Indka Mirzaová si vezme pákistánského sportovce

30. 3. 2010, 16:13
Aktuality 0
Indii a Pákistán čeká velká sportovní svatba. Obě znepřátelené země dnes překvapila zpráva, že se v dubnu chystají uzavřít sňatek nejlepší indická tenistka všech dob Sania Mirzaová a bývalý kapitán pákistánské kriketové reprezentace Šoaib Malik.
Profily hráčů
Sania Mirzaová

První indická vítězka turnaje WTA ve dvouhře zároveň požádala, aby okolí dopřálo snoubencům klid. "Svatba bude, když dá Bůh, největší den v mém životě. Už jsem pod drobnohledem médií hodně dlouho a přivítala bych trochu soukromí. Tohle je hodně osobní chvíle," uvedla v prohlášení třiadvacetiletá hráčka, která byla ve světovém žebříčku nejvýš na 27. místě. Momentálně jí patří 92. příčka.

Dilema kde se usadit vyřeší hvězdný pár podle otce Mirzaové tím, že bude bydlet v Dubaji. Ujistil, že jeho dcera bude dál reprezentovat druhou nejlidnatější zemi světa a Malik svou vlast. Osmadvacetiletý hráč kriketu si však momentálně odpykává roční distanc za nespecifikované disciplinární prohřešky při klání s Austrálií na začátku roku.

Právě v australském Hobartu se oba slavní sportovci letos v lednu poznali. Loňská vítězka smíšené čtyřhry na Australian Open tam vypadla hned v prvním kole, ale možná zároveň našla životní lásku.

Mirzaová krátce předtím zrušila zasnoubení s kamarádem z dětství Sohrabem Mirzou. Jejich loňské zásnuby provázely potíže s neodbytnými ctiteli tenistky. Policie v Hajdarábádu zadržela před slavností dva muže, kteří chtěli hráčce v zásnubách zabránit.

Také Malik má za sebou vztah, který směřoval ke sňatku, ale skončil roztržkou. Před pěti lety se rozešel s dívkou, s níž se seznámil na internetu. Její otec pak kriketové hvězdě vyhrožoval soudem.

pva, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist