Kvitová do semifinále bez ztráty setu, čeká ji Stosurová

28. 10. 2011, 19:25
Aktuality 89
TURNAJ MISTRYŇ - Petra Kvitová na Turnaji mistryň prošla svou skupinou bez ztráty setu. Česká tenistka si dnes poradila s Angieszkou Radwaňskou, které tak zatarasila postup do semifinále. O finále si Kvitová zahraje s Australankou Stosurovou.
Petra Kvitová

Petra Kvitová si při premiéře na Turnaji mistryň zajistila postup do semifinále už po dvou zápasech, v nichž ve dvou setech porazila Zvonarevovou i Wozniackou. Dnes se s Agnieszkou Radwaňskou utkala o první místo ve skupině a také v souboji s polskou tenistkou neztratila set. Zvítězila 7-6 6-3.

"Vůbec jsem nedoufala, že skupinu takhle zvládnu, je to neskutečné," řekla Kvitová v rozhovoru na dvorci a poděkovala divákům za podporu. V hledišti se objevily dívky s českými vlajkami namalovanými na obličeji a pokřiky: "Petra, Petra!"

Radwaňská v zápase potřebovala urvat alespoň set, aby se dostala poprvé do semifinále Turnaje mistryň, včerejší obrat proti Zvonarevové, které unikla ze tří mečbolů, ale nezopakovala a po boji prohrála. A to v úvodní sadě vedla už 5-1. Z druhého místa tak nakonec postoupila s jedinou výhrou, nýbrž nejlepším skóre gamů, Ruska Zvonarevová. Tu v sobotu čeká Běloruska Azarenková. 

"O tom jsem nevěděla, soustředila jsem se na sebe," odpovděla Kvitová polským novinářům po utkání, zda vnímala, že Radwaňské stačí k postupu uhrát set. Ti ruští zase česky poděkovali a zeptali se, zda myslela na Zvonarevovou. "Ne, jen na sebe," odpověděla.

Wimbledonská šampionka Kvitová bude o finále bojovat proti vítězce US Open Samantě Stosurové, která dnes deklasovala 6-1 6-0 Číňanku Na Li. Jednadvacetiletá Češka svou o sedm let starší soupeřku z Austrálie porazila ve dvou sadách jak před třemi lety na French Open, tak na letošním úvodním grandslamu sezony v Austrálii. "Bude to velký boj. Stosurová má výborné podání a její čop bude na tomhle povrchu nebezpečný," řekl Kotyza.  

Z pohledu nadcházejícího finále Fed Cupu, v kterém hrají za týden Češky v Moskvě, může mít vrchol Turnaje mistryň v Turecku zajímavý konec. Případný souboj o titul Kvitová - Zvonarevová by totiž byl díky tomu mnohem napínavější. 

Petra KvitováKvitová se dostala ze stavu 1-5
Kvitová v dnešním utkání, jak je tomu u české jedničky zvykem, znovu velmi aktivní. Celkem nastřílela 42 vítězných úderů a 47 nevynucených chyb, zatímco Radwaňská předvedla jen 8 winnerů a 17 zkažených úderů.

Přitom úvod utkání Kvitová nezvládala. Dělala chybu za chybou, hrála nepřesně a bez razance, až sama nad sebou kroutila nevěřícně hlavou. "Byla jsem překvapená, jak se hýbe a kolik mi toho vrací, nebyla jsem na to připravená a byla jsem v rozpacích. Nevěděla jsem přesně, co mám dělat," řekla Kvitová.  

Dokonce si za stavu 1-3 chtěla jít po zkaženém bekhendu sednout na lavičku, ale prohrávala teprve 15-40. Schovala hlavu do ručníku a game ztratila až o dva míče později. 

Za stavu 1-4 přišel wimbledonskou vítězku zachránit na lavičku trenér David Kotyza. "Říkal jsem jí, že tomuhle se říká dívčí kapela Panika. Cítil jsem, že je zmatená, ale dostala se z toho sama a parádně," řekl Kotyza novinářům.

Trvalo ale ještě jednu hru, než v sobě Kvitová objevila tenis. A pak se Radwaňská nestačila divit. Češka ji drtila jako v předešlých zápasech Zvonarevovou i světovou jedničku Caroline Wozniackou z Dánska a bez problémů vyrovnala na 5-5.

Kvitová se mocně povzbuzovala, hecovala po vítězných míčích a o sadu bojovala. Dokonce při jedné z bekhendových výměn začala hekat, ale jen jednou. I za podpory mladých tureckých fanynek s českou vlajkou na obličeji pak vyhrála tie-break.

Rodačka z Fulneku chtěla zápas ukončit ve dvou setech, aby ušetřila síly na semifinále proti Stosurové, a proto se snažila vyhrát každou výměnu. Ukázala vedle útoku také dobrou obranu, po které Radwaňská smečovala do autu.

Zisk brejku a vedení 2-0 v druhém setu ale ještě Kvitová neudržela. V sedmé hře musela tvrdě bojovat v nejnapínavějším gamu utkání o svůj servis. Třikrát odvrátila brejkbol, pomohlo jí i jestřábí oko, ale nakonec podání uhájila a Polku zlomila.

"To byl parádní game od obou hráček a Petra to pak dohrála skvěle," chválil Kotyza. Zápas vyhrála Kvitová po proměněném prvním mečbolu za hodinu a 42 minut. 

"Asi to (jistota postupu do semifinále) někde v hlavě bylo, že už to tam je, ale chtěla jsem vyhrát. Nejsem ten typ, co by šel na kurt a jenom to odpinkal. Proto jsem v prvním setu bojovala," řekla. 

Duel přirovnala ke čtvrtfinále Wimbledonu s Bulharkou Pironkovovou, v kterém vydřela třísetové vítězství. "Takový zápas je na turnaji potřebný a doufám, že to tak jako na Wimbledonu bude pokračovat," usmála se.

Kvitová si v Istanbulu může zajistit přezimování na druhém místě světového žebříčku. Jak ale ČTK původně informovala, 'pouhé' tři výhry ve skupině Češce nestačí. Její výsledek v Istanbulu musí být stejný, nebo lepší než Bělorusky Azarenkové. Obě jsou zatím v semifinále a v případném finále by si to mohly rozdat o post světové dvojky. Tou ani jedna ještě nebyla.

- TURNAJ MISTRYŇ ISTANBUL -
(Turecko, tv. povrch / hala, 4.900.000 dolarů)
páteční výsledky (28. 10. 2011)

Červená skupina:
Kvitová (3-ČR) - Radwaňská (8-Pol.) 7-6(4) 6-3
esa: 4-0 
dvojchyby: 1-2 
vítězné údery: 42-8
nevynucené chyby: 47-17


Konečná tabulka:
1. Kvitová 3 3 0 6:0 3
2. Zvonarevová 3 1 2 3:5 1
3. Radwaňská 3 1 2 3:5 1
4. Wozniacká 3 1 2 3:5 1

Semifinálové dvojice: Kvitová - Stosurová, Azarenková - Zvonarevová.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

89
Přidat komentář
frufru77
sleduji tenis opravdu hodně dlouho, ale to, co předvedla Viktorka jsem "nežral". Poprvé jsem totiž viděl, jak hráč(ka) téměř "odtahuje" ruku s raketou od míčku. Hnus. Zasloužila by pokutu, a to mastnou, ne pár tisícovek. Běloruská špína, jinak se ten tyjátr nazvat nedá. Přitom (paradoxně) pokud sem tam do míčku uhodila, téměř vždy to byl winner. Hnus, hnus, hnus. A je zbytečné lámat si hlavu nad pohnutkami.
Reagovat
freeteepek
Vika je emotivní hráčka. V 1. setu ještě bojovala, ale ve druhém, když viděla urputnost Bartoli, se na to vybodla. A to dost okatě. A naštvala tak nejen diváky, ale i sázkaře. Bartoli, ještě před týdnem nemocná, nerozehraná na tomto povrchu, nepochybně překvapila. Ve hře bylo sice více jak 100,000USD, ale ani to hráčky na této úrovni nemotivalo. Bartoli chtěla vyhrát a s pocitem, že nemá co ztratit, to dokázala. Petru zaskočil výkon soupeřky, která bojovala jako o život. Jenomže Petra je taky bojovnice, která navíc nekalkuluje. I kdyby se zápas hrál o půlnoci, ona by ho chtěla vyhrát.
Reagovat
smazaný uživatel
U Viktorky mě to právě trochu překvapilo, protože když jsem četl některé její výroky, přišlo mi, že je tedy opravdu hodně na prachy... Tak asi dávaj málo. :-(
Petra když vidí, že jí to jen trochu jde, je schopna na kurtu nechat duši. Tohle umí jenom ona a Máša.
Reagovat
VlS
Bartoli a Lucka tam nechají duši, i když jim to nejde
Reagovat
mac.hall
Nakonec se to podařilo a Petra bez ztráty květinky postoupila do semifinále. Myslím , že nebudu daleko od pravdy , když řeknu , že většina normálních lidí to Petře velmi přeje a fandí jí stejně , jako já a chce, aby v turnaji došla co nejdál. Na druhou stranu si opět neodpustím konstatování , že hra Petry vykazovala alarmující nevyrovnanost. Do stavu 1:5 to byla , mírně řečeno , katastrofa. Poprvé jsem si dělal při jejím zápase u Tv statistiku úderů a počet nevynucených, naprosto zbytečných chyb , kdy nebyla pod tlakem Agněžky a mohla zahrát bez většího usilí údery do kurtu, byl za 1. set děsivý. Napočítal jsem jich cca 30 , přičemž od stavu 1 : 5 se její hra v tomto směru výrazně zlepšila. V každém gamu děla minimálně 2 ale většinou 3 až 4 takové chyby a vypadalo to tak , že z kurtu odejde s pořádným výpraskem. Agněžce pro to stačilo jen nedělat chyby a vrátit míč na polovinu kurtu Petry. Vítězných balónů zahrála minimum. Naštestí se hra Petry od 7. gamu , jako zázrakem, změnila o 180 stupňů a začala předvádět tenis na skutečně špičkové úrovni.V záplavě drtivých úderů a při výrazném snížení počtu hloupých nevynucených chyb Agněžka mohla jen přihlížet a Petra celkem bezpečně dovedla zápas do úspěšného konce. Samanta v semifinále bude s největší pravděpodobností , jiné kafe. Je to , podobně jako Petra, hráčka , která když má formu , je schopná zamést s každým. Na druhou stranu , když se jí nedaří je to šedý průměr. Myslím si , že nyní má velmi dobrou fazonu- zápas s Vikou jí sice vůbec nevyšel ale je otázka , do jaké míry se na tom podepsal dementní časový harmonogram turnaje. Nastupovala ani ne po 24 h odpočinku od předešlého zápasu proti svěží soupeřce. Únava byla pravděpodobně hlavním důvodem jejího matného výkonu. Semi s Petrou ovšem bude zcela něco jiného. Obávám se , že pokud se Petra ve své hře nevyvaruje hluchých míst, jaké předváděla ve větší , či menší míře ve všech zápasech základní skupiny, nebude mít proti Samantě příliš šancí na úspěch.
Reagovat
smazaný uživatel
Hrála dobře, gratuluji k výsledku ! Trochu mi vadí neustálé spekuluce novinářů "co by, kdyby" a taky si myslím, že kolkrát vkládají do úst hráčů i hráček věty, které ani neřekli. O ubohých a nezábavných (bez jakýchkoliv zajímavostí) českých komentátorech na ES už ani raději nemluvit.
Reagovat
smazaný uživatel
S těmi komentátory naprosto souhlasím a nejen na ES,ale i na Nově při formulích.Někdy si raději přepnu na slovenský kanál.Moc se těším na dnešní zápas Petry, věřím v její výhru.
Reagovat
Fandina
České tenistky letos vládnou. Slavily nejčastěji

27. října 2011

PRAHA - Žádné jiné zemi letos nepřinášely tenistky tolik radosti jako ty z Česka. Fanoušci s nimi mohli slavit hned 23 turnajových titulů včetně čtyř grandslamových, tedy víc než nejúspěšnější země loňska Rusko a USA. To byl ale rok?

http://sportreport.lidovky.cz/ceske-tenistky-letos-vladnou-slavily-nejcasteji-fbc-/ln-sport-ostatni.asp?c=A111026_220233_ln-sport-ostatni_vlh
Reagovat
petrulinka
A ještě jedna věc. Pokud někdo nechcete Petře fandit. Tak jí dejte pokoj. Konečně máme po dlouhých letech hráčku, která je hodně dobrá a někteří si toho vůbec neumíte vážit. Místo, abyste jí drželi palce, tak na ni někteří neustále plivete a to kvůli neskutečným hloupostem. Měli byste se stydět.
Reagovat
majkl005
Naprosto souhlasím...
Reagovat
smazaný uživatel
Řečeno upřímně, od plic a velice trefně !
Naprostý souhlas.
Reagovat
VlS
Právě jsi tu předvedla, co je fanatismus. Fandit u tebe znamená jen bez výhrad ve schématu: komu se nelíbí její kvičení, ten ji nefandí.
Tak takové fandění bez jakýchkoliv výhrad neakceptovatuji.
Kdo v kvičení neslyší "pojď " je podle tebe hluchý? No radši hluchý, než blbý.
Reagovat
vendulkabendulka
Leave Britney alone!
Reagovat
petrulinka
Tak si dovolím napsat svůj názor. Nejprve Petra. Nevím tedy, jestli jste všichni hluší, ale Petra nikterak po vyhraném míčku nekviká, pouze se povzbuzuje slovem "pojď". To, že má bohužel vysoký hlas, tak to nezměníme. Například Dominika Cibulková se povzbuzuje "poďme". Ale to, co dnes předvedla Azarenka byl hnus, tvářila se znuděně, nehrála, pouze to odchodila a jasným důkazem bylo i to, že najednou neměla potřebu ječet, jako v ostatních zápasech, čehož si všiml i komentátor. Vždy se snažím vžít do kůže soupeřky a musím říct, že pro Bartoli (i když ji moc jinak nemusím) to muselo být hodně těžké, hrát proti soupeřce, která vlastně ani hrát nechtěla. A takové výmluvy, jako tady někteří předvádějí, že má rozum a raději se šetří na zítra, jsou hodně stupidní. Tak si to měla vyhrát ve dvou setech a nemusela se tam motat ještě ve třetím. To, co předvedla, se prostě na takovém turnaji nemá vůbec vyskytnout, je to nechutné hlavně vůči soupeřce. Takže toto můj názor.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas. Vika dle mne degenerovala turnaj. Dámy mohla potěšit její starost oo kvalitu nalepených nehtů. My chlapi takovouto situaci řešíme čestněji (včasným odchodem z kurtu, rovnou na pivo!)
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, mně to teda stupidní nepřipadá... Budu se jenom opakovat. Vika to určitě chtěla vyhrát ve dvou setech, ale Bartoli byla v tom druhém o něco lepší a pak už to bylo za trest. Komentátor německého Eurosportu Viku taky chápal... Jako v tom je právě Turnaj mistryň specifický. Na jiném turnaji (nepočítám-li týmové soutěže) nemůžeš přemýšlet o dalším a mnohem důležitějším zápase, dokud nevyhraješ ten předchozí.
Reagovat
zde73
doufam peti,ze jestli narazis na azarenku ze ji vyprovodis s kanarem!tato hracka u mne skoncila po utkani s bartoli,ktery odchodila!no proste to nebylo hodne utkani turnaji mistryn!o nic neslo,ale ten pristup nafoukane belorusky byl nechutny!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ajéje, další moralizátor... Jak už jsem napsal o pár řádek níž, chtěl bych vidět někoho jiného na místě Viky. Za sebe můžu říct, že bych v tomhle případě taky chtěl co nejrychlejší konec zápasu. A nevím, proč by Vika měla být nafoukaná. Protože má rozum a ví, že zítra bude potřebovat hodně sil?
Reagovat
zde73
rikam jeste jednou,odchodit zapas na teto urovni a jeste tak okate no to byl hnus,to se nedalo sledovat,to se ji musi vymstit!azarenka je minus a taky ze bude to ji ze srdce preji!
Reagovat
smazaný uživatel
Říkám ještě jednou: Vika má rozum (na rozdíl od tebe) a ví, že zítra bude potřebovat hodně sil. Ty jsi dobrej pacient...
Reagovat
VlS
Tak nevím, asi jsem viděl jinej zápas. Nic odchozenýho tam nebylo, ale Marion není lehká soupeřka pro nikoho. Vika nehrála vůbec špatně. Kdyby to chtěla jen odchodit, tak by se s tím nepárala na tři sety.
Reagovat
smazaný uživatel
Vika hrála dobře a Marion není lehká soupeřka, o tom žádná. Ale ve třetím setu bylo vidět, že už to chce mít Vika (pro mě z pochopitelných důvodů...) co nejdřív za sebou. Nechci machrovat, ale Viku mám rád a poznám to. :)
Reagovat
VlS
V posledních gamech pustila pár míčů, které možná mohla mít, ale taky nemusela. Nemyslím, že někdo někomu nechá desítky tisíc USD jen tak ze srandy.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem před chvilkou dokoukal zápas Viky a chce se mi říct jediné: Viko, honem do postele! Bylo to takové zvláštní... Ze začátku asi Vika neměla motivaci (možná podobný problém měla dneska i Petra), ale pak začala hrát výborně a první set otočila z 0:4 na 7:5. Bartoli pak hrála skvěle a vyhrála druhý set. Pak měla Vika dost těžké rozhodování... Bylo hodně vidět, že už myslí na zítra a dneska to chce ukončit co nejrychleji. Zdaleka to tolik neprožívala jako jindy, protože zítra by jí ty síly mohly chybět. Docela mě zaujalo, co říkal komentátor německého Eurosportu na konci třetího setu: "Každý další čas hry těší Věru Zvonarevu." Jako určitě kvůli tomu Věra neskákala radostí, ale je to v podstatě pravda. A pak mě zaujala ještě jedna věc ke konci zápasu. Do německého Eurosportu se vloudil zpívající šotek... Slyšeli jste to někdo? :D
Reagovat
Teo
Gratulace Petře Kvičové! Kvik:o)
Reagovat
Fandina
co dělá Petra je dobré. Alespoň vždy vím, že má bod.....
Reagovat
smazaný uživatel
Ups, a Viktorka nám ztratila první set na TM. Že by nebyla tak neprůstřelná? Ale hraje naprosto bez emocí, bez srdce, profesorsky. Když se to srovná s Péťou a s její obrovskou vůlí uspět i v zápase ve kterém o nic nejde. Péťa je prostě úžasná.
No a tím pádem tu máme pouze jednu hráčku, která neztratila ani set.
Reagovat
smazaný uživatel
Za tohle bych Azarenku diskvalifikoval z turnaje. To se nevidí ani na chalengerech natož na turnaji mistryň
Reagovat
smazaný uživatel
Já Viku plně chápu. Jako lepší prohrát dneska než v semifinále. Vika má rozum a doufám, že jí zítra nebudou chybět síly. Fakt jsem jí ten dnešní zápas nezáviděl. Chtěl bych vidět někoho jiného na jejím místě...
Reagovat
smazaný uživatel
No,...tak přeci jen je to turnaj mistryň, takže by se mělo hrát naplno. Ale už dopředu se dalo čekat, že s odpočatou, nažhavenou Bartolli, která nemá co ztratit to bude pro Viku něco jako zatrest. Ale zase radikální slova místních diskutérů o nechutném přístupu a diskvalifikaci, to snad nee.
Ale někoho jiného na místě Viky jsme přeci jen viděli - Petru. Ta tedy rozhodně problém s motivací neměla, ta hrála jako by to bylo finále.
Reagovat
smazaný uživatel
Vesměs souhlasím, ale přesto si dovolím něco podotknout. Jasně, Petra dneska taky nemusela, jenže zaprvé nehrála tak pozdě jako Vika a zadruhé to ukončila ve dvou setech. Vika to určitě taky chtěla vyhrát ve dvou setech, ale to se nepovedlo a pak už to bylo vážně za trest...
Reagovat
zde73
presne tak,azarenka jeden velky hnus!
Reagovat
Vojtiik
To její kvičení je odporné, kdyby to udělala aspoň po nejakem svojem winneru nebo tezkem míči parkrat za utkani, tak okej... ale rvat tam jak podsvince po kazdem druhem pokazenem balonu od soupeřky je hnus, kdyz neco podobneho sem tam udelal murray tak jste ho malem ukamenovali tady (a ten to nedela zdaleka tak často), ale na petru se neozval nikdo asi jen proto, ze je to češka.. kazdopadne zitra hodne stesti proti Sammy i kdyz mi nebude vadit ani kdyz vyhraje ona:)
Reagovat
smazaný uživatel
No a teď musím zareagovat. Petra dneska zdaleka tak nekvičela. Bylo tam spoustu jejich winnerů, kdy ani nehlesla. A těch malinko, snad dva, tři výkřiky při chybě soupeřky v nejvypjatějších momentech, když například odvracela breakball, to snad nestojí ani za zmínku. Tak se uklidni.
Ale jestli máš za každou cenu osobní potřebu si hodit kamenem, tak si klidně posluž. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Murray to dělá při brejkbolech nebo takových důležitých míčích, kdy si zařve come on. Petra takhle kvičí častěji a navíc se to nedá poslouchat.
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm, já souhlasím s lajnou, Petra sice semtam štěkla po chybě Anežky, ale bylo to vždy ve zlomových momentech - viz nekonečně gemy přes shody atd.
Reagovat
relax1
Vám vadí, že si naše Květinka sem-tam uleví, dá emocím volný průběh? Dělají to všichni. Spíš mi vadí jak při hře heká Azarenka. Připomíná (i přes to, že mi to nic neříká) mi onu místnost (hekárnu), než jdou ženy rodit. Že by příprava?
Reagovat
smazaný uživatel
Jste pokrytci, co dělá Kvitová je prostě za hranicí vkusu, je to často až nesportovní. Moc jí fandím, ale tohodle nešvaru by se fakt zbavit měla, nehledě na to, jak otřesnej pazvuk to je. Kdyby to dělal kdokoliv jinej, tak je to problém.
Reagovat
relax1
Jaký nešvar. Kvítek hlasitý doprovod používá po ukončení výměny na znak, že bod je pro ni. Nikoho svými hlsitými projevy v průběhu hry neruší. Běž třeba i tam Ty "nepokrytče" !!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, já jsem nikdy neříkal, že se mi to nějak líbí. Už tady minule na toto téma byla debata. Ale hovořit o tom, že je to nesportovní, je nesmysl. Ve hře je Petra snad nejtišší tenistka v top ten, ve hře kdy to soupeřku ruší. To by jsi musel na prvním, druhém, třetím atd. místě obvinit z nesportovního chování Mášu, Viku, Věrku, pak všechny další a až pak by byla v pořadí Petra, která si zařve až po výměně, kdy už to může být všem jedno.
Reagovat
smazaný uživatel
Slavit chybu soupeřky je nešvar, tečka.
Reagovat
smazaný uživatel
A já snad říkám, že co dělaj tyhle hráčky nic není?
Reagovat
relax1
Kvítek, dává hlasitým projevem na jevo, že balon je pro ni. Dává tak najevo jestli zahraje sama úžasný balón, nebo třeba když ho zkazí soupeřka (v tomto případě kvičí, když je v ohrožení - třeba když tzv. tahá za kratší konec při vl.podání). Z Tvé reakce je patrné, že jsi žádný sport nedělal s tím, že Ti nezáleželo na končném výsledku a proto Ti moooooooooc "rozumím"!
Reagovat
smazaný uživatel
Ten tvůj projev, to je smutný.. Česky neumíš a ani smysl to nedává.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem přesvědčený, že Péťa neslaví chybu soupeřky, ale vlastní výkon že se udržela v těžké výměně, ve které byla nakonec soupeřka tou, která chybovala.
Ale myslím, že tahle debata namá další cenu.
Někdo se raduje s Petrou, někdo furt za každou cenu hledá chyby.
Reagovat
relax1
Takže došli argumenty. Neumíš reagovat, že jo? Je mi Tě líto!
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel ty neumíš reagovat, proto říkám, že to nemá smysl. Možná jsi si nevšiml, ale já neřeším to, jestli je to pochopitelné nebo ne. Sám jsem naopak toho nasportoval dost a rozumím tomu. Já říkám jen to, že je to nesportovní. A to jsi furt nevyvrátil. Pochopitelný je, že když te rozhodí zařízne, začneš mu nadávat. Ale to neznamená, že to budeš předvádět.
Reagovat
smazaný uživatel
* rozhodčí
Reagovat
relax1
Od hlasitých projevů jsi přešel k češtině, teď k rozhodčím. Když nic tak jsi uznal, že hráč má na tento hlasitý projev nárok. Pusu.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsem fanoušek Petry, ale stejně se jí zastanu. Samozřejmě to někomu může připadat nefér, ale vy si vůbec nedovete představit, jaké ty holky prožívají emoce. Tohle bych Petře vůbec nevyčítal. Vy jste asi všichni dokonalí...
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel jsi opravdu natvrdlý. Já se držím stále jednoho tématu, ty mě stále napadáš a stále nejsi schopný vyvrátit, co píši. Tvoje invektivy jsou zábavny, ale jaksi nefungují. Rozhodčí byl příklad, protože hloupejším je potřeba ho dát, aby chápali. A protože jsi hloupejší, tak neumíš česky. Všechno se to točí v kruhu kolem toho, že jsi blb.
Reagovat
relax1
A aby jsem nezapoměl, kvičet v průběhu hry je podle Tebe sportovní? Zřejmě ano.
Reagovat
smazaný uživatel
Nefér to prostě je, na tom není co řešit. Ivanovicový to bylo vyčítáno neustále.
Reagovat
smazaný uživatel
Nikdy jsem to neřekl, nesportovní je to TAKY. To ale neznamená, že to, co předvádí Kvitová, je v pořádku.
Reagovat
relax1
Jak patrno urážky (bohužel jenom ty), Ti jdou. I to je neklamný znak chudostí ducha Tvé osoby.
Reagovat
smazaný uživatel
Pouze konstatuji fakta. Styl tvé argumentace a neschopnost chápat psaný text, nehledě na samotnou neschopnost se vyjadřovat a psát gramaticky správně. Blb je nakonec slušné.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak Aně fandím a je mi úplně jedno, jestli jí někdo něco vyčítá. To podstatné jsem k tomu už napsal a svůj názor měnit nebudu.
Reagovat
relax1
A co ti na Kvítku ještě vadí. Připadá mi, že i to, že hraje neskutečný tenis!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Achjo. Já nikde neříkám, že kvůli tomu nemáš fandit. Říkám jen to, že je to nesportovní. Nic víc. Proč to tolik lidí není schopno akceptovat?
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak vůbec nic, fandím jí. Jen prostě nejsem pokrytec a dokážu uznat, když oblíbenkyně není dokonalá. Což je pro většinu našich pseudonacionalistů strašnej problém.
Reagovat
relax1
Jak patrno, příroda se na Tobě řádně vyřádila. Lituji Tvé nejbližší okolí (mám na mysli Tvé příbuzenstvo a kolektiv ve kterém se pohybuješ). Ti si to musí do opravdy užívat. Tak čau a měj se!
Reagovat
relax1
Promluvila dokonalost sama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Aaa další série invektiv od člověka, který fňuká, že ho urážím. Pak se nemůžeš divit, že tě označím za pokrytce.
Reagovat
smazaný uživatel
Naopak, úplně v pohodě. Já s tebou sice nesouhlasím, ale tvůj názor plně akceptuju... Je vidět, že mě neznáš. :)
Reagovat
relax1
Vulgarity jsou pro hodně přízemný lidičky. To jsou Ti, co jim nějak nefunguge racionální myšlení a sebereflexe. Tam se mi dva nepotkáme. Mezi lidi oplívající vulgarizmama mne nehledej. A fňukat? Já? Nemám proč. Nic mi nechybí a Ty už vůbec ne!
Reagovat
relax1
relax1 dělá pá ..... pá ........pá .........pá.
Reagovat
smazaný uživatel
Mi???
Reagovat
smazaný uživatel
Pápá jsi už dělal, ale bohužel jsi tak racionální a oplýváš tolika sebereflexe, že nedokážeš přijmout kritiku a odejít, furt musíš reagovat.
Reagovat
VlS
Ale hezký to není, taky se mi to nelíbí.
Reagovat
smazaný uživatel
Neříkám, že je to pěkný..jen jsem reagoval na hlášku, že Kvitka štěká "po každé druhé UE soupeřky"..to je dost přitažený za srst :-).
Reagovat
smazaný uživatel
jseš divnej. když má emoce tak ať je dá najevo. Není to při hře, jako u jiných hráček. (pořád lepší než se škrábat na zadku jako pan N.)
Reagovat
smazaný uživatel
Tobě se nikdy při zpocení nestáhly trencle do zadku?
Reagovat
relax1
To co předváděl Kvítek ve Wimbledonu, je schopná předvádět kdy si vzpomene. Ale pochopitelně se takhle nedá hrát po celou sezózu. Dělá to velice dobře a chytře. Skrátka si vybírá. Proč by se měla mordovat na antuce, když ji až tak moc nemusí, když se může předvést v plné parádě na rychlých površích. Od Wimbledonu (vlastně už od Paříže, kde uspěchala zápas s Na Li) říkám (jestli chcete tvrdím): "Je to paní (jasně že slečna) tenistka!" Smekám!
Reagovat
freeteepek
Myslím, že Petra dnes předvedla parádní obrat v prvním setu. V opačném gardu před měsícem prohrála se Zvonarevou. jako přes kopírák. Dnes už je Petra úplně někde jinde,než byla tehdy. A to, co dnes dokázala,ji ještě víc posílí. Plyne z toho poučení nemyslet si, že mě soupeřka nemůže překvapit. V tomto případě dobrým pohybem. Aga výborně returnovala. Kurt není tak rýchlý, jak bysme si přáli. Ode mě dnes především za bojovnost Petře palec nahoru!
Reagovat
smazaný uživatel
GRATULACE pro Kvitko!!! super,od 7gamu krasne a s prehledem! uz se tesim na mac.halla,jestli zase prijdea bude vest ty svoje chytry reci..Petro PARADA,zitra pokracuj!!!!!!
Reagovat
neznalek
Srdečně blahopřeji k dalšímu úspěchu.
Petra je už na takové úrovni, že soupeřky se zdají býti nemocné či jinak handicapované. A to má člověk pořád pocit, že Petra hraje jen na 70% svého potenciálu
Reagovat
smazaný uživatel
velká gratulace Petře, opravdu rok snů. Už jsem to psal a budu se opakovat pro mě jasný český sportovec roku 2011.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ještě jednou tady, veliká gratulace Petře, Péťa ukázala zase obrovské srdce. Zítra to budou nervy...

A teď se letím kouknout na Viku, protože cítím v kostech, že Marion bude hrát naprosto vpohodě bude se chtít jenom předvést a je jediná, kdo by Vice trošku mohl nahlodat sebevědomí. I když sledovat ten aerobik bude fakt náročné.
Reagovat
smazaný uživatel
No,já si letím dát domácí polévku,Vika musí počkat:-)A Marion mám také docela v oblibě!Jenže Sam je Sam,takže ani nevím,zda budu zítra sledovat semifinále...Ale jako správný patriot budu tentokrát fandit našemu Kvítku!
Reagovat
shit_happens
Pochybuju, že proti Stosurové má šanci, pokud předvede znovu tolik nevynucenejch chyb:/
Reagovat
smazaný uživatel
Nejmenoval Ty ses ještě včera mac.hall ?? Nebo jste bráchové ??
Reagovat
shit_happens
Nejmenoval, proč?
Reagovat
smazaný uživatel
Si přečti diskuzi cca 6 článků zpět, tam kde je těch hodně komentářů, jako bys mu z oka vypadl, ale myslím, že se oba pletete. :-)
Reagovat
VlS
No, to co se ti přihodilo v tvém nicku je tedy opravdu smůla. Viděl jsi zápas Sam - Vika?
Reagovat
frufru77
oproti dnešku bude pro Kvítí zápas se Stosurkou procházka....
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace!Při zápasech Petry mi připadá, jakoby soupeřky nehrály své maximum, zřejmě blok z marnosti....(při razanci jejich úderů)
Reagovat
Carloss
vilda: jj, úplně ten samej pocit mám taky.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli včera hrála proti nemastné, neslané Wozniacké tak dneska se musela poprat s naprosto brilantní defensivou Agy, která navíc skvěle returnovala a Petra to zvádla! Klobouk dolů. A zítra moje dvě oblíbené hráčky proti sobě Péťa vs. Sam. Fandit budu ale Petře :)
Reagovat
frufru77
to nemělo chybu...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist