Hlavní favoritka Zvonarevová je ve finále Prague Open

3. 5. 2008, 14:04
Aktuality 0
První finalistkou turnaje ECM Prague Open se stala nasazená jednička Vera Zvonarevová. Ruská tenistka dnes potvrdila roli favoritky proti Slovince Katarině Srebotnikové, kterou porazila 6:2 a 6:4.
Vera Zvonarevová (© pragueopen.cz)

Srebotniková se snažila hrát aktivně, ale dělala spoustu chyb. Navíc se jí nedařil první servis a přesněji hrající Ruska toho využila k rychlému zisku úvodní sady.

Ve druhém setu Zvonarevová prodloužila vítěznou šňůru na šest gamů a ujala se vedení 2:0. Za stavu 3:1 pak zápas na pár minut přerušila dešťová přeháňka. Po ní se Srebotnikové podařilo smazat manko brejku a vyrovnat na 4:4, ale vzápětí čistou hrou znovu ztratila servis. Zvonarevová si při podání do zápasu bez problémů pohlídala postup do čtvrtého letošního finále na okruhu WTA.

O první titul v sezoně se utká s vítězkou druhého semifinále mezi domácí Klárou Zakopalovou a Victorií Azarenkovou z Běloruska.

WTA Praha - semifinále:

Dvouhra - semifinále:
Zvonarevová (1-Rus) - Srebotniková (4-Slo) 6-2 6-4
Zakopalová (7-ČR) - Azarenková (3-Běl) ... od 14:00 hodin

ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist