Ivanovičovou povede bývalý kouč Grafové

22. 2. 2010, 20:32
Aktuality 9
Trápící se bývalá světová jednička Ana Ivanovičová se chce dostat zpátky na výsluní za pomoci trenéra, který dovedl německou legendu Steffi Grafovou k jejím obrovským úspěchům. Jak Srbka oznámila, najala si služby kouče Heinze Gunthardta, pod jehož vedením Grafová získala 12 ze svých 22 grandslamových titulů.
Profily hráčů
Ivanovic Ana

Ivanovičová oznámila angažmá Heinze Gunthardta na svých oficiálních stránkách. Bývalý švýcarský tenista a v devadesátých letech trenér Steffi Grafové se po boku Srbky objeví poprvé příští týden v New Yorku, kde Ivanovičová odehraje místo zraněné Sereny Williamsové.

"Především bych chtěla popřát Sereně rychlé uzdravení. V loňském roce mě trápila zranění a vím, jaké to je. Pro ni to je určitě frustrující situace," vzkázala světové jedničce Ivanovičová, která se v Madison Square Garden představí poprvé od nevydařeného fedcupového vystoupení.

Vítězka French Open z roku 2008 Ivanovičová se od sezony, v níž dosáhla na grandslamový triumf, výsledkově trápí. Naposledy uspěla v říjnu 2008 v Linci, od té doby nezískala jediný titul a z prvního místa světového žebříčku se propadla až na 23. pozici.

Komentáře

9
Přidat komentář
skott
Mimochodem, vcelku zajimave jak vsechny ty srbske ¨stars¨ hledaji posledni mesice novy impulz:-) Nejdriv Djokovic experimentuje s Martinem, pote Jankovic nemilosrdne vyrazi Sancheze, ktery ji vytahnul k netusenym uspechum a ted se Ivanovic snazi ozivit skomirajici karieru koucem takoveho kalibru.Docela rad bych vedel kolik mu musela zaplatit, aby se ji ujal..
Reagovat
smazaný uživatel
Gunthardt, chlápek zo Švajcu, bol mastný,bez debaty.Inak by mu nestálo za to vyťahovať päty z domu. Hanka to bude musieť odpracovať, takže nabudúce bude na fotkách aj hore aj dole bez. Mimochodom jej bossom je nejaký Izraelčan, žijúci vo Švajci. Jej budúcnosť nevidím ružovo, slabší odvar A.Kurnikovovej. Ale v blbosti sú si rovné.
Reagovat
skott
Nepochybne byl, Ivanovic je vlastne jen takovou hrackou v rukach Holzmanna, jak jinak si vysvetlit pozovani pro SI, kdyz je v takove krizi.Ji nepomohl ani byvaly kouc Navratilove a dalsich spickovych amer.tenistek, ani rady Gronevelda a osatnich z adidas tymu, tezko to ted bude jine.Za dva roky zmenila kolem sebe prakticky, co se dalo, ale vsechno je v ni a jejim pristupu.Porad se vidi jako hvezdu, i kdyz ji davno neni.Misto Aucklandu na zacatku roku si nabehne v Brisbane do Henin, ted mohla hrat na svym nejlepsim povrchu male turnaje po J.Americe a najit jistotu, ale radsi pujde bez pripravy do IW.To same, co delala Vaidisova, nevidi jak je na tom bidne, kdyz mela pevnejsi nervy i Dulko na AO.
Reagovat
smazaný uživatel
Jankovič vyrazila Ricarda Sancheza?? A to už proč? Tak jej to išlo.. neroob too.. :-(( nechápem.... jak povedal jeden kolega na fóre - a svet sa v prdel obracia....
Reagovat
skott
po AO s nim Jankovic skoncila, zrejme ji prisli posledni vysledky malo, nevdecnici..;)
Reagovat
smazaný uživatel
Presne tak..
Reagovat
smazaný uživatel
20:52 pre Skotta..
Reagovat
smazaný uživatel
Hana,Hana, tvoj problém nie je v trénerovi, tak to už pochop.
Reagovat
skott
to je marne...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist