Kvitová dostala 'kanára', ale postupuje. Hlaváčková nedotáhla slibný náskok

14. 5. 2013, 16:22
Aktuality 139
S velkými problémy dnes v Římě vybojovala postup do osmifinále Petra Kvitová. Česká jednička musela v souboji se Sabine Lisickou překousnout 'kanára', ovšem soupeřku nakonec ve třech setech udolala. Hůř si vedla Andrea Hlaváčková v duelu s další Němkou Julií Görgesovou: česká tenistka vedla už 6-2 a 4-0, ale po více než dvou hodinách se musela před svou soupeřkou sklonit.
Petra Kvitová

Světová osmička Petra Kvitová sice vstoupila do svého úvodního zápasu v Římě vyhraným prvním setem, ale potom se obraz hry úplně změnil. Česká tenistka začala ve výměnách zaostávat, často chybovala, na konci setu se snažila zakončovat i z nepřipravených pozic a výsledkem byla nula na jejím kontě vyhraných gamů ve druhé sadě.

Když v rozhodujícím dějství prohrávala už 1-3, nevypadalo to s jejím postupem do osmifinále příliš dobře. V závěru utkání ale Petra Kvitová předvedla větší zkušenosti a pevnější nervy. Ty ji za stavu 5-4, kdy měla první možnost utkání ukončit, ještě zradily, ovšem turnajová osmička ihned znovu sebrala Lisické servis a tentokrát už brejk potvrdila.

O čtvrtfinále se Kvitová utká s vítězkou zápasu mezi Australankou Samanthou Stosurovou a Číňankou Shuai Peng.

Německá soupeřka dnes čekala také úspěšnou kvalifikantku Andreu Hlaváčkovou, která si proti Julii Görgesové dlouho vedla výborně. Ve třetím vzájemném zápase 25. hráčce světa poprvé vzala set a Görgesovou přehrávala i ve druhé sadě, v níž vedla už 4-0. Nadějné vedení ale plzeňská rodačka neudržela a ani v italské metropoli se nedočkala první výhry v hlavní soutěži turnaje WTA po třech měsících. Německá tenistka, která je na žebříčku o 61 míst výš než Hlaváčková, získala druhou sadu šesti hrami v řadě. Ve třetím setu pak vybojovala rozhodující brejk za stavu 5-4, kdy při podání české tenistky proměnila první mečbol.

Výsledky - Řím - ženy (antuka, dotace 2.369.000 dolarů):
Dvouhra - 1. kolo:
Görgesová (Něm.) - Hlaváčková (ČR) 2:6, 6:4, 6:4, Kirilenková (12-Rus.) - Medinaová (Šp.) 6:3, 6:3, Jovanovská (Srb.) - Wozniacká (10-Dán.) 2:6, 6:4, 7:6 (7:5), Suárezová (Šp.) - Petrovová (11-Rus.) 3:6, 6:2, 7:6 (7:1), Vinciová (13-It.) - Vesninová (Rus.) 6:7 (2:7), 7:5, 6:4, Cibulková (14-SR) - Mladenovicová (Fr.) 1:6, 6:2, 6:2, U. Radwaňská (Pol.) - Ivanovičová (15-Srb.) 6:3, 2:6, 6:2, Stephensová (16-USA) - Pennettaová (It.) 6:3, 6:3, Wickmayerová - Flipkensová (obě Belg.) 6:4, 6:0, Oprandiová (Švýc.) - Pavljučenkovová (Rus.) 6:2, 6:0, Lepchenková (USA) - Curenková (Ukr.) 6:4, 6:2, McHaleová (USA) - Knappová (It.) 7:5, 6:2, Čeng Ťie (Čína) - Rybáriková (SR) 7:6 (7:0), 6:3.

Dvouhra - 2. kolo:
Kvitová (8-ČR) - Lisická (Něm.) 6:4, 0:6, 7:5, S. Williamsová (1-USA) - Robsonová (Brit.) 6:2, 6:2, Halepová (Rum.) - A. Radwaňská (4-Pol.) 6:7 (2:7), 6:1, 6:2. 

Čtyřhra - 1. kolo:
Grönefeldová/Peschkeová (7-Něm./ČR) - Kalašnikovová/Rosolská (Gruz./Pol.) 6:1, 6:1, Mladenovicová/Voskobojevová (Fr./Kaz.) - Grandinová/Uhlířová (JAR/ČR) 6:1, 6:2.

Komentáře

139
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
"In the beginning of the second set I hit a really easy ball into the net in the first game, and I think I was thinking about it too much - I couldn't stop thinking about it."
Reagovat
smazaný uživatel
Ať Peťa dá do googlu frázi "how to stop thinking". A je po problému :D
Reagovat
patriks
je opravdu chytrý přispěvatel, který se zdá rozumí všemu, a hlavně ví, kdo je neoblíbený na okruhu ATP. Zajímalo by mě také jak Polach přispívá na charitu, kolik odeslal DMS. Řekl bych že ani jednu.
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba má jiné formy charity. Taky hraje tenisové zápasy.
Reagovat
VlS
:-) - dobrej koment.
Jinak k charitě - charita, která znamená ve skutečnosti daňový odpis podle rad daňového poradce a marketingového poradce nevypovídá nic o kvalitě člověka. Kdo si myslí, že si celebrity (sportovní, hudební, modeling) utrhávají od huby, aby mohly někomu něco dát je prostě naivka, ale je vidět, že marketing funguje a image makeři bodují.

Řečeno po lopatě : když se můžu rozhodnout, že část daně místo odvodu do státní kasy odvedu na charitu (což mnohde funguje) tak to udělám, nic mě to nestojí a můžu si vytvářet zadarmo obraz obrovskýho entuziasty.
Ženská, která uklidí staré paní ze sousedství prokazuje větší solidaritu.
To není žádná kritika sportovců a ostatních celebrit, nechovám se jinak.
Reagovat
Roger_Federer
Tomaš Berdych je, nebo minimalne byval i mezi tenisty velmi malo oblibenym hračem..Nekolik znich to behem let to řeklo i v rozhovorech.. Pro svou povahu, vystupovani aroganci..Zasveceni vedi proč..
Navic oficialne žije v Monaku, takže v Česku neplati dane..,nadruhou stranu přikladne reprezentuje..A co se charity tyka, VIS to popsal naprosto přesne..Je naivni, myslet si, že by nekdo jako Berdych rozdaval dobrovolne svoje vydřene miliony.
Reagovat
VlS
Co se týká charity a jak to funguje platí prakticky pro všechny a zdaleka nejen u Tomáše.
Patrně jsi zasvěcený a víš jak to má Tomáš s daňovým domicilem - ono je to podstatně složitější a daně především každý zaplatí v zemi příjmu, nemysli si, že USA berňák někoho nechá ujet z Amiky s prize money za USO a neskásne ho - skásne.
Píšeš :"Tomaš Berdych je, nebo minimalne byval i mezi tenisty velmi malo oblibenym hračem..Nekolik znich to behem let to řeklo i v rozhovorech.. Pro svou povahu, vystupovani aroganci..Zasveceni vedi proč."
Já naštěstí zasvěcený nejsem, takže vnímám Tomáše z jeho chování na kurtu, jinde ho prakticky nevidím. Na kurtu se nechová nijak arogantněji než většina jiných hráčů a obecně si nemyslím, že by nějaká výrazná arogance byla problémem současné tenisové špičky.
Kdo viděl pár zápasů Conorse nebo Mc Enroa, tak ví, o čem mluvím.
Žádnej introvert na světě (A Tomáš introvert je) si nedělá kamarády a přátele na běžícím pásu, ale to neznamená, že si dělá nepřátele. S úvahami o "oblíbenosti" se mi vždycky vybaví socialisticko komunistická fráze, která byla v každém hodnocení žáka, studenta nebo pracujícího, ať už ho psal kdokoliv a z jakéhokoliv důvodu -" v kolektivu je oblíben". A tohle tam měl napsané i ten největší hnusák, takže obecná oblíbenost mě nijak neunáší, být bavičem a srandistou z nikoho nedělá kvalitnějšího člověka, než je někdo, kdo v genech nemá potřebu mít kolem sebe početné stádo.
Projevy na kurtu, které se mi hodně nelíbí, má tu a tam každý hráč, to vyplývá z napětí a jeho uvolnění či ze snížené sebekontroly pod vlivem nervozity. Najdu je i u Tomáše, stejně jako u Rogera, Nadala, Andyho, Delpa a prakticky všech dalších, snad nejmíň mě něco takového upoutalo u Davida a JWT, to jsou velcí sympaťáci, i když Davida považuji taky spíš za inťáka než za baviče a srandistu.
Reagovat
smazaný uživatel
dobrá hláška
"V kolektivu je oblíben"
:-D
Reagovat
Roger_Federer
Berdycha nemam moc rad a vim proč..Ikdyž muj nazor se časem a jeho vekem meni..
O danich, fakt kazat nepotřebuju, živy me dobře už 15 let..Oba asi vime, že "odevzdava" na každem turnaji sazbu dle toho statu..
Ale taky asi viš, že "zanedbatelne":) přijmi tvoři marketink a reklama..Ktere pokud se nepletu pan Berdych plati v danovem raji v Monacu, stejne jako drtiva vetšina mych klientu :):)
Reagovat
smazaný uživatel
Lépe bych to nenapsala.. a pokud vím, Tomáš není jediný, kdo žije v Monaku, žije tam i Vika apod., takže tím pádem mi má být rovněž nesympatická. Já nehodnotím hráče podle soukromí, protože o něm nic nevím, hráče osobně neznám, maximálně můžu hodnotit podle bulváru, co kde napíše. A Tomáš příkladně reprezentuje, o tom žádná. Ve svém rozhovoru, kde se ho fanoušci z FB ptali, mluvil o charitě, ovšem nechtěl z toho dělat nějaké světové téma, nemá potřebu to dávat na FB jako třeba Federer. O Tomášově aroganci čtu často, ale kdo nedělal kraviny před pár lety? Skoro všichni tenisti, některý dozrál dřív, některý později. A tolik opěvovaný Federer je zrovna v mých očích typ arogance, soupeři po prohře málem nepopřeje, většinou vyzdvihuje svoji hru a při prohře "skromně" poznamená, že ten hráč nehrál bůhvíjaký tenis. Ale každý máme svého "neoblíbence", u kterého prostě klady vidět moc nechceme a spíš se soustředíme na zápory, které nám tu nesympatii posílí. Já kromě Toma mám ráda JWT, je to pohodář, kterej se dokáže zasmát, i když zkazí úder, mumlá si pro sebe a ty jeho grimasky mě baví. :)
Reagovat
dadaft
nějak se mně nechce věřit, že by daňového poradce mohl dělat člověk, který je schopen udělat v jednom příspěvku deset hrubých gramatických chyb....................
............... ale je mi po tom houby. ))
Reagovat
Roger_Federer
Nikde jsem nenapsal nic danovem poradci..
Vec druha, k svemu pravopisu jsem se zde vyjadřil už asi 3x.. Znova to řešit určite nebudu..
Reagovat
VlS
Tak jestli někoho už 15 let dobře živi daně a není daňovým poradcem, tak je to nejspíš príjemce sociálních dávek financovaných z daní daňových poplatníků, ne?
Reagovat
Roger_Federer
A nebo zamestnanec finančniho uřadu, chytroline..
Reagovat
smazaný uživatel
už si připadám jak Večerníček :)))
Reagovat
smazaný uživatel
A blbá zpráva.
Tajný zdroj říká, že Katka prohraje se Siniakovou. Je o tom pevně přesvědčen. Asi něco dám na tu Amamamamuradmaovovovou.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, Federer je taková osobnost, že se mu tyhle "maličkosti" odpouštějí:-)...ale mi se tohle na něm taky nelíbí...zvlášť když to srovnám s jinými hráči, kterým nedělá problém tu flašku slušně podat, popřípadě ji jen postavit a sběrači si ji vemou. Hlavně ne házet to jak psům:-(
Reagovat
Fandina
Nikdo nikomu nic neodpouští, každý tenista a to jakýkoli se nějak chová, je to při práci a když budou stát na molu na přehlídce, tak se každý bude chovat co nejlépe. Takhle má prostě každý něco, co se nemusí druhému líbit.
Reagovat
smazaný uživatel
Federerova hra se mi líbí, má talent, ale jeho chování už míň, Švýcaři jsou takovej "studenější" národ.. nemusela jsem Djoka, nicméně musím uznat, že co se týče vystupování na kurtu a přijmutí porážky od soupeře, hodně se zlepšil.
Reagovat
smazaný uživatel
nevim, presroubuju to, ale napr. rucniky v hotelu (dobrem) nahazene na zem prece take neznamenaji aroganci, jen signal pro personal k vymene.. :-) Sberaci to nemaji vubec jednoduche, ale u Fedexe opravdu zadny nebyl. A maji samozrejme zakazano brat cokoliv sami z lavicky hrace. Stav byl 1:1 na sety a 4:3, to uz se zacina lamat chleba a Roger mel asi jine myslenky nez resit flasku..

Vsechno svycarske ale rozhodne neomlouvam, chudak Pavlju! :-(
Reagovat
smazaný uživatel
No vzhledem k tomu, že Roger tohle dělá pravidelně, je úplně jedno, jaký byl stav zrovna v tomhle konkrétním případě:-)
Reagovat
freeteepek
Kdo dnes neviděl Petru, ať se koukne sem:-)
http://www.youtube.com/watch?v=3_cACSL_rwE&feature=player_embedded#!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ještě k dnešnímu zápasu, protože jsem neměla možnost sem dřív něco napsat...I když jsem si říkala, že mi je jedno, kdo vyhraje, protože fandím oběma, jedno mi to nebylo a jsem smutná. Jsem smutná z toho, že Sabča byla vlastně celej zápas lepší..V prvním setu ještě možná ne, tam ale převažovaly dost krátké výměny a hodně chyb...Druhý set byl hodně jednoznačný (Petřin poměr winnerů - 0 a UE - 14 mluví za všechno)...ale nemužu si pomoct, třetí set měla prostě vyhrát Sabine, která byla lepší. Jenže bohužel nevyužila šance které měla..o podání Kvitové se hodně tahalo, Sabine ztratila vedení 3:1 a při podání Petry na vítězství ještě zabrala...jenže ani to nestačilo..mrzí mě to prostě proto, že je to až moc kruté pro Sabču. Prohrát zápas, ve kterém vyhrála víc bodů....ted jenom aspon doufám, že to ta Petra když už vyhraje...hlavně chci aby došlo na očekávaný duel s Vikou a aby se Sabča dostala mezi 32 nejlepších a tím byla nasazená na RG...její letošní antukové výsledky se mi moc líbí, tak aby mohla uhrát aspon něco i tam...
Reagovat
Fandina
Já myslím, že Petra se na konci třetího setu moc snažila a poslední dvě hry měla nad Sabčou navrh. Jinak Sabine super údery a ve druhém setu super.
Reagovat
smazaný uživatel
Být montym, tak bych měl mírné obavy z pechového turnaje. Mugurza je nejen pěkná, ale i dost dobrá tenistka. A Marii může potrápit. Mám pocit, že má ráda přestřelky.
Zatím z top10 porazila jenom Zvonarevu a Wozniackou, ale její čas přichází ...
Reagovat
VlS
Největší dnešní překvápko je Aga, Simona ji pěkně otrávila, to bylyksichty:-). Caro už musí být taky dobře frustrovaná, tři první kola konečná v řadě, to už je docela dost. Musím se jít povrtat v žebřích, jestli to má nějaký následky.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pro mě numero uno byl vývoj 2.setu Andy-Julča. Z 0:4 na 6:4.
Reagovat
VlS
Neviděl jsem, pracoval jsem. Julča je taky nepředvídatelnej prašťák. Aga i Caro taky loni skončily hned v prvním kole.
Reagovat
smazaný uživatel
Ono to ani nikde nebylo k vidění. Což se dooost divím. Jak mají Italové vkus, tak tohle pohnojili.
Reagovat
smazaný uživatel
Vuuuubec to sem nepatří, jenom jsem zrovna zavzpomínala na Elenu Dementievu, Veru Zvonarevu, Dinaru,.. To byly šikovný Rusky :)
Reagovat
smazaný uživatel
Koukejte na Lauru. Sem tam úřaduje...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ty DF. To je děs. S Petrou to letos na AO byla dablfótová bitva.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, ne. Jsou tam záblesky toho, že umí. Ale. Je hrozně nevyrovnaná a na jeden vítězný úder dá 2-3 UE. Když jí míč jde do ruky, tak je ok. V pohybu je to ale o hodně horší. A nejhorší jsou ty chyby zadarmo DF a returny z druhého podání prostě napálí do sítě nebo daleko do autu.
Celkově nevidím moc progres a pokud nevymění trenéra, tak se možná bude zuby nehty držet, tam kde je. Spíš ale čekám pozvolný pokles. Ten v podstatě potvrzuje od vzpomínané Austrálie. Možná, že půjde dolů rychleji než čekám, páč ji čeká během následujícího půl roku obhajoba pěkné hromady bodů.

:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ty DF jsou fakt strašné.. Schválně jsem si dal práci.. Laura s tímto zápasem dala 144 DF v 19 zápasech.. To dělá průměr skoro 8 DF na zápas.. A to se většinou s turnajem loučí hned po prvním zápase jinak by to číslo bylo asi o hoodně větší..
Reagovat
smazaný uživatel
Musel jsem do těch blábolů přidat zrnko pravdy :)
Reagovat
smazaný uživatel
si udelam hezke odpoledne na Sparte. Jen nechapu poradatele, proc Safi(moje favoritka) hraje uz od 11 hodin? :(
Tak se uz tesim a jsem zvedavy specialne na Katku, dam ji prednost pred Klarou(jejich zapasy se budou nejspise prekryvat)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to se potkáme :)
Reagovat
tommr
nebezpečnýho Istomina vyřídil úplně mistrovsky. Jsem opravdu rád, že na něm ten neštastnej výpadek v zápase s Wawrinkou nezanechal žádný viditelný stopy ... :)
Jedna malá zajímavost: Tomáš s Istominem sice odehrál jen 3 zápasy, ale už ho dokázal porazit na tvrdým povrchu, na trávě i na antuce a v hale i venku ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tomášovi jsem moc nevěřil. Čekal jsem bitvu, ale vypadá to, že krizi překonal a forma snad bude gradovat na RG.
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě mi to trvalo dýl než jemu. Nečekala jsem, že by mě ta jeho prohra se Standou dokázala tak dlouho štvát, teda spíš mrzet..
Reagovat
VlS
moc pěkně, hlavně v. druhým setu. Hodně sebevědomej výkon. Tak Tomíku, čeká tě zase Kevin, tak snad tu sérii ještě prodloužíš, i když před každým dalším zápasem si říkám, že do nekonečna to taky jít nemůže.
Reagovat
tommr
taky si říkám jak dlouho to Tomášovi ještě s Andersonem může vycházet. Skoro všechny jejich zápasy mají podobnej průběh - Anderson se zpočátku zdá být lepší, téměř nechybuje a Tomáš má s jeho servisem a forhendem skoro neřešitelný problémy. Když už to vypadá, že Anderson musí konečně vyhrát tak přece jen začne kazit a zmatkovat a Tomáš to nakonec vyhraje ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
pěkné zhodnocení.
Reagovat
Fandina
Jenže právě, že Anderson hraje dobře a pak začne zmatkovat a jednou se může stát, že zmatkovat nebude a pak co?
Reagovat
VlS
No, pak třeba vyhraje, i když mu to ani trochu nepřeju.
Reagovat
Fandina
VlS, samozřejmě, doufám, že ho Berda přehraje a držím palce. Tome pojď!
Reagovat
Fandina
dobré rychlé s přehledem. Gratulka Tome a přeji zase ... pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nadělil kanárka, hlavně, že hladce vyhrál, gratulka :)
Reagovat
kada.tom
Slušně smázl Istomina :-D Jen tak dál, ve čtvrtek 3. kolo s Andersonem, tak to by mohlo být po čtvrtku H2H už 8:0 pro Tomáše :-)
Reagovat
tommr
no snad to Tomášovi vyjde proti Andersonovi i tentokrát. Už by ale taky moh občas dostat jinýho soupeře - s Andersonem hraje od Australian Open 2012 skoro pořád ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Tak kdo jede na Stromovku do Prahy. Já jsem ža z Pardubic a nebudu mít čas tak to koukejte zdokumentovat. Hlavně Báru Z.S. a Katku Siniakovou no prostě všechny ČEŠKY! :) Fanděte! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Přiznám se, že pořád váhám. Tenhle týden jsem na tom bohužel špatně s časem. Musela by to být nějaká hurá akce, abych se tam dostal... Motivaci mám jedinou a jmenuje se Katka Siniaková. :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak to ti přeju! :) jestli ji uvidíš tak pak napiš jak hraje slabiny atd.. :) děkuju
Reagovat
ptpc
Pripájam sa k Fanykovi. Ja som mal rovnakú motiváciu ako Ty minulý týždeň ale mne to do Trnavy nevyšlo...
Reagovat
smazaný uživatel
No, mě se na pátek trošku změnil plán, takže jestli zápasy začnou tak okolo půl 2, tak bych asi jel.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Aga končí v Římě opět v prvním zápase. S trochou nostalgie jsem si vzpomněl na Petru Cetkovskou.....
Reagovat
tommr
proč zrovna na Petru Cetkovskou? :)
Jinak Aga sice dneska trochu zklamala, ale loni dopadla v Římě stejně a tak jí nic nehrozí. Překvapila i její sestra Ula i když úplně opačně - její vítězství nad Ivanovičovou se určitě nečekalo ... :)
Reagovat
dadaft
no loni Agu vyřadila v 1K právě Cetkovská, ne?

třeba si sestry Radwanské z legrace vyměnily barvu vlasů, ale život ta mrška začíná tuto proměnu identity realizovat po svém::
Ula půjde nahoru, Aga dolů.
(???)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, dadaft má pravdu, vzpomněl jsem si, jak ji loni porazila Petra.:))

Nj, Ula překvapila. Ale zápas jsem neviděl, tak nevím, jestli spíš Ana nezklamala - a to je ta nevyrovnanost jejích výkonů, o které jsme se tuhle bavili - proto ji jako vážnou hrozbu do top 8 zatím nevidím.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Aga je venku :D Zápas jsem viděl od stavu 2:1 ve 3. setu.. Aga si myslim hrála to svoje, i když za celý zápas podle statistik udělala na její poměry celkem dost UE- 26.. Simonu moc neznám, takže nevím jak hraje, ale že by jí nějak honila z rohu do rohu to ne..

Poměr W/UE
Simona 34/27
Aga 26/26
Reagovat
Bob
Joooooo! Gratulce Halep :)
Reagovat
George_Renel
a v klídku. Dnes jsem se na Petru díval na British Eurosport s velmi dobrým komentářem. A také výstižným. Vcelku přesně popsali, že Petru vítězství ve Wimbledonu zaskočilo více, než se očekávalo. Že Petra je milé, prosté sympatické děvče, které se najednou stalo kořistí médií. To ji vykolejilo skoro na celou další sezónu, a když to vypadalo, že by se to stabilizovalo, tak přišla zranění. A momentálně viděli její výkonnost stejně jako my. Nevyvážené. Na jedné straně údery, kterými jako jediná může "srovnat" Serenu a kterými momentálně žádná jiná tenistka nedisponuje, na druhé straně nevyrovnaná psychika, kdy jí schází sebedůvěra. Přesto v ní stále vidí velkou naději s budoucností. A tak to prostě je.
A její okolí by se tím mělo zabývat zavčasu. Já jen coby hodně senior dodám, že sebedůvěra ženy-sportovkyně nepramení jen z výkonů na kurtu či sportovišti obecně, ale také z vyváženého a spokojeného života. Po všech stránkách. Více nebudu dodávat, neb bych byl zase okřiknut, že se starám o její osobní život, po kterém mi nic není. (Což je nakonec pravda). Tak to berte jen jako můj osobní a neměnný názor.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dost přesně to napsal o Petře sám Bollettieri, předpovídal jí pád, vyzdvihoval její talent a také upozornil na to, že je levačka, tudíž nevyzpytatelná :)
Reagovat
Titan
Bollettieri možná ví, co mnoho dalších (třeba já :-))) Ale to, že do tenisu zavlekl vřískot mi stačí, abych si o něm myslel své...
Reagovat
smazaný uživatel
To je jeho zásluha, že tenistky vřískaj a chlapi hekají?:) První začala přece Selešová myslím ne? A jak to udělal, to je učil ve svý škole? :) Mně to osobně vadí hodně, prý to mají mít zakázané nové generace tenistů, ovšem víc upřesněno, takže si to ještě pár let bohužel užijeme.
Reagovat
Titan
Bollettieri Selešovou trénoval... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, zlatá Petra a Tomáš :) Sám Tom to řekl, že ten řev ani hekání vůbec při hře nepomáhá. Já mám kolikrát pocit, že mám místo tenisu nějakej erotickej kanál :))
Reagovat
Titan
Tak to je spíš japonské porno, tam všechny vřískaj jak retardované :-))))
Opravdu bych pochopil, kdyby to hráčce fyzicky pomáhalo, ale když si pustíš různé zápasy od "hekaček", tak je jasné, že je to kašparáda. Nemám to rád, sice mě to neruší, ale připadá mi to krajně nesportovní. Jako kdyby Kasparov při tahu koněm řehtal... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já to teda přímo nesnáším, u některých opravdu vypínám zvuk. A u chlapů mi to snad přijde ještě horší, např. finále Rafy s Djokem v MC, hrozný. Možná, žč někteří mají u tenisu větší zvukové projevy než u jiných činností :)))
Reagovat
pepin
Oni totiž v té cizině nejsou žádní blbci a asi se tím co komentují trošku zabývají. Tím nechci říci, že jsou u nás samí blbci, ale pár by se našlo. To co jsi napsal a vyposlechl je naprostá pravda a hlavně ten závěr a to, že by se tím okolí Petry mělo vážně zaývat.
Reagovat
Titan
A jak to chcete zařídit? Petra má kolem sebe moc sluníčkových lidí, takže samý úsměv a žádné drsné řvaní. Tady nejsou blbí, jen se chovají ke své zaměstnankyni se značnou pokorou. Ty peníze za to stojí. Hlavní otázka je, koho si chce Petra platit...
Reagovat
Titan
Já už skoro zapomněl, že vy jste tady většinou fandové ATP i WTA. Mi je mužská část celkem ukradená, takže jsem asi na polovině vaší stresové hranice...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
A jak ty víš, že zrovna řvaní by na Petru platilo? A jak s ní Kotyza kolikrát mluvil, tak to nebylo žádné ťu ťu ňu ňu... On jí zná nejlíp, je s ní pořád, nám se to kecá, když ji nikdo neznáme osobně. Na mě kdyby někdo řval, tak ho vyhodím :))))) Spíš jde o to, jak velkou touhu má vítězství Petra má, jaký má ambice..
Reagovat
smazaný uživatel
bože, co to tady blábolím, oprava, jak velkou touhu po vítězství má..
Reagovat
Fandina
Podle mě je také důležité, jaké cíle a ambice má Petra. Podle mě je v pohodě. Tak jak vypadá na kurtu teď tak je mnohem pohodovější než před pár lety. Tady se pořád o ní mluví, že má problémy, ale tak to přece vůbec nemusí být. Když hraje jak nejlíp umí, nemůže si přece nic vyčítat. Musí být v pohodě. A podle mě to tak platí nejen v tenise. Samozřejmě, že jen ona sama ví, co chce a také co se jí nedaří podle svých možností. Každý to známe podle sebe. Něco dělám a vím, jestli to bylo na sto procent, nebo byly rezervy. Podle mě se na Petře jen hledají problémy. Co by kdo za to dal, kdyby hrál tak jako ona a byl osmý na světě.
Reagovat
Fandina
Dodatek ... a podle toho, jaké má kdo cíle tak také musí pracovat. Když je daleko od nich, tak musí přidat to je jasné.
Reagovat
smazaný uživatel
Nojo, ty jsi prostě typická sebeuspokojující fanynka :)))))))))
Reagovat
Fandina
Fanynka určitě ... úsměv. Jako fanynka nic neovlivním, jen přeji, ale na sebe jsem jako pes ... úsměv
Reagovat
Titan
Co jsem slyšel od tenistek, tak kolikrát probrečely týdny, než si zvykly na režim, to samé od hokejistů. Tady není žádné co bys chtěl/a, tady je cíl. A účel světí prostředky. Život není peříčko. Proč myslíš, že je Máša tak dobrá? Ta si hezky dlouho pobrečela, ale je to Ruská holka, která má cíl. Máša šla kvůli ramenu na operaci, musela změnit styl úderů, a kde je teď? Nebýt Sereny, tak je vysmátá světová jednička. Mít úspěch je dřina, a kdo nemá rád drezuru, ať si vystačí s tím, co si zařídí. Proč říkají, že Petra na Serenu má jako jediná? Protože má, ale makat jí nikdo nenaučil. A když myslím, makat, tak tím nemyslím "zápas nějak dopadne", ale Roland Garros bude finále, jinak s tebou končím, realizační týme. To chce obrovskou ctižádost a odříkání. Vůbec to není sranda a osobní život stojí taky za houby. ALE má to dost pozitivní vliv na další život. Taková Navrátilová měla hodně těžký život, ale dnes ji nosí na rukou od Austrálie po Ameriku. Jágr si teď může vybírat, s kým chce založit rodinu a nemusí už nic dokazovat. A oba jen díky tomu, že v mládí makali protekly litry slz...
Reagovat
Fandina
Jestli se nepletu, tak Petra Márii porazila, tak to s ní nebude zase tak zlé. A že říkají, že Petra jako jediná na Serenu má, tak asi proto, že to zaregistrovali, že to tak je, narozdíl od jiných tenistek. A to také není málo. Tak Peti ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Tak máš jistě pravdu, nicméně stejně ti budu oponovat (jak jinak :)) že je to o povaze. Ano, Máša je Ruska, to mluví samo o sobě. A ty nevíš, kolik toho Petra probrečela, než se v r. 2011 raketově prosadila? Možná, že právě to, že toho najednou tolik vyhrála, je důsledek jejího dnešního herního projevu. A Petra zřejmě není tvrdý ambiciozní typ, kterej vyhází všechno okolo sebe a začne úplně jinak, jak jí tady radí většina lidí. Ty když mě třeba budeš chtít naučit líp řídit, protože se ti bude zdát, že jsem se zhoršila a budeš na mě ječet a drezúrovat mě, tak nebudu brečet, ale vyhodím tě z auta. :)) Je to o tom, jak píšeš, kdo je ochoten ty slzy prolít ale i o tom, jestli to prolití bude mít opravdu výsledek. Ale to bychom se o tom mohli bavit do soudnýho dne :)
Reagovat
Titan
Myslíte 2011? To nejsou loňské sněhy. Loňské sněhy jsou 3x prohra...
Reagovat
Fandina
Šlo mi o to, že mezi Márií a Petrou je velký, ale na zas tak velký rozdíl, aby byl nepřekonatelný. Petra má ještě čas a podle mě není tak rvavá, toužící po úspěchu, což samozřejmě je v pozici sportovců, kde úspěchem je vítězství, porážka druhého jistý handicap, ale důležité je přesto tenisové umění a to se měří.
Reagovat
Titan
Není to o soudném dnu, ale o cíli. Pokud Petra neví, že může zametat se všemi na kurtu jak chce, tak s nimi zametat nebude. Těžko na cvičišti, lehko na bojišti přesně vystihuje, co chci říct. Víš, co zažívají při studiu např. chirurgové? Tam tě za to, co bys v autě nazvala počítání zubů u převodovky seřvou tak, že máš chuť jít dělat uklízečku. To tě prostě nesmí zlomit, jinak nemůžeš tu práci dělat. Petra se klidně může plácat do 30-ti let kolem 10-20 místa, ale pak... vůbec se mi o tom nechce mluvit...
Reagovat
Titan
Jenže tam žádný jiný rozdíl není. Pokud Petra bude toužit po úspěchu, tak musí přijít i za cenu bolesti. U Petry jde čistě jen o cíl. A Petra má cíl porazit soupeřku následující den, jí zatím chybí to, že chce titul. Nezajímat se o soupeře, ale o trofej. O tom je sport. Bylo hodně trenérů (a Kotyza by měl jít příkladem), že prostě řekli: Nazdar dámo, až budeš chtít vyhrávat turnaje, tak se ozvi"... Pokud ji někdo nenakopne, tak to nevidím topově...
Reagovat
Fandina
Já nejsem Petra ani v jejím okolí, abych věděla, jak to tam chodí. Pokud vím, že Petra vyhrávat chce, alespoň to říká, tak těžko mohu posuzovat, kdo komu má říkat nazdar. Ono se to takhle hezky mluví, ale pokud nejsi ona, tak nevíš.
Reagovat
Titan
Petra vyhrávat chce? Fandino, to říká v žebříčku minimálně 1000 hráček, vlastně to říkají všechny, to celkem nic neznamená. Petra chtěla vyhrát Wimbledon, tak ho vyhrála. Otázka je, co dál...
Reagovat
Fandina
Ale to je pořád dokola. Vyhrávat chce každá, jen některá toho dosáhne. A jsme zase na začátku, také jde o to co má kdo natrénováno, chtít nestačí.
Reagovat
smazaný uživatel
OK, navrhuju mír a příště jiné téma :)))) Je to víceméně stále dokola, pravdu máš ty, ale má ji i já /samozřejmě :))/, takže bychom se někdy v něčem jiném mohli shodnout. Vlastně jsme se shodli, oba nemáme rádi japonské porno :))))))
Reagovat
Titan
:DDD To jo, krásný závěr :-))))) Japonské porno nebrat :-)))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Já osobně neberu žádné, přijde mi to všechno hrozně hraný a skutečnost je jiná, lepší :)) Ale Japonci jsou v tomto směru opravdu děsný :))
Reagovat
smazaný uživatel
podívejme se co ta Aga zase předvádí proti Simoně :))
Reagovat
PetaM
Zase nějaká hráčka, kterou neupinká k smrti? :D
Reagovat
petrulinka
Teď jsem si zapnula stream, no Simona je docela drsná k Aze :-)
Reagovat
tito
Spíše jde o to, co předvádí Simona ..
Reagovat
Bob
Radwanska musí dohrát! Její místo by si zasloužila lepší tenistka, některá, která toho umí víc než jen pinkat.
Reagovat
smazaný uživatel
třeba Petra!! :)
Reagovat
freeteepek
Aga padá dolů. S podobnými výkony skončí ve Wimbledonu velmi brzo. A vzhledem k tomu, že tam obhajuje finále...
Reagovat
smazaný uživatel
Aga mě opravdu přepvapuje, bohužel si zřejmě vybírá blbý období... škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Aga nikam nepadá, je stále na svém. Zatím má před pronásledovatelkami dostatečný náskok. A klidně se i může stát, že se při příznivém losu dostane ve Wimbledonu daleko.
Reagovat
Titan
Jsem velmi nerad, že Řím nebudu mít čas sledovat, ale rád bych upozornil, že Petra ještě NEMÁ titul z Říma, čili jde čekat změnu :-)
Ohledně dánské popelky bych měl návrh. Mám mnoho cihel ze stavby a jsem ochoten je všechny vlastnoručně roztlouct na antuku a vytvořit tak pro Karolajn vlastní soukromý tréningový kurt kde by mohla strávit spoustu volna, které v těchto týdnech má. Strašně nerad bych jí viděl v druhé stovce...;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Je od tebe milé, že máš starost, ale Caro určitě má kde trénovat...

Mimochodem, víš, jaký je rozdíl mezi tebou a janekdou? Jeho smysl pro humor mě vážně baví, tvůj mi přijde vážně trapný. :)
Reagovat
Titan
Netrap se, vím, že když ti vypadne 3x po sobě favoritka v prvním kole, tak se to špatně snáší ;-)
Že máme jiný smysl pro humor bude asi fakt, ale já tu nejsem od toho, abych tě bavil :-) S jakendou nevím, protože mám teď opravdu málo času a celé diskuze nečtu. Víte co to dá práci rozmlátit cihlu na antuku..? :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslel, že to myslíš vážně :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to asi snáší špatně každý fanoušek. Rozhodně se ale nedá říct, že by mi Caro v této sezoně ještě nestačila udělat žádnou radost... Navíc mám další čtyři favoritky a vždycky mi některá z nich udělá radost. Velmi často i více než jedna. :)
Reagovat
Titan
Upřímně mě nijak netěší, že se Karolajn takto trápí, ale když ona na mě působí jak hadr na býka, jak jsem psal ;-)
Mi posledně udělala radost Ana a Dani, konečně snad chytly lepší časy. Petru chci snad komentovat až v době, kdy bude bojovat jak se na její možnosti sluší...
Reagovat
Titan
:-) Ne, to je takové moje folklórní pošťuchování... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dík monty za pochvalu. Taky mi ale vždycky ten vtip nevyjde. Oprava, taky můj vtip ne všichni pochopí.
:)

K tvojím kočkám. Je mi celkem líto, že tak dopadly. U Any je to celkem omluvitelné. Náročný program, mladá Radwaňska. A i přes ten vyhraný set to bylo asi celkem jasné.
U Caro je to horší. Měl za to, že Piotr se zklidnil a jeho rady začínají Karolajn pomáhat. A taky jsem Karo považoval za jednu z psychicky odolných hráček. To dneska těžce neplatilo a snad půjde nahoru. Připadá mi, že budeš muset přetrpět s ní evropské turnaje. V Americe ožívá.
Reagovat
smazaný uživatel
Není zač. :) Mně už se tenkrát líbilo, jak tady Vlk dával ten žebříček s bilancemi hráček (myslím na antuce) a ty jsi napsal, žes čekal Marinu Erakovic o tři místa výš (přitom byla někde v osmé desítce). :D Nebo jak jsi dneska zapíjel dobré a špatné zprávy ohledně Petry a jejího postavení v žebříčku... :D

Co se týče Caro: Loni to opravdu bylo tak, jak píšeš. Bohužel, v posledních dvou letech Caro prohrála víc podobných zápasů. Třeba na začátku letošního roku (myslím v Brisbane) proti Pervak taky 6:7 ve třetím. Nebo její loňská prohra ze dvou mečbolů v 1. kole Wimbledonu s Tamirou, na to se taky těžko zapomíná... Na druhou stranu, Caro taky hodně podobných zápasů vyhrála. Třeba loni na olympiádě v prvních dvou kolech náročné tříseťáky... Já věřím, že minimálně na trávě bude Caro lepší než loni. Ta antuka jí prostě nesedí, ale pořád si myslím, že i tam má na lepší výsledky, než momentálně dělá... Věřím, že zlepšení určitě přijde a bylo by dobré, kdyby to bylo už na RG. Budu držet palce! :)
Reagovat
dadaft
monty ..... já si z těch prohraných loňských tříseťáků nejvíc pamatuju ten s Luckou Šafářovou v Doha - - - to byla řežba.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, jak ten tříseťák s Luckou Š. v Dauhá tak i ten s Tamirou ve Wimbledonu bylo jedno z nejlepších co loni ženský tenis nabídl :-))
Reagovat
misa
Esa - Petra: 3, Sabine: 2
Dvojchyby - P: 6, S: 3
Winners - P: 27, S: 22
UE - P: 39, S: 17
Celkem získané body - P: 76, S: 80

Takže vyhrála hráčka, která v zápase vyhrála méně bodů :-) Opět další zápas, ve kterém se Petra po jedné chybě na nějaký čas úplně sesypala. Naštěstí je Peťka holka bojovná a letos je v třísetových zápasech docela úspěšná. Držím palce do dalšího utkání.
Reagovat
smazaný uživatel
Když je teď přestávka hokeje, tak sem něco napíšu... Z mého pohledu to byl dneska v Římě opravdu špatný den. Jako by nestačilo, že Caps prohráli v play-off NHL sedmý zápas 0:5. Ještě k tomu prohrály Caro i Ana, navíc obě ve třech setech... Tak aspoň nám vyjde ten hokej s Norskem. Chtěl jsem napsat, že po přestávce dáme bůra a kluci to ještě stihli v poslední vteřině 2. třetiny. :)

Co se týče tenisu, tak jsem dneska nic neviděl. Když hrála Caro, tak jsem byl pryč a když hrála Ana, tak nebyl stream... Jakmile jsem přijel domů, tak jsem zapnul teletext a když jsem viděl ten výsledek Caro, tak jsem mrsknul ovladačem, že jsem ho málem rozflákal. A to jsem v tu chvíli ještě nevěděl, kolik dneska měla šancí... První set byl asi v pohodě. Ve druhém Caro otočila z 1:3 na 4:3 a měla brejk. Ve třetím vedla 4:0, pak za stavu 5:4 podávala na vítězství a ještě k tomu v tie-breaku vedla 5-2. Nakonec jsem vážně docela rád, že jsem to neviděl... Tohle prostě strašně mrzí. Caro se nutně potřebovala chytit a místo toho prohrála třetí zápas v řadě. Nevím, proč jí to na té antuce nejde. Loni tam taky měla krizi a sama nedávno říkala, že to bylo hodně těžké období, kdy ji trápila drobná zranění, alergie (právě v Římě) a trochu i ztráta motivace. Letos se jí na červené antuce taky vůbec nedaří. Dneska už potřebovala výhru jako sůl, byla k ní tak blízko a nakonec to dopadne takhle. Caroline to musí strašně mrzet... Snad se z toho brzy oklepe a na RG to bude aspoň o trochu lepší. Kdo ji má rád, ten prostě musí věřit a povzbuzovat. Já to tedy rozhodně udělám! :)
Jinak Bojana se mi líbí, ale já jsem prostě fanoušek Caroline. Vím, že se teď Bojana taky trápila a taky potřebovala nutně vyhrát. No, kdyby to bylo nad někým jiným, byl bych mnohem radši... Holt mě aspoň může utěšit, že Caro neprohrála s někým, koho třeba nemusím. Ale ta útěcha je po takovém průběhu strašně slabá. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Co se týče Aničky, tak mě to taky moc mrzí. Dodnes měla na antuce skvělou formu, prohrála zatím jenom dvakrát s Mashou. Věřil jsem, že Ulu porazí, protože před dvěma měsíci v Miami nad ní vyhrála 6:2, 6:1. Nevím, jestli v tom sehrála roli únava z předchozího turnaje nebo něco takového... Každopádně je škoda, že druhý set jí takhle vyjde a ostatní dva zase ne. Ale nedá se nic dělat. Takový je prostě tenis a sport celkově. Já pořád věřím, že Ana může na RG udělat velmi dobrý výsledek. Ta první desítka se teď zase trochu vzdálí, ale nic není ztraceno...
Když už jsem psal o Bojaně, tak Ula je mi taky sympatická, ale nedávno si to u mě "rozlila" těmi obarvenými vlasy. Už se mi prostě tolik nelíbí. :( Když to shrnu, tak dneska měla postoupit jedna Srběnka, ale měla to být Anička...

No a když zase vidím výsledek Petry, tak si říkám, že z posledních sedmi zápasů hrála snad šest tříseťáků. To ji musí strašně vysilovat... Podle turnaje v Římě jsem si myslel, že Sabine má formu, ale situace se holt mění každým okamžikem. Navíc Petra ty tříseťáky umí, zatímco Sabine ráda rozdá třeba dva kanáry, ale vyrovnaný zápas jsem ji viděl vyhrát málokdy...
No a podobně smolný zápas jako Caro dneska sehrála Andrejka. Ta zase prohrála s krásnou Julii... Proč ten los musí vycházet zrovna takhle a proč jsou ty zápasy krásek pro jednu z nich tak kruté? :(
Reagovat
Fandina
Viděla jsem závěr Caro Bojana, ale bylo to vyrovnané, navíc rozhodoval TB, klidně se mohla radovat Caro.
Reagovat
smazaný uživatel
Jaký mají smysl tyhle rozbory? Skoro každý den 30-40 řádek pořád dokola. Turkiš érlajns je dlouhodobě v totálním rozkladu a dávno už nestojí za sebemenší pozornost. Ani v TV, ani zde v komentářích. Nestačilo by jednou napsat podobné konstatování a nechat ji zatím plavat? Třeba se ještě někdy probere.
Reagovat
smazaný uživatel
A hele, ředitel zeměkoule zase něco napsal... Tobě ještě nešíblo z těch tvých talířů? Jak je to dlouho, kdy ses tady Caro zastával? Finále Indian Wells není zas tak dávno... Možná moje obvyklé příspěvky pro někoho nemají smysl, ale určitě vím, že mají větší smysl než tahle reakce. Je mi totiž jasné, že i kdybych ti napsal cokoliv, tak budeš pořád stejně arogantní, povýšený a jízlivý.
Reagovat
petrulinka
Tak nejen, že se navážíš do nás fanoušků Petry, ale taky do Montyho. Já sice nefandím těm hráčkám co Monty, ale jeho komentáře mě baví, jsou k věci, nikoho neuráží a dokonce mívá i pěkné komentáře k jiným hráčkám. Takže tvůj příspěvek nechápu
Reagovat
smazaný uživatel
Broz má pravdu, že Montyho komentáře jsou jak přes kopírák, které se nedají číst. Tedy opravuji, někomu se nedají číst. Nemůžeš chápat broze, protože je chlap a ty ženská. A monty mi připadá jako ženská v kalhotech (bez urážky). Takové poetické klábosení není klasicky o sportu, který my chlapi chápeme přeci jenom trochu jinak.
Reagovat
smazaný uživatel
Teda, co se tady o sobě ještě nedozvím... Tak ty určitě piješ fernet jako správný chlap a pokaždé si u toho řekneš: NEVYMĚKNU!!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiši, tady se člověk dozví věci :))))
Reagovat
smazaný uživatel
:-D:-D ten byl dobrej...
Jinak za Anču jsem taky smutná:-(...ale doufám, že to delší volno využije na pořádnou přípravu na RG:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Lunej-tak alespoň máte nějakou zábavu, vždyť si tady hlavy nesekáme.
Monty-stačí vyhodnotit frekvenci některých slov v tvých sáhodlouhých příspěvcích (např.: rád, líbí apod.)a již jsme trochu někde jinde, než u sportu. Ze sportovních charakteristik tam mnoho konkrétního kromě obecných popisů (hrála pěkně apod.)nenajdeme. Proto to není pro některé lidi zajímavé a nečtou Tě. Jiní zase naopak (většinou ženy) ano a souhlasím s tím, že Tě mohou mít za to velmi rády. Tedy nic ve zlým, já např. nerad cokoliv popisuji i věcně ohledně sportu odborně a raději čtu. Proto bych snad ani neměl právo cokoliv připomínat, jen mi to někdy nedá. Není to nic ve zlém. Jistě jsi jinak asi hodný člověk a ty já mám rád.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, když se člověk dívá na hokej, tak občas něco pochytí i z těch reklam... :)

No, Ana a Caro si teď klidně můžou spolu zatrénovat jako před Madridem... :)
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/405902_10151691994757228_733597459_n.jpg

Jinak mě potěšilo, co napsala Caro na svůj FB: "Not my day today in Rome. I'll be continuing my training and working hard to get ready for Roland Garros.. Thanks for all the support!"
Jsem rád, že je pořád odhodlaná. Jen mě mrzí některé ty komentáře pod tím. Asi jsem si naivně myslel, že na facebookové stránky chodí jenom fanoušci... To já jsem Caro napsal na Twitter povzbuzující vzkaz. Snad si ho přečte a udělá jí radost. :) Zrovna si říkám, jaká je škoda, že Anička nemá Twitter...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to "líbí" a "rád" používám často hlavně proto, že tady píšu o ženském tenise a ženách. :) Když píšu třeba o hokejistech, tak to opravdu nepoužívám. :D No a jestli mě mají rády ženy, tak z toho mám jedině radost. Který muž by ji neměl... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za pobavení, jsem si živě představila ten zástup chlapů s tím fernetem v ruce :)) Dneska je fajn den, i když Andrea vypadla, bohužel, ale jinak favorizovaní postoupili, včetně hokejek, tak se zase můžu chvíli radovat. :)
Reagovat
smazaný uživatel
13 stupňů východně: Hot Bird 13B
Supertennis HD - frekvence 12476 MHz, symbolrate 29900, polarizace H, modulace DVB-S2 8PSK, FEC 3/4, parabola 80 cm
Reagovat
smazaný uživatel
42 stupňů východně: Turksat 2A
Sports TV - frekvence 11958 MHz, symbolrate 27500, polarizace V, parabola 60 cm
Reagovat
PetaM
První set byl takový bez rizika a říkal jsem si: "No vidíš, jde to i bez síly. Stačí trefovat kurt" ... A přišlo mi, že ten první set byl bez šťávy, ale s dobrým koncem. Ve druhém setu jsem pořád věřil v obrat, ale asi ta smeč byla klíčová. Což trochu nechápu. Prostě jeden fiftýn v tahu, no a co :D Pořád to bylo vedení 30:15 a pořád velké šance. Pak se zbytečně vyházela a to jí asi dost potopilo. Ve druhém setu mi přišlo, že je Petře úplně jedno, jestli prohraje, nebo ne, ale hlavně, aby byla už pryč z kurtu. Začátek třetího setu byl stejný a já se jen modlil, aby to nebyl další kanár. Nakonec bylo srovnáno na 3:3 a řekl jsem si, že už to nějak doklepne :D V 9 gemu jsem slyšel spoustu Pojď! a šlo vidět, že Petra chce hodně vyhrát. Míček, který rozhodl o vedení 5:4 byl hodně silně zařván a já si říkal, že teď to půjde. Sabine bohužel dost zabrala a Petra se nechala ukolébat, že to nějak půjde :D Nakonec si vzala další její servis a pak relativně bez problémů doservírovala :D Musím ale říct, že v prvním setu 2x hodně pomohla páska. Být na druhé straně kurtu, tak se zblázním :D :D Sabine na rozjezd hodně těžká soupeřka. Ale doufám, že to Petru nakopne, protože opravdu chci vidět ČF Vika-Petra ... Takže Peťo Pojď! A příště prosím ve dvou, děkuji :D :D :D
Reagovat
petrulinka
V jednom momentě ve druhém setu Petru dost zařízl čárový rozhodčí, když byl stav 15:15, Petra zahrála skvělý servis, který Sabine returnovala ven z kurtu a v ten moment zakřičel rozhodčí aut. Takže Petra si zavolala hlavní rozhodčí, tak rozhodla, že podání bylo v pořádku, jenže pak Petra zahrála špatně, už se jí ten skvělý první servis nepovedl a prohrávala 15:30, ještě zvládla na 30:30, ale pak ten game prohrála. Myslím si, že i takové momenty bohužel na psychice nepřidají.
Reagovat
PetaM
To hodně naštve, když dáte dost dobrý první servis (po dlouhé době) a on vám zahlásí aut a přitom to byla čára :D To by mě hodně naštvalo, ale právě proto bych se snažil ještě o to více vyhrát výměny a ukázat, že prostě na moje podání se aut křičet nebude :D :D
Reagovat
petrulinka
No jo, ale ty jsi chlap :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jako největší úspěch bych viděla to, že jsme to přežili my, fanoušci :)) Takže vzhůru k dalším nervům :)
Reagovat
freeteepek
To tady z chlapů nechápe nikdo. Sesypat se kvůli jednomu nepovedenýmu úderu? Nakonec to ale Petra s vypětím všech sil zvládla otočit. Jediná odpověď na to, jsou dnešní výkony jiných tenistek. Hlaváčkové ztracené vedení o set 4:0 ve druhém, Wozniacký a Radwaňský výpadky s outsiderkami. Nebo třeba obrat Cibulkový div že v prvním setu nedostala kanára:-) Všechno zápasy jako na houpačce. To je prostě ženský tenis:-)
Reagovat
smazaný uživatel
No.. co napsat, klasika.. Péťo, sledovat Tvé zapasy tak mám infarkt snad už v 35 :).
Nechápu proč za jasného stavu to druhé podání třeba "jen nevrátí", těmahle chybama soupeřsce, která je na dně, jde na druhý slabší servis strašně pomáhá..

Přeju si, aby se teď odrazila :) Pojď Péťo, strašně Ti fandím.. držím palečky dál, máš na to být v první čtyřce!!!!
Reagovat
Fandina
Konec dobrý, gratuace k postupu a příště zase. Džím palce. Peťo ... pojD pojď pojd
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist