Kanadské semifinále vyhrál Raonic, Nadal zdolal obhájce titulů Djokoviče

11. 8. 2013, 00:11
Aktuality 189
ATP MONTREAL - Překvapivým kanadským finalistou na domácím turnaji Masters 1000 v Montrealu se stal Milos Raonic, který v semifinálovém duelu zdolal 7-6 ve třetím setu krajana Vaska Pospisila. O titul se utká s Rafaelem Nadalem, který podobným způsobem vyřadila dvojnásobného obhájce titulu a světovou jedničku Novaka Djokoviče.
Milos Raonic

44 let v semifinále kanadského Rogers Cupu nebyl domácí tenista, letos se do něj však dostali hned a dva a jeden z nich měl navíc zajištěno finále. Poprvé na podniku série Masters 1000 se do něj dostal Milos Raonic, který v utkání dělových servisů a forhendů zdolal 6-4 1-6 7-6 krajana Vaska Pospisila.

"Bylo to velmi zvláštní utkání, hrát semifinále domácího Masters a utkat se v něm s krajanem. To není nikdy snadné, ale myslím, že jsem si to oba užili. A já mohu být šťastný, že jsem postoupil dál," řekl Raonic, který si zajistil také premiérový posun do Top 10. V té se objeví jako první Kanaďan v historii.

"Posun do Top 10 je pro mě velkým úspěchem, protože to byl můj cíl, který jsem v letošním roce měl. A že se mi to povedlo tady v Montrealu je něco úžasného. Je to pro mě zvláštní den, protože jsem neměl příliš dobrý rok a hlavně v poslední době jsem nehrál vůbec dobře," řekl Raonic, který si od únorového triumfu v San Jose zahrál jen jednou ve čtvrtfinále (v Barceloně prohrál až v semifinále s Nadalem).

Pospisil si teprve před měsícem zahrál na menším turnaji ATP v Bogotě poprvé v semifinále, tento týden v Montrealu ale zažil životní týden. Porazil Isnera, Štěpánka či Berdycha a v novém vydání žebříčku se objeví v Top 40. 

"Dnešní porážka mě mrzí, ale musím odcházet se vztyčenou hlavou. Byl to skvělý týden a já jsem za něj moc šťastný. Teď doufám, že si z něj odnesu jen to pozitivní a budu ve výkonech pokračovat i na dalších turnajích," řekl syn českých rodičů Pospisil. 

Raonic ve svém 8. finále na okruhu bude usilovat o 5. titul. V Montrealu se může se stát prvním domácím vítězem od roku 1958, čeká ho však souboj s Rafaelem Nadalem. Španělem, se kterým ve třech vzájemných duelech neuhrál ani set. 

Vítěz Rogers Cupu z let 2005 a 2008 Nadal se v semifinále postaral o vyřazení dvojnásobného obhájce titulu a trojnásobného šampiona Novaka Djokoviče. Světovou jedničku v dramatickém třísetovém duelu zdolal 6-4 3-6 7-6.



"Už včera jsem řekl, že jedinou šancí jak Novaka porazit, je taktika hrát dobře. Chci-li hrát velmi dobře, musím hrát agresivně. Když ne, nemůžu hrát na tomto povrchu dobře. A mě se to povedlo, hrál jsem dnes na opravdu vysoké úrovni. Myslím, že jsem dělal správná rozhodnutí v klíčových momentech. Celý zápas jsem dobře podával. Údery od základní čáy jsem se snažil tlačit k lajnám a když byla příležitost, přitlačil jsem," komentoval Nadal.

"Tuhle důležitou část sezony jsme začal pro mě velkým výsledkem. Být znovu ve finále je úžasné, zejména na turnaji Masters 1000 a po výhře nad nejlepším hráčem světa. Jsem za to velmi rád," pochvaloval si sedmadvacetiletý rodák z Malorky, který bilanci vzájemných zápasů vylepšil na 21-15 a na betonu snížil na 4-9.

"Byl to těsný zápas. O vítězi rozhodlo jen pár míčků. Jeden moment vybrat nemůžu, ale také jsem měl své šance. Ale myslím, že Rafa hrál na konci lépe. Vždy když spolu hrajeme, vidí diváci vzrušující zápas, oba hrajeme na vysoké úrovni, oba chceme vyhrávat," komentoval Djokovič.

Nadal letos získal víc bodů než Djokovič a dnešní výhrou znovu posilnil naději, že rok zakončí jako světová jednička. V neděli ho čeká 36. finále na turnaji Masters, už nyní má na kontě rekordních 24 titulů. Letos na hardu vyhrál všech devět zápas, když v březnu triumfoval v Indian Wells.

- ATP MASTERS 1000 MONTREAL -
(Kanada, tv. povrch, 3.496.085 dolarů)
sobotní výsledky (10. 08. 2013)

Dvouhra - semifinále:
Nadal (4-Šp.) - Djokovič (1-Srb.) 6-4 3-6 7-6(2)
Raonic (11-Kan.) - Pospisil (Kan.) 6-4 1-6 7-6(4)

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

189
Přidat komentář
smazaný uživatel
Áno, je pravda, že Rafa bol v roku 2008, i 2010 štíhlejší a rýchlejší, no na druhú stranu nemal takú silu. To s akou agresivitou hrá svoje FH dnes a onehdy, to sa porovnávať vonkoncom nedá.
Reagovat
smazaný uživatel
To asi ne, ale pohyblivost byla jiná, i díky ztrátě té mrštnosti musel zesílit údery.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to aj súčastou prirodzeného vývinu, v mladosti je človek vseobecne pohyblivejší, každopádne je zaujímavé sledovať, ako sa Nadal ako hráč vyvíja a rozvíja..Som presvedčený, že súčasný Nadal by toho roku 2008 porazil..Na tvrdých povrchoch celkom určite..
Reagovat
smazaný uživatel
Po prečítaní diskusie.

Ty musíš tak strašne trpieť, zamindrákovaný fanúšik tenisu. Zúbožená existencia, toto tvoji rodičia asi nechceli dosiahnuť.
Reagovat
smazaný uživatel
noo a mame za sebou nudne finale Masters

Cirstea sa isla zo vsetkeho potototo a aha jak dopadla to Kvitova alebo Li Na by viac vody namutili

a muzi to iste Raonic da Del potra a teraz ani poriadne podat nevie

dufam ze Cinci bude bez takych prekvapeni ako bol tento tyzden lebo to bola hroza
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa hra fakt perfektne

na US Open ma sancu a velku
no uvidime
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas, ale US Open je ještě daleko. Každopádně to dnes vypadá na rychlej konec :)
Reagovat
tito
Raonic už první vypouští, uvidíme ve druhém.
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím Vás, to bude beton, né tohle :D
Reagovat
tito
Raonic v triku s národním symbolem, Montreal na nohou, DC jak vyšitý. No nazdar.
Reagovat
gigin
Clancy Wiggum.
Reagovat
tito
:-)
Reagovat
Reti64
Tak Milošku, sázej tam jedno esíčko za druhým, drž si podání a bude to fajn:-)) Držím ti palce!
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm, Fleming si to za rámeček nedá dneska, ten byl tak katastrofální, že horší to být ani nemohlo, škoda, že při posledním kroku to podělali, když si poradili i s lepšími páry, Pey jim nabízel tolik DF a oni toho využili jen jednou. Po obratu z 2:4 jsem věřil, měli setbol a pak TB jiřž popsaný dole, dva podělané prohozy z jasných pozic a pak DF Fleminga. Rossco ho asi pěkně sprdne :D
Reagovat
smazaný uživatel
Serena pekne
vrat totu sokericu na zem
Reagovat
Bob
Tak nějak jsem tušil, že Nole prohraje. Na tomhle turnaji nehrál moc dobře. Je to škoda, zrovna tenhle jsem mu přál. Nadal je prostě borec, comeback je to výbornej! Rafovi teď budou jenom body přibývat.
Reagovat
smazaný uživatel
doraz finale 100m

Bolt to je King
Reagovat
smazaný uživatel
Poznal jsi (jako expert) z toho běhu, kdo z nich všechno dopuje?
Reagovat
gigin
Karlovič hukl s Mandarínem a Petko klepla Ka. Plíšce...
Reagovat
smazaný uživatel
Fleming musí omezit chyby a pak to hoši můžou dotáhnout. Jde ale vidět, kdo je sehranějším párem a taky to, že Andy nemá až takové návyky na debla, i když by z něho mohl být špičkový deblista, na síti si vede zatím výborně, return trošku hapruje, ale do něj se dostane.
Reagovat
smazaný uživatel
Wow, ted Andy šílený drop volej. Škoda, že v tom singlu nechodí víc na síť, protože má fakt zlaté ruce.
Reagovat
smazaný uživatel
Bože, Flambo je fakt mimo dneska, dvě DF od stavu 30:30, navíc se nemůžou dostat k brejkbolu, pokud to otočí, bude to zázrak. Hlavně jim nejde return, ani Andymu.
Reagovat
Mayo
škoda keby to nedotiahnu do úspešného konca
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, škoda, ale co se dá dělat, už porazili 4 výborné páry, žádné nazdárky, všechno špičkové deblisty, ale dneska hrůza, hlavně Fleming, ale Andy mu moc nepomáhá, i když je z dvojice lepši. Peya se Soaresem ale na síti dělají divy, fakt jsou zatím lepší. Ale 1 brejk se dá smáznout, takže ještě věřím.

Byl by to pro Andyho 1. Masters a 3. deblový titul, první s někým jiným než Jamiem.
Reagovat
smazaný uživatel
A Lahyani má slabé období, k nepochopení je řeže. Když chcou vzít challenge, je to pozdě, Peya čeká půl hodiny a jim to uzná.
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda, brejk zpátky, soupeři pomohli dvěma dvojchybama, dělají jich dost, Adny returnem vybojoval shodu a decising point DF. Ted je to polilo živou vodou, musí otočit.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď bude hrát i Danny. Nevím na co koukat dřív.
Reagovat
smazaný uživatel
Já dokoukám debla určitě, baví mě to docela, některé výměny super, kluci se teď rozehráli. 2:4, brejk pro Peyu se soaresem, naštěstí Adny zaservoval a otočili to. Akorát škoda, že nevyužili ten stbol za stavu 5:4. Ted mají druhou šanci. Na Dannyho už sílu asi mít nebudu. Tak ho tlač i za mě.
Reagovat
smazaný uživatel
WTF Andy jaké returny teď :DD
Reagovat
Mayo
zase je to ten pán returňák ako ho poznáme ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel hotovo, za stavu 2:3 Andy mohl prohodit a trefil síť, Fleming to samé za stavu 2:4, jasné pozice, ze kterých měl být bod. A pak to Colin pohřbil deblem.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda no. Ale hlavní cíl. Tedy pořádně se rozehrát. Zvlášť po krachu v singlu byl splněn dokonale.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak praxi pro singl mu to nenahradí moc, jen servis a voleje, je to přeci jenom dost odlišné. Ale jsem rád, škoda, že neuspěli, když už tam museli trčet do neděle.
Reagovat
smazaný uživatel
Hm tak Danny odložen až na 22:00.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo to je pravda. Ale po pauze a evidentní nerozehranosti je každej ostrej zápas dobrej, i když je to jen čtyřhra.
Reagovat
smazaný uživatel
To každopádně, akorát mohl mít odpočinek a trénink před Cincy, ale rozehrál se a pobavil se.
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda, ženy z Toronta mají stream na fináel čtyřhry, ale muži ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už je, ale místo toho tam má Brittish Eurosport 2 motorky :-((
Reagovat
smazaný uživatel
Nepredbiehajte
jedna vyhra nad Nolem aj to az v tiebreaku 3 setu nic neznamena

Nole vyhra US Open to je moj nazor
Reagovat
Rafaeoli25
Nene, tahle výhra ještě zvýší Rafovo sebevědomí, které je tak dost velké vzhledem k tomu, že vyhrál pět z posledních šesti vzájemných zápasů. Rozhodující může být jeho opět skvělé podání, kterým držel celá zápas Noleho na uzdě a nedovolil mu nic až na jeden game v druhym setu. Samozřejmě, že Rafu nelze označit za jasného favorita, ale mírným favoritem je, tahle výhra a hlavně skvělý výkon nepotřebují další komentáře, Rafa je i na betonu zpátky v plném lesku roku 2010..
Reagovat
Rafaeoli25
A Cico, to už si psal včera, že je Rafa bez šance a podívej jak to dopadlo, navíc Nole od Austrálie na betonu tápe, od Dubaje nebyl ve finále, naopak Rafa nejlepší výkony letos právě na betonu, IW i Montreal naprostá paráda..
Reagovat
smazaný uživatel
jak bez sance sak som tu v noci este pisal ze Vamos Rafa
ze srb nebude vediet kde mu hlava stoji
toto som napisal
Reagovat
smazaný uživatel
Trochu předbíháš nemyslíš? Vždyť se Rafa k zápasu s Nolem na US Open vůbec nemusí dostat. Vypadne v 1. kole s Veselým a bude!
Reagovat
Rafaeoli25
Ty jsi buď totálně mimo nebo jen kecáš, abys Rafu co nejvíc pošpinil, málokdo pochybuje, že b je správně..Rafa hrál svůj nejlepší tenis v r.2010 a úplně nejlepší výkony předvedl na USO 2010, kde krom fantastické hry i fenomenálně podával, takže všichni soupeři bez rozdíli byli absolutně bez šance (skoro to samé ale platilo i předtím ve Wimblu). Top předváděl ještě v první polovině roku 2009 až do svého osudového zranění během RG a v r.2008, kdy byl od dubna do září takřka neporazitelný..v r.2011 taky nehrál špatně, k top výkonům se ale bohužel nepřiblížil a hlavně na servisu to bylo velmi průměrně a to v zápasech s Nolem hodně rozhodovalo. Jinak tenis je o stabilitě a tu má prostě Rafa lepší, Nole měl neuvěřitelných osm měsíců, ale už se jim nepřiblížil, tak to je. No a když tvrdíš, že Nole v top formě byl úplně jinde než Rafa, tak totéž bys potom musel říct i při srovnání s Federerem, Noleho první dvě třetiny sezony 2011 považuji za asi nejlepší v dějinách tenisu, nikdo nikdy nehrál líp. Problém je, že to trvalo pouze těch osm měsíců a ne déle..
Reagovat
steve79
Rafa hraje opravdu skvěle a jestli uhraje nějaký slušný výsledek na US Open, tak má post světové jedničky jistý. Momentálně se těším na Cincinati a na návrat Fedexe. V rozhovoru říkal, že tvrdě trenoval a je se svoji hrou velice spokojen, tak jsem hodně zvědavej. Jenom jsem nenašel info o tom s jakou raketou bude hrát.
Reagovat
Mr.Pink
Roger bude hrát s 98.
Reagovat
J.M.
To, že Roger tvrdě trénuje a je spokojen, říká pořád. I při tom svém nedávném antukovém turné to říkal. I před Gstaadem říkal, že je spokojený, záda jsou OK...

Jediná vypovídající věc bude to, jak si povede.
Reagovat
Rafaeoli25
Kdo že to říkal, že Rafa nemá s Nolem žádnou šanci? Tohle byl starý dobrý Rafa, hlavně na servisu byl takřka bezchybný a přiblížil se tomu, co předváděl na US Open 2010. No a komplex Nole byl definitivně zlomen, z posledních šesti vzájemných zápasů pět výher a teď
Reagovat
Rafaeoli25
už se nikdo nemůže odvolávat, že šlo jen o antuku. Jinak s pobavením jsem si přečetl včerejší diskusi o tom, že Murrayho by asi měl předehnat, otázkou prý je jestli po TM nebo až po AO. Tss, před Murrayho půjde už po USO, otázka nezní, kdy se dostane před něj, ale kdy se vrátí na místo první. 3400 bodů moc není, zvlášť při skutečnosti, že Rafa bude až do února jen připisovat. Po USO to ještě nepůjde, takže buď po TM nebo AO, každopádně trůn bude opět Rafův a to bude obrovské zadostiučinění po tom všem co bylo na jeho adresu za poslední dva roky řečeno. Jsem šťastný:)
Reagovat
nitrotaj
Ještě vyladit malinko pohyb a backhand a bude to starý dobrý Rafa USOPEN 2010. Nejlepší výkon na hardu za od Miami 2011.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak už v IW to bylo vynikající, tady ale ještě lepší, hlavně ten servis bombovní a ne dalek USO 2010. Pokud ještě vyeliminuje zbytečné chyby na forehandu, věřím v druhý USO titul, který definitivně utře jeho posměváčky, kteří tvrdili, že už mimo antuku vyhrávat nebude. Stále nepochopili jak mimořádného hráčře před sebou mají..
Reagovat
smazaný uživatel
Ale no tak, ze špičky dopuje každej, a všichni zhruba stejně. Tak jak v každým sportu. A jak jednou řekl Arnold: "Kdyby doping neexistoval, soutěže by stejně vyhrávali ti stejní, jen jejich výkony by byly o několik tříd níž". Tenisový Žebříček by patrně vypadal úplně stejně...
Reagovat
smazaný uživatel
To měla být reakce ve vláknu níže...
Reagovat
smazaný uživatel
To zas jako nikde nebude finále debla? :-(
Reagovat
rod_laver
http://assets.usta.com/assets/663/15/ATP_Singles_Draw.pdf los Cincinnati
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.rogerfedererfans.com/forum/topic/1475-us-open-2013-outfits/

Outifty na US Open, Rafa a Adny pěkné, akorát Adidas nemusel mít ty pruhy až na ruce. Anička taky fajn, Maruš to strakaté hrůza.
Reagovat
gigin
Tvl na jaké stránky to ložíš?? :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, chtěl jsem se mrknout, v jaké to seš stáji :-(((
Reagovat
gigin
:DDDDDD Né, to je odpískáno. To by fakt nešlo... Nějaké změny nastanou, ale musím si to všechno v klidu v lebce urovnat :)
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD A na co změny prosímtě? Však máš super ogara Noleho, který se proslavil tanečky a magora, co tluče na hubě :D
Reagovat
gigin
:DDDDDD No však právě!! Ten druhý mi dělá v hlavě a potažmo v životě bordel!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jakože ti vytlačuej srbského ogara? :D
Reagovat
gigin
To určitě ne... Jen je něco trošku jinak. Kašli na to, ať to tu nezasíráme kravinama... Jdu raději hrát, pro jistotu si vemu všechny 3 rakety, kdyby náhodou :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsi to načal, tak to dokončíš, klidně v tajné poště :D A pěknou hru přeju!
Reagovat
smazaný uživatel
vsetci co si myslíťe že nadal dopuje tak ste velky idi.oti, a nechapem z akeho faktu berete tuto nepripustnu myšlienku. Ja mozem povedat oooo novak dopuje a je to tu ,hovorme o tom teraz všetci alebo napr. ooo murray dopuje lebo zato že im zavidite že su 1,2,3 tak ooo už teraz vsetci dopuju. Zamyslite si vy blbci a zoberter rozum do hrsti, alebo prosim vas nepiste tu vobec , Dakujem
Reagovat
smazaný uživatel
Djoko
Nadal
Murray
Federer
Del potro
Ferrer
Berdych
Tsonga

a dalej Haas
Almagro
Raonic
Janowicz
Wawrinka
oni su taka ista skupina vyrovnana
Reagovat
smazaný uživatel
aktualni ATP zebricek ma vypadat tak jak vypada...at se Vam to libi nebo ne...kazdopadne souhlasim stim, ze se Rafa asi brzo vrati na no.2 prde Andyho. Pravdepodobne po US open
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulem raffovi, priznám sa, pred zápasom som myslel že novak vyhrá v pohode v 2 setoch ( alebo že sa budu zapasovo šetriť na us open( a tam zo seba vydaju 120 % )) ale mýlil som sa . Rafa prekvaopil a mal by sa rýchlo vrátiť pred andyho ,kde patrí .

Podla mna aktualny rebricek ,by mal vyzerat takto :
1. djokovic
2. nadal
3. murray
4. federer
5. berdych
6. del potro
7. ferrer
8. tsonga
9. raonic
10.janowicz
Podla mna takto by mal vyzerat aktualny rebricek ATP
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych pred Del potrom

noo mam dost
Del potro je ovela ovela lepsi ako Tomas
Reagovat
smazaný uživatel
Haas
Gasquet
Wawrinka
namiesto Raonica
Reagovat
smazaný uživatel
No asi tak del potro pred tomasa ale inak vsetko ostava :))
Reagovat
Pe3k
S žebříčkem vcelku souhlasím. Jestli Berdych nebo Del Potro jsou výš je jedno. Gasquet a Wawrinka v top 10 je podle mě naprostá hrůza, ale ještě horší je Monaco. To bych tam raději viděl Verdasca nebo Almagra.
Reagovat
smazaný uživatel
a to že haas, gasquet pred raonica tak :/ . gasquet - priemerny hrac (pomaly klesa s agresivitou) haas - pred 2mesiacmi ano v top10 ale momentalne do 2-3 desiatky. wawrinka- nieco podobne ako gasquet dobry forhend ( ale momentalna sila, raonica na harde je velka )
Reagovat
smazaný uživatel
a Ferrer je tiez lepsi ako Tomas
Reagovat
smazaný uživatel
to ano mas pravdu, monaco nato žže trenuje s rafou ma vypadky ale vie niekdy aj dobre zahrat :DD (ale na 30 miesto to nieje ) :DDd
Reagovat
smazaný uživatel
ferrer nieje lepsi ako tomas, mozno tomas nevie dobre yahrat na ferrera ale inak tomas sa na Grandslamoh dostava dalej a vie viac potrapit tazsich superov
Reagovat
smazaný uživatel
jak dalej
sak Ferrer bol na AO dalej
na RG bol vo finale Tomas bol v 1 kole out
Wimbledon mali rovnako

min rok
to same Ferrer bol na GS vzdy dalej ako Tomas
Reagovat
smazaný uživatel
a velke sance raonicovi nedavam, hraje super cely turnaj (aj ked vcera hral HROZNE, ale super ,ktory hra dobre nevie sa tak vytiahnut na rafu (okrem gulbis,djokovic,) takye ak rafa bude v pohode tak max raonic može potrapit s podanim a aj s tvrdym porhendom no bekendu.
Reagovat
smazaný uživatel
ale ked ferrer nastupi proti nadalovi tak prehra už pred zapasom a proti novakovi tak to je skoro vždy nieco ako 6:0,6:1 / 6:1,6:1 a podobne . Nehovorim ,že tomas je ovela lepsi ale ma tu kvalitu a trocha lepsiu s novakom hra vyrovnane zapasy a federera 6-krat porazil
Reagovat
smazaný uživatel
zoberte Nadalovi a Ferrerovi a su mimo Top 10... Berdych pred delPom je JOKE! To iste plati pre Raonica pred Janoviczom..
Reagovat
smazaný uživatel
zoberte Nadalovi a Ferrerovi doping a su mimo Top 10...
Reagovat
Pe3k
To jistě, ale kdyby se vymýtil doping tak by jistě světový žebříček vypadal zcela jinak. Bohužel dokud v tenisu budou takové peníze a vedení ATP bude před tímto problémem zavírat oči, aby nepřišel o své největší hvězdy=zdroje největších příjmů. Možná je to tak lepší. Myslím si, že většina zdejších individuí by srážku s realitou nerozdýchala. A nemusím ani psát, že zrovna Španělé jsou nejpodezřelejší z celého okruhu atp.

Pravda časem vyjde najevo :)
Reagovat
Amputace
To vyjde :) Také si myslím.
Reagovat
smazaný uživatel
Aktuálně je nejlšpší hráč Nadal :)
Reagovat
smazaný uživatel
vsetci co si myslíťe že nadal dopuje tak ste velky idi.oti, a nechapem z akeho faktu berete tuto nepripustnu myšlienku. Ja mozem povedat oooo novak dopuje a je to tu ,hovorme o tom teraz všetci alebo napr. ooo murray dopuje lebo zato že im zavidite že su 1,2,3 tak ooo už teraz vsetci dopuju. Zamyslite si vy blbci a zoberter rozum do hrsti, alebo prosim vas nepiste tu vobec , Dakujem
Reagovat
Rafaeoli25
Naprostý souhlas, je odporný někoho bez důkazů obviňovat, kdyby dopoval, vyšlo by to najevo stejně jako v případě cyklistů a atletů, ti co to tvrdí lžou..
Reagovat
Mayo
Nadal ma milo prekvapil na servise a všímam si, že na jeho pomery tento turnaj celkom slušne returnuje
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal mal vzdy dobry rutern
Reagovat
Pe3k
Souhlas. Servis i return měl výborný. Sice je pravda, že Nadal porazí Djokovice výhradně jen tehdy když Nole nehraje dobře, ale to nemění nic na faktu, že Nadal hrál supr.
Reagovat
Amputace
:)
" Sice je pravda, že Nadal porazí Djokovice výhradně jen tehdy když Nole nehraje dobře"
A co třeba pátý set letošního RG? Oba předváděli naprosté maximum a přesto set (a tudíž i celý zápas) vyhrál Nadal. Neměl by ses neustále opírat pouze o ultravydařenou Djokovičovu sezónu 2011, tu už Novak nikdy nezopakuje.
Reagovat
Pe3k
Kdyby hrál Novak svůj nejlepší tenis tak Nadal neuhraje set. Na letošním RG hrál Novak s Nadalem podprůměrný zápas. Naprosté maximum tak max v tvojí hlavě. Ani jeden nebyli schopni zahrát první servis a Nole spadl v rozhodující moment do sítě. Poslední set byl tragikomický.
Reagovat
Amputace
Ty jsi zkrátka blázen. Poslední set byl tragikomický? Proboha. Tragikomický set, kdy prakticky každá druhá výměna končí winnerem, k tomu se těžko něco dodává. Píšeš, že ani jeden nebyl schopen trefit první podání: Djokovič ho trefil ze 72%, takže si laskavě nevymýšlej, když už se snažíš být vtipný. A na základě jednoho výkyvu shodit celý set? To je dost ubohé. Stejně tak mohu snadno degradovat jejich finále AO12, kdy Nadal za stavu 4:2 30:15 v pátém setu netrefil prohoz, který zvládají žáci, a záhy o podání přišel. Patrně to rovněž bylo tragikomické. Píšeš "kdyby hrál Djokovič svůj nejlepší tenis". Je velice jednoduché to takto podat, ovšem nad tím, co kdyby hrál svůj nejlepší tenis Nadal, už se nezamýšlíš.
Reagovat
Pe3k
Myslet si, že Djokovic hrál svůj nejlepší tenis ve finále AO 2012 nebo semi RG 2013 může jen autista. Btw. Nadal hrál svůj nejlepší tenis celou sezonu 2011 a i tak dostal pokaždé od Djokovice náklep. Proč? Protože Djokovic ve vrcholné formě je o parník lepší než Nadal ve vrcholné formě. Ještěže se Nole do své top formy často nedostává jinak by jsi ty a další psychopatičtí fandové Nadala v čele s forehandem už viseli někde na stromě ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal hrál vrcholný tenis na US Open 2010 a hlavně na AO 2009, to byl úplně jiný Rafa prostě, štíhlejší, mnohem hbitější.
Reagovat
Amputace
Jak jsi přišel na to, že Nadal hrál v r. 2011 svůj nejlepší tenis, můžeš mi říct? :D Nejlepší tenis hrál naprosto neoddiskutovatelně v letech 2008 a 2010 a poté ještě na začátku roku 2009. Například na RG12 se dokázal celkem přiblížit svému topu na antuce, ale jinak ani prd... To zkrátka nemůžeš myslet vážně ani ty, napsat, že v roce 2011 hrál svůj nejlepší tenis. Pouze to, že byl jako jediný schopen procházet až do finále, nedělá jeho formu v tomto roce nejlepší v celé kariéře. Vždyť stačí jen srovnat, jak hrál např. ve finále US10 a US11.
Reagovat
Mayo
vamos RAFA :) konečne
Reagovat
smazaný uživatel
este Raonic a je to super
Reagovat
smazaný uživatel
Ked ho Rafa trafil v tom 3 sete tak Novak to ospravedlnenie nejako nezobral

co uz
stane sa aj to patri k tenisu
Reagovat
smazaný uživatel
Zaujimave podla vas
Djoko hral v noci hrozne vyhorel

Nadal hral vyborne

Ale bolo to velmi tesne
To znamena ze ked Novak torchu prida nebude mat s Nadalom problemy
Dobre som pochopil?
Reagovat
gigin
:))) Dobre, Cicko.
Reagovat
Amputace
Konečně jsem se podíval na záznam. Nadal nehrál výborně, hrál ovšem dobře, předvedl koncentrovaný výkon, zvládl klíčové momenty, což se mu proti Djokovičovi ne vždy daří. Jde o to, že Djokovič coby takzvaný momentálně nejlepší hráč na hardu nepředvedl ani zdaleka výkon, který by připomínal hráče dominujícího v současnosti tomuto povrchu... To Nadal na antuce je úplně jiná káva.
Reagovat
gigin
Za chvílu přijde J.M. a jasně ti vysvětlí, že rozdíly mezi současným hardem a antukou nejsou v podstatě žádné.
Reagovat
Amputace
:) Pokud vím, tak zrovna hard v Montrealu patří k těm rychlejším, na rozdíl od IW či Miami. Stačí se na to chvíli dívat a člověk okamžitě vidí, že je to úplně o něčem jiném. A jestliže je za Djokovičův nejsilnější povrch považován hard, pak mě velice překvapuje, že úspěchy slaví převážně na AO, tedy velmi pomaloučkém hardu, a na jednom z nejrychlejších, tedy v Cincinnaty, doposud nedokázal triumfovat..
Reagovat
gigin
:))) Však já jsem to chtěl jen trošku odlehčit.
Tak v Dubaji to taky lítá a tam vyhrává často, loni v Shanghai taky vyhrál. Mi jde jen o to, že ta špička je tak vyrovnaná, že nikdo nemůže přesně říct, kdo je jasně lepší a na určitém druhu povrchu by měl dominovat. To je celé....
Reagovat
smazaný uživatel
Mozno to bude ako cez kopirak
Djoko dobil Nadalovu domenu Monte carlo a Rafa potom dal RG

Rafa dobil Montreal aj ked este Raonic caka
Novak da US Open
Reagovat
Reti64
Rafa hrál v noci výborně, prohrát s ním ve třetím setu v tiebreaku není žádná ostuda. Rozhodla zbytečná ztráta 1. setu a zmíněný závěr. Rafa tedy na amerických "betonech" vylepšil svou nepříznivou bilanci s Nolem na 3:8. Nic víc, nic míň. Nole určitě ví, co musí zlepšit. Ve většině zápasu jsem z něj ale měl dost dobrý pocit, takže tu prohru neberu nijak tragicky. Začíná Cincinnati, poslední Masters do sbírky a z povzdálí pokukuje USO. Pokud tam Nole uspěje, na dnešní noc se hodně rychle zapomene:-))
Reagovat
gigin
Absolutně vyrovnaný zápas, který rozhodl tb a najednou je Rafa jasným favoritem USO apod. A s Djokovičem to jde z kopce a ukazuje se, že působí spíš rozruch mimo kurty, než na nich. Klasika....
Reagovat
smazaný uživatel
Djoko vyhra US Open to som si isty takmer
Reagovat
Amputace
Letos tomu zatím nic nenasvědčuje. Na hardu doposud předvedl velké kulové. Nejde z něj strach... Tím samozřejmě nechci tvrdit, že US nevyhraje, ovšem jistý si tím zdaleka nejsem.
Reagovat
gigin
Já za jistého vítěze USO nemůžu označit nikoho. Po včerejším výkonu Rafy (i kdyby ten zápas hukl) jsou favorité Djokovič, Nadal. Můra a Federer taky. Těm ale až tak moc nevěřím, stejně jako DelPovi a Berďovi... Nikdo jiný mne velice nenapadá.. Jako napadá, ale nechci tu bejt zase pro smích :)))))
Reagovat
Pe3k
Ty máš místo mozku z pivka kostku :D Federer a favorit na US Open :D Favorit je jednoznačně Nadal. Djokovic je z formy celou sezonu, Murray Nadala neporazí ani náhodou a Federer bude rád za čtvrtfinále. Samozřejmě je to otevřené, ale Nadal má jednoznačně nejlepší formu, nejlepší sezonu a není kdo by ho ohrožoval. Jeho jediný soupeř Djokovic už podruhé naprosto selhal a na US to může být ještě horší. Pokud bude zdravý JMDP ten jediný může rozčeřit vodu.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že tímto špílem se Rafa přihlásil do pozice spolufavorita US Open, ne do pozice číslo 1. Doteď se s ním moc nepočítalo (třebas), teď se s ním musí počítat. Favoriti jsou Murray, Djokovič, Nadal a podle aktuální formy se rozhodne, kdo vyhraje.
Nicméně Nolda má nějakou podivnou sezonu. Jakoby nezvládal klíčová utkání, vždycky mu ten krůček chybí a to už není náhoda a každý to vidí.
Reagovat
gigin
Tak samozřejmě takový myslitel, jako jsi ty v životě nebudu. Spíš se říká pivíčko pěnivý, šulínek lenivý, ale možná to leze aj na mozek. Lepší sa hlúpne z kořalky ale. Jinak od tebe bych čekal nejmíň, že Rogerovi na USO nevěříš. Já jako jeho hater mu teda věřím pořád. Dokud bude Fedex hrát, budu ho vždy považovat za velkou hrozbu pro ostatní.
Jako Djokovič mi nepřijde tuto sezonu až tak marný. AO win, RG bylo o pár míčcích a Wimbledon finále. Včera hrál náhodou super, mi se líbil. Že naprosto selhal, jak pravíš mi přijde až přehnané. Ale pokud máš pocit, že je z formy, budiž. A Můra může porazit kohokoliv, klidně aj Nadala, nevím kde bereš tu jistotu, že ne. S tím Delpem souhlas...
Reagovat
Heather_Fedex
myslim si, ze na novaka byl po neuveritelnim roku 2011 vytvoren enormni tlak....nedominuje tak zavratne, rafael si na nej znovu zacal verit a pridal se i murray, kt. nabira sebevedomi cim dal vic. navic novakovi uz zacina zatapat i jmdp
jedine, co novakovi hraje castecne do karet, je to, ze roger je totalne out...nemuze ho nijak ohrozit....se spicky uz nikoho. max. ferrera, ale ani tam to neni jiste
Reagovat
MarcelPersch
to je dobre, jisty si byl i v Montrealu a dovedlo to Rafu snad k titulu.
Reagovat
smazaný uživatel
Snad los na US Open bude taky ze bude mozne finale

Rafa Novak

nic nieje teraz v muzskom tenise lepsie ako ich zapasy
Reagovat
smazaný uživatel
No já nevím, pro mě už je to docela zažitá nuda a nikde krom RG to pro mě nemá takový náboj, je šílené, že mají 27 a 26 a hráli spolu 36 zápasů, furt dookola to nic dobrého nepřináší. Já teda jejich zápas nechci, raději bych Andyho s Rafou v SF třeba, aby spolu konečně hráli po dvou letech.
Reagovat
smazaný uživatel
aj finale Grandslamu
Rafa - Andy
by aspon jedno mohlo byt
Reagovat
MarcelPersch
Taky bych chtel na USO finale Rafa vs Andy , ale to by znamenalo, ze by byl Rafa v jeho polovine a to bych radsi moc nechtel.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafaelo diky ze peknu noc

dalsie finale je doma a Raonic uz bude len taka lachsia jazda dufam

Rafa klobuky doleeeeeee si NAY
Reagovat
smazaný uživatel
Wow, tak po shlédnutí záznamu musím Rafovi vysmeknout velkou pochvalu, opravdu mile mě překvapil, odehrál vynikající zápas, hlavně mě překvapil na bekhendu a co ještě víc, naservisu. Dominantní výkon a zasloužené vítězství. Od Noleho to nebylo ideální, něco mu schází. Pokud takhle Nadal vydrží, na konci může být jednička a as i bude.
Reagovat
Alexandria
Ahoj ,vitaj spat Rafa!Blahozelam,len dufam,ze Rafa v dobrom zdravi vytlaci von Andyho Murrayho,ak sa mu bude darit,teda Rafovi,tak to by bolo lepsie,Nole a Rafa na cele ATP,skoda ze nie su vyssi,vid Jerzy Jankovicz/ide hore ako jeho krajanka Aga R.!/Rafovi drzim palce,aby zdolal Raonica,Kanadana s balkanskymi korenmi,Balkanci sa chytaju,aj u nas v Israel -napr.basket.Som kozmopolitna a prajuca,divim sa tu ludom plnym nenavisti a s markantnymi prejavmi rasizmu/vid Sorana vcera-HNUS!/
Reagovat
smazaný uživatel
Smekám klobouk před Rafou, dobře mě vytřel zrak, myslel jsem, že to Nole v pohodě dotáhne do finále. Ten kluk vždycky zazáří, když to nečekám. Je to pánes. Jenom teda nevím, kolik daru moudrosti dostal, to je zase věta: "Už včera jsem řekl, že jedinou šancí jak Novaka porazit, je taktika hrát dobře" :D :D
A nevím teda co Novak, s dvěma tituly za 8 měsíců asi dlouho světovou jedničkou nebude. Třeba se ale koncentruje na Ohio, to se teprv uvidí.
Reagovat
Pe3k
S Djokovicem to jde od začátku roku 2012 z kopce. V nejdůležitějších momentech dělá nejhorší chyby. Psychicky se vrací někam do let 2010/2009. Po roce 2011 jsem od něj čekal velké věci, ale to byl velký omyl. V dnešním zápase to byl průměrný výkon okořeněný naprosto katastrofální tiebreakem, který Nadalovi daroval. Z Djokovice se stává hráč, který více rozruchu působí po zápase a mimo kurty. Prostě Joker.

Nadal hrál dobrý zápas, stejně jako celý turnaj. Dvě vítězství na master na hardu, kdo by to před sezonou čekal? Vždyt Nadal nevyhrál mimo antuku turnaj 3 roky...Ta dlouhá pauza mu psychicky pomohla. Hraje agresivně, snaží se hrát maximální počet forehandů. Nadal sem tímto stal hlavním favorit na zisk US Open.
Reagovat
smazaný uživatel
Na toho Raonice se mi dívá čím dál hůř, má 'jen' 196 cm takže je stejňe vysoký jako Berdych má ještě o kilo míň než Berdych a ten Raonic se skoro nerozběhne. Jedinym úder má snad servis a jednou za set trefí forhendem lajnu. Přál jsem to Pospíšilovi myslím že sito zasloužil víc :(
Reagovat
smazaný uživatel
Ještěže jsem šel za stavu 5:2 v 1. spát, akorát bych se nasral. Bohužel si to Andy tak posral s těmi body, že Rafa bude před ním už po US Open.
Reagovat
smazaný uživatel
Po finálové výhře bude ztrácet jen 750 bodů, v Cincy to je fajn, tam nebohajuje ani Andy moc, ale po tom US Open asi půjde dolů.
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiš, Nole to tež trošku přehnal po tom nastřelení od Rafy (koukám na záznam). Má si vzít příklad z Tsongy, toho trefil Murray do koulí a on se ještě smál.
Reagovat
smazaný uživatel
Málem umrel :D :D Ale je dobré, že se pak zachoval jak chlap na konci.
Reagovat
smazaný uživatel
To jo teda, tam má furt BErdyč rezervy :-))
Reagovat
letityfanousek
vykopl toho šášulu! tož tancuj tancuj
Reagovat
smazaný uživatel
tgg
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa jen tak dál...! Vamos Rafa!
Reagovat
Sonja
Kdo ví, jak by se celý západ odvíjel, kdyby Novak nedaroval Rafovi hned zkraje zápasu brejk dvojchybou...pak dokonce nevyužil 40-0 na returnu a později opět proměnil brejkbol dvojchybou...Tohle se nesmí stávat, zvlášť v tak důležitých zápasech.
Jinak si nemyslím, že by byl Rafa lepším hráčem, byli nastejno. Rozhodoval TB, což je holt tak trochu loterie, rozhoduje pár míčků...a dneska to vyšlo Rafovi.
Z Noleho strany mě mrzí jen ten špatný start do zápasu a úplně pokažený TB, jinak bojoval jak lev:-(:-)
Takže ještě jednou gratulace Rafovi, finále s největší pravděpodobností dá (i když já to samozřejmě přeju Milošovi) a ještě o kus zlepší svou letošní bilanci na hardu, na kterym "neumí"...hezkej úspěch.
Reagovat
Reti64
W/UE: Nole 27/44 - Rafa 21/36. Esa 8-7, dvojchyby 7-1...V pěti předchozích zápasech v Americe, v šestnácti setech, zahrál Nole deset dvojchyb a dnes sedm. Začalo to Jerzym, ten měl Rafu na lopatě. Ale myslím už na Cincinnati:-)
Reagovat
Reti64
Opr.: V pěti předchozích zápasech s Rafou v Americe...
Reagovat
Reti64
Napínavý zápas s mnohými krásnými i spornými momenty a s otřesným závěrem. Gratulace Rafovi.
Reagovat
MarcelPersch
No nerikal jsem to? Rafa i Serena to dneska zvladli, sice tezce, ale zvladli. Milose snad prehraje, ale od konce 1. setu nemohl byt se svoji hrou spokojeny.

Tolik neciste trefenych forhendu, Bh o neco lepsi nez obvykle, ale jinak kratke udery, videl jsem jeho trening, kde do toho palil jedna radost a tady nic, ale treba se to zmeni.

Kazdopadne Vamos!
Reagovat
Amputace
Já jsem to zaspal, vzbudil jsem se až teď :) Vyplatilo se: když spím, Nadal vyhrává :)
Reagovat
Bolomsson
Krásně Rafo...v Tiebreaku dobré zneuctění :-)
Reagovat
malchar
A copak Djokobitch nedal zadny tanecek? No jo po viteznem zapase to umi kazdy, ale zatancovat si jako porazeny s vitezem uz je neco jineho co?
Reagovat
24tomas
nemyslíš snad vážně.. o.O
Reagovat
seshitec
co k tomu říct...snad jen že Djokovič se porazil sám, takovejch chyb z lehkejch pozic...to bylo moc špatný
Reagovat
smazaný uživatel
Isteže, jak inak..
Reagovat
smazaný uživatel
Wow, viac takýchto zápasov. Tretí set bol zrejme tým najlepším, čo mohol tenisový divák v rámci Masters 2013 vidieť. Vyzdvihnúť treba oboch hráčov, opäť rozhodli drobnosti, hoci v konečnom dôsledku bol Rafa o niečo lepším hráčom. Pochváliť treba najma jeho hru na servise, to aby najlepší return na svete nemal v rozhodujúcom dejstve ani jeden breakball je pozoruhodný úkaz.

Posledné dva vzájomné zápasy navyše vykazujú pre Rafu lichotivú indíciu, spôsob akým Nole nezvládol koncovku oboch matchov naznačujú, že Rafa je psychicky silnejším hráčom. Srb však zostáva hlavným favoritom na víťazstvo USO.
Reagovat
seshitec
jsme asi viděli jinej zápas, při vší úctě k oboum převažovaly UE nad jejich standartem
Reagovat
Sonja
Gratulace Rafovi.
Reagovat
Faddova
huráááááá, stálo za to zůstat vzhůru :-)
Reagovat
J.M.
Velmi výživný zápas, jako obvykle vysoká intenzita a přelévání z jedné strany na druhou nejen ve skóre, ale i ve výměnách. Ale takový konec si Nole vůbec nezasloužil, ten tiebreak, to byla noční můra, kdy se mu to sečetlo asi za všechno štěstí, které kdy v kariéře měl.

Ale stejně mě fascinovalo, s jakou drzostí Novak vytrvale sázel bekhendy do Rafova forhendu. Ve 3. setu často Rafu přehrával v dlouhých výměnách bekhend (Novak) - forhend (Rafa). Novakův bekhend silnější než Rafův forhend, to je hříčka přírody.
Reagovat
Faddova
Dívá se ještě někdo?
Reagovat
smazaný uživatel
Jaska..Kto si nechá ujsť zápas dvoch legiend?..

V treťom sete pochúťkový tenis.
Reagovat
Faddova
Jj, máš pravdu. Já myslím, že to vyhraje Nole, ale neztrácejme naději, vamosss!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ten tiebreak ale vubec Nole nezvlada
Reagovat
smazaný uživatel
U Tomiče překvápko jo ? proti zkušenému Gineprimu cha cha vždyt Tomič je idi0t za ten kurz co tam dali ti podvodníci na něj 1.07 to byl výsměch .
Reagovat
Faddova
Rafa trochu přidal, Nole trochu ubral, uvidíme, jak to dopadne ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tradičné trojsetové vyvrcholenie. Prvá polovica druhého setu bola prispatá, tam mohol Rafa rozhodnúť, bohužiaľ v tejto fáze zápasu šiel aj jeho výkon dolu.

Posledný gem bol neuveriteľný, je možné aby na takejto úrovni bol umpire taký šašo?..Veď on ani nehlásil skóre, sám nevedel aký je stav, pritom on je tam na to, aby rozhodoval. Každopádne pekná groteska..
Reagovat
Mayo
no jo...tak aspoň ten 1 set vyhral
Reagovat
Reti64
Nečekalo se to, je to pro Rafu úspěch:-))
Reagovat
MarcelPersch
Jak hral Rafa prvni gamy dobre, tak ted hraje zas tecko, snad se jeste zvedne.
Reagovat
Reti64
Nole se probudil! Geniální závěr sedmého gamu, přes útrapy ke hvězdám...:-))
Reagovat
MarcelPersch
Rafa ale musi prevzat v dalsim setu aktivitu, chodit si pro winnery, jinak to nemusi dotahnout...

Vamooos Rafa!
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa začal hrať na konci prvého setu kratšie údery, čím sa Nole okamžite dostal do hry. Musí pokračovať v tom, čo začal, byť tým, čo naháňa a nebyť naháňaný..Dobrý zápas zatiaľ.
Reagovat
Sonja
To je zas mňamka, oba brejkboly proměnit dvojchybou, nevyužít 40-0 na returnu... Nole, Nole:-((
Reagovat
smazaný uživatel
Tomic, Dodig, Mahut a Bogomolov vypadli v kvalifikaci na Cinci...docela prekvapko. Zvlaste u Dodiga a Tomice.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa zatiaľ lepší na servise, v medzihre, v agresivite a to je proste viac, než najlepší return na svete.
Reagovat
MarcelPersch
ale je pravda, ze Nole mu zatim dost pomaha dvojchybami.
Reagovat
smazaný uživatel
Dvojchyby sú otázka psychiky a tá sa odvíja od priebehu hry. Nole cíti, že má proti sebe vážneho súpera.
Reagovat
MarcelPersch
to urcite vedel uz pred zapasem :))
Reagovat
smazaný uživatel
Chcel som tým povedať, že robí dvojchyby, lebo vie, že v zápase je zatiaľ horším hráčom. V týchto chvílach však aj Nole ukazuje svoj kaliber.
Reagovat
Mr.Pink
Rafa má skvělý return, Djokovič musí riskovat druhý servis, z toho pramení dvojchyby
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutečná nuda, zlatá pinkačka. Dobrou
Reagovat
smazaný uživatel
chudáček srbskej zatím na Rafu nestačí.... nedává to psychicky. Pokud Rafa bude hrát své maximum, tak je to jasný vitez USO 2013.
Reagovat
smazaný uživatel
Nole super start, po parádním bekhendu 2 DF.
Reagovat
Reti64
IDEMO!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Flambo a Andy ve finále! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutečné, 4 tak špičkové páry vyřadti, už jsem to psal dole pod Nolem, příslib pro DC.
Reagovat
Mayo
wow tak to je teda výborný úspech, tak nech to vyhrajú celé už
Reagovat
Sonja
Paráda, Andy...možná bys měl u deblu zůstat:-)))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Peya/Soares jsou hratelní, určitě víc než Benneteau/Zimonjič, Paes/Štěpánek, Qureshi/Rojer, Nestor/Linstedt, fakt šílené 4 tak dobré páry vyřadit. Andy ukazuje, že debla hrát umí, na síti dokáže být super, iv té exhibici s Ivanem si je všecky vodil.
Reagovat
smazaný uživatel
Novak by to taky někdy mohl zkusit. Třeba by se konečně naučil hrát na síti. :)
Reagovat
Sonja
Zkusit by to určitě mohl, ale priorita jako u Andyho to pro něj asi nikdy nebude...
Reagovat
smazaný uživatel
Kdes byl tak dlouho vole? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Danyn je ve finále dalšího challengeru :-))
Reagovat
smazaný uživatel
dufam,ze sa dostane do top10,nechapem co tam robi Gasquet
Reagovat
smazaný uživatel
tak Gasquet je lepsi tenista ovela hlavne ten Backhand
Reagovat
Sonja
Už je v top 10.
Reagovat
J.M.
Ještě není. Až za pár desítek hodin. Jinak Gasquet má lepší bekhend, Milos zase servis... Každý má něco. Však ten bodový rozdíl mezi nimi bude minimální.
Reagovat
Rafaeoli25
Ježiš Raoničovi se povedl první turnaj od března a hned je z toho takový halo, připomínám, že tady poprvé od března vyhrál aspoň dva zápasy v řadě..měl tu obrovský štěstí (zranění Dela, vypadnutí Murrayho, kolaps Gulbise), jinak by si nečuchnul ani k semifinále. Gasquet samozřejmě je lepší tenista, zatím ano, umí hrát dobře a stabilně na všech površích, Raonič je zatím dobrý jen na hardu..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist