen jednou při té dlouhé výměně ve 2 setu odfukovala. Daleko víc byla zničená při finále s Li.
Reagovat
smazaný uživatel
to jo, Petra pusobila svezeji, nez proti Li Na. Pokud bude hrat opet ve finale zitra,tak bych ji pak pral klidek a klidnou pripravu na US Open, nez hrat jeste v dalsi rade v New Havenu....
Reagovat
tommr
právě toho se bojím. Kerberová sice nepodává mimořádný výkony, ale hraje pořád na stejně vysoký úrovni a Petra si tak nemůže dělat naděje, že by třeba dneska měla nějakej slabší moment jako je to častý u jinejch tenistek. Pokud chce Petra proti Kerberový uspět tak si to bude muset těžce vydřít ... :)
Reagovat
tommr
taky jsem se dneska podíval na záznam a měl jsem z něho úplně stejnej dojem jako ty. Petra hrála hlavně v prvním setu velice dobře a i když během zápasu nadělala pár chyb, nebylo jich zdaleka tolik jako obvykle. Souhlasím i s tím, že nevypadala nijak fyzicky zdeptaná a zdá se proto, že letos nemá s tamnějším klimatem takový problémy jako v minulejch létech ... :)
Reagovat
tommr
pokud Petra dneska vypadne tak bude mít na přesun do New Havenu kdostatek času. Tam bude mít v prvním kole volno a do hry tak určitě nezasáhne dřív než ve středu ...
Pokud by naopak postoupila do finále, tak bys se asi účast v NH ještě měla zvážit. Na to je ale zatím času dost ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč nepíšeš Kerberovová? Když ze jména Pervak upatláš nesmysl Pervakovová, proč nejde přidávat -ovová i u jiných jmen?
A ta tvoje Pavlyuchenkovááá taky není -ovová? Myslí ti to vůbec?
Reagovat
ludolf
Jo, tak nějak jsem to myslel. Kerberová hraje stabilně na úrovni druhé poloviny Top10, Petra je podle mne hráčka Top4 ale má výpadky, které si proti Kerberové nemůže ve větsí míře dovolit. V přestřelce ve Stuttgartu vyhrála celkem bez problémů, v Římě prohrála ve 3 setech, to ale měla zdravotní problémy (např. nebyla schopná pořádného podání).
Reagovat
smazaný uživatel
v tom smyslu, jak pises, jsem to prave tak myslel:).
Reagovat
dadaft
New Haven je krásné město, univerzita Yale slovutná a prestižní, do New Yorku je to coby kamenem dohodil...
já spíš nechápu Kerberovou, která jede do Dallasu.
Reagovat
smazaný uživatel
no hrat v Dallasu,tak daleko od NY neni asi pred US Open moc vhodny.Jinak tenisti nejsou turisti:).
Reagovat
smazaný uživatel
Chtěl bych poděkovat Li Na, že zabránila Agniezce dostat se do SF a tím pádem blíž k trůnu WTA. :D Ale asi by to Aga stejnak nevyhrála, když sem jí viděl její zápas s Arvidson, tak nehrála moc dobře. Jinak už se těšim na USO, jako prase! :D Bude to velmi zajímavý a netroufám si říct kdo bude vítězka a ani v SF. Řekl bych že po USO to v žebříčku budou taková škatulata hejbejte se :D
Reagovat
smazaný uživatel
Aga na podzim stejně obhajuje tolik bodů, že toho má jak buchet!
Reagovat
smazaný uživatel
na Kerber končí. Ta je jinej level.
Reagovat
EllNino
Tkovej baculatější viď :DDD
Reagovat
rib
už jsem se lekla, že ses ztratil, milý lopato :-))) Kerber sice hraje dobře, ale jinej level - tos opravdu přehnal...
Reagovat
smazaný uživatel
Po proměněném mečbolu praštila zlostně Američanka raketou??? Já jsem si všiml, že se "vyřádila" na raketě ve druhém setu poté, co ztratila podání čistou hrou.
Po proměněném mečbolu šla normálně pogratulovat Angelice k síti a i jí tam něco říkala a usmívala se na ni.
To je bulvár i zde? Ale možná jsem to přehlédl....
Reagovat
Sonja
Máš pravdu s tím koncem zápasu-ten jsem taky viděla;-)
Reagovat
Heather_Fedex
jinak, vsimli ste si i vy, ze v posledni dobe hodne casto na konci zapasu serena pri podavani ruk u site se svyma souperkama chatuje? a nevite nekdo o cem ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Také mi to právě přišlo divné.....
Dnes fandím s vámi, chtěl bych finále s Nolem.:-))
Reagovat
Sonja
Však to mi dlužíš, já jsem přála Sereně:-)))
Ale přiznej se, že ty se bojíš Delpa??:-/:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, ona co přišla po tom zranění, tak to nějak začala dělat. V jednom rozhovoru se jí na to ptali, že i během zápasu třeba zatleská soupeřce po povedeném míčku a baví se s nimi u sítě.....
A ona říkala, že když už to dělá, myslí to upřímně, že už nemá zapotřebí si na něco hrát. Většinou, myslím, říká takové ty obligátní věci jako třeba včera Angelice "hrála jsi fakt dobře, hodně štěstí".;)
Ale jestli někdy říkají i nějaké jiné věci, to jsem nezachytil...
Reagovat
smazaný uživatel
Hele ty,:))
Sereně jsi fandila v den, kdy já Nolemu. To ano. A napsala jsi, že je to jako na oplátku...., ale bylo tam i psáno, že by jsi jí fandila stejně. Takže jsi to jen spojila a zabila dvě mouchy jednou ranou.:-))
Takže dluh? Ne, jsme si kvit, co?
Zato gigin se v ten den projevil....., udělal si vrub, ale pak žehlil.:))
Delpa se tedy vůbec nebojím. Ale jestli jste si tak jistí v kramflecích a pohrdáš fanouškem navíc, tak tedy fandit nebudu! Vnucovat se do nepřátelského tábora nemám za potřebí:-DD
Reagovat
Sonja
:-)))
Fandila jsem jí i včera! Ale dobře, nebudu to brát jako dluh, když jí přeju tak či tak:-D
Já se Delpa tedy bojím, takže s vděkem přijmu tvou nabídku na dnešní společné fandění!:-))
Reagovat
Heather_Fedex
jo, taky jsem si to vsimla. po tom, co vylezla ze smrtelne postele, je z ni jinej clovek. navic hraje naplno i na jinych turnajich, ne jenom na gs. vsechno zle je na neco dobre ;)
Reagovat
Sonja
gigin si dnes odjel na Balkán, takže dnešní zápas s největší pravděpodobností neuvidí...:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť jo, srandoval jsem.:))
Neboj se, snad se od něho nenechá porazit ve dvou zápasech za sebou!? Není žádné ořezávátko přeci....
Dnes budu tedy držet pěsti, idemovat a užiju si společné fandění.:-))

Já jí včera ani nefandil, jsem rád, že si konečně odpočine a nabere síly na USO. A prohra jí třeba ještě více nabudí. Měl jsem i vsazeno na Kerber, po předchozích výkonech na turnaji jsem tušil, že už to asi nedá....
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, to máš pravdu.:)
Asi si uvědomila, že hrát není samozřejmostí, jak to brala dříve. Je to škoda, mohla mít třeba úspěchů víc. Ale to je na každém, každý jsme jiný.:)
Třeba Máša je po tom rameni také jiná, hodně dbá na zdraví a je rozumná, líbí se mi to na ní.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako přímo na Balkán? Vrátí se do USO?
Tak to vidíš, to bude moje fandění poteba ještě více.:))
Reagovat
Sonja
Snad se porazit nenechá...hlavně nebude tak na dně, jako byl na OH, bude víc toužit po vítězství...ořezávtko není, ale to právě ani Delpo, takže obavy tam z mojí strany prostě jsouO:-) no uvidíme, snad to dopadne...(musí, když už s námi fandí FF:-)))
Serena- aha, já jsem její předchozí zápasy neviděla...kvůli čemu to nešlo? Nějaký zranění? Mám takový pocit, že tu někdo psal o problémech se zády...každopádně si zaslouží odpočinek:-)

Gigin- Přímoo...do Chorvatska:-) Jojo, do USO by měl být zpátky, pokud ho nesežere žralok:-((:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Právě, na OH to bylá jiná situace, to tam na něm bylo dost vidět, jak byl myšlenkama jinde. Delpo není ořezávátko, ale myslím, že Novak nedopustí, aby s ním prohrál. Hlavně aby si nenechal utéct začátek zápasu, má někdy ty vstupy pomalejší....

Tak gigin dovolenkuje, to je dobře, nabere síly.:-)

Serena - včera už hrála o něco lépe, ale v prvních dvou zápasech to byla docela tragédie. Jo, záda. Projevuje se to na podání a ani u těch smečí nestojí, jak by měla a trefuje je slabě. Je poznat i z výrazu obličeje a držení těla, jak je unavená a že jí něco je. Není to jen nechuť hrát nebo ztráta motivace.
Snad se dá do USO do kupy.:)
Tak dnes se tedy potkáme u fandění.:-))
Reagovat
tommr
nějak pořád nejsem přesvědčenej, že by za tou relativně špatnou hrou Sereny stálo nějaký zranění. Spíš si myslím, že jí to v Cincinnati prostě nebavilo. Spekuluje se i o tom, že Serena nerada hraje proti Venus a tak jí prostě vyklidila cestu k titulu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
to ani být přesvědčený nemusíš. Nejsem sám, kdo tu ty záda zmiňoval. Vždyť se na to mohla vyprdnout už po prvním zápase a neudělala to. Samotného mě to překvapilo. Jak psala Heather, je fakt jiná než před zraněním. Chtěla vyhrát, i když se tělo vzpouzelo.
A to, že to nevidí komentátor, neberu jako relevantní, protože oni to tak nezkoumají a leckdy vidí, jen co chtějí. To jest, že je líná na krok.....
Už od první chvíle, co sundala bágl ze zad a postavila se, tak stála ztuhle. Prostě jako člověk, kterého bolí záda. A to podání...., jestli se nepletu, tak ve dvou zápasech za sebou, ztratila v pěti případech podání čistou hrou, to musíš uznat, že je u ní více než nevídané. A ty údery nad hlavou - slabé, nepřesné, špatné postavení - jinak ona zkazí většinou asi dva za celý turnaj....
A hlavně mimika, řeč těla, to nasvědčovalo, že je problém - jakýkoliv - ale ona prostě chtěla vyhrát a překonat to, až jsem se bál o tiket. Kvůli tomu taky ta roztřískaná raketa. Vždyť je to nelogické, kdyby chtěla prohrát, nebude jí to štvát.....
Nebo myslíš, že ten vztek hrála?
Jako jestli je to jenom tak, že se jí nechtělo hrát a štvalo jí, že tam je a zdravotně je v pořádku, víš sám, že budu moc rád, ale obavy prostě mám. Jsem fakt rád, že už vypadla.
A ty spekulace o setkání s Venus.....O té si myslím, že toho má plné kecky a Li jí dneska sundá. Navíc spolu hrály nesčetněkrát. Nehraje proti ní ráda, není to asi příjemné, ale že by kvůli tomu vypadávala?
To mi přijde stejně spekulativní, jako když jsi psal, že Máša se odhlásila, aby spadla na třetí místo.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, mohla být vzteklá a frustrovaná, že zase hraje. Proto by mohla i dávat najevo ten hněv. Bylo to fakt náročné léto a po takových úspěších se i může těžko hledat zase motivace a koncentrace, ale přišla mi prostě v tom obličeji jiná, než jindy - ztrhaná.
Vždyť u Petry si určitě také takových věcí všímáš, když čtu reakce nad zápasy, tak se řeší jak dýchala, jestli inhalovala....
Reagovat
tommr
jasně, že jsou to jen spekulace, ale ne tak úplně nepodložený. O Sereně i o Venus se ví, že se spolu na turnajích střetávají jen velice nerady a tak představa, že by jedna druhý radši šla z cesty není až tak přitažená za vlasy. Proč by si třeba Serena nemohla říct: na titulu z Cincinnati mi nijak nesejde, at ho radši vyhraje ségra a já aspon budu mít víc času připravit se na USO? A Venus na to aby v Cincinnati získala titul - aspon podle dosavadních výkonů - rozhodně má ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Že by byla Serena tak solidární? Venus by s tou hrou, co někdy předvádí, na titul určitě měla. Ale nevím, jestli jsi koukal včera? Už mi přišla chvílemi dost vyřízená a kdyby nědělala Sam tolik chyb, tak by jí asi porazila. Každopádně mi ten jejich dlouhý zápas lezl hrozně na nervy.

Jinak dneska sázím na Li také právě kvůli tomu, že Venus už odehrála tři tříseťáky a Číňanka měla včera podle výsledku s Agou takový trénink.

No uvidíme, jak to bude s tou Serenou na USO. Třeba to je vážně tak, jak píšeš a já z toho jen dělám zbytečně vědu a hledám problém tam, kde třeba vůbec není.:)

Ale přemýšlel jsem o té Petře, jestli půjde do finále i tady, tak si vzala docela fušku. Pět týdnů hry i s USO, to je docela hodně. Možná ještě ten New Haven zváží. Třeba se tam přihlásila, protože si myslela, že bude "úspěšná" jako tradičně, tak aby měla šanci se více rozehrát, nevím, jen úvaha:)
Reagovat
dadaft
vyřízená??? vyřízená Venus vypadala před pár měsíci, kdy jsem měl párkrát strach, že umře přímo na kurtu. včera byla po tříseťáku (v rámci možností) docela čerstvá...
Reagovat
tommr
já bych Venus na domácí půdě rozhodně nepodcenoval. Na její dnešní zápas s Li Na jsem hodně zvědavej ... :)
Co se týče Petry tak je jasný, že se do NH přihlásila v době kdy jí to vůbec nešlo a asi nikdo včetně jí samý nevěřil, že by mohla v Montrealu a v Cincinnati udělat takový skvělý výsledky. A pokud uspěje i dneska a postoupí do zítřejšího finále tak bude mít program před USO nečekaně nahuštěnej. Nicméně asi by nebylo dobrý odhlašovat se z NH pokud to nebude úplně nezbytný, protože tím by si u pořadatelů určitě neudělala dobrý jméno. Los tam má navíc velmi dobrej a mohla by tam proto uhrát další slušnej výsledek ... :)
Reagovat
ludolf
Navíc odhlášení by znamenalo penalizaci a tedy horší výsledky v rankingu - překvapuje mne, že zrovna ty bys něco takového obhajoval.
Reagovat
smazaný uživatel
New Haven je turnaj typu Premier 600, tam žádná penalizace 0 bodů do žebříku při odhlášení nehrozí.
Reagovat
smazaný uživatel
Nebyla vyřízená na umření, ale vyřízená byla. Hrát každý den je pro ni zápřah. Kdyby Sam méně chybovala ve třetím setu, Venus by to, myslím, neuhrála....
Uvidíme dneska, nepodceňuji ji, ale ani moc nevěřím. Bude záležet na servisu, to je jasné. Stále favorizuji Číňanku.
Reagovat
ludolf
Díky za opravu, říkal jsem si, čím se liší Premier 700 a Premier 600.
Reagovat
smazaný uživatel
Jistě, je to její věc. Je to mladá holka a jestli se na to cítí, tak proč ne.
Jen jsem vyjadřoval svůj názor, že hrát pět týdnů v kuse je docela velká porce....
Ona kdyby se odvařila na přípravných turnajích a pak vyhořela na USO, tak by jí dobré jméno u pořadatelů asi moc neutěšilo. Ale třeba to zvládne všechno jedním vrzem a opanuje sezónu na amerických površích včetně GS pro změnu ona.:)
Reagovat
ludolf
Ještě upřesnění - nehrozí hráčkám top 10, které mají pro tyto turnaje výjimku (tu jsem přehlédl).
Reagovat
tommr
Petra už byla letos penalizovaná za neúčast na turnaji v Dubai, kterej je stejná kategorie jako turnaj v New Havenu. Takže ty pravidla pro penalizace jsou asi složitější než si myslíš ...
Reagovat
smazaný uživatel
Dubai je turnaj Premier 700.

Turnaje Premier 600 jsou Brusel, Eastbourne, Moskva, New Haven a Sydney.
Reagovat
ludolf
Brož má myslím pravdu - Dubai je Premium 700, tam se penalizace počítá, new Haven je Premium 600, tam se penalizace nepočítá. Je to asi jediný rozdíl mezi těmito kategoriemi (krome peněz).
Reagovat
smazaný uživatel
Čerpám odsud: http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/Rankings_Stats/howitworks.pdf
Reagovat
tommr
díky za vysvětlení. Myslel jsem, že se turnaje dělí do kategorií jen podle bodů a tyhle podkategorie jsem ani nezaregistroval ...
Celkově si myslím, že systém turnajů WTA je zbytečně složitej (zejména ty různý typy turnajů Premier jsou velmi matoucí) a víc se mi líbí systém ATP ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, mně se také systém turnajů ATP líbí více a hlavně jejich zpracování žebříčku, kde je vše přehledně napsáno a hned ke zjištění.
Nechápu, proč něco takového nepoužívá i WTA.:)
Reagovat
smazaný uživatel
ATP to s rozepsáním bodů za turnaje mají udělané pěkně, ale jejich velká nevýhoda je v tom, že se přehledy ani žebřík nedají stahovat. Žebřík WTA v pdf si každý týden ukládám do PC.
Reagovat
smazaný uživatel
To s tím stahováním máš pravdu, divil jsem se tomu a abych pravdu řekl, myslel jsem, že to snad stále někde přehlížím a chyba je na mé straně.
Já si žebříčky také stahuji a ukládám. A u prvních deseti hráček si to píšu a průběžně aktualizuji, když nezapomenu.
Reagovat
smazaný uživatel
zase vod tří :(((
Reagovat
dadaft
je to na pytel.
Reagovat
vendulkabendulka
A pritom mohli klidne od pul treti ;)
Reagovat
smazaný uživatel
pro Petru ale jen vyhoda:)Navic pri umelym osvetleni, nemluve o teplote, komornejsi atmosfera,coz ji vyhovuje vice....
Reagovat
smazaný uživatel
Angie, miluju tě ještě víc! Parádní zápas, pohled na vztekající Serenu k nezaplacení :P
Reagovat
petrulinka
No já nemám ráda ani jednu, nicméně vidět se vztekat Serenu byl celkem zážitek, protože to jsem u ní ještě neviděla. A jak s chutí tu raketu roztřískala:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Angie si mě získává čím dál víc, je bojovná, psychicky docela odolná, umí odvrátit i jasný winner a přitom ji agresivnější hra taky není cizí. No, a Serena, není tenistky, kterou bych víc nesnášel, takže jsem si to rozmlácení rakety užil :)
Reagovat
dadaft
jj, včera Angie ubránila neskutečné věci a přitom, když byla příležitost, neváhala přitlačit na pilu.
Reagovat
Heather_Fedex
tato hracka si u me uz davno ziskala sympatie. byly mace, kdy jsem ji vylozene nefandila (finale v parizi proti marion) ale uz ji absolutne uznavam a cenim si hlavne to, jak projevuje respekt k souperkam, proti kt. hraje. myslim si, ze ma na to, aby vyhrala us open, od lonskeho semifinale v ny hraje naprosto stabilne a v rankingu stoupa vejs a vejs. z nemeckych hracek ma nejlepsi psychicku odolnost.
co se tyce sereny, tak prohra s kerber me ani tak neprekvapuje, sledovala jsem ji v zapase s urszulou a uz tehdy mi prisla neskutecne otravena, jako by na ten kurt sla za trest. jeji udery postradali tradicnou razanci a hlavne presnost, navic se nedaril 1. servis. u sereny je klicovym faktorem i motivace, verim, ze ta ji na us open chybet nebude
Reagovat
patriks
Angie je opravdu sympatická, ale proti Serene podle mě nehrála zas tak skvěle; kdyby Serena udělala o pár chyb míň, tak Angie končila. Ta její hra mi připadala pomalá, servis rovněž - možná to obvázané rameno je příčinou. Rovněž nechápu Agu, místo aby si to rameno vyléčila, tak se akorát odepíše před US Open.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže Aga s tím má problémy furt. Nevím přesně, čeho se to týká a jak je to léčitelné, ale hrála s tím celý loňský podzim.
Tak přeci jen vidina toho, že by mohla na trůn, je lákavá a to se jí ani nedivím, že hrála.
Ale je přihlášená i do New Havenu a to by si dala pořádný zápřah, to se jí už divím...
Reagovat
Heather_Fedex
agnieszka je znama tim, ze rada honi body vsude mozne i na tech nejnepodstatnejsich turnajich, viz k.uala lumpur (i kdyz tam byly v sazce financni odmeny za start na turnaji)
no popravde, mela jsem mirnou obavu, ze opet na nejvyssi post v zebricku zasadne hracka, kt. nevyhrala gs a jenom honi body na obycejnych turnajich, ale zatim je tato katastrofa zazehnana....navic se zda, ze uz ztratila neco ze sve vykonnosti z 1. pulroku, kdy vyhrala 3 turnaje a jedina hracka, kt. ji dokazala porazit, byla azarenka. zeby prepracovanost??
Reagovat
Heather_Fedex
z neznamych pricin je slovo K.UALA lumpur pokladane za neslusne slovo ;-00 proto ta tecka ;))
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, já to slovo K-uala také zkusil a nevzalo mi to, asi je to nějaká nám neznámá sprosťárna.;)
Já ji včera hrát neviděl, ale v jejích prvních dvou utkáních na turnaji to byla docela bída. Myslím, že to proti spoluhráčkám uválčila zkušenostmi, hlavně proti Sloane, ale výkon dost špatný. Já myslím, že když se už potýká se zraněními v mladém věku, měla by hrát spíše méně turnajů než tolik, co ona....
Reagovat
smazaný uživatel
Agnieszce nějak dochází dech se mi zdá. Jinak taktéž věřím, že by Angie klidně mohla USO vyhrát. Byla by to pro ni snová sezona, no i tak už je.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně je Kerber také čím dál více sympatičtější a přál bych jí, aby dokázala hrát opravdu stabilně, zlepšovala se a šla žebříkem ještě nahoru. S tou psychikou z německých hráček máš pravdu. Snad se jí bude dařit i nadále. Tvrdý povrch jí svědčí, ale obhájit SF z loňska bude možná problém.
Reagovat
smazaný uživatel
..velká gratulace Péťe,v Montreálu vyhrála a teď má znovu našlápnuto,je to skvělý,že jí máme!!!!
..budu fandit jako vždy :)
Reagovat
Fandina
k výhře, hezký zápas, jen tak dál a příště zase pojď pojď pojď ...
Reagovat
duhove_hovinko
:) tak ty mě bavíš :)
Reagovat
Fandina
Pojď je běžné fandění při sportu, i na OH tak komentátor povbuzoval zlatého Kulhavého ve finiši a třeba Petra má s pojď i vlastní trika a i včera se hecovala i na turnajích se tak běžně povzbuzují tenisti, i třeba jeď jeď jeď, do toho atd. A úsměv je úsměv. Vyber si ... úsměv a pojď pojď pojď
Reagovat
duhove_hovinko
Ale moje reakce nebyla ironická reakce. Nemusíš se obhajovat...úsměv :)
Reagovat
pepin
Tak předně velká gratulace k postupu, tak dlouho jsem čekal na přenos až jsem usnul, sice jsem se párkrát vzbudil, ale nikde jsem to nenašel, takže jsem to neviděl a podívám se dnes odpoledne. Ví někdo zda to v noci dávali a kde? Jinak Petře určitě prospívá to, že se dostala do zápasového rytmu, získává na jistotě i když s tím dýcháním si asi protrpí svoje. Serena byla hodně vzteklá a opět se potvrdilo, že pokud nemá až tak dominantní 1 servis jako v době nedávno minulé, tak se s ní nechá také hrát. Aga. dostala výprask, to jsem sice neviděl a asi jsem o nic nepřišel a myslím si, že je dobře, že se nestala 1, stejně by tam byla jen chvilku. Caro jak mi napsal Tommr také žádná změna a tak se zdá docela evidentní ústup jak říkáme pinkálek a nahrazují je ty co se snaží o agresivitu.
Reagovat
freeteepek
Davaly to na eurosportplayeru. Bez komentáře. Takže ten záznam dneska bude Basa asi zas komentovat žive:-)
Reagovat
dadaft
no jo no, z Na Li se nám stává jedna z horkých kandidátek na titul US Open. předvádí skvělou hru...
Reagovat
Fandina
Ahoj, já viděla od poloviny prvního setu že Peťule se dařilo, pak zaradili oběma trenéři a Pavlju ve druhém přidala, ale Petra byla stejně přesvědčivější. Dívala jsem se na Eurosportplayru, podle mě to živě nedávali, jen streamy, tak uvidíme dnes jaké to bude ze záznamu a okomentované ... úsměv
Reagovat
pepin
Máš pravdu, chytla formu to je vidět. Již to finále bylo jen tak tak a ted jede dál. Jsem zvědavý jak to bude s Venus, myslím si, že ji ale Li dá. Kerbr hraje ted opravdu dobře, u Petry bude záležet hodně na servu a zda udrží nervy na nevyn. chybách. Pokud ano, tak její nátlakový a agresivní tenis bude slavit úspěch.
Reagovat
dadaft
no rozhodně to budou skvělé mače.
((( jsem velmi, velmi rád, že jména semifinalistek zní Li, V.W., Kerber a Kvitová, a né S.W., Azarenka, Šarapova a Bartoli )))
Reagovat
pepin
Tak to určitě, já ty uječený sirény nemusím a tak toto je balsám na duši.
Reagovat
Pe3k
Reagovat
dadaft
je to zkrátka paráda. ))
myslel jsem, že by Petra v Américe mohla připsat nějaké body, ale že je bude do žebříčku hrnout buldozerem, to jsem netušil. ))))))))))
super. držím palce...
Reagovat
tommr
jj už ted jich v Americe získala víc než jsem doufal a to ještě další budou letos relativně lehce k mání na US Open ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Uprimne receno, vubec jsem necekal, ze by se Petra v Cincy mohla dostat takhle daleko. Prej uz zase musela pouzit inhalator, to bylo i minulej rok... Kazdopadne je to velkej bojovnik, jakeho ceskej tenis dlouho nemel. Ted ji ale ceka velkej orisek, Kerberka je na koni a hraje velmi dobre, rek bych, ze fyzicky je na tom lepe nez Petra. Ale co, i kdyby Petra prohrala, tak i SF na tomhle pitomem turnaji je uspech.
Reagovat
freeteepek
Petra měla parádní nástup do zápasu, jenomže pak se to najdenou zadrhlo. Podle mě Petra musela dost bojovat sama se sebou a Pavljučenková dokázala, že umí hrát velmi tvrdě a přesně. Petru už potom byla až do konce zápasu docela nejistá. Případnej třetí set by podle mě prohrála. Nasťě ale naštěstí vůbec nešel servis.
Pokud Petra porazí i Kerberovou, budu příjemně překvapenej. Zbylý dvě soupeřky jsou ale ranařky a v momentálním podle už nad její síly. I tak jí ale samozřejmě budu dál držet palce. Je úžasný, co zatím v Americe dokázala. Až se mi zdá, že už těch zápasů bylo a mám trochu obavu, aby napřijela na US Open unavená. S ohledem na to, že ji ještě čeká New Haven a pak hned začíná UO.
Reagovat
pepin
Já to tady již píši, vše bude záležet u Petry na tom jak ji půjde servis podle kterého si bude moci rozehrát, aby se nedostávala do dlouhých výměn, které ji pochopitelně berou síly. A pochopitelně n. chyby. Když udrží nervy na uzdě, myslím si, že není bez šancí.
Reagovat
smazaný uživatel
Kromě vydřeného vítězství nad Kerber hraje Petra svou hru, s kterou vyhrála loňský Vimbledon.
Reagovat
smazaný uživatel
Byla to vlastně Barthel. Kerber ji teprve čeká.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist