Je to definitivní: Nadal v Dubaji hrát nebude

19. 2. 2009, 22:41
Aktuality 0
Španělský tenista Rafael Nadal se nepředstaví na turnaji v Dubaji, který startuje příští týden. Místo toho chce dopřát odpočinek zraněné noze, aby byl připraven na utkání Davisova poháru proti Srbsku.
Profily hráčů
Rafael Nadal

Světový hráč číslo jedna si natáhl vazy během víkendového finále turnaje v Rotterdamu, v kterém podlehl Andymu Murraymu ve třech setech. Přestože v pondělí uvedl, že zranění není vážné, nechce riskovat svou neúčast v Davisově poháru.

"Samozřejmě mě mrzí, že nemohu jet do Dubaje, ale lékaři mi doporučili klid. Není se však čeho obávat," doplnil Nadal ke zranění pravého kolena. Potíže se stejným místem mu už v loňské sezoně zamezily v účasti ve finále týmové soutěže, kterou Španělsko i bez jeho pomoci vyhrálo.

Stejné plány jako Nadal má na následující dny podle deníku Marca i jeho semifinálový soupeř z Australian Open Fernando Verdasco. Toho trápí zranění levé nohy a také bude před duelem se Srbskem raději odpočívat.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist