Kvitová bude hrát v Sydney

5. 12. 2011, 12:23
Aktuality 7
Na stejném turnaji jako Caroline Wozniacká zahájí novou sezonu na okruhu WTA Petra Kvitová. Oznámili to dnes organizátoři podniku v Sydney, kde si světová dvojka zahraje poprvé v kariéře.
Petra Kvitová

Zatímco letošní rok zahájila Petra Kvitová v Brisbane, kde si ve své generálce na Australian Open došla pro titul, příští sezonu odstartuje v Sydney, kam zamíří po skončení Hopmanova poháru. Vedle Číňanky Na Li a domácí Samanthy Stosurové tak bude třetí aktuální držitelkou grandslamového titulu, která se v australském městě popere o první titul v novém roce.

"Nikdy předtím jsem v Sydney nebyla. Každý mi říká, jak je to krásné město, proto se nemůžu dočkat, až uvidím přístav a ty úžasné pláže," těší se světová dvojka. "V Austrálii jsem v minulých letech slavila pár úspěchů, vyhrála jsem v Hobartu a Brisbane, tak doufám, že v roce 2012 vyhraju titul v Sydney," dodala vítězka šesti letošních turnajů Kvitová.

Účast v Sydney už minulý týden potvrdila světová jednička Caroline Wozniacká, na niž nejlepší česká tenistka ztrácí pouhých 115 bodů.

Komentáře

7
Přidat komentář
freeteepek
Uvidíme, kde bude nakonec větší mela. Jestli v Brisbane nebo v Sydney:-)
Reagovat
skott
v expres zpravach zminka o Sammy obhajobe Newcombovo medaile pro nejlepsi tenistu/ku Australie.
Musim dat odkaz na cele predavani, protoze i kdyz na podobne galavacery moc nejsem, tak tohle me docela dostalo.Oproti podobnym akcim u nas - nejen Zlaty kanar, ale i vselijaci Sportovci, Fotbalisti roku atd. plnych trapasu, amaterskych moderatoru, hloupych radobyrozhovoru a slabe urovne, se tohle neda vubec srovnat..

http://www.youtube.com/watch?v=NJBWL2DVQvg&feature=channel_video_title

Nej momenty krome Samanthy vyhry, jeste dojemna rec Jeleny a pocta Lleytonovi, ktery zminil konec kariery Petera Luczaka po AO.
Reagovat
smazaný uživatel
spíš se těšim na turnaj v Brisbane...To bude větší mela...
Reagovat
skott
jj, nalakali k domaci Sammy Marii, Serenu a Kim..to vypada velice slibne;-) Kdyz si vezmu, jak jim letos par dni po turnaji cely areal zaplavila velka voda, tak udeali kus prace - navysili dotaci/Premier a slapou konecne Sydney pekne na paty.
Reagovat
smazaný uživatel
tak když jejím prvním turnajem bude Sydney tak nemůže hrát v Brisbane.. a navíc v té době bude hrát s Tomášem..
Reagovat
smazaný uživatel
kdy se hraje brisbane prosím?
Reagovat
skott
Hned prvni tyden v lednu zacina Brisbane, Auckland, Hopman Cup.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist