Krejčíková zajistila další českou finalistku Wimbledonu! Rybakinovou i potřetí porazila po obratu

11. 7., 18:05
Aktuality 336
WIMBLEDON - Barbora Krejčíková (28) pokračuje v parádní jízdě v All England Clubu a už potřetí vylepšila své maximum v tomto dějišti. Bývalá šampionka French Open přetlačila v semifinále 3:6, 6:3, 6:4 předloňskou vítězku Jelenu Rybakinovou (25) a stala se už čtvrtou českou finalistkou nejslavnějšího turnaje v tomto století. V sobotním finále vyzve Jasmine Paoliniovou (28), která je v závěrečném kole na druhém grandslamu v řadě.
Barbora Krejčíková je už čtvrtou českou finalistkou Wimbledonu v tomto století (© AFP)

Krejčíková – Rybakinová 3:6, 6:3, 6:4

Ještě v prvních dnech letošního ročníku Wimbledonu jen těžko někdo předvídal, že by se Barbora Krejčíková po protrápených měsících probojovala v All England Clubu až do finále. V úvodních kolech se trápila proti Veronice Kuděrmetovové a Katie Volynetsové, ovšem pak se rozjela a vyřadila letos skvěle hrající Danielle Collinsovou, do té doby suverénní Jelenu Ostapenkovou a také favorizovanou předloňskou šampionku Jelenu Rybakinovou.

Rybakinová hned od prvního míče pálila ostrými a bylo jasné, že hodlá diktovat tempo hry. To se jí v úvodním dějství povedlo, přestože se Krejčíková snažila měnit rytmus a využívat své nepříjemné čopy. Češce se ale nepodařilo favoritce výrazně vzdorovat. Teprve až za stavu 2:5 si poprvé v utkání udržela servis, a to po dvou odvrácených setbolech, přičemž na ten druhý vyrobila její soupeřka obrovskou chybu. Do té doby se nedostala Krejčíková k ani jednomu gamebolu.

Trápení Krejčíkové na podání pokračovalo i ve druhé sadě, ale tentokrát dokázala servis navzdory brejkbolu Rybakinové v každém gamu až do stavu 3:2 hájit. Poté udeřila na returnu, odskočila do vedení 4:2 a následně poprvé v zápase udržela servis bez nutnosti odvracet brejkbol. S dopodáváním setu měla Krejčíková obrovské potíže, přestože vedla už 40:0. Nakonec se po hodině a půl přece jen šlo do rozhodujícího dějství, když Češka využila šestý setbol.

Krejčíková hned v úvodním gamu nezužitkovala náskok 30:0 na returnu a sama se v další hře ze stejného manka vyhrabala. V následujících minutách si obě aktérky držely servis a Krejčíková pokračovala v aktivnější hře z předchozího setu. Při skóre 3:3 ještě přidala na agresivitě, brejkem se přiblížila k postupu a poté ho ze stavu 0:30 potvrdila. Náskok uhájila a po dvou hodinách a devíti minutách se mohla radovat.

Statistiky zápasu.Statistiky zápasu. (@ Livesport)

Krejčíková se stala čtvrtou českou finalistkou Wimbledonu v tomto století, po loňském prvenství Markéty Vondroušové, triumfech Petry Kvitové v letech 2011 a 2014 a finálové účasti Karolíny Plíškové před třemi roky. V 90. letech hrála třikrát finále nejslavnějšího turnaje její zesnulá trenérka Jana Novotná, uspěla až na třetí pokus v roce 1998.

"Je to neuvěřitelné. Těžko vysvětlit, co teď cítím. Jsem hrozně hrdá na svou hru a bojovnost," řekla Krejčíková v rozhovoru na kurtu. Když přišla řeč na Novotnou, neubránila se slzám. "Myslím na ni hodně. Mám spoustu krásných vzpomínek. A když sem vejdu na kurt, snažím se bojovat o každý míč, protože myslím, že to by po mně chtěla. Moc mi chybí," doplnila.

Ve Wimbledonu už třikrát vylepšila své maximum, tím předchozím bylo osmifinále z ročníku 2021. Nepředpovídal se ani postup do druhého týdne, jelikož bývalá světová dvojka čekala před startem travnaté části sezony na svou první výhru v dohraných zápasech od čtvrtfinále na lednovém Australian Open, po němž se několik měsíců trápila.

Semifinále grandslamů si zahrála podruhé v kariéře. Před třemi lety na French Open senzačně dokráčela až k titulu. Po vítězství nad Rybakinovou upravila svou skvostnou semifinálovou bilanci na nejvyšším okruhu na 13:1, jediný nezdar zapsala ve druhém takovém zápase v Linci 2020 proti Aryně Sabalenkové.

Brněnská rodačka má nyní jedinečnou šanci podruhé v kariéře zvednout nad hlavu grandslamovou trofej. V sobotním finále totiž narazí na Jasmine Paoliniovou, která přežila maratonskou bitvu s Donnou Vekičovou. S Italkou se dosud střetla pouze v kvalifikaci Australian Open 2018, tehdy ztratila tři gamy.

Rybakinová, jež prohrála i oba předchozí souboje s Krejčíkovou z vedení setu, letos často bojuje se zdravotními problémy. Přesto má na kontě už 40 výher, tři tituly a pět finálových účastí. Semifinále grandslamů absolvovala potřetí v kariéře, předloni kralovala ve Wimbledonu a loni prohrála s Arynou Sabalenkovou finále na Australian Open.


Výsledky dvouhry žen ve Wimbledonu

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

336
Přidat komentář
Krisboy
Ví někdo, kolik uhraje Jasmína ve finále gemů?
Prosím!
Reagovat
Patik
Dúfam že viac než Krejcik.
Reagovat
GaelM
Krejčíková win 7:6 1:6 7:6
Reagovat
Krisboy
Klidně, pokud zároveň vyhraje míň setů
Reagovat
Patik
Premýšľam ako môžeš uhrať viac gemov a prehrať pritom zápas s menej setmi
Reagovat
lvicek
Příklad máš o dva řádky výš...
Reagovat
paddy
Cirstea si dává pauzu smile smile
dlouhodobé problémy s bolestivou patou, proto ty špatné výsledky
Reagovat
Vlk-v-trave
PAOLINI má novou přezdívku v Itálii:) --- JASMITICA
Poláci ji zase říkaji Jasminka... každopádně se tak paradoxně dočkali finále Wimbledonu, ikdyž se nemohou spolehnout na Igaticu...
...po vítěžném SF si Jasmínka popovidála v polštině s fanoušky Igy...:))) Celé dětství během letních prázdnin prožila u své babičky v Lodži a tak nejen rozumí, ale velmi dobře polsky hovoří...

Jak v Polsku, tak v itálii si vůbec nepřipouštějí, že by Paolini s Krejčíkovou mohla ve finále prohrát a fanouškovské šílenství roste ja za dob Agassiho:)))

KYRGIOS se naopak věnuje nejen komentování s Isnerem pro ESPN, ale mnohem důležitějším věcem než fanatici JASMITICY.... a to košíkové s dětmi, a tak mají možnost si s ním zahrát basket v areálu Wimbledonu a prožít pěkné prázdniny:) mimo to pár jeho postřehů o finalistkách.

KYRGIOS o KREJČÍKOVÉ...
Hrál jsem s Barborou v juniorkách a vím, že na trávě má na to, aby dělala všem problémy...:)

KYRGIOS o PAOLINI
Když já jsem na trávě a jsou tam nízké odskoky, je pro mě těžké být agresivní, ale pro ni je to dostatečně vysoko a prostě bez problému pálí z obou stran. Do finále ji posunula její fyzická kondice... její slabou stránkou je servis, ale myslím, že ho může ještě vylepšovat.
Reagovat
Ondra979
zajimave, tak doufam ze polskym a italskym tifosi po finale sklapne..ja o neco vic verim Barbore, ale bude to asi tezky zapas, s tim je treba rozhodne pocitat..
Reagovat
Vlk-v-trave
:)
Reagovat
horska.kraslice
Kéž by fanouškovské šílenství pro Jasmínu mělo stejný dopad jako loni fanouškovské šílenství pro Ons.......
Reagovat
Ondra979
jo, ale to zalezi i na ni, nemyslim si, ze by se az tak rozklepala, ale uvidime. kazdopadne Barbora by na ni mela mit, podle Jarocha by dokonce bylo zklamanim, kdyby nevyhrala, ale je to osidne, druhe finale po sobe uz neni nahoda, jen doufam, ze ji to na travicce nebude tolik vonet nakonec..tak snad to vyjde!
Reagovat
Pavol
Krejčíková má výborné smeče z nad hlavy. Vždy si počká kam sa súperka pohne. Obrovský prehľad. Teraz bude favoritka čo môže byť malý ale prekonateľný problém. Myslím že finále vyhrá. Je výborná aj na sieti . Ja vsádzam na Barboru
Reagovat
Krisboy

Také naložím!
Reagovat
com
ja bych ti taky naložil co se do tebe vejde
Reagovat
Krisboy
Já vím, že jsi úchyl.
Reagovat
Krisboy
Nicméně na mou hněď si nech zajít chuť, musíš si nadále vystačit s fotkama Karolíny a PornHubem
Reagovat
lars
Je velmi uspesna v deblu.
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
Vlk-v-trave
TENNIS CHANNEL
Barbora Krejcikova Talks About Emotional Win Over Rybakina, 2024 Wimbledon Semifinal

https://www.youtube.com/watch?v=mIWoii3eK7k

Pěkný rozhovor, škoda jen že nebyla Martina...

Odpovědi, nevím, nevím, nevím, instinkt :)
Instinkt... jí dovedl do finále, kde čeká velkou, těžkou bitvu, která nebude vůbec jednoduchá...
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
horska.kraslice
Ve finále to bude mít Bára velmi těžké. Jasmína je na tom fyzicky velmi dobře a nemá tendence se hroutit, ba naopak, dovede se hecnout. Dovede udržet delší výměny, je v nich aktivní, je pohyblivá a ani se moc nevyhazuje.

No, uvidíme, co se zrodí v Bářině hlavě.

Ale i tak už teď gratulace Báře, finále WB není malý úspěch.
Reagovat
Ondra979
tak barbora super, moc jsem neveril...no byla by velka skoda kdyby to v sobotu nedotahla, ale jiste v tenise neni nic, tak budeme fandit
Reagovat
Vlk-v-trave
PUNTO DE BREJK
Cyklon Krejčíková je na centrálním kurtu velikánkou.

https://www.puntodebreak.com/2024/07/11/ciclon-krejcikova-gigante-centre-court

Ačkoli se zdálo, že Rybakinová má zápas pod kontrolou a ve druhém setu byla velmi blízko, Barbora prokázala velkou odolnost a postoupila do svého prvního londýnského finále.

Přestože výměny nebyly tak razantní, byla to Elena, kdo v semifinálovém duelu na centrálním kurtu začal naplno a solidně vedla, mimo jiné i díky svému skvělému podání. Výsledkem bylo, že to byla Barbora, která byla nucena riskovat na příjmu a odměnou jí byl brejk, který jí vrátil víru. Zatímco Rybakina se rozhodla maximálně zkracovat výměny, přičemž soupeřce hodně škodila bh po lajně. /jen dodám, že ten flat bh po lajně je prostě fantastický/

Jediné dva gemy, které Češka dokázala vyhrát, byly z returnu, což byly momenty, v nichž byla Kazaška příliš uvolněná, protože byla ve velmi klidné pozici, jen krůček od zisku prvního setu. I když to nebylo tak rychlé a svižné, jak se zpočátku zdálo, Elena měla semifinále, v němž Krejčíková nemohla předvést svůj nejlepší tenis, stále zcela pod kontrolou.
...
Barbora pak vytáhla své nejpřesnější údery, ubrala míčku na rychlosti a dostala Rybakinovou do problémů, ta se však nadále soustředila na svůj úkol, i když si byla vědoma nebezpečí ze strany soupeřky. V rozhodujícím setu se pocity zcela změnily, Češka převzala kontrolu nad kurtem. Na servisu i ve hře Barbora odolávala proti Eleně, která nedokázala vykoupit své chyby.
Reagovat
Vlk-v-trave
- zajimávostí určitě také je, že Elena nemá nejrychlejší servis... jak se něktrým může zdát, ani nemá, nejrychlejší fh, nebo bh, ...vše stojí na čistotě úderu flat... v každém případě je stále Bára nejpodceňovanější hráčkou ever... neboť ty chyby Eleny byly často vynucené... třebas takový Synowka dělal pěknou analizu zápasu a ten Báru rozhodně nepodceňuje:) úkázal jak už na konci prvního začla zkoušet měnit délky úderu... což na trávě je zdrcující... a to pro kohokoliv... jinak dodám už jeho postřeh starého data... jestli chcete vidět jedinou hráčku na okruhu, která úmí dát míček kamkoliv chce na kurt, a má to pod kontrolou, architektu zápasu, tak si pusťte Krejčíkovou:)))

Dodám i svůj postřeh... největší dlouhodobou nemocí ženského tenisu není výměna generace, ale jejich fans, kteří chtějí po holkách, aby hráli jako chlapi... a tato nemoc se přenesla i do některých tenisových školícich center... charakter hráčky je její charakter... a ten nechává silnou stopu na kurtu... Rybakina neměla, nemá, ani nebude mít killer instinkt... Bára neměla, nemá, ani nebude mít killer instinkt... každa prostě hraje svou hru dle svého charakteru... Bára bude vítězit instinktem ultimátni kreativity... a se silným příběhem Jany za zádech... Elena je křehká a charakterem na tenis.... no těžší materiál než Maruška nebo Lucka... bude hledat čistotu úderu... její trenér ma víc štěstí než rozumu, neboť má pod vedením charakter typické baletky... tvrdě pracují a poslouchají... musí to být esteticky všechno čisté... no a v tom všem naráží ty hráčky, že je chtějí vidět fans jako chlapy... otřesné, opravdu otřesné...:)))
Reagovat
lars
Je nekde statistika vynucenych chyb ??
Reagovat
Vlk-v-trave
Může dlouhodobě Bára vítězit a být na špici?

Hodně těžká otázka, kde nejde jen o její fyzickou kondici, která byla v dost špatném stavu... delší dobu... a teprve po RG přestala trpět na bolesti zad... za mně je to až nepředstavitelné...a to jsem sport dělal...
Ale za mně spíš ne...
...ten styl, kterým hraje, je prostě na dnešní fičák, turnajový kalendář atd. hodně náročný... Spíše jí přát, aby měla své turnajové momentum na GS, OH atd. A aby fyzicky netrpěla jak během posledního roku... mimo to její pokrok v singlu na trávě v porovnání s rokem, kdy na ní hrála s Barty celkem impozantní... škoda, že Ash to zabalila... mohlo by to být zajímavé srovnání...

Může Rybakina ještě vyhrát GS?
Může, ale spíš mě to příjde, že to bude podobné jak u Petry...jestli tak tráva, Wimbl. Obecně jinde to bude mít hodně těžké... USO, tam je na ní příliš hlučno:) AO... pokud bude hrát Sabalenka, která má ten killer instinkt, nebo půjde jiná hráčka nahoru... nevím, nevím... RG je Nadalovo, nebo Nadalovo v sukni:)
Jinak pro srovnání Rybakiny 2 roky zpět a letos, ironie a paradox... hraje na trávě mnohem lépe, než 2 roky zpět... a letos to nestačí:)
Reagovat
paddy
Já bych dnešek uzavřel konstatováním, že v sobotu se ve finále utká
Bája a Pája a na umpiru bude děda Lebeda smile

Have a gooooooooood night! smile

https://www.tiktok.com/@tapkaros/video/7390001051656604934
Reagovat
com
Ale dnes se budem kochat Siniačkou..

Jaká matka, taká Katka..
Reagovat
paddy
ještě zpětně se mrkněme na odhad lidu (YT - Wimbledon)

Who wins the first semi-final today?
17 tis. hlasů
Jasmine Paolini 73 %
Donna Vekic 27 %

Who wins the second semi-final?
26 tis. hlasů
Elena Rybakina 84 %
Barbora Krejcikova 16 %

zahraniční sázkovky si určitě mnou ruce, ty české zahučely
u nás vsazeno 48/52 ve vysokém kurzu
Reagovat
Vlk-v-trave
V prvním případě hlasovalo v kavárnách nudících se u kávy 90 procent Taliánů.
V druhém případě hlasoval v hospě u piva fulnek, který měnil stále ip adresu a klikal celů noc na Rybakinu...aby ji vyšlo 100 procent, ale nezvladl to...:D
Reagovat
Vlk-v-trave
VELKÁ WIMBLEDONSKÁ BITVA NA RETURNU

35/85 (41%) < Bára * RECEIVING POINTS WON * Elena > 42/102 (41%)
To hovoři snad za všechno. Hrálo se o hodně. pro Báru bylo určitě těžké najít dobrou nejen returnovou pohodu na začátku, ale také servisní mixáž... v tomhle ten její ultimátní perfekcionismus je zajímavý, neboť stále bude zkoušet, a tohle není jednoduché hrát pro jakoukoliv hráčku...
Nesouhlasím moc s tím, žeby byla horší Elena nějak na servise, je to prostě o returnu, který dostává soupeřku do situace, že víc buď riskuje, nebo zkouší víc variovat...

A tak nemůže divit ani vyrovnané stats na vyhraných fiftýnech po prvním servu.
49/73 (67%) < Bára * 1ST SERVE POINTS WON * Elena > 33/49 (67%)

Zajímavé stats máme i na saku, kde Bára přeci jen byla méně aktivnější, ale jako deblistka prokázala leší účinnost.
11/15 (73%) < Bára * NET POINTS WON 18/27 * Elena > (67%)

Nakonec velmi vyrovnaný zápas opravdu rozhodly BP
4/6 (67%) < Bára * BREAK POINTS WON * Elena > 3/9 (33%)
pro porovnání celkové stats turnaje před SF
61% vs. 46% pro Báru.

Za mně dnes skvělé dvě SF, a opravdu vyrovnané... pěkné obraty, nejen na sety, ale i během setů různé zvraty atd.

Naposledy se něco takového stalo v roce 2004, tedy 20 let zpět, kdy obě SF Wimbledonu se hrály také na 3 sety... a co víc, také obě vítězky šly do finále po obratu...:))) Šarapová porazila po obratu Davenport - a S.Williams porazila po obratu Mauresmo... Ani v jenom zápase však nerozhodoval tajbrejk:)

Jen tak mimochodem, byl to rok, kdy Maria nečekaně ve finále sejmula Serenu Williams.
a na tichý chod:) A co víc.... hlavně ji dostala čím? No přeci skvělým returnem:) Neboť si nejen držela serv, ale prostě ji na returnu dostala...

Zlatá slova Murraye, bez returnu se Wimbledon nedá vyhrát, Vlk dodává...byly jen tři vyjímky, a né vždyz jim to vyšlo, že byly během turnaje nereturnovatelné... sestry W. a Kvitová:)
Reagovat
paddy
a to nejdůležitější, Sharapova šla tehdy zespoda a bylo to překvápko smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Serena neměla ranking, ale mimo to byla nasazená jako No.1
O všech vyjímkách víme
Každopádně srandičky srandičkama Federere:)

Tip jsem ti dal... nevím, co chceš ode mně více...dokonce jsem po tyči prošel na oba.
Báře nechám stále ty 2 procenta rozdílu od Jasminy...

Jen si dám chvilku než se na to kouknu, pořádně promyslím
a jen napíšu, kdo bude nastupovat jako mírná favoritka:)))
Reagovat
Liverpool22
Dneska se SF hodně povedla. V zápase Vekič s Jasmínou hodně různých parádiček, kraťasy, loby, pěkné výměny, drama na závěr..... A zápas Báry s Rybkou to byla šachová či psychologická partie - jak píšeš bitva na returnu, náběhy na síť......
Reagovat
1semi1
Reagovat
lvicek
Proč Péťa jako příklad výjimky? Péťa přece právě měla zabijácké returny.
Reagovat
Vlk-v-trave
Neboť nehovořím o případech komfortní zóny, kdy se ty returny i lépe hrají.... ano returny rozhodují zápasy, i také v jejím případě, ale jen píšu, že pouze v třech případech Sestry W., Kvitova, nebyli během celého turnaje jejich soupeřky reagovat na jejich servis, tedy byly nereturnovatelné...:) To se tak často nestává... dá se řict, že se to stává spíše v rámci jednoho zápasu...
Reagovat
Vlk-v-trave
oprava hovořím...:)
Reagovat
stefankelner
Dobrý večer, neviete prosim Vás, aký bol kurz, po 1. sete na Barboru K.?
Reagovat
TSP
Na tipsportu okolo 10, a jednu chvíli dokonce asi 11 -12 : 1,3
Reagovat
paddy
dnes si ještě dovolím přidat odkaz na tenisový zápas mezi Federerem a Zendayou (ta z nedávného filmu z tenisového prostředí Challengers)

snad z toho nebude mít Roger doma problém smile
smile
https://www.youtube.com/watch?v=C36-bDnDDqg
Reagovat
Liverpool22
Včera jak jsi sem házel wimbledonskou šifru, že vítězové budou dole a finalisti vpravo, tak Ti to už nevychází. Já to luštil tak, že vítězové budou nahoře a finalisti vpravo či vlevo. Tak uvidíme zítra. Nicméně vše může být ještě jinak, že vše bude ve tvaru čtyřlístku, ale to uvidíme až zítra
https://www.youtube.com/channel/UCNa8NxMgSm7m4Ii9d4QGk1Q/community?lb=Ugkx26YN4boDkLjHbJYJve67bTeeYh2gQ1GO
Reagovat
paddy
čtyřlístku vůbec nevěřím a Medvědovi také ne, což by vyřadilo Kre, kdyby to mělo být identické

samozřejmě realita bude náhodná smile
na začátku bylo 144 možných kombinací, po dnešku jen 24 a po zítřku jen 4
Reagovat
Liverpool22
Čtyřlístku také nevěřím jelikož by Musetti musel porazit Noleho. Konkrétně nyní máme vyplněné dvě políčka čtyřlístku - nahoře Bára a vpravo Jasmína. Takže by musel vyhrát Musetti a zaplnit políčko vlevo + Alcaraz, který by zaplnil políčko dole. A pak ve finále vítězové nahoře a dole - tedy Bára + Alcaraz.
A pak je tady moje verze ze včerejška, že vítězové budou nahoře a finalisti vpravo. Takže vítězové Bára + Méďa
https://www.youtube.com/channel/UCNa8NxMgSm7m4Ii9d4QGk1Q/community?lb=Ugkxm5jsZZNdJpf8KtjDZLPzNJf5CAgoYM_v
Reagovat
Fransoas
Bára Krejčíková ukázala velkou mentální sílu. Zápas se vůbec zpočátku nevyvíjel moc příznivě. Po prvním setu to vypadalo na jasnou výhru Kazašky - opět hrála vysoký standart hry - zakládá si na výborném servisu a od toho se její hra odvíjí. Na konci první sady už se projevily zlepšené momenty Báry,které byly impulsem do druhého setu,ikdyž závěr se stal prvním nervákem. Důležitým momentem se stal 7.gam třetího setu,který Bára vybojovala a následně brejk potvrdila. Přesně jak to komentoval Václav Tittelbach,který se bál vyjádřit myšlenku,že by Bára mohla vyhrát.Nakonec se to podařilo. Příští soupeřka bude stejně rychlá a běhavá jako Ostapenko i Rybakina. Bude to podobné drama jako dnes - doufejme se šťastným koncem. Báro póójď.
Obrovská gratulace k postupu do finále Grandslamu.
Reagovat
turista
Ano. Pokud se jí to podaří tak bude mít 2GS tituly, ten fyzicky nejtěžší (RG) a psychicky nejtěžší (WB).
Reagovat
com
a AO a US jsou nejtezsi v cem?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Na úpal a zvířata
Reagovat
Liverpool22
Přesně tak. RG považuji za nejtěžší GS - výměny jsou dlouhé, je potřeba dobrá fyzička a kombinace RG + W je z mého pohledu více než 2x W.
Reagovat
Liverpool22
Dnešní zápas mimo jiné ukázal, že každá hráčka má svojí osudovou soupeřku. Takže malá ukázka vzájemných zápasu:
Bára - Rybka 3:0
Penko - Iga 4:0
Viki - Penko 5:0
Iga - Coco 11:1
Prostě někdy narazí tzv. kosa na kámen + velkou roli hraje psychika, kdy dneska bylo krásně vidět, že Rybka měla v hlavě, že Báru nikdy neporazila. Podobně je na tom Iga, která se Penko lekla už předem a projela zápas s Julií
Reagovat
lars
Penko-Iga 4:0 neboli mimo top10 - N.1 4:0 !!!!!!!!!!!
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
Blondie
YESSSSSS!!!!
Reagovat
Patik
Noooouuu..
Reagovat
Funferr
Reagovat
com
Jindy tu pindas a komentujes hned kdyz se hraje.. A dneska nejak pozde.. Asi narocna sichta, spousta kamionaku na E55 co
Reagovat
Blondie
Máš pravdu, že jsem makala a pak přešla na hraní badmintonu, koukala jsem na poslední set při změně stran
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Fakt jsi byla na sichtě nebo jsi šlapala doma?
Reagovat
Blondie
Makala jsem doma :D ale nutno říci, že prodávám trošku jinou část těla, než si Com představuje :D
Reagovat
Funferr
Reagovat
Patik
Obrovská skodaaa..Jelenaaa..držal som ti palce..
Reagovat
com
Ja tiez
Reagovat
Patik
Sympatická tenistka.. milá..
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Se nediv, že prohrála, kdyžs jí držel palce.
Dobrá práce!
Reagovat
Patik
Tomu ver.. klasika
Reagovat
Tomas_Smid_fan
A taky nemůžeš držet palce někomu, kdo má v ruce raketu
Reagovat
Levinest
Ale copak v SVK není portál o tenise? Tady pláčeš na špatném hrobě....
Reagovat
Patik
predpokladám že ty si nikdy nekomentoval príspevok na zahraničnej stránke iba na českých domenach.. Čech prihlásený na americkej sociálnej sieti vyháňa Slováka písať si na Slovenske stránky to sú mi veci v zivote
Reagovat
Kytka
Velká gratulace. Po včerejším čtvrtfinále a tříhodinové bitvě v deblu jsem měla strach, že se dostaví únava. Zpočátku to tak vypadalo, ale pak se fantasticky rozjela. Paráda.
Reagovat
A211
Po dnešním velkém vítězství Báry K. doufám že mladé Lindy,Brendy a jiné talenty pochopí že základem je být zdravotně a kondičně v pořádku hlavně netahat kila navíc.
Reagovat
Serpens
Řekl bych, že hlavně vidí, že se zápasy nikdy nemají odchodit.
Reagovat
Liverpool22
A hlavně mladé holky vidí, že finále GS je reálné viz. Plíšková + Muška finále, Maky + Bára GS titul. Takže mladí mají inspiraci - vzory jsou důležité
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
PTP
A hlavně pořád přidávat
Reagovat
A211
Základ začít naplno a přidávat !!!
Reagovat
ramba
Obrovská obrovská gratulace Báro my Vančáci jsme na Tebe pyšní
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Báře obrovská gratulace!
Takový úspěch se dá těžko docenit. Vlastně tak trochu zázrak.

První set průšvih, ale nic zásadního se vlastně nestalo, naopak, dvě prolomená podání Rybky dávala naději.
Druhý set Bára postupně (na začátku nebyla hlava ještě seštelovaná) srovnala krok a začala otáčet. Rybka načatá, Bára si naopak začala věřit. I tak tam bylo několik situací, které hrozily, jako myslím stavy 0:30.
Třetí set už Rybka kupila chyby a Bára ji trestala a hlavně už tam posílala nechytatelné míče.

Bára měla více nezreturnovaných servisů.
Bára měla o jeden míč negativní W/UE
Rybka o jeden pozitivní W/UE což bylo díky převaze v 1.setu
Bára ukázala, že je deblová specialistka - na debly vyhrála 6:3

Atraktivnější byl thriller 1.zápasu
Větší radost z druhého!
Reagovat
Liverpool22
Popsal jsi to přesně. Bára se v 1. setu hledala, ale její výkon měl vzestupnou tendenci a gradoval ve 3. setu zatímco u Rybky to bylo přesně naopak.
Reagovat
farr
No úplně naopak byly první a druhý set. Tam Ryba jak den a noc, ale ve třetím nesouhlasím úplně tam hralat na servisu dost suverénně až teda na ten jeden game kde rozhodla ta fatální chyba při drajv voleji do půlky sítě. Jinak podávala podobně jako v 1. setu a obecně 3. set asi nejvyšší kvalita z těch 6 co byly vidět v SF.
Reagovat
Liverpool22
Jasně na začátku 3. setu se Rybka ještě držela díky servisu, ale podle řeči těla a výrazu tváře jsem prostě vycítil, že není ve své kůže, že se podvědomě bojí. Prostě měla v hlavě, že ještě Báru neporazila - před zápasem jí to každý připomínal.
Nicméně obě SF super tenisová podívaná
Reagovat
aape
atraktivnější jak pro koho, bylo to celé o neschopnosti Vekic dotáhnout zápas k vítězství, měla šancí několik, ale vždycky se sesypala a zbytečně ho nakonec odevzdala
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jj, Vekič by Jasmínu vystřílela, jak na začátku zápasu, jenže faktor hlava je u ní fatální. Nejdřív přestala trefovat BH a pak kurt
Snažila se z toho oklepat, šance měla kupodivu velký, ale nejistota v úderech rozhodla. Jasmína měla daleko lepší i sympatičtější mindset.
Reagovat
Stybnat
No jo,ale Jasmín to uhaluzí
Reagovat
Jan
Velká gratulace Báře. Včera po tom tříhodinovém deblu jsem si říkal, je to v pytli, bude unavená a bez šance. Přesto to dokázala. Ted nezakřiknout finále. Ale už se nebude unavovat v deblu, bude mít den na odpočinek, Paoliniovou by měla smáznout. Ale tenisový míček je kulatý, talíř pro vítězku vrtkavá muška, snad to Bára zvládne. Hodně štěstí ve finále.
Reagovat
GaelM
Já bych u Báry skoro řekl, že by ten debl v pátek byl lepší, než volný den... aspoň by jí okolí nedostávalo pod tlak, zůstala by v zápasovém rytmu a na to finále by se koncentrovala až těsně před ním, neměla by ho dlouho v hlavě. Takhle se jí to může rozležet, dojde jí co může dokázat, v mysli se objeví Jana a může jí to pěkně svázat ruce a nohy...
Reagovat
Jan
Tak jeden GS už má, ví jak to ve finále chodí, já bych jí věřil, že to psychicky zvládne.
Reagovat
Levinest
GS má víc, počítal bych i ty z deblu. A ty má odevšad
Reagovat
Krisboy
Co o tom píše aeronet? Má Bára ve finále šanci?
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
Tomas_Smid_fan
První set zas klidně může prohrát, když pak vyhraje dva
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
PTP
Jaké bude počasí v sobotu? Půjde to Báře líp pod střechou nebo open air?
Reagovat
Serpens
Jinak Bára je takovou typickou ukázkou toho, jak se během jediného turnaje dá nabrat veliká forma. Vždyť na začátku turnaje byla Bára na hraně vyřazení s mnohem horšímu hračkami
Reagovat
lvicek
No to je právě proto, že v posledních měsících nešlo o to, že by neuměla tenis, ale o její nepohodu po nemocích. V několika zápasech v posledních měsících hrála dobře a pak stupidne prohrála v koncovce. Tady se jí podařilo koncovky udržet a tady to máme :).
Reagovat
turista
Velká gratulace pro Báru! Tak ještě to finále zmáknout a psychicky nejtěžší GS může mít ve sbírce.
Reagovat
Liverpool22
V sobotu si Bára v počtu GS docvakne Kvitovou/Vaňkovou. No a pak začne stíhat Hanču Mandlíkovou
Reagovat
rostia
Hlavně by tím předčila (počtem GS titulů v singlu) svou mentorku, trenérku, kamarádku a inspiraci, Janu Novotnou...
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
com
Krejcikova je na finale kurzovou favoritkou

Jo tak to uz je jasnacka

Jak malo staci - vyradi nasazenou 4, ale nasazena 7 Paolina jakoze nic
Reagovat
Liverpool22
Omyl comíku. Bára velká finále umí hrát To je rozdíl mezi Bárou a Kájou.
Reagovat
lars
Zalezi na souperce a stylu tenisu
Reagovat
darek.vrana
Můžeš toho využít, pokud se ti to nezdá .
Reagovat
TSP
Bára je hráčkou velkejch zápasů, je to hráčka v pravém slova smyslu, povahou a psychikou, hraje a maká i když se jí nedaří, nehroutí se, má variabilní hru a velmi dobrou ruku, vždycky má alespoň nějaký plán B i C, když A nevychází a alespoň něco zkusí. A hraje vždycky až do konce. Nejen za dnešní výkon klobouk dolů a dvakrát. A hodně štěstí a sil do finále.
Reagovat
farr
Jo a proto jsem na ní včera vsadil při nesmyslně přepáleném kurzu 4.65 za barák(21KČ )a ejhle je to tam.
Reagovat
PTP
Barák Hmyzí hotel
Reagovat
farr
Reagovat
Tomas_Smid_fan
To kdybych si vsadil já, tak má po finále
Reagovat
farr
BTW neví někdo kolik tak mohl být kurz na Báru dejme tomu někde kolem 0:4 v prvním setu ? Tak třeba 100? nevi nekdo...
Reagovat
Sinuhet1
To bych nerekl, myslim ze na zacatku druheho setu 10
Reagovat
farr
Nemluvím o začátku 2. setu kdy se hra vyrovnala. Myslím okamžik 0:4 kdy to opravdu vypadalo na 6:0 , 6:1 Bára neměla absolutně nic,a na svém podání absolutně tragická.
Reagovat
Sinuhet1
to ti nereknu, ale 100 urcite nebylo
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Aspoň že už do toho debla nemusí
Reagovat
Liverpool22
Přesně tak. Bára je kreativní a takticky vyspělá hráčka - má plán B či C možná i D což je základ úspěchu. Často o tomhle mluví Mats Wilander ve studiu Eurosportu, že některé hráčky nemají plán B - nedokážou nic změnit....
Reagovat
Nenela
Nekdo tu napsal na zacatku Wibledonu, ze Bara ma sanci se stat znovu ceskou jednickou. Kdo to byl? Tommr? Priznejte se! Protoze: ja jsem si klepala na celo, nicmene mi to nedalo a trochu jsem se tim zacala zabyvat a ono ejhle - mel(a)s pravdu! Dobry odhad, smekam!
Reagovat
Liverpool22
Nyní už je jistý, že Bára bude česká jednička - psalo to před W více lidí. Pokud vyhraje, tak možná půjde i do TOP 10, ale jistě to nevím - někde kolem No. 10 se bude pohybovat
Reagovat
uztoje
Samozřejmě velká gratulace, ale proti předchozímu dramatickému semi, mne toto vůbec nebavilo. Možná už jsem byl překoukaný, ale tohle prostě nemělo šťávu. ani nějaké supr výměny. Rybka čím víc ke konci, tím víc jak spící panna... Nechci snižovat naši hráčku, ale prostě celé mne to vůbec nechytlo.
Reagovat
TSP
Rybakina odešla psychicky. Stádní efekt. Bára je jako hráč psychicky silnější.
Reagovat
farr
Nezaujatý divák asi první set úplně musel klimbat to ano, ale druhý a třetí velmi vyrovnané. Jako hra Rybakiny těžko nabídne maratonské výměny na to tam prostě pálí když má možnost. Souhlasím, že na drama první SF lepší. Ale kvalita jednoznačně tento zápas. První set Rybakina beast nehratelná obrovská kvalita hry. 2. už dost chyb méně winnerů, Bára ji přehrála no a 3. set byl o jednom brejku kdy hračky fantasticky podávali, a hra měla spád. Jako dopodávat čistou hrou 4. první servisy u žen. No to dělala možná Serena co si tam pamatuju.
Reagovat
PTP
Paolini - to bude jiná hra než Collins, Ostapenko, Rybakina - bude to chtít novou taktiku pro zdárný průběh zápasu
Reagovat
Dobry-den
Gratulace.

Ale ten hrozný řev po každém vyhraném bodu, i po chybách soupeřky, je nesnesitelný. Dřív to nedělala.
Reagovat
GaelM
Aspoň je vidět jak moc v tom zápase je. Evidentně jí to pomáhá, tak proč ne. Je to pořád lepší než hekání po každém úderu...
Reagovat
Dobry-den
Zajímavé, že ke konci zápasu s tím úplně přestala.
Nejspíš nějaká nová strategie, odchody do šaten už jsou provařené, tak si našla toto...
Reagovat
Liverpool22
V zápase s Penko si zase furt upravovala drdol/vlasy což asi odkoukala od Carevny. Holt Bára má v rukávu více taktických kulišáren
Reagovat
com
presne tak.. za to si ten titul nezaslouzi..

Forza Džasmína
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Dřív nebojovala o finále Wimbledonu
Reagovat
Fransoas
Tento trend se projevuje u více hráček a je současně psychologickým momentem
a povzbuzením.
Reagovat
farr
Petra řvala při vypjatých momentech kolikrát ještě mnohem vícnebo když se ji prostě nedařilo a bylo na ní vidět jak dře a chce to zvrátit. Všichni to na ní milovali, že je to česká lvice. Bára postupně dorůstá do podobnýho mindsetu. Opravdu je obrovsky na ní vidět, jak chtěla strašně moc zlomit tu mizernou sezonu kdy od celkem solidního AO, neuhrála už prakticky nic. Nevím proč je to kritizováno. Taková Colins třeba řve ještě hůř, ale ještě k tomu před soupeřovým úderem. Bára jen oslavuje svoje body, nebo i ta třetí dvojchyba kterou z nervů udělala při servírování do setu. Jak řvala plná frustrace, to se mně prostě líbí je vidět jak strašně byla zažraná. Jasný dělat to každý druhý míček kdy se jí něco nepovede je to hrozný chování kdy jakože neunáší, ale tady to fakt sedělo v ten moment i a komentátorky eng stopy, jasně říkali neexistuje nikdo kdo tenis hrál kdo neví co je tohle za pocit frustrace. Nešlo to dorazit, tak ještě přidala. To jako fakt musím ocenit tento aspekt její letošní prezentace v All England Clubu. Přiznám se první tři zápasy jsem spíš sledoval tak po očku na vícero monitorech a obrazovkách mnoho zajímavých zápasů( tak jak to v prvním týdnu GS bývá) ale od OF viděl vše poctivě a fakt, že Bára každým zápasem roste a ta zabejčenost je čím dál enormější. Super fakt asi taky hodně koukala na naše zlatý kluky z Pragana. Inspirace je tam strašně vidět.
Reagovat
lvicek
Já viděla jen část, ale myslím, že to bylo v té části zápasu, kdy to pomalu otáčela. V té chvíli pořád byla na hraně vyřazení, jelikož Rybakina měla v kapse první set. Bára se dostávala do herní pohody a do ráže a tohle jí zřejmě také pomáhalo zůstat na vlně. Péťa to taky občas dělala po vyhrané výměně, ale je to rozhodně mnohem lepší než strašné hekání až řvaní v průběhu hry.
Reagovat
farr
Bára společně s Paolini největší bojovnice na turnaji a obě zaslouženě Final ! Fantastický obrat a opravdu Bára úplně překopala hru už ke konci prvního setu náznaky kdy jí bylo jasný, že strojový pinkaní na Rybu stačit dnes nebude. Druhý set nervy jako přetažený struny. Třetí už v suchým triku. P.S. jedinyt čistý game si nechala na ten nejdůležitější. Konečně dopodávala zápas, ale v jakým stylu Wow, nervy ze železa!!!
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
ipko
od Rybakinovej to bol podľa mňa primerný výkon po celý čas, ale Krejčíková sa postupom času stále viac zlepšovala a nakoniec sa jej úplne dostala do hlavy, takže k víťazstvu sa prepracovala hlavne pevnou psychikou ale teda s Paolini to môže byť naozaj zaujímavý zápas, ktorý môže baviť
Reagovat
Liverpool22
Přesně tak. Rybka už na začátku zápasu hlavně na servisu nevypadala dobře, ale Bára se v 1. setu hledala. Ve 2. setu se však chytla a psychologie zápasu se začala překlápět na stranu Báry. No a 3. set to už bylo jasné z řeči těla a tváře - Rybka "podělaná" zatímco Bára si věřila a působila sebejistě.
Reagovat
farr
Rybakina dojela hlavně na to, že pořádně v turnaji nezažila opravdu těžký chvíle, nikdo ji moc neprověřil. Úplně stejný jak SF Česko Švédsko. Jasný favorit... všichni už jim pomalu věšeli zlatý medaile na krk. Ano vedli zkraje, ale obrat je úplně dostal do kolen a nevěděli co hrát. Joooo hlava to je mocná čarodějka.
Reagovat
aape
Tak tak
Reagovat
Pe3k
WoW Bára to dokázala Velká gratulace.
Semifinále byly výživné
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Pls., která hráčka to komentovala na ESPN?
Reagovat
aape
Chris Evert?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
dik
Reagovat
GaelM
Chris Evert
Reagovat
Tomas_Smid_fan
dík

Já jen, jak mluvila o Janě Novotné, a jak na ni často myslí, tak jsem si říkal, kdo to je...
Reagovat
Otmar
Nevěřil jsem. Nicméně ve 2. a 3. setu Barbora Elenu jednoznačně přehrála a byla prostě lepší hráčkou, kdo chtěl..viděl. Po včerejšku proti Penko a po martýriu v deblu se mé pochybnosti jen zhoršily, ale hrubě jsem se mýlil. Báře blahopřání! Kdyby mi někdo před začátkem řekl finálový duel Krejčíková : Paolini, zcela jistě bych se ..neudržel střeva v klidu. Paolini vidím jako problém, ale to byla Rybka taky.
Reagovat
farr
Paolini otravná vracečka a obrovská bojovnice. Bára bude muset víc tvořit a těch bodů zadarmo bude míň velká škoda, že to o ty dva body nevyšlo té Vekic. Uvařená labilní Chorvatka to by bylo úplně zadarmo, protože ranařky Bára prostě znechutí a rozebere do šroubku Colins / Ostapenko/ Rybakina. No co.... jestli chce vyhrát stejně musí porazit všechny. (jak to říká Pasta )
Reagovat
Liverpool22
Ve finále bude potřeba, aby Báře chodil od začátku servis jako v zápase s Penko. Nicméně jsem velký optimista a talíř poputuje na Moravu
Reagovat
aape
Bára dnes neskutečná, obrovská gratulace
Rybka už ve druhém setu pochopila, že Báru zase nedá
Ale nedokázala s tím nic dělat
Reagovat
paddy
Rybakina si teď pár dní popláče u rodičů v Moskvě a bude to ok
nejdřív ale musí na letišti ukázat kazašský pas smile

a může se tam zúčastnit i Miss Moskva, jestli na to bude mít nervy smile
https://www.youtube.com/watch?v=WO41htWulfI
Reagovat
dana269
Tak panu Kodešovi ta předpověď nevyšla, ale v tomto případě je to jedině dobře.
Reagovat
Nenela
To je takova krasa! A ten pozapasovy rozhovor, ze mi par slz ukaplo. Ja to tak prozivam, ze sem pri zapase radsi ani nic nepisu, ale jsem tu celou dobu s vami
Nadhera Barunko, prosim pojd si pro ten talir!
Reagovat
aape
samozřejmě!
Reagovat
dana269
Já jsem to bohužel viděla bez zvuku, na co se jí ptala? Na Janu Novotnou?
Reagovat
Mony
Neptala, ptala se na pocity a pak se rozpovídala sama o Janě Novotné jak o Wimbledonu vyprávěla , jak musí uhrávat každý balón A jaké to jsou emoce...
Reagovat
Nenela
Jj, slo o Janu Novotnou, ale Bara o ni zacala mluvit sama a pak se solidne rozberecela. Sklidila velky potlesk, emoce se proste lidem libi
Reagovat
Liverpool22
Ve finále Bára nesmí nic podcenit. Z psycho hlediska to bude zajímavé - "celá" Itálie fandila Báře a naopak u nás je také tendence Jasmínu podceňovat. Takže 2 podceňované hráčky ve finále - obě cítí velkou šanci na talíř. Nicméně pokud Bára nic nepodcení, tak by talíř měla přivést na Moravu
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Já sem při takovýchto zápasech taky zásadně nepíšu. Často se snažím neměnit nic, pokud se hráčce/či daří.
Reagovat
Nenela
Taky mam podobnou uchylku
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Reagovat
Serpens
Tak to je neuvěřitelné. Bára nám může svou hrou a přístupem lézt na nervy po většinu sezóny, ale když chytí tu slinu, tak hraje nejen jako hráčka TOP4, ale hraje jako tenisová legenda. To, co předvedla na podání v těch posledních vypjatých momentech, to jí může závidět i sama Rybka. Obrovská gratulace, máme další Grandslamovou finalistku, podruhé za sebou ve Wimbledonu, a zase je to po Mušce a Markétě někdo jiný! Už se tady mluvilo o tom, jak se tento turnaj podobá loňskému French Open, kde český tenis v prvních kolech hořel, ale snad k tomu Bára ještě přidá tu vítěznou tečku. To český tenis nepamatuje, vyhrát Wimbledon dvakrát za sebou, budeme moc držet palce, ať se to povede
Reagovat
Liverpool22
Prostě Bára v zóně či bublině je téměř nehratelná a hlavně perfektně zvládá BIG míče. Jinak souhlas - pokud Bára vyhraje, tak to bude pecka - loni Maky a letos Bára, ale pšššt - nic nezakřiknout
Reagovat
Mac
Navratilka ho nikdy neobhajila?
Reagovat
GaelM
Jako Češka ho nikdy ani nevyhrála
Reagovat
lars
M.N. ziskala obcanstvi USA az v 1981
Reagovat
Serpens
Ať už je to jak chce, bylo to Československo
Reagovat
GaelM
To je možné, ale o československé přišla hned po útěku v r. 1975 a poté reprezentovala USA. Že dostala plné občanství až později na tom nic nemění.
Reagovat
lars
Pochybuji, ze M.N. mohla reprezentovat USA bez obcanstvi USA.
A odebrani jejiho obcanstvi CSSR komunisty povazujes za spravne ??
Reagovat
GaelM
Ne, stejně jako komunisty samotné. Ale historie se nemění podle toho, o čem pochybujeme nebo co za co považujeme... prostě se to stalo.
Reagovat
lars
Neverim , ze reprezentovala USA pred rokem 1981, protoze jsem nenasel ani 1 jeji zapas v FC za USA pred 1981. Vis o nejakem konkretnim zapasu pred rokem 1981 , kdy M.N. reprezentovala USA ?
Reagovat
GaelM
Bavíme se tady o grandslamech, ne o FC. Tak se podívej na jejich oficiální statistiky a hned budeš mít jasno, za koho po roce 1975 získávala grandslamové tituly
Reagovat
lars
Psal jsem o reprezentaci USA. Na GS se nereprezentuje.
A kde jsou oficialni statitiky ?
Reagovat
GaelM
Ale ale, borec s takovým přehledem a neumí otevřít Google?

https://www.wimbledon.com/en_GB/draws_archive/index.html

Např. rok 1978, kde už je uváděna pod vlajkou USA.
Reagovat
lars
Nepovazuji se za borce

Zajimavy je , ze Lendl tam neni pod vlajkou USA v 1993, kdyz obcanstvi USA ziskal v 1992
Reagovat
GaelM
Případně tady je přehled s výpisem přímo jejích vystoupení na Wimblu: https://www.wimbledon.com/en_GB/draws_archive/player_profile/7118c1f6-9078-4d07-affb-a79b70776caf.html
Reagovat
Mac
nevim jak to mela ona, ale me obcanstvi taky sebrali a kdyz jsem si po revoluci zazadal o zpetnou naturalizaci, bylo zjisteno, ze odebrani bylo nelegalni. vysledkem bylo, ze jsem ho vlastne mel porad...
Reagovat
lars
Reagovat
australan.tenis
Skvělý zápas.

Krejčíková je adaptabilní. Liliputku by měla easy smáznout, když bude hrát svůj standart.

Aby takhle nevypadalo mužské finále s Krejčím Alcarazem.
Reagovat
Nenela
Nepodcenovala bych ji! Je moc dobra, plna sebevedomi
Reagovat
Sinuhet1
Reagovat
Mac
Krejcikova na hrad!
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
Vlk-v-trave
Skvela returnova bitva, to se musi nechat, obe dik za dramo, hru atd. Obe fajne holciny. Bare velka gratulace k uspechu. Skvely turnaj.
Reagovat
Vestec
Paolini lostne dvě finále grandslamu za sebou, to je taky dobrý Něco jako Jabeur
Reagovat
frenkie57
Jenže pro ní ty dvě ztracená finále budou pořád velikým úspěchem, kdežto pro Žábu to bylo zdrcující zklamání.
Reagovat
bardunek666
Neskutečné! Gratuluji a držím palce na finále. Šance na titul je velká, ale snadné to být nemusí
Reagovat
frenkie57
To určitě. Každý už tady vidí Baru jako vítězku,ale podle mě to bude parádní trisetova bitva. Nicméně jí já věřím ve šťastný konec. Už teď je to mazec.
.
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
SydneyOpen
už 4. česká tenistka ve finále Wimbledonu za posledních 10 let
Reagovat
Petruco
Nóóó, hezky. Na Krejčíkové oceňuji, že si téměř vždy nejprve soupeřky "načte"... , pak je znejistí, a po obratu jim vezme vítr z plachet. Cesta k Wimbledonskému titulu je parádně umetená. To by mělo rozhodně vyjít.
Reagovat
Petruco
....wimbledonskému....
Reagovat
Liverpool22
Ano - Bára je takticky nejvyspělejší hráčka na WTA. Dnes to opět ukázala, kdy se ze zápasu stala spíše šachová partie a to je voda na mlýn Báře
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Komentátor říkal tenisově nejchytřejší ze všech. A to bylo myslím ještě před zápasem.
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
A211
Velká gratulace Báře K k velkému vítězství,a taktika na finále se nemění začít naplno a přidávat.
Reagovat
zfloyd
Reagovat
Fandina
Obrovská gratulace Báře. Po prvním setu jsem ji nevěřila, ale ty dva další, super a nádhera. Ve třetím setu to ze začátku byly nervy, ale je to táááááááááááám!!!!!!!
Reagovat
Walda58
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
Liverpool22
BÁRA PARÁDA Od 2. setu byla Bára jasně lepší a zaslouženě postoupila. Hlavně řeč těla, výraz ve tváři mluvil jasně. Rybka totálně zklamala a po prohraném 2. setu se viditelně bála o výsledek což je vždy špatně
Reagovat
Mony
Ve 2. to srovnala, ale lepší až v půlce 3.setu
Reagovat
Liverpool22
Jasně, ale ve 2. setu se vše začalo lámat a překlápět na stranu Báry, která začala hrát výrazně lépe zatímco Rybka vypadla z role a ve 3. setu už bylo vidět, že je mimo svojí zónu, byla nervní a měla v hlavě, že Báru ještě neporazila
Reagovat
Astarin
Opět se zopakovalo to, co minulý rok. Většina Češek vypadla v prvních kolech a jako blesk z čistého nebe se přesto jedna z nich dostane do finále.
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
Sinuhet1
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Reagovat
Vlk-v-trave
Barusce jsem daval 1% navic nez Elene, bylo to po tyci. :))) Stale drzim 2% vic pro Baru ve finale.. Ukazalo se stats turneje na returnu byly rozhodující a mirna favoritka 1%ta dobyla finále.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Znalci tenisu sázeli na Rybku
Reagovat
Liverpool22
Dneska Rybka hodně špatná - totálně to nezvládla
Reagovat
lars
Od velky "minely" v 1. setu za stavu 5:1 zacla vic chybovat
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Po prvním setu si možná myslela, že to zvládne, ale už ty dvě prohrané hry na servu varovaly...
Reagovat
capjar
Gratulace Báře!
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
SydneyOpen
Neskutečné, wooooow tak na to bych si před začátkem turnaje nevsadil ani za prd..el :D
Reagovat
Liverpool22
Já Báře dlouhodobě věřím. Brzy návrat do TOP 10 a možná už na konci roku v BIG 4
Reagovat
Sinuhet1
kdyz ma formu je strasne podcenovana, i od tzv. znalcu tenisu
Reagovat
Sinuhet1
pokud si si opravdu vsadil tak gratulace
Reagovat
Liverpool22
No jo, ale jen ze srandy za kilčo
Reagovat
Kozoroh
Bravo Báro!!!
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
annah
Úžasné!!!! Gratulace Báře!!!! Rusandu nádherně smázla.
Reagovat
aape
Reagovat
com
Reagovat
Vestec
Úroveň hry Rybakiny Špička WTA Labilka, která neumí jít ani pro úder do kolen, která neumí dát ani drop shot ani volej A její backhand má lepší i kdejaká juniorka Ruská labilka je venku! Lemra
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Že by špatná věštba?
Reagovat
Nenela
Neni to Ruska a rozhodne neni lemra. Je to jedna z nejsympatictejsich hracek, uzasne skromna, s milym vystupovanim a skvelou hrou. Neni treba o ni psat hnusne. I kdyz samozrejme mi jeji dnesni prohra nijak nevadi
Reagovat
annah
Ruska to je každopádně, i když už asi pět nebo šest let hraje za Kazachstán.
Reagovat
Krisboy
Kolik jsi prohrál?
Reagovat
Mony
Tak Až druhá půlka 3 setu to byla Bára, kterou známe jako Superhvězdu
Reagovat
Vestec
Tak rusko, a tahni zpátky na pokoj
Reagovat
Vlk-v-trave
Sance na epicky tajbrejk zije:)
Reagovat
Vestec
Plíšková je svým způsobem smolařka. Pokud by hrála nějaké finále proti takové labilce jako je Rybakina, nebo Paolini nebo Pavlyuchenka, čili soupeřky Krejčíkové ve finále RG a Wimbledonu, tak ten grandslam má. Jenomže ona hrála proti neskutečné Kerber tehdy a neskutečné Bárty.

Měla holt smůlu. Paolini i Pavlyuchenku by rozbila ve dvou.
Reagovat
SydneyOpen
No neskutečná Kerber, co mají říkat holky v loňském desetiletí, kdy proti nim stály Williamsky v nejlepších letech, nebo Mauresmo, Clijsters, Henin, Sharapova
Reagovat
Vestec
Byl to jinaci level. Pro mě WTA skončila před zhruba 12 lety. Od té doby to je žumpa. Skvělé časy WTA skončily už dávno.
Reagovat
ladinec
Ano nadopovaná wiliemska
Reagovat
GaelM
Souhlas, dneska je to úplně jiná úroveň, hlavně co se týče konzistence. Nicméně dobře pro naše hráčky, které toho umí využít a ještě v takovém počtu
Reagovat
Mantra
Drží se za tu p...El.
To bude zle i na finále
Reagovat
Vestec
Krejcikova vs Paolini finále Wimbledonu
Reagovat
Vestec
Wimbledonu prosím, ne turnaje 250 v Lausanne
Reagovat
SydneyOpen
pořád co se týče jmen by to bylo 100x lepší finále než na USO Fernandez - Raducanu
Reagovat
Vestec
Reagovat
jih
Reagovat
TSP
Ano, a koho by to napadlo a vsadil by litr byl by z něj dnes milionář. Ovšem, nemyslím si, že tohle by vůbec někoho napadlo.
Reagovat
SydneyOpen
uf uf uf
Reagovat
Liverpool22
BÁRA brejk a 4:3 - řeč těla mluví jasně pro Báru. Rybka se podvědomě bojí o výsledek. No uvidíme jak vše dopadne - bude to drama
Reagovat
Vlk-v-trave
Zapasu chybi uz jen epicky tajbrejk na zaver:)
Reagovat
Liverpool22
neboj možná i TB bude
Reagovat
Mantra
Tam bude ještě medical
Reagovat
Vestec
Nebude, Rybakina je jako stroj. Umí jen chodit, mlátit do míčku a následně se jít napít.
Reagovat
Mantra
Však u Krejčíka
Reagovat
Mony
Zatím Jasně nejlepší game Bary , kdy ukázala že neumí jenom slajzy , ale krásně do toho švihnout
Reagovat
Vestec
Ty nevynucene chyby Rybakiny by neudělala ani kdejaká juniorka WTA je fakt úroveň nulová.
Reagovat
SydneyOpen
Tak proti Báře je to složité, samé jedovaté údery, to není vůbec lehké zabít zpět do kurtu
Reagovat
Vestec
Však ona se nedokáže ani sklonit do kolen pro úder. Stamina nula.
Reagovat
SydneyOpen
Pamatujeme občas Petru proti podobným soupeřkám, to byly také brutální chyby kolikrát
Reagovat
Vestec
Reagovat
Mantra
Dokud tam nebude 2-1, tak nevěřím
Reagovat
Vestec
Proč ne? Ta Ruska je úplně mimo. Takhle nehraje ani amatér po pěti pivech. Labilka.
Reagovat
Vestec
To, že Rybakina má v podstatě nejvíc vyhraných zápasů na okruhu ukazuje úroveň ženského tenisu. Ženská, která umí jen podávat a mlátit do míčku. A to ještě prakticky jen z forhendu. Proti téhle ženské je Plíšková hotový virtuos. Fakt trapná úroveň WTA. Konec hlášení.
Reagovat
Vlk-v-trave
Taková 2 souběžné SF, to naposled Wimbledon pamatoval... no nepamatuji, budu muset dohledal... Jinak cz fans v tomhle rocniku nejslabší ever, to netreba dohledat. Tam ta kvalita klesa vic nez některé stats vsem dnešních ucastnic SF. :)))))
Reagovat
Mac
Tak sedmej...
Reagovat
Vestec
Ty nevynucene chyby Rybakiny loooooooool. Tohle neudělám ani já na hřišti po čtyřech pivech
Reagovat
Vestec
Tahle ženská musí vypadnout. Labilka jedna dřevěná. Nic kromě mlácení do míčku neumí. Ruska
Reagovat
com
Rybino zaber sakra
Reagovat
paddy
Ryba zabere a Krejča jí vytáhne na udici smile
Reagovat
Mac
Škoda, že se jí nepodařilo rybku se v tom koupat dal...
Mám obavy, že ta se zase chytne...
Reagovat
Liverpool22
Celkově jsou to od začátku spíše tenisové šachy což vyhovuje Báře. Obě umějí hrát mnohem lépe - jde o hodně + ve finále čeká hodně hratelná Paolini.
Reagovat
ladinec
Otročím je někde link na zápas?
Reagovat
Liverpool22
https://freestreams-live.my/t13/
Reagovat
ladinec
Děkuji
Reagovat
ladinec
Ještě jednou děkuji
Reagovat
Vestec
Hotovo. Je po Rybakině. Typická sněhová vločka současného tenisu. Psychika úrovně laboratorní krysy. Časy Sereny jsou pryč. Ta jediná b, la šampionka.
Reagovat
Vestec
Každopádně to křičení Krejčíkové po každém bodu, zvlášť, když udělá soupeřka chybu, je silně nesportovní.
Reagovat
com
je to neakceptovatelne
Reagovat
Mac
Ano, všichni jsme z toho poiritovaní...
Reagovat
annah
Dala to!!! Paráda!!! Druhý set! Ale dvakrát udělala na setbolu dvojchybu... Musí to být děsné nervy.
Reagovat
Mantra
Téměř neuvěřitelné
Reagovat
Vestec
Rybakina se mohla stát jednou z nejlepších žen v historii. Předpoklady na to má. V současné době už mohla jet minimálně ne třetí, možná čtvrtý grandslam. Ale. Je jeblá v hlavě. Krejčíková vítězka Wimbledonu.
Reagovat
paddy
často vyteče jako pokažená lednička smile smile
Reagovat
Vestec
Reagovat
Mac
Trochu nás napínavá...
Reagovat
Vlk-v-trave
To jsou zase vpisy :))) Bitva na returnu pokracuje. Za me super, mozna se dockame dalsiho tajbrejku ve tretim :)
Reagovat
Vestec
Jedna chce, ale nemá nervy a druhá chce, ale nemá hru. Nice.
Reagovat
Kozoroh
Tvl, v boxu Báry sedí herečka Jana Paulová!!!!
Reagovat
Vestec
Rybakina je úplně mimo. Zase si prohraje další zápas sama. Už mohla mít tak minimálně 3 grandslamy. Jenomže neumí nic kromě mlácení do míčku.
Reagovat
StestiJeKrasnaVec11
Myslim si, že naprosto klíčový gam... pokud Bára ten set urve tak to celé nakloní na svojí stranu... jinak to bude ve dvou setech pro Rybu... a vědí to obě
Reagovat
Liverpool22
Ufff. Nakonec to Bára urvala. Jinak souhlas - nyní se psychologie zápasu nakloní na stranu Báry.
Reagovat
Vestec
Hotovo. Krejčíková našla mód z tehdejšího RG. Máme novou vítězku Wimbledonu 2024.
Reagovat
paddy
Rybakina je přeceňovaná, problémy jí dělala i Siegmund
nemá smysl se s ní přestřelovat, ale přechytračit ji

ta % úspěšnost jí časem také klesne
stačí jedna prohra a je to mínus 5%, má jen 20 odehraných zápasů, na konci kariéry bude pod 80%
je trapné ji srovnávat s Graf nebo Navrátilovou, teď má career 70% na všech površích (Graf 89%, Nav n/a)
Reagovat
Sinuhet1
pokud se nepletu tak si tu rano psal, ze ten kurz 5 na Baru je stanoveny dobre
Reagovat
Liverpool22
ten kurz nesouhlasil
Reagovat
paddy
já jsem byl optimističtější, 75/25, tzn. 1 ze 4, a teď může být ten jeden
ani větší favorit nemusí vyhrát, ale je naivní si předem namlouvat, že je to 50/50
Reagovat
Mac
Hyn se ukáže ...
Reagovat
annah
Že by z toho byl nakonec vyrovnaný zápas? Zkraje to vypadalo na jasné 2:0 pro Rybu.
V Bářině boxu je Jana Paulová s manželem Svobodou.
Reagovat
Vestec
Neskutečné
Reagovat
Vestec
Neskutečné. Všechno do karet hraje Krejčíkové. Navíc ve finále Paolini. Krejčíková to zvládne.
Reagovat
Sinuhet1
Paolini mi vubec neprijde ze by to byla zivacka.....
Reagovat
Vestec
Krejčíková normálně vyhraje Wimbledon. Tohle je totální masakr. Beze srandy Krejčíková vyhraje Wimbledon letos.
Reagovat
Mac
To má být nějaké antitommrovani?
Reagovat
Vestec
Vondrousova udělala loni obrat z 2:4 proti Pegule. Včera Krejcikova proti Ošlapenko. Tyhle zápasy znamenají cestu k titulu.

Krejčíková do hajzlu vyhraje Wimbledon. To není možné.
Reagovat
1semi1
Bára má nějaký problém s bokem - furt si chladí levou nohu
Reagovat
Vestec
Rybičkinka je nejnádhernější tenistka na světě.
Reagovat
Mantra
Na živo to není taková hitparáda. Vždyť je to nastydlej had
Reagovat
Mac
Konečně sem tam nějakej winna..
Reagovat
Sinuhet1
Bara poslednich 11 semifinale na WTA vyhrala, preci si to dneska nepokazi
Reagovat
Liverpool22
A navíc s Rybkou vždy prohraje 1. set a pak vyhraje 2x už to takhle bylo
Reagovat
Sinuhet1
Reagovat
1semi1
Rybka fantasticky returnuje - Bára zatím neměla game bez BB.
Reagovat
Liverpool22
Ale zatím se Bára drží a vede 3:2
Reagovat
1semi1
Už 4:2 ... Rybky servis celkem dává - ten return je těžký. Ale Bára se snaží a je to hezký match
Reagovat
Liverpool22
Jak jsem psal včera. Rybka občas vypadne z role viz. zápas s Laurou a Bára toho dokázala využít. Takže 3. set a další drama
Reagovat
1semi1
Ano - na to jsem také spoléhal. Snad Bára teď doservíruje 2. set. Třetí set si to zaslouží
Reagovat
Vlk-v-trave
Bude to returnova bitva dekady... :)
Reagovat
Mac
Bára bojuje, ale rybka jak pánbůh zatím, i když sem tam nějaká chybka je...
Reagovat
australan.tenis
Výborně RYbanna, teď ještě druhej set... Pokud možno rychle.

Ale Krej se zvedá.
Reagovat
paddy
39% (11/28) Vyhrané míče na podání
to podávala spodem, ne? smile
Reagovat
Mantra
Na tu bídu nakonec dopadne ten set tak nějak. Výsledkově.
Reagovat
Vlk-v-trave
Je videt ze holky maji velmi kvalitni return jak rikaval Andy bez returnu se neda W vyhrat. :)
Reagovat
Liverpool22
ano - obě hodně silné na returnu.
Reagovat
ipko
Rybakina ty vole, pekne zazdila ten druhý setbal
Reagovat
paddy
ze dvou 2m to narvala do sítě ve stylu Kiks Netovič smile
Reagovat
australan.tenis
Paddačos paroháčos posedlý GOATkovicem. Musí jeho jméno zmiňovat už i při semifinále Wimbledonu žen. Hihi.

Djoko lives rent free in your head baby. :-))))
Reagovat
ipko
4 brejky za sebou, klasika..
Reagovat
Vlk-v-trave
Jsem vklidu prvni set v zenskem tenisu jeste nic neznamena... Bara zatim spatne, nervozni, snad se jeste dnes dostane do zapasu :)))
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Hmm, myslím, že přes půlnoc zápas nepřetáhnou.
Reagovat
com
Clenka big4 drti hracku, ktera by chtela zas byt clenkou big4
Reagovat
Mantra
Demolice
Reagovat
ipko
veľká nervozita na oboch stranách, zatiaľ tomu chýba kvalita..
Reagovat
HolyMotors
No já si myslím, že Rybakina zatím ukazuje velkou kvalitu bohužel.
Reagovat
Sinuhet1
je to tak
Reagovat
ipko
práveže podľa mňa už pomohla aj pár zbytočnými chybami, ale Krejčíková je na tom ešte horšie hlavne na podaní..
Reagovat
Liverpool22
Souhlas - Rybka na servisu musí většinou přes shody, ale zatím jí to stačí
Reagovat
Pe3k
Mírná favoritka zatím mírně zaostává
Reagovat
Kozoroh
Elena je na naši Báru příliš silná.
Reagovat
Mantra
Kanár
Reagovat
Mantra
Tři hry.
Ale zatím je to fakt na jednu stranu. Tady to vidím velký špatný.
Reagovat
com
tady bude zas nablito, az to prohraje..
Pridavam prvni varku
Reagovat
com
tak to bylo rychly Uz prohrava..

Várka cislo dva
Reagovat
Sinuhet1
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist