Krejčíková zastavila i rozjetou Ostapenkovou a s Rybakinovou si zahraje o wimbledonské finále

10. 7., 15:51
Aktuality 91
WIMBLEDON - Barbora Krejčíková (28) při premiéře ve čtvrtfinále Wimbledonu přehrála v souboji bývalých vítězek French Open po velmi dobrém výkonu 6:4, 7:6 rozjetou Lotyšku Jelenu Ostapenkovou (27) a podruhé v kariéře postoupila do semifinále grandslamu. V boji o finále vyzve předloňskou šampionku Jelenu Rybakinovou (25) z Kazachstánu, s níž vyhrála oba vzájemné duely. Ve čtyřhře s Němkou Laurou Siegemundovou (36) po večerní tříhodinové bitvě dohrála.
Barbora Krejčíková (© Profimedia)

Ostapenková – Krejčíková 4:6, 6:7

Barbora Krejčíková hrála čtvrtfinále grandslamu popáté v kariéře a poprvé ve Wimbledonu. Proti nepříliš oblíbené sokyni Jeleně Ostapenkové, která navíc s předchozími čtyřmi soupeřkami v Londýně ztratila jen 15 gamů, začala sebevědomě a pokračovala v soustředěném výkonu z předchozích kol.

Osmadvacetiletá Češka odstartovala dvěma dvojchybami, přesto v prvním setu zápasu hraného pod širým nebem na kurtu číslo 1 vyhrála 20 z 23 bodů po svém podání. Ve třetím gamu proměnila jediný nabídnutý brejkbol a po půl hodině jako první na turnaji lotyšské semifinalistce z roku 2018 sebrala set.

Statistiky zápasu Jelena Ostapenková – Barbora KrejčíkováStatistiky zápasu Jelena Ostapenková – Barbora Krejčíková (@ Livesport)

Ve druhé sadě už na servisu zaváhala, když ve čtvrté hře po šňůře 20 vyhraných fiftýnů po podání ztratila celý game a prohrávala 1:4. Z rytmu ji to ovšem nijak vykolejilo. Po změně stran na Ostapenkovou znovu vlítla jako uragán, získala čtyři gamy v řadě a podávala na vítězství.

Ukončit zápas ale ještě nedokázala. Byť byla třikrát dva míčky od vítězství, k mečbolu se nedostala a bojovat musela dál. Ovšem do třetího dějství utkání dojít nenechala. V tie-breaku si již po zásluze vypracovala tři mečboly a ten druhý přímým bodem z podání proměnila. Po hodině a 42 minutách zvítězila 6:4, 7:6 a vzájemnou bilanci upravila na 3:5.

"Nemám slov. Jen jsem se snažila až do konce hrát svou hru, dala jsem do toho všechno. Jsem šťastná, že jsem to dokázala, je to neuvěřitelný moment mé tenisové kariéry," usmívala se v pozápasovém rozhovoru na kurtu dojatá Krejčíková, jež stále může navázat na loňský triumf krajanky Markéty Vondroušové.

Zatímco na turnajích WTA má rodačka z Ivančic v této sezoně mizernou bilanci 3:7, na grandslamech vyhrála 9 z 10 zápasů. V úvodu sezony si zahrála čtvrtfinále v Melbourne, ale pak ji zastavily problémy se zády a komplikovaná chřipka. Dva měsíce nehrála a během antukového jara prohrála všechny čtyři zápasy.

"Bylo to pro mě velmi těžké období a ještě před začátkem turnaje tam byly nějaké pochybnosti. Moc děkuju svým klukům a celému trenérskému týmu. Jsem super šťastná, že jsem se nevzdala a teď tady mohu stát jako semifinalistka Wimbledonu," uvedla bývalá světová dvojka, jež si v žebříčku zajistila návrat do TOP 20.

Do semifinále grandslamu ve dvouhře Krejčíková postoupila podruhé v kariéře. Na Roland Garros 2021 nakonec triumfovala v singlu i deblu.

Svěřenkyně Pavla Motla Krejčíková je sedmou českou semifinalistkou Wimbledonu po Janě Novotné, Petře Kvitové, Lucii Šafářové, Barboře Strýcové, Karolíně Plíškové a Markétě Vondroušové. Pouze Američanky měly v této fázi travnatého grandslamu v Open éře více tenistek (21).

Krejčíková má v posledních dnech vinou skvělé formy a zároveň deštivého londýnského počasí nabitý program. Singlové semifinále ji čeká už ve čtvrtek, proti šampionce z roku 2022 Jeleně Rybakinové nastoupí k již osmému zápasu během šesti dnů. S tři roky mladší Kazaškou vyhrála oba vzájemné zápasy po obratu z 0:1 na sety (na turnaji WTA v Melbourne 2021 a v Ostravě 2022).

Ve čtyřhře po boji končí

Česká tenistka se před zítřejším singlovým semifinále nešetřila, neboť dnes večer odehrála ještě téměř tříhodinové čtvrtfinále ve čtyřhře. S německou veteránkou Laurou Siegemundovou v ní podlehly 4:6, 7:6, 4:6 Gabriele Dabrowské s Erin Routliffeovou a stejně jako v lednu na Australian Open skončily ve čtvrtfinále.

Rybakinová – Svitolinová 6:3, 6:2

Světová čtyřka Rybakinová si na druhém grandslamu po sobě poradila s Elinou Svitolinovou. Ve Wimbledonu přehrála ukrajinskou tenistku 6:3, 6:2 a vzájemnou bilanci otočila na 3:2.

Devětadvacetiletá Svitolinová dokázala favoritce vzdorovat jen v úvodu, kdy nepotvrdila brejk z prvního gamu. K dalším šancím na brejk se už nedostala, od stavu 3:3 ztratila pět gamů v řadě a rozjetou Kazašku už nezastavila. Nepovedlo se jí tak obhájit loňský výsledek a vyrovnat maximum na majorech.

Statistiky zápasu Jelena Rybakinová – Elina SvitolinováStatistiky zápasu Jelena Rybakinová – Elina Svitolinová (@ Livesport)

Pětadvacetiletá Rybakinová před turnajem laborovala s nemocí, kvůli které vzdala generálku v Berlíně. Ve Wimbledonu ale ztratila s pěti soupeřkami jediný set a potřetí postoupila do semifinále grandslamu. Svitolinovou přestřílela na winnery drtivě 28:8.

"Se svým výkonem dnes musím být spokojená. Elina je velká bojovnice, nikdy to s ní není snadné," řekla poslední bývalá šampionka v pavouku, jež je největší favoritkou na letošní triumf. "Mám na ten rok 2022 krásné vzpomínky. Hraju útočně, což je na tomto povrchu výhoda a uvidíme, jak to letos dopadne," dodala rodačka z Moskvy.

První překvapivou semifinálovou dvojici vytvořily už v úterý Chorvatka Donna Vekičová a Italka Jasmine Paoliniová.

Výsledky Wimbledonu ve dvouhře žen


Článek původně publikován pro
Livesport Zprávy.
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

91
Přidat komentář
paddy
Wimbledon zveřejnil zašifrované sdělení

Finalisté jsou vpravo a dole, vítěz je dole smile

ATP
https://www.youtube.com/post/Ugkxm5jsZZNdJpf8KtjDZLPzNJf5CAgoYM_v
WTA
https://www.youtube.com/post/Ugkx26YN4boDkLjHbJYJve67bTeeYh2gQ1GO
Reagovat
Liverpool22
Tohle je zajímavé. Takže podle Tebe jsou vítězové dole? Proč? Já tuto šifru vidím trošku jinak. Finalisté jsou vlevo či vpravo - takže tady souhlas dejme vpravo - tedy Nole a Jasmína, ale vítězové jsou nahoře - tedy Méďa a Bára. Už zítra budeme vědět více.
Nicméně dnešní doba je o šifrování, kódování, čtení symbolů, vše nám ukazují dopředu......např. při slavnostním zahájení OH nám vždy cosi ukážou.....
Reagovat
paddy
Důležitější bude, jaký bude horoskop smile
Reagovat
Krisboy
Tak tak, postavení Saturnu vůči Venuši bude pro vývoj zápasu naprosto klíčové!
Reagovat
GaelM
Bára zítra na centru jako druhá, což znamená cca 16h místního času. To by mělo dávat nějaký prostor na regeneraci a taktickou přípravu...
Reagovat
PTP
Taktická příprava : rozptýlení alergenů v šatně před zápasem v pátek
Reagovat
PTP
Zítra, ne v pátek
Reagovat
1semi1
Tohle není dobré - Bára se vyšťaví a zbytečně jí to stáhne před zítřkem. Už hrají 2:50 min...
Reagovat
1semi1
A bylo vidět, že jí to vrtá hlavou, že toto je špatně - byla dost pasivní
Reagovat
Liverpool22
Po 1. setu to měla zabalit. Ve 2. setu se to cca od stavu 3:3 hrozně zaseklo a jedna hra se hrála cca 10minut. Rybka už je po večeři a možná v pyžamu. Bára se dostane do postele před půlnocí
Reagovat
Liverpool22
Přesně tohle si taky říkám. Debl trval skoro 3 hodiny a navíc prohra. Bohužel ve W se hraje normální debl i 3. set normálně
Reagovat
GaelM
To na všech GS a je to pořádku, ty pseudosety do 10 bodů ať si strčí za klobouk. To už to můžou rovnou losovat kdo postoupí

Ale je fakt, že to Bára mohla a asi měla po prohraném setu skrečovat. Teď už se nedá nic dělat, snad je jenom normálně unavená a fyzio jí dá na zítra do kupy. Její SF by snad měli zařadit až jako poslední, tak by to nemělo být až tak kritické.
Reagovat
Liverpool22
Taky doufám, že bude hrát až jako druhá. První Vekič a potom Bára. To by měla celkem dost času. No uvidíme zítra
Reagovat
Kytka
Tohle si říkám celou dobu, měla se odhlásit. Soupeřky jsou velice kvalitní deblistky a dalo se to čekat. Navíc nastoupila se zabandážovaným pravým zápěstím. Ve druhém setu už vyklepávala nohy. navíc prohrály a je to tedy k ničemu. Single by měl mít přednost. Tohle je špatně. Už se kurzu na Báru nedivím.
Reagovat
Liverpool22
Přesně tak. Bára tam vyklepávala nohy, prohrálo se......Já jsem zastánce toho ať holky hrajou na GS i debla - potrénují náběhy na síť, voleje.....Jenže tady ve W do toho vstoupilo počasí, hodně pršelo a nyní je program hodně nahuštěný. Bára se měla raději šetřit a na debla se vyprdnout.
Reagovat
GaelM
Oukej, takže třetí set... Báro, hlavně to přežij ve zdraví
Reagovat
GaelM
Báře už zdá se mi trochu dochází v deblu šťáva, nechává hodně hrát Siegemund. Snad to dotáhnou aspoň do třetího setu, ale ty dvě krpatý báby jsou nepříjemný problém. Mají silné údery, pokrytou síť a zároveň je těžké je lobovat, ze vzduchu všechno zabíjejí. Je potřeba využít každou šanci...
Reagovat
com
takticka prohra, aby se mohla zabyvat uz jen singlem
Reagovat
GaelM
Asi ani nebude muset být taktická
Reagovat
Liverpool22
Hlavně se zápas zaseknul, v každé hře se hrajou shody, hra trvá cca 10minut
Reagovat
GaelM
Už ani nevím, jestli jim fandit a nebo radši chtít konec asap, ať si Bára může jít odpočinout
Reagovat
Liverpool22
Takže 3. set a zítra semíčko - no nevím
Reagovat
Sinuhet1
to podle me neni dobry....bude zitra vyflusnuta
Reagovat
com
Sama si toho nalozila.. A jak vsichni vime - kdo chce moc, nema nic
Reagovat
horska.kraslice
Chce hrát.
Reagovat
GaelM
Kde je ten déšť když ho člověk potřebuje, teď by to chtělo debla přerušit a nechat na pátek
Reagovat
Liverpool22
jo, jo. Navíc Bára nyní vzala cca 10minut pauzu, tak uvidíme co přijde
Reagovat
GaelM
No co by přišlo... Bára

U ní nic divného, dělá (nebo min. dělala) to často. Většinou v singlu teda, ale tady se není čemu divit, že potřebuje oddech.
Reagovat
Liverpool22
3. set Báru totálně odrovná. Už hraje bez energie.
Reagovat
Vlk-v-trave
BÁRA x JELENA - OUT OF CONTROL GAME

Takové zápasy na trávě není jednoduché chytnout:) Tento jeden z vrcholů W. se prostě musel podařit, jak na sebe narazí tak ultimátní hráčky s tak odlisnými styly... ano někteří mohou namítnou některé nedostatky, .....ale za mě to měle parádní zápasovou atmosféru a dynamiku hry... v prvním setu obě předvedly parádní představení a potvrdily jasně na kurtu, proč jsou prostě ultimátní a každá ve svém "oboru".... drajvy Jécy a famozní mixáž na servisu... DJ Barušky...

Ve druhém setu to jelo na plné pecky a byl to ten správný Out of Control. A tohle se mě prostě libí... ta situce, že nevíte co se stane v další výměně... a každá jede se svou hrou na plné obrátky,,, situace...za stavu 3:1, výhoda pro Jécu, která je na servisu, dává parádní téčko, udělá krok, že to pošle do svého oblíbeného rohu, jééénže ta Bára si to jako najednou vezme tím svým czopem jakoby nic...takže Jéca tohle nemohla ukočírovat...a aut, ale ona nic, jede na full a ta Jéca to pošle do vedení 4:1, pecka prostě:DDD a to ještě nás čekalo grande finále....jako doufal jsem v tajbrejk i počítal se třetím.... stáhnutí stavu na 3:4... Penko to záhrála na servu pěkně, ale ten ultimátní lift, zahraný skvěle zápěstím Báry, kterým to pošle přími na lajnu?:DDD

Bára si sřihla tolik různých úderů, že ten polský komentátor ani už nevěděl, co jko hraje:) Ten její fh slajs bývá občas těžko popsatelný... další pecky přišly od Penko, která si vybojovala bh drajvy z returnu 2 brejky... co udělá Bára, pošle serv na tělo, aby si střihly pár výměn...ihned změna rytmu hry... a znovu a dává to ne její bh, prohoz na fh, a tohle prostě Jéca vyhodí, na trávě se těžko tak rychle na to reaguje... klíč zápěstí...
Reagovat
Vlk-v-trave
Za stavu 4:4 další změna rytmu hry... takže jak na kolotoči...a ten return Báry po crossu... tomu ani ta Jéca nedokázala uvěřit jak to tam na lajnu posadila...dobrý útok na brejk... a pak plno returnových parád ze strany Penko...prostě buď projde nebo né...prostě neměla co ztratit...tak se hraje na returnu, jak vám soupeřka chce zavřít zápas...5:5... ja jsem byl nadšen:) To DFko... no škoda že to Báře nevyšlo, zahrát to na kick jak nejblíž za sako, jak to tam chtěla 2x za sebou narvat... to by byl majstrštyk... :))) který asi musel stát hodně nervů svátečních fanoušků:DDD

Ultimátní nápady Báry střídaly poslední ulítlé nápady Jeleny... a tak jsme se dočkali tajbrejku... kde Penko našla pěkně lajnu po bh...a ješte si ji vypracovala, ovšem ten spin z horní rotací do saka ji dostal... takový ulítlý fakt nápad:) Returnem si pak ale vypracuje minibrejk...
...asi nej majstrštyk Báry v tb, naprat 3 slajsy za sebou z fh a pak lift po crossu:))) první vůbec taková výměna, kterou si zkusila za zápas..a nechala si to na tb...:))) Zajímavé, že pak Penko vzala úhloměr a najednou ji tam sazí úhly levá, pravá a fakt ji to málem vyšlo...čili holky si na sebe vytáhly nějaká ta překvápka na závěr...

No, takový zápas se už opakovat fakt nebude,
Rybakina má tak blízko k Penko, asi jak Vlk k veverce...:) Ale, to až zítra... teď se může těšit Bára ze SF a večer pinknout debla...:)

Parádní zápas od obou...tříštivá mač-up kombinace:)))
Poděkování za mně oboum za fajn šou.
a za ten parádní out of control...
https://www.youtube.com/watch?v=dBfbprawaFU
Reagovat
Liverpool22
Bára nyní hraje debl a už vypadá bez energie.
Reagovat
aape
Díky za rozbor zápasu pro nás,co jsme nemohli být u toho
Reagovat
horska.kraslice
Díky za zajímavou reportáž. Jen mne mírně mátlo užití domáckého jména Jéca pro Ostapenkovou. A to nejen proto, že domácké Jéca se kdysi používalo u Jeleny Jankovič, ale hlavně proto, že Ostapenko má svoje domácké jméno Aljona. V začátcích její kariéry byla takto někdy nazývána i v médiích (např. pamatuji si na šot z lotyšské televize po získání GS), no a zde na tenisportále byla zpočátku taky nejprve známá jako Aljona.
Reagovat
Vlk-v-trave
díky...:)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Já ji znám jedině jako Naducánka
Reagovat
horska.kraslice
https://www.tennisforum.com/threads/do-you-think-of-ostapenko-as-alona-or-jelena.1307184/page-3
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ash na kurtu!
Reagovat
Vestec
Reagovat
Sinuhet1

https://sport.aktualne.cz/krejcikova-tercem-trapne-otazky-nedelejte-z-ni-novacka-zasta/r~6af96cae3ec911efb589ac1f6b220ee8/
Reagovat
farr
Pak se Báře může někdo divit, že se cítí nedoceněná. Takovýhle stupidní otázky... By me zajímalo jestli by takovou otázku ten mentál na kurtu při rozhovoru dal tej svý modle Emičky Raducanu (největší nahoďák v dějinách tenisu, totální splasklá bubliba nikdy už nic beztak nevyhraje .. ),z který hned dělali pomalu novou Courtovou. Na druhou stranu Báře tahle pozice velkého outsidera extrémně vyhovuje. Finále už by měla psychicky těžší, šla by tam nejspíš (kdo ví co bokiem prca v hlavě ) jako favortika a to Češi moc neumí, co si budem .
Reagovat
Liverpool22
Bára je asi nejvíc podceňovaná hráčka na WTA. I tady na W s ní nikdo nepočítal, v její části pavouka se mluvilo o Collins, Penko.....To samé bylo na RG 21, kdy Coco před zápasem machrovala, vše přiživené novináři a jak to dopadlo všichni víme.
Reagovat
PTP
Děláte machry a hajzl máte na chodbě!
Reagovat
Krisboy
Kujvy šikmooké.
Reagovat
SydneyOpen
Paráda hezky Báro i když letošní sezóna není tak od našich hráček tak kvalitní, chybí hlavně tituly, tak prostě na GS se pravidelně někdo dostane do 2. týdne
Reagovat
A211
Gratulace k vítězství Báře K. a zase začít naplno a potom přidávat.
Reagovat
Liverpool22
Bára se drží "Tvého hesla" a každé kolo přidává, hraje lépe a lépe.
Reagovat
Liverpool22
Dnešní výhra Báry také znamená, že upravila vzájemnou bilanci na GS s Penko na 2:0. Vyhrála nad Penko na AO 2022 a teď W 2024 Takže vzájemná bilance může být někdy zavádějící Bára prohrávala 2:6, ale 3 zápasy jsou z roku 2015. Taky je zajímavé, že na trávě v Birminghamu prohrála 6:7, 4:6 a dnes se vše otočilo a vyhrála 6:4, 7:6.
Reagovat
farr
Bilance je 3:3. Nějaký 2015 pravěk, kdy Bára hrála dvouhru jen jako doplňkovou disciplínu, bych vůbec nepočítal. Úplně diametrálně jiná singlistka od covidu je z Krejčíkové.
Reagovat
Liverpool22
Ano - to jsem si taky říkal. Zápasy z roku 2015 to je fakt jen malé vodítko, ale příběh Báry je specifický, že dospěla až později a nejdříve zářila v deblu.
Reagovat
GaelM
Vypadá to, že nás čeká předčasné finále, ale Bára se nemá čeho bát, už má splněno a překročeno. Dostane šanci ukázat svou schopnost měnit hru a dostat soupeřku tam, kde jí to nechutná. Rybka je sice taky ranařka jako Ostapenko, ale bude to chtít asi trochu jinou taktiku a ještě víc mixovat hru. Favoritka nebude, ale už ji porazit dokázala, ten skill v sobě má.
Reagovat
PTP
Taky může přijít alergický záchvat ...
Reagovat
turista
Tak nějak. Velká gratulace pro Báru! Možnost na druhý GS tady je.
Reagovat
com
tommr letos na Wimbledon nekouka?
Reagovat
GaelM
Ne, prý Karolína nemá u postele televizi
Reagovat
Liverpool22
Asi je někde v divočině, na dovče a nemá připojení nebo mu kleknul internet a neumí to nahodit
Reagovat
StestiJeKrasnaVec11
Ryba zatím jede jak absolutní stroj skoro bez chyb... 2-3 míče v gamu na servisu díky podání absolutně zadarmo, ale zatím jsem proti ní neviděl slušný výkon... Svitolina hrozně chyb i z lehčích pozic, i od Carol jsem čekal daleko víc, Anna jí přehrávala a pak přišel zdravotní problém a byla z toho fotbalová fraška... Bára s ní má H2H 2:0 vždy po 3 setech, takže s ní hrát umí a neměla by se zaleknout. Navíc jediný kdo Rybce vzal set byla její deblová parťačka Laura Siegemund. Tak to holky mohou probrat. Ano Ryba favoritka... ale 4,59 na Báru v této fázi turnaje, ještě s připomínkou toho, že ty největší hráčky pokud Bára poráží tak právě v SF nebo F turnajů... mi přijde opravdu hodně ustřelené... viděl bych to někde 1,4-2,8 maximálně... za pár korun jí tam opět hodím a užiji si její zápas s komentářem sportovní legendy Vencou Tittelbachem
Reagovat
PTP
A co tenisová komentátorská legenda Jan Slepička ?
Reagovat
com
kvoká
Reagovat
PTP
To je doc. Chocholoušek
Reagovat
Liverpool22
Ten kurz na Báru cca 4,5 mi taky přijde ustřelený. Jinak Rybka tady hraje výborně, ale má dvě slabiny. První, že má pomalejší rozjezdy do zápasu i dnes prohrála na úvod servis, ale hned si ho vzala zpět. Nicméně tohle by Bára mohla využít. A druhá slabina Rybky je, že často v průběhu zápasu vypadne z role viz. zápas s Laurou, kdy prohrála set nebo-li občas hraje tak trošku "lážo plážo", žádný stres, moc velká pohoda.... Tohle se jí stává dost často, kdy jasně vede, má zápas jasně v rukách a najednou se vše jak mávnutím proutku změní viz. zápas s Kasatkinou tuším před rokem.
Takže tady je šance pro Báru - chytit začátek zápasu, nepanikařit a čekat až Rybka začne trošku kazit - zkrátka podobná herní strategie jako na Collins či Penko
Reagovat
farr
za 4.5 value nákladat za baráky. Bookie teda těžce mimo.
Reagovat
Liverpool22
Naložím na Báru a když prohraju vadit mi to nebude jelikož fandím i Rybce
Reagovat
farr
Mám to podobně, ale vadit mi to bude a hodně. Ryba je ještě mladá, těch GS vyhraje víc se svou konzistencí. Letos by to mohla nechat nám . Finále by s Vekič byla už jen formalita ta by to vůbec nedala v palici a vystřílí se. Paolini by pro Báru byla paradoxně mnohem těžší soupeřka než bude další ranařka typu Ryba
Reagovat
Liverpool22
Jo, jo taky bych chtěl ve finále Vekič u které je velká pravděpodobnost, že finále psychicky nezvládne. Jasmína už má zkušenost z RG a mohla by ve finále kousat
Reagovat
PTP
V deblu si musí ještě trochu natrénovat servis na Rybku, protože ho bude muset 100% držet, aby měla šanci na výhru.
Reagovat
PTP
Aha, tak debl bude až zítra
Reagovat
Dobry-den
Gratulace. Big 4 Bára ožívá. Ale na jak dlouho?
Reagovat
Liverpool22
Velká gratulace Báře k postupu do semifinále a hlavně k super výkonu. Byla to jízda a galapředstavení - klobouk dolů co dnes Bára předvedla
Na začátku zápasu při prvním podání nás Bára trošku vyděsila, nechala se rozhodit diváky a dala 2 dvojchyby, ale naštěstí vše ustála a srovnala na 1:1. No a pak už řádila jak uragán a po zásluze brala 1. set.
Ve 2. setu to bylo jak na houpačce, Bára tam měla uprostřed setu horší pasáže, ale opět se oklepala a v TB už opět dominovala.
Celkově BIG zápas. Penko nehrála vůbec špatně, ale Bára jí defacto od začátku zápasu držela na uzdě
Reagovat
aape
Báře velká gratulka
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
horska.kraslice
Super. Semifinále WB to už zní pěkně.
Zápas jsem neviděla, najdu si s potěšením nějaký záznam.
Reagovat
misa
Krejčíková je pro mě z české Big 3 (Vondroušová, Krejčíková, Muchová) nejvíce vzdálená, takže její úspěchy u mě nevyvolávají skoro žádné emoce. Ale tenis umí hrát parádní, má přehled na kurtu, ví co a kdy zahrát a k tomu má i dobré údery.

Nebýt dlouhé kovidové pauzy v roce 2020, možná by se v singlu nikdy neprosadila. Tehdy odehrála řadu zápasů na těch českých přípravných turnajích, pak se chytla na podzimním French Open a rozjela se.

Před pár týdny se psalo o tom, jak si s tím Motlem kazí kariéru a hazarduje se jménem a teď ti stejní lidi budou psát o tom, jak je Bára geniální, že věřila své cestě a Motl k ní skvěle pasuje Nemyslím nikoho z diskuzí, ale lidi, kteří jsou za psaní placení...

Dospělá tenistka sama nejlíp ví, co je pro ni nejlepší. Takhle s odstupem mi to nedělá problém přiznat, ale když se jedná o Bouzkovou, tak mě občas opuští kvůli citovému zaujetí rozum :) I Marie samozřejmě ve skoro 26 letech sama ví, jakou cestou se vydat tenisovým životem a jen potřebuje najít trenéra, který jí bude sedět. Doufám, že se v rámci svých možností zvedne tenisově časem i ona.
Reagovat
Petruco
Souhlas. Krejčíková je pro mě také - po emoční stránce - (zvláště po jejím jistém neskromném vyjádření) pramálo vzrušující, i když ji úspěch, jako Češce, pochopitelně přeji. Daleko více fandím třeba Kačeně. A mezi námi, Kačka je deblová jednička.
Reagovat
turista
Kačena se nesmyslně vzteká. Navíc jí to nedokáže nakopnout k velkému výkonu ten vztek.
Reagovat
Sinuhet1
Reagovat
PTP
Co to tam bylo za tu kočku v Báry lóži ? To byla Motlova holka nebo Báry?
Reagovat
com
to byla tajna pritelkyne o ktere se nemluvi a ani se nevyslovuje jeji jmeno.. Takovej Barin Voldemort
Reagovat
Ondra979
kurzy jsou dost ve prospech rybky, 1.31 - 3.75 co na to zdejsi experti, odpovida to?
Reagovat
Sinuhet1
nevim zda to odpovida, ale kdyz hrala Bara v Dubaji tak byly jeste horsi a jak to dopadlo vime
Reagovat
Sinuhet1
Reagovat
com
odpovida
..sice Ryba s Krejcou jeste nevyhrala 0:2..
Ale ted jako clenka top4ky.. To ji Krejca zavidi, tak pusti ven emoce a pohnoji to
Reagovat
Krisboy
Co se do toho motáš? Ondra se ptal expertů, ne tebe.
Reagovat
George_Renel
Bára ji krásně rozebrala.
To je vždy pláče a urážek, jak ta naše děvčata v prvních kolech vypadávají. A nakonec nějaká z nich stejně proklouzne až do SF či ještě dále.
Reagovat
Liverpool22
Penko si ani neškrtala. Ve 2. setu dostala trošku čuchnout, ale pak jí Bára dorazila
Reagovat
Paseka
Bravo !!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
com
Myslel sem, ze by Wimbledonskou sampionkou mohla bejt Vostapenko, ale zklamala

..takze Rybakina uz ma titul v kapse
Reagovat
PTP
Brod je ještě daleko
Reagovat
Vestec
SEMIFINALEEEELELELELELELELELELELELELELELELELELELELELELELELE!

LEGENDA!
Reagovat
Liverpool22
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist