Jejich výkony se lepší. Federer s Nadalem jsou v semifinále

6. 1. 2011, 19:02
Aktuality 97
Oba zatím v Dauhá nepředváděli svou obvyklou hru. Dnes už však fanoušky potěšili: Roger Federer po jistém výkonu smetl Troického, Rafael Nadal si v lepší fyzické kondici poradil s nebezpečným Gulbisem. Už jen jedno kolo je tak dělí od dalšího vzájemného finále.
Roger Federer

Roger Federer má zaděláno na další ze svých vynikajících sérií. Druhý hráč světa v Dauhá konečně předvedl výkon, na jaký jsou u něj fanoušci zvyklí, a postoupil do semifinále - už osmého na turnaji ATP v řadě.

Posledním, kdo Federerovi zabránil v postupu mezi nejlepší čtyři, byl před více než půlrokem Tomáš Berdych ve Wimbledonu. Od té doby Švýcar neví, co je to vypadnout před semifinále, a svou sérii si udržel i v nové sezoně.

V Kataru sice v prvních dvou zápasech nepřesvědčil, ale tentokrát proti srbskému daviscupovému hrdinovi Viktoru Troickému ukázal, že z formy není. V jejich jediném dosavadním vzájemném utkání musely rozhodnout dva tie-breaky, v Dauhá ale Federer ovládl kurt. A to přesto, že po hladce vyhraném prvním setů promrhal v tom dalším sedm brejkbolů, než Troickému konečně znovu sebral servis. Od stavu 4-2 už bylo rozhodnuto, i další podání Srbovi prorazil a za 65 minut zvítězil dvakrát 6-2.

"S tím už jsem spokojenější," řekl po utkání Federer. "Cítil jsem se lépe - mnohem lépe než v prvním a druhém kole," vrátil se k zápasům s Thomasem Schoorelem a Markem Chiudinellim, v nichž se na vítězství nadřel.

Sestřih zápasu Federer - Troicki:

Švýcarovým dalším soupeřem je Jo-Wilfried Tsonga, který dnes lépe zvládl tie-breakové drama se Španělem Guillermem Garciou-Lopezem. "Je to jedna z největších tenisových osobností a nebezpečný hráč," pronesl na jeho adresu Federer.

Tsonga byl dnes sice proti Garciovi-Lopezovi favoritem, diváci v Dauhá ale viděli vyrovnaný souboj, v němž si oba soupeři vzali v úvodní sadě jednou servis. Zkrácenou hru začal lépe španělský outsider, Tsonga si ale za stavu 0:3 zavolal na pomoc "Jestřábí oko", které se přiklonilo na jeho stranu. To byl důležitý moment: od té doby uhrál Tsongův soupeř jediný míč a Francouz se tak ujal vedení 1:0 na sety.

Tsonga sice za celý zápas vypálil 11 es oproti pouhým dvěma svého protivníka, Garcia-Lopez ale dál držel s 13. hráčem světa krok. Utkání tak dospělo do druhého tie-breaku; i v něm si vypracoval náskok, Tsonga ho ale znovu smazal a v dramatickém závěru vyhrál ve zkrácené hře 11:9.

"Když jste nějakou dobu zranění, jako jsem byl já, trochu ztratíte rytmus a je těžké ho získat zpátky. Takže určitě můžu hrát líp, ale prozatím mi to stačí," prohlásil po utkání Tsonga.

Nadala čeká repríza loňského finále
S mírnou nejistotou čekali fanoušci na Rafaela Nadala. Ten včera odehrál rozpačité utkání s Lukášem Lackem, v němž oslabený virózou vydřel postup i přes obdrženého 'kanára'.

Dnes už nastoupil proti Ernestsi Gulbisovi v ne ideální, přesto o poznání lepší fyzické kondici. Se soupeřem, kterého ve všech třech dosavadních soubojích zdolal ve třech sadách, si ale od úvodu utkání dával mezi výměnami ještě delší pauzy, než jsou u něj obvyklé.

I tak se po pár povedených vítězných úderech ujal vedení 4-1. Pak se ale nedokázal soustředit jen na hru, byl rozladěný, a vinou špatné koncentrace o náskok přišel. A mohlo být mnohem hůř: za stavu 4-4 při svém podání prohrával už 0-40, a pokud by podání neudržel, zápas mohl nabrat zcela jiný ráz. Důležitý game nakonec vyhrál a dějství pak v tie-breaku překlonil na svou stranu.

Světová jednička ve druhém setu zlepšovala svůj výkon a Gulbis se po jeho přímých úderech po lajně těžko natahoval. Čtyřiadvacetiletý Španěl získával body i při hře na síti, naopak Gulbisovi chyběla i trocha štěstí. Výměny se chytře snažil zakončovat 'dropshoty', míček ale většinou končil na pásce.

Klíčové momenty přišli v páté a šesté hře. Nadal soupeři nejprve sebral servis a sám pak odvrátil brejkbol a dostal se do rozhodujícího trháku. Nakonec rezignujícího soupeře dorazil dalším brejkem a ovládl i čtvrté vzájemné střetnutí. Dnes vyhrál po téměř dvou hodinách 7-6 6-3. 

"Proti němu je to vždy těžký zápas. Musíte předvést něco extra a mně se to povedlo," uvedl rodák z Mallorky. "Letos jsem sem přijel vyhrát titul," dodal.

Sestřih zápasu Nadal - Gulbis:


V semifinále bude mít Nadal možnost odvety za loňské neúspěšné finále s Nikolajem Davyděnkem, s nímž nevyhrál už tři zápasy v řadě.

Ruský tenista dnes v Kataru jako první dokázal sebrat servis Ivu Karlovičovi a vítězstvím 6-3 7-5 v repríze loňského čtvrtfinále potvrdil, že na vysokého Chorvata umí zahrát. V sedmém vzájemném duelu ho porazil už pošesté. 

Devětadvacetiletý Davyděnko se do semifinále prodral poprvé od loňského února. V Dauhá startuje za posledních sedm let pošesté a popáté se dostal mezi nejlepší čtyři hráče turnaje. Loni dokonce po skalpech Nadala a Federera triumfoval.

Výsledky - Dauhá (tvrdý povrch, dotace 1,024 milionu dolarů):
Dvouhra - čtvrtfinále:
Federer (2-Švýc.) - Troicki (6-Srb.) 6-2 6-2
Tsonga (3-Fr.) - García-López (7-Šp.) 7-6(4) 7-6(9)
Nadal (1-Šp.) - Gulbis (5-Lot.) 7-6(3) 6-3 
Davyděnko (4-Rus.) - Karlovič (Chorv.) 6-3 7-5

Semifinálové dvojice: Federer - Tsonga, Nadal - Davyděnko.

 

pva, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

97
Přidat komentář
Pe3k
Roger Federer vyhrál, je ve finále a nestratil ani jeden set (narozdíl od opičáka, která dostal kanára)
Reagovat
Pe3k
Takže Nadal je nakonec holčička no.To by alespoň potvrzovalo ty domněnky o anabolických steroidech.
Reagovat
smazaný uživatel
neznam vyznam vety ....., která dostal kanára.....
Reagovat
smazaný uživatel
Ja myslel,ze tenis se v cilove podobe hraje precejenom na zapasy a turnaje ! A ne na skore setu !!
Reagovat
Pe3k
Sice je zbytečné ti cokoliv psát, ale za chvíli jdu na tréning takže poslední komentář bych ještě mohl.Jako světová jednička by neměl prohrát 6:0 s tenistou, který je kolem 100 místa na světě.Rogerovi se to nestávalo, ale já vím Roger je jen jeden.
Reagovat
smazaný uživatel
prosim te, kdyt ty ani neznas rozdil mezi Šlajzem a Čopem
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi vážně ko kot.
Reagovat
smazaný uživatel
Federer vypadl v Paříži v semifinále s Monfilsem. Ta šnůra je asi o něco kratší ....
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu proč si pořád hraješ na to, že si nejchytřejší, nejvíc rozumíš tenisu atd. a dostal si se mezi absolutní tupce. To už je ohraný. To už tu dlouho s úspěchem praktikuje Broz. Podle mě naopak do té, jak ty říkáš "chátry" skvěle zapadáš. Viz ty tvoje výroky na Nadala.

Ale neberte to, že se tim zastávám Nadala, aby mě tu pak zase nějakej magor typu Vojtiika neosočil, že jsem obrovskej fanoušek Nadala.
Reagovat
smazaný uživatel
Vidíš Vidíš, kdo vsechno se pridava, protoze ty tve prispevky jsou opravdu detinske a hloupe.Hrajes si tady na Prof.čestiny a pritom-co takle treba pouzit čarky tam kam patri ! o W.G.M pises,ze nechape ani svuj vlastni text a pote vyzdvihujes jeji inteligenci.TY JSI ALE BLBEC
Reagovat
Pe3k
Asi si to nečetl a proto ti to zopakuju znovu.Ani 1 jsem nenapsal, že jsem nejchytřejší.To sis asi vycucal z prstu.Co se týče ošklivých výrazů na konto opičáka tak ty píšu proto, že Barny aspol. tady už dlouho nadávají na Federera což není fér, takže já budu ten co si nevybíravě bere do úst Nadala.Upřímně je mi zcela fuk co jsi o tom ty nebo kterýkoliv jiný zdejší trouba myslí...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak co tu ještě děláš, když jsme podle tebe všichni troubové?
Reagovat
Pe3k
Kdo všechno?Pouze fanoušci opičáka a ti, kteří neznají souvisloti celé konverzace.Jen na prvním řádku jsem napočítal 8 chyb v textu, takže být tebou, dodělám si základku a pk začnu psát na internetové diskuze.Pochybuju, že máš maturitu, takže tady o středni škole ani nemluvím.
Reagovat
Pe3k
Zastávám se zde nejlepšího sportovce všech dob, absolutní legendy a nejtalentovanějšího tenisty, který kdy vstoupil na kurty - Rogera Federea.Btw.neřekl jsem, že jsou všichni troubové o5 si vymýšlíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Takoví jako sy ti mám nejračy. Mislym ti co viučujou češťynu na ynternetovích dyskuzých. Hlavně mi pak nezapomeň napočýtat a opravyt chibi jako to tu dělal tvůj kolega (nebo spýš tvé druhé já?) Armstrong v létě.
Reagovat
Pe3k
Jasně, takže další kamarád bárnyho co ani nedovede pochopit, že jsem Pe3k ne Armstrong.Zeptat se admina je nad tvé síly, takže rači budeš dál psát tyhle ubohé odstavečky plné chyb.
Reagovat
smazaný uživatel
Copak nezduraznujou ti vsichni, co na tvoji tenisdemenci reagujou,ze nejsou ani kolikrat fandove Španela ?? !! Nenapadlo te, ze treba nekdo muze byt cizi narodnosti ? Priste ty hrubky treba vyjmenuj
Reagovat
Pe3k
IQ 24 nevšiml jsem si, že by mi psal kdokoliv jiný než fanoušek Nadala, pokud ano, tak kdo?Mutamedus? :D Jaké národnosti teda jsi?Z tvých jazykových dovedností a vyjadřování mě napadá jedině, že jsi rom.V tom případě chápu proč fandíš Nadalovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si nejdřív pořádně přečti, jak se doopravdy jmenuju.:-D Jestli sis nevšim, tak to pořád píšeš špatně. :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu. Já nefandím Nadalovi.
Reagovat
Pe3k
Máš recht :D Stejně to, ale není tvé jméno, jen přezdívka na zdejším serveru ne?
Reagovat
Pe3k
Komu teda?
Reagovat
smazaný uživatel
No je to jen přezdívka samozřejmě.
Reagovat
smazaný uživatel
Baghdatisovi
Reagovat
smazaný uživatel
Z ničeho tě osočovat nehodlám, ale ted jsi to přesně vystihl. Když někdo útočí a nadává tenistům, zařazuje se mezi zdejší "chátru". Holt se fanouškům Rogera jenom nelíbí ty útoky na jejich oblíbence, a tak to praktikují obráceně. Vidíš, jenom se někdo dotkne Nadala, je ohýnek na střeše, zato Rogera si tady každej do huby brát může. Ale proti božskému Nadalovi nemůže říct nikdo ani slovo (tím nechci říct, že to schvaluju)
Reagovat
smazaný uživatel
OK. ale porad dokola cist od neakeho primitiva o Nadalovo analu-je proste uchylne
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť sem tam napsal, že se tím nezastávám Nadala, ale Pe3k kritizuje Barneyho a sám dělá to samý. To mi přijde dost nesmyslný.
Reagovat
smazaný uživatel
Navic mam radost, ze uz se ...24 chce plne venovat a bavit se o tenise, kdyz se v minulych mesicich zmohl pouze na jedovate plivani na Rogera.

Pro Frantze: Ty mas co psat o nejakem schovavani se za nicky, kdyz se tvuj slovnik, ve kterem jsou napriklad slova jako "elegan", "RF fanatici", nebo "svycarska svine" dost podoba slovniku Barneyho. Cim to asi bude? :-)

Jeste jednou opakuji, ze nejsem Pe3k. Pokud vam i moje treti upozorneni nestacilo, obratte se na administratora, ktery vam potvrdi, ze Pe3k nejsem.
Reagovat
smazaný uživatel
Vííítej Armstrong, uz zase ve svem kabatu ? ! Sluší ti vic
Reagovat
Frantz
:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Psals adminovi? Ale to asi ne, ze? Ty radeji budes jen rypat.
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem ke tve tuposti ti jeste jednou pripominam, ze administrator je online, tak mu napis svuj bizarni pohled na vec a on ti odpovi stejne jako ja: nejsem Pe3k.
Reagovat
smazaný uživatel
OK. ale porad dokola cist od neakeho primitiva o Nadalovo analu-je proste uchylne.
Reagovat
Stan_Borowitz
je u zápasu Nadal-Davyděnko na tomto serveru uvedeno Head-to-Head 5:5, když na stránkách ATP Tour je 5:4 ve prospěch Davyděnka?
Reagovat
smazaný uživatel
Rok 2009 exibičný zápas v Abu Dhabi.
Reagovat
Pe3k
Taky nechápu proč některé exibiční zápasy jsou započítany do vzájemné bilance a jiné ne.
Reagovat
W.G.M.
Hmm, zajímavá diskuse proběhla včera a ten boj mezi revival.Barneym a Pe3kem :-). Já bych řekla, ze téhle animozity je škoda, zejména když jde o dva nejlepší hráče. Já přeju oběma, a tak nechápu tuhle nevraživost. Nicméně bych chtěla některým místníhm uctívačů Rogera říct, že by se měli trošku probudit a uvědomit si, proč je zde provokatér typu Barney... Je to nevybíravé, to jo, ale zkuste se na chvilku podívat na věc střízlivě a zjistíte, že ty vaše kometáře k tomu celkem někdy i vybízejí. Jste nekritičtí, ne tak ani k Rogerovi (i když to také často), jako k sobě. Myslíte si, že když fandíte tomuto skvělému gentlemanovi, že snad tato vlastnost automaticky přechází i na vás a tím jste lepší než zdejší fanoušci hráčů jiných.

Ad. Pe3k: nediv se, když armstrong mohl být Barney, člověk už nemůže ničemu věřit :-)
Reagovat
Pe3k
Nechápu proč zrovna na tomtu serveru se sešlo tolik zamindrákovaných kašparů.Ty jsi očividně další z nich.Uvědom si, že jsem zde registrovaný 3 den a nemám nic společného s Barnym ani s kýmkoliv jiným tady.Je mi putna, že tady vede své žabo-myší války a že většina jsou fanatičtí fanoušci opičáka co heká a vytahuje si tanga z pr.ele.Když napíšu názor a banda nezvdělaných dětí se do mě pustí s tím, že jsem nějaký armstrong a častují mě různými hanlivými výrazy tak se nedvi, že jim to vrátím.Aspoň v jednom máš pravdu.Fanoušci těch dvou by si měli vzít příklad z chovaní těchto legend (chování mimo kurt), protože ač jsou velcí rivalové, dávají si najevo velkou úctu a respekt.
Reagovat
W.G.M.
Hele klid, pokud by sis dobře přečetl, co jsem napsala, nemohl by ses do mě opřít, že tě z něčeho obviňuji. Pokud to vyplývá z neschopnosti pochopit text, nedívím se, že tu bývají takové příspěvkové bitky: jeden o koze, druhý o voze a oba mají ještě pro jistotu zavřené oči.

Navíc nerozumím tomu, proč zrovna ty ses ozval, když jsi tu jen ty 3 dny, tebe se můj příspěvek rozhodně netýkal. Jeden by řekl cosi o potrefené huse, ale mně je to fuk. Řekla bych, že jsem nezávislý pozorovatel, tenis mám ráda, jak jsem psala, velmi ráda se podívam na Rogera i Rafu, ale není to můj sport číslo 1, zase tím moc nežiju. Jen mi prostě nedala ta včerejší a část dnešní diskuse :-)
Reagovat
Pe3k
Jsi asi dost mimo že?Proč sem se já ozval?Psala jsi o mě.Uvedla jsi mě hned v první větě.Pak ještě 2 krát.A poslední věta byla pro koho?Jen pro mě.Takže neschopnost pochopit svůj vlastní text je ti očividně blízká.
Reagovat
Matti
ty si se teď, ale vybarvil se svým komentář ohledně Rafy.Uctou a respektem se oháníš a sám píšeš co píšeš o Rafovi hned v tom samém příspěvku ty kluku jeden.
Reagovat
Pe3k
Baví se s tebou někdo?Ne.Tak zalez z5 do své nory.
Reagovat
Matti
jj potrefená husa armstrong.
Reagovat
W.G.M.
Petříku, vidím, že tohle nemá moc smysl :-). Myslím, že my dva se asi neshodneme :-). Nemá cenu tu dělat nějaký rozbor, ať si na to každý udělá názor sám...
Reagovat
W.G.M.
:-) no tak opravdu nemůžeme vědět, jestli to je on, ovšem tady se dějou věci, že by to jednoho fakt nepřekvapilo ;-)
Reagovat
Frantz
A vy jste mi neverili :-) Uchylnyho armstronga,schovanyho za tisic ruznych nicku,poznam po prvni vete :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pozor ! s Pe3k je problem-prevazne nerozumi textu a neumi cist mezi radky.A hlavne, vstupuje do diskuzí-ktere se netykaji TENISU !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Nazor na Pe3ka jsem si udelal ihned.To jak tady reaguje na slusne komentare a urazi Nadala neni zrovna fer.Mel by si opravdu vzit priklad ze sveho idolu.
Reagovat
Pe3k
Takže Matti, ...24 josee a frantz.Vy 4 jste opravdoví kreténi.5 krát sem jasně napsal, že nejsem Armstrong a vy přesto nechápete.Na uřvaného opičáka co si pořád hrabe v pr.nic pěkného psát nebudu, protože vy podporujete Bárnyho, které nejlepšího hráče všch dob pravidelně uráží (Samozřejmě Federera).Jediný záblesk inteligence jsem uviděl od W.G.M.A vrchol ubožáků je ...24 ten upozorňuje dookola na chyby ostatních, které sám dělá, píše jako člověk bez základního vzdělání a tenisu rozumí jak koza náklaďáku.
Reagovat
smazaný uživatel
A doporucoval bych ti, nejlepe se zas prejmenovat... S timto oznacenim jsi OUT, ale budes nejspis rozpoznan
Reagovat
tito
kašli na něj a pojďme se radši věnovat tenisu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak hele, kdo porad dokola mele snad v kazdem svem stupidnim odstavci, ze Španel je nechutny ..... tak to jsi s neakou sexualni uchylkou prave ty !!! ocividne te hyžde Nadala fascinujou
Reagovat
smazaný uživatel
O.K. ale az vecer, ted me docela rozpumpoval a musim od toho.zaitm cus
Reagovat
Pe3k
Až se naučíš svůj rodný jazyk v písemné formě tak mi můžeš napsat.Bohužel zatím jsi ná úrovni dítěte v prvním stupni základní školy.
Reagovat
smazaný uživatel
Vy neprestanete? Jak dlouho vam mam psat, ze nejsem Pe3k (i kdyz asi hodne dlouho, vzhledem k vasi tuposti)? Napiste adminovi, ktery vam odpovi stejne jako ja: nejsem Pe3k.
Reagovat
smazaný uživatel
Vííítej Armstrong, uz zas ve svem kabatu ? ! Slusi ti víc
Reagovat
smazaný uživatel
O tom, že jsi Armstrong, jsem nic nepsal.A ne každý, kdo nefandí Federerovi podporuje Barnyho.
Reagovat
Pe3k
Ok.Promin,že jsem tě přiřadil k té chátře.
Reagovat
smazaný uživatel
Neschvaluju jeho názory, ale někteří fandové Nadala tady by si zase měli vzít příklad ze svého idolu. Pe3k prostě jenom dělá to, co dělávají ubožáčci typu Frantze a Barneyho. Jak oni flušou po Rogerovi, to je v pořádku, ale když někdo uráží Nadala, jsou děsně ublížení. Akce odjakživa vyvolává reakci.
Reagovat
Stan_Borowitz
myslím, že po dnešku je potřeba ještě víc ocenit výkon Lukáše Lacka, který byl výhře nad Nadalem daleko blíže než Gulbis...
Reagovat
dabelsobul
No, blize bych nerekl. Lacko hral nadstandart, Gulbis dnes pod sve moznosti. Plus Nadal dnes opravdu vypadal uz trochu "svezeji".
Reagovat
smazaný uživatel
Roger by si to mal postrazit a postupit cez Tsongu ale Davydenko vyzera tu byt vo forme, dneska Karlovic to snim nedotiahol ani do tie breaku. Rafa dnes lepsi vykon i ked ku koncu Gulbis sa zacal vyhadzovat a prehral si to sam. Ja Davydenkovi verim aj jeho bilancia s Rafom je v pohode a bude Davydenko cerstvejsi urcite.
Reagovat
smazaný uživatel
Většinou ty tvoje výplody ani nedočtu do konce, protože bych u toho asi usnul, a když se k tomu připočte to, že nepíšeš čárky a háčky tak se to čte opravdu hodně špatně.
Reagovat
Vojtiik
dulezity je obsah ale vsadim boty ze kdybys videl v nadpise komentu Nadal, tak si to prectes cele 3x :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak necitaj, a ciarky a hacky asi mas na mysli ze nepisem ščtž a taketo veci co? nejsom jediny cize tak
Reagovat
smazaný uživatel
A jak si přišel na to, že fandim Nadalovi ?
Reagovat
Matti
Gulbis si to prohrál v závěru sám? Já jsem naopak viděl , že v závěru chyby nedělal, ale Nadal mu vymetal rohy a byl agresívnější. Na mečbol se Gulbiš vyhodil, ale jinak ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že bude finále Federer - Nadal. Před AO by to bylo zajímavý měření sil, protože přecejenom ty 3 exhibice byly z tenisového hlediska dost o ničem, hlavně ty v prosinci se hrály úplně z jiných důvodů no... a ikdyž ta poslední už byla trochu v jiném duchu, tak to nebylo ono. V případném finále budu fandit a věřit samozřejmě Federerovi.
Reagovat
D.A.N
Reagovat
a.magerova
Ať si užijí holky i fans Rafy :-)
Reagovat
a.magerova
Reagovat
D.A.N
Jde se hrát super a ještě k tomu nenásilně Roger je tomu příkladem.
Reagovat
D.A.N
Reagovat
majjkaa
lahôdka! :)
Reagovat
D.A.N
majjkaa: Nic menšího, bych tam nedal :-))) Roger je jen jeden.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger je prostě třída. Dnešní výkon neměl jedinou chybu, hrál fantasticky. Jen tak dále :)
Reagovat
smazaný uživatel
jo, to je jasný, nikdo na něj nemá, nikdy neměl a ani mít nebude :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Ešte že Troicki hral jak posledný v rebríčku...
Reagovat
smazaný uživatel
nojo..když vyhraje Rafan lehce, je nejlepší..když Roger..soupeř hrál hrozně..........klasika..klasika
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem nikdy neřekl, ty psychopatická lůzo, to jsi ted řekl akorát ty :))

Viděls snad, že bych ryl do tvého milovaného Rafánka, když ho tak strašně soužila horečka a dostal od Lacka kanára? Neřekl jsem vůbec nic. Tak tady prokaž všem laskavost a aspon jednou si nech svoje psycho kecy pro někoho jinýho
Reagovat
smazaný uživatel
už teď mají pocuchané nervy, jsem zvědav, jak přežijí další pád na AO :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Žádný pocuchaný nervy nemám, myslím, že jedinej, kdo tu má pocuchaný nervy jsi ty. Tvou perlu z jedné diskuze na idnesu o tom, kam bys HO nejradši Nadalovi narval, si necháme raději pro sebe :) já bych ten pád přežil docela v pohodě, ale myslím, že ty ne :)
Reagovat
smazaný uživatel
A s touhle diskuzí končím, nemám v plánu strávit večer rozhovorem s mentálem :) Zdar
Reagovat
Pe3k
Barny má konečně v něčem pravdu. Roger je nejlepší, nikdo na něj nemá a mít nebude. Sám rád Barny, že jsi konečně prozřel.
Reagovat
smazaný uživatel
už běž je čas - vykoupat, vyčůrat, naposledy se podívat na Rožéééra, zhasnout a spát .)))
Reagovat
smazaný uživatel
aby si se nepridal do stupidni diskuze ...
Reagovat
smazaný uživatel
jéé armstrongu, tebe taky ještě maminka nedala na kutě :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
To je tvůj další program co? Ty puberto zakyslá :)
a ty 24, aby jsi zase dementa Barneyho nebránil :)
Tady jdou diskuze vážně do ho*en :) Co to tady zablokovat úplně? podle Barneyho je každej, kdo fandí někomu jinýmu než Nadalovi, fanatik, pomatenec a lůzr, kterej ani neví co píše :) Gratulace, Interetový hrdino :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, ja se spat nechystam, vzdyt se jeste hraje. :-) Ale ty bys mel jit spat, zitra vstavas do skoly...
Reagovat
smazaný uživatel
neskončils náhodou už před čtvrthodinou??? :DDD
Reagovat
steve79
dneska hrál dobře. Jedině co mu lze vytknout, je úspěšnost přoměnování Breakballů. Jinak Rafa ten dnes hrál taky dobře. Je neuvěřitelné sledovat jak oba dva dokáží hrát takové údery. Nadalovi top spiny jsou obravdu neuvěřitelý a jak hraje Fedex údery mezi nohama není nutno komentovat.
Reagovat
smazaný uživatel
vylozene se k nemu nehlasim, ale umi vas pekne uvarit-protoze se date.Vim, ze neprispiva objektivitou, ale obcas je vtipny ....Zrovna dnes nic moc
Reagovat
steve79
Jinak být na místě Rafy tak bych se nehrál čtyhřu. Přece jenom hrát dvě hodiny dvouhru a potom ještě čtyřhru je dost vysilující a hrozí zranění.
Reagovat
Pe3k
Až budeš mít IQ větší než 24 tak mi můžeš napsat.Zatím si bohužel budeš muset psát jen s Báárnym a ostatní zdejší spodinou.
Reagovat
smazaný uživatel
A zase nerozumis ! Pisu prece,ze pod jmenem Armstrong mi komentare pripadaj střizlive-od Pe3K naprosto novinarky chabé a amaterske(vcera absolutne trapne). Na uhlazene odstavce a diakritiku si tady nehraju
Reagovat
Pe3k
Na to se nehraje.Tak dospělí a inteligentní lidé prostě píšou.Ty bohužel nejsi ani jedno z toho...
Reagovat
smazaný uživatel
Výbornej výkon od Rogera...ačkoli nepochybuju, že někdo ho určitě zkritizuje za to, že aspoň nemá horečku nebo tak...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist