Hradecká: Zápas s Ivanovičovou byl "superzkušenost"

23. 6. 2009, 22:51
Aktuality 12
Česká tenistka Lucie Hradecká byla smutná z dnešní těsné prohry s favorizovanou Srbkou Anou Ivanovičovou a dvou neproměněných mečbolů, ale zápas prvního kola Wimbledonu označila za "superzkušenost".
Profily hráčů
Lucie Hradecká

Bývalá světová jednička Ivanovičová, turnajová třináctka, nakonec po více než dvouhodinové bitvě vyhrála 5:7, 6:2 a 8:6.

"Když jsem přišla do šatny, první reakce byla, že jsem byla smutná," řekla po zápase čtyřiadvacetiletá Hradecká. "Ale přece jen to byl dobrej zápas. Ukázal, že i s hráčkami kolem desáté příčky se dá nejen hrát, ale dá se je i porazit. Dnes bohužel chyběl jeden míček, ale určitě to je superzkušenost."

Hradecká konstatovala, že první mečbol zahrála příliš opatrně, druhý Srbka odvrátila dobrým podáním. "Nemám si co vyčítat," uvedla česká tenistka. Ještě více litovala pokaženého míče ve druhém prohraném setu, kterým neproměnila brejk a který podle ní set rozhodl. "Ve třetím setu jsem se trochu probudila, ale ona měla možná trochu víc štěstíčka."

I když zápas trval přes dvě hodiny, Hradecká se necítila příliš unavená. "Trochu mě zlobí stehno, ale kvůli tomu jsem neprohrála," řekla 58. hráčka světového žebříčku.

Byla také nespokojená s několika výroky čárových rozhodčích. "Bylo tam několik sporných balonů, ale na druhou stranu jsou rozhodčí jen lidi a pískají, jak to vidí," pokrčila rameny.

ČTK, Adam Bárta

Komentáře

12
Přidat komentář
smazaný uživatel
Znal jsem Lucku z žákovských turnajů a byl jsem rád, že ji moje dcera nikde v pavouku nepotkala. Paradoxně jsem ji jako dospělou hrát neviděl, ale pokud se drží stylu z dětství, pak to musí být rány a buď to tam spadne nebo ne... a pokud jí to padá, může z kterékoliv hráčky udělat jenom divačku :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nečekal bych, že se ve 24 letech dostane do první stovky, ale v poslední době hraje fakt fantasticky, že krůček po krůčku směřuje do první padesádky. V současné chvíli nejlépe hrající česká tenistka.
Reagovat
smazaný uživatel
jj, to jak srovnala na 5:5 ve třetim při podání Ajde, tak to byly rány z toho backhandu jak vyprojektovaný... to se Ančí nestačila otáčet
Reagovat
smazaný uživatel
Je to fakt skoda, mela ji na lopate. Tak hold priste.
Reagovat
smazaný uživatel
Nápodobně, ten tvůj "hold" mě ani nepřekvapuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Hradecka, mohla si byt v druhom kole, nepremenis mecbol. Ivanovicova mala nervy v kybli a Ty to nevyuzijes, jajaj.
Reagovat
smazaný uživatel
Opravdu potěšila :-( Superzkušenost, která jí k ničemu dobrá není. Jako by nestačila Paříž a jeden zmařený mečbol Šafářky v utkání proti velké favoritce.
Reagovat
smazaný uživatel
"Superzkušenost, která jí k ničemu dobrá není". Jak tohle muzes napsat, ale u tebe se uz nedivim nicemu.
Reagovat
smazaný uživatel
Soobe, Broz použil metalingvistický faktor - tzv. ironii :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Brozi, nepoznas ? Co Ta nezabije, to Ta posilni !
Reagovat
smazaný uživatel
hezky Abudabi, máš setpoint
Reagovat
smazaný uživatel
pekny zapas a bolo fajn vydiet ivanovicovu urcite sa proti nej opalti investovat psychicky neni na tom uplne idealne a ma problemy vobec podat ked ide do tuheho , myslim ze stosur v tretom kole annu vyradi a kurz na nu bude urcite slusny
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist