Krejčíková dobyla Wimbledon a navázala na triumf Vondroušové! Ve finále zdolala Paoliniovou

13. 7., 15:10
Aktuality 455
WIMBLEDON - Barbora Krejčíková (28) porazila ve finále slavného Wimbledonu 6:2, 2:6, 6:4 Jasmine Paoliniovou (28) a navázala na loňský triumf krajanky Markéty Vondroušové. Zatímco brněnská rodačka zvládla i své druhé kariérní finále na grandslamových podnicích, Paoliniová stejně jako na nedávném French Open neuspěla. Krejčíková se díky prvenství na nejslavnějším turnaji vrátí do TOP 10 světového pořadí a jako první v samostatné historii České republiky ovládla ve dvouhře dva různé grandslamy.
Barbora Krejčíková je novou královnou Wimbledonu (© AFP)

Krejčíková – Paoliniová 6:2, 2:6, 6:4

Wimbledon stejně jako loni dobyla česká tenistka a také triumf Barbory Krejčíkové je šokující. Bývalá šampionka French Open se totiž v posledních měsících ohromně trápila a do Londýna nedorazila ve vůbec dobré formě. V úvodních dvou kolech však zvládla bitvy s Veronikou Kuděrmetovovou a Katie Volynetsovou, rozjela se a následně porazila čtyři členky TOP 20 žebříčku, včetně předloňské šampionky Jeleny Rybakinové a rozjeté Jasmine Paoliniové.

Krejčíková vstoupila do utkání s ledovým klidem, hned po skončení prvního gamu šla do náskoku brejku a suverénně ho potvrdila. Na centrálním dvorci dominovala i v následujícím minutách, fantasticky servírovala, mnohem méně kazila a za odměnu vedla za stavu 4:1 už o dva brejky. Ve zbytku úvodního dějství se žádná změna nekonala, Krejčíková na kurtu nadále ve všech směrech excelovala a Paoliniové povolila v prvním setu, v němž trefila 90 % prvních podání, pouhé dva gamy.

Paoliniová po hladké ztrátě úvodní sady setřásla veškerou nervozitu a začala se prezentovat mnohem rychlejší a přesnější hrou. Krejčíková nedokázala na změnu zareagovat, více chybovala a dostala se do nepříznivého manka 0:3. Druhé dějství nakonec kopírovalo to předchozí, ovšem s opačným výsledkem. Tentokrát získala jen dvě hry Češka, která trefila čtyři vítězné údery a 14 nevynucených chyb.

Až v rozhodujícím dějství se hra vyrovnala, do stavu 3:3 si aktérky suverénně hájily servis. Jako první se k brejkbolu propracovala znovu aktivnější Krejčíková, ale první šanci v sedmé hře nevyužila. Dostala se však k další a na tu vyrobila Italka dvojchybu. Krejčíková ještě utkání pořádně zdramatizovala. Za stavu 5:4 vedla už 30:0, ale pustila chybami Paoliniovou k brejkbolu, který na síti zlikvidovala. Vzápětí neproměnila mečbol a nabídla Italce další šanci na srovnání skóre. I s tou si poradila aktivní hrou. Po esu následoval druhý mečbol a ani ten nebyl vítězný. Vyšlo to až na třetí pokus.

Statistiky zápasu.Statistiky zápasu. (@ Livesport)

"Nemám slov. Je to prostě neskutečné, co se stalo. Je to určitě nejlepší den mé tenisové kariéry a možná i mého života. Je to opravdu náročné vysvětlit, co teď cítím," řekla v rozhovoru na kurtu Krejčíková. "S Jasmine jsme bojovaly o každý balon, nakonec jsem já ta šťastnější," doplnila.

Do historie Wimbledonu se Krejčíková zapsala jako sedmá česká finalistka. Kralovat v tomto dějišti dokázaly také její zesnulá trenérka Jana Novotná (1998), Petra Kvitová (2011 a 2014) a Markéta Vondroušová (2023) jako jediná nenasazená v open éře. Neuspěly naopak Věra Suková, Hana Mandlíková ani Karolína Plíšková.

Poprvé v historii Češky ovládly jeden grandslam dva roky po sobě, mezi muži to dokázali Jan Kodeš a Ivan Lendl. Krejčíková zajistila ve dvouhře žen celkově 10. triumf pro Česko, mimo Wimbledon a její prvenství na French Open 2021 se radovala hned čtyřikrát Hana Mandlíková (Australian Open 1980 a 1987, French Open 1981 a US Open 1985). V samostatné historii České republiky je Krejčíková první Češkou, která triumfovala na dvou různých grandslamech.

Krejčíková, která až na trávě zapsala svá první vítězství v dohraných zápasech po lednovém čtvrtfinále na Australian Open, upravila svou finálovou bilanci na 8:5 a slaví první titul od loňských triumfů v Dubaji a San Diegu. Ve finále grandslamů uspěla i podruhé. Ve čtyřhře dobyla major sedmkrát, v letech 2018 a 2022 slavila ve Wimbledonu.

Prvenství na posvátném londýnském pažitu vynese Krejčíkovou zpět do TOP 10 žebříčku, kterou bude v novém vydání uzavírat. Brněnská rodačka se navíc vrátí na post české jedničky, jelikož Vondroušová zakončila obhajobu loňského triumfu už v prvním kole a propadne se o 12 pozic.

Paoliniová naopak prohrála i své druhé grandslamové finále, před měsícem na French Open uhrála jen tři gamy se světovou jedničkou Igou Šwiatekovou. Po porážce s Krejčíkovou disponuje finálovou bilancí 2:5, tituly má z Portorože 2021 a letošní tisícovky v Dubaji. V sobotu se mohla stát třetí italskou vítězkou grandslamů, povedlo se to pouze Francesce Schiavoneové na French Open 2010 a Flavii Pennettaové na US Open 2015. Ve Wimbledonu je jedinou italskou semifinalistkou a zároveň finalistkou.

Rovněž její postup do finále je překvapivý, ještě před pár týdny neměla na kontě ani jednu výhru v hlavních soutěžích na nejvyšší tour na trávě a všech šest předchozích startů ve Wimbledonu zakončila v prvním kole či kvalifikaci.

Před začátkem letošní sezony nepřešla na grandslamech ani jednou druhé kolo, letos však postoupila do druhého týdne v Melbourne, Paříži i Londýně. Teprve loni v srpnu debutovala v TOP 40 pořadí a nyní bude poprvé členkou nejlepší pětky.


Výsledky dvouhry žen ve Wimbledonu

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

455
Přidat komentář
Vlk-v-trave

Reagovat
tommr
Bára svým letošním vítězným tažením ve Wimbledonu šokovala asi každýho ale titul si plně zasloužila ...
Ted by to ale chtělo trochu konsolidovat výkonnost aby se udržela v top-10 a nevypadávala na menších turnajích už v prvních kolech ...
Reagovat
Serpens
A to se právě nestane. Bára bude vždycky nahoru dolů, ale určitě ještě přijde čas, kdy se do stane do svojí zóny a na nějakém velkém turnaji smete všechno, co jí stojí v cestě.
Reagovat
tommr
toho se taky bojím. Ted by ale nějakej čas měla být na vlně jak fyzicky tak mentálně. Prvním testem bude turnaj v Praze kde bude muset potvrdit roli nasazený jedničky ...
Reagovat
com
Vsechno nejlepsi k dnesnimu svatku nasi nejlepsi a nejkrasnejsi tenistce
Reagovat
Serpens
Muška by byla ráda
Reagovat
Pe3k
Šafinka má svátek?
Reagovat
Kandinsky1
Jen je tedy škoda, že v prvním setu nedovolila genetickému mixu o hru méně, pak by si připsala totožný výsledek jako ve finále RG.
Reagovat
ladinec
Jaký genetický mix!! Je to Polka, 100 000 Poláku ji na cenr kurtu fandilo
Reagovat
Jan
Velká gratulace Báře. Čekal jsem, že Jasmine porazí ve velkém stylu jak probíhal 1. set, ale pak se to zadrhlo, nicméně urvala to. Jak už bylo řečeno, Paoliniová byla ve finále spíš omylem. Ale čest za její hru ve 2. i 3. setu. Bára se asi zalekla a uvědomila, že může vyhrát, nakonec to dokázala. Dorovnala Kvitovou na počet GS v singlu, spolu se spoustou deblových GS i TM je to už nová legenda českého tenisu. Škoda, že se rozešla s Katkou Siniakovou, které rovněž velmi gratuluji k dalšímu deblovému GS. Opět to byl velký den a úspěch českého tenisu. Pála bude spokojený, kolik GS vítězek má v týmu Teď by se hodilo, aby se další GS povedl Mušce. Ale není to jednoduché. Letos vypadla Iga, Sabalenka, Gauffová, když budou ve hře, nebude jednoduché je všechny porazit. Bára si to ovšem odpracovala, nakonec Igu i Sabalenku už dokázala porazit během jednoho turnaje. Tak ať si užije oslavy, kdoví jaká bude olympiáda.
Reagovat
Liverpool22
Muška pokud zůstane zdravá taky GS vyhraje - možná příští rok Wimbledon
Reagovat
jackiec
Tomu zdraví bohužel nevěřím
Reagovat
jackiec
Tomu zdraví bohužel nevěřím
Reagovat
Kandinsky1
To by bylo krásné, ale nevěřím tomu, respektive jejímu zdraví.
Reagovat
EllNino
Bára

Letos jsem Wimbledon bohužel moc nesledoval, max. v 1. týdnu, ale Bára opět předvedla svou jedinečnost a výjimečnost, díky za finalový zážitek a druhý rok po sobě česká vítězka Wimbledonu, to je snad zázrak :))

Navíc Katka s TT vyhrály debl, takže opravdu super, stejně jako minulý rok :))

Pohádka :)
Reagovat
GaelM
Tiebreak zvládly brutálně dobře, i ten jeden ztracený bod byl po krásném útoku jen těsně do outu. Paráda!
Reagovat
Liverpool22
TB se holkám hodně povedl - to už byla jízda
Reagovat
Vlk-v-trave
Katerina, Taylor, stihly to jeste pred vecerkou....:)))
Reagovat
GaelM
Chceš říct, že kdyby se šlo do třetího setu, tak by ten zápas přerušili do zítřka? To by byla docela ostuda organizátorů, že tam mají 20 volných kurtů a stejně nedokážou poskládat program tak, aby se stíhal odehrát
Reagovat
PetaM
Finále soutěží snad neodstrčí na 20 různých kurtů ...
Reagovat
GaelM
Na 20 ne, ale na jedničku, kde už bylo X hodin předtím volno, to klidně dát mohli. Bylo by to pořád důstojnější, než hrát to jenom kvůli času na hodinách rozdělené do dvou dnů...
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak finale na centr kurtu je hezke a dustojne...
...co tam rikal komentator, ze se casto nestava, ze ve finale jdou po sobe tak vyrovnane zapasy v deblu...:) Stalo se letos... byla tu klika, ze holky vyrovnany zapas ukoncily ve druhem setu...:) Nakonec vsechno dobre dopadlo...:)
Reagovat
Pe3k
Tak Česká stopa v letošním Wimbledonu je solidní
Reagovat
Liverpool22
a ještě nekončíme - zítra kluci
Reagovat
Dobry-den
Parádní tenisová sobota. Gratulace Katce a Taylor. smile
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
Blondie
Jaký to den!
Gratulace, kočky!
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
com
Siniakova dobyla po FO i Wimbledon
Na TM si za chvili bude moct vybirat s kym tam pojede
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
darek.vrana
Třeba tam bude se dvěma partnerkami a bude hrát proti sobě .
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Reagovat
michalenko
Tak vo wimbledone už má Barbora splnené na večné časy. Teraz tam môže ďalšie roky už len chodiť po prize money a vypadavat v prvých kolách, ako na Rg z golubičkami a spol????
Reagovat
com
jo jako Vondrouska s neznamou Bouzas
Reagovat
Otmar
Kateřina dnes dosud ve znamenité kondici, Taylor se nemůže chytit na returnu a nejdou jí loby. Škoda, už mohly být dál!
Reagovat
GaelM
Loby nejdou dneska oběma. A ono proti těm dvěma krpatým žirafám to ani není moc dobrá strategie, musely by to hrát hodně vysoké a přesně na čáry. Už takhle přišly o spoustu míčku včetně brejkbolů, které můžou mrzet. Mnohem lepší je držet se agresivní hry, ve které mají navrch, a prostě je utlouct.
Reagovat
Otmar
Naprostý souhlas!
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
PetaM
Nechápu, že Katka ještě neztratila servis.
Reagovat
com
prece se nenecha zahambit Krejcou
Reagovat
australan.tenis
Na AO proti Krejčí a Siegemund měla slabé momenty (podle skóre).... když jsem přišel na stadion (pouštěli bez vstupenek na čtyřhry), tak tekli s tou Australankou, ale závěr měla silnej jako bejk. Tak snad dneska bude mít koncovku silnou jako v Aussie v tom zápase - to by znamenalo totální destrukci.

Siniaková je po Krejčíkové asi moje nejoblíbenější česká hráčka.
Reagovat
Vlk-v-trave
KATERINA, TAYLOR
Zatim hezke finale, v prvnim bude rozhodovat tajbrejk:) tak uvidime, ale jednoduche to nebude, minibrejk pro souperky...
Reagovat
Vlk-v-trave
Dost neskutecny return Katriny na vybojovany SetBall
Reagovat
Vlk-v-trave
Katerina na saku promenuje druhy SB stylem "reznice":))) Dost nahecovana v tom zaveru...
Reagovat
com
Jasne Siniakove fandim, ale ona to projede
Reagovat
Liverpool22
1. set je doma
Reagovat
com
vydrzet a pridavat
Reagovat
Pavlis
Jasmine to na konci psychicky nezvládla. Ty šance u dvou mečbolů Báry měla. Úspěchy Češek ve finále grandslamů ve dvouhře se nějak kupí. Zatím ale žádná nemá tituly 3, popř. dva Wimbledony. Petra Kvitová je ale už minimálně dorovnána. Gratuluji Báře, skvělý úspěch.
Reagovat
ladinec
No divacích bylo v přímém přenosu vidět jak diváci západních zemí miluji Slovany.
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak akorát v případě Jasmíny to není nej. příklad,:)))... zkus jiný... Láďínku... v Londýně cca. 100.000 poláků, velká návštěvnost Wimbledonu...hlavně Iga, hodně měli zájem o finále se dostat, no a dočkali se.... ale jiné hráčky:))) Jasmíny, neboť její babička je polka, hovoří polsky velmi dobře, a během turnaje tam měla plno právě polských fans se kterýma se polsky bavila atd.:)))) Bylo právě jasné, že jakkoliv by nehrála, bnude mít podporu...
Reagovat
ladinec
Asi jsem se díval na jiný přímý přenos. Na centrálním kurtu bylo 100 00 Poláku. Rysy Pauliny jsou Slovanské ano Polské , omlouvám se , Poláci jsou nesportovní při chybě Krejčikové tletkali a bouřili nadšenim .
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak asi jinak a z me strany naposled...
...hraje se ten GS kde, v kterem miste?
...kdo bude mit nejblize se tam dostat?
...na centralnim kurte jich rozhodne 100.000 nebylo, ale v tom miste jich cca. tolik zije, v celem Londyne neofiko cca. 5x vice... asi to melo proste vliv...
...mozna jsou Polaci nesportovni, nevim, to jsem nikdy nemeril, ani nemam stats... ale myslim, ze jen tezko, opravdu jen tezko se vyrovnat tak svate zemi v fair/play tleskani a podpore jak Cesko... obecne, to jsem si jisty na beton:)))
...takze dobre by bylo zalozit GS v CR, uz muzes na tom aktivne zacit pracovat, jen doufam, ze bude take na trave...predem dekuji:)
Reagovat
ladinec
Na dezotni nazor nebudu reagovat
Reagovat
Tomas_Smid_fan
ladinec si přál ruskou vítězku, to bys mohl vědět
Reagovat
ladinec
Jasmína vzhledem typická polka
Reagovat
com
Krejča vzhledem typicka selka
Reagovat
Kandinsky1
Selka je jen jedna.
Reagovat
ladinec
I matka Jasmíny typická polka.
Reagovat
Liverpool22
Matka - Polsko + Dánsko + Ghana, táta Ital, babička Polka a děda napůl Dánsko a napůl Ghana. Takže Jasmína je "genetická mutantka" - Italka, trochu Polka, trochu Afričanka a trochu Dánka.
Reagovat
Mantra
Z třech?
Reagovat
Liverpool22
Ano - babička z matčiny strany je Polka a děda Dánsko + Ghana.
Reagovat
Kandinsky1
Reagovat
Vlk-v-trave
Aktuální BIG 4

Jak to psal forehand?, počítají se pouze GS...:)

1- Iga SWIATEK 5x
2- Naomi OSAKA 4x
3- Angelique KERBER 3x
4- Barbora KREJČÍKOVÁ 2x / d. 7x

Aktuální Big 4 se nám konečně zaktualizovala... ještě nedávno tam byla Vee W., ta ukončila kariéru...a pak delší čekání, která se do té aktuální čtyřky dostane...

Jak AZARENKA, tak SABELENKA mají 2x GS, a na deblech také 2x, velmi zajímavá shoda.
jiné s 2 tituly KVITOVÁ, HALEP jsou bez debla... a obě asi dále mimo hru.

Takže z těch aktivně hrajících hráček na krátkou chvilku pěkně vyrešeno, Bára to rozlouskla ve Wimbledonu:)))

Asi rychle dojde opět ke změně...jaké, to zatím nevime, nemůžeme čekat, že ta Andží tam nebude věčně, a také je jasné, že už na USO může přijít další změna... kde může na BiG four zaútočit Sabalenka...:)

Prostě ve WTA ta dynamika změn má úplně jinou dimenzi...:)
Reagovat
Vlk-v-trave
*bude
Reagovat
Kandinsky1
Tak přeci jen se té top4 Bára dočkala
A to bylo výsměchu.
Reagovat
aape
Reagovat
com
Venuše ukoncila karieru? A kdy Na US Open beztak zas dostane wc
Reagovat
Liverpool22
"Babičku" Kerber už bych do BIG 4 nedával. Takže BIG 4 IGA + NAOMI + BÁRA + ARYNA
Reagovat
lars
vzdyt hrala na Wimblu letos
Reagovat
Liverpool22
A pakovala se po 1. kole. Ne, ne "babičky" co už jen dohrávají kariéru do BIG 4 nebrat. To už tam můžeme hodit Venus za zásluhy
Reagovat
lars
Maky taky skoncila v 1. kole letos
Reagovat
Vlk-v-trave
Ale maminka respekt.... letos na Masters v Rime na antuce dosla do 4.kola, kde prohrala s Igou, coz na tomto povrchu teda neni vubec nejaka ostuda a co vic, jednoduche to Iga nemela, dokonce ji vzala 8 gemu, tedy vic jak jine mnohe mlade aktivni hracky:)))

Neboj, ono se to muze zmenit a rychle, staci, aby Vee ohlasila dalsi navrat...sice zatim na to nic nepoukazuje, ale mozne to je..., mozne je ve WTA mnoho veci... asi jsi take netipoval finale Krejcikova x Paolini na trave:)
Reagovat
Blondie
Musím říci, že v mém osobním žebříčku byla Bára pořád ještě trojkou - za nedostižnou Petrou a na špičce se dlouho držící Karolínou se 17 tituly. Ale aktuálně bych viděla Báru před Karo, sice má trofejí (počítám singl) méně, ale zase teda úžasné...
Reagovat
com
dej si facku
Reagovat
Blondie
Chápu, že máš dneska černý den, ale dej si dobrou večeři, běž se projít a zítra bude líp :-*
Reagovat
Kandinsky1
Radši ani nebudu psát svůj žebříček, ten by ho mohl dodělat.
Reagovat
australan.tenis
comík už byl dodělanej během druhého setu, kdy mu svitla naděje, že mu jeho italská Krytinářka otočí zápas..... měl ejakulaci, aniž by se mu postavil, jak z toho byl u vytržení a nemohl tomu uvěřit. hihi :)
Reagovat
com
uvidime zitra, az zvedne nad hlavu trofej Alkáč
Reagovat
GaelM
A to by tě těšilo? Že i šimpanz dokáže vyhrávat grandslamy jako na běžícím pásu, zatímco Karolína si drží svou nulu a už se dávno rochní v moři kdesi na dovolené?
Reagovat
australan.tenis
Reagovat
australan.tenis
A co se tím změní comi ? Nezmění se nic. Ať už Djokovič vyhraje nebo nevyhraje další Wimbledon.... Ať už Nadal vyhraje či nevyhraje RG... Historie byla napsána. Pořadí je jasné.

Ale Džasmínka Paulová historii nenapsala... Stejně jako Plíšková.... O tom je celé těžiště diskuse.
Reagovat
Liverpool22
Tak srovnávat po dnešku Báru a Karol je trošku mimo. Jasně Karolína má 17 titulů, ale kolik vyhrála např. tisícovek? Cincinnati, Řím a dál už nevím. Bára má sice méně titulů, ale vyhrála RG, Dubaj a nyní Wimbledon. K tomu vyhrála úplně vše v deblu - všechny GS + TM + OH a hlavně ještě nekončí a tak je reálné, že půjde před Kvitovou a bude útočit na Hanku Mandlíkovou
Reagovat
Vlk-v-trave
Dejte si tam Martinu Navrátilovou a máte do konce života pokoj, kdo je nej:)))
Reagovat
Blondie
Martina má ty trofeje jako Američanka.
Bohužel - nicméně je to realita.
Reagovat
Kandinsky1
No a jako co? Prostě to je Češka a nebejt komoušského a ruského odpadu, tak by u těch GS byla naše vlajka.
Reagovat
GaelM
Kdyby... kdyby... byly v p*deli ryby...
Reagovat
Blondie
Jenže komoušský odpad nastal a kvůli němu ty tituly české nejsou.
Reagovat
Mac
nechapu, jak furt nekteri musite davat takovou dulezitost nejakejm papirum...
narodila se jako ceska, v cechach se tenis naucila, takze reprezentovala cesky tenis. jestli v nejakejch tabulkach je praporek usa ci egyptu, to uz je jen politika a ne genetika.
Reagovat
Kandinsky1
Hlavně ona sama se za Češku nikdy považovat nepřestala, to je to zásadní.
Reagovat
Blondie
Jo, po dnešku. Předtím byla KP prostě stabilně ve špičce a těch velkých výsledků udělala docela dost, byt teda její top trofej je 2x Premier 5. Ale dvě GS finále, jednička...
Nicméně jo, po dnešku za Bárou.
Jinak jasně, v deblu je fantastická, nicméně já to pořád tak nějak pocitově odděluji :)
Reagovat
aape
A co Markéta Vondroušová, ta by měla obsadit 3. místo, jeden GS, jedno finále GS a stříbro na olympiádě
Reagovat
lvicek
Nojo, Marketka ma hodne velkych vysledku a malo tech malych ;). Ale tak snad se ted zas trochu oklepe, vrati se do pohody a jeste neco prida!
Reagovat
darek.vrana
A co Novotná? Ok, "jen" jeden gs, ale jinak kariéra obrovská, další 3 gs finále, Turnaj mistryň, bronz z oh, kvanta titulů a to nemluvím o deblu.
Reagovat
Liverpool22
Jasně Novotná taky super kariéra, ale hlavní jsou výhry na GS v singlu. U Jany je škoda, že nedala zlato z OH - má bronz ze singlu a 2x stříbro se Sukovou
Reagovat
lars
Pokud nemas maturitu z matematiky, tak se tvuj osobni zebricek asi hodne odchyluje od zebricku z realnych hodnot.
Reagovat
Blondie
Díky za názor, posílám formu na bábovku, upeč si ji sám
Reagovat
darek.vrana
Jak jsem říkal, žádný Pavel ji ve finále nemůže porazit. Pavljučenková, Paolini, porazila by i Tommyho Paula.
Reagovat
GaelM
Reagovat
darek.vrana
Třetí set semifinále i finále měl dost podobný průběh, brejk v Tildenově gemu a pak Bára dvakrát udržela servis, jestli se nepletu. Což je docela výkon. Nečekal jsem, že to doservíruje v obou zápasech pod takovým tlakem.
Reagovat
lars
Vyhrala asi 7 GS v deblu , tak uz by mela tlak zvladat ?
Reagovat
darek.vrana
Řekl bych, že ten tlak je nesrovnatelný. Navíc doservírovat zápas v těchto situacích bývá problém i pro chlapy, Djokoviče a spol. nevyjímaje.
Reagovat
Liverpool22
Máš pravdu, že psycho tlak na W je větší, ale jak psal lars - Bára vyhrála už 7 GS v deblu a např. ve finále OH to byl také velký nápor na psychiku. Myslím, že i díky těmto zkušenostem to dnes Bára ustála.
Reagovat
Kandinsky1
Neuvěřitelný. Úplně z hovna vyhrát Wimbledon. Neuvěřitelný.
Každopádně dvě české vítězky Wimbledonu za sebou
A vyrovnání Krejčkové Kvitové v počtu singlovejch GS O deblovejch se ani nemusíme bavit.
Reagovat
farr
Je to neskutečný. Bára chytila ňakej virus snad co tam od loni zůstal uchycenej někde po Markétě. Jinak si to nedovedu představit. Jako loni haluz, hráčka co má negativní bilanci na trávě, z čista jasna vyhraje Wimbl no LOL a letos ? Bára na jednom turnaji vyhraje 7 zápasů což je přesně stejně tolik jako vyhrála za celej 2024 rok a zase je to zrovna Wimbl . Muhahaha bruh lol. Fakt neuvěřitelný, nedivím se Báře a její týmu, že sou z toho tak mimo Hustý...
Reagovat
Kandinsky1
No právě, těch jejich 7 letošních výher v tomto kontextu působí až groteskně.
Nedaj se někdě zpětně zjistit jaké byly kurzy před začátkem Wimbledonu na jejich vítězství, tedy letos Krejčíkové a loni Vondroušové?
Reagovat
farr
Podle mě sázkovky snad ani nevypsaly. Nebo opravdu na všech 128 hráčů jsou vypsané kurzy na win v turnaji?
Reagovat
lars
S.K. vypisou kurz na nekdo jiny nez vyjmenovane tenistky
Reagovat
Liverpool22
Ještě v průběhu W se s Bárou vůbec nepočítalo a kurz byl více jak 20 na celkové vítězství. Média tlačila Collins, Raducanu, Gauff....Po jejich vypadnutí se pozornost přesunula na Rybku. S Bárou se nepočítalo což byl určitě jeden z faktorů úspěchu - mohla být v klídku, nemusela odpovídat na dotěrné a někdy dost blbé otázky novinářů jako např. Raducanu či Rybka
Reagovat
bardunek666
Jinak je to 10 let zpět, co Petra vyhrála druhý Wimbl. :) Finále tehdy bylo celkem nuda, ale cestou k titulu svedla úchvatnou s Venus, takže tady malá připomínka.
https://www.youtube.com/watch?v=I9fHBp9Wx3k
Reagovat
aligo
Na ten zápas si občas vzpomenu, byla to bitva jako řemen. Hodna finálového zápasu.
Reagovat
bardunek666
Přesně tak. Když Petra hrála s Vee, tak to byla vždycky velká bitva, úžasné zápasy.
Reagovat
turista
Obrovská gratulace Báře! Už teď je z ní tenisová legenda.
Reagovat
com
ale do big4ky ma i tak zebrickove daleko
Reagovat
aligo
Furt blíže než AceQueen
Reagovat
Liverpool22
Žebříčkově ano, ale co se týče GS titulů tak už je v BIG 4 Iga 5x GS, Bára 2x GS a Aryna také 2x GS. Ostatní v TOP 10 mají jen 1 GS titul Coco a Rybka
Reagovat
farr
Bára má holt radši typickou českou alternativní vyčůranou cestičku. Buď ala Markét celej život dělej že na trávě vůbec nic neumíš, všichni tě podceněj a v příhodný okamžik šlohni titul. Nebo hraj po prvním GS zbytek sezony už absolutní kulový a podceněj tě všichni jakbysmet. Ne vážně Bára si snad konečně řekla o trochu víc tý pozornosti (znovu ) a moc ji přeju ať ji vyjde i olympiáda a poslední GS. Už nevím jak jinak má ukázat, že není náhoďačka haluz typu Raducanu (nesmyslně nejvíc hajp hráčka co už nevyhraje asi nikdy nic, ale holt má v občance UK a všichni se z ní můžou potento). Ale stejně já myslím, že Báře to nesedí hrát hned od začátku na centrech. Když není v zóně je v nervu a proti oudsiderkám pak kolikrát blbne. Lepší hezky v klidu na vedlejších se rozehrát na šedou myšku pak lupnout poprvý na centru hned 1000% favoritku na titul a 2. zápas v hlavní
aréně a Titul a nazdaaaaar... looooosers
Reagovat
Liverpool22
Bára se nyní hlavně odpoutala od hráček co mají jen 1 GS, kterých je hafo např. Raducanu, Kenin, Bianca, ale i Rybka či Coco. No a když Báře přičteme GS tituly z debla, tak to má 2 + 7 + ještě zlato z OH. Takže pokud nyní budou dávat Báru na nějaké béčkové kurty, tak se logicky bude čertit Máš však pravdu, že Báře spíše sedí pozice černého koně či šedé myšky.
Reagovat
lars
vsadil sis na vyhry ve finale na Jokerovice ?
Reagovat
lars
* vsadil sis na vyhru Jokerovice ve finale Wimblu24 ? Nebo mu neveris?
Reagovat
Liverpool22
BÁRA - JASMÍNA

Tak nakonec finále bylo nečekané drama. Holt jak psal Vlk v trávě - finále Wimbledonu to je EVEREST a psychika + hlava hrají klíčovou roli.
Bára začala výborně, skvěle mixovala hru, fantasticky servírovala a v 1. setu to byla tak trošku hra na kočku a myš. Vše vypadalo jasně. Jenže na začátku 2. setu Bára totálně vypadla z role, začala dělat laciné chyby.....Naopak Jasmína se zvedla - možná i taktická "čůrací" pauza sehrála roli, že Bára měla více času přemýšlet, vychladla a vypadla ze zápasu.
Ve 3. setu se však Bára vrátila do svojí BIG zóny či bubliny. Opět fantasticky servírovala a zápas zlomila ve svůj prospěch byť poslední hra byla tenisová detektivka. Takže nakonec se potvrdilo co říkal tady na TP trenér Dohnal, že vše může rozhodnout servis což se nakonec potvrdilo. Zkrátka na BIG míčích Báru servis na celém Wimbledonu vždy podržel viz. zápasy s Carevnou, Volynets a pak skvělé zápasy s Penko či Rybkou.
Takže Báře velká gratulace - talíř vyhrála zaslouženě jelikož porazila velmi kvalitní hráčky. Jasmína se snažila, bojovala...., ale dle mojí subjekce GS nikdy nevyhraje. Tady na Wimbledonu jí měla na lopatě Keys, pak Vekič a ve finále to také mohlo být na jednu branku, kdyby Bára nevypadla ve 2. setu z role. Zkrátka na Jasmínu stačí trošku přitlačit a nestíhá. Pokud je soudná, tak s odstupem času bude hodnotit 2 GS finále jako mega úspěch.
Reagovat
horska.kraslice
Já jsem se neubránila, abych stále navzpomínala na Mad - kdyby se za stavu 5:2 ve třetím setu proti Jasmíně nezranila, s velkou pravděpodobností by Jasmína vypadla v osmifinále. A kdo ví, jak by se to vyvíjelo dále. Jenže na kdyby se nehraje. Ale malinký červíček tam u mne byl. Bára si to v průběhu turnaje poctivě odpracovala. A odměnou jí budiž talíř a veliká gratulace .
Reagovat
Liverpool22
Během finále jsem si na Mad taky vzpomněl - nejsem její fanoušek, ale v tom zápasu s Jasmínou mi jí bylo líto - viděl jsem až konec, ale prostě měla Jasmínu na lopatě. A když Bára začala blbnou, tak jsem si říkal, že pokud vyhraje Jasmína, tak to bude neskutečná "haluze".
Reagovat
horska.kraslice
Přesně.
Reagovat
1semi1
Mad by finále a nejspíš semi nedala - je jedna z nejlepších hráček úderově - ale ta její hlava jí celý život brzdí... Donna hadr proti ní.
Reagovat
Liverpool22
Jo, jo broučci v hlavě to je u Keys problém viz. finále USO 2017 se Slůnětem nebo bitva o bronz na OH s naší Petrou
Reagovat
PTP
Akorát mě tam chyběla princezna Kate
Reagovat
Alien
Bára právě v rozhovoru potvrdila, že jedním z prvních gratulujících k jejímu životnímu úspěchu byl manažer Míša Hrdlička! Děkujeme, hezké gesto!
Reagovat
GaelM
Asi cítí, že Karolína už definitivně vyklízí pozice a je čas ulovit novou kořist
Reagovat
Blondie
Odkaz, pls
Reagovat
Dobry-den
Gratulace. smile

Bára je legenda.

Finále průběhem dost podobné jako na RG 2021. Dramatický závěr. Super.
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
Kozoroh
Bravo, divá Báro!!!

První set Barboře hra kompaktně fungovala, servis, FH, BH, údery trefovala chytře a přesně. V druhém setu však vypadla z rytmu a zpasivněla, zatímco Jasmine zvýšila razanci úderů. V třetí sadě se hra srovnala, ale Barbora se mohla opřít o své podání. V 7. hře Jasmine na svém podání zakolísala, čehož Barbora využila a dovedla mač do vítězného konce, koncovka byly nervy, ale Bára naštěstí nezazmatkovala.

2. GS triumf ve dvouhře a 12. celkově, 8. titul na WTA Tour, návrat do TOP 10.
Reagovat
Liverpool22
Přesně tak. Ve 2. setu byla Bára hrozně pasivní. Naštěstí ve 3. setu opět začal fungovat servis a vše dobře dopadlo. Takže Bára má ve finále GS 100% úspěšnost - to nemá ani Kvitová
Reagovat
George_Renel
rozhodující momentum podle mě: Paolini si nevzala jestřába - těsný aut, Paolini si vzala jestřába - aut a vzápětí debl. To poznamenalo vývoj i koncovku.
Reagovat
Otmar
Naprosto souhlasím, tam se třetí set zlomil!
Reagovat
fialka
Gratulujem. Veľmi som jej držala palce.
Reagovat
Liverpool22
Já budu zase zítra držet palce Vaší talentované Renatě ve finále juniorek - snad už pak zkusí hrát více WTA turnaje jako Brenda
Reagovat
fialka
Neviem, neviem, nemám veľke nádeje. Nuž, všetko sa môže stať.
Reagovat
Otmar
Poblahopřát Barboře, poděkovat za napínavý tenisový zážitek a radovat se! Mně to pro tuto chvíli stačí. A chvíli čekat na Kateřinu s Taylor!
Reagovat
Liverpool22
Ano - nyní je na řadě Katka a pak junioři Honza + Honza. No a pak Renata
Reagovat
Honza-K
Reagovat
bardunek666
Velká gratulace Báře. Byly to nervy s dobrým koncem :)
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
australan.tenis
Hm...... takže jak se dalo čekat. Celý zápas byl o fyzicky vyvinutější Krejčíkové - vyšší, s lepší rozsahem paží, geneticky silnější.....

Paolini si zaslouží respekt, v posledních měsících doslova vytěžila z minima maximum. Využila slabého WTA okruhu.... vyhnula se dostatečně dlouho hráčkám jako Swiatek, Gauff..... ale dnes narazila.

Jakmile Krejčíková hrála kvalitní standart, tak byla Paolini bez šance. Vypadalo to jako zápas dospělé ženy s dorostencem.

Jestli chce Paolini vyhrát GS, možná by se měla přihlásit na Krytinář Open. Ale mezi dospělé špičkové ženy by se raději vtírat neměla. Je k zamyšlení, že najednou udělala dvě finále ve svém věku. Vedle lucku na los se nabízí i možnost dopingu...... po vzoru její kamarádky Sarah Errani..... další trpaslice. :))

Gratulace Krejčíkové, titul je ve správných rukách.
Reagovat
1semi1
"geneticky silnější"

A to s tím dopingem raději nekomentovat - ty bys ses za svoje výroky doopravdy měl stydět. Ale k tomu doopravdy chybí sebereflexe nebo to bude "slabší genetika"
Reagovat
australan.tenis
H2H
Paolini vs Gauff - 0:2
Paolini vs Swiatek - 0:3
Paolini vs Krejcikova - 0:2

H2H muži vs skřítci
Diego Schwarzmann vs Djokovič - 0:7
Schwarz vs Federer - 0:4
Schwarz vs Nadal - 1:11

David Ferrer vs Djokovič - 5:16
Ferrer vs Nadal - 6:26
Ferrer vs Federer - 0:17

Čísla a statistiky naštěstí nelžou. :))
Reagovat
Martan1
To by byla bžunda, kdyby Djokovičovi našli nějakej doping, to teda nevím co by nacistický australan psal dále. Ale to se asi nestane, olympiáda je blízko a proto je jeho tělo vyčištěný a zakázané látky, které bere teď, tak na ty už nepřijdou. Prý pokles výkonnosti po AO, ha ha.
Reagovat
GaelM
Uvidíme s jakými zázračnými přípravky přijede na OH Zobal, když se bude už po stodvacáté loučit s kariérou ve svém obýváku
Reagovat
PTP
Pořádně si zobne a na rozloučenou to všechno spráská na jednu hromadu, rozehřeje se teď ve Švédsku s Borgem
Reagovat
australan.tenis
Jednodimenzionální antukový posera, který se vyzná v dopingu více než v tenisu. :))
Reagovat
ladinec
Podíval jsi se na postavu wiliemsky a na postavu dopusici šarapovové?
Reagovat
1semi1
Ale nikdo nepochybuje o tom, že tělesné propozice mají velký vliv na výkonnost v tenise - stačí se podívat na výškový průměr řebříčku jak u chlapů tak i u žen. Jde o tu žumpu, kterou ze sebe vypouští Australan, který je doopravdy one-dimensional v myšlení i v tom, co sem neustále dokola lepí...
Reagovat
australan.tenis
Ty jsi zase typický narrow-minded moron popírající statistiky. :) Bez komentáře. Úsměv.
Reagovat
1semi1
Ach jo
Narrow je něco u tebe, protože můj komentář, který byl o tom, že statistika je v tenise poměrně jasná, se evidentně nemůže dostat do tvé hlavy. Tam je prostě plno ... žumpy
Reagovat
australan.tenis
předevčírem jsi měl už hodně kiksů na tohle téma v předchozím článku.... Nedá se ti důvěřovat. Jsi totálně nedůvěryhodný. Njn, klasický nový Nick s registrací před pár dny.

Než začneš moralizovat, raději si přečti dole tvůj další kiks s OH a rokem 2021. Akorát jsi pak všem pro smích. :)
Reagovat
1semi1
Nezlob se - ale ty se tu neuvěřitelně ztrapnuješ. Stačí se podívat, jak ti reagují všichni ostatní pod tvými komentáři ...
A, prosím, než začneš bezhlavě rozdávat, nauč se číst. Statistiky či OH vyhrála v roce 2020 a RG 2021...
Ale to nevadí, protože úplně nejlepší bude, když si hlavně přečteš svůj komentář, než ho pustíš do světa - uděláš tím službu ostatním a hlavně i sobě
Reagovat
GaelM
Být tebou bych vážně pomlčel o tom kdo se tady ztrapňuje
Reagovat
Liverpool22
Jenže tady má pravdu "australan.tenis". OH se posunala o rok kvůli koronaviru. Konkrétně Bára nejdříve vyhrála RG - 12. 6. 2021 a pak 1. 8. 2021 debl na OH s Kačkou. A sportovce roku 2021 vyhrál Krpálek
Reagovat
1semi1
Máš pravdu, Liverpool. ???? Na Wikipedii je to špatně - je tam, že vyhrála 2020, ale OH byly posunuty.
Ale o to nejde - jde o to chování... Jeho komentáře už číst nebudu, ani na ně nebudu reagovat - nemá to úroveň...
Reagovat
Liverpool22
Máš pravdu, že je v tom hokej jelikož všude i např. na Wikipedii je, že zlato z OH 2020, ale reálně byla OH 2021. Ten rok 2020 se všude nechal kvůli zachování cyklu
Reagovat
1semi1
Reagovat
PTP
Ty se přihlaš do Bohnic, experte
Reagovat
vavrinec
Asi tak !!!
Reagovat
aligo
Kdo to tam Báru provádí? Ta dáme v bílorůžových šatech?
Reagovat
aligo
Prosím pěkně, kdo předával trofej?
Reagovat
Nancy_z
Ředitelka Wimbledonu a šéfka britské tenisové federace. Nebyla tam žádná tenisová legenda
Reagovat
Blondie
Jako dojak, no
Reagovat
Serpens
Tak jsem zvědav na sportovce roku. Hokej, Bára, do toho ještě možná olympijští šampioni. Kdo vyhraje?
Reagovat
GaelM
Nejspíš hokejisti, bylo to doma a po těch letech čekání už to dá brát jako překvapení. V tenise česká nadvláda už nikoho nešokuje, není to jako u Petry v roce 2011, která ukončila více než dekádu čekání na velký singlový úspěch.
Reagovat
marsden
Hokejiste jako celek vyhraji v kategorii teamu. U jednotlivcu ( dvojic ) to bude Bara nebo nejaky OH vitez pokud bude. Snad bude:))) Asi Vadlejch nebo nekdo z vody ale nepredbihat.
Reagovat
1semi1
... tak ještě s Katkou zlato z Olympiády a má to jisté
Reagovat
Kozoroh
No pozor, tam v tom případě by sportovní novináři "rozdělili" Báru na jednotlivce a na pár s Katkou. To samé se stalo před 3 lety, kdy Bára měla RG a olympijské zlato, ale prohrála a Krpálkem.
Reagovat
1semi1
Jak mohla mít Olympijské zlato v roce 2021, když je Olympiáda každé 4 roky...
Reagovat
PTP
Teď ses odkopal
Reagovat
GaelM
Á, znalec, to se pozná...
Reagovat
australan.tenis
Ty jsi vážně analfabet bez znalostí či jakéhokoli základu ve faktech.
Reagovat
Blondie
Jau
Reagovat
Liverpool22
Pro Báru by to byla "smůla" jelikož tuším, že v roce 2021 taky sportovce roku nevyhrála.
Reagovat
Kozoroh
Vyhrál Krpálek, jelikož se mu podařila obhajoba zlata na OH a to mezi členy KSN vysoce hodnoceno.
Reagovat
Liverpool22
díky za info. Byl jsem línej to hledat - takže Krpálek
Reagovat
Kozoroh
Ona třeba ani Jana Novotná v '98 nevyhrála kategorii jednotlivců, tu tehdy opanoval Dominik Hašek. Oproti tomu Petra Kvitová zvítězila v roce 2014 navzdory olympijskému zlatu Martiny Sáblíkové a Evy Adamczykové (tehdy Samkové).
Reagovat
annah
A to dnes můžeme mít ještě jeden talíř....
Reagovat
Liverpool22
Bývalé Československo má ve hře ještě hodně želízek. Katka v deblu. Pak v deblu juniorů jsou Honzové. A hodně sympatická a talentovaná Slovenka Renata Jamrichová je ve finále juniorky
Reagovat
Kozoroh
Vítězky debla dostávají pohár. :)

https://wimbledonmedia-a.akamaihd.net/2014/thumbnails/3506358525001/2019/07/3506358525001_6059057262001_6059067392001-vs.jpg?pubId=3506358525001
Reagovat
Dovodo6
Gratulace a ať si užije tanec s Novakem
Reagovat
farr
Tož to by byl dokonalý Wimbledon. Loni to Markétě pokazil Karlito, doufejme že letos už Nole najde cestu jak ho udolat. Kde taky jinde překonat the best GS rekord ever než na Wimblu
Reagovat
australan.tenis
To by ale Ondráškovi, padDICKovi či amPUTAci praskla cévka.
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
Dovodo6
Podlě mě musela Markét trpět tancovat s takovým kolohnátem
Reagovat
GaelM
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Co by s tím starým, ženatým páprdou dělala?
Reagovat
Dovodo6
V nejlepších letech
Reagovat
Petruco
Paráda. ...nebylo to zadarmo. Sympatická Italka měla energii tasmánského čerta. Byla všude a sázela bomby. ... ufff, že to ale byly nervy.
Reagovat
Mantra
Dekuji
Reagovat
Serpens
Jedna zajímavost - český tenis se po X letech chystal vyklidit pozice v TOP10 po neúspěchu Markéty. Existovala jen jediná možnost, jak tomu zabránit. Triumf Barbory Krejčíkové je velký čin i z těchto důvodů
Reagovat
lars
Snad docasne vyklidil pozice v top10
Reagovat
GaelM
Zas tak dlouhé roky to nejsou, naposledy nebyla žádná Češka v top10 na jaře 2023...
Reagovat
Serpens
Díky, to jsem nevěděl.
Reagovat
Alien
Teď mě tak napadlo. Je ještě nějaká zkušenější česká hráčka na okruhu, která nevyhrála GS turnaj?
Reagovat
com
Bouzkova
Reagovat
Blondie
Tak Karolina, Kacka...
Reagovat
GaelM
Útok comovi na comoru?
Reagovat
Liverpool22
Chudák to nemůže vydýchat. Kvítí 2x W - Bára RG + W - Maky W a Plíšek furt nic
Reagovat
com
uz je zarizenej US Open 2024
Reagovat
misa
Příští rok by mohla vyhrát Muška, to byl takový pěkný český hattrick
Reagovat
Liverpool22
Mušce bych to hrozně přál. Pokud bude zdravá, tak český hattrick je reálný
Reagovat
1semi1
Reagovat
HAJ
Báře gratulka. Zvedla se zase po 2. setu. To se cení. Hrála super tenis
Reagovat
Jabadu
Jana Paulová se dnes stala nejslavnější českou herečkou.
Reagovat
aligo
Až jsem se divil, že ji tak často zabírají
Reagovat
Walda58
Reagovat
Marduch
A pak že jediná cesta vede přes Hollywood
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Reagovat
Vlk-v-trave
FINÁLE WIMBLEDONU

Jako málo se kdy opravdu povede svou kvalitou. Ale o dramata občas není nouze... no a dneska finále tu dramatičnost mělo.

Opět se potvrzuje, že tohle je EVEREST mezi GS. Během těch finále co jsem viděl, pouze tady se děly opravu různé crazy věci...:O) Ať už fičák z jedné strany, nebo velká svázanost obou hráček, jak dneska... kdy obě bojovaly hodně samy se sebou...

Jak se blížil konec bylo vidět težkost obou na všech úderech atd. Až jsem si řekl, po tom proměněném CHB, že fakt ta Jana tu Báru tam dotlačila z hůry....:0)

Bára za ten turnaj absolutně, ale absolutně zaslouženě...
Skvělé, moc ji to přeji, a hodně štěstí na jiných velkých turnajích...

Jeden z nej. momentů historie Wimbledonu
1998 ----- 2024

A Bára final speach fantastikej:0)

Nevím, nevěřím, nevím, nechápu :))))
Reagovat
Vlk-v-trave
Já vlastně takééé ne :DDD
Reagovat
Liverpool22
Ano - W je EVEREST a Bára vystoupala na vrchol. Takže super
Reagovat
com
jeste zitra muze vyhrat Djok a konec proste
Reagovat
farr
Reagovat
farr
Uzavřu to tím, že Báře moc gratuluju, chytla drajv a když byla v zóně byla prostě nehratelná.... Zaplať pánbůh, že v SF i F si to dokázala udržet aspoň ve dvou setech jo a to holt u holek na titul stačí. Huraaaa
Reagovat
Patik
A teraz najviac sa teším na vyjadrenia českých trénerov českých športových osobností a bývalých hráčov či hračiek ..na kecy typu.. Bára je bojovnice vedel sem že vyhrá Wimbledon skor než sa narodila..
Bára je šampiónka telem i duši cítil som že to vyhrá skôr než existoval Wimbledon.
Bára do toho dala srdce vítezniho ducha má v sobe..nikto sa jej nevyrovna..mentalna titánka pritom keby nedopodavala všetci by cusali so sklonenou hlavou..potom sa teším ako zase všetci zalezu so sklonenymi hlavami keď bude vypadávať v prvých kolách grandslamu..a obhajovať bude ako Vondrousova..to zas budú výhovorky o pocitoch o ťažkom životnom období a blaa blaa
Reagovat
Oin
Ty jsi fakt kus Fica.
Reagovat
australan.tenis
kus Piča* :))
Reagovat
Patik
A veť Fico je f pohode činje ?
Reagovat
aape
Nie
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Reagovat
Serpens
Obvykle se k pověstné slovenské závisti nevyjadřuju, ale už to fakt přeháníte. Zítra to budu přát vaší hvězdičce Jamrichové, abyste věděl.
Reagovat
Patik
Ďakujem ste lepší človek ako ja..toto ale nieje závisť..aj keby sme mali grandslamove rekordmanky u nás tak sa tomu zasmejem..lebo je to premna veľmi vtipné ako sú ženy lvice a šampiónky pritom tam ma každý turnaj inú víťazku.
Reagovat
Blondie
A kolik si ty baby vydelaj! To je hrozny, co
Reagovat
Patik
Tomu ver.. bohaté sú..ale tak aspoň majú na právnikov pri rozvodoch či psychologoch..
Reagovat
Blondie
Lol, kloucku, z tebe ten midrak strika budu hadat - spatny vztah s matkou? nebo te kopla do zadku ex?
Reagovat
Patik
Alebo ma mozno kopla ex do zadku lebo mám zlý vzťah s matkou úplný mindrak tomu ver devenko..LoL..RofL
Reagovat
Tomas_Smid_fan
A kdyby měl pořád stejnou, tak taky není konkurence a zase je to špatněsmilesmilesmile
Reagovat
Patik
A niečo medzitým neexistuje
Reagovat
GaelM
Ovečka ti dnes na salaši nedala, že si musíš ulevovat tady?
Reagovat
Patik
Tomu ver a ani bača mi nedal..fňuk
Reagovat
paddy
bylo to opravdu napínavé smile
DF Paolini byl klíčový moment, jinak by to bylo bez proměněného BB a TB
spusťte ohňostroj a hlavně nezapalte centr kurt smile
Reagovat
misa
Gratulace Báře ke druhému singlovému grandslamu. V postcovidových časech (od roku 2020) patří mezi nejlepší tenistky na světě
Reagovat
Liverpool22
Bára zpátky do TOP 10
Reagovat
Serpens
Bára dorovnává Petru Kvitivou v počtu GS. Můžeme ji právem považovat za stejnou legendu jako ona, byť Péťa má ve WTA titulech stále značný náskok + TM
Reagovat
Liverpool22
Ano Bára dorovnala Petru. Péťa má sice více WTA titulů, ale Bára má zase zlato z OH + mraky úspěchů v deblu a i kombinaci RG + W řadím výše. Takže je to na delší rozbor, ale nyní jsou Bára + Petra plus mínus na stejné úrovni co se týče úspěchů. Plíšková může jen tiše závidět
Reagovat
com
GS ma kazda druha selka
Svetova jednicka z Ceska byla, je a bude navzdy jen Karolina
Reagovat
PetaM
Světovou jedničkou byla taky kdejaká blbka.
Reagovat
lars
Takovou blbost dokaze napsat asi jen blbec
Reagovat
Tomas_Smid_fan
blbec tu dneska není, tak má aspoň záskok
Reagovat
GaelM
Dokonce by se dalo říct světová nula!
Reagovat
Serpens
Myslím že budou hodně I hádky ohledně toho
Reagovat
com
nebudou.. Euforie Krejcikove oprcha a kazdej bude slintat nad vracejici se Kvitovic-Vankovic
Reagovat
Liverpool22
Je to těžké nyní porovnávat. Holt Bára musí přidat placku z OH a pak další GS titul a nebude co řešit
Reagovat
GaelM
Bára ale místo titulů z menších turnajů může nabídnout 10 dalších GS v deblech, za mě tam to rovnítko už je...
Reagovat
Liverpool22
Přesně tak. To je na delší analýzu, ale už nyní je možná o chloupek Bára před Petrou - to zlato z OH byť z debla řadím hodně vysoko + kombinace RG + W je taky ze sportovního hlediska hodně cenná. Pokud Bára získá placku letos na OH, tak už vše bude jasné
Reagovat
lars
To asi ne, ale ma realnou sanci vyhrat vic GS v singlu
Reagovat
farr
Pokud vyhraje i 3. GS v singlu bude už naprosto jednoznačně před Petrou z hlediska TOP výsledků v singlu a GS je neúprosná statistika tam už to prostě převažuje vše i tu sérii neskutečných 31 titulů (včetně 2GS) a nevím která hráčka má i jen teoretickou šanci se k 31 v blízké budoucnosti přiblížit natož překonat? BIG4 Bára v primu a zóně kdyby ji udržela (což si přiznejme se asi nestane) v 28 letech už těch 20+ navíc přidat to by byla sakra fuška, ale jak píšu výše, kdo ví kdy zas chytí ještě někdy tuhle svou flow a zase bude NEZASTAVITELNÁ!!! ( + poznatek loni Markéta tak trochu lehce haluz co si budem tam soupeřky padaly jak hrušky, Svitolina mimo , Jabeurka taky, Vekic se vyházela neskutečně, jediná Pegula hodně kousala ale pak se taky vysypala.) Bára porazila dvě opravdu TOP travařky.Letos vcelku silnou loučící se Collins a kometu roku Italskou sympaťandu NO.5 Jul 2024
Reagovat
Liverpool22
Souhlasím, že Maky měla loni hratelnější hráčky. Letos Bára musela porazit hodně kvalitní hráčky. Klíčové bylo hned 1. kolo s Carevnou - tam se Bára dostala do bubliny, začala si věřit a odrazila se k cestě za talířem.
Reagovat
farr
To bezesporu a já z něho jako jedinýho snad vůbec nic neviděl. Možná max pár klíčových highlights. Tož musím dodělat domácí úkol a v Maxu na to mrknu dík za tip.
Reagovat
1semi1
Bára v WTA race z #53 na #7. Jediné body prakticky měla z AO, kde měla neskutečné štěstí na pavouka. Tady si to ale doopravdy zasloužila - poslední 4 soupeřky byly těžké a hlavně tam byla Rybka, kterou všichni kralovali na vítězku už před turnajem
Reagovat
Pe3k
Velká gratulace, Barbora je LEGENDA!
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
ramba
Dneska spadnou Ivančice. Báro jsi nejlepší.
Reagovat
Liverpool22
Celá Morava bude slavit - víno a slivovice poteče proudem
Reagovat
Nancy_z
Neskutečný. Třetí vítězka Wimbledu za 10 let. Prostě tráva je pro české holky jako stvořená.
Reagovat
Nancy_z
Wimbledonu
Reagovat
australan.tenis
Wiblednu*
Reagovat
Nancy_z
Reagovat
australan.tenis
Kdo předá trofej? Kodeš nebo Navratilojc?
Reagovat
australan.tenis
Jana Paolini dotlačila Krejčíkovou k vítězství nad Džasmínkou Paulovou od Comáčka Ču....... ráčka. hihi :) Vesmír je v rovnováze. Hihi.
Reagovat
Serpens
Poukazujme na to, že třetí set Bára měla naprosto identický se semifinále. Byť s přidáním infarktu na závěr. Tildenův gem je letos ve Wimbledonu český gem.
Reagovat
Vlk-v-trave
:)
Reagovat
Vlk-v-trave
::Skull::
Reagovat
Vlk-v-trave
::&#128512::
Reagovat
Vlk-v-trave
::∀::
Reagovat
Vlk-v-trave
????
Reagovat
Vlk-v-trave
::heart::
Reagovat
Liverpool22
Na BIG míčích byla Bára silná od 1. kola. Zkrátka když bylo potřeba, tak přepla na vyšší level a proto zaslouženě bere talíř.
Reagovat
enfee
fakjea
Reagovat
Walda58
škoda, Jasmine má bojovné srdce smile a moc nechybělo smile
Reagovat
Liverpool22
Jasmína může být spokojená - finále je pro ní mega úspěch což docení až později
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jasmine není ruska
Reagovat
Astarin
Tak která Češka si vezme Wimbledon příští rok? Muška? Linda? :D
Reagovat
farr
Kvítí do třetice všeho dobrého a ukončí tam tím kariéru....
Reagovat
Liverpool22
Obě mají reálnou šanci. Muška je kreativní a Linda zase ranařka
Reagovat
Walda58
Reagovat
Astarin
Neuvěřitelné!!!!
Reagovat
Vlk-v-trave
BARA GRATULACE...
ale opravdu to byl porod, a musel jsem se doslovne a drsne protommrovat... s tebu k titulu...:D
...aspon si divaci uzili dramo,
...ale.... po tyci, hodne po tyci Barusko :DDDDDDDDDDDDDDD
Reagovat
annah
Gratulace Barboře!!!!
Ale málem mě z toho jeblo....
Reagovat
Liverpool22
Tak to jsme dva - byl to porod, ale vše dobře dopadlo
Reagovat
annah
Reagovat
Fandina
Jj, také jsem si myslela, že to nepřežiji, hlavně závěrečný game, ten mi dal zabrat. Ale Bára neuvěřitelná. Nádhera a obrovská gratulace. Nádhera.!!!!! Gratulace Báře.
Reagovat
horska.kraslice
Byl to strašný nápor..... Já jsem se snažila otupovat ten strašný tlak tím, že jsem si stále opakovala, že už finále je velký úspěch. A úvodní partie třetího setu jsem vynechala, to se přiznávám........
Velká gratulace Báře, super, paráda..
Reagovat
Liverpool22
BÁRO PARÁDA JE TO TAM. V poslední hře to byl nervák. Bára asi myslela na svůj vzor Novotnou, ale vše dobře dopadlo Takže velká gratulace naší dvojnásobné GS vítězce - Báro díky
Reagovat
Serpens
Mě odvezou. Díky Báro, nic netřeba dodávat.
Reagovat
Liverpool22
Ale byl to nervák
Reagovat
farr
Ttttaaaaaaaaaak SME zase Prvniiiiiiiiii no a cooooooooo. No a cooooooo. No a coooooooooo Lanalalalalalalalallw
Reagovat
Patik
Wtf?
Reagovat
farr
Neznáš nejznámější vítězný popěvek ?
Reagovat
zfloyd
je to tam !!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
Blondie
Jo jo jo jo jo gratulace!
Jana by byla hrda
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
com
tak dneska tu asi moc nablito nebude

Reagovat
Blondie
Come, taky se dockas.
Kdyz trosku rozsiris portfolio svych oblibencu
Reagovat
farr
zalez do díry, závistivá zapšklá hejtrovací entito
Reagovat
Patik
Počkaj..stoj neskroluj..

okej..môžeš ist.
Reagovat
farr
Ty táhni s ním čobole a nejdřív se nauč česky Maďare , když chceš přispívat na český fórum... ... bruh ...
Reagovat
Mony
Reagovat
Patik
Bruh.. tak to už hej. myslel som že toto je portál.
Reagovat
GaelM
Reagovat
Astarin
To je fight!
Reagovat
Astarin
Ach jo. Jasmíně stačí počkat.
Reagovat
farr
Jen ať čeká, jako někdo kdo nikdy nepřelez první kolo, aby hned vyhrál. To jako teda by bylo tezce ehm Ale finále zasloužené a body ji přejme 5 místo žebříčku za letošní sezonu
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
Patik
Ej hlava pracuje obom riadne.
Reagovat
enfee
Moana jen vraci a ceka co se stane. Ta si nezaslouzi vyhrat
Reagovat
Serpens
Tak pojď Báro, udělej to jako v semifinále.
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
Vlk-v-trave
Tohle bude pro Baru asi nejdelsi a nejtezsi moment zapasu...

...ono se zda, ze hraje lepe, ale Jasmina je take trochu nervozni z koncovky a ted Jasmina pojde na totalni risk, coz dela na servu... jde si pro to na sako....Bara na returnu zatim moc dobre neraguje...

Takze ted jen otazka zda zakonci na servise...
...no... nevsadil bych si na Baru, ze to zakonci...
Ale trebas se opravdu konecne probudi....
Reagovat
Vlk-v-trave
Zatim ok, zkousi na jistotu... ze jako Jasmina se vyseka....
Reagovat
Vlk-v-trave
A ta jistota konci dva fiftyny pred CHB
Reagovat
Vlk-v-trave
Takhle to nemuze zavrit ani nahodou...
Reagovat
Vlk-v-trave
Servis jak na treningu... uz brej pro Jasminu.:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Konecne odvaha... sla si pro to na sako.
Reagovat
Vlk-v-trave
odvaha na cross odmenena CHM
Reagovat
Vlk-v-trave
Absolutni black out:)
Nejtezsi fiftyn zivota
CHB na Wimbledonu.
Reagovat
Vlk-v-trave
Eso po tyci... odvazne... CHB dalsi...moznost, ale stale svazana a spatny slajs, ktery Baru provazi od 2 setu, bohuzel...
Reagovat
Vlk-v-trave
Do tretice :DDDD
Reagovat
Astarin
Ok tak si to bude muset Barča asi odservírovat.
Reagovat
Liverpool22
Teď se vše ukáže - velké hráčky takovéto šance nepouští. Báro pooojď
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Bára = velká hráčka
Reagovat
annah
To je drama jak od Šejkspíra...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
od jakýho šejka?
Reagovat
Astarin
omg omg omg, tak teď aby vydržel servis Barči.
Reagovat
Patik
Prečo jej krejcikova nehrá poriadny topspin na backhand.. nevyužije jej výšku.
Reagovat
Liverpool22
A brejk - výborně Báro Nyní Bára hraje fantasticky stejně jako s Penko či Rybkou. Nyní už "stačí" držet servis a je to doma
Reagovat
Vlk-v-trave
No moc fantasticky fakt neee:)
Hraje celkem strasne, bohuzel.
Tohle ma hodne, ale hodne daleko do toho, co jsme videli v SF.
Ale je to Finale Wimbledonu no...
Reagovat
Liverpool22
Bára ve 3. setu hraje výborně - hlavně servis funguje což je prazáklad všeho.
Reagovat
Sinuhet1
zvedla se, Paolini sla trochu dolu, ted bude zalezet jestli Bara bude vyborne pokracovat na servisu
Reagovat
Vlk-v-trave
hraje strasne... proste je svazana...je to ted hodne videt...
Reagovat
Serpens
Tildenův game, v semifinále Bára prorazila servis.
Reagovat
Nancy_z
A má ho
Reagovat
Liverpool22
je to tam 4:3 vedeme
Reagovat
farr
Navíc po DF. Teď potvrdit. Vůbec už ji nedat čuchnout...!!!!!!!!!
Reagovat
Liverpool22
5:3 je to blízko
Reagovat
farr
Dala na konec čuchnout. Ale WIN!!!!
Reagovat
stirr
Bára kazí nemožné
Reagovat
Liverpool22
Klídek je to 3:3 Báru nyní drží servis
Reagovat
stirr
4:3
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
stirr
5:3
Reagovat
Vlk-v-trave
No, ona je ale stale v Black out zone... jde jen o to, jak se blizi zaver tak je Jasmina pod tlakem a trochu kazi take... za chvili to bude out of control... pokud se Bara opravdu neprobere...
Reagovat
Klenot_mezi_muzi
Paolini goooo!
Reagovat
Serpens
Italka bude muset udělat pár chyb za sebou ve správný moment. Jinak to dneska už nedopadne. Bára si už to sama dnes nevybojuje.
Reagovat
Serpens
Zatím je dělá ale jen ona.
Reagovat
Patik
Paolini je taká menšia kučeravá myška taký Diego dokonca nižšia než on.. ..je zaujimave že to dotiahla na dvoch GS po sebe do finále..
Reagovat
australan.tenis
Využila neschopnosti a nemohoucnosti okruhu WTA.
Reagovat
Astarin
Ach jo, tohle bude drama.
Reagovat
Marduch
To doufejme:)
Reagovat
Liverpool22
A hlavně úplně zbytečné drama. Holt Češky obecně udělají i z jasného zápasu detektivku
Reagovat
stirr
Teď to vypadá že to bude o podání
Reagovat
Vlk-v-trave
naboha Baro probud se uz...:)))
Reagovat
Serpens
Ne. Bára hraje na střed, nechává ji hrát. Tohle je špatné.
Reagovat
zfloyd
Paolini bude nejmenší vítězka v historii Wimbledonu
Reagovat
Patik
3 set nech vyhrá lepšia hračka..ale nech je to napínavé ako guma na trenkách ktoré nemám na sebe.
Reagovat
Mantra
A je to fpici
Reagovat
Vlk-v-trave
Ja to tak...Jasmina tohle momentum proste nepusti,,, je to fajterka... a Bara v tehle situaci jen tezko bude hledat zvrat... uplne nejista v uderech...a treti set tak pokracuje.
Reagovat
Liverpool22
Nesejčkuj - jsi už jako Tommr. Zatím je to otevřené
Reagovat
com
je otevrena zatim na tri centimentry
Reagovat
Patik
Paolini má momentálne zdá sa že väčšie odhodlanie väčší drajv a nasadenie.
Reagovat
Vlk-v-trave
Stats na druhem servisu...

4/11 (36%) Bara...2nd Serve Points Won....Jasmina 8/14 (57%)
Reagovat
Vlk-v-trave
Bara bude ve tretim potrebovat zazrak... tady ani stesti nepomuze:)
Reagovat
Serpens
Eurosport si evidentně kladl podmínku, aby Budka minimálně pětkrát během zápasu odkázal na Eurosport
Reagovat
GaelM
Spíš si tam objednali samotného Budku, aby si diváci příště ještě rádi zaplatili ten Eurosport
Reagovat
Ronnyx
Tak to je snad pochopitelné, že když prostřednictvím někoho koupím vysílací práva, mohu si klást jako podmínku, aby mě propagoval.
Reagovat
Kozoroh
Barboře spadl řemen v 2. setu.
Reagovat
Liverpool22
Bára ve 2. setu totálně vypadla z role Na začátku setu byla moc pasivní a pak už se vezla. Nyní je to otevřené - snad se Bára vzpamatuje
Reagovat
Vlk-v-trave
Ne... tedka to je jasne pro Jasminu, ma montum, ma vsechno, Bara ma krizi jak prase.... to neni ani otevrene:)))
Reagovat
Vlk-v-trave
momentum
Reagovat
farr
Vychladla Italenka, teď bude hned brejk
Reagovat
Vlk-v-trave
No to ji asi vidis poprve na tomhle turnaji.... tak jen tak nevychladne:)))
Reagovat
Liverpool22
Uvidíme. Hlavně to chce chytnout začátek setu. Bohužel diváci furt proti Báře
Reagovat
farr
Reagovat
stirr
Přeju hodně štěstí do posledního setu Báro
Reagovat
com
2:6
6:2
6:0
Reagovat
zfloyd
zatím to vypadá , že bude rozhodovat tajbrejk třetího setu
Reagovat
com
ta v tom modrym vedle Navratilky je jeji pichna? Vypada to jak matka s dcerou
Reagovat
GaelM
Když to můžou praktikovat bohatí dědci, proč ne bohaté babky?
Reagovat
Serpens
Bára vypadá, že je po týdnu venku ze své zóny... je to absolutně otevřené, bezbřehý optimismus z prvního setu můžeme zapomenout. Báro do toho, zvládneš to.
Reagovat
farr
Zbytečná agonie, šup skrečovat 2. set ať se jde zrovna do 3. A hlavně aspoň 7-8 minut šatničku ať taky vychladne Italka jedna vyčůraná.
Reagovat
Vlk-v-trave
Snad se ta Bara z te krize uz dostala, nebot dostat Jasminu uplne do hry... to si nechci ani predstavovat...:)
Reagovat
Serpens
Pozdě, už se tam dostala
Reagovat
Vlk-v-trave
No a nejen to, Bara tu krizi zacina prohlubovat, ted to vyhazela a na tom saku chyby, ktere normalne nedela...uf...

Nevim... ale zatim to vypada, ze se chytne az po skonceni finale... no je to proste kralovska disciplina hrat finale Wimbledonu.

Uprimne, ted bych na Baru nevsadil ani zlamanou gresli... jak ona ztrati koncentraci na zapas a nemuze se dostat zpet do zony po nekolika gemech... aspon trochu... tak se jen tezko da hledat moznost jak to urvat proti takove fajterce...

Tady se da jen rict... snad se neco stane...:)))
Reagovat
farr
Jasmínka spíš nechala Barču takticky vychladnout tou šatnou. Pokud se nepovede otočit 2. set tak 3. je tutovka Bára si naordinuje tak šatičku a bude chill zas lvl 1. set Ale je to škoda psal jsem to tu 85% by stačilo, ale padlo to pod 60 bohužel.
Reagovat
Serpens
Jak bylo řečeno, je to jen o Báře, která teď teče.
Reagovat
Liverpool22
Přesně tak. Bára má vše ve vlastních rukách - jenže hlava
Reagovat
zfloyd
zatím trochu kopíruje Donnu Vekič
Reagovat
Liverpool22
Naštěstí snížila na 1:3, ale zbytečně pustila Jasmínu zpátky do zápasu
Reagovat
australan.tenis
Ve druhém setu nehraje jako hračka, která by měla mít převahu na servisu.

Za dosavadní průběh druhého setu si může jen a jen Krejčíková sama. Ale stále jen jeden break.
Reagovat
Serpens
Takhle pasivně teda fakt ne.
Reagovat
PetaM
Po každé návštěvě toalet by to chtělo dopingový test. Tohle zavání.
Reagovat
GaelM
Reagovat
australan.tenis
Tak její kamarádka je liliPUTkA Errani, ne? Tam měla taky problémy s dopingem. Všechno jedna verbež, jižani. :))
Reagovat
enfee
jen si dala trochu guarany
Reagovat
zfloyd
1 set doma , uvidíme jestli to vydrží , snad jo , Džasmína možná neřekla poslední slovo
Reagovat
Patik
Pome Paolini .sundaj ju...otočka..
Reagovat
com
votočka zahájena
Reagovat
Liverpool22
Bára hraje až moc pasivně - občas bude muset přitvrdit, prostě více razance
Reagovat
com
Krejča uz s nervama v kyblu
Reagovat
australan.tenis
Comáček ČU.... máček :)) a jeho tradiční předčasná ejakulace. Hihi.
Reagovat
farr
Trhni si závistivče. Bára zaleze do šatny a bude to zas jako v prvním setu. Serou mě spíš ty diváci, Báru už trochu taky. Dalo se čekat no že budou proti.
Reagovat
Patik
kľud.
Reagovat
Mac
A už se veze...
Reagovat
com
Džasmína se na hajzliku o pauze pred zrcadlem profackovala a nabila energii
Reagovat
Mac
Nebo si něco snupla...
Reagovat
GaelM
Nečekal jsem ten rozdíl tak drtivý, ale ukazuje se, jak moc byl zápas s Rybakinou předčasné finále Po tom co ustála nápor kulometů dvou Jelen to má Bára ve finále jako zážitkovou exhibici proti nějaké juniorce a může si vybírat, jestli z returnu bude rovnou útočit a nebo sílu podání úplně neutralizuje...

Je to WTA, stát se může cokoliv, ale tady si to Bára opravdu může prohrát jenom sama, v hlavě. A na to je snad dost zkušená, aby zůstala v koncentraci a v zóně...
Reagovat
Liverpool22
Bára výborně 1. set je doma V jiném vlákně jsem tipoval, že pokud se Bára dobře vyspí, tak Jasmínu smázne 2x 6:2 tak snad mi to vyjde
Reagovat
australan.tenis
Reagovat
farr
Nene z šatny Italka bude kousat. Bára musí vydržet na začátku teď ten tlak...
Reagovat
farr
Šup Bára do šatny zrovna teď na hned... Na hrubý pytel hrubá záplata!
Reagovat
frenkie57
Když tak koukám na Jasmínu,ta už podvědomě i vědomě tuší, že to neklapne ani teď.
Reagovat
com
zajdi si na ocni
Reagovat
Serpens
Báře nelze zatím vůbec nic vytknout. Důležité je, ať se výměny moc neprotahují, to Paoliniovou nabíjí energií a sebedůvěrou. Pokud Báře vydrží dobrý servis, mělo by se jí snad podařit zápas dotáhnout.
Reagovat
Liverpool22
Zatím je to na jednu branku - snad to vydrží
Reagovat
farr
Paolini asi musí nutně na hajzlík 35 minut. To byl teda splachovák .
Reagovat
Jabadu
Tom Cruise, Hugh Jackman ... Jana Paulová! To chceš.
Reagovat
australan.tenis
Jana Paolini.
Reagovat
com
Džasmínka zabere a teď bude votočka
Reagovat
stirr
Hele ani ne
Reagovat
australan.tenis
Nech ho, panic je platonicky zamilovaný do své Džasmínky... Tak ať si ještě užije snění. :))
Reagovat
stirr
Ok
Reagovat
com
nezapomen koukat pristi tyden na Bastad a fandit Nadalkovi
Reagovat
stirr
6:2
Reagovat
Mantra
No 6.2 bude
Pak 6.3 a fertig
Reagovat
PetaM
Bohužel nic moc, už to mělo být 6:0.
Reagovat
Serpens
Tyjo, ona je všude.
Reagovat
stirr
Paolini?
Reagovat
Serpens
Kdo jiný
Reagovat
stirr
Nevím Swiatek?
Reagovat
stirr
Bára: 6:1 6:0
Reagovat
Serpens
Paoliniová je jako Sára Bejlek, rozdíl mezi nimi je hlavně ve zdraví.
Reagovat
Mantra
Rozhodně Paolini není ani Polka ani Danka. Soorry
Reagovat
Liverpool22
Jasmína je mix. Táta Ital. Matka má polsko-dánsko-ghanskou krev. Babička Polka a dědeček napůl Ghana a napůl Dánsko. Doufám, že to píšu správně. Každopádně Jasmína je tak trošku "genetický guláš" z čehož částečně žije podobně jako např. Osaka, Raducanu a další.
Reagovat
annah
To je teda pořádný mix!
Reagovat
australan.tenis
Taková tenisová mini verze Cameron Diaz.
Reagovat
com
Krejcikova trefi do site a cely publikum jásá
Reagovat
Serpens
V klidu, na nepřízeň diváků jsme už zvyklí, viz loni Markéta.
Reagovat
Mantra
Sundá ji 6.2 6.3
Reagovat
Liverpool22
Bára výborný začátek 2:0
Reagovat
farr
Jzs to je skoda melo byt 3:0 tam ji ma druhém bb měla totálně na lopatě.
Reagovat
farr
nevadí 4:1 taky dobrý teď ještě potvrdit a pome 2. set stejně. Dramat bylo dost v průběhu turnaje...
Reagovat
Liverpool22
Bára hraje suprově - zatím je to hra na kočku a myš - vedeme 5:1
Reagovat
Serpens
No, když vidím, jak Italka běhá, tak má potenciál soupeřky hodně frustrovat - Bára zatím naštěstí je trpělivá a nedělá moc chyb.
Reagovat
farr
Souhlas, je to celé o Báře pokud udrží aspoň 85% výkonu z 1. setu i ve druhém mělo by snad klapnout. Italka se ale nevzdá na to pozor. Donu taky ufrustrovala až do STB ...
Reagovat
Liverpool22
Přesně tak. 1. set je doma 6:2. A nyní bude klíčové nepustit Jasmínu do zápasu - prostě to urvat ve 2. setech
Reagovat
farr
Hned brejk a pak na 2:0. Vůbec nedat čuchnout. Diváci by taky začli být mnohem nepříjemnější .( chtějí za ty prachy logicky trochu drama )
Reagovat
farr
Reagovat
Mantra
Sundá ji 6.2 6.3
Reagovat
Serpens
Parádní první gem! Chceme takhle celý zápas
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist