Karlovič dal 35 es, Nadal ho přesto porazil

13. 6. 2008, 17:26
Aktuality 6
Nejvyšší možný počet gamů dnes viděli diváci v londýnském Queen's Club ve čtvrtfinálovém souboji mezi Rafaelem Nadalem a Ivem Karlovičem. Chorvat svému soupeři během utkání nasázel 35 es, k vítězství nad světovou dvojkou to ale nestačilo. Španělský vítěz Roland Garros byl úspěšnější ve dvou ze tří tie-breaků.
Rafael Nadal

Přestože Ivo Karlovič tradičně skvěle servíroval, Rafael Nadal si na podání vedl stejně dobře. Za celý zápas nenabídl svému soupeři ani jednou možnost k prolomení svého podání.

"Byl to skvělý zápas, zvlášť na rychlých površích je Karlovič velmi, velmi těžký soupeř," řekl spokojený Nadal po zápase. "Dnes jsem hrál moc dobře, hlavně ve druhém a třetím setu," dodal Španěl.

V semifinále ho čeká další vynikající servisman, třetí nasazený Andy Roddick. Ten postoupil do semifinále bez boje, Andy Murray totiž k utkání vůbec nenastoupil. Brit si zranil palec na pravé ruce v utkání třetího kola proti Lotyši Gulbisovi. "I kdybych dnes nastoupil, myslím, že bych se dokázal dát dohromady před Wimbledonem. Ale nemá smysl jít na kurt s tím, že mohu hrát jen na padesát procent," řekl Murray.

Roddick vydělal na indispozici svého soupeře již podruhé za sebou. Ve třetím kole mu vzdal po prvním setu krajan Mardy Fish.

Federer znovu neztratil set
V německém Halle postoupil nejlepší hráč světa Roger Federer do semifinále. Ani dnes neztratil set: Kypřana Marcose Baghdatise porazil dvakrát 6-4 a nadále si tak drží šestiletou neporazitelnost na trávě.

Ještě snazší cestu mezi nejlepší čtyři na turnaji měl dnes jeho další soupeř Nicolas Kiefer. Domácímu tenistovi totiž vzdal v prvním setu Michal Llodra.

Výsledky - Queen's Club:
Dvouhra - čtvrtfinále:
Nadal (1-Šp.) - Karlovič (8-Chorv.) 6:7 (5:7), 7:6 (7:5), 7:6 (7:4), Roddick (3-USA) - Murray (6-Brit.) bez boje.

Čtyřhra - čtvrtfinále:
Čermák, Kerr (7-ČR/Austr.) - Björkman, Ullyet (3-Švéd./Zim.) 6:3, 6:4.

Výsledky - Halle:

Dvouhra - čtvrtfinále:
Federer (1-Švýc.) - Baghdatis (5-Kypr) 6:4, 6:4, Kiefer (Něm.) - Llodra (Fr.) 4:0 skreč, Kohlschreiber (Něm.) - Söderling (Švéd.) 6:4, 7:6 (7:4).

Komentáře

6
Přidat komentář
smazaný uživatel
Rozhodne bych Karlovice nenechal hrat atp.Minimalne do ty doby dokavad se nenauci zakladni udery ne jen voley a servis .Tahle akorat vyradi nejakyho dobryho hrace kterej to s nervama neunese.I ta jeho raketa se mi zda proti predpisum.Isner a Karlovic at si hrajou svoji ligu a nenutej divaky divat se na to jak jenom umej skvele podavat.V basketu se neuchytily tak lezou do tenisu opravdu mi bylo vyjimecne Nadala lito.
Reagovat
míša
No aspoň bylo vidět, že má Rafa pevný nervy, i když bylo vidět, že mu to po chuti nebylo :D :D Jen tak dál Rafo!!! Jen jim všem ukaž ;) :P :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal je na travě marnej,přece vyhraje jen na antuce,přece větši šansi maji Karlovicove......
Nebyli to ma slova....
RAFA dej ten Queens Club stejně jako Rolland.))))))))!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Alessi si curak
Reagovat
smazaný uživatel
Tojo,se nedivim,jak se k němu nedávno negativně vyjádřil Federer.I na Nadalovi vypadalo,že už s nim pomalu ztrácí trpělivost.
Reagovat
smazaný uživatel
karlovičovi bych zakázal hrát tenis, je moc velkej a dává moc es
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist